Rozstanie z facetem - część 16 ;] - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-13, 09:00   #3481
mlko92
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość

Prędzej czy później to się stanie, może już się dzieje. Zamiast wkręcać sobie, że może on nikogo nie znajdzie, zacznij sobie wyobrażać, że on już kogoś ma. Że jak pisze smsa, to do swojej dziewczyny. Uznaj, że tak jest i przestań się nad tym zastanawiać
Zdecydowanie wolę poźniej a mianowicie wtedy kiedy skończymy szkołę. Czego oczy nie widzą tego sercu nie żal ;P

Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość
Ja jestem ciekawa, która wytrzyma z moim eksem. Nic nie robił, a jak robił np. mył naczynia to tak, że nie dało się na to patrzeć. Obie lewe ręce. Zero ambicji, zero planów na przyszłość, strach przed usamodzielnieniem się, mieszkanie u mamusi całe życie. Zimno - źle, gorąco - źle. Rano wstać - koniec świata, wstać o 10 - tragedia, pójść wcześniej spać - nie da się, bo ma tyyyyle rzeczy do zrobienia. Czasu nie ma, oceny w szkole kiepskie, bo uczyć sie nie chce, kasy nie ma, bo pracować sie nie chce. Dziewczyna grzeczna i potulna jak baranek, ale co z tego skoro ona pewnie i tak się wkurza, wiec trzeba strzelić focha na zaś. No porażka jakaś:/.
Czyli ogólnie taki typowy "wszystko na nie" ;P. Nie chciałabym się związać z takim facetem. Ale spójrz na moją sytuację.
Też jestem ciekawa która dziewczyna będzie miała na tyle siły, cierpliwości i czego tam jeszcze żeby wytrzymac humory eksa, głupie teksty eksa, wątpliwości eksa. Czy wytrzyma z nim w związku czy po prostu się wkurzy i odejdzie? ( i nie będzie w tym nic dziwnego;p) Mój eks ma ogrooomne ambicje co do studiów, jakaś obsesja czy co Ja wszystko rozumiem i nie zabraniałam mu ich planować,potem realizować. Ale jak chyba każda dziewczyna chcę się czuć ważna w związku a nie zepchnięta przez studia, kolegów, a potem to już chyba przez każdą rzecz. Normalnie czułam się jakbym przegrywała nawet z jego samochodem w jakimś cholernym rankingu "co/kto jest ważniejszy?" Jak planował studia to kompletnie nie przejmował się co będzie z nami, po prostu umyślił coś sobie a potem mi to oświadczał. A ja głupia naginałam swoje plany tylko po to żeby z nim być. A on? Nic z tych rzeczy. W końcu "kto jest najważniejszy? No ja jestem najważniejszy!" Taki ciężki charakter...jeszcze jak teraz się zmienił, na gorsze oczywiście. Taki inny człowiek - fałszywy, zarozumiały, z zawyżonym poczuciem pewności siebie, mający wszystkich (w tym swoich rodziców) za nic, z poczuciem wyższości i jakiejś "wszechwiedzy". Zmienił się i to nie tylko moje zdanie. Wszyscy tak mówią i niektóre osoby wręcz go nie cierpią. Ale on nie da sobie tego wytłumaczyć że zachowuje się jak frajer, bo znajduje jakieś usprawiedliwienia dla siebie. No cóż...myślę że w końcu bym z nim zerwała bo pod koniec naszego związku miałam naprawdę dość...w sumie dobrze że zerwał ze mną przed matura, bo myślę że gdy mieszkalibyśmy razem i wynajmowali razem mieszkanie, a jemu ubzdurałoby się, że chce stydiować w Norwegii albo gdzieś tam, to by mnie bez skrupułów zostawił z tym całym miekszaniem i opłatami na głowie.
mlko92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 09:14   #3482
wampir
Zakorzenienie

Cytat:
To w tym etapie życia jest normalne i jest częstym powodem rozstań. Ludzie około 20stki bardzo się zmieniają (niekoniecznie nagle, to jest proces). Dojrzewają. Nie zawsze obydwoje w tę samą stronę, czasami jedna osoba zmienia się w lewo, druga w prawo Zresztą Magda, która fascynowała 17latka nie musi już fascynować 20latka (czy ile on ma lat).

To przecież duża zmiana. Oczywiście na korzyść. Ale może on wolał zagubioną dziewczynkę, którą byłaś? W takim wypadku nie pozostaje Ci nic innego, jak znaleźć kogoś, kogo stać na silną kobietę, którą się stałaś.

To jest opis świetnej przyjaźni. Ale czy miłości takiej, jaka jest pomiędzy mężczyzną a kobietą? Czy może jesteście bratem i siostrą?

Jesteś pewna, że jest tak, bo rzeczywiście jest miłością Twojego życia, czy po prostu tęsknisz za dawnymi czasami? Pamiętaj, że dawne czasy nie wrócą i nawet jak będziecie znów razem, to już będzie zupełnie inny związek. Przede wszystkim obarczony rozstaniem, a to nie jest lekki ciężar.

Czyli chciałabyś o tym zapomnieć, ale serce nie sługa... A co podpowiada Ci rozum?

Dziewczyny, polecam Czarny Czwartek.
[/COLOR]
Tęsknota za starymi czasami czy miłość mojego życia... ? Ciężko mi teraz odpowiedzieć, że na 100% jest jedno albo drugie. Kocham Go, to z pewnością, ale są momenty, kiedy traktuję go jak brata. Może jeszcze nie rozróżniam tej zasadniczej różnicy między przyjacielem a chłopakiem. Jeśli będę musiała wybrać, albo jego przyjaźń albo związek z nim, wybiorę przyjaźń. Póki co przestałam wierzyć, że bycie w związku nie jest destrukcyjne.

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

W ogóle to dzień dobry

Znowu śnił mi się ex Tż To już 4 noc z rzędu.

-J.C

31
/365
wampir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 09:28   #3483
mp_84
Raczkowanie

GG do mp_84

u mnie dzisiaj mija 5 tydzien i jest jeszcze gorzej. codziennie rycze, a wlasciwie to wyje. i jeszcze te spotkania na tancach 2 razy w tyg jest ciezko i trace nadzeije na odzyskanie go...najgorsze jest poczucie winy ze to wszsytko moja wina, ze bylam dla niego taka niedobra...
zauwazylam jednak ze brak kontaktu z mojej strony jest lepiej odbierany niz narzucanie sie, pisanie. w zeszlym tyg 2 dni sie nie odzywalam, to na 3 zadzwonil z pytaniem co tam u mnei slychac, na 4 znowu zadzwonil czy bede na dodatkowych tancach i zeby mi powiedziec ze przeprasza ze nei odpisal na smsa( w ktorym napisalam ze milo go bylo zobaczyc na tanmcach), ale chcial mi powoedziec ze jemu tez bylo milo. ale na tancach jest taki chlodny, malo rozmowny....wszsycy mowia zeby dac mu czas...ale to takie trudne wczoraj kolejny raz napisalam do niego smsa z zalami jak moze byc taki obojetny dla mnie, ale na szczescie nie wyslalam go, napisalam tylko czy ma ochote na kawke. odpisal ze tata ma imieniny wiec zostaje w domu, podziekowal za zaproszenie i zyczyl milego dnia...do wtorku mocne postanowienie braku kontaktu, obym dala rade. ale sie rozpisalam, sorki, chcailam sie wygadac. trzymajcie sie
mp_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 09:37   #3484
xXCinderellaXx5
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mp_84 Pokaż wiadomość
u mnie dzisiaj mija 5 tydzien i jest jeszcze gorzej. codziennie rycze, a wlasciwie to wyje. i jeszcze te spotkania na tancach 2 razy w tyg jest ciezko i trace nadzeije na odzyskanie go...najgorsze jest poczucie winy ze to wszsytko moja wina, ze bylam dla niego taka niedobra...
zauwazylam jednak ze brak kontaktu z mojej strony jest lepiej odbierany niz narzucanie sie, pisanie. w zeszlym tyg 2 dni sie nie odzywalam, to na 3 zadzwonil z pytaniem co tam u mnei slychac, na 4 znowu zadzwonil czy bede na dodatkowych tancach i zeby mi powiedziec ze przeprasza ze nei odpisal na smsa( w ktorym napisalam ze milo go bylo zobaczyc na tanmcach), ale chcial mi powoedziec ze jemu tez bylo milo. ale na tancach jest taki chlodny, malo rozmowny....wszsycy mowia zeby dac mu czas...ale to takie trudne wczoraj kolejny raz napisalam do niego smsa z zalami jak moze byc taki obojetny dla mnie, ale na szczescie nie wyslalam go, napisalam tylko czy ma ochote na kawke. odpisal ze tata ma imieniny wiec zostaje w domu, podziekowal za zaproszenie i zyczyl milego dnia...do wtorku mocne postanowienie braku kontaktu, obym dala rade. ale sie rozpisalam, sorki, chcailam sie wygadac. trzymajcie sie
Dlatego ja się ciesze z tego , że mój były mieszka w innym miescie. Co prawda to tylk 15 km ale od rozstania widzialam go moze tylko 2 razy No nie licząc tego jego jednego lansowania sie nowym autem haha ;P Ale w sumie i tak go wtedy nie widziałam bo ciemno było a nawet sie na niego patrzec nie chciałam.
Stary 2011-03-13, 09:49   #3485
mlko92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wampir Pokaż wiadomość
Znowu śnił mi się ex Tż To już 4 noc z rzędu.
Mi już drugą noc z rzędu dziwne bo przez długi czas mi się nie śnił.
Pamiętam że w dzisiejszym śnie kazałam mu się wynosić z mojego domu
mlko92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 10:29   #3486
wampir
Zakorzenienie

Wiecie ja bym chciała się w końcu ogarnąć i określić, na czym stoję

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Ciągle o nim myślę, co robi, czy dałoby radę się spotkać itd.
Bardzo często sam pisze co u niego typu: "wróciłem już do domu" albo "dzisiaj jest 13 stopni ;o" z samego rana.
Mój dziadek choruje coraz częściej. Zaczynam bać się najgorszego. Ex daje mi duże wsparcie. Kiedy podziękowałam mu za to, że jest dostałam w odpowiedzi ""

-J.C

31
/365
Stary 2011-03-13, 10:36   #3487
lily92920
Zakorzenienie

Powitać

Mam nową piosenke dla siebie: http://www.youtube.com/watch?v=9GgA0aeJLJQ
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 10:48   #3488
mrytka
Wtajemniczenie

Ja bym poszła dzisiaj na spacer, bo pogoda świetna (13 stopni i słoneczko), ale nie mam z kim Chyba psa wyciągnę na spacer po okolicy

Cytat:
Jak Ty to robisz?
Nie wiem

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Były u mnie koleżanki. Było świetnie

Obejrzałyśmy cały filmik od deski do deski Polewka, jak ja tam tańcze z eksem do piosenki "Makumba", normalnie jak jakieś dzikusy z Afryki, pasujemy do tekstu Wogóle śmiesznie, choć nie ma jak tańcze z innymi facetami i koleżankami, jest tylko jak tańcze raz z kolegą i ciagle z moim...
U mnie też jest tylko jak tańczę z 1 chłopakiem i z X, a tańczyłam też z innymi

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 10:51   #3489
triolka
Zadomowienie

Cytat:
Powitać

Mam nową piosenke dla siebie: http://www.youtube.com/watch?v=9GgA0aeJLJQ
świetna!
Podkradnę Ci ją jeśli mogę i też ją bede słuchała....świetna jest...i tekst który muszę sobie wbić do głowy
triolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 10:58   #3490
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Cześć Kochane.
Nadrabiam Was znad kawy.

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 11:22   #3491
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Jakbyście zobaczyły mojego przed i po... Kiedyś to no cóż, nie skomentuję, a teraz... istne ciacho A na początku też zawsze ubierał się dokładnie tak samo, jeden fason spodni, t-shirty i bluzy (n/c). Po wielu zachętach, żeby spróbował chociaż coś przymierzyć, teraz już sam sobie radzi świetnie
Ja tam lubie zestawy mojego. Podoba mi się jego styl. Choć czasem nie umie dopasować stroju do sytuacji czy zakłada paski do kratki

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Rozumiem, że jesteście razem w klasie. Ale poza szkolnymi murami MUSISZ się od niego odciąć. Kaczki zeszyciki, misie, zdjęcia - precz!!!
No przecież wogole sie z nim nie widuje po szkole. Nie wracam z nim razem do domu, chyba, że sie na przystanku przywali. Pochowałam ten cały jego bajzel. Coś tam znowu chciał ode mnie, powiedziałam, że nie mam czasu.

I jakoś mi nie lepiej

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość

Ja też nie lubię, ale jak ma taką samą rzecz, ktoś kogo lubię, to łagodniej to przeżywam, niż jak nielubiany ktoś sobie sprawi coś takiego jak mam ja Ale specjalnie bym nie kupiła tego samego co 2 inne koleżanki
No sorry. Ja mam swój indywidualny styl. Wszyscy mi mówią, że fajnie wyglądam. Najczęściej nosze kwiatowe wzory. I czarne rzeczy. Czasem kropki, bo to symbol samotnej kobiety. I nie wzoruje się na innych. U mnie w klasie jedna dziewczyna uważa się za gwiazde i już kilka, co się z nią zadaje zaczyna przypominać ją pod względem zachowania i ubioru. Żałosne jak dla mnie, bo nie uważam jej za jakiś wyznacznik mody i stylu, a zwłaszcza charakteru i zachowania

Cytat:
Napisane przez mlko92 Pokaż wiadomość
Co prawda to on zerwał ze mną ale wiecie jak mi przykro się robi kiedy wiem że w ogóle tego nie żałuje i żyje jak gdyby nigdy nic między nami nie było...czasami mi się wydaje że on wszystko z pamięci jakoś wymazał a ja za nim tęsknię jak cholera.
No ja mam to samo. Czasem odnosze wrażenie, że on ma mnie totalnie gdzieś, a za chwile zachowuje się, jakby tak nie było. Debile!

Cytat:
Napisane przez magdalenabellacoza Pokaż wiadomość
2 tygodnie... a tydzień temu widziałam na dyskotece jak obściskuje jakiegoś krasnoludka, co wyglądała na 13 lat
No co chcesz, idealna "zdobycz". W sam raz by zrobić Ci na złość.

Cytat:
Mi już drugą noc z rzędu dziwne bo przez długi czas mi się nie śnił.
Pamiętam że w dzisiejszym śnie kazałam mu się wynosić z mojego domu
Mi też się pajac śnił. I już chyba 3 noc z rzędu. Tylko, że w moich snach ciągle się obściskujemy, całujemy, coś czasem pojawia się motyw, że nie jesteśmy razem, ale jednak... Dzisiaj mi się śniło, że spaliśmy razem gdzieś... Wiecie, że byliśmy na jakiejś imprezie i nas razem spac połozyli...

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2011-03-13 o 11:27
Stary 2011-03-13, 11:31   #3492
wampir
Zakorzenienie

Cytat:
Co prawda to on zerwał ze mną ale wiecie jak mi przykro się robi kiedy wiem że w ogóle tego nie żałuje i żyje jak gdyby nigdy nic między nami nie było...czasami mi się wydaje że on wszystko z pamięci jakoś wymazał a ja za nim tęsknię jak cholera.
Mam dokładnie takie samo wrażenie jak Ty...

Nie znam natury facetów genialnie, ale to chyba jest ich system obronny. Odsuwają to od siebie, byleby tylko nierozemocjonować się za bardzo, bo przecież prawdziwy mężczyzna nie może być zniewieściały

-J.C

31
/365
Stary 2011-03-13, 11:36   #3493
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Mam dokładnie takie samo wrażenie jak Ty...

Nie znam natury facetów genialnie, ale to chyba jest ich system obronny. Odsuwają to od siebie, byleby tylko nierozemocjonować się za bardzo, bo przecież prawdziwy mężczyzna nie może być zniewieściały
Faceci są tchórzami! Boją się przyznawać do błędów, nie powiedzą wprost o co chodzi. Wolą zapijać swoje smutki w wódce i piwie z kolesiami, albo obściskiwac pierwsze lepsze "coś" co im się nawinie, byleby eks dziewczyna to zobaczyła i żeby było jej przykro (Tylko, że w jakim celu? przeciez ona i tak już cierpi!) albo będzie traktował swoją byłą dzieczynę jak śmiecia, choć wcześniej wchodził jej do d*py i słodził, zapewniał o dozgonnej miłości!

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2011-03-13 o 11:38
Stary 2011-03-13, 11:41   #3494
wampir
Zakorzenienie

Cytat:
Faceci są tchórzami! Boją się przyznawać do błędów, nie powiedzą wprost o co chodzi. Wolą zapijać swoje smutki w wódce i piwie z kolesiami, albo obściskiwac pierwsze lepsze "coś" co im się nawinie, byleby eks dziewczyna to zobaczyła i żeby było jej przykro (Tylko, że w jakim celu? przeciez ona i tak już cierpi!) albo będzie traktował swoją byłą dzieczynę jak śmiecia, choć wcześniej wchodził jej do d*py i słodził, zapewniał o dozgonnej miłości!
Ja też jestem tchórzem, bo boję się powiedzieć mu, że chcę go z powrotem, bo boję się że dostanę kosza
Mój ex ostatnio opowiadał mi o 3 różnych laskach, że takie fajne, ładne bla bla bla... na cholerę

-J.C

31
/365
Stary 2011-03-13, 11:45   #3495
magdalenabellacoza
Raczkowanie

Cytat:
Jakoś sobie daję radę. Ale nie jest łatwo nie moge zapomnieć przez to... Ale jak go widzę to mi się nastrój pogarsza i między innymi dlatego zrezygnowałam z przyjaźni z nim.
Jeszcze żeby go nie widywać i byłoby perfekcyjnie, może założyć naszym eksom worki na głowy?

Cytat:
Napisane przez gubiesie Pokaż wiadomość
No właśnie... Czy to tak wygląda? Ja mojemu zrywając powiedziałam, ze go kocham i tak naprawdę wcale tego nie chce kończyć. i co ? i nic... Tyle gadania jak mu zależy i na gadaniu się skończyło. Ani jednego pytania o to czy wrócę.
No właśnie. Oni chyba sobie nie zdają sprawy z tego, że nie liczą się tylko słowa, ale również czyny...

Cytat:
Napisane przez gubiesie Pokaż wiadomość
Mam Was, ale Wy się tu wszystkie wspieracie, a ja póki co na razie tylko wsparcia oczekuje. Głupio mi, ale naprawdę jeszcze nie nadaje się żeby wsparcia udzielać.
Wydaje mi się, że każda tu dostanie wsparcie gdy tylko zechce... Ja może nie mam super doświadczenia ani nic z tych rzeczy, ale staram się jak mogę

Cytat:
No przecież wogole sie z nim nie widuje po szkole. Nie wracam z nim razem do domu, chyba, że sie na przystanku przywali. Pochowałam ten cały jego bajzel. Coś tam znowu chciał ode mnie, powiedziałam, że nie mam czasu.

I jakoś mi nie lepiej
Proponuje mój pomysł j/w - worek mu na głowę!!

Cytat:
No ja mam to samo. Czasem odnosze wrażenie, że on ma mnie totalnie gdzieś, a za chwile zachowuje się, jakby tak nie było. Debile!

No co chcesz, idealna "zdobycz". W sam raz by zrobić Ci na złość.

Z akcentem na debile

Koleżanka też stwierdziła, że to na złość, ale ja już nie wiem, tym bardziej, że to jego koleżanka, którą znał wcześniej...

Cytat:
Mi też się pajac śnił. I już chyba 3 noc z rzędu. Tylko, że w moich snach ciągle się obściskujemy, całujemy, coś czasem pojawia się motyw, że nie jesteśmy razem, ale jednak... Dzisiaj mi się śniło, że spaliśmy razem gdzieś... Wiecie, że byliśmy na jakiejś imprezie i nas razem spac połozyli...
To jakaś epidemia - mnie też się śnił (mój naturalnie)

"
Życie bywa słodkie, lecz czasami tak bywa, że kiedy bywa słodkie, to idzie się porzygać"

magdalenabellacoza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 11:59   #3496
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też jestem tchórzem, bo boję się powiedzieć mu, że chcę go z powrotem, bo boję się że dostanę kosza
Mój ex ostatnio opowiadał mi o 3 różnych laskach, że takie fajne, ładne bla bla bla... na cholerę
Ja tam mojemu 2 tygodnie tłukałam do głowy, a ten mi jeszcze bardziej na złość robił. Z resztą on świetnie wie, że go kocham i potrafi to doskonale wykorzystywać przeciwko mnie i na swoją korzyść. Jestem taka naiwna

No właśnie po to, żebyś zła i zazdrosna była. Mój wtedy po pijaku też mi wpróbował wcisnąć, że "miał już inne" A wiem, że to kłamstwo bo moja koleżanka z nim gadała i mówiła, że on powiedział, że nie ma nikogo i nie chce mieć oraz po tej awanturze gadałam z jego przyjacielem i tez powiedział, że on tak specjalnie mi powiedział, żebym była wkurzona, a to jedno wielkie kłamstwo...

Cytat:
To jakaś epidemia - mnie też się śnił (mój naturalnie)
Hehe, no faktycznie epidemia jakaś chyba...
Stary 2011-03-13, 12:06   #3497
Malla
Nie depcze krokusów

A mi się nikt nie śnił
Cytat:
No przecież w ogole sie z nim nie widuje po szkole. Nie wracam z nim razem do domu, chyba, że sie na przystanku przywali. Pochowałam ten cały jego bajzel. Coś tam znowu chciał ode mnie, powiedziałam, że nie mam czasu.
I jakoś mi nie lepiej
A zeszyty, a fotka? Cały czas w tym siedzisz.
Cytat:
Czasem kropki, bo to symbol samotnej kobiety.
uups
Cytat:
Napisane przez czarodziejka18 Pokaż wiadomość
denerwuje mnie i robi mi się smutno jak sobie pomyślę że pewnie znów wymyśla o mnie niestworzone historie i tak sobie gadają obrabiając mi tyłek.
Szkoda czasu na takie bezsensowne rozmyślania.
Cytat:
zauwazylam jednak ze brak kontaktu z mojej strony jest lepiej odbierany niz narzucanie sie, pisanie.
No! Lepiej późno niż wcale...
Cytat:
na tancach jest taki chlodny, malo rozmowny....wszsycy mowia zeby dac mu czas...
Wszyscy mają rację, gdybyś wysłała tego smsa z żalami, tylko byś pogorszyła sytuację.

Jak Ty się zachowujesz wobec niego, gdy się widzicie? Chcesz go odzyskać, to uruchom swoje kobiece instynkty i z biednej owieczki stań się pewną siebie jednostką, którą chciałby zdobyć. Bądź świadoma zarówno swojego ciała w tańcu, jak i swojego intelektu. Faceci gardzą związkami z łatwymi kąskami.
Stary 2011-03-13, 12:13   #3498
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:

uups
Tak było w Magdzie M.

Nie no, lubie "kropkowe" motywy
Stary 2011-03-13, 12:15   #3499
wampir
Zakorzenienie

Lecę poprawić sobie humor na sesji zdjęciowej. Mam nadzieję, że wyjdzie dobrze
Buźka

-J.C

31
/365
Stary 2011-03-13, 12:17   #3500
Malla
Nie depcze krokusów

Lily - to już wiem, czemu mnie tak do kropek ostatnio ciągnie

Wampir - jakiej sesji?

Martuśka - jak tam pan i pani?
Stary 2011-03-13, 12:22   #3501
lily92920
Zakorzenienie

Ja ide zaraz do słówek z ang. i konkursu Ale się nie chce...
Stary 2011-03-13, 12:56   #3502
solideja
Zadomowienie

Hej, hej, sobotnie dzień dobry

Cytat:
Mi zwykle ostatni śni się ex ex, aczkolwiek dzisiaj ex zamieszał w moich snach. I wiecie co? Po tym śnie nie mam tym bardziej ochoty oglądać jego facjaty

Cytat:
Jeszcze żeby go nie widywać i byłoby perfekcyjnie, może założyć naszym eksom worki na głowy?
Tych wyjątkowo okropnych powinnyśmy jakoś trwale znaczyć, żeby każda z nas już wiedziała na widok którego uciekać
solideja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 13:07   #3503
lily92920
Zakorzenienie

Ja kombinuje jakby tu jutro do szkoły nie pójść...

Wolałabym zostać w domu i pouczyć się do konkursu...
Stary 2011-03-13, 13:11   #3504
Malla
Nie depcze krokusów

A co Cię czeka jutro w szkole?
Stary 2011-03-13, 13:11   #3505
Duszek2
Raczkowanie

Hej dziewczyny,
Podziwiam Was, że umiecie swoje codzienne czynności pogodzić z codziennym pisaniem ja jakoś tego nie umiem
Czytam cały czas ale nie zawsze mam czas napisać.
Wiecie co? U mnie to jest coraz gorzej czekam już tylko na słowa-to koniec...
Duszek2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 13:16   #3506
Malla
Nie depcze krokusów

Zamiast czekać, sama je wypowiedz.
Stary 2011-03-13, 13:20   #3507
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
A co Cię czeka jutro w szkole?
Kartkówka.

Ale głównie chodzi o to, że jak jutro nie pójde, to mama napisze mi usprawiedliwienie, a ja sobie pt dopisze...
Stary 2011-03-13, 13:25   #3508
martuska2o
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez solideja Pokaż wiadomość
Hej, hej, sobotnie dzień dobry
Chyba niedzielne no chyba, że sama się już nie orientuje

Malla:
Pani nie wiem.
Pan zaprosił mnie do restauracji
Poza tym ledwo żyję. Roboty po uszy. Jak miałam natłok myśli, byłam mega samotna to pusto i cicho wszędzie. A teraz wszystko naraz. Może od wtorku trochę się poluzuje..
martuska2o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 13:27   #3509
Malla
Nie depcze krokusów

kłamstwo ma krótkie nogi

a wiecie, że na wagary chodziłam tylko w Dzień Wagarowicza?
ach, i raz pojechałam ze znajomymi do Maca do innego miasta, bo u mnie nie było, ale rodzice wiedzieli

Martuś - odmówiłaś?
Stary 2011-03-13, 13:33   #3510
martuska2o
Rozeznanie

Na razie nic nie zrobiłam.
Co za przewrotnośc losu. Już chyba wolałam jak był z nią heh
martuska2o jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości