|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII
witam
![]() u mnie pogoda piękna po pracy wzięłam pieska na spacer i nie chciało mi się wracać do domu tak jest przyjemnie wiosna nadchodzi i mam motywację do ćwiczeń ale jestem chora i muszę się najpierw wykurować Tż pojechał właśnie do pracy na popołudniówke a mnie czeka sprzątanie ale najpierw kawka![]() dziewczyny polecicie mi jakiś dobry samoopalacz/ balsam brązujący? tylko żeby była brązowa "opalenizna" nie pomarańczowa i nie robiły się zacieki |
|
|
|
#452 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mieszkam w Irlandii, a imiona dla dziewczynki to Agatka, dla chłopców Jaś i Staś
|
|
|
|
|
#454 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
z tym weselem to niekoniecznie chyba ze zmienie poglady ![]() ale z kolegami to czemu nie, u mnie nic ciekawego niestety nie ma takze bardzo chetnie
|
|
|
|
|
#455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak Ci się nie podobają to sprzedaj po co mają leżeć |
|
|
|
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#457 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- nie wiem czy jeszcze później będę miała czas wejść na wizaż, więc już się z Wami żegnam |
||||
|
|
|
#458 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Też masz problem z bliznami? Mi jeszcze gdzieniegdzie wyskakują krostki, zwłaszcza przed okresem :/Uzywam epiduo oraz tego kremu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...zy.html&next=1
|
|
|
|
|
#459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#460 |
|
Raczkowanie
|
hej
![]() wlasnie zrobilam obiad,synek jeszcze spi,wiec biore sie za nadrabianie
|
#461 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Witam również nowe koleżanki ![]() Przyszłam się tylko przywitać i dalej do nauki ![]() Byłam też na małych zakupach ; maseczki - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ff.html&next=1 - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra.html&next=1 krem do rąk - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ja.html&next=1 Miłego popołudnia
|
#462 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#463 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() caate podoba mi sie ta ostatnia torebka,a makijaz super,powiedz mi tylko czy podczas malowania lini wodnej kredka nyxa nie zbiera ci sie ona na rzesach? BlackSwann,wampir witajcie Cytat:
![]() pochmurno i mgliscie ![]() ja tez chcialabym pocwiczyc,ale wciaz czekam na orbitka ![]() Przypomnialo mi sie,ze Alessandra pytala o typy imion dla dzieci,no wiec moj synek ma na imie Gracjanek )lub Maja,a synka to moze Alex lub Natan,choc watpie,ze tz by sie zgodzi na to ostatnie![]() Milego dnia sloneczka
Jestem z toba od pierwszgo grama,ty moj najwiekszy skarb,a ja twoja mama... Dbam o siebie!!! Edytowane przez tillavanilla Czas edycji: 2011-03-15 o 15:35 |
|||
|
|
|
#464 |
|
Zadomowienie
|
tillavanilla masz racje, przesadzilam ostatnio i nawet wieczorem dostalam dreszczy i temperatury
![]() tallulah ja jak dobrze pojdzie bede miala 2 wesela w pazdzierniku ![]() patka ja tez mam sflaczaly brzuch ale jakos nie chce mi sie cwiczyc na szczescie moj Tz tez ma ![]() Bylam z Zuzia u lekarza dostala lakcid i jakis syrop na biegunke. I ma temperature prawie 38 ale teraz spi. Mam nadzieje ze jej szybko przejdzie. Jak narazie jest dobrze oprocz tej temperatury ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- caate http://allegro.pl/ceriso-28dd-e-60dd-e-i1506040380.html znalazlam cos takiego
|
|
#465 |
|
Zadomowienie
|
Myślicie że mogłabym potraktować mikrofibrą moje te grudki? bo już sama nie wiem czy to uczulenie.. bo odstawiłam ten krem i smaruje tylko buzie kremem i jej "nie ruszam" a to gówno nie złazi..
byłam na małych zakupach w sephorze, i h&m'ie jak na coś się zaiłyście w sephorze to teraz są 3 produkty w cenie 2 )
Edytowane przez Elvii Czas edycji: 2011-03-15 o 15:46 |
|
|
|
#466 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
jedyny który mi pasuje ![]() nie byłam jednak w SP, pojechałam do tesco- kupiłam serum antycell eveline za 10 zł.. i koszulke białą z bufkami - za 23 zł
|
|
|
#467 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Znając siebie, to pewnie uznałabym zbliżający się okres za świetną wymówkę![]() Dodatkowo byłam jeszcze dzisiaj u lekarza na kontroli, okazało się, że muszę wziąć kolejną dawkę antybiotyku, już 3 ciągu miesiąca. Ale tak to niestety jest przy zapaleniu płuc:/ Dodatkowo jeszcze mam się oszczędzać, więc do końca miesiąca mogę zapomnieć o jakimkolwiek ruchu, no może poza spacerem. Znacie może jakiś bardzo mocno nawilżający krem/maść? Mam strasznie podrażniony nos i nic mi nie pomaga, nawet tribiotic:/ |
|
|
|
|
#468 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
all juz przegladalam, bardziej zalezy mi na sklepach internetowych, ale to juz sobie chyba mnie wiecej posuzkalam bo ciezko z tym rozmiarem niestety Cytat:
![]() Cytat:
![]() tillavanilla ii to jak! ile musze sie nameczyc, zeby tak odchylic oko, zeby nie maznac rzes....
|
|
#469 |
|
Zadomowienie
|
Hello
Ale u mnie dzisiaj pięknie. Całe 15 stopni. Zaraz zrobię obiad, a potem ćwiczenia. BlackS Wklejaj wypowiedź. Co do majonezu, to raczej nie. Zamień na jogurt naturalny. Najlepszy jest taki z Carefoura marki Carefour. Muesli proponowała bym robić samemu. Zawsze to smaczniejsze i mniej cukru. Na jakiej diecie jesteś?Anastazja Też polecam Lirene.
|
#470 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
|
|
|
#471 |
|
Zakorzenienie
|
kwasy nie, peeling tak, ale nie pomógł
|
|
|
|
#472 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#473 |
|
Zadomowienie
|
blondyneczka biedna Twoja córeczka
życzę zdrówka anastazja z balsamów brązujących polecam Dove Summer Glow i tak jak kitka z lirene, też świetny i nie drogi jednak z tych dwóch wybrałabym lirene ![]() martulinaify Tobie też dużo zdrowia
|
|
#474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz zrobię obiad, a potem ambitnie manicure i pedicure nowymi lakierami czuję wiosnę!
|
|
|
#475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() klikam torebke:http://allegro.pl/td091a1-elegancka-...491625341.html mam nadzieje ze dojdzie, wybiore chyba 'za pobraniem', czyli przy listonoszu otwieram paczke, sprawdzam i mu place? bo tutaj jest taka duza jak chce a w slepie widzialam tylko takie: http://allegro.pl/td092a3-elegancka-...510221770.html a mi sie bardziej ta wieksza podoba ![]() a biustonosz kupie ktorys z tych: http://www.milena-bielizna.pl/biusto...ushup_486.html http://www.e-lady.pl/produkt/12909/bardotka-retro.html http://www.e-lady.pl/produkt/12164/b...e-push-up.html
|
|
#476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz zrobię obiad, a potem ambitnie manicure i pedicure i malowanko nowymi lakierami czuję wiosnę!
|
|
|
#477 |
|
Wtajemniczenie
|
wampir cześć
![]() loluska a jaki odcień tego różu wzięłaś? jak już gdzieś pisałaś to przepraszam za przeoczenie ![]() caate o tak konto bez limitu Anastazja86 według mnie dobry samoopalacz to st.moriz, a z takich droższych st. tropez i xen-tan
|
#478 | |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc, ja dzis doslownie na sekundke
![]() Cytat:
Mocno nawilzajace sa kremy dzieciece z serii babydream z rosmanna, inne kremy dzieciece, masc nagietkowa, krem alantan plus. Postaram sie Was nadrobic jakos jutro/pojutrze dopiero
|
|
|
|
|
#479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze, cos mi sie pochrzanilo z klawiatura ![]() tak, przy pobraniu mozesz otworzyc przy listonoszu chociaz ja zwykle slysze ze nie maja czasu czekac. Co do biustonoszy, z mileny mam mnostwo modeli, uwielbiam je. Tiramisu jest nie do zdarcia i swietnie trzyma i zbiera biust. Drugi sliczny ale producenta nie znam. Co do trzeciego to uwazaj z rozmiarowka, z trwaloscia tego producenta tez bywa roznie. '
|
|
|
#480 |
|
Wtajemniczenie
|
caate, drugi i trzeci biustonosz świetny
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.

ale najpierw kawka

A chwilka przerwy jeszcze nikomu nie zaszkodziła
Też kiedyś chciałam dać to imię mojej córeczce bo jest śliczne, jak kiedyś będę mieć, ale już mam swoje 2 inne typy przy których zostanę 

I myślałam właśnie nad którymś z Effaclarów tylko nie wiem który lepszy..I do tego dokupić też żel myjący z Effaclar'a.

Poza tym jestem przed okresem i mam dni paszteta, więc stwierdziłam, że zamiast biadolić to się porządnie za siebie wezmę. Mam już nawet wstępny plan i zrobiłam dziś zakupy w rossmannie, ale może nie będę Was zanudzać, póki nie powiecie mi czy przyjmiecie mnie do swojego grona
ponadto paznokcie też nie są idealne

na nic nie mam czasu