![]() |
#4621 | ||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Cytat:
![]() i popieram Red, na wódkę z pieprzem nigdy nie jest za późno ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() z kim dzielisz kuchnię, jeśli można spytać?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To nie może być przypadek ! ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4623 |
Zakorzenienie
|
![]() a będzie na czym oko zawiesić? ![]() Kombinuję, skąd by tu kasę na 26 kwietnia wyczasnąć na bilet do Stodoły - Children of Bodom gra. I - tu proszę Red o uwagę - Ensiferum z Petrim Brudnym Sierotką na czele ![]()
#4624 |
Nindżopesz
|
Taaa, muszę więc poszukać przepisu na przyrządzenie łożyska. Może w sosie żadnym?
A w ogóle zmotywowałaś mnie do cyknięcia fotek chatki i okolicy. Ale niech się trochę zazieleni. |
![]() ![]() |
![]() |
#4625 |
Zakorzenienie
|
mężczyzna = MIES
trudno w to uwierzyć, c'nie? ![]() Ten język, kraj i faceci to normalnie MUSI być moje przeznaczenie, no nie ma ch**a we wsi! ![]() edit: za to w finland mogom być fajne uje ![]() http://www.youtube.com/watch?v=BMfb-...eature=related kfffa, on ma prawie 30 lat, mógłby się już zacząć starzeć z godnością, a nie im starszy tym ładniejszy ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-13 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4626 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Kameno-okolica na Twoich zdj wydaje mi się znajoma.To jest gdzieś w centrum?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dawaj zdjęcia chatki teraz ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4628 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4629 | |||
grozi wypollizowaniem
|
nom...obok tego krotkiego kaloryferka za rurkami...taki ciemny prostokąt?
![]() Cytat:
mogom byc oba ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4630 |
Nindżopesz
|
Chatki mogłaaabym ale ciągle liczę, że mi wstawią szafy i będzie lepszy efekt...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4631 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
poczytaj o porodzie lotosowym ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4632 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4633 |
Nindżopesz
|
To coś w stylu "jestem pier... kwiatem lotosu na zaj... gładkiej tafli jeziora"?
![]() No w sumie, w sumie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4634 |
grozi wypollizowaniem
|
nienie...zupełnie nie...
#4635 | |||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ![]() czy w takim razie powinnam zamieszkać w zrujnowanej kamienicy na Woli? ![]() Roberto Delira & Kompany i dwie inne kapele, nie wiem czy do zawieszenia oka ale na pewno do posłuchania ![]() Cytat:
![]() 2. foty chatki dawaj teraz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ciekawa jestem czy te ściany postoją jeszcze jakiś czas czy niedługo zburzą te wszystkie stare kamienice ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-03-13 o 20:00 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4636 |
Nindżopesz
|
Bede rzygać
![]() Poczekam do światła dziennego bo z lampą pewnie nic nie wyjdzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4637 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#4638 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
2 lata temu byłam w Wawie na szkoleniu,o ile dobrze kojarzę to na Grzybowskiej
![]() Spać idę,jutro do roboty ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2011-03-13 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4639 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niee, od młodu miałam skryte ciągotki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jaaaa.... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4640 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4641 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4642 |
Zakorzenienie
|
chyba będę sałatę sadzić i rzodkiewki
![]() ![]() idem się ukompać ![]()
![]() |
#4643 |
Zakorzenienie
|
Heloooo
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4644 |
Zakorzenienie
|
je i Madizk - zdjecia pewno nie dziś?
a były ajkie fotki ? chatkowe ? oprócz ściany mówiącej do Kameny ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4645 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
opcja mieszkania we 4 to miało być rozwiązanie bardzo tymczasowe, a ciągnie się już dobrych kilka miesięcy ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() wróciłaś? ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4646 |
Zakorzenienie
|
Było super. Dużo się z ojcem nachodziliśmy, ale to było takie aktywne łażenie "na luzie"
![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Helloł, widzę, że zadowolona bardzo ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4648 |
Zakorzenienie
|
Madzik - fantastico !
Kameno - ostatnie zdjecie ![]() ale powiem Ci ze spokojnie tam widzę klimat - ożyje mieszkanko z czasem a jest na serio ciepłe, w sensie cosy - te podłogi ma potencjał a ja jednak będę miec kwadratową tapetę - trochę z koniecznosci ale tez ją polubiłąm kurde muszeu szkrobac lista motyw nowego - uuuggggghhh ale nie do prywatnej firmy cienszko - nie wiem jaki jezyk i fogle, w prywatnej jednak jezyk "rynkowy" prostszy, urzędaskowy mi nie idzie ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- ciekawe co na to Sałata |
![]() ![]() |
![]() |
#4649 |
BAN stały
|
O, Maja :
![]() Może zajrzyj do wątku zlotowego? ![]() Oznajmiam wszem i wobec, że omlet z warzywami i przyprawą do pizzy jest... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4650 |
Nindżopesz
|
Ok, zmotywowałam się. Kolory jakieś przekłamane (na boga, nie mam różowej sypialni tylko yyy sraczkowatą) Proszę się nie śmiać ze starobabcinego wystroju i sypialnianych zasłonek w stylu wiejskiego teatru
![]() I legenda: 1, 2 - salon, wkurzają mnie te sraczkowate rolety ale w sumie pasują 3, 4, 5- duży przedpokój póki co z kanapą, bez szaf i z dziurą w ścianie 6 - mały przedpokój z łobleśnymi odrzwiami, które kiedyś wymienimy 7, 8 - sypialnia z geekiem, jak goście nadciągają narzucam na łóżko ciemnozieloną narzutę więc nie jest aż tak... pastelowo ![]() 9 - kuchnia, w której kieeedyś chcemy zainstalować inne szafki Cdn. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:56.