Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz. III. - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-13, 22:29   #2791
gregia
Zakorzenienie

Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

ja już uciekam do łóżeczka
dobrej nocki dziewczyny
gregia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 22:33   #2792
niut0
Zakorzenienie

Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

Cytat:
Napisane przez Maripossa Pokaż wiadomość
koszule nocne a to dobre
jak ktos nie potrafi odroznic muslinu (tudziez innego materialu uzywanego do uszycia tego typu dukni) i kroju takiej sukni od koszuli nocnej to coz, ma problem
Nie wiem ze tez sie utarlo w poleczenstwie, ze panna mloda musi miec kiece slubna taka zeby ja wrecz z kosmosu bylo widac, bo inaczej przeciez w takiej "koszulinie" zginie wsrod gosci a juz i takie opinie slyszalam
Szczerze to mam gdzies co ktos bedzie myslal o mojej sukni i mam nadzieje, ze wy tez macie takie podejscie
ja się nie znam
Napisałam tylko co przeczytałam. Myślę, że sukienki o takim kroju są wykonane porządnie o ile są z droższego salonu, a te z tańszych mogą wyglądać jak koszule nocne (= tańszy materiał) ale to moje gdybanie

I nie, nie przejmuje się tym, kto co pomyśli, nawet jeżeli wybiorę suknie a'la księżniczka Bo mam trochę wrażenie, że większość traktuje je na równi z bezami..

Będę się też kierowała wielkością, bo jednak chciałabym sama robić siku
Stary 2011-03-13, 22:37   #2793
czwartkowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marta359 Pokaż wiadomość
Ja nie znoszę sukni w stylu księżniczki osobiście lubię styl empire sukienka wygodna do tańczenia oraz do korzystania z toalety mnie osobiście urzekła ta sukienka
http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=J1413
sliczna suknia, wąłsnie takie mi sie podobają delikatna zwiewna, romantyczna, praktyczna, ja również mam w planch coś tego typu a dokładnie ( już raz wstawialam lin ale wstawie ponownie ) http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...w=1408&bih=671
czwartkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 22:47   #2794
E87
Wtajemniczenie

MagdziaS szczerze odradzam Ci tego fotografa... nie rozumiem jak mozna tyle czasu sie nie odzywac, a fotek nie ma jakis rewelacyjnych,, moim zdaniem... ja szukajac fotografa w 1 kolejnosci zwracalam uwage na fotki z ceremonii, bo jak fot. potrafi uchwycic piekno chwili slubowania, to i uchywci Wasza milosc w plenerze... Niejednokrotnie widzialam piekne plenery za to beznadziejna ceremonie, a chyba to te zdjecia sa najwazniejsze, bo plener zawsze i wszedzie mozna sobie zrobic, zas ceromonia zaslubin jest niepowtarzalna i niemoliwa "do poprawki".

lena832 jakie byly warunki? Zastanawialam sie czy jeszcze na nartki nie smignac, kupilam sobie buty na koniec sezonu i ich nie wyprobowalam, wiec korci niemozliwie... ale nie jestem mistrzynia narciarstwa dlatego interesuje mnie jakie jest podloze?

Pytanie do wszystkich PM:
Macie moze jakis fajny wzor listy gosci <np. excel>? Chodzi mi o to, zeby byly tam zebrane inf. o ilosci gosci i od razu podliczenie cen itd. Szukalam na necie ale nic ciekawego nie znalazlam, a moze ktoras ma cos ciekawego?
I czym rozni sie beza od ksieniczki, jest jeszcze bardziej rozlozysta?
Jak sie wielocytuje?
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 22:47   #2795
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez gregia Pokaż wiadomość
a ja neonówke ogladam na 2, jak dla mnie najlepszy kabaret jaki jest i ich kabaret NIEBO the best!!!
uwielbiam kabarety!!! neonówkę, młodych panów i łowców!!!!
a na 9 kwietnia mam już bilecik na łowców

Co do sukienek MS- bardzo ładne. Na lapku mam zapisane foto ze starej kolekcji- sukienka, która jako pierwsza mnie ujęła Jak przejdę na lapka to wkleję. A z aktualnie dostępnych moja faworytka w załączniku.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg larger_image.jpg (52,9 KB, 27 załadowań)

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 22:55   #2796
Maripossa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
ja się nie znam
Napisałam tylko co przeczytałam. Myślę, że sukienki o takim kroju są wykonane porządnie o ile są z droższego salonu, a te z tańszych mogą wyglądać jak koszule nocne (= tańszy materiał) ale to moje gdybanie

I nie, nie przejmuje się tym, kto co pomyśli, nawet jeżeli wybiorę suknie a'la księżniczka Bo mam trochę wrażenie, że większość traktuje je na równi z bezami..

Będę się też kierowała wielkością, bo jednak chciałabym sama robić siku
ja tez specjalista nie jestem ale jakby mi ktos tak powiedzial, ze moja suknia wyglada jak koszula nocna, to raczej bym go wysmiala bo wlasnie sa rozne gusta i nie mozna innych obrazac.

gosza_m: sliczna suknia! choc ja bym takiej na 1 ramie nie zalozyla, bo mam wystajace obojczyki i musze je miec zakryte...
Maripossa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 23:32   #2797
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
MagdziaS szczerze odradzam Ci tego fotografa... nie rozumiem jak mozna tyle czasu sie nie odzywac, a fotek nie ma jakis rewelacyjnych,, moim zdaniem... ja szukajac fotografa w 1 kolejnosci zwracalam uwage na fotki z ceremonii, bo jak fot. potrafi uchwycic piekno chwili slubowania, to i uchywci Wasza milosc w plenerze... Niejednokrotnie widzialam piekne plenery za to beznadziejna ceremonie, a chyba to te zdjecia sa najwazniejsze, bo plener zawsze i wszedzie mozna sobie zrobic, zas ceromonia zaslubin jest niepowtarzalna i niemoliwa "do poprawki".

lena832 jakie byly warunki? Zastanawialam sie czy jeszcze na nartki nie smignac, kupilam sobie buty na koniec sezonu i ich nie wyprobowalam, wiec korci niemozliwie... ale nie jestem mistrzynia narciarstwa dlatego interesuje mnie jakie jest podloze?

Macie moze jakis fajny wzor listy gosci <np. excel>? Chodzi mi o to, zeby byly tam zebrane inf. o ilosci gosci i od razu podliczenie cen itd. Szukalam na necie ale nic ciekawego nie znalazlam, a moze ktoras ma cos ciekawego?
Jak sie wielocytuje?

ja sobie w zeszyciku tabelkę zrobilam taką nazwyklejszą. Imię nazwisko, adres, numer telefonu i kolumnę na zaznaczenie kto potwierdziła a kto nie

Wielocytuje się poprzez przycisk między Cytuj a Odp.

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

czas spać dobranoc
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 00:00   #2798
lena832
Raczkowanie

Cytat:

Jak sie wielocytuje?
hej co do warunkow to wczesnie rano bylo oki ale tak kolo 13 to juz sie muldy porobily i jak na moje umiejetnosci to juz ciezko mi sie jezdzilo
lena832 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 00:29   #2799
jagodzia133
Zakorzenienie

oooo taka lista w Excelu dobra rzecz ja też taką zrobię ale jutro
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 05:54   #2800
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
hejka! zdecydowaliście się na salę?
nie, w dalszym ciągu nawet nie szukamy;P a wy?:P
Stary 2011-03-14, 07:19   #2801
Magdzia0108
Zadomowienie

O bosh, ale wy gonicie.... 30 stron zaś do nadrabiania.... chyba mi się nie chce, wybaczcie.
Byliśmy na tej sesji narzeczeńskiej. Fotki dostaliśmy w tą sobotę. Ogólne wrażenie w studiu. Facet super sympatyczny. Ledwo po 30-stce (na tyle wygląda) luzacki, miły, prześmieszny i sprawiał niezwykłą atmosferę podczas zdjęć. Chyba w ostateczności zdecydujemy się na niego, jako fotografa podczas ślubu, bo nie jest tym z najdroższych fotografów, po drugie już go poznaliśmy, to będzie nam swobodniej przy nim.
Zdjęcia z sesji podobają mi się ale nie będę tu wklejać bo na wątek może każdy wejść, to wiecie. Chyba, że na tego klubowego maila... już nawet nie pamiętam gdzie to było, tam chyba rzadko kto się udziela.

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 07:49   #2802
(kicia)
Zakorzenienie

a ja wstałam przyszłam do TŻ wkurzyłam się na niego siedzę w drugim pokoju przy kompie a on śpi. Chyba zdeka sobie nie zdaje sprawy że mnie uraził. Nie ważne czym ale...

no cóż to wszystko wskazuje na to że trzeba zacząć się uczyć

Stary 2011-03-14, 07:58   #2803
alufa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Tego typu suknie sa na kole, wiec nie placza Ci sie pod nogami
Taki jest mój gust i bardzo podoba mi sie ta suknia. Szanuje Twoja opinie, jednak nie zmienia ona mojej
nie sugeruję, żebyś zmieniała opinię
nie rozumiem też po co wdajesz się ze mną w tak długą dyskusję.

o gustach się nie dyskutuje. ja wyraziłam tylko SWOJĄ opinię i powiedziałam czego JA bym nie założyła.

równie dobrze mogę pokłócić się z kimś kto wynajmuje zespół na wesele, tylko dlatego, że my wynajmujemy DJa? ...
alufa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 08:23   #2804
ewika19
Zadomowienie

Post Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

Mi się podoba suknia nr 2 i 3 Piękne są!

Cytat:
Napisane przez lena832 Pokaż wiadomość
Hej, dziewczynki
Nadrabiam zaległosci w czytaniu postow
Oj , macie racje trzeba sie troche poruszacNiestety przybylo mi troche .....przez zime
Dlatego dzisiaj były rano narty-WISŁA Pewnie pozegnanie sezonu narciarskiego....ale za to moge juz siegnac po rowerek
Pozdrawiam milego wieczorku
Ja niestety nie umiem jeździć na nartach. Aż wstyd- mieszkam od gór zaledwie 20 km , a w zimę nawet tam nie jeżdzę Ewentualnie przez lato
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 08:29   #2805
jagodzia133
Zakorzenienie

Hej dziewczyn witam ranne ptaszki
ja też nie umiem jeździć na nartach ani nie umiem pływać ;p
dziewczyny kurcze pomóżcie Mój TŻ ma dzisiaj urodziny a ja nie wiem jak uczcić ten dzień. Prezent mu już kupiłam umówiliśmy się że zamiast dwóch prezentów małych na urodziny i na święta to kupię mu jeden lepszy. No to na święta dostał wypasioną golarkę elektryczną. A dzisiaj to co?? Kolacji nie zrobię bo się odchudzam i będzie mu głupio przy mnie jeść jakieś smakołyki no kurczę mam pustkę w głowie
Lili & Gabryś

Stary 2011-03-14, 08:52   #2806
(kicia)
Zakorzenienie

masz dwa wyjścia:
a) zrobić kolację taką żeby nie była zbyt tucząca
b) poświęcić ten jeden dzień ten jeden wieczór bez diety

Ja mialam ten sam problem dwa miesiące temu. Też uzgodniliśmy że TŻ dostanie jeden duży prezent pod choinkę bo urodziny ma zaraz po sylwestrze czyli jakis tydzień po świętach. No ale trzeba było coś zrobić jakoś urozmaicić ten dzień. W sumie to były jego pierwsze urodziny spędzane całe razem. Zawsze byłam w szkole albo na uczelni. Więc tak poszłam do cukierni kupiłam dwie duże wuzetki nasze ulubione białe wino przyszłam do niego zrobiłam takie duże 22 ze świeczek zapaliłam je i poczekałam na TŻ. A on tym czasem był u mnie na obiedzie. Ja pod pretekstem konieczności załatwienia czegoś ważnego wyszłam z domu ale był zaskoczony

no tylko ja się nie odchudzałam więc mogłam sobię pozwolić na słodkości

Stary 2011-03-14, 09:19   #2807
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
nie, w dalszym ciągu nawet nie szukamy;P a wy?:P
Pooglądaliśmy. Coś tam nam się spodobało ale ideału nie znaleźliśmy, więc pewności brak. A teraz nie mamy czasu jechać do Kielc by podpisać umowę zatem nic się nie rusza w temacie.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 09:22   #2808
malinkowo88
Raczkowanie

Dzień dobry
jak minął weekend? Mi jak zwykle za szybko.

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
dziewczyny kurcze pomóżcie Mój TŻ ma dzisiaj urodziny a ja nie wiem jak uczcić ten dzień. Prezent mu już kupiłam umówiliśmy się że zamiast dwóch prezentów małych na urodziny i na święta to kupię mu jeden lepszy. No to na święta dostał wypasioną golarkę elektryczną. A dzisiaj to co?? Kolacji nie zrobię bo się odchudzam i będzie mu głupio przy mnie jeść jakieś smakołyki no kurczę mam pustkę w głowie
Ja też należę do tych co nie pływają i nie jeżdzą - nie umiem
A co świętowania - kolacja fajny pomysł to wyszukaj jakiś fajny smaczny i nie tuczacy przepis, a później spalicie nadmierne kalorie po kolacji
malinkowo88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 09:48   #2809
tusia_m
Zakorzenienie

Witam po weekendzie
Niestety, nie dam rady Wam poodpisywać (10 stron nastukałyście ), więc tylko się witam

I witam nowe PMki

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 09:49   #2810
E87
Wtajemniczenie

Dzieki kicia za odp. Chyba postaram sie dzisiaj wymyslic jakas tabelke w excelu taka najzwyklejsza i pozniej zrobie sume i tyle...

Jagodzia a moze zamiast kolacji cos w ciagu dnia porobicie? Chyba ze Tz jest zajety? Ja robilam jak do tej pory tego typu niespodzianki:
- sauna / komora solna - u nas to kwota ok 20 zl,
- tenis - nigdy nie gralismy, wiec wzielam go w pewne urodziny, kazalam sie ubrac na sportowo i wyladowalismy na korcie, zabawa byla niemala , tez kowta ok 20 zl za 1,5h wraz z wypozyczeniem sprzetu
- zaprosilam go do wesolego miasteczka, ale to juz wieksza kwota, wiec odpada,
- u nas jest dzis bardzo cieplo, taka wczesna godzina a juz 15 stopni, wiec w poludnie w slonku to dopiero bedzie cieplo, wiec moglabys go wziac na spacerek polaczony z malym piknikiem, wziac ze soba jakies owoce, te co on najbardziej lubi (to chyba mozesz jesc?) plus dwa kieliszki i winko na pewno sie ucieszy, o ile lubi pic winko i nie bedzie mu przeszkadzalo ze jest to w ciagu dnia hehe
Takie pomysly na chwile obecna przychodza mi do glowy
Stary 2011-03-14, 09:50   #2811
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Jak sie wielocytuje?
z wielocytwaniem już dziewczyny odpowiedziały
co do bezy vs księżniczki, dla mnie beza to taka sukienka z dużą ilością zakładek
zdjecie_2.jpg
a księżniczka to rozłożysta, ale gładka
zdjj3.jpg

Cytat:
Napisane przez Maripossa Pokaż wiadomość
ja tez specjalista nie jestem ale jakby mi ktos tak powiedzial, ze moja suknia wyglada jak koszula nocna, to raczej bym go wysmiala bo wlasnie sa rozne gusta i nie mozna innych obrazac.

gosza_m: sliczna suknia! choc ja bym takiej na 1 ramie nie zalozyla, bo mam wystajace obojczyki i musze je miec zakryte...
nie miałam zamiaru nikogo obrażać
i nie napisałam tak wprost o Twojej sukience bo nawet nie wiem jaką masz/będziesz miała

Edytowane przez niut0
Czas edycji: 2011-03-14 o 09:54
niut0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 09:56   #2812
gregia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
ja bym pomimo diety zrobiła kolacje i na ten jeden wieczór wyjątkowo zawiesiła dietę, zresztą jagodzia ile zjesz podczas takiej kolacji?a potem jak wspomniała malinkowo postarasz się, żeby spalic kalorie

Edytowane przez gregia
Czas edycji: 2011-03-14 o 10:07
Stary 2011-03-14, 09:56   #2813
E87
Wtajemniczenie

niuto
co do bezy vs księżniczki, dla mnie beza to taka sukienka z dużą ilością zakładek
Załącznik 3818219
a księżniczka to rozłożysta, ale gładka
Załącznik 3818227

Dzieki
W takim razie mi sie bezy nie podobaja...
Stary 2011-03-14, 10:01   #2814
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki kicia za odp. Chyba postaram sie dzisiaj wymyslic jakas tabelke w excelu taka najzwyklejsza i pozniej zrobie sume i tyle...

Jagodzia a moze zamiast kolacji cos w ciagu dnia porobicie? Chyba ze Tz jest zajety? Ja robilam jak do tej pory tego typu niespodzianki:
- sauna / komora solna - u nas to kwota ok 20 zl,
- tenis - nigdy nie gralismy, wiec wzielam go w pewne urodziny, kazalam sie ubrac na sportowo i wyladowalismy na korcie, zabawa byla niemala , tez kowta ok 20 zl za 1,5h wraz z wypozyczeniem sprzetu
- zaprosilam go do wesolego miasteczka, ale to juz wieksza kwota, wiec odpada,
- u nas jest dzis bardzo cieplo, taka wczesna godzina a juz 15 stopni, wiec w poludnie w slonku to dopiero bedzie cieplo, wiec moglabys go wziac na spacerek polaczony z malym piknikiem, wziac ze soba jakies owoce, te co on najbardziej lubi (to chyba mozesz jesc?) plus dwa kieliszki i winko na pewno sie ucieszy, o ile lubi pic winko i nie bedzie mu przeszkadzalo ze jest to w ciagu dnia hehe
Takie pomysly na chwile obecna przychodza mi do glowy
nom fajne masz te pomysły cos pomsle przeprasyam ale cos mi sie zwalilo zyamiast z mam y i kilka innzch ynakow
Cytat:
Napisane przez malinkowo88 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
jak minął weekend? Mi jak zwykle za szybko.

Ja też należę do tych co nie pływają i nie jeżdzą - nie umiem
A co świętowania - kolacja fajny pomysł to wyszukaj jakiś fajny smaczny i nie tuczacy przepis, a później spalicie nadmierne kalorie po kolacji
niestety i to odpada niestety mam te dni. Zrządzenie losu
Lili & Gabryś

Stary 2011-03-14, 10:02   #2815
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gregia Pokaż wiadomość
ja bym pomimo diety zrobiła kolacje i na ten jeden wieczór wyjątkowo zawiesiła dietę, zresztą jagodzia ile zjesz podczas takiej kolacji?a potem jak wspomniała malonkowo postarasz się, żeby spalic kalorie
i to jest pomysł
(edit: odpada, doczytałam post nade mną)

tak jak dziewczyny piszą, to nie musi być coś bardzo kalorycznego, poza tym czasami można odstępstwa od diety zrobić.
Nawet na dziale dietetyka jest napisane, żeby diete trzymać w iluś (90?) %, małe grzeszki (raz w tyg) mobilizują do trzymania diety i pozwalają nie zwariować

Edytowane przez niut0
Czas edycji: 2011-03-14 o 10:03
niut0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 10:05   #2816
gregia
Zakorzenienie

http://allegro.pl/listing.php/search...maggie+sottero
zobaczcie dziewczyny na allegro ile jest sukienek MS i niektóre jak za darmo!!

http://allegro.pl/suknia-slubna-magg...503398195.html
ta ma cudowny zdobiony gorset

Edytowane przez gregia
Czas edycji: 2011-03-14 o 10:07
Stary 2011-03-14, 10:19   #2817
lena832
Raczkowanie

Hej, dziewczyny
Chciałam Was zapytać .....czy się stresujecie, jak myslicie o dniu slubu?
Mnie juz brzuszek boli na sama mysl
Nie wiem jak dam rade.....wiem pewnie mnie wysmiejecie ze to jeszcze ponad rok ale ja sie juz stresuje,jestem nerwuskiem
lena832 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 10:22   #2818
magdziaS
Podróżniczka

Witam dziewczynki
Od dzisiaj mieszkamy z TŻtem przez dwa tyg. u teciów. Przenieśliśmy się do nich na czas ich wyjazdu, żeby ktoś zajął się domem i małym bratem TŻta. Szczerze mówiąc fajnie zamienić nasze nieduże M2 na duży dom, ale nie lubię takich sytacji i czuje się nieswojo. Jakieś steresy mam co chwile Dom niby za miastem, w takiej miejscowości, że sąsiedzi się znają dookoła, a ja jestem typowy mieszczuch i lubię anonimowość Nawet z psem się wstydzę wyjść na dłuższy spacer taki ze mnie dziwak
To się wyżaliłam

Dziękuję dziewyczyny za wszytskie porady co do fotografa
Utwierdziłście mnie w przekonaniu, że lepiej zrezygnować z jego usług, dodatkowo myslałam, że tylko mnie się nie podobają jego zdjęcia i może wybrzydzam, ale cisze się, że to nie tylko moje zdanie.

Cytat:
Napisane przez alufa Pokaż wiadomość
ja osobiście nie przepadam za tymi mega długimi sukniami...

podobają mi się suknie w takim stylu: http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...w=1152&bih=773

ale sama się na nią nie odważę
Ładne, ale też bym się nie odważyła ich założyć

Cytat:
Napisane przez marta359 Pokaż wiadomość
Ja nie znoszę sukni w stylu księżniczki osobiście lubię styl empire sukienka wygodna do tańczenia oraz do korzystania z toalety mnie osobiście urzekła ta sukienka
http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=J1413
Faaajna suknia
Podobają mi się suknie MS, poza tym lubię wszytskie Empire i zachorowałam na kolekcję Aire Barcelona Gdyby nie były takie drogie pewnie bym sobie którąś z nich sprawiła
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg a17%5B1%5D.jpg (18,4 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg modelo-bobbie_1-coleccion-novia-aire-barcelona-aire-collection-2010.jpg (24,1 KB, 21 załadowań)

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 10:54   #2819
Karolina_83
Raczkowanie

Nie wiem jak u Was Dziewczyny z pogodą ale u nas jest cudnie szkoda tylko, że to piękne słoneczko jutro się już skończy (tak przynajmniej pokazują prognozy).
My wczorajszą słoneczną pogodę wykorzystaliśmy na rowerowanie ze znajomymi, wyszło nam jakieś 50km.
Jeżeli chodzi o odchudzanie to ja podziwiam te wszystkie dziewczyny które stosują diety bo ja jestem zbyt leniwa i mam za słaba silną wolę A po drugie słodycze.....nie potrafię się im oprzeć
Rower to jest jedyna rzecz której jestem wierna i to stosuje na walkę z kg.
Jeżeli chodzi o przedział wzrostu to ja zakładam kategorię 180-185cm ponieważ sama dumnie nosze się na 182cm
Jak przeglądam ten wątek to podziwiam zaangażowanie niektórych Dziewczyn w przygotowania. Mi się wydaje, że na wszytsko mamy jeszcze tyle czasu (sala, zespół, fotograf już są), że sukienki, zaproszenia, bukiety to ja chyba dopiero tak na poważnie zacznę oglądać na jesieni.
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 11:12   #2820
malinkowo88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lena832 Pokaż wiadomość
Hej, dziewczyny
Chciałam Was zapytać .....czy się stresujecie, jak myslicie o dniu slubu?
Mnie juz brzuszek boli na sama mysl
Nie wiem jak dam rade.....wiem pewnie mnie wysmiejecie ze to jeszcze ponad rok ale ja sie juz stresuje,jestem nerwuskiem
Nie martw się, dasz radę - ja również jestem typem osoby przeżywającej i na samą myśl się stresuję, więc nie wiem jak to będzie później
A co do sukni uważam że każdy ma swój indywidualny typ ja osobiście lubię coś w stylu "księżniczki" ale z umiarem. A z szukaniem poczekam jeszcze.
U mnie również piękna pogoda, aż żal siedzieć w pracy z nawałem pracy, ale cóż odsresować się na wizażu zawsze można
malinkowo88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości