|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII
Naskrobałam PW
![]()
#4232 |
Zadomowienie
|
Witam w ten piękny sobotni poranek
![]() Dzisiaj wraz z TŻ postanowiłam wstać o 5.30 i już nie kłaść się spać oj nie nie nie ![]() ![]() Do tej pory pozamiatałam i wymopowałam podłogi, starłam kurze. Więcej zrobić sie nie da bo malutka jeszcze śpi ![]() A i wkońcu zrobiłam coś dla siebie. Pierwszy raz w życiu pomalowałam paznokcie na czerwony kolor i nie mogę się na nie napatrzeć ![]() Oprócz tego ubrałam się, zrobiłam lekki makijaż i jestem śliczna ![]() Dzisiaj jestem Spd ![]() Na obiad dzisiaj rosół a po nim zrobie sałatkę gyros. TŻ już tak długo prosił, że na ostatnich zakupach sam kupił składniki żebym tylko nie miała powodu do nie zrobienia jej. Ale niech chłopak ma ![]() I takie pytanie w związku z tym... Ogórki lepiej kiszone czy korniszony?? Bo zawsze dawałam kiszone a znalazłam przepis na korniszony i nie wiem co teraz ![]() ![]() Dzisiaj jestem taka szczęśliwa, że mogłabym skakać z radości. Tak bez powodu szczęśliwa. Już dawno tak nie miałam ![]()
#4233 | |
Zakorzenienie
|
A nie wiem, najmniejszy chyba
![]() ![]() Cytat:
![]() Wstałam, zaraz uciekam pod prysznic ogarnę chatę, przeygotuję wszystko do obiadu i zasiadam do pisania. Mam nadzieję że tżtowi uda się wyjść o 16tej ![]() miłego dnia i weekendu ![]()
![]() |
#4234 | ||
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
![]() Ja jestem u rodziców, wczoraj cały dzień siedziałam z rodzinką ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dzisiaj w planach mamy robić pizze na obiad ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4235 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dołączam się do prośby, moje rodzynki też mogłyby urosnąć ![]() Cytat:
![]() Ja zaraz wyruszam do pracy, potem zakupy, jak wrócę to muszę zrobić koreczki i wieczorem szykuje się babska impreza z dziewczynami z pracy - świętujemy dzień kobiet ![]() ![]()
![]() |
#4236 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry! Ja właśnie dopijam kawę, jadę po mamę, bo po jodze coś jej się stało z kręgosłupem i praktycznie nie może siedzieć tylko leżeć i potem do pracy, bo klienci już faktury poprzynosili i trzeba liczyć podatki.
A wieczorem impreza!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oficjalnie otwieramy sezon grillowy. Wczoraj pojechaliśmy po nożyce do żywopłotu a wyszliśmy z nożycami i grillem ![]() Lece, pa! Miłego dnia wszystkim! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4237 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() Cóż za piekny sobotni poranek. TŻ zrobił pyszną jajecznice na śniadanie. Dzisiaj się byczymy. Jutro wyjeżdzam na tydzień do Warszawy i nie będe miała dostępu do kompa ![]()
#4238 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() szykuje się dzisiaj u mnie piękna pogoda ![]() Tż mnie obudził jak wrócił z nocki więc wstałam po 6 ![]() zaraz muszę umyć naczynia jeszcze z wczoraj z kolacji i wyprasować mamy piżamki po 10 jadę do szpitala jak wrócę to pewnie jakieś schabowe będą na obiad bo na nic innego nie mam pomysłu ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4239 |
Zakorzenienie
|
Ale tam pięknie
![]() Piję kawkę, śniadanko i zabieram się dalej za pisanie ![]()
#4240 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cóż za piękny poranek. ![]() Wczoraj udało nam się dotrzeć do kina. TŻ chciałam już prawie dusić, ale uratował sytuację. Bilety mieliśmy odebrać o 19, o 18:20 jeszcze TŻ nie było. Ciśnienie już mi zaczynało iść uszami, bo na prawdę chciałam do tego kina i on o tym dobrze wiedział, a wypuszcza się na jakieś wojaże z kumplem. 18:25 mój stan osiągnął wkurzenie pełne, a dwie minuty później telefon od TŻa: żebym bez gadania się ubierała i za 5 minut mam być na dole. Skubany wymyślił to tak, że nawet nie wszedł do domu, pojechaliśmy prosto do kina odebraliśmy bilety i została nam ponad godznia na obiad na który zaprosił TŻ. ![]() ![]() Film fajny - polecam. Oczywiście to nic nowego, amerykańska komedia ze standardowym zakończeniem. Nie mniej jednak obsada fajna, Jack Nicolson bezbłędny. Przyjemny film na piątkowy wieczór. ![]() W związku z wczorajszym zarządzeniem TŻ dzisiaj nie gotuję, bo mam mocno podszykowany obiad z wczoraj - 5 minut i będzie gotowy. Cholerko, mój mięsny guru, właśnie jem na kanapce Twoją karkówkę. Niebo w gębie! Żegnajcie paskudne wędliny. ![]() A Ciebie kochana będę wielbić do końca życia. ![]() Ogarniam się zaraz i na 12 uciekam na sesję zdjęciową - służbowo. W ogóle fotograf - wczoraj się z nim spotkałam - jest bardzo przyjemny. otwarty, uprzejmy, kreatywny. Cieszę się, że jego wybrałam i... jak mi przyjdzie kiedyś ślubować, już chyba wiem kto będzie robił zdjęcia. ![]() ![]() A z minusów na dzisiaj! Mam taaaaaaaaaaak olbrzymią bulwę na brodzie, że normalnie... ![]() Nigdy takiej nie miałam. Coś tam się tliło od kinu dni, walczyłam z nią, wczoraj i przedwczoraj zastosowałam maść, a dzisiaj jest jeszcze gorzej! ![]() Ale nic! Byle bulwa nie popsuje mi dzisiejszego dnia i dobrego humoru! ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-03-12 o 09:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4241 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Pogoda iście wiosenne i cudowna!!! ![]() Nic to, po południu pójdziemy na spacer i do kauflanda po owoce i warzywa. Załamuję się wizytami w sklepach, bo podwyżki są okropne! Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4242 |
Zakorzenienie
|
Ijaa takie bulwy to ja mam aktualnie na plecach i grodzie, dodatkowo jak zwykle okropnie bolą mnie nogi i brzuch - @ wredna małpa przyszła
![]() chociaz pogoda rekompesuje. Zaraz ubieram sie ciepło i ide robić porzadki na ogrodzie ![]() Tż jeszcze nie wrócił z nocki ![]() ![]() W zwiazku z brakiem jego + samochodu w lodówce mam pusto ! dosłownie. Zostało masło ![]() ![]() a w domu ciągle brudno ![]() ![]() W zwiazku z moim humorem- solidne przemawiającym na NIE ! dziś obiad gwizdany ! odmrożona chińszczyzna. O ile wybiore sie wkoncu do sklepu, bo ryżu niet ![]() Niech mnie ktoś przytuuuuuliiiii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4243 |
Zakorzenienie
|
![]() Oddam kawałek dobrego humoru dla Ciebie. A ja chyba zaszaleję i założę ekoskórę. Oczywiście sweter do tego i szalik, ale na moim termometrze jest prawie 25 sotpni - wiadomo w słońcu i obawiam się rozpuszczenia w środkach komunikacji miejskiej. Zamarznąć nie zamarznę, dam radę ! ![]()
![]() |
#4244 |
Konto usunięte
|
ijaa na czym byłaś w kinie? Bo nie mogę znaleźć :P Trzeba do okulisty iść znowu
![]() Dzisiaj dzień lenia. Może pójdziemy z mężem na spacer, bo ładna pogoda się zrobiła. Ale na razie bezmyślnie oglądamy TV ![]() Czekam niecierpliwie na piątek, bo wzięłam wolne i zrobię sobie dzień odpoczynku od wszystkiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie się załamałam stojąc przed lustrem! Jestem pączkiem! ![]() Idę pracować. Miłego dnia dziewczęta. ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4246 |
Zakorzenienie
|
Ja tez mam rodzynki i do tego jakby jeden mniejszy od drugiego
rozmiar wiekszy ( . ) ( . ) by sie przydal napewno Mieszkam ze swoim jakies poltora roku a znamy sie niecale 2 lata. Wroce dzis z pracy to musze zrobic cos z brokulem bo jeszcze troche a z niego nic nie bedzie . Dla tz-a zrobie makaron z sosem ale dla siebie cos musze z brokulem wymyslic . Weszlam na wage i sie zalamalam jaka klucha sie robie ale to przy @ zawsze wiecej . Jeszcze tylko 2 dni i wolne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4247 |
Zadomowienie
|
A jednak rodzice dzisiaj przyjeżdzają
![]() ![]() Już kuchnie posprzątałam ale gdzie reszta ![]() ![]() Lecę spróbuje ogarnąć łazienkę ![]()
#4248 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny macie fb ? wysle wam swoj jak mi powiecie ktora ma
oj jak mi sie dzis do pracy nie chce isc ... znow piekny dzien |
![]() ![]() |
![]() |
#4249 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() ![]() Kashmirko - dziś się wezmę za Twoją koalę, przepraszam, że to tak długo trwa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4250 |
Zakorzenienie
|
Ale tu dziś cisza
![]() Ja mam wysprzątane i wkoncu pełną lodówke ![]() ![]() Troche humor se polepszył, ale itak z wszystkich planów nici, bo mieliśmy rozwozić zaproszenia, a Tz teraz odsypia nocke, a potem idzie do kolegi dalej robić samochód. Ale mam na pocieszenie duuuża paczke chipsów i piwo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4251 |
Konto usunięte
|
Haniula my na nasz majowy ślub zaproszenia rozsyłaliśmy w lutym
![]() ![]() Posprzątałam trochę dzisiaj. Nareszcie koniec remontu, więc nasze mieszkanie wygląda prześlicznie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4252 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Wyszłam dzisiaj z domu przed 8 i dopiero wróciłam. Poranek po imprezie był ciężki. Byłam z mamą i babcią w szpitalu, a potem z mamą pojechałyśmy do galerii... Butów żadnych nie znalazłam, a jakie ceny ![]() Za to kupiłam sobie dwa szale indyjskie, jeden kaszmirowy, a drugi jedwabny za 40 zł ![]() A mama na święta już kupiła mi taki duuuży szal też indyjski, ale on to dosyć duży i gruby jest. Zakochałam się w tych wzorach ![]() Teraz czekam na TŻ aż wróci z pracy i chyba będziemy się lenić bo z lekka jestem padnięta... |
![]() ![]() |
![]() |
#4253 |
Zakorzenienie
|
Późno, ale zawsze
![]() Ja już wróciłam z uczelni. Uwierzcie, że z uwagi na słońce wpadające do mieszkania każdą dziurką rozważałam niepojechanie. Ale z uwagi na mega ważny wykład i zaostrzoną sytuację w domu - pojechałam. Po drodze zatankowałam - uwaga uwaga, 5zł/l! Równo 5zł! A ma być jeszcze drożej ![]() Na wykład dobrze, że pojechałam, bo po nim mało co kumam, a co dopiero byłoby bez niego... Tak w ogóle TŻ spał całą noc na kanapie w ciuchach. Ja bez najmniejszych skrupułów udałam się wieczorem pod mięciutką kołderkę i chyba po raz pierwszy miałam głęboko, jak on się czuje i czy mu czegoś potrzeba. Miałam koty ![]() Dziś rano się mijaliśmy. Tzn. TŻ próbował nawiązać kontakt, ale ja nie miałam na to ochoty. Wróciłam do domu, to już obiad czekał na mnie. TŻ przepraszał, ja powiedziałam, że nie chcę tego słuchać, że to było wczoraj, a dziś mam dobry humor i nie pozwolę mu go zepsuć. Teraz wymieniamy półsłówka, przynajmniej z mojej strony. Niech wie, że sobie nie dam ![]() Ale Martini dało radę wieczorem ![]() Chyba obejrzę jakiś odmóżdżający film, muszę poszukać czegoś na iplexie. TŻ zaproponował wyjazd na zakupy i pooglądać obrączki (może zamówić). Myślał chyba, że mnie tym udobrucha. Nie nie nie... Powiedziałam, że nie mam ochoty dziś na zakupy, tym bardziej po obrączki. Zgasiłam go. Miłego sobotniego wieczoru!
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2011-03-12 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4254 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Cisza jak makiem zasiał. ![]() Ja wróciłam do domu i padłam. Zmęczyły mnie cztery godziny pracy, ale co tu dużo mówić, było intensywnie. Kwestia współpracy z fotografem jeszcze lepsza niż po pierwszym spotkaniu - moim zdaniem jest świetny nie tylko technicznie ale i jako człowiek. Firmę prowadzi z żoną która również dzisiaj była obecna - świetna kobieta. Na prawdę dawno nie spotkałam tak kreatywnych, ludzkich i za razem profesjonalnych młodych ludzi. Będę normalnie walczyć jak lew, żeby wykonali dla nas jeszcze nie jedne zdjęcia - które są w planie, oraz projekt strony internetowej. Niedawno zjedliśmy obiadek. Cholerko, teraz masz już dwóch fanów w jednym miejscu. TŻ również wychwalał karkówkę pod niebiosa. ![]() Oglądamy mecz, później planuję coś w TV. Ogólnie szykuje się leniwy wieczór. Aaaaaa, postanowiłam NIEODWOŁALNIE iż w poniedziałek kupuję karnet i idę na pierwsze zajęcia na siłowni. Jak się chyba nie nadaję na ćwiczenia w domu, brak mi silnej woli, zawsze coś innego znajdę sobie do zrobienia. A na siłownię chodziłam i nie marudziłam! Wręcz przeciwnie, było bardzo przyjemnie. Na pewno planuję zajęcia grupowe, ale poza tym też chcę otrzymać poradę od trenera - można tam takowe uzyskać w cenie karnetu. Powinien coś podpowiedzieć, czy pomóc jak zrobić tak, by osiągnąć to co się chce w najlepszy sposób. ![]() Jutro jedziemy do Warszawy. Targi jakoś przeżyję, a poza tym mam obiecany spacer po mieście, kawę w STARBUCKS ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-03-12 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4255 |
Zakorzenienie
|
Cześc. Ale dzisiaj cisza. Pewnie dziewczyny korzystały z pięknej pogody.
Ja już wykąpana zmykam do łóżeczka gdzie czeka TZ ![]() Do jutra dobranoc ![]()
#4256 |
Zakorzenienie
|
Uciekam odsypiać. Branoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4257 |
Rozeznanie
|
Witam sobotnio
![]() Pospałam dziś do 11 ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś była pogoda prawie letnia, mam nadzieję, że jutro też tak będzie - mam w planie spacer, trzeba w końcu zacząć wychodzić z tych czterech ścian.. ![]() A teraz popatruje na bitwę na głosy, nawet fajne.. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Donoszę że garnek boloński jest smaczny. Aczkolwiek drugą porcję dla na życzenie tżta doprawiłam pieprzem i tabasco za ostro mu teraz ![]() Dziś kupiłam kolejny zapas żeli pod prysznic ziaji ![]() ![]() ![]() Obiad zjedzony na mieście. Raczyłam się kaszą ze szpinakiem i naleśnikiem z pieczarkami i kukurydzą ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4259 |
Zakorzenienie
|
my dziś byliśmy w tesco i za duzo wydaliśmy ... jak wracaliśmy to byliśmy świadkami wypadku ... a właściwie było to tak: były dwa pasy w jednym kierunku, my jechaliśmy lewym, a pewien PAN prawym. i na prawym, przed owym PANem koleś chciał zaparkować , i gdy ten PAN to zauważył to chciał wjechać na nasz pas... jednym słowem owy Pan chciał wykonać zbyt gwałtowny manewr i TŻ go strąbił ...a ten Pan nie zwolnił i z dużą siłą przywalił w parkującego ....
jak tak dalej pójdzie to mi w życiu nie przejdzie Paniczny strach przed jechaniem autem ![]()
#4260 |
Zakorzenienie
|
A ja donoszę ze muffiny cytrynowe cholerki są pyszne
![]() Nie lube ciast cytrynowych, ale cos mnie pokusiło, i warto było bo naprawde smaaaczne ![]() Leżakujemy juz w lozku, jutro Tz obiecal mi ze pojedziemy do mojej babci z zaproszenem, i się nie wymiga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.