![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Intymnie nieseksualnie
Cytat:
![]() Kuźwa, pół roku protokołu dyplomatycznego, a ja dalej głupiam i ciemnam, Wizaż uczy, Wizaż bawi ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
BAN stały
|
No to teraz nieźle pojechałaś nie ma co
![]() Oceniać czyjąś wartość na podstawie jednego wątku na forum. Kim Ty jesteś żeby oceniać wartość drugiego człowieka ? Zabawne i to jest właśnie osoba tak bardzo tolerancyjna i 'otwarta' na innych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | ||
Zakorzenienie
|
Stefan trzymaj się, ja wysiadam.
---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
BAN stały
|
Nie ma czegoś takiego, że kobiecie trzeba otwierać i zamykać drzwi przed nosem i za plecami, że kobiecie należy ustąpić miejsce, że w czasie przyjęcia trzeba zająć panie rozmową i usługiwać przy stole?
Edytowane przez Darth Vader Czas edycji: 2011-03-13 o 14:17 Powód: Nie miałem na myśli "w kobiecie", "w" chyba wzięło się z podświadomości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | ||
Zakorzenienie
|
A czym powinny ?
![]() Cytat:
![]() Ale wiesz, słabiutko. Spodziewałam się lawiny, a tu chodzi o to, że laska się nie zna na lakierach do paznokci i nie lubi seriali, także luz ![]() Ogólnie fajny wątek, lubię takie, brakuje mi Sine i Hultaja ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2011-03-13 o 14:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 | |
BAN stały
|
Cytat:
Do ewentualnej oceny jest wątek, nie wartość człowieka. To dwie zupełnie odrebne kwestie. Pozatym nikogo tu nie oceniamy, a komentujemy i wymieniamy uwagi. Dla mnie ten wątek wcale nie jest seksistowski, być może dla Ciebie jest. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | ||
Zakorzenienie
|
A to taki przyklad na np. cwiczeniach czy wykladach na studiach
![]() Ze zamiast siedziec i robic to co powinny (sluchac wykladu np.) to te siedza i smsuja... no to byl jeden z powodow ze zmienilam grupe, jak ze 3 dziewczynki zaczely rozwalac zajecia ![]() Serio, ktoregos dnia bylam bliska aby wstac i wsadzic jednej telefon w gardlo jak zaczely sie smichy chichy na cwiczeniach...
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2011-03-13 o 14:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Wypisz mi o jakie seksistowskie hasełka Ci chodzi i jeśli będą one rzeczywiście seksistowskie, przeproszę Cię za swobodę moich myśli i, że nie są one podpatrzone od innych, co jest już masowym rażeniem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dokładnie, mówimy o kobietach ogólnie. A Ty nam próbujesz wmówić, że poprzez mieszkanie z 3 babkami jesteś wręcz ekseprtem. I do Milionerów nie idą ludzie z minimalną wiedzą, a inteligenci, z doświadczeniem i wiedzą O ŚWIECIE. Piszesz bzdury. I Ty się chcesz nazwać "feministą"? Przeczytaj sobie 3 razy co napisałeś kilka linijek niżej. Żałosne. Jeśli chodzi o zapraszanie i płacenie, przepuszczanie kobiet, ustępywanie im miejsca to to się nazywa savoir vivre. Mama nie nauczyła dobrych manier? Dziecinne. Rozbroiło mnie to na łopadki ![]() Czyli jak zepsuje kran, to mam go sama naprawić? Jak spieprzy mi się procesor w kompie to też mam sama dłubać, choć nawet nie wiem gdzie tego szukać ![]() Nie! Błagam! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jak już ktoś tu napisał, trzeba być otwartym, co nie znaczy, że trzeba zniżać swoje wymagania... Życzę Ci żebyś poznała wiele takich interesujących osbób, nie tylko kobiet i żeby były one dla Ciebie inspiracją ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Przyczajenie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;25694890]A co to "Gral". Genealogiczne Rodzinne Archiwum?[/QUOTE]
Racja, Graal. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapomniałyście dziewczynki dodać, że jeśli kobiecie nie otworzy się drzwi, ani nie odwiesi za nią płaszcza, będzie zadawać jadu. ![]()
![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie lubisz kobiecości,czy własnej sexualności? jeśli nie lubisz kobiet to podam ci dłoń.w kobietach widze tylko konkurencję. lubię siebie i swoją kobiecość,ale więcej wybaczam panom,niż koleżankom. nie możesz zmienić siebie,bo zatracisz swoją osobowość,musisz dostosowac kobiecość do swoich zalet.nie chcesz szpilek? ok ,adidasy też mogą być seksownaie ubrane nie lubisz sukieek i spódnic? super.spodnie też są świetne. potrzebujesz kogos kto cię wysłucha i delikatnie naprowadzi,nie potrzebujesz mentorów,bo nikt nie zna ciebie lepiej niż ty sama. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O ile jeszcze ktoś będzie chciał się umawiać z takim chamiskiem... ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, to jest Stalingrad i Monte Christo na bank! Cytat:
![]() ![]() To zaprośmy je!!!!!! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
![]() No oczywiście i mężczyzna będzie biedny i pokrzywdzony... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Te dziewczyny, ktore sie zarzekaly ze sa madre i ze stoja na tym samym szczeblu drabiny ewolucji co geniusze, te właśnie kobiety, feministki i bojowniczki o rownouprawnienie mimo tych górnolotnych slow wciaz sie spieraja i w zacietrzewieniu przekraczaja granice dobrego smaku... ! Jednak to wszystko utwierdza mnie tylko w moich niepopularnych opiniach o kobietach. Normalnie powinnam usiasc i zaplakac nad grobem , jaki sobie te "feministki" kopia. Ja jednak wole usiasc na widowni i nabawiac sie ta idiotyczna wymiana zdan, tym obrzucaniem się blotem! Szugabejb, to juz klasyczny przyklad baby w pretensjach ![]() Sanchez, Joline i mediator Szpieg, zapraszam na miejsce na widowni... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |||||
BAN stały
|
Jak historyk może wypowiadać się o elektrowniach atomowych, tak ja mogę o kobietach ogólnie. Sądzę, że mieszkam trochę z paniami, to mam prawo mówić.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kiedy ktoś się zwraca do mnie z pomocą, owszem, pomogę mu. Jednak nie pomogę osobie, jeśli wiem, że ta mi odmówi pomocy. Mogę tobie przedstawić tą sytuację, bo akurat mam historię o zlewie i kompie. Jakbyś czytała mi w myślach. Cytat:
Edytowane przez Darth Vader Czas edycji: 2011-03-13 o 14:44 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I przykro mi bardzo, że śmieszą Cię nasze "feministyczne" posty, ale nie damy sobie wmówić czegoś co nie jest prawdą. Ani nie damy się obrażać. Choć nie wiem, co feministycznego widzisz w udwadnianiu Ci, że nie masz racji (chodzi tu o te przykłady z Wikipedii). I myśle, że nikt koło Ciebie na widowni nie zasiądzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Stalingrad, dziecko, ile razy trzeba Ci mówić, że klonowanie grozi banem ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
OK? A czy zasiadzie czy nie to i tak nie jest oznaka ze sie myle. Wiekszosc nie zawsze ma racje. Moze sie mylisz kto tu zajac a kto wilk. Edytowane przez Krakovianka Czas edycji: 2011-03-13 o 14:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
BAN stały
|
Nie wiem, zobaczę. Nie uważam siebie za chama. Jedyne chamskie co robię to przeklinam. Innych objaw chamstwa nie widzę. Do kobiet odnoszę się do jako równych sobie.
Cytat:
Z racji tego, że kiedyś panie miały mniej praw, to przyjęto zasady, że trzeba im służyć, bo są słabsze i tak dalej. Ale w dobre równouprawnienia wszystko się prawie wyrównało. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty naprawdę uważasz, tak, jak uważasz ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Autentycznie - MASAKRA.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jakimi zachowaniami dla kobiet? Jak sie jest kulturalnym to i kobiety lepiej na to patrzą. Nienawidze gnojków, którzy sobie siedza w autobusie i ładują sie pierwsi w przejściu, to jest niesmaczne. I nie, matka cie nie nauczyła. Dobrych manier nic nie oduczy, nawet studia. Przecież napisałeś wyraźnie, że uważasz, że jak kobieta coś zawaliła to niech sama to naprawia, że nie bedziesz żadnej pomagał. Nie odwracaj teraz kota ogonem! Pewnie że nie. Dziewczyna to zniszczyła, bo była głupia sytuacja, że nie chciałeś zapłacić i ona też nie chciała, zapewne jeszcze kilka innych tego typu sytuacji. Ja bym sie nawet z kimś takim jak ty, o takich ograniczonych horyzontach nie chciała spotkac ani razu więcej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Oprócz pensji, pracy, urlopów itp. Takie tam, nic nieznaczące szczegóły.
Co to się tu dzieje na tym Wizażu w niedzielę, czy to jakiś szczególny dzień idiotyzmów ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty sobie strzelasz w stopę cały czas ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#150 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Beda klepac dalej, a jedyne co sie uslyszy to bedzie: bla bla bla uczone bla bla bla takie same bla bla bla idiotka bla bla bla idz do psychologa bla bla bla i BLA! Noooooo ![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Nie musisz, naprawde nie. ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Niestety. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.