|
|
#3931 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
no dwa beda, niecaly rok razem w sumie... ale i tak mi swinstwa robil, wiec nie rozumiem teraz skad ta 'asienka' ;o
|
#3932 |
|
Wtajemniczenie
|
W ogóle to poza tematem ale mam do was pytanie
![]() Jak już powszechnie wiadomo dostałam niedawno "awans" o ile w ogóle mozna to tak nazwać ale cóż... Kolega z którym pracuje od roku zmienił się od tego czasu diametralnie i szczerze powiedziawszy trochę się rozkokosił...Nie mówię już nawet o tym,że non stop chodzi do kierus i obrabia mi tyłek ale sam sposób jego odnoszenia się do mnie jest poniżej poziomu podłogi... Jestem strasznym nerwusem ale i tak wiem,ze krzykiem,bluzganiem i innymi sprawy nie załatwię... Wiec ogólnie zamiast się uczyć na nowym stanowisku zostałam ściągnięta dzieki "życzliwości: na poziom "murzyna" z którego niedawno się właśnie wybiłam zostawiając swoje stare stanowisko dalej robię to co robiłam !! Kurde w ogóle jak można być tak zawistnym człowiekiem??!! Ba to nie wszystko... Dzisiaj leciały takie chamówy,że ja sama nadal nie mogę dojść do tego w jaki sposób pohamowałam się prze podejściem i przydzwonieniem komuś w lampe.... No sorki...Wiem kiedy ktoś mnie obgaduje...Nie jestem głupia i palcem mnie nie robili...A jeszcze bardziej nienawidzę tego,że ktoś mi w żywe oczy kłamie i jeszcze bezczelnie wymądrzając się ocenia mnie...Na jakiej podstawie??!! Pracuje w tej firmie od ponad roku i szczerze powiedziawszy z dnia na dzień rozważam opcje rzucenia wszystkiego ale wiem,że za dużą satysfakcję bym sprawiła tym którzy tylko na to liczą... Mam swoje zasady,nie płacą mi za bycie murzynem więc kiedy mnie ktoś bezczelnie wykorzystuje mówię o tym głośno... I co ost.usłyszałam?? Że tylko siedzę i marudzę i że jak mi sie nie podoba to mogę sobie pracę zmienić bo nikt mnie tu nie trzyma !! I usłyszałam to od osoby która pracuje w tej firmie zaledwie "chwilę"... ![]() Muszę sobie chyba nervosol kupić bo obawiam się że jak cały tydzień taki będzie to zabiję parę osób ![]()
|
#3933 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
), ale pewnie dla syna zrobiłaby dużo... Jak każda ![]() Cytat:
Zależy od charakteru, ja mam na przykład na tyle głupi, że nie potrafię się długo gniewać i nie lubię być z kimś na wojennej ścieżce.. Więc ja na przykład bym się godziła, ale to już zależy czy jesteś w stanie się z nim pogodzić... Cytat:
![]() Dziękuję, zarumieniłam się na serio Ty również Ja bym takie laski na rękach nosiła
|
|
#3934 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Może warto zacząć się rozglądać za jakaś lepszą pracą?
|
|
#3935 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Lizusów nie brakuje, są wszędzie, wiesz jak to jest jeśli się nie ma w głowie to trzeba się ratować kopaniem dołków pod kimś mądrzejszym Ten życzliwy po prostu Ci zazdrości że nie jest taki zaj.bisty jak Ty A może on się w Tobie kocha a że go nie chcesz mści się na Tobie Głowa do góry będzie dobrze
|
|
|
#3936 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wypalona -to też miałaś nieciekawie jak poleciał za inną teraz chociaż wiesz, że dla niego nie była to nic warta przygoda i teraz tęskni i brakuje mu ciebie... a mój po prostu zaczął układać sobie nowy związek... nie wiem już co gorsze ![]() ver_milion - myślę, że powinnaś po prostu zacząć go normalnie traktować, normalnie się odzywać ale też nie wylatywać z jakimiś wielkimi deklaracjami, chyba że będzie sposobność żeby mu to powiedzieć to powiedz, że pomimo tego co się miedzy wami wydarzyło chcesz żebyście się traktowali jak zwykli znajomi... i żółwik i heja :P |
|
|
|
|
#3937 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie wiem czy on zasluguje, wiecie czego sie boje? ze on wyskoczy, ze mnie kocha, bo byc moze sobie zaczal cos uswiadamiac, nie wyglada teraz na kogos tak do konca pewnego, chyba dotarlo, ze mam go za frajera, nie wiem- boje sie, ze zwyczajnie zmiekne, a tego nie chce... nie wiem czy go nienawidze, to takie dziwne uczucie... nie wiem co w stosunku do niego czuje... dziwne... ni to milosc, ni nienawisc, takie cos pomiedzy... nie podoba mi sie to szczerze... a on... wodzi wzrokiem... nie wiem po co... niech sobie je wzrokiem ta dlugonozna... i wlasnie dlatego mam takie rozterki... w ogole mialam opuscic watek... ale chyba emocje uspokoilam, to w sumie moge zostac ;*
|
|
#3938 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3939 |
|
Rozeznanie
|
ona go nawet nie widzi, dzisiaj cala przerwe sie z niego smialam, ze stala pare metrow od naszej klasy i nawet sie przez chwile nie odwrocila w jego kierunku, moze sobie czesc pozniej powiedzieli, moze nie, ale nie wyglada na kogos zainteresowanego nim, bo wiem jak ja patrze jak jestem zainteresowana i to jednak widac po dziewczynie, ze sie ktos jej podoba, a tu niestety... a on jak zobaczyl moj usmiech to nie wiedzial gdzie wzrok spuscic
ale sie nie odzywam... wiecie- mozecie mowic nie patrz, ale mi to jakos pomaga, bo patrze- a on nawet sie odezwac nie moze... zmieszany jest. widac. troche go znam jednak.
|
#3940 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję, Ty też, a te oczy! i podtrzymuję moją poprzednią wypowiedź, wasi eksowie to ślepi idioci Cytat:
i już wysyłam ![]() Cytat:
<parzy melise> Spokojnie, przede wszystkim nie daj się sprowokować zakompleksionemu gamoniowi
|
|
#3941 |
|
Wtajemniczenie
|
To ja nieśmiało posłałam zaproszenie
|
#3942 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Poleciał za inną, skoro tak słodko go zachęcała, to jakby mógł nie skorzystać. Ale wiesz jak to się mówi: "jak suka nie da, to pies nie weźmie" ![]() I Ty sobie ułożysz życie bez niego. A ile byliście razem i kiedy to się skończyło? Bo chyba nie doczytałam
|
|
|
#3943 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tamta ma go gdzieś, ego mu zmalało, to się potulny jak baranek zrobił
|
|
#3944 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#3945 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Bo jak mnie sprowokują przy kierusie to mze być kruche jak moje usteczka powiedzą pare nie parlamentarnych słów ![]() Ogólnie to nie...Pytałam osła i tłumaczyłam,ze to nie mój wybór tylko jego i że widocznie dał mi kredyt zaufania bo chyba jako jedyna z naszej pozostałej trójki pracowałam najdłużej i w sumie najwięcej rzeczy się nauczyłam bo wszyscy którzy robili krócej dostali szybko awanse... Ale nie wytłumaczysz bo przecież on nie ma mi tego za złe... Własnie widać,że jednak ma.... Kolega który siedzi obok mnie stw.żebym sie wyłączyła bo coś mu się wydaje,że jak nasze pozostałej czwórce braknie nerw to szybko się kokosze uspokoją... Najmłodsi a w dupach sie przewróciło
|
|
#3946 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
od paru dni chce mi sie tanczyc... poza tym, co- tak szybko by umarla ich znajomosc? ;> nawetsie dobrze nie poznali ale potwierdza sie teoria- dostala kwiatka, podziekowala i to chyba tyle
She seems to be stronger, but what they want her to be is weak Edytowane przez ver_million Czas edycji: 2011-03-15 o 22:20 |
|
|
|
|
#3947 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nie chcę nawet myśleć o tym, że będę z kimś innym, a w głowie nadal wspomnienia o byłym... nigdy nie przypuszczałam, że tak będę musiała się o nim odnosić... najgorsze jest to, że wszystkie najszczęśliwsze i najpiękniejsze momenty swojego życia przeżyłam właśnie z nim i to będzie wracać i wracać... on był tym pierwszym i miał być tym jedynym...
|
|
|
|
|
#3948 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3949 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
magdalenabellacoza żeby nie było to ja Cię zaprosiłam
|
|
#3950 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#3951 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
odnosnie mojego postu ostatniego z zapytaniem o Wasze pasje, chcialam podziekowac za odpowiedzi i powiem Wam co mi sie jakos dzis nasunelo(caly czas cos wymyslam )byla taka sytuacja ze siedzialam z mama i pokazalam jej na kompie w internecie strone z jakimis wyprawami typu 'na koniec swiata' gdzies indie peru itp wiem ze to moze brzmi smiesznie ale ja mam swoje marzenia i mam jakas iskierke nadziei ze sie spelnia, pisalam wam ostatnio ze nie mam jakis pasji, a czuje jakos podswiadomie ze to podroze moga byc moja pasja. no i komu zabrania sie marzy co? ![]() a jak na to moja mama zareagowala: ooo jejku gdzie ty chcesz jechac! ciebie jeszcze tam nie bylo! czy polska jest brzydka taka? ja to bym sie bala tym samolotem leciec, i w ogole nie wiadomo co ci sie moze tam stac i bla bla bla. Ale to nie bylo tylko w tej sytuacji. Chodzi mi ogolnie o moje pomysly na zycie np jesli wsykocze z pomyslem ze chcialabym nauczyc sie grac np na skrzypcach (tak przykladowo ) to reakcja mojej mamy, bliskiej rodziny jest taka ":![]() :co nfused:", albo wyskocze z jakims innym 'niecodziennym pomyslem' to jest podobnie, czuje ze ktos mi podcina skrzydla bo w moi rodzice np nie podrozowali wiec i ja nie musze albo chce isc na impreze to reakcja mojej mamy jest 'oj ale nie mozesz zostac, co ty tak lubisz te imprezy? przeciez twoja siostra nie chodzila na imprezy, nie lubila' ( a wcale nie chodze tak czesto). podsumowujac chodzi mi o to ze czuje sie jakas inna. ze mojej rodzinie wystarcza siedzienie w weekend przed telewizorem, a ja odczuwam pustke-mam wrazenie ze w moim zyciu nic sie nie dzieje, ze jest ono nuuudne, potrzebuje podrozy(ale to za jakis czas), pasji(nie umiem ich znalezc ), emocji...dodam ze jestem trzezwa piszac to
|
|
|
|
#3952 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo czasem to już oszaleć można przez to wszystko ;/ Tym bardziej, że nawet nie ma z kim o tym pogadać... Ehhh...
|
|
|
|
|
#3953 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Nie zauważyłam pytania, ale proszę Cię, zapisz się na sztuki walki
![]() A ja nie widzę Jakby co, to ja to ta, która ma zdjęcie główne na molo, made by Zakalec i w profilowych zdjęcie zimowe w Tatrach Niskich, made by Eks i parę innych, ale one pojawiają się i znikają, jakiegoś buga mam w profilu ![]() Cytat:
Cytat:
Zarzucę starym przysłowiem: My, góralki, mamy wysokie obcasy i równie wysokie wymagania ![]()
|
|
|
#3954 |
|
Wtajemniczenie
|
Zapomniałam
Tylko nie bić.... Mój ex jakże na złość losowi kiedy ja jechałam w jego kierunku on jakże cudownym trafem jechał do mnie do miasta bo mu się kebabu w stolycy zachciało
|
#3955 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3956 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3957 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Malla;25744525
A wiesz, co jest najgorsze? Że one tego nie widzą i na ten brak szacunku sobie pozwalają, bo loffciają misia!!! To jest tak demotywujące, że zaczynam rozumieć tekst Happysad, zespołu dla dzieci "cały ten świat, cały mój kraj potrzebuje psychologa" Musiały być zdesperowane. To smutne, szkoda człowieka. Ale cóż, każdy na własny rachunek psuje sobie życie.[/QUOTE] Tak, i jeszcze się obrażają, że Wizażanki je atakują, jak one chciały tylko się pożlić i misiaczek wcale nie taki zły Ostatnio często słucham happysadu. Ile masz wzrostu?
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
#3958 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3959 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A długonożna to kolekcjonerka kwiatków? Cytat:
Wreszcie zobaczyłam właścicielkę słynnej czerwonej sukienki i nóg do nieba! Cytat:
życzę Wam tego Cytat:
![]() Malla, Kruszynko z jajami, znajdę Cię! ![]() Genialne określenie
|
|
#3960 |
|
Zadomowienie
|
magdalenabellacoza - Mam długi zapłon, ale matko, jesteś śliczna
Ej, baby, nie płakać, nie marudzić. Eks to eks, czyli to nie był ten jedyny Nie nadążam pisać, bo mi psy rozrabiają, jeden wlazł pod stolik do kawy (wczołgał się) i a drugi próbuje mu wepchnąć piłkę do mordy i mi cały stolik chodzi ![]() eh, właśnie się eks odezwał
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.

W końcu oprócz tego, że byliście razem, to spędziliście 2 lata (nie mylę się tym razem?
) w jednej klasie. Ale na tym geście bym poprzestała 

Z jednej strony je rozumiem, bo martwią się o niego i chcą dla niego jak najlepiej (jednak byłam zaje.ista

Ty również 
a że go nie chcesz mści się na Tobie
teraz chociaż wiesz, że dla niego nie była to nic warta przygoda i teraz tęskni i brakuje mu ciebie... a mój po prostu zaczął układać sobie nowy związek... nie wiem już co gorsze 

i podtrzymuję moją poprzednią wypowiedź, wasi eksowie to ślepi idioci