|
|
#3331 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
Pytałyśmy tu z dziewczynami kilka razy
Niejaki tadek :P masz go w znajomych na fb a nam wypisuje jakieś głupoty i zaprasza do znajomych A skoro chyba go znasz to pytamy heheh a alaske ma w podpisie
Edytowane przez martuska2o Czas edycji: 2011-03-11 o 21:12 |
|
|
|
#3332 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
inicjały T.M ![]() Wpadłam sie pożegnać Miłego weekendu kochani bo ja do wtorku będe odcięta Luv ya <3 I nie płodzić za dużo bo nie nadrobię
|
|
#3333 |
|
Rozeznanie
|
Ano chodzę już ok 2 miesięcy na salse i jest super
zawsze o tym marzyłam, a o tym, by nauczyć się jej w parze to już w ogóle Kiedyś namawiałam byłego. Prawie się dał namówić heh. Miesiąc chodziłam też na mambo - bardzo podobne do salsy. A z okazji dnia kobiet babka zamiast salsy zrobiła z nami rumbę i jestem zakochana. Niewiele ale cudne, takie romantiko mmmmniam
|
|
|
|
#3334 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#3335 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Usune go zaraz, bo tez do mnie pisze i mnie wkurza ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
zn ja ponad 2 miesiace. A w jakies miejscowosci?
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
||
|
|
|
#3336 |
|
Rozeznanie
|
Prawie nad morzem hihi. No a ten koleś jakiś dałn hehehe
|
|
|
|
#3337 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#3338 |
|
Zakorzenienie
|
Nie powiem mu 'ej stary, chodź na bro' bo na bank się nie zgodzi, muszę to jakoś inaczej obmyślić. Takie głupoty sprawiają mi radość i jakaś taka nakręcona jestem na to spotkanie, którego co prawda jeszcze nie ma ale kto wie
|
#3339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć mógłby uszanować innych katolików. Chociażby tych, co jechali w autobusie, a musieli słuchać tych jego wrzasków
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-03-11 o 21:56 |
|
|
|
|
#3340 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
"Salt", i tak sobie myślę, że inni na świecie mają gorzej, a takie rozstanie z facetem to pestka Ale chciałabym mieć taką miłość jak z filmu... tylko z happy endem ![]() Ja tam na Waszym miejscu bym zostawiła kolegów/przyjaciół ex w spokoju, jest tylu fajnych facetów na świecie... po co z takimi się widywać |
|
|
|
|
#3341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie z jednej strony co z tego że to jego kumpel, no przecież ma prawo spotykać się z kim chce.. a z drugiej, sama nie wiem. Tak tylko w głowie uroiłam sobie jakaś wizję i masz ci babo placek.
|
|
#3343 | ||
|
Zadomowienie
|
Ależ interesuje Cie - eks
.![]() Cytat:
. Mam mase pomysłów na romantyczne historie .Cytat:
. Męska solidarność, ale przecież to tylko spotkanie, wg mnie pójdzie na toA co to w ogóle za kolega eksa, bo ja chyba nie w temacie jestem .
|
||
|
|
|
#3344 |
|
Zakorzenienie
|
No jak wiecie poznaliśmy się z eksem na dworcu, trochę % podbili do mnie (w tym ten kumpel), głównie wtedy z nim gadałam, on się pierwszy obok mnie dosiadł,( jak już byłam z X to on zawsze marudził, że żałuje że on pierwszy nie zagadał na tej nk) na niego pierwsza zwróciłam uwagę. Miał takie oczy
Żadna super-historia ![]() Podstęp musi być, najlepiej jakbym się wtedy jeszcze rozbeczała, byłoby perfekt.
|
#3345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hahaha. On mnie się pytał kiedyś, jaki indeks wygrałam w konkursie, a ja, że na ...'lologie (od jego nazwiska), a ten, że z ... mogłabym juz prace magisterską napisać i tytuł profesora mieć, czy coś takiego... |
|
|
|
|
#3346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lila, Ty zamiast za eksem latać to działaj z tym OW bo któraś Ci go odbije!
|
|
#3347 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Ps. Fubizka kocham Cie za ten tekst! I za inne też ![]() W ogóle to natrętny adorator wyjechał se gdzieś na dwa dni i mam spokój .I już przyczepił się inny kolega (oczywiście też z roku) i ciągle gadamy, ale jego baaaardzo lubie ![]() . To się kiedyś zdziwią .---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() . OW jest... aż brak mi słów
|
||||
|
|
|
#3348 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=Kt7D1...feature=fvwrel |
||
|
|
|
#3349 |
|
Zadomowienie
|
Aaa, kurczę, strasznie zakręcony dzień! Najpierw spędziłam blisko 4 godziny w kolejce w przychodni weterynaryjnej ze swoją małą wariatką (w międzyczasie uśpiono tam cztery psy...) i dowiedziałam się tyle, że znowu jest coś nie tak i wyniki będą w poniedziałek :/. Zdołowana totalnie puściłam sygnał byłemu - przecież to mój przyjaciel. On oddzwonił i od razu wyczuł, że coś nie tak, zaczął się z pełną troską dopytywać itp. itd. Spytałam tylko, czy mogę wpaść na kawę, na co on, że nie. No to pytam grzecznie, czy to dlatego, że ktoś u niego jest, czy tak po prostu.
On że tak, ktoś u niego jest. Moja reakcja -> . Acha, były wczoraj dzwonił o trzeciej w nocy pijany jak przysłowiowa świnia. Chyba jeszcze nigdy nie był tak pijany, a w trakcie minionego miesiąca osiągał już najróżniejsze stadia tego stanu. Rozwija się chłopak. Rozmawiałam dzisiaj z moją kochaną babcią pierwszy raz od rozstania. Siadłyśmy sobie i nagle minęły trzy godziny . Stwierdziła, że bardzo dobrze się stało. Rozśmieszyła mnie też moja młodsza siostra, która podobno zagadnięta przez babcię jakiś czas temu o to, czy X do mnie przychodzi odparła rezolutnie: "No coś Ty, oni już dawno ze sobą nie są!". Siostra ma 8 lat . Ogółem... jakiś dziwny ten dzień, nie wiem w ogóle o co chodzi .
|
|
|
|
#3350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podkład muzyczny: http://www.youtube.com/watch?v=us3dQ0nnlHY Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-03-11 o 22:40 |
|
|
|
|
#3351 |
|
Nie depcze krokusów
|
|
|
#3352 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłałabym mu, ale na szczęście wiem, że aktualnie pije dalej. No cóż, może dziś zadzwoni o 4 .
|
|
|
|
|
#3353 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3354 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3355 |
|
Zakorzenienie
|
A, ide spać.
Dobranoc
|
|
|
|
#3356 |
|
Rozeznanie
|
Malla:
Ja Ci odpiszę ale już nie dziś bo cały dzień ledwo żyję. I nie jutro, bo pracuje 12h. Ale na pewno odpiszę Ogólnie na razie nic się takiego nie dzieje
|
|
|
|
#3357 |
|
Zadomowienie
|
Tak też zrobię
. Chociaż ogólnie mam zasadę, że nigdy komórki nie wyłączam. Kiedyś nawet miałam mega awanturę z byłym, bo wyłączyłam. Pfff...A u mnie też gdzieś tam, daleko na horyzoncie, pojawił się kumpel byłego. Co prawda nie jakiś bardzo bliski, ale jednak. Sama nie wiem, bo mimo wszystko to kumpel. Dziwnie jakoś, zwłaszcza że były się zrobił z lekka nieobliczalny ostatnio...? |
|
|
|
#3358 | |
|
Zakorzenienie
|
Ah! brawo jetti! Co za gość, ma tupet, na prawdę.
Ciężko stwierdzić czy była tam, czy nie.. może chciał Ci tylko zrobić na złość mówiąc o tej lasce? Ja jestem skłonna uwierzyć że na poczekaniu to wymyślił. Jeszcze! lada dzień i zostanę sama, chyba że zadziałam z tym pięknym, ![]() Cytat:
|
|
#3359 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. To znaczy... dobrego flirtu nigdy nie odmawiam , ale tak żeby na poważnie to chyba jeszcze nie. Jakoś tak o związkach myślę póki co z pewnym niesmakiem.
|
|
|
|
|
#3360 |
|
Zadomowienie
|
Poczułam się okropnie samotna. Mój przyjaciel znów ma lepsze dni ze swoją babą, więc mnie olał
Tylko czekać aż znowu zacznie im się nie układać i ciekawe do kogo przyleci ;/
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.

Niejaki tadek :P masz go w znajomych na fb a nam wypisuje jakieś głupoty i zaprasza do znajomych 
i zaczynam chodzic na pare innych styli 
On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy 

.

.
Tylko czekać aż znowu zacznie im się nie układać i ciekawe do kogo przyleci ;/