Rozstanie z facetem - część 16 ;] - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-14, 22:26   #3811
siaaaa
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]

Cytat:
Napisane przez Dysia1990 Pokaż wiadomość
Być może tak jest... Chyba muszę się z nim spotkać jakoś w towarzystwie, pogadać i przekonać się, że kocham tylko mojego TŻ
Już pół roku go nie widziałam, jakoś nie utrzymujemy kontaktu, nie odzywamy się do siebie pomimo tego, że mamy wspólnych znajomych i czasem coś tam "niechcący" o nim usłyszę.

P.S. Dziękuję
Eeee, po co masz sie z nim spotykać? Lepiej spotkaj się ze swoim facetem i przekonaj się, że kochasz tylko jego. Nie wiem dlaczego rozstałaś się z eksem, ale nie ma co rozdrapywać starych ran, wracać do tego co było, teraz masz nowego faceta, więc skup się na nim. Wiadomo, że każdy ma czasem gorszy dzien, chwile zwątpienia, ale prawdziwa miłość to przetrwa.
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 22:27   #3812
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
I o czym będziecie gadać?
No właśnie nie wiem Tak mnie coś podkusiło napisać, żeby się spotkać, bo już nie wiedziałam co ze sobą zrobić, źle mi było i chyba liczyłam na jakieś pocieszenie od niego
Teraz nie wiem czy to dobry pomysł.
Cytat:
Chciałam spotkać eksa, ale nie tak sam na sam tylko przy jakiejś okazji W końcu mamy wspólnych znajomych... Może gdybym go spotkała, to przypomniałabym sobie o wszystkim, co mnie w nim denerwowało

A jak spotykam się z moim TŻ, to za każdym razem jak sobie z nim siedzę, czy leżę, to myślę o tym jak mi na nim zależy i jak go kocham

Oj głupia jestem
A co jak przypomniałabyś sobie o wszystkim co w nim kochałaś i wady by Ci całkiem wyleciały z głowy?

Mam wrażenie, że to taka wymówka, żeby po prostu się z nim spotkać

Idę spać Dobranoc wszystkim

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.

Edytowane przez mrytka
Czas edycji: 2011-03-14 o 22:30
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 22:28   #3813
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalenabellacoza Pokaż wiadomość
Albo wyjdzie na ulice i komuś z nogi zdejmie jakby jakiś pechowiec miał takie same

Myśle, że mało kto w takich się nosi
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 22:38   #3814
201701300922
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość
Eeee, po co masz sie z nim spotykać? Lepiej spotkaj się ze swoim facetem i przekonaj się, że kochasz tylko jego. Nie wiem dlaczego rozstałaś się z eksem, ale nie ma co rozdrapywać starych ran, wracać do tego co było, teraz masz nowego faceta, więc skup się na nim. Wiadomo, że każdy ma czasem gorszy dzien, chwile zwątpienia, ale prawdziwa miłość to przetrwa.
Zostawił mnie z dnia na dzień, stwierdzając że już od jakiegoś czasu mnie nie kocha... Po 5 miesiącach od rozstania przyjechał do mnie ze swoim kolegą (który jest chłopakiem mojej siostry) bo chciał pogadać. Wtedy przyznał mi się, że zdradził mnie (podobno całując się z inną) i nie umiał sobie z tym poradzić. Stwierdził, że nie będzie potrafił dać mi pełni szczęścia i że znajdę je u boku innego, który mnie nie zdradzi.
Średnio mi się chciało w to wszystko wierzyć, ale cóż...

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
No właśnie nie wiem Tak mnie coś podkusiło napisać, żeby się spotkać, bo już nie wiedziałam co ze sobą zrobić, źle mi było i chyba liczyłam na jakieś pocieszenie od niego
Teraz nie wiem czy to dobry pomysł.

A co jak przypomniałabyś sobie o wszystkim co w nim kochałaś i wady by Ci całkiem wyleciały z głowy?

Mam wrażenie, że to taka wymówka, żeby po prostu się z nim spotkać

Idę spać Dobranoc wszystkim
To nie jest tak, że szukam pretekstu

Ale w sumie to tak, chciałabym się z nim spotkać, ot tak, po prostu.

Nie chcę do niego wracać bo mi jest dobrze tak, jak jest teraz Więc chyba to niczego nie zmieniłoby w moim życiu. Chciałabym się z nim odzywać, kolegować, poznać jego dziewczynę, a nie udawać, że się nie znamy bo to głupie.

A nawet jakby nadal mi się wydawało, że coś do niego czuję mimo wszystko, to i tak niczego by nie zmieniło ani w moim ani w jego życiu.
201701300922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 22:40   #3815
Malla
Nie depcze krokusów

Dysia - co za idiotyczne zerwanie nie cierpię, gdy nie wiadomo do końca, o co chodzi
Stary 2011-03-14, 22:53   #3816
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Zostawił mnie z dnia na dzień, stwierdzając że już od jakiegoś czasu mnie nie kocha... Po 5 miesiącach od rozstania przyjechał do mnie ze swoim kolegą (który jest chłopakiem mojej siostry) bo chciał pogadać. Wtedy przyznał mi się, że zdradził mnie (podobno całując się z inną) i nie umiał sobie z tym poradzić. Stwierdził, że nie będzie potrafił dać mi pełni szczęścia i że znajdę je u boku innego, który mnie nie zdradzi.
Średnio mi się chciało w to wszystko wierzyć, ale cóż...

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

To nie jest tak, że szukam pretekstu

Ale w sumie to tak, chciałabym się z nim spotkać, ot tak, po prostu.

Nie chcę do niego wracać bo mi jest dobrze tak, jak jest teraz Więc chyba to niczego nie zmieniłoby w moim życiu. Chciałabym się z nim odzywać, kolegować, poznać jego dziewczynę, a nie udawać, że się nie znamy bo to głupie.

A nawet jakby nadal mi się wydawało, że coś do niego czuję mimo wszystko, to i tak niczego by nie zmieniło ani w moim ani w jego życiu.
A to nie jest czasem tak, że po prostu wieje nudą w Twoim związku i szukasz "wrażeń" na siłe?

Ja tam nie zamierzam sie już nigdy spotykać z eksem, nawet nie wiem czy odpowiem mu na "cześć" na ulicy, choć wątpie żeby było na co odpowiadać. Nie znam człowieka, dla mnie nie istnieje. Im bardziej sie tego trzymam tym lepiej dla mnie.

Wszystko by zmieniło... myślałabyś o nim jeszcze więcej, nie umiałabyś się skupić na swoim obecnym facecie, namieszałoby Ci sie w głowie ------------> zerwałabyś z nim..:/

Cytat:
Dysia - co za idiotyczne zerwanie nie cierpię, gdy nie wiadomo do końca, o co chodzi
Ja też tego nie cierpie, ale cóż...
Stary 2011-03-14, 22:59   #3817
201701300922
Konto usunięte

Cytat:
A to nie jest czasem tak, że po prostu wieje nudą w Twoim związku i szukasz "wrażeń" na siłe?

Ja tam nie zamierzam sie już nigdy spotykać z eksem, nawet nie wiem czy odpowiem mu na "cześć" na ulicy, choć wątpie żeby było na co odpowiadać. Nie znam człowieka, dla mnie nie istnieje. Im bardziej sie tego trzymam tym lepiej dla mnie.

Wszystko by zmieniło... myślałabyś o nim jeszcze więcej, nie umiałabyś się skupić na swoim obecnym facecie, namieszałoby Ci sie w głowie ------------> zerwałabyś z nim..:/

Ja też tego nie cierpie, ale cóż...
Nie nie, mój związek bynajmniej nie jest nudny
Układa nam się bardzo dobrze i tak naprawdę nie mam na co narzekać.
A może to wzięło się stąd, że mój TŻ pracuje teraz kilkaset km ode mnie i widujemy się tylko w weekendy? I jak tak go nie ma na co dzień koło mnie to tak sobie rozmyślam, jak jest teraz a jak było kiedyś...

Ja już sama nie wiem. Postaram się nie zawracać sobie aż tak głowy eksem. Było - minęło, nieprawdaż?
He he Nie chciał mnie, to jego strata.
Stary 2011-03-14, 23:02   #3818
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Nie nie, mój związek bynajmniej nie jest nudny
A może to wzięło się stąd, że mój TŻ pracuje teraz kilkaset km ode mnie i widujemy się tylko w weekendy? I jak tak go nie ma na co dzień koło mnie to tak sobie rozmyślam, jak jest teraz a jak było kiedyś...

Ja już sama nie wiem. Postaram się nie zawracać sobie aż tak głowy eksem. Było - minęło, nieprawdaż?
No to sama sobie odpowiedziałaś. Za dużo wolnego czasu i głupoty przychodzą do głowy...
Stary 2011-03-14, 23:15   #3819
201701300922
Konto usunięte

Cytat:
No to sama sobie odpowiedziałaś. Za dużo wolnego czasu i głupoty przychodzą do głowy...
I cóż ja na to poradzę
Stary 2011-03-15, 00:01   #3820
ver_million
Rozeznanie

macie i tańczcie!
odgania wszystkie smutki przynajmniej tak działa na mnie ;*
przepraszam, ze nie czytam, tylko tak wtracam, ale nie chce sie nabuzować znowu
dzisiaj wyrwalam paru spojrzeniem i chodze taka zadowolona
jaki typ mnie rano zaczepil na ulicy, czy mam ogien, mowie, ze nie, ze nie pale, a on, ze no trudno, ale mi milego dnia zyczy! ;O
to byl bardzo piekny dzien

Edytowane przez ver_million
Czas edycji: 2011-03-15 o 00:02
ver_million jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 01:08   #3821
Fubizka
Zakorzenienie

Rozwaliły mnie te Wasze buty

Cytat:
Napisane przez ver_million Pokaż wiadomość
nie wybitne, a intrygujace ;d nie chce sobie utrudniac zadania, dlatego wybralam takie lektury, bo mam dobre podstawy zeby o tym mowic.
ja mowie o sztuce, co oprocz tej gejszy? przychodzi wam cos do glowy? bo ja pomyslu w ogole nie mam!
Może skoro tyle było o najeczkach, to Nike?

Cytat:
No nie żartuj Żeby dopasować się do modnego eksika musisz kupić coś bardziej wyszukanego. Hmmm... Może białe kozaczki? Najlepiej takie bez paców, bo wiosna idzie
Kozaki z odkrytymi piętami i palcami, to jest jeden z najbardziej nieprawdopodobnych wynalazków i myślę, że będę o tym opowiadać swoim dzieciom z rozrzewnieniem
Cytat:
Za często o tym myślę! O tym, jaką byliśmy dobraną parą.
No chyba nie taką dobraną, sądząc po Twoim opisie rozstania...

Cytat:
No i pomimo tego, że mam teraz wspaniałego chłopaka, którego kocham i z którym jestem szczęśliwa, wciąż wspominam ex i tęsknię za nim i za tym co było.
Pamiętaj, że przysłowie "nie można wejść dwa razy do tej samej rzeki" nie oznacza, że nie można wrócić do byłego, tylko że już nigdy nie stworzysz z nim takiego związku, jaki miałaś. To już minęło, już NIGDY nie będzie tak jak kiedyś. Pomyśl czy chciałabyś go takiego jak jest teraz, mając to doświadczenie, które masz. Tego nie wymażesz.

Cytat:
Czasem czuję się strasznie zagubiona... Kocham mojego wspaniałego chłopaka i nie chcę go stracić, ale z drugiej strony dlaczego wciąż tak tęsknię za ex?
Ferdek Kiepski by Ci powiedział... w dupie się poprzewracało

Cytat:
Być może tak jest... Chyba muszę się z nim spotkać jakoś w towarzystwie, pogadać i przekonać się, że kocham tylko mojego TŻ
Już pół roku go nie widziałam, jakoś nie utrzymujemy kontaktu, nie odzywamy się do siebie pomimo tego, że mamy wspólnych znajomych i czasem coś tam "niechcący" o nim usłyszę.

P.S. Dziękuję
Ja tak miałam po rozstaniu z miłością mojego życia, że już będąc w nowym związku budziłam się czasami z rykiem, żeby tamten wrócił (chociaż sama zostawiłam). Tak naprawdę tęskniłam za uczuciem a nie za nim. Jak się z nim spotykałam (z tym byłym), to nie czułam zupełnie nic. W momencie, kiedy łapała mnie dzika tęsknota, myślałam sobie, że tamto przecież tyle razy próbowałam ratować, że rozstaliśmy się, ja byłam z kimś innym, jak tu teraz do niego wrócić? Ten związek byłby po prostu "brudny". Nie dostałabym tego, za czym tęskniłam. A miałam coś nowego przy sobie, czego jeszcze nie zdążyłam "pobrudzić". Szkoda by było to stracić.
Cytat:
No i pewnie tak z braku mężczyzny przy boku zaczynasz wymyślać. Nie wymyślaj, na dobre Ci to nie wyjdzie.

Cytat:
Dokładnie, nie popełniaj błędu i nie kieruj się sentymentami, tylko żyj tym, co jest teraz

Edytowane przez Fubizka
Czas edycji: 2011-03-15 o 01:10
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 07:15   #3822
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Malla, rozmawiałaś za Zakalcem o swoich wątpilowościach?
On był wtajemniczony w to, jakie demony przeszłości cię męczą?

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 08:42   #3823
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kimi1000 Pokaż wiadomość
OtTakaJa wiem, jakie to trudne. Sama krzywdziłam M podejsciem, że karzę go za błędy eksa. Nie możesz tak robić. To nie jego wina, że twój eks był dupkiem. Jak mam zły dzień, zwłaszcze przed okresem, to sobie wkręcam, że pewnie M zacznie zachowywać się jak eks i że to tylko kwestia czasu. Tak nie wolno myśleć. Pomyśl wtedy o tym co was łączy, jak wam razem obrze. Najważniejsze, to ciieszyć sie tym co się ma i nie zamartwiać na zapas. To że masz jakiś dystans i nie zaufałaś na 100% to normalne nic na siłę. Ja też tak mam, ale wierzę, że on to zupełnie inny człowiek, niż eks i to mi daje siłę. To kwestia czasu, jak mi zupełnie przejdzie, mam nadzieję.
Tak, tylko, że u mnie to grubsza sprawa, której nie będę roztrząsać na forum, z wiadomych powodów

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 08:52   #3824
Dearlie
Zakorzenienie

Dawno nie było mnie tutaj u Was na wątku rozstaniowym. Jakoś tak nie potrafię zarazić się Waszymi dobrymi humorami. Jednak bardzo Wam ich zazdroszczę. Ja nadal jestem w rozsypce, wciąż mam problemy ze snem i przełamaniem się do jedzenia. Od czasu naszego rozstania schudłam 5 kg. Na szczęście nie jestem żadną kruszynką, więc nie odbije się to na moim zdrowiu. W czwartek idę do specjalisty... to już chyba moja ostatnia deska ratunku, bo bez leków chyba nie jestem w stanie sama wygrzebać się z tego stanu. I jakby było mało to w tej chwili czas nie działa na moją korzyść... z każdym dniem tęsknię za nim co raz bardziej. Nie krzyczcie na mnie. Nic na to nie poradzę.
Dearlie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 09:35   #3825
OtTakaJa
Zakorzenienie

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 10:16   #3826
wampir
Zakorzenienie

Dzisiaj mam dziwny z dzień... z jednej strony myślę o ex, tęsknię i chciałabym go z powrotem, a z drugiej... nie wiem czego chcę

-J.C

31
/365
wampir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 10:43   #3827
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Może skoro tyle było o najeczkach, to Nike?

Cytat:
Napisane przez ver_million Pokaż wiadomość
macie i tańczcie!
odgania wszystkie smutki przynajmniej tak działa na mnie ;*
przepraszam, ze nie czytam, tylko tak wtracam, ale nie chce sie nabuzować znowu
dzisiaj wyrwalam paru spojrzeniem i chodze taka zadowolona
jaki typ mnie rano zaczepil na ulicy, czy mam ogien, mowie, ze nie, ze nie pale, a on, ze no trudno, ale mi milego dnia zyczy! ;O
to byl bardzo piekny dzien
Jakoś nie mogę do tego tańczyć:P Mnie tak ciągle pod stacją zaczepiają, masakra jakaś:/. Ale nigdy nie usłyszałam "miłego dnia"

Cytat:
Dawno nie było mnie tutaj u Was na wątku rozstaniowym. Jakoś tak nie potrafię zarazić się Waszymi dobrymi humorami. Jednak bardzo Wam ich zazdroszczę. Ja nadal jestem w rozsypce, wciąż mam problemy ze snem i przełamaniem się do jedzenia. Od czasu naszego rozstania schudłam 5 kg. Na szczęście nie jestem żadną kruszynką, więc nie odbije się to na moim zdrowiu. W czwartek idę do specjalisty... to już chyba moja ostatnia deska ratunku, bo bez leków chyba nie jestem w stanie sama wygrzebać się z tego stanu. I jakby było mało to w tej chwili czas nie działa na moją korzyść... z każdym dniem tęsknię za nim co raz bardziej. Nie krzyczcie na mnie. Nic na to nie poradzę.
Odbije się. Musisz codziennie jeść, żeby mieć siłe. Tak samo wysypiać się. Bez tego wszystko będzie do du.py...
Jak czujesz, że sama nie dajesz rady to specjalista jest bardzo dobrym rozwiązaniem, trzeba się w końcu za siebie wziąć.

Edytowane przez siaaaa
Czas edycji: 2011-03-15 o 10:44
Stary 2011-03-15, 12:15   #3828
ilo16na
Zakorzenienie

Hej.. u mnie sie wszystko powoli zaczyna ukladac..
Ja zaczynam sie troszke ustatkowywac.. juz koncze etap zabaw i przygod( pobawilam sie i wystarczy)
Odreagowalam i cos nowego sie u mnie zaczyna.. ale nie chce zapeszac
W szkole dobrze.. zaleglosci mialam ale nadrobilam..pozaliczalam nowe koła..ogarniam sie ostatnio
( w ogole chyba znowu zmienie domek.. ale to jeszcze nie wiem do konca..musze zobaczyc nowy)

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 12:17   #3829
Fubizka
Zakorzenienie

Ja chyba muszę zdecydowanie ograniczyć wizyty na Intymnym, bo się tylko dołuję i tracę wiarę w cokolwiek, jak czytam o zdradzających oszustach, pijakach, chamach, wyzywających swoje kobiety, ukrywających dzieci za granicą i prowadzących podwójne życie. Przez to zaczynam każdą wadę swojego chłopaka rozdmuchiwać do objętości kuli ziemskiej, bo aż trudno uwierzyć, że mogłoby się udać, skoro tu się nic nie udaje, a jak udaje to 3-4 dziewczynom, które mają w domu zwyczajnie pantofla.
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 13:35   #3830
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez kimi1000 Pokaż wiadomość
Malla, rozmawiałaś za Zakalcem o swoich wątpilowościach?
On był wtajemniczony w to, jakie demony przeszłości cię męczą?
On już w pewnym momencie po prostu sobie odpuścił. Teraz mamy kontakt kumpelski. To dziwne, jak bardzo jesteśmy sobie obojętni...
Cytat:
Ja nadal jestem w rozsypce, wciąż mam problemy ze snem i przełamaniem się do jedzenia. Od czasu naszego rozstania schudłam 5 kg.
o, to jak ja. Tyle że zeszłam poniżej 40 kg
Cytat:
W czwartek idę do specjalisty... to już chyba moja ostatnia deska ratunku, bo bez leków chyba nie jestem w stanie sama wygrzebać się z tego stanu.
Leki to nie wszystko.
Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
zaczynam sie troszke ustatkowywac.. juz koncze etap zabaw i przygod( pobawilam sie i wystarczy)
Miło czytać
Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Ja chyba muszę zdecydowanie ograniczyć wizyty na Intymnym, bo się tylko dołuję i tracę wiarę w cokolwiek, jak czytam o zdradzających oszustach, pijakach, chamach, wyzywających swoje kobiety, ukrywających dzieci za granicą i prowadzących podwójne życie. Przez to zaczynam każdą wadę swojego chłopaka rozdmuchiwać do objętości kuli ziemskiej, bo aż trudno uwierzyć, że mogłoby się udać, skoro tu się nic nie udaje, a jak udaje to 3-4 dziewczynom, które mają w domu zwyczajnie pantofla.
Też tak mam. Dlatego powiedziałam sobie, że jak zacznę nowy związek, to nie będę się tu pojawiać.
Stary 2011-03-15, 13:54   #3831
Cecilia89
Zadomowienie

Nigdy nie przeżywałam rozstania w taki sposób jak Dearlie. Nie opuszczały mnie jedynie myśli o moich byłych facetach. Każdy może być słabszy lub silniejszy psychicznie.

Malla, poradziłaś sobie z anoreksją sama czy z pomocą lekarza?
Cecilia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 14:38   #3832
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cześć dziewuszki ja znowu tak z doskoku, ale ostatnio brakuje mi na wszystko czasu

Cytat:
Napisane przez ktosinka Pokaż wiadomość
też Cię zostawił dla innej? i jak długo z nią jest? a jak długo był z tobą?
wypytuję bo jestem tu nowa i w chyba takiej samej sytuacji...
mi wystarczyło, żeby po rozstaniu spotkać jego i mieć zjechany cały dzień, ich jeszcze razem nie widziałam, choć moi znajomi mi ciągle mówią gdzie ich nie widzieli to musiało być straszne dla ciebie, szczerze ci współczuję, a na następny raz jak ich spotkasz pamiętaj - plecy prosto, uśmiech na twarzy i z tym uśmiechem masz mu powiedzieć cześć i przejść obok ;] niech nie mają powodu by gdy ich ominiesz widzieli cię naburmuszoną, smutną, złą czy zazdrosną (jego ego wzrośnie od razu) niech nie mają powodu do tego by się czepiać, nie wiesz jak im da do myślenia twoja pozytywna, bezinteresowna i odważna osoba...
Byliśmy razem trzy lata, zdradził mnie z nią dokładnie nie wiem kiedy, ale wiem że do zdrady doszło. Ta dziewczyna z nim pracuje, od stycznia mieszała nam w związku, pisała do niego słodkie smsy, on mi twierdził że jej nie odpisuje, ale było zupełnie inaczej w lutym powiedziałam że to koniec, wtedy wydawało mi się że mu na mnie zależy i że naprawdę kocha, ale to było tylko mydlenie mi oczu. Przyprawiał mi rogi, a ja naiwna wierzyłam że nic go z nią nie łączy. Pod koniec maja zostawił mnie, poniżałam się błagałam o powrót, żenada. Później odpuściłam, on w grudniu się obudził przepraszał prosił o powrót, ale ja nie chciałam, chociaż kocham go nadal. Nie wiem ile są razem i czy są naprawdę czy tylko do łóżka scenka, której byłam świadkiem zapewne była na pokaz, ale jednak zabolało A ja szłam z uśmiechem na twarzy, dopiero w domu popłakałam, jestem silna i takie dwa imbecyle mi życia nie zrujnują
A Twój też Cię zdradził?
Stary 2011-03-15, 14:46   #3833
Malla
Nie depcze krokusów

Cecilia - myślę, że czas robi swoje. Nadal jem raz dziennie i to jakąś mizerną kanapkę, ale wczoraj na przykład zjadłam śledzia w sosie jogurtowym, bo mnie naszło Emocje opadły, czuję taką mega obojętność, to i głodzik zaczyna się gdzieś tam pojawiać, już nie żyję samą adrenaliną. Ach, czasem nawet spanko przychodzi, ale nie mam snów.

Wiem, że to nie był właściwy facet, że by się prędzej czy później rozpadło w drobny mak, tylko wziął mnie z zaskoczenia, uraził moją ambicję i namieszał tym, że do końca nie wiem, o co chodzi, od kiedy zaczęło się dziać itp. Zmiażdżył mnie emocjonalnie, uzależnił.

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2011-03-15 o 14:48
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 15:03   #3834
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Też tak mam. Dlatego powiedziałam sobie, że jak zacznę nowy związek, to nie będę się tu pojawiać.
Ja też niedawno pisałam, że ten wątek czasami powoduje u mnie "myślenie" i "wymyślanie" niepotrzebnych rzeczy ale jakoś się uzależniłam i lubię tu zaglądać, i tak się już często nie udzielam.

A powiem wam, że moj eks ma słodki opis, do (najprawdopodobniej) nowej dziewczyny, nawet ostatnio po wielu miesiącach nieobecności weszłam na nk i na jego zdjęcia, pooglądałam sobie troche miał kilka nowych fotek, nic mnie nie ruszyło, nawet nie czułam lekkiego ukłucia w sercu także, sprawa eks musi być już ostatecznie za mną czasami tylko mi szkoda, że to się aż tak źle skończyło, ta nienawiść z jego strony, ale już trudno.

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 15:13   #3835
ilo16na
Zakorzenienie

Bejbe a co tam u Ciebie?
Widzialam wpis chyba z piatku jak pisalas kto kogo ma
(tysiaca adoratorow nie mam..)

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 15:36   #3836
Cecilia89
Zadomowienie

Cytat:
Cecilia - myślę, że czas robi swoje. Nadal jem raz dziennie i to jakąś mizerną kanapkę, ale wczoraj na przykład zjadłam śledzia w sosie jogurtowym, bo mnie naszło Emocje opadły, czuję taką mega obojętność, to i głodzik zaczyna się gdzieś tam pojawiać, już nie żyję samą adrenaliną. Ach, czasem nawet spanko przychodzi, ale nie mam snów.

Wiem, że to nie był właściwy facet, że by się prędzej czy później rozpadło w drobny mak, tylko wziął mnie z zaskoczenia, uraził moją ambicję i namieszał tym, że do końca nie wiem, o co chodzi, od kiedy zaczęło się dziać itp. Zmiażdżył mnie emocjonalnie, uzależnił.

Raz dziennie?
Nie każdy facet jest w porządku wobec swojej kobiety, ale z drugiej strony nawet z draniem zdarzają się piękne chwile, warte wspomnienia.
Cecilia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 15:53   #3837
magdalenabellacoza
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cecilia89 Pokaż wiadomość
Nie każdy facet jest w porządku wobec swojej kobiety, ale z drugiej strony nawet z draniem zdarzają się piękne chwile, warte wspomnienia.

Niestety i dlatego trudniej o nim zapomnieć

"
Życie bywa słodkie, lecz czasami tak bywa, że kiedy bywa słodkie, to idzie się porzygać"

magdalenabellacoza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 15:58   #3838
Malla
Nie depcze krokusów

Ceci - są piękne wspomnienia, ale nie ma sensu ich rozpamiętywać, spuściłam w swojej głowie zasłonę na czas z nim spędzony
Stary 2011-03-15, 16:00   #3839
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Mogę potwierdzić, bo podobnej historii doświadczyłam.

Cytat:
A jednak rozmyślasz o byłym... Na prawdę po takich rozmyśleniach, wspomnieniach nic dobrego z tego spotkania raczej nie wyniknie. I ogółem ta chęć spotkania sama w sobie jest dość dziwna.

Cytat:
Postaraj się

Cytat:
Kozaki z odkrytymi piętami i palcami, to jest jeden z najbardziej nieprawdopodobnych wynalazków i myślę, że będę o tym opowiadać swoim dzieciom z rozrzewnieniem
Mnie zastanawia kto wpadł na taki wspaniały pomysł tego wynalazku Pewnie ten od adidaso-pantofli
Cytat:
Ferdek Kiepski by Ci powiedział... w dupie się poprzewracało
Jak komuś za dobrze, to tak się dzieje

P.S. czy któraś wie czy jak się kogoś skasuje z facebooka, to się wyświetla tej osobie jakieś powiadomienie? Bo potrzebuję skasować niepotrzebną mi osobę

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.

Edytowane przez mrytka
Czas edycji: 2011-03-15 o 16:03
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 16:09   #3840
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:

P.S. czy któraś wie czy jak się kogoś skasuje z facebooka, to się wyświetla tej osobie jakieś powiadomienie? Bo potrzebuję skasować niepotrzebną mi osobę
To skasuj mnie i Ci powiem.

Ilona - u mnie ok, a u Ciebie?
widziałam że kończysz ostatecznie z imprezowaniem.

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości