|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Brzuszki wielkie, nogi spuchnięte a mamy MAJOWO-CZERWCOWE ciągle uśmiechnięte
|
|
9 | 15,52% |
| Wózki odlotowe, wypraweczki nowe. Szczęśliwe mamusie majowo-czerwcowe. |
|
5 | 8,62% |
| Wiosenne promyki słońca chwytamy a wkrótce dzieciaczki witamy! Mamusie maj-czerwiec 2011 |
|
13 | 22,41% |
| Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! |
|
31 | 53,45% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw
Cytat:
![]() no mowiłąm Ci ze jak nago jestem to niezła ze mnie słonica ![]() Cytat:
![]() nie pomyślałam:P tylko brzucha zasłaniac nie chciałam ![]() Cytat:
![]() no jakoś taki sie duzy zrobił a wczoraj sie zmierzyłam i nie przybył mi ani cm wiec czary![]() dziękuję za komplementy brzuszkowe! wpadłam tylko sie przywitac i musze isc wiecie dlaczego ![]() daisy współczuje nietolerancji glukozy bidulcio![]() gardło mnie boli jak cholera, jakie tabletki moge brac?
|
|
#4112 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw
|
|
|
|
#4113 |
|
Zakorzenienie
|
mi tez niezbyt
to jest homeopatyczne?
|
#4114 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, to chlorowodorek benzydaminy.
W homeopatię to kompletnie nie wierzę Grazin, a byłaś u lekarza? Może masz anginę. Ja właśnie miałam anginę bakteryjną i dopiero antybiotyk pomógł. A ból gardła to miałam tak okropny, koszmar. Drugi raz w życiu mnie tak gardło bolało
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2011-03-13 o 14:13 |
|
|
|
#4115 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez nie. wg mojego lekarza to najdroższy cukier świata
mialam jeszcze tabletki isla ale tez nie działa. chciałabym cholineks łyknąć ale sie boję. choc gin mi powiedział ze mogę niby
|
#4116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja brałam strepsils w ciąży i isla i tantuum verde.
|
|
|
#4117 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Cytat:
Cytat:
Dziękuję Przykro mi z powodu wyniku badania Myślałam właśnie wczoraj o Tobie. Ale do porodu już bliżej niż dalej, więc szybko zleci. Lolka to za jutrzejszą wizytę
|
||
|
|
|
#4118 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A powiedz mi jeszcze, plisss, czarna Mura ma wstawki grafitowe? czy bardziej ciemno niebieskie? Bo wiem, że jakieś ma.. ale nie wiem jaki to odcień.. a na zdjęciach nie mogę dopatrzeć ![]() W Murze nie bardzo podoba mi się to trzymadałeko dla dziecka przy spacerówce.. tam gdzie trzyma rączki.. 4Rider ma lepsze wg mnie, takie dłuższe.. Cytat:
![]() Cytat:
Gusiagatko dziękujemy |
|||
|
|
|
#4119 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć mamuśki
Nie pisałam parę dni, ale w miarę systematycznie czytam Wróciły do mnie huśtawki nastrojów, takie jak w I trymestrze, do tego stresy dnia codziennego i łzy lecą częściej, niż zwykle. Wiem, że macie też swoje troski i smuteczki, mam jednak nadzieję, że nasze dzieci zrekompensują nam wszystkie niedogodności okresu ciąży, a macierzyństwo będzie ( mimo wszystko ) niezapomnianym okresem, pełnym ciepła, miłości i tylko dobrych wspomnień. Nasz Pepe szaleje w brzuszku coraz bardziej. Czasami, aż boli, jak dostaję w pęcherz czy wątrobę. We wtorek mam wizytę, będę prosiła gina o usg i zwrócenie uwagi na nerki. Dzisiaj jesteśmy na nogach już od 7, śniadanko, kościół, małe zakupy, potem obiad u moich rodziców, a teraz już tylko sjesta Przy niedzieli TŻ cyknął fotkę mojego brzuszka. Nie jest tak śliczna, jak ta eweski, która normalnie wymiata. To taka mała pamiątka dla naszego synusia ( przepraszam za domowe ciuchy ).
|
|
|
|
#4120 | ||
|
Zadomowienie
|
Daisy, wspolczuje nietolerancji glukozy
![]() Ale do porodu juz coraz blizej, dasz rade ![]() Cytat:
.A szkoly rodzenia pierwsze zajecia juz w srode .Wstawac o 8 rano w niedziele, o Boze... ![]() Cytat:
, tez tak mam, jak mi sie jakis temat mieli i mieli...Nie wiem co ci doradzic, jaki masz gust itp., ale jak podobaja ci sie pompowane kola to moze Phil&Teds? Sa zgrabne, dlugie, ale waskie, zwrotne, ostatnio widzialam taki u kolezanki, prezentowal sie super i prowadzil tez. Na eBaya patrzysz? Naprawde mozna trafic fantastyczne okazje (nasz wozeczek kupilismy za pol ceny, nowka, tylko dlatego, ze dziadkowie kupili wnuczce a ona okazalo sie, wyjezdzala do Dubaju no i wozka brac nie chciala )Takze naprawde mozesz cos fajnego znalezc, trzymam kciuki ![]() A ponizej wklejam nasze wczorajsze zakupy. Czapeczki, kocyk i lampke do pokoju Nadii (na razie klosz jeszcze zafoliowany, bo pokoik nie gotowy, ale TZ sie zabral wczoraj do roboty, wiec jest nadzieja ze juz niedlugo...) |
||
|
|
|
#4121 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane!
ale tu dzisiaj jakos cicho! i dobrze, bo nie bede musiala tak duzo nadrabiac! my dzis w amoku, bo przyjechal....wozek i fotelik!! radosci co niemiara!!! Fotelik jest przeeeepiekny, kolor i wszystko i ta baza tez jest genialna! wpina sie w nia fotelik tak bardzo latwo!! plus pika jak jest nei tak, wiec nawet taka sierota techniczna jak ja, da sobie rade, klik i klik i juz siedzi dzidzia w samochodzie! jak dla mnie polecam wam te bazy! wozek w ogole przeszedl moje oczekiwania! jest pieeeekny! taki porzadny, ma wielkieee pompowane kola'(choc jako chyba jedyna tutaj kupilam wozek, ktory ma je 3 prowadzi sie lekko, jest lekki ale taki porzadny, nie plastikowy. przeciwdeszczowe oslony superowe, gondolka genialna, wklejam zdjecia! i juz nawet udalo nam sie zamontowac adapter do fotelika, wszystko dziala! ale mielismy radosc mowie wam!! teraz padlam z tych emocji![]() anulinka sliczny brzusio i wcael tez nie taki ogromny! moja Zosia od wczoraj tez wariacji dostaje, tak sie jakos przekrecila, ze bolesnie kopie okrutnie, czasem az musze usciasc jak stoje i nie moge sie schylic z prawej strony bo mi noge chyba pod zebro wciska ![]() grazin kochana mam nadzieje, ze pocuzjesz sie lepiej. Ja lykalam chyba Strepsils jak bylam chora Co do brzucha to moj tez sie od wczoraj wielki zrobil, ale jak mierze to tyle samo. tylko mi sie wydaje ze mam brzuszek mega nisko.ale to chyba moja opinia![]() eweska gdzie to ciepelko co mi je wyslalas cooo??? bo ciagle szaruga taka, ze bleeeee.................. ... i nie martw sie, my tez w domu siedzimy caly dzien a ja wozkiem jezdze po calym domu hihi ![]() daisyyy to ty widze wczesnie wstajesz ranny ptaszku ![]() pogoda dalej u mnie bez zmian, na szczescie patrze, ze sie ma zrobic ladnie w tym tygodniu choc ma byc minus 5 stopni , na szczescie w neidziele jak moja mama przyleci ma juz byc sporo na plusie..znaczy 4-5, nie to co u was:P ciesze sie,ze z TZtem juz spokojniej ![]() glukoza sie nei przejmuj ![]() co do kredytu my tez mamy na 30 lat, ale nie mielismy wyboru, zreszta tu na szczescie odsetki od kredytu odpisuje sie od podatku, nikt nic nie kupuje z agotowke, ale wiadomo jak macie dom z tesciami to ciezko podjac decyzje kredytowa. ale przeciez dom z kredytem zawsze mozna sprzedac ![]() wozek tez kocham czarny nie zamienilabym go na zaden inny! Lolciu noo wozek jest! nam sie oplacalo kupic w PL mimo, ze musielismy zaplacic 500 zl za przesylke plus 120 zl za clo, ale wozek z gondola adapter , fotelik i baza, razem plus oplaty wyszly taniej niz tu, ale jakbym miala tylko wozek zamawiac to kupilabym tu bo by sie juz nie oplacalo. a ty jutro wizytka!!! Trzymam juz kciuki! listopadowa wspolczuje problemow i przytulam cieplo ![]() Paulizia ja polecam moj! jestem zachwycona, lekki, porzadny kola pompowane, kolor piekny, funkcjonalny! Mountain Buggy Urban Jungle, w PL niepopularny. Jesli kupujecie tylko wozek kupcie w UK. samego wozka nie oplaca sie sprowadzac, pisalam Lolci juz. Ale zapytaj ile sie czeka w UK na wozek, czy aby napewno krotko, bo jak tu pytalam tez 2, 5 miesiaca na nowy wozek sie czekalo ![]() Camomile piekny ten kocyk! gdzie zakupilas takie cuuudo? i mam glupie pytanie.... co wsadza sie do wozka ?????? bo tam jest taki materacyk jakby ale twardawy, i co ja tam wsadzam? kocyk? poduszke? posciel? cooo? w koncu bedziemy dzidzi wozic jak bedzie w miare cieplo. =!=!=! pojecia nie mam.. pomocy! wiem ze wyskoczylam z tym jak Filip z konopii ale pojecia nie mam |
|
|
|
#4122 |
|
Zakorzenienie
|
no i zapomnialabym najwazniejsze!
zdjecia wozkaaaa i fotelika )jakosc srednia bo sie rozladowal akumulator w aparacie i robilam zdjecia kamerka ![]() gondolka copy.jpgspacerowy copy.jpg fotelik copy.jpg |
|
|
|
#4123 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
( na plusie jestem niecałe 9 kg ).Kurcze, ja też nie wiem, co się daje do wózka, ale podejrzę, co ma w nim moja bratanica ![]() Wózek i fotelki bardzo ładny Chyba żadna dziewczyna tutaj nie kupiła czy miała zamiar kupić ten model?? A może się mylę.... |
|
|
|
|
#4124 |
|
Wtajemniczenie
|
Camomile sliczne zakupki!
Moja corka tez miala byc Nadia, ale okazalo sie ze jest siurek i bedzie Antos Kurcze szukam duuuuuzo na necie i na eBayu oczywiscie, ale mam strasznie waski zakres. Patrzylam na te PhilAndTeds, ale ogolnie same trojkolowce. Na stronie jest czterokolowy, ale gondole i fotelik umieszcza sie na spacerowce, a nie suzkam takiego rozwiazania. Mimo wszystko bardzo Ci dziekuje... Chcialabym sprobowac uzywane, ale Tzet upiera sie przy gwarancji. No. chyba ze naprawde znalazlabym wozek za ''psie pieniadze'' to wtedy kij z gwarancja... Bedziemy jeszcze jechac do jednego sklepu popatrzec na zywo no i moze wtedy mi sie cos rozjasni... poki co musze przestac szperac, bo mi glowa peka od tego!Lolcia, a Tobie sie ta posciel z Milpolu nie podoba? ![]() Anulinko brzuszek cud miod malyna ![]() Mam okropniasta ochote na kefir
|
#4125 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A może być taki z Bakomy?? To zapraszam
|
|
|
|
|
#4126 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Oj, te wahania nastrojow chyba nam wszystkim daja sie we znaki... Coz, 3 trymestr... Ale wiosna juz coraz blizej Cytat:
Wlasnie mialam pytac, a gdzie foty a tu juz sa. No pieknie sie wozeczek prezentuje, taki czarrrrny A kocyk jest z Mamas&Papas ![]() Dolaczam sie do pytania Pauliziu, dzieki A, bo ty wolisz czterokolowy? To moze moj, Ultime? Jest lekki, zwrotny i dla mnie absolutnie ulubiony, ale... kola ma niepompowane Tak jak piszesz na twoim miejscu tez bym sie jeszcze przeszla sie po sklepach, potestowala, moze samo ci sie wyklaruje? Imie Nadia wiedzialam, ze bedzie od zawsze (tzn. od przeczytania pewnego opowiadania Czechowa ), nawet mi nie przeszkadza, ze sie teraz zrobilo takie popularne...A kefirku sobie nie zaluj, samo zdrowie .No dziewczyny, ja uciekam tymczasem, idziemy z TZ na spacer (brzydko dzis, ale przynajmniej nie pada... trzeba sie troche dotlenic), a potem obiadek, dzisiaj fajity z kurczakiem ![]() Edytowane przez Camomile Czas edycji: 2011-03-13 o 17:12 |
||
|
|
|
#4127 | |
|
Zakorzenienie
|
Uch, ale sie nachodzilam i nawdychalam swiezego powietrza, cos czuje, ze bede spac jak niemowle
![]() Ja w koncu po gruszkowy nie pojechalam, wiec mozesz mi przywiezc przy okazji. Coz, zmecze Algide bakaliowa, jakos sie musze z tym pogodzic. Cytat:
![]() Ja mam wozkowego stresa. Pamietacie historie, ze jestesmy niewdzieczni, bo nie podziekowalam z poklonami za obsr*ane ciuszki? No to teraz siostra TZ pyta co zrobic z tym wozkiem, czy go bierzemy czy nie. Nowy kosztuje 3000, ten co oni maja byl uzyty 2 razy, wiec bysmy byli 3000 do przodu, ale ja nie wiem co zrobic - wezmiemy go i niby jak mamy podziekowac? Transparent na bloku wywiesic czy dac ogloszenie w prasie? A moze im dziekowac codziennie przez najblizszych 50 lat? |
|
|
|
|
#4128 |
|
Wtajemniczenie
|
No Anulka widze, ze wozeczek doszedl
Wiesz, ze ja tak smao sie zastanawialam co sie wklada do wozka oprocz dzidzi oczywiscie a co do czasu realizacji zamowienia to jesli bedziemy ze sklepu zamiawiac to tezet bedzie musial kombinowac co zrobic... przez eBaya czeka sie szybciej
|
#4129 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgrabniutki bardzoCytat:
anula_81 Doczekałaś się Kochana Edytowane przez gusiagatko Czas edycji: 2011-03-13 o 17:28 |
||
|
|
|
#4130 |
|
Wtajemniczenie
|
O kurcze Mimbi to faktycznie kwas... moze wprost zapytaj co by chceli wzamian, bo wozek do tanich nie nalezy. Niech sie okresla i bedziesz miala z glowy i czyste sumienie jakby im przyszlo do glowy powiedziec kiedys, zes niewdzieczna
Camomile dziekuje Ci bardzo za pomoc poki co naprawde musze przejsc na detoks wozkowy. Wolalabym zeby byly 3 do wyboru i clzowiek by sie tak nie zastanawial ![]() Anulinko juz mam tezet przywiozl
|
#4131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem co robic, hilfeeee! Edytowane przez mimbi Czas edycji: 2011-03-13 o 17:49 |
|
|
|
|
#4132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4133 |
|
Zakorzenienie
|
anula Ja Ci mogę trochę wiosny wysłać, bo u nas słonko i 15 stopni dziś było
A co do wózka, to ja zamierzam sam kocyk dawać Fotelik bardzo ładny, a co do wózka, to tylko tyle, że nie jestem przekonana do tych 3-kołowców ![]() Mimbi Ja proponuję jednak wziąć, jeśli w dobrym stanie, a im np. coś kupić, żeby nie było akcji "A GDZIE PODZIĘKOWANIE". I tak będziecie do przodu z kasą, a jakiś drobny prezent może ukoić siostrę tż ![]() A jeśli go wygrała, to tym bardziej. Bombonierkę jej kup i ładnie podziękuj, to się chyba nie czepi, nie? ![]() Ale wózek w dobrym stanie, nie jak te ciuszki? A ja się dziś tragicznie czuję. Nadal u rodziców, a nie wzięłam leków na alergię z domu i strasznie ciężko mi się oddycha. A tż z tatą robią auto. Na szczęście mój tata bierze jeden ten sam lek, co ja i skorzystałam, więc odrobinę mi lepiej.
|
|
#4134 |
|
Wtajemniczenie
|
Mimbi dokladnie, kup cos dla dzieci. Po zabawce albo faktycznie cos do ubranka... Adidas? ja osobiscie bym wolala cos z 5.10.15
na chlopski rozum nie ma sie czym przejmowac. Jesli ona ten wozek wygrala to nawet specjalnie nie musisz sie wysilac z drobiazgami, bo przeciez i tak go komus odda lub odsprzeda. No, chyba ze naprawde masz obiekcje czy faktycznie chcesz ten wozek kosztem jej prawdopodobnego psioczenia... Jesli ja zapytasz wprost co chce, a ona bedzie gadac ''nie wyglupiaj sie, nic nie kupuj'' to wlansie kup po drobiazgach dla dzieci i wsio
|
#4135 |
|
Wtajemniczenie
|
już wróciłam od babci
pospacerowałyśmy z mama troszkę... stwierdziłam, że nie kupuje już ciuszków dla dzidzi bo mama chce jeszcze coś od siebie kupić, babcia tak samo... jakaś ciocia ma dla mnie ciuszki dla małego, koleżanka chce coś oddać... myślę, że nazbiera się tego dość sporo ![]() zjadłam obiadek u babci i jestem już głodna nie wiem co mi dzisiaj jest...głodomorrrra![]() ale pogoda dziś piękna była ![]() i zjadłam pudełeczko truskwek ale pyszne były postanowiłam sobie dzisiaj, że nie będę spała dłużej niż 9 godz. ![]() wstałam dzisaj właśnie po 9 godz. i czuje się rewelacyjnie...jestem wyspana i pełna energi będe ustawiała sobie budzik by tego pilnowac nie mogę spać po 15 godz...anula_81 ja myślałam, że do wózka będę wkładać taki bawełniany pled lub jak mi nie będzie już potrzebny to rożek na spód...bez podusi oczywiście....można jeszcze położyć kołderkę na spód jak nie będzie nam potrzebna bo będzie cieplutko....tak mi się wydaje... mimbi ja bym się wprost zapytała co chce w zamian za wózek ![]() ddaaiissyy gratuluję podjęcia zawodowej decyzji bidulko, taki pożeracz słodkości i nietolerancja glukozy.... ale nieznacznie norme przekroczyłaś więc może będzie dobrze... Camomile zakupki udane ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- i zaczynamy dziś 28 tydz
|
#4136 |
|
Zakorzenienie
|
jeju dziewczyny, ale jestem glupek chodze po domu z fotelikiem albo jezdze wozkiem dookola jadalni i salonu. zwariowalam! normalnie ciesze sie jak dziecko!!!
ale glupek ze mnie ![]() ja tez myslalam tylko o kocyku w srodku wozka, ale przeciez taki maluszek zginie w takim wielkim wozku,m w sensie bedzie go rzucalo na boki, nie powinno sie jakiejs kolderki albo czegos podobnego na dno? pojecia nie mam... antropia dawaj troche truskawek..ja tez chceeee...musze sobie jutro bez dwoch zdan zakupic ![]() i nie chce juz slyszec o ladnej pogodzie bo u nas fataaaalnieeee... no wlasnie piszesz ze kocyk..kurcze u nas skorke owcza wkladaja na spod, w sumie nie bedzie az takich upalow, naprawde nie mam pojecia.. a rozka nie mam, bo tu nigdzie nie mozna dostac takich cudow Paulizia zgadzam sie w stu procentach, kupic prezent dla dzieci to zawsze dobry pomysl! co do wozka, my bylismy swiadomi ze tu w Norwegii czeka sie na ten akurat wozek dlugo bo jest popularny a w PL z kolei dlugo bo jest niepoularny ![]() matall wspolczuje alergii wiosna idzie niestety. wyslij cala ta wiosne do mnie, ale priorytetem albo lotniczym, zeby doleciala jak najszybciej![]() powiem ci ze mnie sie nie podobaly trojkolowce w ogole, dopoki nie sprobowalam u kolezanki na wertepach a potem sama w sklepach,sa zwrotne mega i wygodne a ten ma wieeeelkie pompowane kola, ja jesem zachwycona i rozumiem zachwyt matek ktore mi go polecaly gusiagatko nooo doczekalam sie!!! mimbi jesli zalezy wam na kasie to ja bym brala ten wozek, co sie przejmujesz, kup jak pisala Paulizia jakies drobiazgi dzieciom i olej to totalnie, szczegolnie ze ten wozek byl wygrany, daj spokoj, nie ma co sie przejmowac ![]() camomile ciekawe czy u nas jest Mamas & Papas, bo baaardzo mi sie ten twoj kocyczek podoba ![]() a ja ci zapomnialam napisac ze Nadia sliczne imie, mnie podoba sie bardzo! anulinka mnie tez mowia, ze mam sportowy brzuszek! co do wozka i fotelika, ciesze sie, ze mamy to juz za soba, bo jednak czuje sie spokojniejsza, ze wszystko juz na miejscu i tylko czeka na zosienke ![]() musze sie czyms zajac, jakis film czy co, bo przeciez nie moge wozkiem po domu smigac ![]() daisssyy a ty gdzie nam sie podzialas?!? hmmmm? lolka? Moria? rano wstaje a wieczorem nawet nie zajrzy... Princi? Siaska nie ma, Andziot w zooo......... |
|
|
|
#4137 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj też jadłam truskawki
Kupiliśmy w realu opakowanie 250 g ( ponoć hiszpańskie ), ale muszę Wam powiedzieć, że takie prawdziwe były, pachniały i smakowały prawie jak te nasze polskie![]() A Pepe po zjedzeniu szalał chyba z godzinę, więc chyba też był happy |
|
|
|
#4138 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nawet mężulkowi nie zostawiłam...nie przyznam się nawet, że miałam a co do wózka to nie ma się czym przejmować...kocyk na spód czy ta skórka owcza i będzie ok, chyba nie będziesz rzucać tym wózkiem... ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- cichutko tu dzisiaj więc uciekam wstawiam obiadokolację dla mężulka bo zaraz będzie w domku ![]() miłego wieczorku i do juterka papa
|
|
#4139 | ||
|
Moderatoreska
|
witam wieczorową porą
![]() Właśnie skończyłam rozmawiać z małżem od 16 wisiałam na skype Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4140 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej mamuski wieczorowa pora
wrocilam z poznania ![]() jestem wykonczona niunia tez caly dzien szalala w brzuchu ile ja kilosow po targu dzis zrobilam pozniej browar masakra kupilam plaszczyk w brzuszku sie nie dopne, ale o to chodzilo po ciazy bedzie idealny baleriny, 2 pary no i bluzeczke po ciazy taka luzna na brzuszku fajowa bylismy w kinie na "wladcy umyslow" mnie sie chol.ernie podobal ![]() zzarlam masde popcornu, tacos, lody, tortille i teraz juz nic nie zjem do wieczora ale przynajmniej polowe spalilam lazac Cytat:
i wtedy spakuje torbe moze w tym tygodniu Cytat:
przepyszny jest ![]() uz go nie ma ![]() no moze na sniadanie po skibeczce ja tez mam jutro na 20.50 ![]() ja bralam tantum verde i mi osobiscie pomoglo po 3 dniach on tak dziala ale pomaga Cytat:
Cytat:
![]() teraz ide wziac kapiel i wracam do was
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.

wiec czary
bidulcio

nawet nie wiedzialam ze takie sa
Myślałam właśnie wczoraj o Tobie. Ale do porodu już bliżej niż dalej, więc szybko zleci.

(wierzę , że uda Ci się małża przekonać)

a co do czasu realizacji zamowienia to jesli bedziemy ze sklepu zamiawiac to tezet bedzie musial kombinowac co zrobic... przez eBaya czeka sie szybciej
Zgrabniutki bardzo
nie wiem co mi dzisiaj jest...głodomorrrra