|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Ja miałam intensywny weekend sprzątania. Skończyliśmy na jakiś czas remonty i nasze mieszkanie wygląda prześlicznie
Poza tym szara codzienność: praca - dom - praca - dom. No ale ja kocham moją pracę i odkąd zaczęłam to nie miałam ani jednego dnia, w którym wstałam i chciałabym zostać w domu. Wprawdzie jeden sędzia mnie zdenerwował kilka razy, ale ustawiłam go sobie do pionu Smuci mnie tylko forma mojej umowy i niepewność co do przyszłości...
|
|
|
|
#3392 |
|
Zakorzenienie
|
guska, danae miło was znów widzieć
![]() niestety ja nie streszczę co słychać, nie potrafię za bardzo, tak samo jak nie potrafię prosto i krótko opowiedzieć jak gdzieś dojść/dojechać nie potrafię i już ale ostatnio nawet nicki pomyliłam, odpisując dziewczynom za co mi wstyd certi zdradzisz coś więcej?
|
|
|
|
#3393 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej Wróciłam Nadrabiam Was Cytat:
![]() Super, że Ty miałaś weekend luźniejszy ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
nie było mnie ponad tydzień, zabiegana w pracy i malowaliśmy salon i tapetowaliśmy scianę... wyszło super ale jeszcze jutro przychodzą mebelki i bedziemy wiesac półki itp..nie mówicie o wydatkach bo ja jestem zalamana kosztami remontu...jeszcze doniczki musze wymienic a mam takie ogromniaste ogrodowe bo kwiaty wielkie wiec bedzie nieciekawie.... kto mi streści co nowego? please bo nie dam rady przebrnąć,,,[/QUOTE] Dana, Guska, a fotki? Poprosimy ładnie ![]() Danae, a do kiedy masz umowę? Cytat:
Dziękuję Cytat:
Cytat:
Cytat:
Certi, zdradź coś więcej? |
||||||
|
|
|
#3394 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() wkleję ale jak już będzie wszystko, mebelki i doniczki, takie skończone dzieło ,,,hahaha |
|
|
|
|
#3395 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;25703816]a dziękuję za miłe powtórne powitanie dziewczyny
![]() wkleję ale jak już będzie wszystko, mebelki i doniczki, takie skończone dzieło ,,,hahaha[/QUOTE] no to czekamy na skończone dzieło ![]() dziewczyny, szukam telefonu. musi mieć bluetooth, miejsce na kartę pamięci mile widziane acz niekoniecznie, dosyć dobry aparat, takie 3 mp to chyba minimum , bateria ma trzymać przynajmniej!! 3-4 dni. możecie z własnego doświadczenia polecić jakiś? ![]() ja jestem bardzo zadowolona ze swojego samsunga, ale zaczyna niedomagać klawiszowo, choć bateria jest nadal świetna ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- nic, idę spać. dobrej nocki i miłego dnia jutro! zajrzę chyba wieczorkiem. ps ewidentnie jestem uzależniona od wizażu
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2011-03-13 o 21:53 |
|
|
|
#3396 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry. Dzisiaj miałam masakryczną noc, ciągle się budziłam w nocy a od 3 nie spałam już w ogóle
Ja wrócę to po nadrabiam ![]() A na 18 jadę do gina na przegląd ![]() Chciałabym już wieczór i iść spać, nie wiem jak ja dzisiaj będę funkcjonować ![]() Miłego dnia |
|
|
|
#3397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poszła jakaś linka z gazu czy coś takiego i do tego coś z ssaniem się stało, tż z kumplem scholowali samochód no i stoi .. doszliśmy do wniosku, że wyląduje na złomowisku, albo ewentualnie na części, bo prawde mówiąc opróćz tej linki wszystko jest sprawne bo niedawno wymienione ... a w niedziele pojedziemy na giełdę pooglądac coś nowego. Teraz przynajmniej mamy motywacje, bo kase mamy od ślubu tylko nam chęci brakowało żeby czegoś poszukać jechalibyśmy już wczoraj, ale brat tż'ta gdzieś tam był na weekend, a on przy wyborze auta jest konieczny bo się dobrze zna ![]() ja tymczasem muszę się do pracy tłuc autobusami dzisiaj musiałam odwołać jedne zajęcia bo nie dam rady dojechać, w tygodniu pójdzie lżej mam nadzieje. Kiedyś w nagłych przypadkach mogłam pożyczyć auto od dziadka, ale teraz kupił nówke z salonu i boje sie tym jeździć, chociaż dziadek sam już urwał lusterko wyjeżdżając z garażu jak spacerek, udany? u mnie wczoraj było z rana słonko i też wcześnie wstaliśmy, zaszło w południe ale i tak było ciepluteńko. No i oczywiście przez to kaloryfery nawet wnocy ledwo co letnie są i zimno w domu Guska, ![]() nas raczej jeszcze przed pojawienie się dzidzi czeka remont kuchni ![]() Dana super że tak lubisz swoją prace oby niedługo zmienili Ci umowę bezaczku, ja właśnie też czytałam na necie o tym bo nie dawało mi spokoju co sie tam stało i rzeczywiście, straszne to. Ciekawa jestem rzeczywiście czy to samobójstwo czy zabójstwo ... może się kochali, może chciał się oświadczyć ale jeśli rzeczywiście była w ciąży, to ich to przerosło? Nie wiem moge sobie gdybać a prawdy w 100% pewnie się nie dowiemy. Co do telefonów to ja moge polecić tylko i wyłącznie Nokie np. jakąś nowszą muzyczną ja jestem monotematyczna w kwestii tekefonów i preferuje tylko Nokie ![]() magolinko oby Ci dzień szybko minął
|
|
|
|
|
#3398 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
szybko wpadam i wypadam bo lecę do pracy...dziewczynki bylismy wczoraj na lodach w Nałęczowie i potem pojechalismy sobie do Kazimierza, kupiliśmy kulebiaki dla całej rodziny i zrobilismy sobie spacer, było bardzo ciepło i mnóstwo ludzi, ale przyjemnie bo dawno już nie bylismy nigdzie, a to powietrze to tak nas zamuliło, że ja prawie przysypiałam w drodze powrotnej. Na obiedzie byliśmy potem u teściowej, małe zakupy w supermarkecie i do domku, szkoda, że nie mam więcej czasu teraz przez tę naukę.... bezaczku ja też jak acelinka polecam Nokię, to dla mnie najlepsze telefony, a każda bateria jak się ją dobrze sformatuje, a potem prawidłowo ładuje trzyma 3-5 dni, a niektóre dłużej zależy ile korzystasz z telefonu Wiem, bo pracowałam kiedyś w salonie jednej z sieci danaee bardzo się cieszę, że dobrze Ci się pracuje, chciałabym móc powiedzieć to samo o swojej pracy. Mam nadzieję, że przedłużą Ci umowę magolinko współczuję ciężkiej nocy, koniecznie połóż się jak wrócicie. Trzymam kciuki za Tatę ![]() acelinko i to jest dobry pomysł, żeby wymienić samochód w końcu nie będziesz się musiała przejmować czy odpali czy nie, a Tobie potrzebny jest samochód, w autobusach tłuc się to nie bardzo, oczywiście chodzi mi o Twój stan![]() dobra lecę, bo muszę jeszcze zaliczyć prysznic i nie spóźnić się do pracy, miłego dnia dziewczynki |
|
|
|
#3399 |
|
Wtajemniczenie
|
hejka po pięknym weekendzie
u mnie było cudo piękne słoneczko temperatura wysoka a tak strasznie mi się nie chce ale mus to mus nie mogę na nie patrzeć po zimie tym bardziej ze mieszkam jeszcze w budynku który ma ogrzewanie węglowe to juz całkiem masakra ![]() guska, danae ale Was dawno dziewczyny nie bylo ![]() magolina no super macie dziewczyny w grupie nic tylko . Ja wczoraj mialam miec zajecia do 21.00 ale sobie je dosc sporo skrocilam - same wyklady mialam takze moglam sobie pozwolic
|
#3400 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Po leniwym weekendzie czas ruszyć zadek do pracy. A tak mi się dobrze spało ![]() ---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Cytat:
Nooo Już całe góry ułożyłam, teraz muszę tylko niebo poskładać ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
straszneCytat:
![]() ![]() No... chociaż coś zdążyłam nadrobić przed pracą |
|||||
|
|
|
#3401 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja wolę, żeby tak nie było , a niestety to jest silniejsze.Ale to tylko przed @sie nasila Pogodzisz sie z Tz Cytat:
i musze sie przyznac , ze bardzo rzadko prasuje , wszystko staram sie na wieszakach wieszac i w ogole ;/ czasem wole w troche pogniecionym isc (bo i tak sie pogniecie ) niz wyjmowac to zelazko ;/ bo mamy tez bardzo mało miejsca w mieszkaniu i potem nie ma jak przejsc ..
|
|
#3402 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam i nadrobiłam
padnięta jestem do tego tata nie dostał chemii bo nie miał dobrych wyników![]() Lepiej lepiej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. He he no to dziadek dał czadu 3. Cytat:
2. Cytat:
i też chyba zaplanuje sobie na sobotę choć podobno ma być kiepska pogoda![]() Cytat:
Guska, Danaeee witajcie ![]() A tak poza tym chciałam się pochwalić że dostałam z wczorajszego kolosa 5 i jestem zwolniona z egzaminu
|
|||||
|
|
|
#3403 |
|
Wtajemniczenie
|
magolina no to serdeczne gratulacje zdania kolosa i zwolnienia z egzaminu
a u mnie dzisiaj bardzo ciepło na dworze tylko coś mało słoneczka
|
#3404 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O czym ja mowilam - ach - pamiec juz u babci nie ta, nie ta. A, tak o telefonach. Ten Philips dzialal swietnie ale nie o nim chce ci opowiedziec. Potem byla nokia - fajna ale po pewnym czasie mialam problem z bateria. Nawet kupno nowej nie pomoglo. Potem Sony Ericsson. Swietny Z610i- typ muszelka niedostepny w promocjach w sieciach telefonicznych w Polsce. http://www.sonyericsson.com/cws/prod...0i?lc=it&cc=it Bateria trzymala nawet ponad tydzien jak malo dzwonilam - zwykle duzo wysylalam i otrzymywalam sms - kontakt z TZ (wiecie jak to jest) Mial i bluetooth i karte pamieci i aparat - tylko 2 mega. Ale oddalam go z ciezkim sercem tacie bo kupilam Samsunga dual - na dwie karty - zeby miec polska stara i nowa wloska. I tak mam wszystko w jednym telefonie. Moj maz tez mial dlugo Sony ericssony i zawsze mial dobra opinie o nich. Cytat:
Doczytalam ze wyjazd sie nie udal - od czego zaleza te wyniki? Mama mojej kolezanki przed pojsciem do szpitala na leczenie przeszla na specjalna diete - np olej lniany tloczony na zimno jadla do salatek. Same produkty antyrakowe. Jakas znajoma lekarka jej poradzila - sama walczaca z rakiem. Cytat:
A jakie macie plany samochodowe? Cytat:
Kazimierz! Ja poprosze jeszcze raz - jesli jakis moderator to czyta - ja chce mega zazdrosnika! Dziewczyny - ale bylam na siebie zla przed chwila - odpisalam i zamiast wyslac - zamknelam strone! Szybko weszlam spowrotem, przeczytalam przy okazji nowe 2 posty no i kliknelam odpowiedz na dole strony - juz myslalam ze tak odpowiem krotko, bez cytowania - ja sie patrze a tam wszystkie cytaty - tylko moich odpowiedzi nie bylo. Tak jak pisalam juz - starosc nie radosc!
|
|
#3405 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my cały czas myśleliśmy, ze po prostu kupimy drugi ... jak kupimy kombi tak jak planujemy to problem w tym, że kompletnie mi się nie bedzie zwracało za paliwo, już teraz sie nie zwracało przy czinkusiu a teraz benzyna taka droga ... i nie wiem jak to rozwiązać teraz ![]() w autobusie nieźle mnie wytrzęsło, chyba wcześniej nie zwracałam uwagi na to, ze tak trzęsie. Na szczęście mogłam sobie spokojnie siedzieć. magolinko za kolosa, zdolniacho ![]() szkoda że z chemią nie wyszło, ale najważniejsze, że tata cuzje się w miarę okej ![]() Cytat:
![]() plany mamy następujące i dosyć skonretyzowane: na pewno kombi audi a4, albo vw passat b5 rozważaliśmy też peugeota 406 zobaczymy co bedzie ciekawego jak pojedziemy na giełde
|
||
|
|
|
#3406 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
2. My mamy passata B5 kombi, zielunego na początku nie chciałam kombi, nigdy mi się kombi nie podobały no ale myśląc przyszłościowo to dobry samochód |
|||
|
|
|
#3407 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie my już planowaliśmy kupić kombi jak jeszcze w ciąży nie byłam
![]() passaty są bardzo dobre, audi też super autka, mocne przede wszystkim, zobaczymy co fajnego znajdziemy ![]() obiecałam Wam kiedyś brzusio ... no to proszę ![]() tylko gumka ze spodni ciążówek odstaje troche i tak dziwnie wygląda bluzka to mój dzisiejszy zakup za całe 10 zł
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2011-03-14 o 16:22 |
|
|
|
#3408 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wlasnie my mamy audi i nie narzekamy Ale dzisiaj duchota na dworze , masakra , myslalalm , ze sie dzisiaj upieke jak szlam do szkoly ...
|
|
#3409 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Uciekam do lekarza, trochę się stresuje bo w sumie to nic przyjemnego ściągać gacie przy obcym facecie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3410 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Padam na pyszczek po intensywnym weekendzie i męczącym dniu ![]() Nadrabiam ... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bezaczku, ja też polecam Nokię Cytat:
![]() A okna to dopiero przed świętami obejrzę Nie mam weny teraz na nie Cytat:
Ale może za tydzień się uda ![]() No i gratulacje z powodu kolosa i zwolnienia z egzaminu ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3411 |
|
Konto usunięte
|
Zdjęcia porobię pewnie w weekend, jak będzie w miarę pogoda. Bo jak wracam z pracy to już światło takie niejakie jest. A dzisiaj przeżyłam szok, bo jak wychodziłam to było jasno (a wychodzę o 6...)
![]() Umowę mam do czasu powrotu dziewczyny, która teraz jest na zwolnieniu na "zagrożonej" ciąży, potem macierzyński, a potem może wychowawczy a może nie... Czyli zero jakiejkolwiek stałości :/ Jakieś choróbsko mnie wzięło i umieram dzisiaj
|
|
|
|
#3412 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie umieraj
zdrówkaWróciłam z przeglądu, ze mną ok, lekarz stwierdził że tż też musi się zbadać no i oczywiście pokłóciłam się z nim przez tel bo stwierdził że zobaczy mam focha i on to odczuje, już ja się o to postaram![]() agawoo Lecę się myć dziewczynki i spać bom padnięta okrutnie. Jurto do pracy, ostatni raz byłam w środę i wypadłam z obiegu, nie chce mi się jak cholera. Na dodatek jutro duuużo terenu bo wszystko poodkładałam na wtorek miłego wieczorku dziewczynki |
|
|
|
#3413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A u nas przestali grzać, bo zobaczyli kawałek słoneczka i jest zimno jak szlag ... W szlafroku siedzę
Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2011-03-14 o 19:59 |
|
|
|
|
#3414 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję wam za odpowiedzi dotyczące telefonu
![]() tak jak się spodziewałam, są dosyć różne ![]() ale coś wymyślę w tym temacie, może nie dziś i jutro, ale wymyślę. dzień minął dosyć szybko, jutro jadę na pocztę z 5 paczkami. szykują się kolejne. ja to chyba zbankrutuję na własne życzenie...
|
|
|
|
#3415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
,ze dwa lata temu.Śmiejemy się,że zaczelismy od pupy strony.A brzuszek cudny
|
|
|
|
|
#3416 |
|
Zakorzenienie
|
hej kobitki moje
![]() ja mam dzisiaj tylko chwilunie na wizaż bardzo się ciesze ze brzusio się Wam podoba, mnie też sie podoba Karinio, płeć już powinno być widać jeżeli maleństwo nie skryje Skarbów, wizyte mam za 2 tygodnie to być może się dowiemy kto się tam kryje uciekam, bo ja dzisiaj znowu busami, najpierw do Wojtaska a potem do przedszkola które jest na szczęście bisko domu więc skończy się tylko na dwóch busach ![]() u mnie pogoda sie troche skićkała i wieczorem nieźle lało, dzisiaj ma też podobno padać, no ale przynajmniej temperatura przyjemna jest ![]() miłego dzionka moje kochane
|
|
|
|
#3417 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() ale wieczorem i w nocy padało u mnie a rano takie skutki ze nie mogłam wywlec się z łózka no i się spóźniłam 7 minut do pracy ![]() Cytat:
mieliśmy kupić od razu ale ja podjęłam decyzje ze na razie chce mniejsze. A audi to nasza ulubiona marka i chyba każdy nasz samochód będzie tej marki ![]() a co do złomowania to pamiętam jak mojego kochanego maluszka złomowałam oj mój pierwszy samochód który kupiłam za własne pieniążki w wieku 18 lat. I jak przejechali po niego laweta bo juz odmówił posłuszeństwa to łezka się strasznie w oku kręciła no i potem TZ kupił mi nowy samochód żebym miała czym jeździć. magolina tak po Twojej wizycie stwierdziłam ze tez musiałabym się umówić na jakieś kontrolne badania nie lubię tego strasznie no ale cóż zrobić jeszcze nie jedna mnie taka wizyta czeka ![]() acelinko śliczny brzusio
|
|
#3418 | ||
|
Wtajemniczenie
|
cześć,
wczoraj miałam taki ciężki dzień w pracy, że jak przyszłam do domu to nie miałam siły już nic robić i poszliśmy z TZ spać o 21, a wstałam po 6 i nie miałam siły wczoraj Was nadrobić, ale dzisiaj mam i zaczynam ![]() magolina Ty zdolniacho, gratuluję zaliczenia i zwolnienia z egzaminu ![]() Cytat:
ja nie doradzę w kwestii autka, moje ulubione to toyota (najbardziej corrolla, camry i avensis )Cytat:
![]() ultra u mnie też w nocy padało i ulice są mokre i w ogóle znowu z a było tak pięknie![]() no i zaczynam kolejny naukowy dzień, zostało mi już tylko m-c do kolokwium, a nie umiem nawet 1/3 |
||
|
|
|
#3419 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
mam chwilke, szymcio na kolanach ciagnie cyca ![]() acelinka bardzo ładnie wygladasz ![]() magolina gratulacje
|
#3420 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No bo trzeba wszystko co dotyczy dziecka wozic. I potem tym kombi dojezdzala do pracy i narzekala ze tylko powietrze wozi. Ze duzo pali a bagaznika prawie nigdy nie wykorzystuje. I po paru latach sprzedali go i kupili mniejszego - clio. Bo mowila ze raz w roku jak na wakacje jada to wtedy im sie ten kombi przydawal. Cytat:
A jakies kroplowki z witaminami by twoj tata nie dostal? Lub do picia? Cytat:
![]() Rozbieranie jakos szybciej mi przychodzi Cytat:
A pod jakim katem - jesli mozna zapytac? Przygotowanie przed dzidziusiem? No i nie pisalam wczesniej ale gratulacje z powodu kolosa i zwolnienia z egzaminu ![]() Cytat:
Nienawidze jak pada - w niedziele cala lalo straszliwie - bo zasloniete okna zaluzjami, ciemno, nieprzyjemnie, spac sie chce. A tu sie wolne dni szykuja - Wlosi beda 17 marca swietowac 150 rocznice zjednoczenia. Maz ma dlugi weekend. Jak bedzie lalo i grzmialo to nawet na spacer nie pojdziemy a co dopiero nasze plany wybrania sie do Rzymu na przechadzke po centrum - tym razem nie handlowym a antycznym Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.

Smuci mnie tylko forma mojej umowy i niepewność co do przyszłości...

nie potrafię i już
za co mi wstyd

jakiś foch że jadę do szkoły samochodem no jacież on ma 15 minut spacerkiem do szkoły i bierze samochód a ja godzinę jazdy busem no i jakieś aluzje że za późno dzisiaj wrócę

super że tak lubisz swoją prace
oby Ci dzień szybko minął
w końcu nie będziesz się musiała przejmować czy odpali czy nie, a Tobie potrzebny jest samochód, w autobusach tłuc się to nie bardzo, oczywiście chodzi mi o Twój stan
straszne