Rozstanie z facetem - część 16 ;] - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-15, 22:48   #3961
mrytka
Wtajemniczenie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]

Cytat:
Napisane przez ver_million Pokaż wiadomość
albo po prostu mnie dobrze wspomina, jako ta, ktora chciala go wyciagnac z przebrzydlego narkomanstwa... i glupoty...

od paru dni chce mi sie tanczyc...

poza tym, co- tak szybko by umarla ich znajomosc? ;> nawetsie dobrze nie poznali ale potwierdza sie teoria- dostala kwiatka, podziekowala i to chyba tyle
Też tak może być

Mi w post też się zawsze chce

Dziewczyna ma dużo adoratorów, to może wybierać i przebierać
Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
A ja nie widzę
Jakby co, to ja to ta, która ma zdjęcie główne na molo, made by Zakalec i w profilowych zdjęcie zimowe w Tatrach Niskich, made by Eks i parę innych, ale one pojawiają się i znikają, jakiegoś buga mam w profilu
Mi też się dziwne rzeczy dzieją. Szczególnie z komentarzami, bo jak z kimś coś piszę to zaraz się tej osoby usuną albo moje i wychodzi na to, że jedna osoba gada ze sobą
W ogóle dziwne rzeczy się dzieją
Cytat:
Ja od zawsze byłam traktowana jak maleństwo i nie potrafię inaczej. Jestem kruszynką z jajami.

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 22:50   #3962
sylwusia9135
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez solideja Pokaż wiadomość
magdalenabellacoza - Mam długi zapłon, ale matko, jesteś śliczna

Ej, baby, nie płakać, nie marudzić. Eks to eks, czyli to nie był ten jedyny Nie nadążam pisać, bo mi psy rozrabiają, jeden wlazł pod stolik do kawy (wczołgał się) i a drugi próbuje mu wepchnąć piłkę do mordy i mi cały stolik chodzi

eh, właśnie się eks odezwał
Co to za pieski ??
sylwusia9135 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 22:53   #3963
solideja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sylwusia9135 Pokaż wiadomość
Co to za pieski ??
teriery dwa

ojej, biedny eksio, rozchorował się od balowania na imprezach biedactwo! oby tylko syfa jakiegoś nie złapał
solideja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 22:59   #3964
ktosinka
Raczkowanie

Wypalona - 4 lata byliśmy ze sobą. były deklaracje, były obietnice, rodziny się znały, wszyscy znajomi, wszędzie razem, kochał, umierać chciał za mnie, latał za mną, dbał i troszczył się jak o nikogo, był wszystkim i ponoć ja byłam wszystkim dla niego, pisał, że będzie mnie kochał do starości, zapewniał o uczucia tak jak nikt. to był właśnie ten, chociaż teraz widzę, że to wszystko gówno prawda. jest to dla mnie szokiem strasznym, rozstaliśmy się w minioną wigilię dokładnie. gdyby mi ktoś miesiąc wcześniej powiedział, że się rozstaniemy popukałabym się w czoło i pomyślała, że pier*oli głupoty... więc dlaczego odszedł skoro tak kochał? dlaczego nie walczył? dlaczego wolał inną? do dziś nie znam odpowiedzi...

Cytat:
Jeśli mogę... Heh byliśmy ponad 4 lata. Fakt na początku to była tylko zabawa.. On zdradzał ja spotykałam się z innymi.. On lóżko traktuje jak coś normalnego, heh jak śniadanie rano ;/ No ale od ok 2 lat było już normalnie, na poważnie.. Niby nie jesteśmy od grudnia już razem ale od tamtej pory ciągle utrzymywaliśmy kontakt i wgl.. Ostatnio tak jakoś ciągle się kłócimy w sumie niewiadomo o co.. Ale w końcu nie wytrzymałam, on też nie. Powiedział, że od początku byłam tylko zabawką żeby się nie nudził i zdradzał mnie na każdym kroku.. Ma gdzieś to co ja czuje... Ehhh to straszne uczucie.. Ale teraz już sama nie wiem czy to nie było tylko przywiązanie.. Dziwna akcja.
przywiązanie na pewno też, w końcu przywykłaś że był w twoim życiu, traktowałaś jego jako cząstkę tego swojego życia. a facet po prostu nie był ciebie i nie jest wart, gdyby cię kochał to nie miałby potrzeby bzykać inne ;/ i to nie z czystego obowiązku, ale facet który kocha nawet tego nie chce jeśli jest za swoją dziewczyną i zależy mu na niej o innej nawet nie myśli...
wiem, że to nie pocieszające ale twój zachował się jak typowy facet który lubi zaszaleć, a mój jest z kimś i prawdopodobnie układa szczęśliwy związek...
ktosinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 23:01   #3965
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magdalenabellacoza Pokaż wiadomość
Albo dopiero teraz docenił co stracił... Wydaje mi się, że Mrytka moze mieć rację
A długonożna to kolekcjonerka kwiatków?
HA! dziewczyny
moje teorie wlasnie legly w gruzach.
ja sie na niego patrze, on spuszcza wzrok, nie wie gdzie patrzec, nazwalam go frajerem, tamta go nie widzi, albo ja po prostu o tym nie wiem. tak czy owak- on mi obrabia tak samo tylek jak ja jemu... nobo jakby nie patrzec robie to, chociaz juz dystansu nabralam, to chociazby tutaj, tyle pisze, no i nie ma co sie oklamywac... odreagowuje chyba... nie wiem- kumplowi mowil, przynajmniej ten tak mowi, ze nie bedzie ani jednej ani drugiej stronie powtarzac, ale juz go smieszy to, ze i jedno i drugie mowi jedno- ze wcale nas nie obchodzi co u drugiego, co drugie robi, jak sie zachowuje, a sie nawzajem obrabiamy. nie wiem czy on wpadnie na genialny pomysl skonczenia z tym... w sumie jesli ten kumpel nie powtarza nic, no to w sumie tu cos jeszcze jest na rzeczy, bo jesli by go naprawde to nie interesowalo, to przeciez nic by nie mowil...
nie wiem- moze boli, ze chodze usmiechnieta ciagle.
Stary 2011-03-15, 23:02   #3966
magdalenabellacoza
Raczkowanie

Cytat:

Ej, baby, nie płakać, nie marudzić. Eks to eks, czyli to nie był ten jedyny Nie nadążam pisać, bo mi psy rozrabiają, jeden wlazł pod stolik do kawy (wczołgał się) i a drugi próbuje mu wepchnąć piłkę do mordy i mi cały stolik chodzi

Jak nic, w samozachwyt wpadnę Ty również! A kolor włosków - Wydrukuje sobie Wasze zdjęcia i porozwieszam po ścianach

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
Mi też się dziwne rzeczy dzieją. Szczególnie z komentarzami, bo jak z kimś coś piszę to zaraz się tej osoby usuną albo moje i wychodzi na to, że jedna osoba gada ze sobą
W ogóle dziwne rzeczy się dzieją

Potęga facebooka zanika

Malla, znalazłam Cię!!

A teraz idę spać Panie i Panowie Dobrej nocy

"
Życie bywa słodkie, lecz czasami tak bywa, że kiedy bywa słodkie, to idzie się porzygać"

magdalenabellacoza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 23:03   #3967
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie zauważyłam pytania, ale proszę Cię, zapisz się na sztuki walki

A ja nie widzę
Jakby co, to ja to ta, która ma zdjęcie główne na molo, made by Zakalec i w profilowych zdjęcie zimowe w Tatrach Niskich, made by Eks i parę innych, ale one pojawiają się i znikają, jakiegoś buga mam w profilu
:
Pytanie powinno brzmieć jak skutecznie zatruć życie wazeliniarzowi,żeby się skutecznie ode mnie odbimbrował

Bo fejs ostatnio nawala:P
Ja dodaje zdjecia i mi znikają...A potem są i ich nie ma...A jak ktoś mi doda komentarz to już w ogóle paranoja bo po 20 min.moze przyfarci się i przeczytam co mi ktoś naskrobał
Także nic nowego
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 23:03   #3968
sylwusia9135
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ktosinka Pokaż wiadomość

przywiązanie na pewno też, w końcu przywykłaś że był w twoim życiu, traktowałaś jego jako cząstkę tego swojego życia. a facet po prostu nie był ciebie i nie jest wart, gdyby cię kochał to nie miałby potrzeby bzykać inne ;/ i to nie z czystego obowiązku, ale facet który kocha nawet tego nie chce jeśli jest za swoją dziewczyną i zależy mu na niej o innej nawet nie myśli...
wiem, że to nie pocieszające ale twój zachował się jak typowy facet który lubi zaszaleć, a mój jest z kimś i prawdopodobnie układa szczęśliwy związek...
Hmmm.. tak właśnie tak się zachował.. Tylko mam wrażenie, że chciał tylko zrobić mi na złość i udawać przed kolegami niewiadomo kogo.. A prawda jest całkiem inna.. No ale trzeba się jakoś pocieszać ;D W każdym bądź razie sprawa zamknięta ;] Jakoś mi ulżyło kiedy o tym napisałam chociaż ciężko opisać kilka lat w kilku zdaniach

Aaaaaaa ! Muszę sobie kupić pieska !

Edytowane przez sylwusia9135
Czas edycji: 2011-03-15 o 23:06
sylwusia9135 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 23:09   #3969
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Jak nic, w samozachwyt wpadnę Ty również! A kolor włosków - Wydrukuje sobie Wasze zdjęcia i porozwieszam po ścianach

Potęga facebooka zanika

Malla, znalazłam Cię!!

A teraz idę spać Panie i Panowie Dobrej nocy
Chyba Tobie wysłałam pw na fb, ale nie jestem pewna, bo widzę że więcej dziewczyn sie zaprasza.

Jak któraś ma pw od nieznajomej to nie bać się - to ja.
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 23:10   #3970
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiem, wiem, przyjęłam Wreszcie zobaczyłam właścicielkę słynnej czerwonej sukienki i nóg do nieba!
Oddam wam te nogi jak tak chcecie
Pozbędę się chociaż mojej zmory przy zakupie spodni

De facto znowu polazłam na zakupy dzisiaj
Chciałam kupić spodnie ale jakieś małolaty 30 min.w przebieralni się frędzlowały a mnie nie chciało sie wkurzać bo sklep zamykali za 15 min. więc podziękowałam za spodnie i wyszłam...
Ale jeśli jeszcze w tym tyg.sie uda to z chęcią po nie pobiegnę kolejne bo już chyba 7 dżiny w mojej szafce

Ale kupiłam taką śliczną fioletową sukieneczkę na grubsze ramiączka z dekolcikiem (do mojego abb ) ale była tak cudowna a w C&A mają obniżki więc za 30 zł stałam się posiadaczką cudnej zwiewnej sukienki z cekinkami
A sukienki niestety w mojej szafie to....hmmmmmm....
Nie skomentuje nawet
Cytat:
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
Stary 2011-03-15, 23:22   #3971
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez ktosinka Pokaż wiadomość
najgorsze jest to, że wszystkie najszczęśliwsze i najpiękniejsze momenty swojego życia przeżyłam właśnie z nim i to będzie wracać i wracać... on był tym pierwszym i miał być tym jedynym...
Pierwszy bardzo rzadko jest jedyny i już wchodząc w pierwszy związek zdawałam sobie z tego sprawę. Nie, nie jestem z tych, co składają pod drzewem śluby krwi aż po grób
Cytat:
i szczerze to nie wyobrażam sobie bycia z kimś innym...
Teraz nie wyobrażasz, ale będziesz i to zapewne z niejednym...
Cytat:
Napisane przez karmadlakota Pokaż wiadomość
podsumowujac chodzi mi o to ze czuje sie jakas inna. ze mojej rodzinie wystarcza siedzienie w weekend przed telewizorem, a ja odczuwam pustke-mam wrazenie ze w moim zyciu nic sie nie dzieje, ze jest ono nuuudne, potrzebuje podrozy(ale to za jakis czas), pasji(nie umiem ich znalezc), emocji...
Od czegoś trzeba zacząć. Pasje często rodzą się przypadkiem, więc nie zamykaj się na jakiekolwiek okazje.

Ja bym nie zaczęła poważniej chodzić po górach, gdyby pewnego letniego dnia, gdy exTŻ pracował za granicą, a ja mieszkałam w akademiku z koleżankami z pracy, moja współlokatorka nie zaproponowałaby mi dołączenia się do wycieczki na Giewont z jej znajomymi.
Nie dość, że okazało się, że dobrze pamiętam zarówno przejście skrótem przez Zakopane, jak i sam szlak nie będąc na nim 15 lat (!), prowadząc połowę naszej licznej drużyny lepiej niż kapitan drugiej mający mapę, to jeszcze zaskoczyłam silniejszych od siebie facetów kondycją i dałam sobie radę w burzy, która nas zaskoczyła na kopule szczytowej.
Burza w górach to mistyczne przeżycie, odkryłam wtedy, że w górach znajdę spokój, Boga i siebie. A potem już po prostu ruszyła machina i w ciągu paru lat przeszłam Tatry wzdłuż i wszerz
Cytat:
Napisane przez Reggaenator Pokaż wiadomość
No to teraz jestem pewien kto mnie zaprosił
A miałeś jakieś wątpliwości? Nie wyglądam na Mallę?
Stary 2011-03-15, 23:26   #3972
Reggaenator
Rozeznanie

Cytat:
A miałeś jakieś wątpliwości? Nie wyglądam na Mallę?
No masz racje, jak mogłem mieć wątpliwości...przecież piszesz jak Malla
Reggaenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 23:41   #3973
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
Oddam wam te nogi jak tak chcecie
Pozbędę się chociaż mojej zmory przy zakupie spodni

De facto znowu polazłam na zakupy dzisiaj
Chciałam kupić spodnie ale jakieś małolaty 30 min.w przebieralni się frędzlowały a mnie nie chciało sie wkurzać bo sklep zamykali za 15 min. więc podziękowałam za spodnie i wyszłam...
Ale jeśli jeszcze w tym tyg.sie uda to z chęcią po nie pobiegnę kolejne bo już chyba 7 dżiny w mojej szafce

Ale kupiłam taką śliczną fioletową sukieneczkę na grubsze ramiączka z dekolcikiem (do mojego abb ) ale była tak cudowna a w C&A mają obniżki więc za 30 zł stałam się posiadaczką cudnej zwiewnej sukienki z cekinkami
A sukienki niestety w mojej szafie to....hmmmmmm....
Nie skomentuje nawet
Widze, że udane zakupy. Je chce trochę Twoich nóg, bo są takie....

Cytat:
Burza w górach to mistyczne przeżycie, odkryłam wtedy, że w górach znajdę spokój, Boga i siebie. A potem już po prostu ruszyła machina i w ciągu paru lat przeszłam Tatry wzdłuż i wszerz
Jak tak o tym piszesz to też chce w góry. I te Twoje zdjęcia!
Stary 2011-03-15, 23:46   #3974
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez kimi1000 Pokaż wiadomość
Tak, i jeszcze się obrażają, że Wizażanki je atakują, jak one chciały tylko się pożlić i misiaczek wcale nie taki zły
Ostatnio często słucham happysadu.
Ile masz wzrostu?
Może przesłucham niedługo HS, na razie zbyt kojarzy mi się z Zakalcem, bo niektóre teksty są jakby stworzone dla nas. A może po prostu wywalę te płyty i ściągnę starego, dobrego Offspringa
Mam 153 cm wzrostu.
Cytat:
Potwierdzam!
Cytat:
psy rozrabiają, jeden wlazł pod stolik do kawy (wczołgał się) i a drugi próbuje mu wepchnąć piłkę do mordy i mi cały stolik chodzi
To wsadź mu piłkę do mordki i przestanie się odzywać :P
Cytat:
Malla, Kruszynko z jajami, znajdę Cię!
Genialne określenie
E tam, genialne... niestety czasem muszę podejmować męskie decyzje za innych.
Cytat:
ojej, biedny eksio, rozchorował się od balowania na imprezach biedactwo! oby tylko syfa jakiegoś nie złapał
oj, ja też się po imprezach rozchorowałam ale syfa nie przyniosłam :P
Cytat:
Pytanie powinno brzmieć jak skutecznie zatruć życie wazeliniarzowi,żeby się skutecznie ode mnie odbimbrował
Bo fejs ostatnio nawala:P
Ja dodaje zdjecia i mi znikają...A potem są i ich nie ma...A jak ktoś mi doda komentarz to już w ogóle paranoja bo po 20 min.moze przyfarci się i przeczytam co mi ktoś naskrobał
yyy... cyjankiem?
Dodałam zdjęcia parę dni temu i pojawiają się chyba na minutę dziennie Akurat na Twojego komenta O, teraz je widzę... ale jak się przeloguję, to znikną
Cytat:
do mojego abb
abb?
Cytat:
No masz racje, jak mogłem mieć wątpliwości...przecież piszesz jak Malla
Muszę się nad tym stwierdzeniem zastanowić
Stary 2011-03-15, 23:47   #3975
lily92920
Zakorzenienie

Zostałam usunięta z fb klasowej gwiaaazdy

lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 23:55   #3976
Reggaenator
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Zostałam usunięta z fb klasowej gwiaaazdy

Dziecinada Już Ci mówiłem, że na tle swojej klasy zachowujesz sie dużo dojrzalej
Stary 2011-03-15, 23:58   #3977
solideja
Zadomowienie

Cytat:
Mam 153 cm wzrostu.

oj, ja też się po imprezach rozchorowałam ale syfa nie przyniosłam :P
1. Jest ktoś niższy ode mnie AaaAaaa
2. Bo Ty się nie puszczasz najwyraźniej z pierwszymi lepszymi pannami Odkąd się dowiedziałam o jego przygodach ciągle mieszane uczucia czy się nie przebadać
Stary 2011-03-16, 00:00   #3978
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Dziecinada Już Ci mówiłem, że na tle swojej klasy zachowujesz sie dużo dojrzalej
Dziecinada jak nic, jak się połapałam, to myślałam, że skonam No cóż, najwyraźniej uznała, że nie jesteśmy już znajomymi... Zobaczymy na jak długo Już ja widze, jak ona będzie się pocieszac po swoim nieudolnym związku moim marnym, eksowym ochłapem Byleby mi tylko dosrać

Ach, dziękuje
Stary 2011-03-16, 00:02   #3979
solideja
Zadomowienie

Cytat:
Już ja widze, jak ona będzie się pocieszac po swoim nieudolnym związku moim marnym, eksowym ochłapem
Co to za gwiazda co się łapie za ochłapy
Stary 2011-03-16, 00:03   #3980
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
yyy... cyjankiem?

Dodałam zdjęcia parę dni temu i pojawiają się chyba na minutę dziennie Akurat na Twojego komenta O, teraz je widzę... ale jak się przeloguję, to znikną

abb?
Myślałam o środkach na przeczyszczenie ewentualnie zaklejeniu paszczy tudzież wywaleniu go przez okno które się nie otwiera

No właśnie dodałam komentarz ale jak chciałam obejrzeć zdjecia dalej to mnie wywaliło i zdjecia disapir

Absolutny Brak Biustu

Lily ja bym sie chyba zabiła z tego powodu
Cytat:
Stary 2011-03-16, 00:06   #3981
Malla
Nie depcze krokusów

solideja - eks po mnie też szalał. Zszokował mnie tym, jak łatwo wyrwać w Krakowie pannę na jedną noc.

Juniorka - a, myślałam, że chodzi Ci o firmę ABB, z którą jestem całkiem związana

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2011-03-16 o 00:07
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 00:10   #3982
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Co to za gwiazda co się łapie za ochłapy
Gwiazda, która napieprza na niego, ale chce mi zrobić na złość

Cytat:

Lily ja bym sie chyba zabiła z tego powodu
Pewnie myśli, że mnie tym "ukara" !
Stary 2011-03-16, 00:10   #3983
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Juniorka - a, myślałam, że chodzi Ci o firmę ABB, z którą jestem całkiem związana
Czysty przypadek

Ty nie wiesz jak łatwo za majtki iść siedzieć w Łdz
Eks miał by w tym wprawe :P
Gdyby te głupie idiotki nie były takie puszczalskie
Cytat:
Stary 2011-03-16, 00:12   #3984
solideja
Zadomowienie

Cytat:
solideja - eks po mnie też szalał. Zszokował mnie tym, jak łatwo wyrwać w Krakowie pannę na jedną noc.
Mój szalał przede mną, do pewnej chwili w trakcie, będzie szalał po mnie... faceci A że tu tyle chętnych u mnie w mieście na jedną noc to się nie dziwię. Chociaż on się specjalizuje w 16-17 latkach, takie (bez urazy ) łatwiej omotać jego pierwszym wrażeniem. Chociaż ja też na to poleciałam. Pamiętam co mówiłam po pierwszym spotkaniu "niesamowite. facet idealny. ciekawe w czym jest haczyk"

Cytat:
Gwiazda, która napieprza na niego, ale chce mi zrobić na złość
Tym, że odziedziczyła ochłapa? Ach, czasami tak trudno zrozumieć kobietę

Edytowane przez solideja
Czas edycji: 2011-03-16 o 00:15
Stary 2011-03-16, 00:13   #3985
siaaaa
Zadomowienie

Malla, potwierdź zaproszenie, bo nie mogę zdjęć komentować ani nic

Lily, a niech sobie usuwa. Nie chce Cie mieć w znajomych to nie
Stary 2011-03-16, 00:15   #3986
Reggaenator
Rozeznanie

Cytat:
ABB? Mój ojciec jest elektrykiem i zamawiał od nich bodajże sterowniki do kotłów
Stary 2011-03-16, 00:19   #3987
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:

Tym, że odziedziczyła ochłapa? Ach, czasami tak trudno zrozumieć kobietę
Nie odziedziczyła, oni się niecierpia, ale współgrają, wiesz,taka symbioza Bo i on i ona mi tym chca na złość zrobić Chcą... I jak narazie się im tak średnio udaje

Jaką z niej kobieta? Tożto głupia mała "dzieFczynQa"... :/
Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość

Lily, a niech sobie usuwa. Nie chce Cie mieć w znajomych to nie
Ona nie zasługuje, by miec mnie w znajomych

Cytat:
ABB? Mój ojciec jest elektrykiem i zamawiał od nich bodajże sterowniki do kotłów
Ale o co chodzi?!
Stary 2011-03-16, 00:33   #3988
solideja
Zadomowienie

dobranoc kobietki (i niekobietki)
Stary 2011-03-16, 00:49   #3989
Malla
Nie depcze krokusów

Czy wysyłanie słodkich smsków na dobranoc po definitywnym rozstaniu to oznaka samotności czy nudów?
Cytat:
Pamiętam co mówiłam po pierwszym spotkaniu "niesamowite. facet idealny. ciekawe w czym jest haczyk"
No i wyszedł haczyk, a nawet robak na haczyku
Cytat:
Pewnie myśli, że mnie tym "ukara" !
och, błagaj o zaproszenie tu i teraz, na klęczkach!
Cytat:
Eks jest tam adminem
Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość
Malla, potwierdź zaproszenie, bo nie mogę zdjęć komentować ani nic
Dawno potwierdziłam, tylko fejs szaleje... :/
Stary 2011-03-16, 00:56   #3990
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Czy wysyłanie słodkich smsków na dobranoc po definitywnym rozstaniu to oznaka samotności czy nudów?
To oznaka idiotyzmu

Idę spać

Słodkich snów kochani
Bo widzę,ze wróciłam do domu i mi sie bezsenność załączyła
A u siostry godz.22.30 a ja już słodko spałam i bez problemu sie wstawało o 8 czy 9 a u siebie...Padaka ogólna

BTW.
Erotoman-gawędziarz właśnie siedzi na nk i ma opis "mam nk talk"
Cytat:

Edytowane przez juniorka89
Czas edycji: 2011-03-16 o 00:58
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości