|
|
#3481 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
Cytat:
Cytat:
Też jestem ciekawa która dziewczyna będzie miała na tyle siły, cierpliwości i czego tam jeszcze żeby wytrzymac humory eksa, głupie teksty eksa, wątpliwości eksa. Czy wytrzyma z nim w związku czy po prostu się wkurzy i odejdzie? ( i nie będzie w tym nic dziwnego;p) Mój eks ma ogrooomne ambicje co do studiów, jakaś obsesja czy co Ja wszystko rozumiem i nie zabraniałam mu ich planować,potem realizować. Ale jak chyba każda dziewczyna chcę się czuć ważna w związku a nie zepchnięta przez studia, kolegów, a potem to już chyba przez każdą rzecz. Normalnie czułam się jakbym przegrywała nawet z jego samochodem w jakimś cholernym rankingu "co/kto jest ważniejszy?" Jak planował studia to kompletnie nie przejmował się co będzie z nami, po prostu umyślił coś sobie a potem mi to oświadczał. A ja głupia naginałam swoje plany tylko po to żeby z nim być. A on? Nic z tych rzeczy. W końcu "kto jest najważniejszy? No ja jestem najważniejszy!" Taki ciężki charakter...jeszcze jak teraz się zmienił, na gorsze oczywiście. Taki inny człowiek - fałszywy, zarozumiały, z zawyżonym poczuciem pewności siebie, mający wszystkich (w tym swoich rodziców) za nic, z poczuciem wyższości i jakiejś "wszechwiedzy". Zmienił się i to nie tylko moje zdanie. Wszyscy tak mówią i niektóre osoby wręcz go nie cierpią. Ale on nie da sobie tego wytłumaczyć że zachowuje się jak frajer, bo znajduje jakieś usprawiedliwienia dla siebie. No cóż...myślę że w końcu bym z nim zerwała bo pod koniec naszego związku miałam naprawdę dość...w sumie dobrze że zerwał ze mną przed matura, bo myślę że gdy mieszkalibyśmy razem i wynajmowali razem mieszkanie, a jemu ubzdurałoby się, że chce stydiować w Norwegii albo gdzieś tam, to by mnie bez skrupułów zostawił z tym całym miekszaniem i opłatami na głowie.
|
||
|
|
|
#3482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- W ogóle to dzień dobry ![]() Znowu śnił mi się ex Tż To już 4 noc z rzędu.
|
|
#3483 |
|
Raczkowanie
|
u mnie dzisiaj mija 5 tydzien
i jest jeszcze gorzej. codziennie rycze, a wlasciwie to wyje. i jeszcze te spotkania na tancach 2 razy w tyg jest ciezko i trace nadzeije na odzyskanie go...najgorsze jest poczucie winy ze to wszsytko moja wina, ze bylam dla niego taka niedobra...zauwazylam jednak ze brak kontaktu z mojej strony jest lepiej odbierany niz narzucanie sie, pisanie. w zeszlym tyg 2 dni sie nie odzywalam, to na 3 zadzwonil z pytaniem co tam u mnei slychac, na 4 znowu zadzwonil czy bede na dodatkowych tancach i zeby mi powiedziec ze przeprasza ze nei odpisal na smsa( w ktorym napisalam ze milo go bylo zobaczyc na tanmcach), ale chcial mi powoedziec ze jemu tez bylo milo. ale na tancach jest taki chlodny, malo rozmowny....wszsycy mowia zeby dac mu czas...ale to takie trudne wczoraj kolejny raz napisalam do niego smsa z zalami jak moze byc taki obojetny dla mnie, ale na szczescie nie wyslalam go, napisalam tylko czy ma ochote na kawke. odpisal ze tata ma imieniny wiec zostaje w domu, podziekowal za zaproszenie i zyczyl milego dnia...do wtorku mocne postanowienie braku kontaktu, obym dala rade. ale sie rozpisalam, sorki, chcailam sie wygadac. trzymajcie sie
|
|
|
|
#3484 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No nie licząc tego jego jednego lansowania sie nowym autem haha ;P Ale w sumie i tak go wtedy nie widziałam bo ciemno było a nawet sie na niego patrzec nie chciałam.
|
|
#3485 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3486 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie ja bym chciała się w końcu ogarnąć i określić, na czym stoję
---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Ciągle o nim myślę, co robi, czy dałoby radę się spotkać itd. Bardzo często sam pisze co u niego typu: "wróciłem już do domu " albo "dzisiaj jest 13 stopni ;o" z samego rana.Mój dziadek choruje coraz częściej. Zaczynam bać się najgorszego. Ex daje mi duże wsparcie. Kiedy podziękowałam mu za to, że jest dostałam w odpowiedzi " "
|
#3487 |
|
Zakorzenienie
|
Powitać
Mam nową piosenke dla siebie: http://www.youtube.com/watch?v=9GgA0aeJLJQ |
|
|
|
#3488 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bym poszła dzisiaj na spacer, bo pogoda świetna (13 stopni i słoneczko
), ale nie mam z kim Chyba psa wyciągnę na spacer po okolicy ![]() Nie wiem ![]() Cytat:
|
|
#3489 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Podkradnę Ci ją jeśli mogę i też ją bede słuchała....świetna jest...i tekst który muszę sobie wbić do głowy |
|
|
|
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane.
Nadrabiam Was znad kawy.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
#3491 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I jakoś mi nie lepiej Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-03-13 o 11:27 |
||||||
|
|
|
#3492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie znam natury facetów genialnie, ale to chyba jest ich system obronny. Odsuwają to od siebie, byleby tylko nierozemocjonować się za bardzo, bo przecież prawdziwy mężczyzna nie może być zniewieściały
|
|
#3493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo obściskiwac pierwsze lepsze "coś" co im się nawinie, byleby eks dziewczyna to zobaczyła i żeby było jej przykro (Tylko, że w jakim celu? przeciez ona i tak już cierpi!) albo będzie traktował swoją byłą dzieczynę jak śmiecia, choć wcześniej wchodził jej do d*py i słodził, zapewniał o dozgonnej miłości! Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-03-13 o 11:38 |
|
|
|
|
#3494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój ex ostatnio opowiadał mi o 3 różnych laskach, że takie fajne, ładne bla bla bla... na cholerę
|
|
#3495 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Z akcentem na debile ![]() ![]() Koleżanka też stwierdziła, że to na złość, ale ja już nie wiem, tym bardziej, że to jego koleżanka, którą znał wcześniej... ![]() Cytat:
|
|
#3496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie po to, żebyś zła i zazdrosna była. Mój wtedy po pijaku też mi wpróbował wcisnąć, że "miał już inne" Hehe, no faktycznie epidemia jakaś chyba... |
|
|
|
|
#3497 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
A mi się nikt nie śnił
![]() Cytat:
uups ![]() Cytat:
Cytat:
Lepiej późno niż wcale...Cytat:
Jak Ty się zachowujesz wobec niego, gdy się widzicie? Chcesz go odzyskać, to uruchom swoje kobiece instynkty i z biednej owieczki stań się pewną siebie jednostką, którą chciałby zdobyć. Bądź świadoma zarówno swojego ciała w tańcu, jak i swojego intelektu. Faceci gardzą związkami z łatwymi kąskami.
|
|
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3499 |
|
Zakorzenienie
|
Lecę poprawić sobie humor na sesji zdjęciowej. Mam nadzieję, że wyjdzie dobrze
![]() Buźka
|
#3500 |
|
Nie depcze krokusów
|
Lily - to już wiem, czemu mnie tak do kropek ostatnio ciągnie
Wampir - jakiej sesji? Martuśka - jak tam pan i pani?
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ide zaraz do słówek z ang. i konkursu
Ale się nie chce...
|
|
|
|
#3502 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej, hej, sobotnie dzień dobry
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kombinuje jakby tu jutro do szkoły nie pójść...
Wolałabym zostać w domu i pouczyć się do konkursu... |
|
|
|
#3504 |
|
Nie depcze krokusów
|
A co Cię czeka jutro w szkole?
|
|
#3505 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny,
Podziwiam Was, że umiecie swoje codzienne czynności pogodzić z codziennym pisaniem ja jakoś tego nie umiem ![]() Czytam cały czas ale nie zawsze mam czas napisać. Wiecie co? U mnie to jest coraz gorzej czekam już tylko na słowa-to koniec... |
|
|
|
#3506 |
|
Nie depcze krokusów
|
Zamiast czekać, sama je wypowiedz.
|
|
#3507 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3508 |
|
Rozeznanie
|
Chyba niedzielne
![]() Malla: Pani nie wiem. Pan zaprosił mnie do restauracji Poza tym ledwo żyję. Roboty po uszy. Jak miałam natłok myśli, byłam mega samotna to pusto i cicho wszędzie. A teraz wszystko naraz. Może od wtorku trochę się poluzuje.. |
|
|
|
#3509 |
|
Nie depcze krokusów
|
kłamstwo ma krótkie nogi
![]() a wiecie, że na wagary chodziłam tylko w Dzień Wagarowicza? ![]() ach, i raz pojechałam ze znajomymi do Maca do innego miasta, bo u mnie nie było, ale rodzice wiedzieli ![]() Martuś - odmówiłaś?
|
|
#3510 |
|
Rozeznanie
|
Na razie nic nie zrobiłam.
Co za przewrotnośc losu. Już chyba wolałam jak był z nią heh |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.

. Zero ambicji, zero planów na przyszłość, strach przed usamodzielnieniem się, mieszkanie u mamusi całe życie. Zimno - źle, gorąco - źle. Rano wstać - koniec świata, wstać o 10 - tragedia, pójść wcześniej spać - nie da się, bo ma tyyyyle rzeczy do zrobienia. Czasu nie ma, oceny w szkole kiepskie, bo uczyć sie nie chce, kasy nie ma, bo pracować sie nie chce. Dziewczyna grzeczna i potulna jak baranek, ale co z tego skoro ona pewnie i tak się wkurza, wiec trzeba strzelić focha na zaś. No porażka jakaś:/.
Ja wszystko rozumiem i nie zabraniałam mu ich planować,potem realizować. Ale jak chyba każda dziewczyna chcę się czuć ważna w związku a nie zepchnięta przez studia, kolegów, a potem to już chyba przez każdą rzecz. Normalnie czułam się jakbym przegrywała nawet z jego samochodem w jakimś cholernym rankingu "co/kto jest ważniejszy?" Jak planował studia to kompletnie nie przejmował się co będzie z nami, po prostu umyślił coś sobie a potem mi to oświadczał. A ja głupia naginałam swoje plany tylko po to żeby z nim być. A on? Nic z tych rzeczy. W końcu "kto jest najważniejszy? No ja jestem najważniejszy!" Taki ciężki charakter...jeszcze jak teraz się zmienił, na gorsze oczywiście. Taki inny człowiek - fałszywy, zarozumiały, z zawyżonym poczuciem pewności siebie, mający wszystkich (w tym swoich rodziców) za nic, z poczuciem wyższości i jakiejś "wszechwiedzy". Zmienił się i to nie tylko moje zdanie. Wszyscy tak mówią i niektóre osoby wręcz go nie cierpią. Ale on nie da sobie tego wytłumaczyć że zachowuje się jak frajer, bo znajduje jakieś usprawiedliwienia dla siebie. No cóż...myślę że w końcu bym z nim zerwała bo pod koniec naszego związku miałam naprawdę dość...w sumie dobrze że zerwał ze mną przed matura, bo myślę że gdy mieszkalibyśmy razem i wynajmowali razem mieszkanie, a jemu ubzdurałoby się, że chce stydiować w Norwegii albo gdzieś tam, to by mnie bez skrupułów zostawił z tym całym miekszaniem i opłatami na głowie.

Zresztą Magda, która fascynowała 17latka nie musi już fascynować 20latka (czy ile on ma lat).
To już 4 noc z rzędu.

i jest jeszcze gorzej. codziennie rycze, a wlasciwie to wyje. i jeszcze te spotkania na tancach 2 razy w tyg
dziwne bo przez długi czas mi się nie śnił.

A na początku też zawsze ubierał się dokładnie tak samo, jeden fason spodni, t-shirty i bluzy (n/c). Po wielu zachętach, żeby spróbował chociaż coś przymierzyć, teraz już sam sobie radzi świetnie

albo obściskiwac pierwsze lepsze "coś" co im się nawinie, byleby eks dziewczyna to zobaczyła i żeby było jej przykro
(Tylko, że w jakim celu? przeciez ona i tak już cierpi!) albo będzie traktował swoją byłą dzieczynę jak śmiecia, choć wcześniej wchodził jej do d*py i słodził, zapewniał o dozgonnej miłości!