![]() |
#61 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
[QUOTE=Karinio;25722175]
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja sie boje jak czasem wyjdziemy gdzies ze znajomymi i to meczace jest bo boje sie cos zjesc ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Kolejny dzień i piękna pogoda ![]() ![]() Za chwilke Was nadrobie tylko sobie zrobie herbatke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
tego to akurat moj nie robi, ale ja wstaję przed 6
![]() ![]()
#64 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oj taaa,też tak lubie. ![]() Miałam dziwny sen.Śniło mi sie,że byłam w szkole i stałam przy biurku i odpowiadałam ![]() Potem śniło mi sie też,że koleżanki bluzka mi się spodobał to mi ją dała,przymierzyłam ale fajnie w niej nie wyglądałam ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Noo prawidłowo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-03-15 o 10:57 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
My sie malutko kłócimy, ale jak juz jest jakieś nieporozumienie to
mężuś strzela focha, i milczy a ja dostaje gorączki bo nie wiem o co mu chodzi , ale właśnie ostatnio juz sie uczymy wszystko wyjaśniać ![]() A za co podziwiacie swoich mężów? mi sie podoba jego analityczny umysł, wszystko pamięta, wszystko wyliczy , dobrze kojarzy.. nie to co ja... Jego pasja do muzyki, gitary.. ma ucho do melodii ![]() i to ze nie ma kompleksów... zazdroszczę mu.. Na mnie tez patrzy jakby nie widział tych wszystkich drobiazgów które mi w sobie przeszkadzają. Brzuch ciążowy tez mu nie przeszkadzał w ogóle .. nie miał żadnych oporów ![]() Gdyby nie te jego fochy o pierdoły i ta drobiazgowość.. ale nie mam co narzekać , szczególnie po tym co przeszłam z byłym. teraz wiem ze najważniejszy w związku oprócz miłości jest wzajemny szacunek i okazywanie uczuć. |
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() szkola tez czesto mi sie sni ![]() ![]() ehh mam @ i umieram... ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() za pogrubione tez ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Że jest moim partnerem (albo inaczej nie czyni mnie jego służącą) - pomaga w domowych obowiązkach. I to bardzo ![]() No i jest moim prawdziwym przyjacielem. Jeszcze jak bylismy ze sobą krótko udowodnił mi że mogę na niego liczyć w każdej sytuacji.. Ale żeby nie było tak różowo to wady też ma ![]() ![]() Edytowane przez tomalinka Czas edycji: 2011-03-15 o 11:56 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Mogę dołączyć. W tym roku w czerwcu minie 2 lata odkąd jesteśmy małżeństwem, a razem jesteśmy 7 lat ![]() ![]() ![]() Piszecie co cenicie w swoich mężach, a więc ja w swoim cenię odpowiedzialność i właśnie to, że czasem potrafi mnie zaskoczyć czymś miłym. Pomaga w obowiązkach domowych mimo, że on pracuje, a ja nie i stara się jak tylko może, żeby niczego nam nie zabrakło. Mimo, że marudzę czasem sama nie wiem czemu to on i tak się nie złości tylko wszystko próbuje załagodzić.
![]() |
#69 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez tomalinka Czas edycji: 2011-03-15 o 12:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
No faktycznie
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
Ja od pierwszego dnia wiedziałam, że to TEN i nie pomyliłam się
![]() ![]()
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
o kurcze, ale szybko
![]()
#75 | |
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek wszystkim! Ja znów wstaję, a tu już dyskusja w pełni, to nie fair! W ten sposób to ja nigdy nie nadążę
![]() No mąż Amerykanin, inaczej byłoby trudno nam w ogóle wyemigrować do Stanów. USA jest strasznie dziwne po 11 września. No ale spotkaliśmy się w Europie w tym samym kraju, potem mieszkaliśmy w różnych, nie chciałam w ogóle słyszeć o związku, bo niby jak to się miało udać? Ale jakoś przez ten czas spotykaliśmy się regularnie, pomimo takiej róznicy kilometrów (znaczy ciągle w obrębie UE), on był niesamowicie kochany cały czas, nigdy nie spotkałam tak fajnego faceta. Potem wtedy jeszcze chłopak mnie długo przekonywał, żebym poleciała z nim go odwiedzić w Stanach, pokazywał mi gdzie mieszka, planował co mi pokaże, chciał przedstawić rodzicom itd... I jak w końcu poleciałam z nim to mi się po miesiącu oświadczył, bo już nie chciał się ze mną rozstawać. Jego rodzina to świętowała z nami przez tydzień zaręczyny (bardzo mnie polubili, mam najlepszych teściów pod słońcem), ale.... Ja nie chcę nawet mówić jaką moja rodzina miała minę jak do nich zadzwoniłam: eee... mamo? Bo wiesz, ja chyba zostaję... zaręczyłam się ![]() No, jak i ja!! A teraz sobie wyobraź, że tu prawie pół roku jest 40 stopni ![]() Cytat:
![]() ![]() Widzę, że o kłótniach rozmawiacie. Ja nie wiem, my się z małżem kłocimy wyjątkowo rzadko, a jak już nawet to tak z 10 minut ![]() ![]() ![]() A co do tego, co cenię w mężu... cholera, dużo tego, chyba jeszcze mi klapki z oczu nie spadły ![]()
Nie wspieraj BEZSENSOWNEGO OKRUCIEŃSTWA. Zobacz o co chodzi Mój BLOG o nietestowanych na zwierzętach kosmetykach kolorowych, naturalnych, życiu w Stanach, anegdotkach i ciekawostkach. ![]() Edytowane przez Linusiaczek Czas edycji: 2011-03-15 o 13:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Hej ponownie
![]() Wypiłam kawe,bo mnie coś głowa bolała. No,a teraz Was nadrobie. ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-03-15 o 14:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moj tez ma jakies wady, ale nic z czym nie mogla bym zyc. Zawsze moge na niego liczyc, nigdy mnie nie zawiodl, i chociaz o nic nigdy nie prosze (nie jestem materialistka), maz jest bardzo szczodry w uczuciach i prezentach . No i...ma miekkie serce do zwierzat. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 | ||||||
Zakorzenienie
|
Za co cenie męża,za samodzielnośc,cierpliwośc ,za to że jest złotą rączką,pracowity,dobry ma dobre serducho.Czasami za dobre
![]() ![]() [QUOTE=n_i_x_i_e;25732762]My sie malutko kłócimy, ale jak juz jest jakieś nieporozumienie to mężuś strzela focha, i milczy a ja dostaje gorączki bo nie wiem o co mu chodzi , ale właśnie ostatnio juz sie uczymy wszystko wyjaśniać ![]() A za co podziwiacie swoich mężów? mi sie podoba jego analityczny umysł, wszystko pamięta, wszystko wyliczy , dobrze kojarzy.. nie to co ja... Jego pasja do muzyki, gitary.. ma ucho do melodii ![]() i to ze nie ma kompleksów... zazdroszczę mu.. Na mnie tez patrzy jakby nie widział tych wszystkich drobiazgów które mi w sobie przeszkadzają. Brzuch ciążowy tez mu nie przeszkadzał w ogóle .. nie miał żadnych oporów ![]() Gdyby nie te jego fochy o pierdoły i ta drobiazgowość.. ale nie mam co narzekać , szczególnie po tym co przeszłam z byłym. teraz wiem ze najważniejszy w związku oprócz miłości jest wzajemny szacunek i okazywanie uczuć.[/QUOTE] I prawidłowo ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do świętowania przez tydzien Waszych zaręczyn,nieźle ![]() A co Twych rodziców nie dziwie się,u mnie było np tak że po 5 miesiącach znajomości między nami zaiskrzyło,a oficjalnie razem byliśmy od 2 miesięcy i wtedy też postanowilismy że zamieszkamy razem.Noi moi byli chyba lekko zdziwieni,ale chyba mu ufali bo nie mieli żadnego ale,zresztą dorosła już na tyle byłam aby decydowac za swoje decyzje. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-03-15 o 15:06 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam
![]() Właśnie wcinam budyń czekoladowy, który małżon ugotował A za co ja cenię swojego chłopa? Za to, że jest jaki jest - nie udaje nikogo innego. Ma wady, duuuużo wad, ale ma w sobie to coś ![]()
![]() |
#80 |
Konto usunięte
|
Witam ponownie !
Wkońcu się wiosna robi ![]() Ja swojego męża cenię za pomoc, pracowitość, wsparcie no ale jest to także wadliwa osoba ale ideałów nie ma ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- A wracając do obchodzenia rocznic, to my owszem pamiętamy o nich oczywiście ja przypominam miesiąc wcześniej o takich, planujemy cuda wianki, a wychodzi na to że spędzamy je przed TV bo albo coś wypadnie albo nam się akurat w ten dzień nie chce świętować. Ale odbijamy sobie to w innym czasie i jakby to powiedzieć nalepiej nam wychodzi świętowanie bezokazyjne nieplanowane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Chociaż z Lake Erie to Ty do mnie 32h to najwyżej samolotem masz, samochodem to chyba ze 2 razy tyle, co? ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Noo... jak ja. Mój były to był aparat, nie ma co - jak tak patrzę po latach to mnie naprawdę wielka dziwota bierze, co mi się na parę lat na ten mózg rzuciło ![]() Szkoda, że nie ma ikonki 'siłacz', użyłabym ![]() Nooo... starałam się jak mogłam. Cytat:
![]() Polecam się na przyszłość! <z ukłonem> ![]()
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do "klatek" mój chłop jest stolarz i zrobił chomikom hobok ![]() ![]() ![]()
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#84 |
Wtajemniczenie
|
No, bo z nami to było tak, że zanim się spotkaliśmy to miesiąc rozmawialiśmy przez tel. i pisaliśmy sms-y. W dzień pierwszego spotkania postanowiliśmy być razem i nie żałuję tej decyzji
![]()
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
o proszę, ja to jednak jestem zawsze ostrożna w takich sprawach
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę podpisać sie obiema rękami- hi,hi chociaż umiem tylko jedną. To jak sie pozachwycałyśmy zaletami to może teraz wady, co? Dajemy? Mogę zacząć, nawet... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
#88 |
Zakorzenienie
|
to pierwsze
![]() Moj dzis, jako że na urlopie poczyścił wszystkie drzwi i przygotował obiad ![]() ![]() ![]()
#89 |
Wtajemniczenie
|
A ja nie bałam się zaryzykować. Stwierdziłam, że jak się uda to fajnie, a jak nie no to widocznie tak miało być. Jednak udalo się i jestem mega szczęśliwa.
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
No ja byłam ostrożna, a moja cholera to wiedziała od pierwszej chwili, że zostanę jego żoną
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:52.