Rozstanie z facetem - część 16 ;] - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-13, 17:47   #3571
wampir
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Pieknaś

-J.C

31
/365
wampir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 17:48   #3572
mrytka
Wtajemniczenie

Mi też jakoś dzisiaj źle. Wyszłam tylko na chwilę posiedzieć na podwórku, bo nie chciało mi się ogarniać, żeby wyjść na spacer, bo w niedzielę tyle ludzi się kręci, że głupio łazić w stanie kompletnego nieogarnięcia po mieście.
Ale najchętniej przeleżałabym całą niedzielę w łóżku

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 17:51   #3573
lily92920
Zakorzenienie

Idę do kościoła
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 18:06   #3574
lils_
Raczkowanie

o jezu, wampir, jesteś przepiękna! Wiadomo, że zdjęcie prawdopodobnie poddane obróbce, no i niewielkie, ale to, co na nim - zachwycam się

niedawno założyłam sobie konto na wizażu, zaglądam głównie na wątek z jadłospisami (przez mój poprzedni związek nabawiłam się niezłych problemów z jedzeniem ), ale was też od czasu do czasu podczytuję. Nie tyle wskazówki co do "obchodzenia się" z eks, ale kopniaki, żeby wyjść z domu, do ludzi, otworzyć się... to mi chyba najbardziej potrzebne. I wciąż kuleje ale myślę, że już lepiej sobie radzę. Potrzebowałam takiego impulsu, żeby ruszyć się z domu.
Nie chcę na razie opisywać swojej historii, wybaczcie trochę egoistyczne podejście, ale nie czuję się na siłach rozdrapywać tego na nowo, zwłaszcza, że chyba sobie już w główce poukładałam. Mniej więcej. A i z eksem mam fajny kontakt, bo to dobry człowiek (aż mi się nie chce wierzyć, że istnieją faceci, o których tu piszecie, makabra )
lils_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 18:20   #3575
wampir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lils_ Pokaż wiadomość
o jezu, wampir, jesteś przepiękna! Wiadomo, że zdjęcie prawdopodobnie poddane obróbce, no i niewielkie, ale to, co na nim - zachwycam się

niedawno założyłam sobie konto na wizażu, zaglądam głównie na wątek z jadłospisami (przez mój poprzedni związek nabawiłam się niezłych problemów z jedzeniem ), ale was też od czasu do czasu podczytuję. Nie tyle wskazówki co do "obchodzenia się" z eks, ale kopniaki, żeby wyjść z domu, do ludzi, otworzyć się... to mi chyba najbardziej potrzebne. I wciąż kuleje ale myślę, że już lepiej sobie radzę. Potrzebowałam takiego impulsu, żeby ruszyć się z domu.
Nie chcę na razie opisywać swojej historii, wybaczcie trochę egoistyczne podejście, ale nie czuję się na siłach rozdrapywać tego na nowo, zwłaszcza, że chyba sobie już w główce poukładałam. Mniej więcej. A i z eksem mam fajny kontakt, bo to dobry człowiek (aż mi się nie chce wierzyć, że istnieją faceci, o których tu piszecie, makabra )
Poradzisz sobie, jak każda z nas Nie ma takiej opcji, żebyśmy sobie nie poradziły.
Nie musisz opowiadać, jak zechcesz opowiesz

I dziękuję

-J.C

31
/365
wampir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 18:22   #3576
magdalenabellacoza
Raczkowanie

Nooo Wampir, śliczna jesteś!

http://demotywatory.pl/2814212/Sms-od-bylej-dziewczyny

Też wyślę takiego sms byłemu

"
Życie bywa słodkie, lecz czasami tak bywa, że kiedy bywa słodkie, to idzie się porzygać"

magdalenabellacoza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 18:26   #3577
kopamatakawa
Rozeznanie

Widzę, że moje posty przechodzą tutaj już bez echa Nie dla mnie już ten wątek na to wychodzi Trzymajcie się dziewczęta i nie dajcie się
Stary 2011-03-13, 18:30   #3578
magdalenabellacoza
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kopamatakawa Pokaż wiadomość
Wiecie co, tak myślę sobie żeby do eksa napisać sms. Jakoś po tamtym weekendzie się z tym noszę. Mam zamiar to zrobić jak emocje już opadną. Chcę napisać, że mimo wszystko życzę mu wszystkiego dobrego i żeby się trzymał ciepło (nie takimi słowami ofkoz, ale przesłanie takie). Wiem jaką wodę z mózgu robi to laskom, więc może po tym czymś on wreszcie będzie się normalnie zachowywał, a nie jak jakiś walnięty człowiek. Co myślicie?
Wiesz co, mnie się wydaje, że to na nim nie zrobi zbytniego wrażenia... I za dużo go to nie nauczy Po prostu spłynie to po nim Ale to tylko moje zdanie...

"
Życie bywa słodkie, lecz czasami tak bywa, że kiedy bywa słodkie, to idzie się porzygać"

Stary 2011-03-13, 18:44   #3579
kopamatakawa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magdalenabellacoza Pokaż wiadomość
Wiesz co, mnie się wydaje, że to na nim nie zrobi zbytniego wrażenia... I za dużo go to nie nauczy Po prostu spłynie to po nim Ale to tylko moje zdanie...
To nie ma zrobić wrażenia. Tylko ma być tak żeby on się normalnie zachowywać zaczął jak się widzimy gdzieś na imprezie, a nie albo jak wielki zazdrośnik, albo pokazywać jak to cie głęboko w dupiemam jednocześnie się niemożebnie gapiąc. Chce żeby wiedział, że ja do niego już nic nie czuję i możemy normalnie jak ludzie żyć, a nie jak debile
Stary 2011-03-13, 18:50   #3580
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Wiecie co, tak myślę sobie żeby do eksa napisać sms. Jakoś po tamtym weekendzie się z tym noszę. Mam zamiar to zrobić jak emocje już opadną. Chcę napisać, że mimo wszystko życzę mu wszystkiego dobrego i żeby się trzymał ciepło (nie takimi słowami ofkoz, ale przesłanie takie). Wiem jaką wodę z mózgu robi to laskom, więc może po tym czymś on wreszcie będzie się normalnie zachowywał, a nie jak jakiś walnięty człowiek. Co myślicie?
Ani mi sie waż!
1. porozstaniowa zasada - zero kontaktu z eksem.
Niech sobie robi co chce, krzywdzi kogo chce, jednym smsem nie zmienisz go.

Mam taki za✂✂✂isty humor, że łooooo. Normalnie meeeega. Mogę się podzielić jak któraś chce.
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 18:52   #3581
magdalenabellacoza
Raczkowanie

Cytat:
To nie ma zrobić wrażenia. Tylko ma być tak żeby on się normalnie zachowywać zaczął jak się widzimy gdzieś na imprezie, a nie albo jak wielki zazdrośnik, albo pokazywać jak to cie głęboko w dupiemam jednocześnie się niemożebnie gapiąc. Chce żeby wiedział, że ja do niego już nic nie czuję i możemy normalnie jak ludzie żyć, a nie jak debile

Z tym wrażeniem to mi chodziło, że to nie zmieni jego zachowania Wg mnie nadal się tak będzie zachowywał 'jak debil'

"

Stary 2011-03-13, 18:53   #3582
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Chciałabyś, chciaaaaałabyś. Też chciałam żyć z eksem jak człowiek, ale pewnych rzeczy w życiu po prostu nie da się zrobić. To tylko jeden człowiek na świecie, niech się gapi, nie odzywa, obsmarowuje za plecami, myśli sobie co tam chce, czy to ważne?
Stary 2011-03-13, 19:06   #3583
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ver_million Pokaż wiadomość
dziewczyny, ja chyba opuszcze watek
wiosna przyszla, az mi se spiewac i tanczyc chce a jak tu wchodze to nie moge pzestac rozpamietywac, czas sie troche rozerwac, oderwac itd.
zwlaszcza ze pan i wladca juz od jakiegos czasu, wie, ze go nienawidze, a ten watek podsyca moja nienawisc pewnie wroce, jak mnie znowu wkurzy, ale wybaczcie, teraz musze sie oderwac, bo rozpamietywanie jest ciezkie matura przede mna, dzis pisze prezentacje
takze trzymajcie kciuki i dziekuje za wsparcie odezwe sie... za jakis czas pewnie zobaczymy za ile bede gotowa
Leć, leć do nieba
Cytat:
Napisane przez wampir Pokaż wiadomość

Wyjdziesz za mnie?
Cytat:
Napisane przez Reggaenator Pokaż wiadomość
Ja tak jak się ostatnio chwaliłem, że mi dobrze idzie, tak dzisiaj mi sie coś zebrało na wspomnienia...

Wziąłem się porządnie za gitare i jakoś jest lepiej...Nauczyłem się zwrotki Dżemu "Whisky"
Fajnie, jak ktoś potrafi chwile słabości przekuć w coś pozytywnego Zazdroszczę!
Cytat:
Wiesz co, mi się wydaje, że to nic nie da, jak ktoś się zachowuje jak debil, to sms tu nic nie zmieni.
Cytat:
Napisane przez magdalenabellacoza Pokaż wiadomość
Z tym wrażeniem to mi chodziło, że to nie zmieni jego zachowania Wg mnie nadal się tak będzie zachowywał 'jak debil'
no właśnie
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 19:10   #3584
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
6...
Ale chodzi o to, że ja nigdy na wagary nie chodzę. NIGDY! I moi rodzice mają do mnie w tej sprawie zaufanie. I boje się, że jak wyda się, że byłam na wagarach, to będą bardzo źli.
Lily, przecież nie zrobiłaś nic złego, nie zabiłaś nikogo, nie wsadzą Cie za to do więzienia. Przeproś i po krzyku

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
Ja nie będę się rozpisywać dzisiaj, jestem totalnie nie w humorze.
Dzisiaj mija 5tyg od rozstania, pokłóciłam się z mamą, wczoraj chlałam wódę, mama zepsuła zabawę bo dzwoniła i kazała w tej chwili przyjeżdżać do domu. mam kaca, w kościele zrozumiałam że nie ma sensu spotykać się z tym kolegą eksa, nie ma co robić z siebie pośmiewiska. Jeszcze wczoraj w złości nagadałam mojemu 'adoratorowi' że nie da się z nim dogadać, bo on dużo mówi a mało robi. Ciągle wprasza mi się do domu.
I w ogóle mam 38 gorączki, taaki nos, mówię jak pijak, kręci mi się we łbie, kaszląc wypluwam płuca.
Oki, to już koniec mojego marudzenia na dziś, limit wyczerpałam.

aha, cześć, dzieńdooobry.
Zdrowiej i głowa do góry. Kumpel eksa nie jest dobrą partią nawet na kumpla, przecież masz masę innych znajomych. Weź leki, do łóżka i spać. Nie marudzić!

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Jestem Tu mowa o innym chłopaku. Chłopaku, który w ogóle nie pasuje do tego wątku, bo po rozstaniu zachowywał się z klasą To teraz rzadkość, jak widzę, wśród mężczyzn
Całe szczęście. U mnie poprzedni zachował wielką klasę, w sumie to wszyscy poprzedni.

Cytat:
Napisane przez wkapeluszu Pokaż wiadomość
Dziewczęta Drogie przesyłam Wam moc pozytywnego myślenia! no i w najbliższych dniach będę musiała spotkać się z moim eksem, w celu oddania mu reszty rzeczy które zostawił... nie wiem dlaczego jestem taka miła i chcę mu je oddać :/ ale zastanawiam się, jakby mu trochę zrobić na złość przy tym spotkaniu, pokazać, że jest mi bez niego wspaniale :P jakieś pomysły?
Mój pomysł jest taki: jeśli już musisz mu oddać te rzeczy to nie idź tam sama, weź siostrę, koleżankę czy kogo tam masz (może być też pies). Oddaj to co masz oddać, weź to co masz wziąć. Na tym sprawa powinna się zakończyć. Żadnych podchodów i głupich gierek, bo źle na tym wyjdziesz...
Stary 2011-03-13, 19:11   #3585
kopamatakawa
Rozeznanie

No ok, to nie napiszę. Jak na razie wywaliłam siebie z jego życia. Oczekuję wścieklizny macicy, bo od rozstania cały czas miał kontrolę, a teraz totalna niewiedza będzie. Chociaż może się mylę i da się na spokój. W końcu po 8 czy 9 miesiącach od rozstania już czas, nie?

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość
Mój pomysł jest taki: jeśli już musisz mu oddać te rzeczy to nie idź tam sama, weź siostrę, koleżankę czy kogo tam masz (może być też pies). Oddaj to co masz oddać, weź to co masz wziąć. Na tym sprawa powinna się zakończyć. Żadnych podchodów i głupich gierek, bo źle na tym wyjdziesz...
Podpisuję się pod tym.
Stary 2011-03-13, 19:16   #3586
solideja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lils_ Pokaż wiadomość
Nie opowiadaj, ale wpadaj, to będziemy Cię motywować

A Wampir też bym chętnie poprosiła o rękę
solideja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 19:23   #3587
ucia_19
Przyczajenie

hmmm ja się dzisiaj do Was dziewuszki dołączam. Niby nie mój facet już. eshhh skomplikowane to wszystko... Ale mam nadzieje, że znajdę tu to czego mi potrzeba ... chyba troszkę nieskładnie...ale taki dzień. Teraz czekam na koleżanke, żebym mogła się jej troszkę wypłakać...
I tak w ogóle mam nadzieje że dzisiaj dużo uśmiechu u Was gościło. Pozdrawiam i buziaki
ucia_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 19:26   #3588
kopamatakawa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ucia_19 Pokaż wiadomość
hmmm ja się dzisiaj do Was dziewuszki dołączam. Niby nie mój facet już. eshhh skomplikowane to wszystko... Ale mam nadzieje, że znajdę tu to czego mi potrzeba ... chyba troszkę nieskładnie...ale taki dzień. Teraz czekam na koleżanke, żebym mogła się jej troszkę wypłakać...
I tak w ogóle mam nadzieje że dzisiaj dużo uśmiechu u Was gościło. Pozdrawiam i buziaki
Witamy
Tu uzyskasz wszystko czego Ci będzie trzeba i przytulimy i pogłaszczemy, i damy kopa jak będzie trzeba. Lepiej trafić nie mogłaś.
Stary 2011-03-13, 19:30   #3589
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Myślę, że to nic nie da. Zresztą po co masz mu to pisać, jeszcze sobie coś w głowie uroi, bo wysłałaś mu smsa, naprawdę niewarto. Ewentualnie gdybyście się znowu przypadkiem spotkali na imprezie, a on robił by jakieś sceny, to możesz mu grzeczenie powiedzieć, to co myślisz, to co chciałaś mu przekazać w smsie. A tak to sie nie produkuj.

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
Mi też jakoś dzisiaj źle. Wyszłam tylko na chwilę posiedzieć na podwórku, bo nie chciało mi się ogarniać, żeby wyjść na spacer, bo w niedzielę tyle ludzi się kręci, że głupio łazić w stanie kompletnego nieogarnięcia po mieście.
Ale najchętniej przeleżałabym całą niedzielę w łóżku
Każdy ma czasami gorszy dzień, ja też ostatnio miałam, ale to przejdzie, jutro do szkoły, będzie się czym zająć

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 19:30   #3590
ucia_19
Przyczajenie

Dziękuje
ale chyba najbardziej z tego wszystkiego przyda się ten kop
Stary 2011-03-13, 19:34   #3591
kopamatakawa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
Myślę, że to nic nie da. Zresztą po co masz mu to pisać, jeszcze sobie coś w głowie uroi, bo wysłałaś mu smsa, naprawdę niewarto. Ewentualnie gdybyście się znowu przypadkiem spotkali na imprezie, a on robił by jakieś sceny, to możesz mu grzeczenie powiedzieć, to co myślisz, to co chciałaś mu przekazać w smsie. A tak to sie nie produkuj.
Masz rację. Zapewne się spotkamy gdzieś znowu na imprezie. Zwłaszcza, że bdg wielka nie jest jeśli o kluby chodzi. Jak na razie postaram się omijać lokale, w których on może być. Chcę sobie zrobić parę miesięcy bez oglądania jego i jego kolegów, zarówno na różnych społecznościówkach, gg jak i na mieście. Odetchnąć chcę.
Stary 2011-03-13, 19:35   #3592
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuje
ale chyba najbardziej z tego wszystkiego przyda się ten kop
Na to zawsze możesz liczyć. Jak coś nabroisz to od razu mów

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

Cytat:
Masz rację. Zapewne się spotkamy gdzieś znowu na imprezie. Zwłaszcza, że bdg wielka nie jest jeśli o kluby chodzi. Jak na razie postaram się omijać lokale, w których on może być. Chcę sobie zrobić parę miesięcy bez oglądania jego i jego kolegów, zarówno na różnych społecznościówkach, gg jak i na mieście. Odetchnąć chcę.
Ja mam postanowienie wielkopostne - 40 dni bez wchodzenia na profil eksa na fb. Dobrze mi idzie, nawet o tym nie myśle.
Stary 2011-03-13, 19:37   #3593
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Nie wiem co począć, bo podobno wych. wie, że byłam na wagarach
Lili już więcej na wagary nie chodź, jak masz taki stres przeżywać Mnie też kiedyś przyłapali, to była troche inna sytuacja, ale wychowawczyni dzwoniła do moich rodziców, w sprawie deklaracji maturalnej której nie podpisałam, a nie ma mnie dzisiaj w szkole, a trzeba oddać itd. No trudno, przecież mnie nie zabili, Tobie też nic nie będzie. Poza tym nasi rodzice też byli kiedyś młodzi, najwyżej trochę pomarudzą co innego jakbyś miała problemy w szkole, ale to Ciebie nie dotyczy. A to, że wychowca wie, że byłaś to też nie oznacza, że od razu do rodziców zadzwoni, przeciez nie robisz tego notorycznie takze luz.

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Cytat:
No nie jest wielka ale ja odziwo, nigdy niekogo znajomego nie spotykama eksa to już w ogóle, bo on do klubów nie chodzi, zreszta w innym miescie studiuje.

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 19:38   #3594
ucia_19
Przyczajenie

hmmm ja już nabroiłam i to strasznie ... nawet nie wiedziałam, że moge być aż tak "wredną suką" i jak ja ładnie o sobie mówie
Stary 2011-03-13, 19:48   #3595
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
Każdy ma czasami gorszy dzień, ja też ostatnio miałam, ale to przejdzie, jutro do szkoły, będzie się czym zająć

Szkoła mnie pociesza i jednocześnie przeraża, bo kończy się w maju

Cytat:
hmmm ja już nabroiłam i to strasznie ... nawet nie wiedziałam, że moge być aż tak "wredną suką" i jak ja ładnie o sobie mówie
Chyba każda zaraz po rozstaniu coś nabroiła
Nie mów tak nieładnie

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 19:59   #3596
solideja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość
Ja mam postanowienie wielkopostne - 40 dni bez wchodzenia na profil eksa na fb. Dobrze mi idzie, nawet o tym nie myśle.
Chyba też powinnam
solideja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 20:00   #3597
ucia_19
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość

Chyba każda zaraz po rozstaniu coś nabroiła
Nie mów tak nieładnie
oj czemu :/ jeśli to prawda o każdej dziewczynie powiedziałabym tak w takiej sytuacji więc czemu nie o sobie.. no mogłabym użyć jeszcze innych epitetów...
tylko ja tak naprawde rozstałam się dawno temu, ale dopiero teraz to się skończyło.
Niby czuje ulge, bowiem że tak jest lepiej, ale i tak to boli.
A tak w ogóle jak można cytować kilka wypowiedzi w jednym poście,
bo przeczytałam post wizażanki o 40dniowym poście na nie wchodzenie na fb i mi sie sama buzia śmieje.
Stary 2011-03-13, 20:07   #3598
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Ja mam 40dni bez dodawania go na gg i oglądania jego opisów.
Na więcej mnie nie stać..

Mam straszny humor, paskudnie mi smutno, zobaczyłam teraz taki film, "chłopiec w pasiastej piżamie" i mnie wzięło..

ale postaram się nie płakać.
Tu nie chodzi o eksa, tylko o moje życie, jest totalnie do bani.

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 20:08   #3599
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
oj czemu :/ jeśli to prawda o każdej dziewczynie powiedziałabym tak w takiej sytuacji więc czemu nie o sobie.. no mogłabym użyć jeszcze innych epitetów...
tylko ja tak naprawde rozstałam się dawno temu, ale dopiero teraz to się skończyło.
Niby czuje ulge, bowiem że tak jest lepiej, ale i tak to boli.
A tak w ogóle jak można cytować kilka wypowiedzi w jednym poście,
bo przeczytałam post wizażanki o 40dniowym poście na nie wchodzenie na fb i mi sie sama buzia śmieje.
Co się śmiejesz.

Pod każdym postem po prawej stronie masz 3 guziczki: "cytuj" z taką karteczką, później jest sama karteczka i karteczka z napisem "odp". Klikasz na ten środkowy przy każdym poście, który chcesz zacytować. Później tylko dajesz na samym dole strony na "Odpowiedz" i tam już będziesz miała wszystkie zaznaczone posty zacytowane.
Sama niedawno odkryłam tą metodę. Nie pytajcie jak wcześniej cytowałam
Stary 2011-03-13, 20:10   #3600
Reggaenator
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Fajnie, jak ktoś potrafi chwile słabości przekuć w coś pozytywnego Zazdroszczę!
Tak się wziąłem, że mi struna pękła Chyba kupiłem jakiś trefny komplet, bo wcześniej mi pękła najcieńsza, a teraz najgrubsza...

Na szczęście mam jeszcze jeden komplet

A ja dzisiaj sie dowiedziałem, że eks sobie skręciła noge w kolanie...znowu

Tym razem kierowca w autobusie jechał jak rajdowiec i na rondzie zbyt ostro jechał i ktoś na nią wpadł. Troche jej współczuje, bo tak sie na około chwaliła, że w weekend na rowerze pojeździ, a tu nici
Reggaenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości