Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-15, 13:36   #451
Anastazja86
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII

witam

u mnie pogoda piękna ale zapowiadają deszcz;/
po pracy wzięłam pieska na spacer i nie chciało mi się wracać do domu tak jest przyjemnie
wiosna nadchodzi i mam motywację do ćwiczeń ale jestem chora i muszę się najpierw wykurować
Tż pojechał właśnie do pracy na popołudniówke a mnie czeka sprzątanie ale najpierw kawka

dziewczyny polecicie mi jakiś dobry samoopalacz/ balsam brązujący? tylko żeby była brązowa "opalenizna" nie pomarańczowa i nie robiły się zacieki
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 13:43   #452
BlackSwann
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
witam

po pracy wzięłam pieska na spacer i nie chciało mi się wracać do domu tak jest przyjemnie
wiosna nadchodzi i mam motywację do ćwiczeń ale jestem chora i muszę się najpierw wykurować
Tż pojechał właśnie do pracy na popołudniówke a mnie czeka sprzątanie ale najpierw kawka

dziewczyny polecicie mi jakiś dobry samoopalacz/ balsam brązujący? tylko żeby była brązowa "opalenizna" nie pomarańczowa i nie robiły się zacieki
Ziaja Sopot Spa Poczytaj sobie o nim na KWC.
BlackSwann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 13:44   #453
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
A jednak wpadłam do Was na chwilę, bo mi mózg odleci przez tą ciągłą naukę... A chwilka przerwy jeszcze nikomu nie zaszkodziła
Ogólnie napisałam dzisiaj wszyściutko ze spr. z geografii , gorzej z biologią, bo nauczyłam się wszystkiego co było w zeszycie i te ważne rzeczy z książki(naprawdę dużo tego było) a ona jak zwykle zrobiła tylko 4zad. i do tego, żeby było śmieszniej - 2 z zeszytu + 2 z jakiś totalnie nieznaczących informacji, które są w środku tekstu w książce - zawsze tak daje bo mamy się uczyć "dokładnie i wszystkiego co jest w materiale" no myślałam, że padnę, tyle się uczyłam a zrobiłam tylko te 2 z zeszytu i po połowie z tamtych 2 następnych, ale to tylko wymieniłam...

agusiownik
- dzięki za odp.! A ty mieszkasz w Irlandii czy w Anglii bo mi się już coś pomieszało?

tillavanilla - o, Ty to na 100% mieszkasz w Angli i mam takie pytanko do Ciebie bo mój ojciec tam pracuje i tak się zastanawiam co mógłby mi tam kupić z kosmetyków - coś niedostępnego w Polsce, albo coś co jest tańsze tam niż u nas - może masz coś wartego polecenia?

Czekoladowa1
- hehe, no niestety dołujące, ale prawdziwe Ojej, dziękuję, jak miło mi się zrobiło jak to przeczytałam I nie przejmuj się - ja dziś miałam na 8 a wróciłam do domu po 16, jutro to samo, normalka...

Anastazja86
- ooo widzisz, to żeśmy się dobrały z tym niedoszłym imieniem Też kiedyś chciałam dać to imię mojej córeczce bo jest śliczne, jak kiedyś będę mieć, ale już mam swoje 2 inne typy przy których zostanę I dokładnie dałaś idealny przykład z płacami za granicą a kosztami życia a tutaj ...To samo zauważyłam w Hiszpanii jak byłam, tam za pół roku pracy na zwykłym stanowisku kupisz sobie świetne autko i to przy normalnym życiu, jedzeniu, chodzeniu po knajpkach, kupowaniu ciuchów itd itp. a u nas? U nas za niedługo ludzi to za godzinę pracy będzie stać na....cukier i eee..chleb? No bomba, a gdzie reszta... Wracaj do zdrówka !!

Marlienkaa2 - ja też tworzę moje must have i również jestem przerażona bo takich naprawdę potrzebnych produktów mam sporo, a kasa z nieba nie leci...

mirkaaa - a to niestety ze względu na przedmioty, które obowiązują na takich studiach - chemia przede wszystkim no i zapewne biologia..A ja niestety jestem noga z tych przedmiotów totalna i jestem w Technikum Hotelarskim także zupełnie inny kierunek .... Jakbym mogła jeszcze raz wybrać, to poszłabym do liceum na biol-chem i przyłożyła się do tych przedmiotów, ale w gimnazjum nie wiedziałam jeszcze co będę chciała robić w życiu i tak jakoś wyszło..

buahhot - i mnie bardzo się te buciki podobają, od razu widzę takie piękne lato, zapach morza itd. mmmm .... Ale u mnie tak samo jak u caate - nie dla mnie takie paseczki, bo skracają nóżkę, a ja za długich to nie mam...

marta 85 - jak ja Ci zazdroszczę, co chwilę gdzieś wybywasz i to jeszcze w góry

angelinmyheart - gratuluję! Widzisz, jaka zdolniacha z Ciebie!

pettiteAngel
- trzymam mocno kciuki za osiągnięcie wymarzonej wagi i za motywację zwłaszcza, sama wiem jakie to trudne się zawziąć bo sama nie mogę a też by mi się przydało i to bardzo, takie 3kg schudnąć to byłoby fajnie ...Także do boju!

loluska - ojej, biedactwo, Kochana życzę żebyś jak najszybciej powróciła do sprawności i z kręgosłupem i ręką...

O,właśnie może nie na temat, ale jestem specem od offtopów Za co bardzo Was przepraszam, ale dla mnie to wątek taki jak ten, gdzie tak świetnie się ze sobą dogadujemy i czujemy się jakbyśmy już się znały, to są nie tylko porady, rozmowy itd. na temat wyglądu, urody, mody itp. ale także właśnie o takich zwykłych, codziennych sprawach ...
A co do pytania: macie już typy imion dla swoich przyszłych dzieci? Albo może chociaż się zastanawiałyście nad jakimiś? Bardzo ciekawa jestem, czy będą przeważać tradycyjne, czy może zagraniczne ?
U mnie jest to : dziewczynka -Amelia, a jak będzie druga to Lena, a dla chłopca Oskar

I mam jeszcze 2 pytanka ale to już do tematu wątku: nie wiem czy już pytałam, czy nie, przepraszam, ale u mnie czasami z pamięcią ciężko
Miała któraśz Was perfumy Little White Dress z Avonu? Bo chciałabym zamówić, a nie wiem czy to będzie dobry zakup, jak one pachną tak mniej więcej?
I miała może któraś z Was do czynienia z Effaclarem K bądź Effaclarem Duo z La Roche Posay? Bo wiem, że jakiś taki specyfik kupić muszę na pewno, ale nie wiem zupełnie który Który będzie bardziej działał itd.?? Bo myślałam nad Diacnealem z Avene, który bodajże caate mi polecała ale nie wiem czy nie będzie już za silny na tę porę roku, i chyba z nim poczekam do jesieni..Ale chciałabym mieć taką w miarę buźkę na lato i nie wiem czym już się ratować I myślałam właśnie nad którymś z Effaclarów tylko nie wiem który lepszy..I do tego dokupić też żel myjący z Effaclar'a.

Ja wracam do nauki,miłego popołudnia Kochane!!

mieszkam w Irlandii, a imiona dla dziewczynki to Agatka, dla chłopców Jaś i Staś

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 13:48   #454
mirkaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
mirkaaa - mam paru kolegow wolnych, chcesz?? Bo bym chetnie poszla pobawic sie na jakims weselu
Oczko robie, dopiero zaczynam
hahaha
z tym weselem to niekoniecznie chyba ze zmienie poglady
ale z kolegami to czemu nie, u mnie nic ciekawego niestety nie ma takze bardzo chetnie
mirkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 13:52   #455
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc

Ale mi dzis glowa peka
Wrocilam wlasnie z apteki gdzie odebralam moje witaminki body max plus, od jutra 6 miesieczna kuracja
I mam Tisane do ust, mam nadzieje ze pomoze

Dziewczyny, nie wiem co zrobic - dostalam w prezencie perfumy caroliny herrery 60 ml 212 woman - sprawa jest taka ze ja ich nie cierpie (wachalam w perfumerii nie raz i zawsze ale to zawsze mam po nich bol glowy, po prostu jestem bardzo uwrazliwiona na niektore zapachy) ale za to kocham 212 sexy. Mojej Mamie sie ryplo a oddac ich nie moze. Co ja mam z nimi zrobic?
Na allegro sprzedac? Ja ich na 100% nie bede uzywac. Poradzcie

Anastazja - bardzo mi przykro z powodu Twojej Mamy, mam nadzieje ze bedzie z dnia na dzien coraz lepiej

Alessandra - co do ust to u mnie carmex nie dziala, bambino nie dziala Mam nadzieje ze Tisane mnie poratuje
A co do imion dla dzieci to Amelia mi sie bardzo zle medycznie kojarzy ale reszta ladna
Ja jeszcze nie mam wybranych i podejrzewam ze dluuugo nei bede miec

Loluska - duzo zdrowka Doskonale Cie rozumiem bo wiem co to znaczy problem z odcinkiem szyjnym

Aaaaa no i witam wszystkie nowe dziewczyny z ktorymi sie jeszcze nie znam

Wiecie ze mi sie 2 pacjentow poplakalo? Ale ze szczescia

jak Ci się nie podobają to sprzedaj po co mają leżeć

Stary 2011-03-15, 14:01   #456
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSwann Pokaż wiadomość
Ziaja Sopot Spa Poczytaj sobie o nim na KWC.
dziękuję zaraz poczytam o nim
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 14:26   #457
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny, czy można do Was dołączyć?

Postanowiłam ostatnio, że wraz z nadejściem wiosny zacznę o siebie porządnie dbać. A ta dzisiejsza pogoda natchnęła mnie do tego podwójnie Poza tym jestem przed okresem i mam dni paszteta, więc stwierdziłam, że zamiast biadolić to się porządnie za siebie wezmę. Mam już nawet wstępny plan i zrobiłam dziś zakupy w rossmannie, ale może nie będę Was zanudzać, póki nie powiecie mi czy przyjmiecie mnie do swojego grona

Pozdrawiam!
witaj

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Cytat:
Dziękuję za miłe przyjęcie
Nie wiem jeszcze jakie macie plany urodowe, ale ja postanowiłam dziś kilka rzeczy:
- walczę cały czas z bliznami potrądzikowymi i mam nadzieję, że będzie tylko lepiej
-zakupiłam balsam antycellulitowy, żeby go wreszcie regularnie używać
- zamierzam też używać co kilka dni balsamu brązującego, bo straszny bladzioch ze mnie
- kupiłam ten nowy ujędrniający szampon Elseve i mam nadzieję, że poprawi się ich wygląd
- na poprawę humoru i przywitanie wiosny kupiłam różowy lakier do paznokci i cielisty błyszczyk do ust z drobinkami
- zamierzam też regularnie łykać witaminy oraz pić czerwoną herbatę

Powiedzcie mi moje drogie, czy któraś z Was orientuje się w temacie zdrowego odżywania i diet?
jak walczysz z bliznami potrądzikowymi?

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

Cytat:
Napisane przez martulinaify Pokaż wiadomość
Dziewczynki, przyjmiecie także mnie do swojego wspaniałego grona?? Podczytuję Was tu od pewnego czasu, ale już najwyższa pora wyjść z ukrycia
To może kilka słów o mnie... Wkrótce kończę 21 lat i w związku z tym postanowiłam bardziej o siebie zadbać. Dieta, więcej ruchu itd. Tydzień temu rozpoczęłam też kurację Diacneal'em. Z niecierpliwością czekam na pierwsze efekty
witaj

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Cytat:
Napisane przez wampir Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Idzie wiosna, rozstałam się z chłopakiem i powoli zaczynam zmieniać swoje życie, więc trzeba również o siebie zadbać. Postanowiłam do Was napisać

Zastanowiłam się, co chciałabym w sobie poprawić. I stworzyła mi się niezła lista:

- obgryzam paznokcie i trzeba coś z tym zrobić, bo z takimi resztkami nie mam nawet co udać się do kosmetyczki.
- po ziemie mam strasznie spękane pięty, aż wstyd ponadto paznokcie też nie są idealne
- strasznie wysycha mi skóra i balsamy, kremy, olejki nie wiele pomagają.
- zęby - pora zadbać o ich nieskazitelną biel
- nie dawno przefarbowałam loki na czarno. Nie żałuję, choć mówią na mnie Mroczny Żniwiarz Ale zastanawiam się, czy nie powinnam jakoś ich podciąć, żeby ładniej się układały. Są dość krótki. bo do ramion i nie chcę skracać zbytnio z długości.
- powinnam też ćwiczyć, jednak mieszkam w akademiku o dość niskim standardzie i ciężko to zrobić.
- rozstępy na brzuchu i drobny cellulit na pupie
- no i oczywiście wyrównać brwi (nie cierpię tego)

Ma razie tyle przyszło mi do głowy
cześć

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

nie wiem czy jeszcze później będę miała czas wejść na wizaż, więc już się z Wami żegnam nie piszcie za dużo

Stary 2011-03-15, 14:33   #458
BlackSwann
BAN stały

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
witaj

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

jak walczysz z bliznami potrądzikowymi?

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

witaj

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

cześć

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

nie wiem czy jeszcze później będę miała czas wejść na wizaż, więc już się z Wami żegnam nie piszcie za dużo
hej hej Też masz problem z bliznami? Mi jeszcze gdzieniegdzie wyskakują krostki, zwłaszcza przed okresem :/
Uzywam epiduo oraz tego kremu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...zy.html&next=1
BlackSwann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 14:35   #459
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
hej hej Też masz problem z bliznami? Mi jeszcze gdzieniegdzie wyskakują krostki, zwłaszcza przed okresem :/
Uzywam epiduo oraz tego kremu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...zy.html&next=1
też właśnie mam blizny, ale nie wiem jak się ich pozbyć laser niestety mi nie pomógł

Stary 2011-03-15, 14:43   #460
tillavanilla
Raczkowanie

hej
wlasnie zrobilam obiad,synek jeszcze spi,wiec biore sie za nadrabianie

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 15:05   #461
marta 85
Wtajemniczenie

Hej

Witam również nowe koleżanki

Przyszłam się tylko przywitać i dalej do nauki

Byłam też na małych zakupach ;
maseczki
- https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ff.html&next=1
- https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra.html&next=1
krem do rąk
- https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ja.html&next=1

Miłego popołudnia

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 15:28   #462
mirkaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
też właśnie mam blizny, ale nie wiem jak się ich pozbyć laser niestety mi nie pomógł
A robilas sobie kwasy? Albo peeling migdałowy?
mirkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 15:33   #463
tillavanilla
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
tillavanilla - o, Ty to na 100% mieszkasz w Angli i mam takie pytanko do Ciebie bo mój ojciec tam pracuje i tak się zastanawiam co mógłby mi tam kupić z kosmetyków - coś niedostępnego w Polsce, albo coś co jest tańsze tam niż u nas - może masz coś wartego polecenia?
wiesz ciezko powiedziec,bo nie orientuje sie co jest teraz dostepne w Polsce,a co nie,z pewnoscia jednak warto kupic perfumy Przejrzyj ten watek,tam z pewnoscia znajdziesz cos dla siebie
Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
hej dziewczynki ja na chwilke

Zaczela sie wiosna wiec robimy porzadki na podworku na nic nie mam czasu bylam na solarium dzisiaj....ojej ale sie spieklam poszlam na 15 minut ale ze solarium nie bylo nagrzane to baba mi wlaczyla na 20 ale musze juz teraz przystopowac podcielam wloski 3 cm !!! Ale roznica ale grunt ze zdrowe....bede opcinac konce co jakis czas a jak stan ich sie polepszy to wtedy bede zapuszczac
jejku,chyba przesadzasz z solarka,u nas mozna wejsc na max 9 min i nie wyobrazam sobie siedziec tam dluzej

caate podoba mi sie ta ostatnia torebka,a makijaz super,powiedz mi tylko czy podczas malowania lini wodnej kredka nyxa nie zbiera ci sie ona na rzesach?

BlackSwann,wampir witajcie:roza :
Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
Marthaaa, odpisala mi na PW, ze zyje i wszystko u niej dobrze, ale nie ma komputera i czasu na wizaz, ale odezwie sie wkrotce
elegancko

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość
Ale dzisiaj piękny dzień a u Was jaka pogoda dziewczynki ?
pochmurno i mgliscie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
też dzis poćwiczę- poczułam wiosnę i mam większą mobilizację
ja tez chcialabym pocwiczyc,ale wciaz czekam na orbitka

Przypomnialo mi sie,ze Alessandra pytala o typy imion dla dzieci,no wiec moj synek ma na imie Gracjanek,a jesli bede miala kiedys corke to nazwe ja Laura(Laurka)lub Maja,a synka to moze Alex lub Natan,choc watpie,ze tz by sie zgodzi na to ostatnie

Milego dnia sloneczka

Dbam o siebie!!!

Edytowane przez tillavanilla
Czas edycji: 2011-03-15 o 15:35
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 15:43   #464
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

tillavanilla masz racje, przesadzilam ostatnio i nawet wieczorem dostalam dreszczy i temperatury

tallulah ja jak dobrze pojdzie bede miala 2 wesela w pazdzierniku

patka ja tez mam sflaczaly brzuch ale jakos nie chce mi sie cwiczyc na szczescie moj Tz tez ma

Bylam z Zuzia u lekarza dostala lakcid i jakis syrop na biegunke. I ma temperature prawie 38 ale teraz spi. Mam nadzieje ze jej szybko przejdzie. Jak narazie jest dobrze oprocz tej temperatury

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

caate http://allegro.pl/ceriso-28dd-e-60dd-e-i1506040380.html

znalazlam cos takiego
Stary 2011-03-15, 15:44   #465
Elvii
Zadomowienie

Myślicie że mogłabym potraktować mikrofibrą moje te grudki? bo już sama nie wiem czy to uczulenie.. bo odstawiłam ten krem i smaruje tylko buzie kremem i jej "nie ruszam" a to gówno nie złazi..

byłam na małych zakupach w sephorze, i h&m'ie

jak na coś się zaiłyście w sephorze to teraz są 3 produkty w cenie 2 )

proszę, kliknij i obserwuj
http://viritka.blogspot.com/

Edytowane przez Elvii
Czas edycji: 2011-03-15 o 15:46
Elvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 15:47   #466
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
witam

ja polecam balsam brązujący lirene jedyny który mi pasuje

nie byłam jednak w SP, pojechałam do tesco- kupiłam serum antycell eveline za 10 zł.. i koszulke białą z bufkami - za 23 zł

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 16:10   #467
martulinaify
Raczkowanie

Cytat:
tez bede robic, ale to wieczorem

ohhh, takie konto miec

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

dzisiaj okres powinnam dostac,ale tak sie napalilam na cwiczenia, ze nic mnie nie powstrzyma, bo nawet TZta mama mowi, ze przytylo mi sie
A ćwiczysz jakoś konkretnie? Zazdroszczę takiego samozaparcia Znając siebie, to pewnie uznałabym zbliżający się okres za świetną wymówkę

Dodatkowo byłam jeszcze dzisiaj u lekarza na kontroli, okazało się, że muszę wziąć kolejną dawkę antybiotyku, już 3 ciągu miesiąca. Ale tak to niestety jest przy zapaleniu płuc:/ Dodatkowo jeszcze mam się oszczędzać, więc do końca miesiąca mogę zapomnieć o jakimkolwiek ruchu, no może poza spacerem.

Znacie może jakiś bardzo mocno nawilżający krem/maść? Mam strasznie podrażniony nos i nic mi nie pomaga, nawet tribiotic:/
martulinaify jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 16:11   #468
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
tillavanilla masz racje, przesadzilam ostatnio i nawet wieczorem dostalam dreszczy i temperatury

tallulah ja jak dobrze pojdzie bede miala 2 wesela w pazdzierniku

patka ja tez mam sflaczaly brzuch ale jakos nie chce mi sie cwiczyc na szczescie moj Tz tez ma

Bylam z Zuzia u lekarza dostala lakcid i jakis syrop na biegunke. I ma temperature prawie 38 ale teraz spi. Mam nadzieje ze jej szybko przejdzie. Jak narazie jest dobrze oprocz tej temperatury

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

caate http://allegro.pl/ceriso-28dd-e-60dd-e-i1506040380.html

znalazlam cos takiego
dziekuje
all juz przegladalam, bardziej zalezy mi na sklepach internetowych, ale to juz sobie chyba mnie wiecej posuzkalam bo ciezko z tym rozmiarem niestety

Cytat:
Napisane przez Elvii Pokaż wiadomość
Myślicie że mogłabym potraktować mikrofibrą moje te grudki? bo już sama nie wiem czy to uczulenie.. bo odstawiłam ten krem i smaruje tylko buzie kremem i jej "nie ruszam" a to gówno nie złazi..

byłam na małych zakupach w sephorze, i h&m'ie

jak na coś się zaiłyście w sephorze to teraz są 3 produkty w cenie 2 )
a ta kaszke masz biala? z takimi kropeczkami? moze masz to cos co pisala mi blondi1985
Cytat:
ja polecam balsam brązujący lirene jedyny który mi pasuje

nie byłam jednak w SP, pojechałam do tesco- kupiłam serum antycell eveline za 10 zł.. i koszulke białą z bufkami - za 23 zł
tez je widzialam, ale same male rozmiary byly

tillavanilla ii to jak! ile musze sie nameczyc, zeby tak odchylic oko, zeby nie maznac rzes....
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 16:13   #469
marlienkaa2
Zadomowienie

Hello Ale u mnie dzisiaj pięknie. Całe 15 stopni. Zaraz zrobię obiad, a potem ćwiczenia.
BlackS Wklejaj wypowiedź. Co do majonezu, to raczej nie. Zamień na jogurt naturalny. Najlepszy jest taki z Carefoura marki Carefour. Muesli proponowała bym robić samemu. Zawsze to smaczniejsze i mniej cukru. Na jakiej diecie jesteś?
Anastazja Też polecam Lirene.
Stary 2011-03-15, 16:14   #470
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
dziekuje
all juz przegladalam, bardziej zalezy mi na sklepach internetowych, ale to juz sobie chyba mnie wiecej posuzkalam bo ciezko z tym rozmiarem niestety

a ta kaszke masz biala? z takimi kropeczkami? moze masz to cos co pisala mi blondi1985

tez je widzialam, ale same male rozmiary byly

tillavanilla ii to jak! ile musze sie nameczyc, zeby tak odchylic oko, zeby nie maznac rzes....
a u mnie z kolei były same od 40 w górę... ale udało mi sie dorwac ostatnią 36

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 16:21   #471
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mirkaaa Pokaż wiadomość
A robilas sobie kwasy? Albo peeling migdałowy?
kwasy nie, peeling tak, ale nie pomógł

Stary 2011-03-15, 16:31   #472
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
o to zdaj relację jak Tobie się podoba ja dziś się nim pomalowałam ale nie jestem pewna czy dobry odcień wzięłam... ale może dlatego że jestem zaspana i nic mi się dzis nie podoba
Ja mam ten drugi odcień i podoba mi się

Cytat:
Napisane przez Elvii Pokaż wiadomość
To uczulenie niekoniecznie musisz mieć od kremu. Ja mialam z jakiegoś jedzenia-prawdopodobnie chemii zawartej w jedzeniu. Idź koniecznie do dermatologa, jak nie schodzi. Mi zrobili maść i przeszło szybko
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 16:37   #473
91moniaa161
Zadomowienie

blondyneczka biedna Twoja córeczka życzę zdrówka

anastazja z balsamów brązujących polecam Dove Summer Glow i tak jak kitka z lirene, też świetny i nie drogi jednak z tych dwóch wybrałabym lirene

martulinaify Tobie też dużo zdrowia

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 16:44   #474
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Cytat:

anastazja z balsamów brązujących polecam Dove Summer Glow i tak jak kitka z lirene, też świetny i nie drogi jednak z tych dwóch wybrałabym lirene

jak dla mnie to tez lirene.

Zaraz zrobię obiad, a potem ambitnie manicure i pedicure nowymi lakierami czuję wiosnę!
Stary 2011-03-15, 16:44   #475
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
a u mnie z kolei były same od 40 w górę... ale udało mi sie dorwac ostatnią 36
to szczesciara

klikam torebke:http://allegro.pl/td091a1-elegancka-...491625341.html

mam nadzieje ze dojdzie, wybiore chyba 'za pobraniem', czyli przy listonoszu otwieram paczke, sprawdzam i mu place? bo tutaj jest taka duza jak chce a w slepie widzialam tylko takie: http://allegro.pl/td092a3-elegancka-...510221770.html

a mi sie bardziej ta wieksza podoba

a biustonosz kupie ktorys z tych:
http://www.milena-bielizna.pl/biusto...ushup_486.html
http://www.e-lady.pl/produkt/12909/bardotka-retro.html
http://www.e-lady.pl/produkt/12164/b...e-push-up.html
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 16:44   #476
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Cytat:

jak dla mnie to tez lirene.

Zaraz zrobię obiad, a potem ambitnie manicure i pedicure i malowanko nowymi lakierami czuję wiosnę!
Stary 2011-03-15, 16:46   #477
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

wampir cześć

loluska a jaki odcień tego różu wzięłaś? jak już gdzieś pisałaś to przepraszam za przeoczenie

caate o tak konto bez limitu

Anastazja86
według mnie dobry samoopalacz to st.moriz, a z takich droższych st. tropez i xen-tan

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 16:50   #478
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc, ja dzis doslownie na sekundke

Cytat:
Napisane przez martulinaify Pokaż wiadomość
Znacie może jakiś bardzo mocno nawilżający krem/maść? Mam strasznie podrażniony nos i nic mi nie pomaga, nawet tribiotic:/
Bo tribiotic nie jest nawilzajacy, przeciez to masc lecznicza z antybiotykiem. I nie powinno jej sie stosowac przewlekle a juz napewno nie do nawilzania.

Mocno nawilzajace sa kremy dzieciece z serii babydream z rosmanna, inne kremy dzieciece, masc nagietkowa, krem alantan plus.

Postaram sie Was nadrobic jakos jutro/pojutrze dopiero
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 16:51   #479
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Cytat:
to szczesciara

klikam torebke:http://allegro.pl/td091a1-elegancka-...491625341.html

mam nadzieje ze dojdzie, wybiore chyba 'za pobraniem', czyli przy listonoszu otwieram paczke, sprawdzam i mu place? bo tutaj jest taka duza jak chce a w slepie widzialam tylko takie: http://allegro.pl/td092a3-elegancka-...510221770.html

a mi sie bardziej ta wieksza podoba

a biustonosz kupie ktorys z tych:
http://www.milena-bielizna.pl/biusto...ushup_486.html
http://www.e-lady.pl/produkt/12909/bardotka-retro.html
http://www.e-lady.pl/produkt/12164/b...e-push-up.html
fajna torebka. Chociaz nie w moim stylu.
kurcze, cos mi sie pochrzanilo z klawiatura

tak, przy pobraniu mozesz otworzyc przy listonoszu chociaz ja zwykle slysze ze nie maja czasu czekac.

Co do biustonoszy,
z mileny mam mnostwo modeli, uwielbiam je. Tiramisu jest nie do zdarcia i swietnie trzyma i zbiera biust.
Drugi sliczny ale producenta nie znam.
Co do trzeciego to uwazaj z rozmiarowka, z trwaloscia tego producenta tez bywa roznie.

'
Stary 2011-03-15, 16:51   #480
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

caate, drugi i trzeci biustonosz świetny zaraz przejrzę stronkę, może znajde coś dla siebie

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości