![]() |
#4591 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Redziu przekaż też teściowej,że ja nawet w niedzielę potrafiłam myć okna
![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4592 | |
Zakorzenienie
|
Kameno
![]() bendzie dopsz ![]() Cytat:
![]() a właśnie - znów mogę oglądać muzę na yt! ![]() zgadnijcie jaka kapela poleciała na pierwszy ogień ![]()
![]() |
#4593 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
kurcze nooooo ![]() ja ci powiem ze ja tez mam cos takiego..upatzre sobie cos....a potem jak juz jest zamontowane to stwierdzam ze syf totalny i trzebabyło cos innego ![]() ![]() ![]() ![]() z widokiem zza okna mało co sie da zrobic (mowiłam brac z widokiem ![]() ![]() ![]() i Cytat:
o boze ! ![]() ale powiedz co ty na to wszystko? on tak truje i truje a ty co?...ja bym chyba udusiła własnymi rękami ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4594 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
![]() Cytat:
![]() zawsze soię zastanawiałam czy tak nie opłaca się bardziej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zrestartowałam komp więc teraz foty beznadziei: duży pokój z widokiem na balkon DSCF9134.jpg DSCF9132.jpg duży pokój z widokiem na przedpokój DSCF9135.jpg mały pokój czyli sypialnia DSCF9138.jpg kuchnia DSCF9140.jpg DSCF9141.jpg i parę fot z dzisiejszego spaceru sprzed ataku doła: DSCF9119.jpg DSCF9105.jpg DSCF9096.jpg DSCF9117.jpg z ostatniego zdjęcia jestem szczególnie zadowolona ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-03-13 o 17:52 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4595 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Red czy Ty chcesz, aby ona Cię wykończyła, dosłownie? Naprawdę podziwiam Twoją postawę i dziwię się, że jeszcze tego odpowiednio nie rozwiązałaś, ale to już mówiłam kilka razy. ![]() Da się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4596 | |||||
Nindżopesz
|
Cytat:
Jak truje to odpowiadamy jednym zdaniem typu "bo nie mamy kasy na szafy", "bo w ciąży nie należy się farbować". Tylko to niewiele daje bo następnym razem pyta o to samo. No nie słucha, cóż. Wow! Czy to wtedy zdruzgotana do głębi, w depresji i marazmie odkryłaś swoje nekrofiliczne skłonności? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4597 | ||||
Zakorzenienie
|
mnie też choróbsko dopadło, gardło, nos, dreszcze...
![]() i chyba już za późno żeby się wódką z pieprzem ratować... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() moja chyba ode mnie katar podłapała... oby się nie rozwinęło... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() wierzę, że poradzisz sobie z ogarnięciem nowej chaty, zresztą to nie jest decyzja na całe życie. ![]() Red ![]() ![]() co za baba... co do porodu, to Ty decydujesz, kto przy nim będzie. na oddział jej nie wpuszczą bez Twojej zgody. co do spacerów - słuchaj lekarza. jak mnie rozliczali ze spacerów i chodziłam z przymusu, to ryczałam publicznie pchając ten cholerny wózek - przeszło samo, ale chyba lepiej skorzystać z pomocy, bo deprecha nie zależy od spacerowania... ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4598 | |
grozi wypollizowaniem
|
[QUOTE=kamena;25698762]
![]() zrestartowałam komp więc teraz foty beznadziei: duży pokój z widokiem na balkon Załącznik 3817319 Załącznik 3817321 salon jakos przypomina mi mój ![]() Cytat:
łał superowe ![]() ![]()
![]() |
#4599 |
Zakorzenienie
|
Rejcz też?
![]() ![]() ![]() Jesteś tego pewna? ![]() ![]() kameno mnie się podoba! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdjęcia fantastyczne- z drzwiami w dechę, a jeszcze się wyświetla reklama Spa ![]() co do ostatniego- majstersztyk- pytanie- balonik jest namalowany?
![]() |
#4601 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no ale to bez sensu..zebyc musiała wykretów szukac ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4602 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Ad. 2 Żelazna? To w końcu jaka to dzielnica? Ad. 3 Ruinka ![]() ![]() A ten napis o czystości widzisz z okna? Niezły motywator. Musze pisać na raty bo ciągle mi się komp zawiesza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
grozi wypollizowaniem
|
kameno-to mieszkanko na ostatnim pietrze widzę?
![]()
#4604 | |
Zakorzenienie
|
co się torbisz? Przecież sam mówiłeś,że o nich zapomniałeś, po czym po kilku dniach odkryłeś zaśmierdnięte nad zlewem
![]() Cytat:
![]() ![]() a zdjęcie nic-a na Twoim miejscu bym oprawiła i powiesiła. Świetne jest ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-03-13 o 18:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4605 |
grozi wypollizowaniem
|
przystępuje do ostatniego starcia z proj mebli
![]() ![]()
#4606 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
W sumie każda matka truje tylko swoją można bezstresowo ustawić. Ad. 2 Oj tak ![]() Ad. 3 Ha, już o tym było. Otóż krzyczą i płaczą z bólu tylko egoistki i histeryczki, normalne kobiety zachowują spokój dla dobra dziecka. Długi ciężki poród jest winą kobiety bo najwidoczniej miała mało ruchu podczas ciąży. I tu nie wiem czy ma na myśli parcie - ponoć rzeczywiście pomaga trenowanie mięśni Kegla, podciąganie stóp ale do tego akurat nie trzeba chodzić na wf - czy miała na myśli oczekiwanie na rozwarcie. Znieczulenie to zło bo osłabia więź matki z dzieckiem i potem taki dzieciak ma problemy psychiczne. Skarbnica informacji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4607 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kocham sny Cytat:
![]() Cytat:
![]() mieszkanie jest b. fajnie ![]() ![]() a fota z balonem ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4608 | |
Zakorzenienie
|
laski z Krakowa, wybieracie się 21.03 na paganfest?
Ale Wam zazdroszczę... ![]() ![]() Cytat:
![]() To może chociaż trochę brudu i brudasków Ci na pocieszenie wrzucę ![]()
![]() |
#4609 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() zabiłabym ![]() edit-wiem wiem! red-powinnaś jąwziąć sposobem na mojego Tza ![]() ![]() ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-03-13 o 18:42 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4610 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() Betty, na wódkę z pieprzem nigdy nie jest za późno ![]() Mnie oczywiście lekarz nic nie zalecał, po prostu mi się nie chce łazić po dworzu w niedopinającym się kożuchu i z gilem u nosa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4611 |
grozi wypollizowaniem
|
maja-co to za słodziak w avku ?
![]()
#4612 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co mi przypomniało scenę z Ziemi Niczyjej http://www.youtube.com/watch?v=-gW0CHSgTSQ (gdzieś od 20tej sekundy) A kto nie oglądał całości niechaj nadrabia ![]() Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2011-03-13 o 18:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Zakorzenienie
|
dżizas, toć mię tu naprawdę całe wieki cheba nie było, jak już vretha nie poznajom
![]() ✂✂✂✂aaaa, czemu on jest taaaki przystojny??? ![]() To powinno być karalne! ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-13 o 18:54 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4614 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
kurcze...no jakjos tu wyjotkowo korzystnie wygląda ![]()
![]() |
#4615 |
Zakorzenienie
|
![]() ja bierę swojego ulubionego długopióra - w ubraniu tyż wygląda nieźle ![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- nie, no co Ty.... niemożliwe! ![]() małom z fotela się nie sturlała jak zobaczyła tę fotę ![]() ![]() ![]() Cza by Wam cheba sypnąć paru Fińskich długopiórów dla przypomnienia ![]() edit: ach, zapomniałam się pochwalić swojou nowo zdobytou wiedzou - "pitkä" znaczy po fińsku "długi" oraz "wysoki" To teraz śmiało mogę mówić, że lubieu, jak facet jest w pytkę ![]() (i ma pitka pitkę ![]() A "wysoki mężczyzna" to "pitkä mies" - i jak tu nie kochać tego języka ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-13 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4616 | |||||
Zakorzenienie
|
si
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() już lepiej, ale w międzyczasie z nerwów potłukłam butelkę z napojem i kieliszek ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Oglądam x-factor ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4617 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4618 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4619 | |||||||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
wypiłąm dwa piwa i łobejrzałam coś do śmichu i jakby lepiej
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() kcesz lepsze czy gorsze? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
DSCF9111.jpg Cytat:
napis o czystości jest na Sanepidzie ![]() po odpowietrznikach pewnie ![]() Cytat:
![]() a Ty wybierasz się 1 kwietnia do No Mercy?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Zakorzenienie
|
Kameno, za✂✂✂iaszcze miejsce!
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:46.