![]() |
#871 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#873 |
Raczkowanie
|
Na katalogowy wrzuciłam zdjęcia szminki Anew w kolorze Tea-Lightful. Miałam wrzucić już dawno, gdy tylko dostałam paczkę, na prośbę Sarunieczki, ale jakoś mi zeszło...
![]()
#874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#875 |
Zakorzenienie
|
rzeczywiście fajny jest ale wg. mnie ze względu na kolor jest mało praktyczny
|
![]() ![]() |
![]() |
#876 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#877 |
Raczkowanie
|
możliwe, weszłam do avon'u dopiero w 3 katalogu.. Dzięki za odp.
![]() A wiecie może, czy dostępne są jeszcze pudry w kompakcie? Chciałam zamówić Medium w 7, ale ciągle słyszę, że nie przychodzą i podobno ich produkcja została zakończona. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#878 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja pisałam do Avonu i napisali że skoro spełniłam warunki tej oferty to dopiszą mi do zamówienia kuferek ![]() szkoda że zasługuję tylko na 1 ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
e tam kolor ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
hmm w kat. 4 na str 142 są Podkłady w kompakcie "idealna gładkość" za 21,90 ![]() a i niestety szara kropa :/ więc nici z zakupu Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-03-14 o 12:39 Powód: lit |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#879 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#880 |
Raczkowanie
|
Mi też lakier Red Wine po niecałym dniu schodzi, głownie mam poodpryskiwane końcówki. A szkoda bo to mój ulubiony odcień czerwieni.
|
![]() ![]() |
![]() |
#881 |
Raczkowanie
|
Yorki Dziękuję, ja w życiu bym nie wpadła na takie porównanie...
![]()
#882 |
Wtajemniczenie
|
Kochaniutkie potrzebuję pomocy. Czy balsamy do ust z netto , te po 3,90 są wszystkie bezbarwne, czy któryś jest jasnoróżowy?
#883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#884 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#885 |
Rozeznanie
|
dziewczyny chyba trzeba zarządzić jakies przerwy w pisaniu, bo po weekendzie kiedy jestem w szkole cięzko mi was nadrobic !! ;p
Perceive dew cieszy sie popularnościa wsród moich kolezanek aczkolwiek nie wiem czy bede miala na niego zamówienie.
#886 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#887 |
Konto usunięte
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#888 | ||
szeryfcio
|
Cytat:
Cytat:
![]() co do peelingu do skórek, ja go nie lubiłam. Jak zalazł na paznokcie, to zostawiał taką gumową, tępą warstwę, której nie mogłam zmyć. Oddałam go. Też używam radełka, ![]()
![]() |
#889 |
Zakorzenienie
|
możesz reklamację złożyć i Ci doślą w następnym. Ja często tak robie, bo dopiero później się "ogarnę" z promocjami i prosze o "reklamacyjne dopisanie towaru z oferty motywacyjnej, której nie wykorzystałam"
|
![]() ![]() |
![]() |
#890 |
Zakorzenienie
|
Ja w ogóle nie usuwam. Jak już to używam kremu do skórek i się zmiękczają. A odkąd używam częściej kremu do rąk to w sumie nie mam nawet co usuwać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#891 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, a ten rozgrzewający peeling do skórek z netto5 działa? bo ja usuwam rydełkiem skórki (czy jak to się tam zwie), i nie dość że dobrze nie usunie, zadziorki zostają to jeszcze płytkę rysuję
![]() jak usuwacie skórki w mało inwazyjny sposób i żeby to potem ładnie wyglądało? ![]() Ja miałam ten piling i go raczej nie polecam. Skórki i tak były, ciężko go zmyć, na końcu używałam jako piling do rąk i stóp bo dobrze rozgrzewał;P Moczę w ciepłej wodzie paznokcie z dodatkiem cytryny *(jak nie mam skaleczeń) lub żelu pod prysznic,oliwki. Potem odpycham patyczkiem i wycinam cążkami i jest ok. jak są przesuszone to wazelina. (Miałam krem do skórek nie był najgorszy ale wg mnie lepiej jednak nawilża wazelina) No i codziennie krem do rąk to skórki są miękciejsze;P |
![]() ![]() |
![]() |
#892 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#893 |
Zakorzenienie
|
Ja zmiekczone skorki usuwam drewninym patyczkiem. A czasami jak ogladam TV to przy okazji odsuwam paznokciami. Nie wiem czy to dobrze czy nie. Ale paznokcie mi sie w ten sposob nie rysuja.
|
![]() ![]() |
![]() |
#894 |
Zakorzenienie
|
Ja kremu do skórek używam raz w tygodniu... Wtedy odsuwam skórki, ale nie radełkiem, tylko paznokciami, tak mi wygodniej... Jako, że dzień w dzień maluję paznokcie przed kolejnym kolorem moczę dłonie i też odchylam paznokciami... Robię to codziennie, również po każdym myciu dłoni przy suszeniu ręcznikiem przy paznokciach jadę nim do góry, tak jakbym chciała wytrzeć te skórki... I nie mam z nimi problemu, praktycznie ich nie mam, bo robię to cały czas..
|
![]() ![]() |
![]() |
#895 |
Zakorzenienie
|
Czy ta odżywka przyspeszająca wzrost paznkcia na serio przyspesza jego wzrost czy bardziej odzywia? Bo jak złamie mi się paznokieć (czest to się dzieje) to chcę żeby jak najszybciej urosnął i obciąć to ułamane:P I jak długo trwa odrośnięcie paznokcia jak np się za krótko obetnie? proszę o odp;P
|
![]() ![]() |
![]() |
#896 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() faktycznie szybciej rosną? ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#897 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda, że nie ma na niego programu motywacyjnego, bo mam już zamówienie na 3 sztuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#899 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() te z netto 4 nr 14 i 15 sa białe a na ustach lekko widoczne a nr 16 chyba był rózowy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#900 |
Raczkowanie
|
![]()
A jak się stosuje ten peeling do skórek tzn jak długo się go trzyma itp? Bo na moim nie ma polskiego opisu :/ dzięki za odpowiedź
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:58.