Wszystko o Avonie - cz. 18 - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-12, 12:25   #601
taka jedna
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
dzięki
Ale jeśli z netto i nie przyjdzie to policzą koszt. Mi nawet jak miałam zieloną a nie przyszło to nie doliczyli do zamówienia.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 12:32   #602
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Napisane przez in bloom Pokaż wiadomość

jak posmarujesz nogi takim filtrem to na pewno ich nie opalisz na nogi zastosuj olejek przyspieszajacy opalenizne jest super i na prawde dziala ja jestem blada i nog nigdy opalic nie moglam a jak juz nawet troche zlapalo to na ''raka'' od dwoch lat/sezonow uzywam tego olejku i super nozki mam na delikatny braz opalone
A można wiedzieć z jakiej firmy? Z drugiej strony nie chcę zostawić nóg bez ochrony

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 12:33   #603
milunia001
Rozeznanie

Ale szkoda że te matowe są niedostępne
Powinni za to wprowadzić jakieś inne :P
ooo np. te pękające

Edytowane przez milunia001
Czas edycji: 2011-03-12 o 12:38
milunia001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 12:33   #604
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
Napisane przez xantialorenz Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.
Ja z takim pytaniem. Może któraś już dostała zamówienie z 6? Jakie będą prezenty? Nie mogę rozszyfrować tego:

06 8222-2 SUPERPOD.TUSZ BLACK DIA. TR

Superpodkręcający tusz do rzęs? Tylko z tym mi się kojarzy, ale to 'black dia' jest mylące. ;D
A ja nie wytrzymam do wtorku! Muszę wiedzieć dziś!
Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
tak to będzie ten tusz , ale czarny z drobinkami/ z brokatem
A tam... z drobinkami... Gdzie te drobinki>?? Dostałam go i żadnych drobinek nie ma, a tusz nie jest czarny tylko w kolorze ołówka, taki grafitowy Nawet go nie próbowałam, bo mam wrażenie, że będę wyglądała jak posiwiała babcia

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Mój hit to właśnie SuperShock

Co do solarium - Jest tu jakaś bladolica?
jaaaaaaaa:jup i: i lubię swój kolor cery
podobają mi się kobiety, które mają taką bladą skórę ale nie myślcie sobie, jestem dobrej orientacji

Cytat:
Napisane przez izolda0805 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, a jeszcze co do tuszy do rzęs ja polecam dodać kroplę Coca Coli naprawdę działa, tusz jest wtedy odświeżony, do gorącej wody nie polecam, bo kosmetyki nie lubią zmiany temperatur
pierwsze co mi się nasunęło na myśl po przeczytaniu tej wypowiedzi, że wypali mi po takiej kuracji rzęsy i tusz już będzie zbędnym wydatkiem na stałe
Stary 2011-03-12, 12:37   #605
milunia001
Rozeznanie

Cytat:
Wrzuciłam na katalogowy moje "spękane" paznokcie
Kochana zdradzisz mi jaki to lakier, gdzie mogę go kupić i po ile?
Chodzi mi o ten spękany
milunia001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 12:41   #606
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez milunia001 Pokaż wiadomość
Kochana zdradzisz mi jaki to lakier, gdzie mogę go kupić i po ile?
Chodzi mi o ten spękany
Pisałam wcześniej Isadora kolor black tag, cena ponoć koło 30 zł w perfumeriach, mnie kupił luby w necie

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 12:42   #607
Immenseness
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
biedulko ja na szczęście prawie nie mam z tym problemów,jak raz na pół roku boli to ketonal bądź Nurofen Ultraforte i jestem jak nowonarodzona
ketonal w kapsułkach o spowolnionym uwalnianiu też jest bardzo bardzo dobry, i ten nie podrażnia tak żołądka jak tabletki powlekane. Ibum Forte jest jeszcze dobry, taka duża zielona kapsułka

Cytat:
Napisane przez izolda0805 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, a jeszcze co do tuszy do rzęs ja polecam dodać kroplę Coca Coli naprawdę działa, tusz jest wtedy odświeżony, do gorącej wody nie polecam, bo kosmetyki nie lubią zmiany temperatur
ja bym się bała

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość
jaaaaaaaa:jup i: i lubię swój kolor cerypodobają mi się kobiety, które mają taką bladą skórę ale nie myślcie sobie, jestem dobrej orientacji
ja też jestem zwykle blada i biała na solarium nie chodzę, bo się boję tej maszynerii i w ogóle
w lecie za to ładnie się opalę, chociaż pierwsze podejście do słońca kończy się czerwoną opalenizną za przy następnym już mogę bez niczego
Bizarre has hardly any...'

Immenseness jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-12, 12:52   #608
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczynki zawstydzacie mnie
A tu jeszcze jutro z racji że sobota będę straszyć swoim awatarem jak co tydzień

Witam moją imienniczkę A Ty Wera co? też Marzenka?

Co do torebki Babette,to mam jedną tylko,kremową,czy wpada w złoto...nie,ona ma ciepły kremowy odcień i jest taka lekko perłowa,może stąd wydaje się po zdjęciu że wpada w złoto,ale nie
Zdjęcie na którym jestem cała robione było z lampą,a to z bliska przy oknie do światła dziennego.Pasek u tej torebki ma szerokość 2,5 cm,a długość 48 cm,zaraz postaram się dorobić jakieś fotki żeby to lepiej było widać.Ja lubię tę torebkę

hehe
a jak tajna agentka jestem
wera2604 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 12:57   #609
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
jaaaaaaaa:jup i: i lubię swój kolor cery
podobają mi się kobiety, które mają taką bladą skórę ale nie myślcie sobie, jestem dobrej orientacji
Mnie też się podoba taka jasna porcelanowa kobieta,z pełnymi ustami i dużymi oczami moja karnacja jednak jest nie taka piękna,jestem chorobliwie blada z cienami po oczami,poza tym długie lata walczyłam z trądzikiem i solarium zalecił mi...dermatolog oczywiście z umiarem,i tego się trzymam,paradoksalnie po solarium bardzo poprawił mi się stan skóry

Też jestem dobrej orientacji a powiedzcie,jest jakaś kobieta która się Wam bardzo podoba? Bo mnie ostatnio jakoś zauroczyła Maja Sablewska

A żeby nie było,to...waham się teraz skoro zrezygnowałam z Green with Envy nad którymś czerwonym lakierem...Coral Reef,Real Red,Cherry Jubilee lub Mambo Melon
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 13:08   #610
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
Ja właśnie jestem po zabiegach kosmetycznych na twarz,peeling clearskin-oj jaki on mietowo-orzeźwiający,aż mi oczy załzawiło potem maska tajski kwiat lotosu-wpadłam do rodziców do pokoju w tej masce z głośnym "buuu" ,na co tata postukał się po głowiei na koniec mój krem z liposomami,no cóż sama chemia,będę ładnie zakonserwowana

acha,i tak trę tu ile wlezie pachnącą stronę z AM 05,gdzie są nowe perfumy Reese te zielone,i wydaje mi się że mi się podobają oby mi się tylko wydawało
ja tez ostatnio pierwszy raz nalozylam to poczulam s ie jakbym dawala wode kolonska bo oczy ze zdziwienia i z tego ziabu zrobilam heheD:
wera2604 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 13:10   #611
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
Wrzuciłam na katalogowy moje "spękane" paznokcie
właśnie widziałam! Świetnie Ci wyszły te pazurki, bardzo mi się podoba taki efekt "zeberki". Może ja pomyślę o zakupie takiego cudeńka

Sarunieczka świniaczka masz kochaniutkiego, zaraz bym go zagłaskała

btw: Taka piękna pogoda, a ja muszę siedzieć kolejny dzień w domu, bo choruję
No i byłabym zapomniała Avon Rulez /jamapi miała pomysła /
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."
Agatheska jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-12, 13:12   #612
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Też jestem dobrej orientacji a powiedzcie,jest jakaś kobieta która się Wam bardzo podoba? Bo mnie ostatnio jakoś zauroczyła Maja Sablewska
Ja Wam dam dobrą i złą orientację Nie ma czegoś takiego
Mojej Mamuśce strasznie uwidziała się obrączka Priya Już teraz wie, że ją musi mieć Obrączka ślubna nie chce jej już wejść na palec, więc Priya będzie w ramach zamiennika
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 13:21   #613
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez Agatheska Pokaż wiadomość
właśnie widziałam! Świetnie Ci wyszły te pazurki, bardzo mi się podoba taki efekt "zeberki". Może ja pomyślę o zakupie takiego cudeńka
Też mi się bardzo podobają te pazurki spękane,ja robiłam właśnie próbę na jenym,i mam dużo mniejsze pęknięcia,a wolałabym większe

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Mojej Mamuśce strasznie uwidziała się obrączka Priya Już teraz wie, że ją musi mieć Obrączka ślubna nie chce jej już wejść na palec, więc Priya będzie w ramach zamiennika
Oooo Katniewojt bo zaraz pomyślę że masz tę "złą" nigdy mnie kobieta nie podrywała,a szkooda

Mnie się też podobają obrączkowe pierścionki,lubię mieć jeden na dłoni ale konkretny,żadne cieniutkie z oczkiem brrr

Ciekawi mnie ta nowa seria Solutions,myślę że dla mnie będzie ta seria Naturalna Ochrona z Portulaką-cokolwiek to jest
Stary 2011-03-12, 13:24   #614
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
Zgadza się! Też zwróciłam na to uwagę, jestem tolerancyjna

Ja też mam cerę bladą jak ściana, a niekiedy mama mi mówi, że jestem "przeźroczysta" Nienawidzę swojej bladości Okropnie to wygląda przynajmniej dla mnie i kompletnie nie rozumiem czego tu zazdrościć. Ja nawet podkładu używam o ton ciemniejszego, bo czuję się źle w jasnych odcieniach
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."
Stary 2011-03-12, 13:30   #615
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Oooo Katniewojt bo zaraz pomyślę że masz tę "złą" nigdy mnie kobieta nie podrywała,a szkooda
Cytat:
Zgadza się! Też zwróciłam na to uwagę, jestem tolerancyjna

Ja też mam cerę bladą jak ściana, a niekiedy mama mi mówi, że jestem "przeźroczysta" Nienawidzę swojej bladości Okropnie to wygląda przynajmniej dla mnie i kompletnie nie rozumiem czego tu zazdrościć. Ja nawet podkładu używam o ton ciemniejszego, bo czuję się źle w jasnych odcieniach
Tolerancyjna
Robię kolejne zamówienie z 4, ale wstrzymam się do 18-ego. Mam nadzieję, że wreszcie przyjdzie mi pierścionek Beatrice Trzymajcie kciuki za to!
Wypsikałam cały dom mgiełką kokos i trawa cytrynowa i teraz wszędzie pięknie pachnie
Stary 2011-03-12, 13:38   #616
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawi mnie ta nowa seria Solutions,myślę że dla mnie będzie ta seria Naturalna Ochrona z Portulaką-cokolwiek to jest

to kwiatek
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...an.html&next=1
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 13:41   #617
Agatheska
Zadomowienie

Tak często piszecie, że wykorzystujecie te mgiełki do odświeżania pomieszczeń i tak sobie pomyślałam, może ja chociaż raz wezmę cosik z tej serii Naturalsa

Powiedzcie, czy one nie są zbyt ulotne i się szybko nie zużywają
Stary 2011-03-12, 13:45   #618
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Wrzuciłam na katalogowy parę zdjęć wisiorków,pierścionków i zegarków z avonu.

Jak mi się uda to wrzucę zdjęcia złociście połyskujących cieni...już są...

Edytowane przez despa
Czas edycji: 2011-03-12 o 13:48
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 13:45   #619
Agnieszka987
Zakorzenienie

dziekuje i przepraszam za zamieszanie, żle wpisywałam nazwę
Agnieszka987 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-12, 14:02   #620
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Tak często piszecie, że wykorzystujecie te mgiełki do odświeżania pomieszczeń i tak sobie pomyślałam, może ja chociaż raz wezmę cosik z tej serii Naturalsa

Powiedzcie, czy one nie są zbyt ulotne i się szybko nie zużywają
Też nigdy z nich nie korzystałam Teraz zakupiłam i ładnie mi pachnie w domku Jak będzie duuuuużo psikać, to się szybko zużyją... Jak tak jak głupia psikałam granatem, bo nie czułam zapachu, a normalnie przyzwyczaiłam się do niego
Stary 2011-03-12, 14:12   #621
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Wrzuciłam fotki mgiełek i paru kremików z anew na katalogowy.Może się przydadzą...
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 14:38   #622
Meitsa
Zakorzenienie

Mogę prosić o wrzucenie na katalogowy zdjec poczwornych cieni fresh cut greens? Wszystkie jakie były przepadły

meitsa-no-sekai.blogspot.com
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach
25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające
Meitsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 14:46   #623
Immenseness
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Wrzuciłam fotki mgiełek i paru kremików z anew na katalogowy.Może się przydadzą...
despa ten złoty błyszczyk ruby luster jest taki różowy w sumie, a nie taki czerwony jak w katalogu prawda? bo na kolejnych zdjęciach widzę, że podchodzi on bardziej pod róż. u Sarunieczki też taki różowy bardziej był

Stary 2011-03-12, 15:05   #624
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sasenka Pokaż wiadomość
Dziewczyny tusze z avonu właśnie maja to do siebie że szybko zasychają dlatego moje klientki nie lubią ich, ale teraz im polecam że gdy tusz już trochę zaschnię włożyć na kilka sekund do gorącej wody i robi się jak nowy
tak samo można robić z lakierami do paznokci ostatnio próbowałam i nie był już klejący i przyschnięty , tylko taki w sam raz

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Cytat:
Napisane przez in bloom Pokaż wiadomość
ja rowniez polecam torebki babett sa sliczne pakowne i trwale zeby wszystkie takie byly to by super bylo

dobrze wiedzieć że te torby sa takie trwałe a są obecnie w którymś katalogu/netto ? bo chyba przegapiłam

aha i Sarunieczka tu jest pokazany odcień lakieru Green with Envy https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2835 może to coś pomoże

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Cytat:
Robię kolejne zamówienie z 4, ale wstrzymam się do 18-ego. Mam nadzieję, że wreszcie przyjdzie mi pierścionek Beatrice Trzymajcie kciuki za to!
coraz częściej się zastanawiam nad tym pierścionkiem ale skoro w brakach i nie wiedziałabym jaki dobrać rozmiar taki rozmiar u jubilera to około 15-16 Wie ktoś może który rozm. z Beatrice byłby dobry dla mnie ?
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 15:08   #625
Immenseness
Zadomowienie

Cytat:
aha i Sarunieczka tu jest pokazany odcień lakieru Green with Envy https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2835 może to coś pomoże
boski chyba i ja go sobie dopiszę

Stary 2011-03-12, 15:12   #626
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
A można wiedzieć z jakiej firmy? Z drugiej strony nie chcę zostawić nóg bez ochrony
ja np. miałam przyspieszacz opalania z firmy Dax.. zawsze się słabo opalałam a na wakacjach używałam tego właśnie przyspieszacza i kosmetyków do opalania Avonu i się opaliłam nawet ładnie . efekt widać na fotce w awatarze hehe

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

Cytat:
A tam... z drobinkami... Gdzie te drobinki>?? Dostałam go i żadnych drobinek nie ma, a tusz nie jest czarny tylko w kolorze ołówka, taki grafitowy Nawet go nie próbowałam, bo mam wrażenie, że będę wyglądała jak posiwiała babcia

tusz był czarny a przez te drobinki srebrne (które zmieszały się) zrobił się jakby szary

Edytowane przez karinka124
Czas edycji: 2011-03-12 o 15:17
Stary 2011-03-12, 15:12   #627
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie też się podoba taka jasna porcelanowa kobieta,z pełnymi ustami i dużymi oczami moja karnacja jednak jest nie taka piękna,jestem chorobliwie blada z cienami po oczami,poza tym długie lata walczyłam z trądzikiem i solarium zalecił mi...dermatolog oczywiście z umiarem,i tego się trzymam,paradoksalnie po solarium bardzo poprawił mi się stan skóry

A żeby nie było,to...waham się teraz skoro zrezygnowałam z Green with Envy nad którymś czerwonym lakierem...Coral Reef,Real Red,Cherry Jubilee lub Mambo Melon
mój typ real red
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-12, 15:14   #628
Sarunieczka

Cytat:
Karinka dzięęęęki za link faktycznie ciemny lakier...a paznokcie Kasiuchetki booskie

Cytat:
Napisane przez Immenseness Pokaż wiadomość
despa ten złoty błyszczyk ruby luster jest taki różowy w sumie, a nie taki czerwony jak w katalogu prawda? bo na kolejnych zdjęciach widzę, że podchodzi on bardziej pod róż. u Sarunieczki też taki różowy bardziej był
No ten byłyszczyk to taki ciemny róż tak naprawdę,dałam go wtedy koleżance i zakochała się w nim do tego stopnia że chciała drugi i brałam jej teraz w demo

Despa jeeeejku widzę że masz ten komplet biżu który uwielbiałam ale on tak daaaawno był,mnie się już zdążył zniszczyć,nie mam go już chodzi mi o ten "złoty" ,naszyjnik z dwoma łezkami i kolczyki z jedną,strasznie lubiłam ten komplet
Stary 2011-03-12, 15:16   #629
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Immenseness Pokaż wiadomość
boski chyba i ja go sobie dopiszę

też się nad nim zastanawiam patrząc na tą fotkę
Stary 2011-03-12, 15:21   #630
Sarunieczka

Kuźwa będę musiała sobie kupić różowy lakier do paznokci,bo sukienka którą sobie zamówiłam,ma różowe akcenty i lakier Viva Pink by tu idealnie pasował...a tak nie znoszę różowego koloru i będę musiała się przełamać
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości