Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-15, 09:59   #61
evelineau
Zakorzenienie

Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek

[QUOTE=Karinio;25722175]
Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
jak to jest ze niektorzy sa szczesliwi w zwiazku a niektorzy nie? powodow napewno jest duzo: niedopasowanie, slub pod wplywem chwili, za wczesnie itd[/QUOOTE]
Też tak sądze choć znawcą nie jestem

Super

Uu,współczuje migreny. No to brawa dla męża
No tak troche załatwiania mieliście,a jakie planujecie autko kupić???
To możemy rece podac,też musze uważać co jem bo niestety ale mam wrażliwy żołądek-jelita etc.Raz zjadłam kebaba z innej knajpy,to mnie brzuch po nim bolał.
audi, to bedzie nasze 3 audi po slubie maz kocha ta marke jedziemy po nie dopiero w niedziele i akurat potem maz ma wolne to bedzie sie w nie gapil godzinami
ja sie boje jak czasem wyjdziemy gdzies ze znajomymi i to meczace jest bo boje sie cos zjesc
Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
a moze zeby było nam łątwiej zróbmy podsumowanie żonek na pierwszej stronie. Imie, miejsce zam., staż małżeński, dzieci, itp???

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Dlaczego niektórym jest dobrze a innym źle? hmmm... ja sądzę że jak ludzie się kochają, i szanują to już połowa sukcesu. A jak jeszcze nauczą się żyć ze sobą (tzn akceptować wady drugiwj strony i szanować zalety) - to już mamy dobry związek
oj wolalabym bez miejsca zamieszkania i takich szczegolow
Cytat:
Napisane przez Linusiaczek Pokaż wiadomość
O matko, ale ja nie znoszę gorąca! Za 2-3 tygodnie będzie tu ponad 30 stopni i ja będę umierać znów z przegrzania Mam to po mamie, ona też jest zimnolubna. To jest zdecydowanie NIE dla mnie Acz tak 20 stopni to akurat. No a ja znowu online jestem a wszyscy śpią, biedna ja
ja tez nie od razu robie sie bordowa i padam

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
bo ja wiem.... u nas zawsze tak było, wiec nie mam za czym tęsknić

jak fajnie jak mąż ma urlop i okna pomyje i obiad zrobi
ja uwielbiam jak maz ma wolne i rano budzi mnie kawa i sniadaniem
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 10:38   #62
Karinio
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Kolejny dzień i piękna pogoda
Za chwilke Was nadrobie tylko sobie zrobie herbatke
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 10:41   #63
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
[

tego to akurat moj nie robi, ale ja wstaję przed 6 za dnia nadrabia

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 11:17   #64
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
audi, to bedzie nasze 3 audi po slubie maz kocha ta marke jedziemy po nie dopiero w niedziele i akurat potem maz ma wolne to bedzie sie w nie gapil godzinami
ja sie boje jak czasem wyjdziemy gdzies ze znajomymi i to meczace jest bo boje sie cos zjesc
Noo audi to fajna marka z fajnymi autkami,to fakt. Nam też audice się podobają. Mam tak samo czasami jak ty z jedzeniem gdzies w knajpach.

Cytat:
Oj taaa,też tak lubie.

Miałam dziwny sen.Śniło mi sie,że byłam w szkole i stałam przy biurku i odpowiadałam
Potem śniło mi sie też,że koleżanki bluzka mi się spodobał to mi ją dała,przymierzyłam ale fajnie w niej nie wyglądałam

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Cytat:
O matko, ale ja nie znoszę gorąca! Za 2-3 tygodnie będzie tu ponad 30 stopni i ja będę umierać znów z przegrzania Mam to po mamie, ona też jest zimnolubna. To jest zdecydowanie NIE dla mnie Acz tak 20 stopni to akurat. No a ja znowu online jestem a wszyscy śpią, biedna ja
30 stopi ma być u Ciebie omg Nieźle Ja na odwrót,bo jestem ciepłolubna

Cytat:
jak fajnie jak mąż ma urlop i okna pomyje i obiad zrobi
Noo prawidłowo A żonka może odpocząć

Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość
U mnie kłotnie nie są możliwe... Jakbym chciała, to mój chłop, po całym moim wywodzie stwierdzi "mowiłaś coś?" albo "znowu próbujesz sie pokłócić" co sprawia, że mi ręce opadają i nerwy przechodzą. Nawet takich poważnych kłotni nie mieliśmy, bo jak coś jest, a któreś z nas jest wku*** to wychodzimy z domu.. Wracamy i rozmawiamy.
To dobrze,że tak lekko się kłocicie. Mam identyko,bo jak np falne focha na męża,to on za chwile przychodzi do mnie,patrzy się zaczyna się uśmiechać i mów noo choć do mnie i tuli noi wtedy jest już po kłótni

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-03-15 o 10:57
Stary 2011-03-15, 11:28   #65
n_i_x_i_e
Raczkowanie

My sie malutko kłócimy, ale jak juz jest jakieś nieporozumienie to
mężuś strzela focha,
i milczy a ja dostaje gorączki bo nie wiem o co mu chodzi ,
ale właśnie ostatnio juz sie uczymy wszystko wyjaśniać

A za co podziwiacie swoich mężów?
mi sie podoba jego analityczny umysł, wszystko pamięta, wszystko wyliczy , dobrze kojarzy.. nie to co ja...
Jego pasja do muzyki, gitary.. ma ucho do melodii
i to ze nie ma kompleksów... zazdroszczę mu..
Na mnie tez patrzy jakby nie widział tych wszystkich drobiazgów które mi w sobie przeszkadzają.
Brzuch ciążowy tez mu nie przeszkadzał w ogóle ..
nie miał żadnych oporów

Gdyby nie te jego fochy o pierdoły i ta drobiazgowość..
ale nie mam co narzekać , szczególnie po tym co przeszłam z byłym.

teraz wiem ze najważniejszy w związku oprócz miłości jest wzajemny szacunek i okazywanie uczuć.
n_i_x_i_e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 11:36   #66
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
tego to akurat moj nie robi, ale ja wstaję przed 6 za dnia nadrabia
za to masz pyszny obiad moj maz woli robic sniadania choc w niedziele zawsze on gotuje(czasem woli cos zamowic)

Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość
Noo audi to fajna marka z fajnymi autkami,to fakt. Nam też audice się podobają. Mam tak samo czasami jak ty z jedzeniem gdzies w knajpach.

Oj taaa,też tak lubie.

Miałam dziwny sen.Śniło mi sie,że byłam w szkole i stałam przy biurku i odpowiadałam
Potem śniło mi sie też,że koleżanki bluzka mi się spodobał to mi ją dała,przymierzyłam ale fajnie w niej nie wyglądałam

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

ja sie nauczylam lubic audice przy mezu teraz myslal o jakims bmw ale sie nie zgodzilam okropne bylo dzis oddajemy nasze autko kupcowi, chyba dopada mnie sentyment do niego(choc zdaniem meza nigdy jej{audicy} nie lubilam i bylam zazdrosna o nia)
szkola tez czesto mi sie sni i w tych snach zawsze jestem nieprzygotowana
ehh mam @ i umieram...

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Cytat:
Napisane przez n_i_x_i_e Pokaż wiadomość
mężuś strzela focha,

mi sie podoba jego analityczny umysł, wszystko pamięta, wszystko wyliczy , dobrze kojarzy.. nie to co ja...
Na mnie tez patrzy jakby nie widział tych wszystkich drobiazgów które mi w sobie przeszkadzają.

nie miał żadnych oporów

teraz wiem ze najważniejszy w związku oprócz miłości jest wzajemny szacunek i okazywanie uczuć.
mi maz zaimponowal tym jak traktowal kobiety i mnie zaklada mi plaszcz, odsuwa krzesla itd, nie pije itd
za pogrubione tez tylko on nie gral na gitarze a czyms innym ale sluch ma.
Stary 2011-03-15, 11:46   #67
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
mężuś strzela focha,

nie miał żadnych oporów

Za ambicję i determinację w dążeniu do celu. Za to że potrafi mnie zrozumieć w relacjach teściowa-synowa (oj nie zawsze jest łatwo).
Że jest moim partnerem (albo inaczej nie czyni mnie jego służącą) - pomaga w domowych obowiązkach. I to bardzo

No i jest moim prawdziwym przyjacielem. Jeszcze jak bylismy ze sobą krótko udowodnił mi że mogę na niego liczyć w każdej sytuacji..

Ale żeby nie było tak różowo to wady też ma Jest niesamowicie uparty i czasem egocentryczny

Edytowane przez tomalinka
Czas edycji: 2011-03-15 o 11:56
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-15, 12:08   #68
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Mogę dołączyć. W tym roku w czerwcu minie 2 lata odkąd jesteśmy małżeństwem, a razem jesteśmy 7 lat W lipcu nasz kochany synuś będzie miał roczek Nie zawsze jest idealnie jednak mąż nadal potrafi od czasu do czasu przygotować romantyczny wieczór i zrobić mi jakąś niespodziankę. Mogę śmiał powiedzieć, że w naszym związku nie ma monotonii Myślałam, że po narodzinach synka coś się zmieni, ale jest jeszcze lepiej.
Piszecie co cenicie w swoich mężach, a więc ja w swoim cenię odpowiedzialność i właśnie to, że czasem potrafi mnie zaskoczyć czymś miłym. Pomaga w obowiązkach domowych mimo, że on pracuje, a ja nie i stara się jak tylko może, żeby niczego nam nie zabrakło. Mimo, że marudzę czasem sama nie wiem czemu to on i tak się nie złości tylko wszystko próbuje załagodzić.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 12:25   #69
tomalinka
Wtajemniczenie

Post Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Mogę dołączyć. W tym roku w czerwcu minie 2 lata odkąd jesteśmy małżeństwem, a razem jesteśmy 7 lat W lipcu nasz kochany synuś będzie miał roczek Nie zawsze jest idealnie jednak mąż nadal potrafi od czasu do czasu przygotować romantyczny wieczór i zrobić mi jakąś niespodziankę. Mogę śmiał powiedzieć, że w naszym związku nie ma monotonii Myślałam, że po narodzinach synka coś się zmieni, ale jest jeszcze lepiej.
Piszecie co cenicie w swoich mężach, a więc ja w swoim cenię odpowiedzialność i właśnie to, że czasem potrafi mnie zaskoczyć czymś miłym. Pomaga w obowiązkach domowych mimo, że on pracuje, a ja nie i stara się jak tylko może, żeby niczego nam nie zabrakło. Mimo, że marudzę czasem sama nie wiem czemu to on i tak się nie złości tylko wszystko próbuje załagodzić.
Cześć A my nawet blisko mieszkamy jestem z Rudy Śl.

Edytowane przez tomalinka
Czas edycji: 2011-03-15 o 12:32
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 13:02   #70
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Za ambicję i determinację w dążeniu do celu. Za to że potrafi mnie zrozumieć w relacjach teściowa-synowa (oj nie zawsze jest łatwo).
Że jest moim partnerem (albo inaczej nie czyni mnie jego służącą) - pomaga w domowych obowiązkach. I to bardzo

No i jest moim prawdziwym przyjacielem. Jeszcze jak bylismy ze sobą krótko udowodnił mi że mogę na niego liczyć w każdej sytuacji..

Ale żeby nie było tak różowo to wady też ma Jest niesamowicie uparty i czasem egocentryczny
wiem cos o tym niestety
Stary 2011-03-15, 13:06   #71
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
No faktycznie Rzut beretem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-15, 13:15   #72
n_i_x_i_e
Raczkowanie

Cytat:
ja tez

no co do odpowiedzialności to mój tez sie sprawdził,
mial 21 jak sie dowiedział o dzieciątku i od tej pory to wzorowy ojciec.
n_i_x_i_e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 13:21   #73
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Ja od pierwszego dnia wiedziałam, że to TEN i nie pomyliłam się Chociaż nie zawsze jest kolorowo i mój mąż ma swoje za uszami (jak każdy zresztą) to nie wymieniłabym go na żadnego innego
Stary 2011-03-15, 13:28   #74
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Ja od pierwszego dnia wiedziałam, że to TEN i nie pomyliłam się
o kurcze, ale szybko

[*] 11.09.2012
Stary 2011-03-15, 13:53   #75
Linusiaczek
Wtajemniczenie

Dzień doberek wszystkim! Ja znów wstaję, a tu już dyskusja w pełni, to nie fair! W ten sposób to ja nigdy nie nadążę

Cytat:
A jak długo już mieszkasz w Stanach? A małżonek to z jakiego kraju?
No mąż Amerykanin, inaczej byłoby trudno nam w ogóle wyemigrować do Stanów. USA jest strasznie dziwne po 11 września. No ale spotkaliśmy się w Europie w tym samym kraju, potem mieszkaliśmy w różnych, nie chciałam w ogóle słyszeć o związku, bo niby jak to się miało udać? Ale jakoś przez ten czas spotykaliśmy się regularnie, pomimo takiej róznicy kilometrów (znaczy ciągle w obrębie UE), on był niesamowicie kochany cały czas, nigdy nie spotkałam tak fajnego faceta. Potem wtedy jeszcze chłopak mnie długo przekonywał, żebym poleciała z nim go odwiedzić w Stanach, pokazywał mi gdzie mieszka, planował co mi pokaże, chciał przedstawić rodzicom itd... I jak w końcu poleciałam z nim to mi się po miesiącu oświadczył, bo już nie chciał się ze mną rozstawać. Jego rodzina to świętowała z nami przez tydzień zaręczyny (bardzo mnie polubili, mam najlepszych teściów pod słońcem), ale.... Ja nie chcę nawet mówić jaką moja rodzina miała minę jak do nich zadzwoniłam: eee... mamo? Bo wiesz, ja chyba zostaję... zaręczyłam się

Cytat:
ja tez nie od razu robie sie bordowa i padam
No, jak i ja!! A teraz sobie wyobraź, że tu prawie pół roku jest 40 stopni

Cytat:
30 stopi ma być u Ciebie omg Nieźle Ja na odwrót,bo jestem ciepłolubna
30 stopni to jeszcze bym tak nie marudziła! Ale 40 i wilgotnośc gorsza niż w Tunezji to już tak! Ale przynajmniej zima tu nie trwa dłużej 2 tygodnie, coś za coś (tak czy siak, jak tylko będę mogła, to stąd się wynoszę do jakiś ludzkich klimatów)

Widzę, że o kłótniach rozmawiacie. Ja nie wiem, my się z małżem kłocimy wyjątkowo rzadko, a jak już nawet to tak z 10 minut Ale to chyba dlatego, że mamy naprawdę bardzo bardzo podobne charaktery - podobne rzeczy nas wkurzają, tolerujemy taki sam poziom porządku (niski Jak nam się mieszkanko zagraci to zgodnie rzucamy hasło: tak dalej być nie może i sprzątamy i pucujemy ), lubimy podobne rzeczy itd., mąż gotuje, ja zmywam i tak to jakoś leci. Nie wiem, od początku nam się mieszkało wyjątkowo dobrze razem.

A co do tego, co cenię w mężu... cholera, dużo tego, chyba jeszcze mi klapki z oczu nie spadły Ale najbardziej to chyba ciepliwość, odpowiedzialność i to, że jest bardzo opiekuńczy i pomocny we wszystkim. Zawsze stara się być oparciem.

Edytowane przez Linusiaczek
Czas edycji: 2011-03-15 o 13:56
Linusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 14:45   #76
Karinio
Zakorzenienie

Hej ponownie

Wypiłam kawe,bo mnie coś głowa bolała.
No,a teraz Was nadrobie.

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-03-15 o 14:56
Stary 2011-03-15, 14:48   #77
Corvette
Zadomowienie

Cytat:
Dzień doberek wszystkim! Ja znów wstaję, a tu już dyskusja w pełni, to nie fair! W ten sposób to ja nigdy nie nadążę

Hi...hi...hi...Dzien Dobry tez chyba moge powiedziec tylko Tobie, a pozostalym kolezankom Dobry Wieczor
(Ja mam okolo 32 godziny "do Ciebie" z terenu Lake Erie)

Ja nie chcę nawet mówić jaką moja rodzina miała minę jak do nich zadzwoniłam: eee... mamo? Bo wiesz, ja chyba zostaję... zaręczyłam się

Wyobrazam sobie
Myslisz zeby kiedykolwiek wrocic ?
( ja prawie okolo 2-ch miesiecy temu, ale sie wyleczylam na dobre)

30 stopni to jeszcze bym tak nie marudziła! Ale 40 i wilgotnośc gorsza niż w Tunezji to już tak! Ale przynajmniej zima tu nie trwa dłużej 2 tygodnie, coś za coś (tak czy siak, jak tylko będę mogła, to stąd się wynoszę do jakiś ludzkich klimatów)
Nie "narzekaj" U mnie zima trwa 6 miesiecy (przesadzam, wydaje sie tylko wlec w nieskonczonosc) a lato parne ze dychac nie ma czym

Widzę, że o kłótniach rozmawiacie.
A co do tego, co cenię w mężu... cholera, dużo tego, chyba jeszcze mi klapki z oczu nie spadły Ale najbardziej to chyba ciepliwość, odpowiedzialność i to, że jest bardzo opiekuńczy i pomocny we wszystkim. Zawsze stara się być oparciem.
My sie nie klocimy. Kieeedyyys (1oo lat temu) pisalismy do siebie listy co ktoremu na sercu lezalo (nie smiejcie sie) i zostawialo w kuchni obok czajnika. (Wiem, wiem..komu by sie chcialo prawda? No ale swoja droga, zamiast wygadywania potoku slow i palniecia czegos co nie mozna cofnac...) A tak, to bylo krotko i wezlowato; a pozniej wieczorem, siadalismy sobie z drinkiem i debatowali. Teraz gdy to czytam to rzeczywiscie dziwnie to wygladam ale...bylo ciekawie, tym bardziej ze faceci raczej nie lubia pisac
Moj tez ma jakies wady, ale nic z czym nie mogla bym zyc. Zawsze moge na niego liczyc, nigdy mnie nie zawiodl, i chociaz o nic nigdy nie prosze (nie jestem materialistka), maz jest bardzo szczodry w uczuciach i prezentach . No i...ma miekkie serce do zwierzat.
Corvette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 15:28   #78
Karinio
Zakorzenienie

Za co cenie męża,za samodzielnośc,cierpliwośc ,za to że jest złotą rączką,pracowity,dobry ma dobre serducho.Czasami za dobre Ogolnie za wszystko-chyba

[QUOTE=n_i_x_i_e;25732762]My sie malutko kłócimy, ale jak juz jest jakieś nieporozumienie to
mężuś strzela focha,

nie miał żadnych oporów

teraz wiem ze najważniejszy w związku oprócz miłości jest wzajemny szacunek i okazywanie uczuć.[/QUOTE]
I prawidłowo Swoją droga szkoda czasu na kłótnie A co do wytłuszczonego to jak najbardziej również się zgadzam

Cytat:
Dzień dobry
Oczywiście,że możesz dołączyć. Witam nową koleżanke-szczęsliwą mężatke-mamusie Ślicznego masz synka ( avek )

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Cytat:
Bry Dasz rade,bo kto jak nie Ty

Cytat:
No mąż Amerykanin, inaczej byłoby trudno nam w ogóle wyemigrować do Stanów. USA jest strasznie dziwne po 11 września. No ale spotkaliśmy się w Europie w tym samym kraju, potem mieszkaliśmy w różnych, nie chciałam w ogóle słyszeć o związku, bo niby jak to się miało udać? Ale jakoś przez ten czas spotykaliśmy się regularnie, pomimo takiej róznicy kilometrów (znaczy ciągle w obrębie UE), on był niesamowicie kochany cały czas, nigdy nie spotkałam tak fajnego faceta. Potem wtedy jeszcze chłopak mnie długo przekonywał, żebym poleciała z nim go odwiedzić w Stanach, pokazywał mi gdzie mieszka, planował co mi pokaże, chciał przedstawić rodzicom itd... I jak w końcu poleciałam z nim to mi się po miesiącu oświadczył, bo już nie chciał się ze mną rozstawać. Jego rodzina to świętowała z nami przez tydzień zaręczyny (bardzo mnie polubili, mam najlepszych teściów pod słońcem), ale.... Ja nie chcę nawet mówić jaką moja rodzina miała minę jak do nich zadzwoniłam: eee... mamo? Bo wiesz, ja chyba zostaję... zaręczyłam się
Super historia Krótko zwięźle i na temat.
A co do świętowania przez tydzien Waszych zaręczyn,nieźle
A co Twych rodziców nie dziwie się,u mnie było np tak że po 5 miesiącach znajomości między nami zaiskrzyło,a oficjalnie razem byliśmy od 2 miesięcy i wtedy też postanowilismy że zamieszkamy razem.Noi moi byli chyba lekko zdziwieni,ale chyba mu ufali bo nie mieli żadnego ale,zresztą dorosła już na tyle byłam aby decydowac za swoje decyzje.

Cytat:
OMG

Cytat:
Wszędzie dobrze,gdzie nas nie ma. Nie no za duchotą nie przepadam.

Cytat:
Świetnie się czyta Twoje posty

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-03-15 o 15:06
Stary 2011-03-15, 16:14   #79
kaarooo
Zakorzenienie

Nadrobiłam
Właśnie wcinam budyń czekoladowy, który małżon ugotował

A za co ja cenię swojego chłopa? Za to, że jest jaki jest - nie udaje nikogo innego. Ma wady, duuuużo wad, ale ma w sobie to coś

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-15, 16:37   #80
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608
Konto usunięte

Witam ponownie !
Wkońcu się wiosna robi
Ja swojego męża cenię za pomoc, pracowitość, wsparcie no ale jest to także wadliwa osoba ale ideałów nie ma

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

A wracając do obchodzenia rocznic, to my owszem pamiętamy o nich oczywiście ja przypominam miesiąc wcześniej o takich, planujemy cuda wianki, a wychodzi na to że spędzamy je przed TV bo albo coś wypadnie albo nam się akurat w ten dzień nie chce świętować. Ale odbijamy sobie to w innym czasie i jakby to powiedzieć nalepiej nam wychodzi świętowanie bezokazyjne nieplanowane
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 17:04   #81
Linusiaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Corvette Pokaż wiadomość
My sie nie klocimy. Kieeedyyys (1oo lat temu) pisalismy do siebie listy co ktoremu na sercu lezalo (nie smiejcie sie) i zostawialo w kuchni obok czajnika. (Wiem, wiem..komu by sie chcialo prawda? No ale swoja droga, zamiast wygadywania potoku slow i palniecia czegos co nie mozna cofnac...) A tak, to bylo krotko i wezlowato; a pozniej wieczorem, siadalismy sobie z drinkiem i debatowali. Teraz gdy to czytam to rzeczywiscie dziwnie to wygladam ale...bylo ciekawie, tym bardziej ze faceci raczej nie lubia pisac
Eee, mnie się wydaje, że metoda pierwsza klasa Po co się kłocić całe dnie i sobie psuć atmosferę - każdy przeczyta co komu na serduchu lezy i wieczorami już się możecie godzić do woli

Cytat:
Hi...hi...hi...Dzien Dobry tez chyba moge powiedziec tylko Tobie, a pozostalym kolezankom Dobry Wieczor
(Ja mam okolo 32 godziny "do Ciebie" z terenu Lake Erie)
Witam koleżankę po tej samej stronie!!!
Chociaż z Lake Erie to Ty do mnie 32h to najwyżej samolotem masz, samochodem to chyba ze 2 razy tyle, co? ( O autobusach nawet nie wspomnę ) Nie no żartuję. Chyba faktycznie 32 h

Cytat:
Wyobrazam sobie
Myslisz zeby kiedykolwiek wrocic ?
( ja prawie okolo 2-ch miesiecy temu, ale sie wyleczylam na dobre)
Znaczy z małżem, który po polsku zna głównie słowa takie jak dzień dobry, wesołych świąt, żurek, pierogi, głupi i zamknij dzioba? (Te ostatnie to przez to, że ja gadam do świnek morkich po polsku jak mnie wkurzą i mąż podłapał ) No nie wiem... może Powiem Ci, że na początku bardzo tęskniłam, ale człowiek jednak wsiąka w teren, na którym mieszka już jakiś czas i coraz trudniej mi się do pewnych rzeczy w Polsce przyzwyczaić (nie żeby tu mnie nie wkurzały inne ) Ale za to lecim w maju do Polszczy odwiedzić starę kąty!

Cytat:
Nie "narzekaj" U mnie zima trwa 6 miesiecy (przesadzam, wydaje sie tylko wlec w nieskonczonosc) a lato parne ze dychac nie ma czym
O o, to by mi przeszkadzało Ja pamiętam, przyleciałam do Polski z mężem w lecie (co wszyscy narzekali, że tak gorąco, 36 stopni było), a my sobie na spacerki w pełnym słońcu na luzie. Rodzina myślała, że zmutowałam albo co w tych dzikich krainach

Cytat:
Moj tez ma jakies wady, ale nic z czym nie mogla bym zyc. Zawsze moge na niego liczyc, nigdy mnie nie zawiodl, i chociaz o nic nigdy nie prosze (nie jestem materialistka), maz jest bardzo szczodry w uczuciach i prezentach . No i...ma miekkie serce do zwierzat.
No... jak mój Jak zaadoptowaliśmy 2 świnki morskie ze schroniska to im taką klatę wybudował, że nie mam gdzie szafy wstawić No pałac normalnie! Jak żem nieśmiało wspomniała, że szafa no bo ciuchy i kosmetyki mi się walają po mieszkaniu, to mąż mi odpowiedział, że wzięliśmy zwierzaczki i to nie ich wina, że trzeba dbać, one muszą sobie biegać i być zdrowe i przeczytał na necie, że muszą mieć takie a takie wymiary i takie trociny i koniecznie nawiew i się nie stresować... Więc mam na środku pokoju klatkę 1,5 na 0,5 metra, a szafę w sypialni!

Cytat:
Za co cenie męża,za samodzielnośc,cierpliwośc ,za to że jest złotą rączką,pracowity,dobry ma dobre serducho.Czasami za dobre Ogolnie za wszystko-chyba
Tobie też klapki nie spadły, nie jestem jedyna!

Cytat:
Noo... jak ja. Mój były to był aparat, nie ma co - jak tak patrzę po latach to mnie naprawdę wielka dziwota bierze, co mi się na parę lat na ten mózg rzuciło

Cytat:
Bry Dasz rade,bo kto jak nie Ty
Szkoda, że nie ma ikonki 'siłacz', użyłabym

Cytat:
Super historia Krótko zwięźle i na temat.
Nooo... starałam się jak mogłam.

Cytat:
OMG
Wszędzie dobrze,gdzie nas nie ma. Nie no za duchotą nie przepadam.
A nie mówiłam, nie mówiłam?

Cytat:
Świetnie się czyta Twoje posty
Polecam się na przyszłość! <z ukłonem>
Linusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 17:25   #82
kaarooo
Zakorzenienie

Cytat:
O o, to by mi przeszkadzało Ja pamiętam, przyleciałam do Polski z mężem w lecie (co wszyscy narzekali, że tak gorąco, 36 stopni było), a my sobie na spacerki w pełnym słońcu na luzie. Rodzina myślała, że zmutowałam albo co w tych dzikich krainach
Ale powiem Ci coś, że ja jak mieszkałam w Olsztynie, a tam zimniej jest, to też się przyzwyczaiłam do zimna, tutaj jak było zimno, to nie obiło mi to różnicy.

Co do "klatek" mój chłop jest stolarz i zrobił chomikom hobok I to też było coś metr na metr w małej kawalerce

Stary 2011-03-15, 17:35   #83
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:

Co do "klatek" mój chłop jest stolarz i zrobił chomikom hobok I to też było coś metr na metr w małej kawalerce
bosko

[*] 11.09.2012
Stary 2011-03-15, 17:52   #84
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
o kurcze, ale szybko
No, bo z nami to było tak, że zanim się spotkaliśmy to miesiąc rozmawialiśmy przez tel. i pisaliśmy sms-y. W dzień pierwszego spotkania postanowiliśmy być razem i nie żałuję tej decyzji
Stary 2011-03-15, 17:56   #85
motylek1007
Zakorzenienie

o proszę, ja to jednak jestem zawsze ostrożna w takich sprawach

[*] 11.09.2012
Stary 2011-03-15, 17:59   #86
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Nadrobiłam
Właśnie wcinam budyń czekoladowy, który małżon ugotował

A za co ja cenię swojego chłopa? Za to, że jest jaki jest - nie udaje nikogo innego. Ma wady, duuuużo wad, ale ma w sobie to coś

Mogę podpisać sie obiema rękami- hi,hi chociaż umiem tylko jedną.

To jak sie pozachwycałyśmy zaletami to może teraz wady, co? Dajemy?

Mogę zacząć, nawet...
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 17:59   #87
kaarooo
Zakorzenienie

Cytat:
bosko
Ze zrobił hobok, czy że stolarz?

Stary 2011-03-15, 18:01   #88
motylek1007
Zakorzenienie

to pierwsze

Moj dzis, jako że na urlopie poczyścił wszystkie drzwi i przygotował obiad

[*] 11.09.2012
Stary 2011-03-15, 18:05   #89
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
o proszę, ja to jednak jestem zawsze ostrożna w takich sprawach
A ja nie bałam się zaryzykować. Stwierdziłam, że jak się uda to fajnie, a jak nie no to widocznie tak miało być. Jednak udalo się i jestem mega szczęśliwa.
Stary 2011-03-15, 18:15   #90
kaarooo
Zakorzenienie

No ja byłam ostrożna, a moja cholera to wiedziała od pierwszej chwili, że zostanę jego żoną

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości