|
|
#3661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
Cytat:
Chociaż mnie bardziej interesuje jak zagęścić brwi, bo mi się ostatnio łyse placki między nimi porobiły :/ Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2011-03-14 o 00:56 |
|
|
|
|
#3662 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam sporo koleżanek tańczących na poważnie towarzyski i co? To samo. Czasami się nóż w kieszeni otwiera jak jedno drugiemu gotowe jest krzywdę zrobić żeby tylko wygrać. dobranoc kobietki, oby ten tydzień był dobry |
|
|
|
|
#3663 | ||||||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Widziałam w podpisie... śliczna jesteś
Mi też tej cofki najbardziej żal... W Galerii Krakowskiej. Cytat:
Cytat:
![]() Ja cytuję z odrębnych okienek Nieraz Wizaż padał i wielocytowanie mi znikało, więc się tak zabezpieczam.Cytat:
Bo on był całym Twoim światem i przy nim zapomniałaś o przyjaciołach, których brak Ci teraz doskwiera. To nie było normalne Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 01:56 ---------- Poprzedni post napisano o 01:36 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() RPG, noże... wyjdź za mnie Do nas możesz ![]() Ja się zastanawiam, ile jeszcze wytrzymasz, ciągnąc ten związek w pojedynkę...
|
|
|
#3664 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jest tak, że ciągnę go w pojedynkę. Może się tak wydawać, bo Wam piszę, tylko jak mi coś nie pasuje, a tego co on robi dobrze nie piszę, bo i po
![]() Napisałam mu, że miałam dzisiaj zły dzień, złe sny i złe myśli i że nie mam humoru na nic. Odpisał, że jutro mu wszystko opowiem i on mi pomoże. Więc odpowiedziałam, że wątpię, żeby chciał o tym gadać. Na co on odpowiedział, że on chce ze mną rozmawiać o wszystkim i wszystkiego wysłuchać i że na pewno będzie ok. Zobaczcie to: http://kobieta.byc.pl/print.php5?pag...nt=550&id=3324 |
|
|
|
#3665 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego stresu już mi krew z nosa poszła. Pierwszy raz tak na dobrą sprawę...
|
#3666 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przekłądam rozmowę na dzień następny, jeżeli problem jest ważny i muszę znać zdanie drugiej osoby, jeżeli chodzi o samo wygadanie się, to nie ma mowy o przekłądaniu. Fubizka ufam mu coraz bardziej, angażuję się, tylko, że czasami mam jeszcze napady ostrozności. Cytat:
Cytat:
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|||
|
|
|
#3667 | ||||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
... czasami mi się to zdarza...![]() Dziękuje Cytat:
Cytat:
Edytowane przez ucia_19 Czas edycji: 2011-03-14 o 07:32 |
||||
|
|
|
#3668 | |
|
Rozeznanie
|
MALLA
Cytat:
nie wiem, tak mi sie wydaje...
|
|
#3669 |
|
Rozeznanie
|
Ktoś tu wspominał o moim kochanym elblągu?
|
|
|
|
#3670 |
|
Zakorzenienie
|
Hej .. ja jeszcze we wrocku ale dzis wracam
klikam z kafejki..ciezko was pewnie bedzie nadrobic
|
|
#3671 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Ale czasem możesz napisać, że jest ok ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Różnie bywa, nie dowiesz się, czy to na złość, czy to faktycznie fascynacja.
|
|
|
#3672 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3673 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, dzień dobry.
![]() Miałam tak straszne sny, że ŁoJezu, ale już jest rano, słonko świeci, co prawda zaraz zniknie bo chmury nadchodzą. ![]() Dostałam rano smsa, bez czytania od kogo czytam tekst : "cześć kochanie, wstawaj.. blabla' a ja tak :O o co chodzi?! nadawca : ... ten durny adorator i natręt znów sobie coś ubzdurał a wczoraj go zbeształam. Wytrwały. ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Dziewczyny, ja chyba też muszę znaleźć zajęcie dla siebie totalnie niczym się nie interesuje, moje życie to szkoła i komputer.. zero zainteresowań.. czuję się przez to taka.. pusta. Ale mnie nic nie interesuje. Nauka nowych języków średnio mnie kręci, góry też, fotografia mnie nie interesuje. Książki - od czasu do czasu i jeszcze muszę mieć 'fazę' na nie. Taniec nie, śpiewać nie umiem, malować tym bardziej. Jazda konna zbyt droga, kiedyś bardzo chciałam się uczyć grać na flecie poprzecznym. Ale takie cudo kosztuje tysiąc złotych +nauki gry.. eh.
|
#3674 |
|
Nie depcze krokusów
|
Zjedzmnie - po pierwsze zacznij się ruszać. Zapisz się na jakiś fitness albo chociaż biegaj, spaceruj. Ruch jest lepszy od niejednego antydepresanta.
|
|
#3675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę chodzić na siłownię z musu..
|
|
#3676 | |
|
Zadomowienie
|
Ja też poprawiałam maturę, z tych przedmiotów
kurcze jasne, że to jest ważne, ale nie podchodź do tego tak, że to Twoje być albo nie być mnie strasznie nakręcała koleżanka, która też poprawiała (oczywiście negatywnie nakręcała). No niestety prawda jest taka, że nigdy nie będziesz wiedzieć wszystkiego, nie ma takiej możliwości. Na chemii jak przerobisz wszystkie testy z poprzednich lat, będzie dobrze, tam są strasznie schematyczne zadania. A na biologii otwarty umysł często dużo informacji podanych jest w zadaniach. Stres nie jest Twoim przyjacielem, wiem, że to się tak łatwo mówi, ale jak będziesz się denerwować pójdzie Ci gorzej, oprócz nauki musi też być odpoczynek i jakieś przyjemności![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
wiesz pieniądze są przeszkodą, ale jak ktoś bardzo chce, to znajdzie sposób, tylko że jak nie masz prawdziwego pragnienia grania na flecie czy jeżdżenia konno to i tak tego nie zrobisz.Może roślinki (ja mam troche w domu, gadam z nimi, i się nimi opiekuje), przecież to nie musi być nic wymyślnego, można zbierać kartki, postcrossing załóż mini hodowle chomików, no nie wiem, trzeba szukać siebie
|
|
#3677 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A on miał swoje zajęcia, ale jakbyśmy chcieli, to mogliśmy się spotkać Tylko, że ja od czasu do czasu potrzebuję takiej jednodniowej przerwy w spotkaniach.Cytat:
![]() No racja, bo jak wpadam tu raz na jakiś czas z wiadomością, że coś zepsuł, to Wam się trochę specyficzny obraz tego wszystkiego rysuje Chociaż nie mogę powiedzieć, że jest idealnie.Może to dlatego, że nie masz kondycji i ruch nie sprawia Ci przyjemności, bo się męczysz? |
||
|
|
|
#3678 |
|
Zakorzenienie
|
Mam za sobą pierwszą poważniejszą sprzeczkę z M. Wyszło na to, że nie umiem rozmawiać
|
|
|
|
#3679 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny! Potrzebuję rady kogoś kto nie ma zielonego pojęcia ani o mnie ani o moim byłym... No więc od początku: Kiedyś byliśmy przyjaciółmi, w pewnym momencie nasze spotkania zrobiły się częstsze, aż w końcu zaczęliśmy ze sobą być. Trwało to 4 lata, no może trochę ponad 4. W tym czasie byliśmy naprawdę szczęśliwi. Nigdy się nie kłóciliśmy, w zasadzie to nie było o co. Tworzyliśmy naprawdę dobraną parę. Tyle, że w pewnym momencie dopadła nas dorosłość (oboje mamy po 24 lata). Ja skończyłam studia, on się oświadczył, no i zaczęliśmy chcieć być dorośli. Tyle, że żadne z nas nie było na to gotowe. No i chyba w pewnym momencie zapomnieliśmy po co ze sobą byliśmy. Działaliśmy sobie na nerwy, nie potrafiliśmy rozwiązywać problemów. No i on jak to twierdził: "się wypalił". Najpierw chciał przerwy, potem stwierdził, że to nic nie da. No i się rozstaliśmy. Tyle, że on już chyba nic do niego nie czuję, a ja wręcz przeciwnie. W rozmowie ze mną stwierdził, że nie chce, żebym się na niego zamykała, mnie to tak bolało, że nie powiedziałam nic. No ale jak już sobie wszystko przemyślałam, przeanalizowałam, dostrzegłam błędy jakie popełniliśmy, no i postanowiłam to naprawić. Na początek spotkałam się z nim i powiedziałam mu, że nie chcę z nim tracić kontaktu, że nikt tak jak on mnie nie rozumie i takie tam. No i doszliśmy do wniosku, że zostaniemy przyjaciółmi. Po czym tak po prostu zaczęliśmy ze sobą rozmawiać, jak gdyby nigdy nic. Oboje stwierdziliśmy, że daliśmy ciała, że zmarnowaliśmy coś naprawdę wspaniałego. No i tak od słowa do słowa zaczęliśmy się kochać. No i wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że ja próbowałam tym przypomnieć mu, że byliśmy czymś wyjątkowym, on jakby to rozumiał, ale w tej chwili nie chce ze mną być. No i mam dzisiaj wyjątkowego kaca moralnego, bo wiem, że nie powinnam tak się zachowywać, ale chciałabym o niego powalczyć, bo wierzę w to, że z nikim nie będzie nam nigdy tak dobrze jak ze sobą. tyle, ze do niego to chyba nie doszło. chciałam mu przypomnieć, jak to było kiedyś, ze wciąż tak może być, że się zapędziliśmy, pogubiliśmy... On stwierdził, że mnie nie przekreśla i że może KIEDYŚ będziemy mieć jeszcze szansę. No ale mi z tym ciężko. Ogólnie to mam taki mętlik w głowie, że nie wiem nawet co tutaj napisać. Z jednej strony wiem, że to było głupie i nie pomoże mi wcale w tym, żeby się podnieść po rozstaniu, a z drugiej wierzę w to, że on naprawdę się ocknie i będzie chciał do mnie wrócić. Tyle, że może jeszcze nie teraz. I nie wiem, czy mam na niego czekać, czy sobie darować, czy co właściwie zrobić....
|
|
|
|
#3680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ofelia - zanim to napisałaś, głęboko się zastanowiłam co kiedyś mnie interesowało i zabierało mnóstwo czasu. Po chwili.. SZCZURKI! Jeszcze przed chwilą się z nią kłóciłam, powiedziałam że nie mam hobby, że siedzę w domu cały czas na komputerze i w ogóle, a po chwili .. mamooo, mogę znowu mieć szczury? A ona taka już zrezygnowana, że nie mamy ich gdzie trzymać i coś tam.. a za chwilę.. a muszą być szczury? jak to brzmi, dobrze wiesz że one ważą kilogram i są wielkie, a czemu nie może być chociaż chomik czy rybka? Ona zawsze jak już jest zdenerwowana rozmową to mówi mi : a rób co chcesz, kup sobie. I to mnie denerwuje. Chociaż wiem że jak przyprowadzę, to nie wyrzuci mnie. Każde zwierzątko było przyniesione i zawsze mama została postawiona przed faktem dokonanym.
|
|
#3681 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
To siedź w domu i rozpaczaj
![]() Dziewczyno, weź się za siebie, zachowujesz się jak stetryczała 70-latka. "Jestem brzydka, nikt mnie nie lubi"... Weź życie w swoje ręce i zrób coś wreszcie! Niczego nie osiągniesz, wiecznie narzekając. Zacznij robić coś-cokolwiek, to później się rozkręci jak śniegowa kula. Jak dostajesz od znajomych jakąś propozycję, to nie odmawiaj, choćby nie była w Twoim guście. Z bagna wychodzi się małymi krokami, ale do przodu. Ty przystajesz i znowu się zapadasz. Czemu wszyscy za ruch uważają pakowanie na siłowni? ![]() Teraz w klubach są dziesiątki rodzajów zajęć, po których nie wychodzi się na czworakach, Pilates, stretching, joga... nie mówiąc o tych rodzajach aktywności, które nie wymagają dużych nakładów finansowych, np. gimnastyka i taniec w domu do filmików z netu, spacery, jogging, rolki, basen... Jako ratownik musisz dbać o kondycję, jaki dajesz przykład ludziom? ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Zjedzmnie - gdybym nie mieszkała sama lub miała samochód, z chęcią sprawiłabym sobie znowu szczura ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak będzie pewny, że jednak jest w nim miłość, to na pewno wróci. A jak nie ockną się w nim uczucia, to mogę Cię tylko zapewnić, że Twój pogląd, jakoby z nikim nigdy nie miałoby być Ci tak dobrze, jest rozkosznie błędny.
|
|
|
#3682 |
|
Zadomowienie
|
A wiesz co, może to nie byłby taki zły pomysł?
W ogóle to mam straszny problem, żeby znaleźć sobie faceta z takimi zainteresowaniami jak moje, który przy okazji byłby męski. Paradoksalnie wszyscy faceci są teraz tak rozmemłani, że chyba rzeczywiście lepiej byłoby się dobierać w pary kobieta - kobieta. Kobiety w dzisiejszych czasach potrafią być kobiece, kiedy trzeba, a kiedy indziej nadrabiać za braki męskości u facetów. Tylko... ja tak strasznie lubię zarost i owłosioną klatkę że wątpię, czy jakakolwiek kobieta mnie zadowoli . Musiałaby być nieźle spaczona ![]() Ale te góry... Jak się cieplej zrobi, to spotkanie w górach? Co, dziewuchy? Od chodzenia po górach spala się dużo kalorii! |
|
|
|
#3683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daruj sobie, żyj dla siebie, czas pokaże co będzie dalej. |
|
|
|
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
O to, że ja uważam, że na pewno będzie źle, że on się zmieni i stanie się złym człowiekiem, że mnie zdradzi i zostawi. Spoko. Ja wiem, moja wina, przeprosiłam, obiecałam poprawę. Chcę się zmienić, chcę znów ufać i nie martwić się głupio. Nie wiem jak ale chcę.
|
|
|
|
#3685 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie też doszłam do takiego zdania, ale dopiero jak się obudziłam i wiem, że zamiast sobie pomóc, to chyba pogorszyliśmy sprawę. Tyle, że nie mam zielonego pojęcia, co teraz zrobić... Porozmawiać z nim, udać że nic sie nie stało??
|
|
|
|
#3686 |
|
Nie depcze krokusów
|
Connff - mam podobne przemyślenia odnośnie facetów... Rozchwytywani informatycy wielką wagę przykładają do modelu spodni, ale jak trzeba rozkręcić zepsuty toster, to panikują. Wychowałam się wśród facetów "złotych rączek" i przeraża mnie niedołężność męskich panienek.
|
|
#3687 |
|
Zakorzenienie
|
Też tak mam, na początku sezonu jestem kapciem i wtedy ruch nie sprawia przyjemności, bo zanim się rozkręcę, to ściska mnie w mostku. Ale kondycję trzeba wyrabiać i potem jest już ok. Jesteś stanowczo za młoda, żeby się tak zasiadywać, przecież to bardzo źle wpływa na zdrowie, akurat Ty powinnaś o tym lepiej wiedzieć, niż my
|
|
|
|
#3688 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3689 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Kiedyś z tym walczyłam, teraz stwierdziłam, że trudno. Nie będę faceta pod względem mechaniki domowej dobierać, bo już w ogóle bym zwariowała. Któregoś razu zastosuję poradę z "dlaczego mężczyźni kochają zołzy" i jak czegoś nie naprawi, to zrobi to za niego przystojny sąsiad, któremu z cielęcym wzrokiem serdecznie podziękuję i będę podziwiać, jak mu się to udało Jak to go nie ruszy, to pozostaje mi dosztukować sobie jajka. |
|||
|
|
|
#3690 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.

. Ja pisałam kilka dni temu o odżywce z my secret do brwi i rzęs. Chodziło mi o tą niebieską
. Super działa na rzęsy, szybko odrastają

Mam sporo koleżanek tańczących na poważnie towarzyski i co? To samo. Czasami się nóż w kieszeni otwiera jak jedno drugiemu gotowe jest krzywdę zrobić żeby tylko wygrać. 

Nieraz Wizaż padał i wielocytowanie mi znikało, więc się tak zabezpieczam.
.