Scent Bar XXIV - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-12, 17:38   #4321
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76
Dot.: Scent Bar XXIV

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
niektórzy lubia baciki
To nie mój cytat chociaż się w sumie zgadzam

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 17:52   #4322
Betty83
Zakorzenienie

Flo

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość

nom...kiedys tam chodziłam na zakupy....tak z 6 lat temu ,i nawet ostatnio sie pytałam małza jak to jest ze zarabiamy teraz 2 razy wiecej niz 5 lat temu a jakos nie widze zeby cos zostawało...a tez nie widze zebysmy jakos lepiej zyli .....to mieu troche uswidomił ze czynszu płacimy 2 stówy wiecej niz na początku, ze prąd i gaz zdrozał no i zarcie tez......

bo ja np jestem na etapie tego ze ryz w torebce kilogramowej kosztuje 1,15 ...(jak na studiach kupowałam) a nie 4 zeta ..makaron, chleb, nawet pieprzony serektopiony...ja pamietam ze kupowałam za 90 groszy a nie 2 zeta i pamietam ze ogorki gruntowe w lecie kosztowały 70 groszy za kg....całą praktyke żesmy sie zywiły ogórami zeby była kasa na chlanie ,
ale na przykład wódka to mi sie wydaje ze staniała ....ale fajki podrozały łokropnie, ja pamietam LMy po 3,70 , teraz to nie wiem nawet ile kosztuja...pewnie ponad dyche
taa... hity spekulantów z ostatniego tygodnia - cukier - 7pln, kurak - prawie 9....
jabłka droższe od pomarańczy

no ale jak paliwo do końca roku ma być po siódemce, to pewnie wszystko podrożeje...
osobiście liczę i nie mogę się doczekać zamieszek i rewolucji...

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
oj, to czekam na dokładniejszą relację z kadłubowych
Z pandzinymi nie miałam kontaktu, za to z oliwczanym ziai i owszem.Koszmarnie tłuści. Prawie jakby się smalcem posmarować. I nie nawilża, za to wypryszcza. Używam go tylko zimą jak temperatura spada poniżej 20 na minusie. Ale bardzo lubię jego zapach. I u mnie kosztował ostatnio 4,99

tego oliwkowego używałam kiedy się zbyt mocno ukwasiłam, bo normalnie to on się nie wchłania prawie wcale...

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Wczoraj sobie nadrabiałam 6 stron i jak już chciałam nadrobić stronę 6 to wizaż padł
Nadrabianie baru stanie się niedługo dyscypliną olimpijską, ekstremalną...

Co doczytam, to w tym czasie strona-dwie dostukana i nie mam siły już na pisanie...

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Dobry

Miałam sen!
Śniło mi się, że płynęliśmy z Ju i Gryxem łódką po Warcie w Poznaniu, wzdłuż torów kolejowych i zastanawialiśmy się, co zrobić na obiad. Uzgodniłyśmy z Ju, że będzie to () kasza manna, ale Gryx zaczął marudzić i ryczeć, że chce rybę w zalewie z Shi A. Sunga. No to powiedziałam mu, że teraz dostanie jedną porcję, a drugą wrzucę do Wisły w Warszawie i będzie musiał jej szukać aż do źródeł w górach, na co Ju stwierdziła, że jej eks też tak miał jak wracał nocą z jakiejś imprezy i do dzisiaj nie wrócił

Wisła nocą płynie w przeciwnym kierunku!
Kiedyś jeden kolega wcisnął taki kit drugiemu, a ten uwierzył, bo "skąd by mieli wodę w Krakowie?"

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
A jutro odbieram klucze do mieszkania
I jakoś się nie cieszę, nienawidzę zmian i nawet perspektywa chaty mnie nie chce cieszyć, przyzwyczaiłam się jakoś do tego wynajmowanego mieszkanka i nie chcę się znowu wyprowadzać..
Pociesza mnie to że za 3-4 miechy się znowu przyzwyczaję i będę się czuła jakbym zawsze tam mieszkała, dobra zdolność adaptacyjna wynagradza mi niechęć do zmian..

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Wątpię... w tym zawodzie trzeba być miłym dla mężczyzn

nie czeba
podobno są tacy co płacą za i
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 17:53   #4323
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
niektórzy lubia baciki
Na różową pupcię, bleeeeeeeeeeeeeeeee

Rozterko, ogromnie dziękuję za dietę- mnie tak na pierwszy rzut oka wydaje się to nie do wytrzymania- takie nieludziowe, ale chciałabym wypróbować i najlepiej w tym celu przyjadę do Ciebie na te 7 dni (no, może na mniej) bez psów- cieszyłabyś się, powiedz, że tak

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 18:17   #4324
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
rozterko-a dlaczego nie mozna mleka, ziaren i kiełków? przeciez kiełki to samo zdrowie ponoc [COLOR=Silver]
Kiełki maja składnik , który chroni je przed pasozytami i on może by niekorzystyny dla zdrowia , szczególnie dla osób ze skłonnością do chorób reumatoidalnych, a poza tym jest to produkt zatrzymany w rozwoju. Żywą zywnosc ( owoce, warzywa) nalezy jeśc dojrzałą.

Ziarna mają zazwyczaj dużo tłuszczu.

Co do mleka.
Po pierwsze większośc ludzi ma problemy z trawieniem kazeiny występującej w mleku krowim w dosc dużej ilości, enzym umożliwiający trawienie kazeiny zanika w okresie niemowlęcym u większości ludzi. Trawienie kazeiny bardzo obciąza zołądek i wydłuża czas trawienia innych pokarów oblepionych klajstrowata kazeiną, nadto tłuszcz z mleka jest trudno przyswajalny.
Poza tym dlatego ,że u nas jest dostepne mleko praktycznie tylko pasteryzownae, ktore jest niekorzystne dla zdrowia dlatego , że ma w tej postaci trudno przyswajalny wapń Pod wpływem tego procesu wapń organiczny zamienia się w nieorganiczny czyli wapń związany z białkiem - kazeiną. Jest on nieprzyswajalny dla organizmu i całkowicie bezużyteczny, a nawet szkodliwy. Podczas trawienia tych nienaturalnych produktów mlecznych wytwarzają się kwasy, które muszą być neutralizowane przy użyciu wapnia organicznego. Czyli nie dość, że przetworzone mleko nie dostarcza nam wapnia, to jeszcze powoduje "czyszczenie" naszych naturalnych zapasów z wapnia organicznego, czyli prowadzi do próchnicy i osteoporozy. Nadto może się osadza w tkankach miekkich powodując ich dysfunkcję i choroby stawów.
mleko słodkie może by spożywane przez osoby , które zachowały enzym trawiący białka mleka, ale pod warunkiem,że jest to surowe ,świeze , nieprzetworzone mleko "prosto od krowy"
Właśnie szukammożliwości nabywania takiego mleka.
Produkty mleczne , które są przetwarzane chemicznie czy przy użyciu wysokiej temperatury , nie mają wartościowego wapnia. Zachowują go naturalnie ukwaszone produkty, na dodatek nie mają już szkodliwej kazeiny , bo ja kwasy "strawiły".

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Na różową pupcię, bleeeeeeeeeeeeeeeee

Rozterko, ogromnie dziękuję za dietę- mnie tak na pierwszy rzut oka wydaje się to nie do wytrzymania- takie nieludziowe, ale chciałabym wypróbować i najlepiej w tym celu przyjadę do Ciebie na te 7 dni (no, może na mniej) bez psów- cieszyłabyś się, powiedz, że tak
Tak, solo możesz przyjecha nie ma mi kto sprzątac
Ja wezme urlop i będę warzyc

Edytowane przez ROZ-ter-KA
Czas edycji: 2011-03-12 o 18:20
ROZ-ter-KA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 18:27   #4325
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:

Tak, solo możesz przyjecha nie ma mi kto sprzątac
Ja wezme urlop i będę warzyc
Sprzątać??? A na co można zamienić???
wiesz, ja nie mam czasu sprzątać, bo się bardzo dużo modlę

Stary 2011-03-12, 18:34   #4326
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Gryksie-jeśli w tej łódce zmieściliście się tylko we trójkę,to któreś z Was musiało być grube a z tej trójki to Ty ciągle narzekasz na zwały tószczó

ale nie utonęliście przynajmniej,pewnie nieźle balansowałes ciałem
Na dowcipy się zebrało, taaak?!

Cytat:
Tak się schlać, żeby aż se spodnie uśl(w) inić
Oho! I tu mamy przykład nadinterpretacji Otóż, droga koleżanko Spo, gwoli ścisłości, dając odpór tym szkalującym mą kryształową () postać paszkwilom, pragnę nadmienić tylko, że wcale nie byłem "schlany" (jak to łaskawa byłaś ująć), ino przemęczony po bezsennej nocy, co w połączeniu z niewielką dawką alkoholu etylowego skutkowało chwilową utratą świadomości i wyciekiem treści płynnej z jamy ustnej na nogawkę spodni typu "jeans"

Cytat:
Napisane przez Szara Róża Pokaż wiadomość
To dziwne, też mnię to zastanawia...... A to przeca takie proste: bierzesz paczkę aktualnie paloną i wszystkie inne, wypierdzielasz do hasioka et voila!
A za minut 5, ze słowem brzydkim na ustach, nurkujesz w hasioku w poszukiwaniu obiektu pożądania?

Cytat:
Łódka była o wiele za mała na Twoje gabaryty, więc dziewczyny holowały Cię na lince (upss, przepraszam, na gruuuubaśnej liiiiinie - cieńka linka mogłaby pęc) za łodzią
Maaamooo!!!

Cytat:
Gryks by ocalał,bo na Niego przyciąganie ziemskie dobrze działa

oj,oberwie mi się dzisiaj

FOCH!

Cytat:
niektórzy lubia baciki
No tak... zapomniałem

Cytat:
Napisane przez naiat Pokaż wiadomość
A fogóle to idem dziś na potańcówkę i mam ochotę się upić
Ja też mam ochotę się upić, ale na tańce nie idę

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
osobiście liczę i nie mogę się doczekać zamieszek i rewolucji...
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 18:34   #4327
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
A propos wynagrodzeń u mnie dają koło 1800-1900 na rękę, 8 h dziennie, zero nadgodzin Jeśli można spytać to ile Wy zarabiacie? Wystarczy odpowiedź: dużo mniej, mniej, podobnie, więcej, dużo więcej, za tyle to bym tyłka z łóżka z ruszyła I czy wpadają nadgodziny.
EDIT: w kontekście odpowiedzi Polly - nie wymagają niczego oprócz studiów w kierunku ekonomiopodobnym i jest teścik z ustawy, można strzelać z odpowiedziami.
Kurcze, tyle ile podajesz to mi się mało wydaje szczególnie jak na wawę.

Ja mam z głównego źródła 3 tyś, ale to mało jak na zakres obowiązków

kto zna Zirh Ikon? Fajny??

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-12, 18:34   #4328
gryx82
BAN stały

Cytat:
Sprzątać??? A na co można zamienić???
Ju!
Stary 2011-03-12, 18:37   #4329
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
O korpczanym nic nie wiem, bo używanie mazidłów ciałokształtnych mnie mocno frustruje, natomiast krem paszczękowy trzymałam w łapach, obczaiłam skład i już miałam wrzucać do koszyka, ale w końcu dopadł mnie pewien nieokreślony sceptycyzm i koniec końcem nie wzięłam
Kusił mnie jeszcze mydeł maślankowy, ale w koszyku siedziały już dwa psorowe, więc stwierdziłam, że trzy mydła (a w domu z 6 innych) to już lekka przesada

fatalnie zachorzałam, nawet cytowanie to problem dzis

Rózio i vesenko - maślankowe mydełko kupłam wczoraj, umyłam ryjek i nie bylo źle, jak dla mnie mogłoby być lepiej - ale teraz jetsem w takim stanie że wszystko mi wisis i przez ból gardła oraz tchawicy nie czuję nic

Altera do korpusu peeling żurawina plus figa - fajny - efekt mycia sie w dżemie ino bez oblepistości - jednak ajko peeling nie sprawdza sie ale ja zawsze kupuję tylko jako poślizg/bazę do soli bocheńskieh bo tylko nią robię piling - miłe, pafnące - nei pilinguje samo z siebie - i tanie było

Cytat:
Wątpię... w tym zawodzie trzeba być miłym dla mężczyzn

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Ad. 2 taaa, bo wierzą, że tacy wszystko wiedzą, interesują się, orientują i będą doradzać
czyżbyś natrafiła na ogłoszenie pracy "w dziale doradztwa podatkowego" ?

migło mi takie dzieś

w tym stanie to chyba nie przelecę każdego
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 18:38   #4330
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Pomódl się dzisiaj za mnie,bo mnie Gryczany zbił po tyłku i ciężko mi klęczeć

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
Stary 2011-03-12, 18:39   #4331
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Swój chłop!!!! Anja byłaby dumna

Cytat:

Pin up też tulę

Cytat:

A mnie cały czas zastanawia ile to by było wystarczająco No fakt,że 1400 to maławo jest. Ale za 2000 da się już spokojnie przeżyć, chyba,że się jakiś duży kredyt samemu spłaca.
wg mnie głównie zależy od sytuacji mieszkaniowej, jak się ma mieszkanie i tylko płaci czynsz to 1400 na luzie starcza, nawet na przyjemności, ale przy konieczności wynajmu już nie jest tak różowo, moja bardzo tanio wynajęta chata zeżera około 1250 miesięcznie.. oczywiście można wynająć pokój a nie mieszkanie, ale pokój w Wwie to ponad 600 zeta chyba.. no i oczywiście wszystko zależy od miejscowości w której się mieszka, ale to wiadomo

Cytat:
Produkty mleczne , które są przetwarzane chemicznie czy przy użyciu wysokiej temperatury , nie mają wartościowego wapnia. Zachowują go naturalnie ukwaszone produkty, na dodatek nie mają już szkodliwej kazeiny , bo ja kwasy "strawiły".
czy te naturalnie ukwaszone produkty to wszystkie dostępne w sklepach jogurty, kefiry, czy tylko niektóre są ukwaszone naturalnie?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-12, 18:40   #4332
gryx82
BAN stały

Rejcz, oć no tu do Gryxia

---

Wybywam

Tylko nie wiem jeszcze, gdzie i po co
Stary 2011-03-12, 18:41   #4333
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Oho! I tu mamy przykład nadinterpretacji Otóż, droga koleżanko Spo, gwoli ścisłości, dając odpór tym szkalującym mą kryształową () postać paszkwilom, pragnę nadmienić tylko, że wcale nie byłem "schlany" (jak to łaskawa byłaś ująć), ino przemęczony po bezsennej nocy, co w połączeniu z niewielką dawką alkoholu etylowego skutkowało chwilową utratą świadomości i wyciekiem treści płynnej z jamy ustnej na nogawkę spodni typu "jeans"

to je lepsze niz te ksionszki co czytam i seriale

"W jak Wycieki " - Ju zbierzność liter przypadkowa
Stary 2011-03-12, 18:42   #4334
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

Wybywam

Tylko nie jedz za dużo

Stary 2011-03-12, 18:42   #4335
Szara Róża
Zakorzenienie

GG do Szara Róża

Cytat:
Napisane przez naiat Pokaż wiadomość
Te herbaty Teekane to smakują i pachną tak jak się nazywają czy na nazwie się kończy?
Sama się zdziwiłam, jak spróbowałam pierwszy raz Nie piłam wszystkich rodzajów oczywiście, ale te, które piłam pachły świetnie i jeszcze lepiej smakowały Wydaje mi się, że teekanowe herbaty dają bogaty, esencjonalny, dobrze skomponowany napar, nie jakiś tam blady mocz (zastrzegam, że nie jestem pracownikiem firmy Teekane, na co dzień pracuję w zupełnie innej branży, również żaden z członków mojej rodziny nie ma powiązań z wyżej wymienioną firmą )

Cytat:
Ja już różnych próbowałam - Lipton, Vitax itp itd i smakowe to one były jeno z nazwy.
Blechhh, Lipton to przereklamowane, sztucznie aromatyzowane, zmielone śmieci z podłogi (w dodatku z biegiem lat zauważyłam, że coraz mniej sypią tych śmieci do torebków) Vitax to jak wyżej to ujęłam, niesmaczne, mdłe, blade siki A Dilmah, to coś jak Lipton, tylko drożej się cenią
Oczywiście każdy ma swój smak i potrafię sobie wyobrazić, że ktoś uwielbia imć Liptona, bądź też inne podobne wynalazki
co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie."

Edytowane przez Szara Róża
Czas edycji: 2011-03-12 o 18:44
Szara Róża jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-12, 18:44   #4336
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
a musisz dziś?

Cytat:
Rejcz, oć no tu do Gryxia

---

Wybywam

no i przyszłam i polazł - tak to jest z chopami - po raz enty wole baby

Stary 2011-03-12, 18:47   #4337
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
a musisz dziś?

nie,mąż w robocie do jutra

Stary 2011-03-12, 18:48   #4338
rachell111
Zakorzenienie

Rózik - bo nie nadrobiłam baru - jak spotkam w mym rossmanie Ava podocznego to dać Ci jakoś cynka?

brać czy jak? czy na razie oblatujesz w swoim regionie ?

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Cytat:
nie,mąż w robocie do jutra
no ale modlitwa "na zaś" ewentualnie się przyda - skoro i tak sie modli
Stary 2011-03-12, 18:49   #4339
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Ju!
No co???

Cytat:
Proszę, jaki pan wymowny- ciekawe, czy po powrocie też tak będzie
Tylko nie idź nigdzie tam, gdzie P.

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
kto zna Zirh Ikon? Fajny??
Fajny

Cytat:
Klęczy się z tyłkiem w górze- no ale dobrze, nie bądźmy drobiazgowi

Cytat:

"W jak Wycieki " - Ju zbierzność liter przypadkowa
spox, i tak G spędza mi sen z powiek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-12, 18:50   #4340
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

no ale modlitwa "na zaś" ewentualnie się przyda - skoro i tak sie modli
Myslałam raczej o klęczeniu w innym wymiarze,bardziej cielesnym,niż duchowym

Bo modlić się to w sumie mogę nawet na leżąco

Stary 2011-03-12, 18:50   #4341
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
A to przeca takie proste: bierzesz paczkę aktualnie paloną i wszystkie inne, wypierdzielasz do hasioka et voila!
hasiok i voila

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 18:52   #4342
rachell111
Zakorzenienie

Rozterko - czytam te informacje przyczynowo-skutkowe o mleku itp - i wszystko mi się skłąda zusamen w konkretny obraz - mam chorobę reumatoidalną - nie wiedzą jeszcze która - przy obecnej chorobie tchawicowej na pewno badań to nie przyspiesza, ale co tam, no i mleka w swym życiu nadużywałąm, i jeszcze wiele innych parametrów mi sie zgadza, kurtka a dopiero przy mocno niepokojących dolegliwościach się tym łąskawie lekarze zainteresowali - na moja nachalną prosbę wręcz

no nic poczytam wstecz jeszcze to co mnie nie było
Stary 2011-03-12, 18:52   #4343
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

Klęczy się z tyłkiem w górze- no ale dobrze, nie bądźmy drobiazgowi
Ale wtedy skóra na dooopsku się naciąga i może boleć

Stary 2011-03-12, 18:53   #4344
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Mydeł kostkowych trochę się boję. Z tego co pamiętam w większości przypadków robiły mi skórę o rozmiar za małą Te są z tych lepsiejszych?
buu, mnie nic nie chciało zrobić o rozmiar mniejszego powleczenia paszczy

znalazłam w katalogu czibianym dżeginsy osz nożyczki!

Edytowane przez Miciel
Czas edycji: 2011-03-12 o 18:54
Stary 2011-03-12, 18:54   #4345
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Myslałam raczej o klęczeniu w innym wymiarze,bardziej cielesnym,niż duchowym

Bo modlić się to w sumie mogę nawet na leżąco
no ja też - wszak modlic się będzie Ju - w Twej intencji cobyś mogła sobie poklęczeć w "innym wymiarze"

zeeeby Cię kolano nie bolalo tak? ups, przepraszam, gwoli scisłości - tyłek nie bolał, tyłek

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2011-03-12 o 18:56
Stary 2011-03-12, 18:57   #4346
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
czyżbyś natrafiła na ogłoszenie pracy "w dziale doradztwa podatkowego" ?
Nie, nie, jeszcze nie szukam, po co się stresować

Agnes, rzeczywiście jak czasami narzekasz na robotę - znaczy te wyjazdy i wymagania wiecznego zachrzanu - to myślałam, że dwa razy tyle dają

Spo
, pytałaś kiedyś czy mi ciężko. Ostatnimi czasy tak, wieczorami się toczę zamiast iść i ciężko się w nocy przewalać po barłogu. Rano na szczęście wszystko mija. A jeszcze ostatnio mnie zaczęło w krzyżu łupać ale to chyba normalne?
Cykam się, że skurcze przegapię ale to chyba niemożliwe

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 18:57   #4347
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Sama się zdziwiłam, jak spróbowałam pierwszy raz Nie piłam wszystkich rodzajów oczywiście, ale te, które piłam pachły świetnie i jeszcze lepiej smakowały Wydaje mi się, że teekanowe herbaty dają bogaty, esencjonalny, dobrze skomponowany napar, nie jakiś tam blady mocz (zastrzegam, że nie jestem pracownikiem firmy Teekane, na co dzień pracuję w zupełnie innej branży, [I]również żaden z członków mojej rodziny nie ma powiązań z wyżej wymienioną firmą[/:
No to wierzę- wypróbuję- bo jeszcze nigdy nie piłam.
Mój ulubiony był Dilmah Liczi albo mandarynkowy.
A ja mam powiązania z Vitaxem- robiłam dla nich kiedyś pudełka

Stary 2011-03-12, 19:01   #4348
rachell111
Zakorzenienie

a propo nocnej awarii - zgadnijcie na czyjego posta akurat odpowiadałam cytując - kiedy to nastapiło ?

Red - bo z wypowiedzi widać że bierzesz na klatę rozkminki pracowe - a szukam takiego typu joba co Ty - ino ja nie po ekonomicznopodobnym buuuuuuuuu

dobra koniec frustrującego tematu
Stary 2011-03-12, 19:13   #4349
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Ale wtedy skóra na dooopsku się naciąga i może boleć
Naciągniety to tu jest tylko argument.

wiecie co? Od rana mi Polly chodzi po głowie

Stary 2011-03-12, 19:16   #4350
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
wiecie co? Od rana mi Polly chodzi po głowie
nooo, to przynajmniej masz klepki, eeee, panele, topsz poukładane

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości