|
|
#571 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Cytat:
uwielbiam swoją jasną cerę wreszcie... to zasługa wizażu
|
|
|
#572 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny tusze z avonu właśnie maja to do siebie że szybko zasychają dlatego moje klientki nie lubią ich, ale teraz im polecam że gdy tusz już trochę zaschnię włożyć na kilka sekund do gorącej wody i robi się jak nowy
|
|
|
|
#573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie solarium to samo zuo Byłam raz w życiu kilka lat temu jak wybieralam się na studiowke, nie miałam złych wspomnień, ale nigdy wiecej. Poza tym nie mogę patrzeć na kobiety w wieku 40 lat, które maja skórę 60-latki i są spalone Moje rowiesniczki przestały już chodzić na solarium, a kiedyś robiły to namiętnie. Ja jestem z tych co kochają jasna skórę
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach ![]() 25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające Edytowane przez Meitsa Czas edycji: 2011-03-12 o 10:55 |
|
|
|
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#575 |
|
Zadomowienie
|
Wrzuciłam na katalogowy moje "spękane" paznokcie
|
|
|
|
#576 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
W zimę to nawet czasami się zlewam ze ścianą, ale co tam Solarium bardzo niszczy skórę, już lepsze naturalne słoneczko
Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Quidquid latine dictum sit, altum videtur. Edytowane przez keine_angst Czas edycji: 2011-03-12 o 12:19 |
|||
|
|
|
#577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
Pojawia sie w nowej serii Sun+ i Anew, kupuję ten pierwszy i jeszcze samoopalacz do jasnej karnacji. Nigdy nie uzywalam, ciekawe co z tego wyjdzie, bo robię za królika doswiadczalnego dla mojej mamy
|
|
#580 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ostatnimi czasy kocham tusz Pełnia Rzęs W AM7 zaobserwowałam program motywacyjny na nowy tusz - szminka mi się uwidziała już dawno w zagranicznych katalogach Pod spodem jest coś o zakupach w katalogu za 50zł ze str. 4-5. Co jest na tych stronach?
Edytowane przez katniewojt Czas edycji: 2011-03-12 o 11:57 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#582 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak samo żeby choć trochę nogi różniły sie od gladzi do ścian
ale znając życie szybko przestanę używać tego samoopalacza Wy już robicie wish listę do piątki a ja jeszcze nie ma całej do czwórki, normalnie już sie boje zbierać zamówienia w ekspresowym tempie z wywalonym ozorem Muszę sie Wam poskarżyć, tak mnie boli brzuch od okresu, ze chyba cały dzień w łóżku spedzę dobrze chociaż, ze mogę z tego łóżka czytać wizaż
|
|
#584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie wyjątkowo dobrze poszedł katalog 4. Pewnie dlatego w 5 będzie przestój. |
|
|
|
|
#585 |
|
Zadomowienie
|
tej isadory kolor black tag, ale to było moje pierwsze malowanie i muszę grubszą warstwę kłaść, wtedy wychodzą większe te wzory, mnie wyszły takie drobinki...
|
|
|
|
#586 | |||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() ooo a ja właśnie sobie kupiłam dziś ten lakier,błękitny,w związku z tym zmywam koral z paznokci i maźgnę na granat,wieczorem pokażę efekt ![]() Cytat:
![]() Nie cierpię samoopalaczy,jakichkolwie k,brzydko pachnie po nich skóra,używałam kilka lat Cytat:
![]() Kochane lecę zrobić pranie a potem umyję okno
|
|||
|
|
|
#587 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiedyś użyłam samoopalacza na nogi. Kiedy rano wstałam i zobaczyłam moje nogi, prawie wpadłam rozpacz, bo były takie nienaturalne, takie niemoje i w ogóle nie fajne. I biegiem pod prysznic zmyć to! Teraz mam ambitny plan kupienia sobie do nóg czegoś z filtrem 15-30 i spróbować je opalić. Zobaczymy co wyjdzie
Co do 50+, to narazie ufam Ziaji, ale poczekam na wasze recenzje tego specyfiku z nowej linii Avonu
Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Quidquid latine dictum sit, altum videtur. Edytowane przez keine_angst Czas edycji: 2011-03-12 o 13:24 |
|
|
|
#588 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#589 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli chodzi o czerstwe juz tusze, to ogladałam kiedyś program i polecali dodac kilka kropli kropelek do oczu... W sumie logiczne, z pewnoscia nie uczuli... Mój tusz to supershock, od kiedy sie pojawił, nie rozstaje sie z nim..
Solarium.... tez kiedyś chodziłam, ale juz przestałam dzieki Bogu.. ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- mistress88 Paznokietki super... z dnia na dzień jestem pod wiekszym wrażeniem umiejętnosci tego lakieru juz czekam na swój
|
|
|
|
#591 | |
|
Zadomowienie
|
Właśnie patrzę, że tu też mają z błędem... katalog 05/2010
http://www.pl.avon.com/PRSuite/eBroc...pgnYrNr=201105 co za ciule... :P ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Mam pytanie. Jak mam drugie zamówienie na kwotę niewiele większą niż 50 zł i przy czymś będzie żółta kropa i ta rzecz nie przyjdzie, to naliczą mi 10 zł KRMZ? czy też liczy się baza opustu...? |
|
|
|
|
#592 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
zeby wszystkie takie byly to by super bylo
|
|
#593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję za uświadomienie |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#594 |
|
Zakorzenienie
|
Wyciągnęłam właśnie tusz(taki 2 w 1-tusz i korektor), który ma ponad rok(zostawiłam ze względu na korektor, bo tusz mam już inny) i nadal nie jest wyschnięty
|
|
|
|
#595 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- dokladnie po prostu ja ucielo
|
|
#596 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#597 |
|
Zadomowienie
|
bardzo lubilam ten tusz superowy byl i nie wysychal szybko i korektor tez sie sprawdzal jesli gdzies sie troche wyjechalo lub rzesy sie odbily to mozna bylo ''zakorektowac'' bez zmywania makijarzu szkoda ze juz go nie ma
|
|
#598 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej! Jak się prezentują nowe poczwórne cienie (lagoon ice i cocoa). Ma ktoś? Byłabym wdzięczna za informacje
|
|
|
|
#599 |
|
Zakorzenienie
|
Aż wstyd się przynać ale ja nawet z wakacji we włoszech wróciłam biała
Mam jasną skórę, najgorzej nogi i brzuch nigdy mi się nie opalają Używałam we włoszech kremu przyspieszającego opaleniznę i byłam taka trochę kolorowsza na plaży ale opalenizna nie przyszła;( Kocham balsam brązujący Skin so soft który wycofali;( Po nim wszyscy gadali że mam super opalone nogi Ten z avon care też używałąm ale wysuszał bardzo skórę. Teraz postanowiłam że nie będę nic używać, zrobię wszystko zeby wrócić chociaż beżowa czy któraś używała z was tego balsamu brązującego z avon sun? Nie mogę go znależć na KWC więc proszę napsizcie jak się sprawdza
|
|
|
|
#600 |
|
Zakorzenienie
|
Moja wstępna lista na katalog 5:
1. Elegancka torebka 2Żel do golenia 3. Płyn do higieny intymnej 4. Odżywka do paznokci z zieloną herbatą |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.

wreszcie... to zasługa wizażu

Moje rowiesniczki przestały już chodzić na solarium, a kiedyś robiły to namiętnie. Ja jestem z tych co kochają jasna skórę 

Po tym co napisałaś i jeszcze jak zobaczyłam zdjęcie to na bank ja biore
zeby wszystkie takie byly to by super bylo
Używałam we włoszech kremu przyspieszającego opaleniznę i byłam taka trochę kolorowsza na plaży ale opalenizna nie przyszła;( Kocham balsam brązujący Skin so soft który wycofali;( Po nim wszyscy gadali że mam super opalone nogi