|
|
#3811 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
Cytat:
Lepiej spotkaj się ze swoim facetem i przekonaj się, że kochasz tylko jego . Nie wiem dlaczego rozstałaś się z eksem, ale nie ma co rozdrapywać starych ran, wracać do tego co było, teraz masz nowego faceta, więc skup się na nim. Wiadomo, że każdy ma czasem gorszy dzien, chwile zwątpienia, ale prawdziwa miłość to przetrwa |
|
|
|
|
#3812 | |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie nie wiem
Tak mnie coś podkusiło napisać, żeby się spotkać, bo już nie wiedziałam co ze sobą zrobić, źle mi było i chyba liczyłam na jakieś pocieszenie od niego ![]() Teraz nie wiem czy to dobry pomysł. Cytat:
Mam wrażenie, że to taka wymówka, żeby po prostu się z nim spotkać ![]() Idę spać Dobranoc wszystkim
. "Pragnienia łamią nam serce, męczą nas. Pożądanie rujnuje nam życie. Ale jeśli chodzi o pragnienia, najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą." . Edytowane przez mrytka Czas edycji: 2011-03-14 o 22:30 |
|
|
|
|
#3813 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3814 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Średnio mi się chciało w to wszystko wierzyć, ale cóż... ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
![]() Ale w sumie to tak, chciałabym się z nim spotkać, ot tak, po prostu. Nie chcę do niego wracać bo mi jest dobrze tak, jak jest teraz Więc chyba to niczego nie zmieniłoby w moim życiu. Chciałabym się z nim odzywać, kolegować, poznać jego dziewczynę, a nie udawać, że się nie znamy bo to głupie. A nawet jakby nadal mi się wydawało, że coś do niego czuję mimo wszystko, to i tak niczego by nie zmieniło ani w moim ani w jego życiu. |
||
|
|
|
#3815 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dysia - co za idiotyczne zerwanie
nie cierpię, gdy nie wiadomo do końca, o co chodzi
|
|
#3816 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tam nie zamierzam sie już nigdy spotykać z eksem, nawet nie wiem czy odpowiem mu na "cześć" na ulicy, choć wątpie żeby było na co odpowiadać. Nie znam człowieka, dla mnie nie istnieje. Im bardziej sie tego trzymam tym lepiej dla mnie. Wszystko by zmieniło... myślałabyś o nim jeszcze więcej, nie umiałabyś się skupić na swoim obecnym facecie, namieszałoby Ci sie w głowie ------------> zerwałabyś z nim..:/ Cytat:
|
||
|
|
|
#3817 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Układa nam się bardzo dobrze i tak naprawdę nie mam na co narzekać. A może to wzięło się stąd, że mój TŻ pracuje teraz kilkaset km ode mnie i widujemy się tylko w weekendy? I jak tak go nie ma na co dzień koło mnie to tak sobie rozmyślam, jak jest teraz a jak było kiedyś... Ja już sama nie wiem. Postaram się nie zawracać sobie aż tak głowy eksem. Było - minęło, nieprawdaż? He he Nie chciał mnie, to jego strata. |
|
|
|
|
#3818 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Za dużo wolnego czasu i głupoty przychodzą do głowy... |
|
|
|
|
#3819 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3820 |
|
Rozeznanie
|
macie i tańczcie!
odgania wszystkie smutki przynajmniej tak działa na mnie ;* przepraszam, ze nie czytam, tylko tak wtracam, ale nie chce sie nabuzować znowu ![]() dzisiaj wyrwalam paru spojrzeniem i chodze taka zadowolona ![]() jaki typ mnie rano zaczepil na ulicy, czy mam ogien, mowie, ze nie, ze nie pale, a on, ze no trudno, ale mi milego dnia zyczy! ;O to byl bardzo piekny dzien
She seems to be stronger, but what they want her to be is weak Edytowane przez ver_million Czas edycji: 2011-03-15 o 00:02 |
|
|
|
#3821 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Rozwaliły mnie te Wasze buty
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No chyba nie taką dobraną, sądząc po Twoim opisie rozstania... ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2011-03-15 o 01:10 |
|||||||
|
|
|
#3822 |
|
Zakorzenienie
|
Malla, rozmawiałaś za Zakalcem o swoich wątpilowościach?
On był wtajemniczony w to, jakie demony przeszłości cię męczą?
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
#3823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
Dawno nie było mnie tutaj u Was na wątku rozstaniowym. Jakoś tak nie potrafię zarazić się Waszymi dobrymi humorami. Jednak bardzo Wam ich zazdroszczę. Ja nadal jestem w rozsypce, wciąż mam problemy ze snem i przełamaniem się do jedzenia. Od czasu naszego rozstania schudłam 5 kg. Na szczęście nie jestem żadną kruszynką, więc nie odbije się to na moim zdrowiu. W czwartek idę do specjalisty... to już chyba moja ostatnia deska ratunku, bo bez leków chyba nie jestem w stanie sama wygrzebać się z tego stanu. I jakby było mało to w tej chwili czas nie działa na moją korzyść... z każdym dniem tęsknię za nim co raz bardziej. Nie krzyczcie na mnie. Nic na to nie poradzę.
|
|
|
|
#3825 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3826 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj mam dziwny z dzień... z jednej strony myślę o ex, tęsknię i chciałabym go z powrotem, a z drugiej... nie wiem czego chcę
|
#3827 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jak czujesz, że sama nie dajesz rady to specjalista jest bardzo dobrym rozwiązaniem, trzeba się w końcu za siebie wziąć .Edytowane przez siaaaa Czas edycji: 2011-03-15 o 10:44 |
||
|
|
|
#3828 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.. u mnie sie wszystko powoli zaczyna ukladac..
Ja zaczynam sie troszke ustatkowywac.. juz koncze etap zabaw i przygod( pobawilam sie i wystarczy) Odreagowalam i cos nowego sie u mnie zaczyna.. ale nie chce zapeszac ![]() W szkole dobrze.. zaleglosci mialam ale nadrobilam..pozaliczalam nowe koła..ogarniam sie ostatnio ![]() ( w ogole chyba znowu zmienie domek.. ale to jeszcze nie wiem do konca..musze zobaczyc nowy)
|
|
#3829 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba muszę zdecydowanie ograniczyć wizyty na Intymnym, bo się tylko dołuję i tracę wiarę w cokolwiek, jak czytam o zdradzających oszustach, pijakach, chamach, wyzywających swoje kobiety, ukrywających dzieci za granicą i prowadzących podwójne życie. Przez to zaczynam każdą wadę swojego chłopaka rozdmuchiwać do objętości kuli ziemskiej, bo aż trudno uwierzyć, że mogłoby się udać, skoro tu się nic nie udaje, a jak udaje to 3-4 dziewczynom, które mają w domu zwyczajnie pantofla.
|
|
|
|
#3830 | |||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3831 |
|
Zadomowienie
|
Nigdy nie przeżywałam rozstania w taki sposób jak Dearlie. Nie opuszczały mnie jedynie myśli o moich byłych facetach. Każdy może być słabszy lub silniejszy psychicznie.
Malla, poradziłaś sobie z anoreksją sama czy z pomocą lekarza?
|
#3832 | |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewuszki
ja znowu tak z doskoku, ale ostatnio brakuje mi na wszystko czasu![]() Cytat:
w lutym powiedziałam że to koniec, wtedy wydawało mi się że mu na mnie zależy i że naprawdę kocha, ale to było tylko mydlenie mi oczu. Przyprawiał mi rogi, a ja naiwna wierzyłam że nic go z nią nie łączy. Pod koniec maja zostawił mnie, poniżałam się błagałam o powrót, żenada. Później odpuściłam, on w grudniu się obudził przepraszał prosił o powrót, ale ja nie chciałam, chociaż kocham go nadal. Nie wiem ile są razem i czy są naprawdę czy tylko do łóżka scenka, której byłam świadkiem zapewne była na pokaz, ale jednak zabolało A ja szłam z uśmiechem na twarzy, dopiero w domu popłakałam, jestem silna i takie dwa imbecyle mi życia nie zrujnują![]() A Twój też Cię zdradził?
|
|
|
#3833 |
|
Nie depcze krokusów
|
Cecilia - myślę, że czas robi swoje. Nadal jem raz dziennie i to jakąś mizerną kanapkę, ale wczoraj na przykład zjadłam śledzia w sosie jogurtowym, bo mnie naszło
Emocje opadły, czuję taką mega obojętność, to i głodzik zaczyna się gdzieś tam pojawiać, już nie żyję samą adrenaliną. Ach, czasem nawet spanko przychodzi, ale nie mam snów.Wiem, że to nie był właściwy facet, że by się prędzej czy później rozpadło w drobny mak, tylko wziął mnie z zaskoczenia, uraził moją ambicję i namieszał tym, że do końca nie wiem, o co chodzi, od kiedy zaczęło się dziać itp. Zmiażdżył mnie emocjonalnie, uzależnił.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-03-15 o 14:48 |
|
|
|
#3834 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale jakoś się uzależniłam i lubię tu zaglądać, i tak się już często nie udzielam.A powiem wam, że moj eks ma słodki opis, do (najprawdopodobniej) nowej dziewczyny, nawet ostatnio po wielu miesiącach nieobecności weszłam na nk i na jego zdjęcia, pooglądałam sobie troche miał kilka nowych fotek, nic mnie nie ruszyło, nawet nie czułam lekkiego ukłucia w sercu także, sprawa eks musi być już ostatecznie za mną czasami tylko mi szkoda, że to się aż tak źle skończyło, ta nienawiść z jego strony, ale już trudno.
|
|
#3835 |
|
Zakorzenienie
|
Bejbe a co tam u Ciebie?
Widzialam wpis chyba z piatku jak pisalas kto kogo ma (tysiaca adoratorow nie mam.. )
|
|
#3836 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Raz dziennie? Nie każdy facet jest w porządku wobec swojej kobiety, ale z drugiej strony nawet z draniem zdarzają się piękne chwile, warte wspomnienia.
|
|
#3837 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety i dlatego trudniej o nim zapomnieć
|
|
#3838 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ceci - są piękne wspomnienia, ale nie ma sensu ich rozpamiętywać, spuściłam w swojej głowie zasłonę na czas z nim spędzony
|
|
#3839 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jednak rozmyślasz o byłym... Na prawdę po takich rozmyśleniach, wspomnieniach nic dobrego z tego spotkania raczej nie wyniknie. I ogółem ta chęć spotkania sama w sobie jest dość dziwna. Cytat:
![]() Cytat:
Pewnie ten od adidaso-pantofli ![]() Jak komuś za dobrze, to tak się dzieje ![]() P.S. czy któraś wie czy jak się kogoś skasuje z facebooka, to się wyświetla tej osobie jakieś powiadomienie? Bo potrzebuję skasować niepotrzebną mi osobę
. "Pragnienia łamią nam serce, męczą nas. Pożądanie rujnuje nam życie. Ale jeśli chodzi o pragnienia, najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą." . Edytowane przez mrytka Czas edycji: 2011-03-15 o 16:03 |
|||
|
|
|
#3840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ilona - u mnie ok, a u Ciebie? widziałam że kończysz ostatecznie z imprezowaniem.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.

Lepiej spotkaj się ze swoim facetem i przekonaj się, że kochasz tylko jego
Tak mnie coś podkusiło napisać, żeby się spotkać, bo już nie wiedziałam co ze sobą zrobić, źle mi było i chyba liczyłam na jakieś pocieszenie od niego 

nie cierpię, gdy nie wiadomo do końca, o co chodzi

(30/30)
w lutym powiedziałam że to koniec, wtedy wydawało mi się że mu na mnie zależy i że naprawdę kocha, ale to było tylko mydlenie mi oczu. Przyprawiał mi rogi, a ja naiwna wierzyłam że nic go z nią nie łączy. Pod koniec maja zostawił mnie, poniżałam się błagałam o powrót, żenada. Później odpuściłam, on w grudniu się obudził przepraszał prosił o powrót, ale ja nie chciałam, chociaż kocham go nadal. Nie wiem ile są razem i czy są naprawdę czy tylko do łóżka
A ja szłam z uśmiechem na twarzy, dopiero w domu popłakałam, jestem silna i takie dwa imbecyle mi życia nie zrujnują