|
|
#3961 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
Cytat:
![]() Mi w post też się zawsze chce ![]() Dziewczyna ma dużo adoratorów, to może wybierać i przebierać Cytat:
![]() W ogóle dziwne rzeczy się dzieją ![]() Cytat:
![]()
|
|
#3962 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3963 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3964 | |
|
Raczkowanie
|
Wypalona - 4 lata byliśmy ze sobą. były deklaracje, były obietnice, rodziny się znały, wszyscy znajomi, wszędzie razem, kochał, umierać chciał za mnie, latał za mną, dbał i troszczył się jak o nikogo, był wszystkim i ponoć ja byłam wszystkim dla niego, pisał, że będzie mnie kochał do starości, zapewniał o uczucia tak jak nikt. to był właśnie ten, chociaż teraz widzę, że to wszystko gówno prawda. jest to dla mnie szokiem strasznym, rozstaliśmy się w minioną wigilię dokładnie. gdyby mi ktoś miesiąc wcześniej powiedział, że się rozstaniemy popukałabym się w czoło i pomyślała, że pier*oli głupoty... więc dlaczego odszedł skoro tak kochał? dlaczego nie walczył? dlaczego wolał inną? do dziś nie znam odpowiedzi...
Cytat:
wiem, że to nie pocieszające ale twój zachował się jak typowy facet który lubi zaszaleć, a mój jest z kimś i prawdopodobnie układa szczęśliwy związek...
|
|
|
|
|
#3965 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moje teorie wlasnie legly w gruzach. ja sie na niego patrze, on spuszcza wzrok, nie wie gdzie patrzec, nazwalam go frajerem, tamta go nie widzi, albo ja po prostu o tym nie wiem. tak czy owak- on mi obrabia tak samo tylek jak ja jemu... nobo jakby nie patrzec robie to, chociaz juz dystansu nabralam, to chociazby tutaj, tyle pisze, no i nie ma co sie oklamywac... odreagowuje chyba... nie wiem- kumplowi mowil, przynajmniej ten tak mowi, ze nie bedzie ani jednej ani drugiej stronie powtarzac, ale juz go smieszy to, ze i jedno i drugie mowi jedno- ze wcale nas nie obchodzi co u drugiego, co drugie robi, jak sie zachowuje, a sie nawzajem obrabiamy. nie wiem czy on wpadnie na genialny pomysl skonczenia z tym... w sumie jesli ten kumpel nie powtarza nic, no to w sumie tu cos jeszcze jest na rzeczy, bo jesli by go naprawde to nie interesowalo, to przeciez nic by nie mowil... nie wiem- moze boli, ze chodze usmiechnieta ciagle.
|
|
#3966 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ty również! Wydrukuje sobie Wasze zdjęcia i porozwieszam po ścianach Cytat:
![]() Malla, znalazłam Cię!! A teraz idę spać Panie i Panowie Dobrej nocy
|
|
#3967 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bo fejs ostatnio nawala:P Ja dodaje zdjecia i mi znikają...A potem są i ich nie ma...A jak ktoś mi doda komentarz to już w ogóle paranoja bo po 20 min.moze przyfarci się i przeczytam co mi ktoś naskrobał ![]() Także nic nowego
|
|
#3968 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Aaaaaaa ! Muszę sobie kupić pieska !
Edytowane przez sylwusia9135 Czas edycji: 2011-03-15 o 23:06 |
|
|
|
|
#3969 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Jak któraś ma pw od nieznajomej to nie bać się - to ja .
|
|
|
|
|
#3970 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pozbędę się chociaż mojej zmory przy zakupie spodni ![]() De facto znowu polazłam na zakupy dzisiaj ![]() Chciałam kupić spodnie ale jakieś małolaty 30 min.w przebieralni się frędzlowały a mnie nie chciało sie wkurzać bo sklep zamykali za 15 min. więc podziękowałam za spodnie i wyszłam... Ale jeśli jeszcze w tym tyg.sie uda to z chęcią po nie pobiegnę kolejne bo już chyba 7 dżiny w mojej szafce ![]() Ale kupiłam taką śliczną fioletową sukieneczkę na grubsze ramiączka z dekolcikiem (do mojego abb ) ale była tak cudowna a w C&A mają obniżki więc za 30 zł stałam się posiadaczką cudnej zwiewnej sukienki z cekinkami ![]() A sukienki niestety w mojej szafie to....hmmmmmm.... Nie skomentuje nawet
|
|
#3971 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Teraz nie wyobrażasz, ale będziesz i to zapewne z niejednym... Cytat:
Ja bym nie zaczęła poważniej chodzić po górach, gdyby pewnego letniego dnia, gdy exTŻ pracował za granicą, a ja mieszkałam w akademiku z koleżankami z pracy, moja współlokatorka nie zaproponowałaby mi dołączenia się do wycieczki na Giewont z jej znajomymi. Nie dość, że okazało się, że dobrze pamiętam zarówno przejście skrótem przez Zakopane, jak i sam szlak nie będąc na nim 15 lat (!), prowadząc połowę naszej licznej drużyny lepiej niż kapitan drugiej mający mapę, to jeszcze zaskoczyłam silniejszych od siebie facetów kondycją i dałam sobie radę w burzy, która nas zaskoczyła na kopule szczytowej. Burza w górach to mistyczne przeżycie, odkryłam wtedy, że w górach znajdę spokój, Boga i siebie. A potem już po prostu ruszyła machina i w ciągu paru lat przeszłam Tatry wzdłuż i wszerz ![]() A miałeś jakieś wątpliwości? Nie wyglądam na Mallę?
|
|
|
#3972 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3973 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Je chce trochę Twoich nóg, bo są takie....Cytat:
. I te Twoje zdjęcia! |
||
|
|
|
#3974 | |||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Mam 153 cm wzrostu. Potwierdzam! ![]() Cytat:
E tam, genialne... niestety czasem muszę podejmować męskie decyzje za innych. Cytat:
ale syfa nie przyniosłam :PCytat:
![]() Dodałam zdjęcia parę dni temu i pojawiają się chyba na minutę dziennie Akurat na Twojego komenta O, teraz je widzę... ale jak się przeloguję, to znikną ![]() abb? Cytat:
|
|
|
#3975 |
|
Zakorzenienie
|
Zostałam usunięta z fb klasowej gwiaaazdy
|
|
|
|
#3976 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3977 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 2. Bo Ty się nie puszczasz najwyraźniej z pierwszymi lepszymi pannami Odkąd się dowiedziałam o jego przygodach ciągle mieszane uczucia czy się nie przebadać
|
|
|
|
|
#3978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No cóż, najwyraźniej uznała, że nie jesteśmy już znajomymi... Zobaczymy na jak długo Już ja widze, jak ona będzie się pocieszac po swoim nieudolnym związku moim marnym, eksowym ochłapem Byleby mi tylko dosrać Ach, dziękuje
|
|
|
|
|
#3979 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3980 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ewentualnie zaklejeniu paszczy tudzież wywaleniu go przez okno które się nie otwiera ![]() No właśnie dodałam komentarz ale jak chciałam obejrzeć zdjecia dalej to mnie wywaliło i zdjecia disapir ![]() Absolutny Brak Biustu ![]() Lily ja bym sie chyba zabiła z tego powodu
|
|
#3981 |
|
Nie depcze krokusów
|
solideja - eks po mnie też szalał. Zszokował mnie tym, jak łatwo wyrwać w Krakowie pannę na jedną noc.
Juniorka - a, myślałam, że chodzi Ci o firmę ABB, z którą jestem całkiem związana
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-03-16 o 00:07 |
|
|
|
#3982 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3983 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ty nie wiesz jak łatwo za majtki iść siedzieć w Łdz ![]() Eks miał by w tym wprawe :P Gdyby te głupie idiotki nie były takie puszczalskie
|
|
#3984 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A że tu tyle chętnych u mnie w mieście na jedną noc to się nie dziwię. Chociaż on się specjalizuje w 16-17 latkach, takie (bez urazy ) łatwiej omotać jego pierwszym wrażeniem. Chociaż ja też na to poleciałam. Pamiętam co mówiłam po pierwszym spotkaniu "niesamowite. facet idealny. ciekawe w czym jest haczyk" ![]() Tym, że odziedziczyła ochłapa? Ach, czasami tak trudno zrozumieć kobietę
Edytowane przez solideja Czas edycji: 2011-03-16 o 00:15 |
|
|
|
|
#3985 |
|
Zadomowienie
|
Malla, potwierdź zaproszenie, bo nie mogę zdjęć komentować ani nic
![]() Lily, a niech sobie usuwa
|
|
|
|
#3986 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3987 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo i on i ona mi tym chca na złość zrobić Chcą... I jak narazie się im tak średnio udaje Jaką z niej kobieta? Tożto głupia mała "dzieFczynQa"... :/ Ona nie zasługuje, by miec mnie w znajomych Cytat:
|
||
|
|
|
#3988 |
|
Zadomowienie
|
dobranoc kobietki (i niekobietki)
|
|
|
|
#3989 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Czy wysyłanie słodkich smsków na dobranoc po definitywnym rozstaniu to oznaka samotności czy nudów?
![]() Cytat:
och, błagaj o zaproszenie tu i teraz, na klęczkach! ![]() Cytat:
![]() Dawno potwierdziłam, tylko fejs szaleje... :/
|
|
|
#3990 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Idę spać ![]() Słodkich snów kochani ![]() Bo widzę,ze wróciłam do domu i mi sie bezsenność załączyła A u siostry godz.22.30 a ja już słodko spałam i bez problemu sie wstawało o 8 czy 9 a u siebie...Padaka ogólna BTW. Erotoman-gawędziarz właśnie siedzi na nk i ma opis "mam nk talk"
Edytowane przez juniorka89 Czas edycji: 2011-03-16 o 00:58 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:52.

ale potwierdza sie teoria- dostala kwiatka, podziekowala i to chyba tyle 

Dobrej nocy 

Nie wyglądam na Mallę? 
Już ja widze, jak ona będzie się pocieszac po swoim nieudolnym związku moim marnym, eksowym ochłapem