![]() |
#4561 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
no co
![]() to dobrz ![]() Cytat:
![]() a pulpę dodaję Fany do rosołu, nic się nie marnuje ![]() Cytat:
![]() ![]() to może lepiej, że mieszkam tak daleko ![]() ![]() Rejcz w kwesti kiecek na mnie nie licz ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-03-13 o 15:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4562 | |||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Pollyyyy, ile za projekt umeblowania dużego pokoju? ![]() Cytat:
![]() a tego lekarzowania szczerze współczuje, okropnie często mała choruje ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() jasnowidz ![]() gdzie ja miałam oczy jak oglądałam tę chatę, potrzeba jakby ciut więcej niż tylko malowanko ![]() fogle będzie smęcenie: odebrałam te klucze i mam doła jak sto pińdziesiąt, wściekła jestem na siebie że się zdecydowałam tak szybko i nie szukałam ideału, chata jest brzydka, bez klimatu, bez widoku z okna, beznadziejna i pusta, nie umiem i nie będę umiała jej sensownie zagospodarować i urządzić, i fogle to nie chcę się wyprowadzać ![]() ![]() ![]() ![]() na pocieszenie piję sobie piwo ![]() w lodówce jeszcze dwa i wszystko mi jedno ![]() ![]() źle mi ![]() ![]() niech mnie ktoś przytuli........ Maja!!!! ![]() ![]() póki nie robisz jej sobie sama to chyba dobry ![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
śniadanie: bułka pszenna z twarożkiem (max. półtłustym, doprawionym solą i ziołami) bułka pszenna z masłem, sałatą i wędliną drobiową chleb z dżemem niskosłodzonym chleb z masłem i miodem kaszka manna serek homogenizowany (np waniliowy) bułka z masłem i 2 jajka gotowane jogurt naturalny z łyżeczką miodu 2 śniadanie jogurt naturalny lub owocowy kefir serek homogenizowany obiad: makaron z serem makaron ze szpinakiem, czochem i oliwą ryż z warzywami Ziemniaki ze szpinakiem i jajem sadzonym (na suchej patelni) pierogi z truskawkami ziemniaki lub ryż i ryba w sosie żadnym ziemniaki lub ryż i cyc kurzęcy zgrilowany w piekarniku. Z burakami. kurczak pieczony w piekarniku (jedzony bez bez skórki) cyc kurzęcy lub indyczy pokrojony w kawałki panierowane w jajku i potłuczonych płatkach kukurydzianych i upieczone w piekarniku na ruszcie.Maczane w jogurcie naturalnym. ryba pieczona w folii Podwieczorek: budyń kisiel galaretka kasza manna biszkopty kawałek ciasta drożdżowego jabłko pieczone Kolacja: jajecznica smażona bez tłuszczu sałatka z sałaty lodowej, tuńczyka, chudego twarogu i oliwy. kawałek ciasta drożdżowego i ciepłe mleko Do tego słaba herbata, rumianek, woda niegazowana, inka żadnej kawy, napojów gazowanych, alkoholu, czekolady, ostrych przypraw i smażeniny. Żadnych pomidorów i przetworów z pomidorów, zero cebuli i warzyw strączkowych. Pewnie o połowie rzeczy zapomniałam.
![]() |
#4564 |
Zakorzenienie
|
Kamena
![]() Nie rycz, ja mogę zostać twoim pasożytem, zrobimy klimat... ![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Ves, zapisałam, senkju! ![]() Jak Ci sę coś przypomni, to daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zobaczysz, oswoisz się z nowym mieszkaniem, urządzisz po swojemu, zacznie mieć klimat i za jakiś czas poczujesz,że nie chcesz mieszkać nigdzie indziej ![]()
![]() |
#4566 | |||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() słyszałam od kliku już osób, że na zatoki pomagają woreczki z gorącą solą, szyje się woreczki z materiału i napełnia solą, podgrzewa na patelni żeby były porządnie ciepłe ale żeby się nie poparzyć i kładzie na twarz, brzmi dziwnie, ale podobno działa Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- pocieszam się, że za 5 lat mogę sprzedać i kupić coś innego ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4567 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4568 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Piekę ciasto czekoladowe,oczywiście zgodne z Dukanem
![]() I taką sukienkę sobie kupię ![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Kameno-przeprowadzałam się w życiu kilka razy i zapewniam Cię,że na początku za każdym razem miałam podobne myśli ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4569 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdzie Wy to pranie suszycie, jak robicie fefnaste pod rząd w ciągu jednego dnia ? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4570 |
Zakorzenienie
|
![]() stres związany z kupnem Ci odpuszcza ![]() ![]() ![]() Gratuluję mieszkania ![]()
![]() |
#4571 | |||||
ʞɐɯǝuɐ
|
kcem
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
|
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4572 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() I czego ironizuje?! ![]() Cytat:
![]() Niedługo sprawdzać zacznę, czy mchem nie porastam ![]() ![]() --- Teraz to już na pewno idę się umyć ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4573 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4574 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Kameno - to tylko mieszkanie. Ja z mojego obecnego już miesiąć po zakupie nie byłam zadowolona do końca
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4575 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Nudno mi,ile można pisać na Wizażu ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4576 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4577 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ad. 2 wolałabym być czarnowidzem w tej sytuacji... Ad. 3 spoko luz, ja przy TŻtowskiej chacie miałam to samo jak się poślubnie wprowadziłam - że paskudna ciemna nora z widokiem na dach, obskurna klatka i w ogóle co za dziura - ale się kupiło dywany, zasłony, stare bibeloty, okna od wschodu przydały się podczas upałów i wieczorami, widok na dach okazał się idealny bo mogłam latać z cyckami na wierzchu i nikt mnie nie podejrzał, a dziura zmieniła się cichą miejscówką z super dojazdem do pracy. Tylko klatka nadal jest łobleśna ![]() Byłam u teściowej, ona jest pojenożyczkibana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4578 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() najwyżej za te 5 lat poszukam czegoś innego, gdzie indziej, a może rzeczywiście się przyzwyczaję? fogle to chciałam Wam wkleić foty tej beznadziei ale laptop mi dziś karty nie widzi..
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4579 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Florciu-czyś Ty widziała,że nie jesteś już przodownikiem postowym?
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- ![]() a tak w ogóle po co sobie fundujesz stresy?Omijaj kobitę szerokim łukiem ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4580 | |
Nindżopesz
|
No więc teściowa nas opierniczyła, że:
- jeszcze nie mamy szaf ani nowych drzwi i co z tego, że to nie są najważniejsze wydatki, - jestem nieufarbowana ( ![]() - spóźniliśmy się 10 min, - nie chodzę na spacery, ciąża to nie choroba (twardo ściamniam o skracaniu szyjki i zaleceniu lekarskim żebym leżała), ona w 8-mym m-cu myła okna i zaliczała wf, ja się zapuszczę i będę mieć ciężki poród i depresję (już mam depresję jak jej słucham), - nie jem ciast (bo nie lubię więc nie chcę się bezsensownie napychać słodyczami? nieee, to denna wymówka), - codziennie odkurzam, to choroba i to nienormalne i powinnam się leczyć. I w ogóle życzy sobie żebyśmy zadzwonili jak tylko zacznę rodzić bo ona chce być przy porodzie i będzie obrażona jeśli ją pominiemy. Że niby nie wpuszczają na salę więcej niż jedną osobę towarzyszącą? To pod drzwiami poczeka albo będzie się z TŻtem zmieniać, a może wpuszczą jak ich przekona. Taaa ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4581 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
a
Cytat:
![]() oby kumulacja starczyła na długo ![]() to akurat Alcott nie Austen ![]() Cytat:
nie mówiąc już o tym że nie mam sensownego pomysłu na to urządzenie.. Cytat:
edit: doczytałam, o maj gad ![]() szkoda że nie da się wprowadzić zakazu zbliżanie na 50m albo co..
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-03-13 o 17:00 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4582 | |
Zakorzenienie
|
Witaj Maju
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4583 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4584 |
Nindżopesz
|
Ta!
![]() ![]() I jeszcze parafrazując Rozterkę - klimat w mieszkaniu robi kot ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Reszte olej. Pierwszy raz słyszę , że teściowa chce na porodówkę ![]() Po co ? Przecież za Ciebie nie urodzi. Rodzenie to rzecz intymna, a nie pokazówa .
![]() |
#4586 | |
Nindżopesz
|
Specjalnie dla Polly policzyłam na oko obecne Wydatki na Życie. I oko mi zbielało.
1450 - kredyt za chate 600 - czynsz 100 - opłaty jakieś tam 100 - internet 500 - kredyt za panele 600 - kredyt teściowej, który pożyczyła nam na wkład własny 150 - koszty mojego debetu 1500 - żarcie, kosmetyki, śr. czystości, kocie żarcie 30 - tel TŻta 150 - ciuchy i kosmetyki do pindrzenia 150 - moje wieczne badania krwi i USG Samochodu brak, bilety jakieś grosze bo ja kupuję ze dwie 20minutówki na tydzień a TŻ płaci opłatę zryczałtowaną raz na rok jak go złapie kanar. Razem 5330 bez rozrywek. Plus ![]() 750 - kredyt za drugie mieszkanie 400 - czynsz 200 - opłaty i internet Razem 1350. A wszystko razem jakieś 6700. Przy dochodach pracowych 6900 ![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
![]() Też nie wiem po co miałaby jechać :/ Może jeszcze niech filmik kręci na nk. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4587 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4588 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ucałowania dla Małej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mnie dziś wciągnął różowy wir- przygnębiło mnie to tylko strasznie, równie żałosne te zapachy jak nieśmieszni klauni. ![]() Na szczęście na końcu drogi, wymęczona po dwoch douglasach, Sephorze i SupherPharmie, doczołgałam się do YR i zlałam się bzem- i znów dobrze mi się zrobiło, zwstałam na nogi, choć pamiętam z dawna, że jakoś niepokojąco się on rozwijał- ale może się czepiałam? Maja!!!! to Ty żyjesz???? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Powiedz jej, że tylko jedno miejsce jest bezpłatne, i niestety, ono jest już zajęte. Reszta jest płatna, ale nie proponujesz, bo i tak nie będzie jej stać ![]()
![]() |
#4589 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a powiedziałaś teściowej, że znasz osobę, która co trzy dni zmienia pościel ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4590 | |||||
Zakorzenienie
|
Popołudniowa drzemka to złooooo....
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ło, nie poznałam Mićka ![]() Majuchna ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja nie miałam kompa 1 rok i 3 miesiące ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:20.