![]() |
#4231 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
![]() Ja czekam na 3 flakony- i wcale nie żałuję, choć mówiłam, że już kończę kolekcje ![]() ![]() toaleta to podstawa. Zawsze, jak slyszę, że komuś smutno, mam ochotę coś zrobić, żeby zmienić ten stan- no bo jak to, mnie wesoło (zazwyczaj) a innym nie??? ![]()
#4232 | |
Zakorzenienie
|
Pińku
![]() A może reflektowałabyś na feromony Ferre albo Kasztanka, hę? ![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Sie wie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję, postoję DKNY edt fonhauam już czeci raz - a wiadomo co na czeciej randce sie wyprawia - prawie wpadłam - próbką sie zlałąm do nieprzyzwoitosci - był wieżowiec kiedyś moją traumą - ale wszystko płynie - moze i Kasztanka zażyję kiedyś - nigdy nie nie wiadomo - choć najpewniej w innym wcieleniu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4234 |
Zakorzenienie
|
Kupiłem kolejnego A*mena 100ml w gumie do kolekcji
![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#4235 |
Zakorzenienie
|
Sałać
![]() Dzięki zatokom dorobiłam się oczu królika ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4236 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o ja cieeeeeeee....miciel bedzie miec bejbika ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() nom...kiedys tam chodziłam na zakupy....tak z 6 lat temu ![]() ![]() bo ja np jestem na etapie tego ze ryz w torebce kilogramowej kosztuje 1,15 ...(jak na studiach kupowałam) a nie 4 zeta ![]() ![]() ![]() ale na przykład wódka to mi sie wydaje ze staniała ![]() ![]() Cytat:
a zebys wiedzial ze to sola była ![]()
![]() |
#4237 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4238 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4239 |
Zakorzenienie
|
Wiem
![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#4240 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4241 |
Zakorzenienie
|
Chyba mnie porąbało.
Siedziąłam 7 godzin na jutjubie słuchając Dżemu i ogladając sie macie ludzie. Starzeje sie ![]() Dobranoc. Wrócę jak się wyspię.
#4242 |
Wpisz tu zomzing
|
![]() ---------- Dopisano o 06:48 ---------- Poprzedni post napisano o 06:47 ---------- w takim niespecjalnym sukniu i odwrotnej kolejności? ![]() ---------- Dopisano o 06:53 ---------- Poprzedni post napisano o 06:48 ---------- classy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4243 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ---------- może ktoś powiedzieć coś więcej o serii Alterra Rossmanna? Używał ktoś? Chodzi mi głównie o mazidło do kadłuba i krem na paszczu. Chcę sprawdzić jak mi skóra zareaguje na kupne kosmetyki, a ta seria mnie kusi ![]()
#4244 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z pandzinymi nie miałam kontaktu, za to z oliwczanym ziai i owszem.Koszmarnie tłuści. Prawie jakby się smalcem posmarować. I nie nawilża, za to wypryszcza. Używam go tylko zimą jak temperatura spada poniżej 20 na minusie. Ale bardzo lubię jego zapach. I u mnie kosztował ostatnio 4,99 ![]()
![]() |
#4246 |
Zakorzenienie
|
Dobry w ten piękny, słoneczny poranek
![]() ![]() Nie spać, zwiedzać! ![]() Wczoraj sobie nadrabiałam 6 stron i jak już chciałam nadrobić stronę 6 to wizaż padł ![]() Justyno czy Ty malujesz również ludzi ze zdjęć? ![]() Przytulam gryxa, Sałatę i tych co jeszcze im było smutno ![]() Teziakowi gratuluję flaszki ![]() ![]() Cieszę się, że Flo jest szczęśliwa ![]() ![]() Vesenko przykro mi, że nie udało Ci się wczoraj kupić cukinii ![]() ![]() ![]() I nie wiem co jeszcze chciałam napisać ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4247 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4248 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() Ten krem z Avy jest fajny,ale też dosyć tłusty i ja go używałam na noc.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4249 |
Zakorzenienie
|
Niechętnie i baardzo drogo- ew. mogę zrobić portret rysunkowy.
A wiecie, skowroneczki, że wczoraj wcięło w nocy wizaż? nie zastanowiło Was, że tak wcześnie skończyliśmy i nikt dobranoc nie powiedział? Tak więc kładłam się spać ze strachem, ze może się powtórzyć Wielka Awaria ![]()
#4250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ------------------------------------------------------------------------- Czesc! ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4251 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Miałam sen! Śniło mi się, że płynęliśmy z Ju i Gryxem łódką po Warcie w Poznaniu, wzdłuż torów kolejowych i zastanawialiśmy się, co zrobić na obiad. Uzgodniłyśmy z Ju, że będzie to ( ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4252 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4254 | |||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Byłam wczoraj na koncercie - dalej w ramach kiełkowania na wiosnę - Blindead
![]() ![]() na Blindead z taśmy mówi Cielecka a mnie się ciągle wydawało że słyszę nasze Skrbitko ![]() A jutro odbieram klucze do mieszkania ![]() I jakoś się nie cieszę, nienawidzę zmian i nawet perspektywa chaty mnie nie chce cieszyć, przyzwyczaiłam się jakoś do tego wynajmowanego mieszkanka i nie chcę się znowu wyprowadzać.. Pociesza mnie to że za 3-4 miechy się znowu przyzwyczaję i będę się czuła jakbym zawsze tam mieszkała, dobra zdolność adaptacyjna wynagradza mi niechęć do zmian.. Cytat:
Cytat:
![]() nikogo jeszcze nie zbanikowali za te za✂✂✂iaszcze nożyczki? ![]() Cytat:
![]() zawsze jakiś motylek może się pałętać do kompletu ![]() Cytat:
a propos tłinpiksa, czy ja Ci w końcu wysłałam wszystkie logladies czy ostatniego pakietu jednak nie? Cytat:
![]() szkoda że baba nie wyjęła i nie wsadziła ![]() ![]() Cytat:
2. muszę obczaić ten kremik bo bardzo przyjaźnie wygląda ![]() ja też nie bałdzo, stan permanentny niezależny od okoliczności towarzyszących Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4255 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4256 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() A ja do 3 w nocy nie mogłam spać bo złapałam doła pracowego i w ryk ![]() To teraz będzie trucie: Koleżanka, którą teraz dali na zwroty (ten awans co nas wszystkie wykończy) też planuje uciec w ciążę i boję się, że jak wrócę to mnie tam znowu wetkną. Ale tym razem złożę wypowiedzenie, niech się dzieje co chce. No i zaczęłam rozmyślać kim mogłabym być, jakiej pracy szukać - wymyśliłam, że sprzątaczką np. albo panią-od-kserowania/stemplowania ale skąd taką prostą robotę wytrzasnąć? Na sprzątaczkę musiałabym się jakoś ucharakteryzować na rozmowę kwal ale jak mnie spytają o proszki i detergenty to ja nic nie wiem! Na ksero pewnie biorą studentów a nie panie po 30-tce. TŻ truje "idź na zwroty albo na jakiś kurs, zwiększysz umiejętności i wdrożysz się w kontaktach międzyludzkich". Ale po co?? Po to, żeby wszędzie oglądali moje cv i myśleli, że to jakaś kpina, że po studiach i kursach startuję na stanowisko lizacza znaczków? Po co mi zdolności interpersonalne skoro nie chcę mieć kontaktu z klientami? A w biurze rachunkowym nie chcę pracować i wklepywać faktur na akord. Myślałam o biżuterii albo opcji kup-sprzedaj na allegro, tutaj dla odmiany matka gdera "nie dasz rady, kto to kupi, tylko kasę stracisz". Więc kim zostać? Chcę pracy gdzie nie trzeba mieć specjalnej wiedzy typu ustawy, nie trzeba doradzać/tłumaczyć klientom, w ogóle nie trzeba mieć z klientami innego kontaktu niż np. odbieranie papierów do skserowania. I żeby wyjść poza ramy Niekumata Red i Opieprzający Pracodawca/Klient jak to jest w US gdzie przychodzą do mnie petenci zadający pytania z ustawy a ja wymyślam na poczekaniu odpowiedzi bo sama nie ogarniam tej kuwety. Tak więc o tej 3ciej w nocy stwierdziłam, że jedyne co mnie ratuje do koniec świata w 2012. PS a zarabiać mogę malutko, nie zależy mi. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2011-03-12 o 11:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4257 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4258 |
grozi wypollizowaniem
|
pin up-za✂✂✂isty sen-uwielbiam takie irracjonalne
![]() kameno-nie sprawdzałam czy doszły ostatnie..bo sciagam sobie na bieżąco...i w sumie nawet nie wszystkie obejrzałam..bo jak sie biore za ogladanie o północy to nie mam sił na rozumienie po angielsku ![]() red-mowiliscie z Tzem ze chcecie cos swojego załozyc, weźcie dotacje oboje i załóżcie...on moze zlecac ci np papiery cz cos......biuro rachunkowe mozesz załozyc i kogos zatrudnic do klepania faktur na akord ![]() nom..to pogadałam...pomyslec tylko trzena jak sie za to wszystko zabrac ...a ja np własnie z tym mam problem....pomysły mam,ale jak przychodzi co do czego to stwirdzam ze nie wiem, ze mi sie nie chce, ze nie potrafie,ze na pewno sie nie uda...itd ![]()
#4259 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
zadowolony z jakiegoś konkretnego powodu? czy tak ogólnie?
Cytat:
a do sprzątania nie musisz mieć wyglądu sprzątaczki tylko raczej referencje bo sprzątaczki mają dostęp wszędzie tam gdzie zwykli śmiertelnicy nie wchodzą ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- termometr pokazuje na zewnątrz 24 stopnie na plusie ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4260 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Bo punkt ksero fajna sprawa ale czy ktokolwiek przyjdzie? Ślubne pierdółki fajne ale czy ja umiem? Biuro rach też fajne ale trzeba się dobrze znać i zdać jakiś tam egzamin. Najchętniej to bym właśnie wspomagała TŻta papierkowo albo latała wysyłać coś na pocztę itp. Cytat:
I w ogóle byłabym najszczęśliwsza przy segregowaniu poczty w US albo wklepywaniu danych, po grzyba ja te studia nieszczęsne robiłam, chyba je wykreślę z cv. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:16.