|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI
Cytat:
myślę, że nie tylko ja tak to odebrałam, że Twoje stosunki z teściowa nie są za dobre... Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
nam rodzice nie robią prezentów i nie kupują ubrań... i nawet rozmawiałam z mamą na ten temat, że to jest coś takiego, jakby np. kupili nam coś do domu, tylko w ratach ![]() super, że Agatka to nadal ona ![]() a kocina the best ![]() Rosi Ty głodna, a ja na odwrót jak otworzę lodówkę to mnie mdli, ble...
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2011-03-15 o 21:52 |
|||||
|
|
|
#2102 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI
Aniu myślę, że z tym ostro przesadziłaś
Cytat:
|
|
|
|
|
#2103 | |
|
Zakorzenienie
|
Guciaaaaa widzę Cię!
---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2104 |
|
Zakorzenienie
|
baaardzo zdziwiły mnie twoje poprzednie słowa.... no ale widać sama nie znam siebie i jest ze mną coś nie halo, bo nawet nie pamiętam, ze "wiecznie" narzekam na teściów
|
|
|
|
#2105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie wiem dlaczego, ale Ty zazwyczaj jak coś Ci nie pasuje... to wyśmiewasz czyjąś opinię lub zdanie na jakiś temat... Nie przypominam sobie, żeby w Twoich wypowiedziach jeżeli pojawia się temat teściowej, abyś mówiła o niej pozytywnie (przynajmniej w ostatnim czasie), tylko zawsze masz jakieś "ale"... i to dla mnie oznaczało "wiecznie". |
|
|
|
|
#2106 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki!
przepraszam, że się martwiłyście, że się nie odezwałam - ale miałam taki dzień, że szok. Teoretycznie wszystko jest ok... A więc, poszłam na 9:30 a wyszłam z instytutu o 14.30 Jednym słowem olali mnie. jak powiedziałam, że chcemy się starać o dziecko, że przeciez to może uruść, to pani powiedziała - no trodno, nie wiadomo jak zareaguje, może maleć, ale może się też powiększyć. na razie nic nie zrobimy - będziemy się martwić później, Tym samym wyszłam, wsiadłam w taxi i pojechałam do pracy rycząc jak dziecko. W pracy nadrobiłam zaległości i jak przyszłam do domu tak padłam i rozkleiłam się na nowo. mąż pocieszył, wziął na urodzinowe zakupy i jest lepiej ale już zaczynam myśleć co dalej - bo ja tego nie chcę mieć! Dziewczynki tylko Was przeleciałam ![]() Kliwia, dziękuję za życzenia Scio - kot miażdży! Justyś, trzymam kciuki za pracę Mona, trzymam kciuki za dietę! Dasz radę Martucha, dzięki wielkie Żabcia, pilates mi też nie poszedł Kochane jestem padnięta - jutro będę systematyczniejsza i przepraszam, że tylko po łepkach nadrobiłam! do jutra i jeszcze raz dziękuję i przepraszam, ze tak się martwiłyście - należą mi się baty!
|
#2107 |
|
Zakorzenienie
|
Ana nie wyśmiewam. Chciałam abyś mi tylko to bardziej wytłumaczyła. Niestety nie uważam abym miała złe kontakty z teściami. To, że czasami napiszę jak mnie zdenerwowali, nie oznacza, ze tak jest non stop. I że tylko tak o nich myślę. Bo "wiecznie: uważam, że są bardzo w porządku, ale przecież nie będę pisała no forum tego codziennie prawda
Aniu wiele osób pisała czasami jak ich ktoś wkurzył (mama, teściowa, mąż) czy to oznacza, że od razu mają z nimi złe relacje?? |
|
|
|
#2108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2109 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia przytulam gorąco. Wypij dziś z mężem jakiegoś mocnego drinka
|
|
|
|
#2110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym, jeden mój zaprzyjaźniony lekarz, jak się z nim widziałam - mówi, ze trzeba się tego pozbyć jak najszybciej , tak samo moja endokrynolog. A oni mówią, żeby czekać - no oszaleć można!
|
|
#2111 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po drugie, nigdzie nie pisałam, że wiecznie to jest codziennie a Ty znowu o tym piszesz (a ja wręcz to zanegowałam). A po trzecie... zdziwiła mnie Twoja reakcja, gdyż pisząc o teściach i o Waszych problemach z nimi (bo tylko o tym piszesz) każdy może to dowolnie zinterpretować... tym bardziej, że piszesz tylko o negatywnych odczuciach wobec nich. Nikt nie każe Ci codziennie wyznawać miłości, ale chociaż czasem (o ile tak jest) mogłabyś pisać też pozytywnie o teściowej. Tak jak pisałam Twoje negatywne opinie o teściowej, zinterpretowałam tak a nie inaczej i myślę, że miałam ku temu powody. ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2112 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu to odpowiedz mi na pytanie, jesli ktoś napiszę że się z mężem pokłócił i zrobi to np. dwa razy w miesiącu
to oznacza, że ma z nim złe stosunki?? Albo jak ty pisałaś , ze się z mamą pokłóciłaś, czy to też to samo oznacza?? Nie. A teraz sobie policz ile razy w tym roku (hm... o ile w tym roku coś pisałam) wspomniałam źle o teściach a ile razy nic nie pisałam co oznacza, ze jest ok?? Problemów (jak to nazwałaś) z teściami nie mam. Jedynie niektóre nawyki mnie wkurzają Ale problemami bym tego nie nazwała. Ale wiele z nas ma tak, ze pewne nawyki i niektórych osób je irytują cóż... jak dla mnie to normalne. aaa i wspominałaś, ze nie pisałam o nich dobrze To przypomnę... zrobiłam to dziś pisząc choćby, że zawsze mogę na nich liczyć
Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2011-03-15 o 22:29 |
|
|
|
#2113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w szczególności, gdy odpowiada na nie pytaniem.Dla mnie to już koniec tej śmiesznej pogawędki, a kończę to tak: każdy może dowolnie zinterpretować każdą wiadomość!
|
|
|
|
|
#2114 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam jakie pytania?? Chodzi o minkę
ech.. nie ja pierwsza i nie ostatnia jej używam ale wcześniej u innych ci ona jakoś nie przeszkadzała Powiem tylko jedno: Nie tobie oceniać jakie mam stosunki z teściami. A pisać, ze są złe to już szczyt moim zdaniem. I w ten oto piękny sposób zakończę tę rozmowę nie mającą żadnego celu i sensu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#2115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2116 |
|
Zakorzenienie
|
az sie chce zacytować słowa o wyśmiewaniu innej osoby (stosowaniu owej minki, do której się przyczepiłaś) buahahaha
|
|
|
|
#2117 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wszystkiego dobrego Cytat:
Cytat:
Cytat:
kotek niezly![]() a nizoral u mnie za 4,90 1 saszetkanie kloccie sie... i nie wysmiewajcie nawzajem ![]() jestescie dorosleeeeee ![]()
|
||||
|
|
|
#2118 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś
u mnie też nie ma zumby a bym sobie poszła bo Zabcia tak poleca. Generalnie to mnie jeszcze joga i pilates ciągną, ale coś dziś dziewczyny nie za bardzo o tym pisały. Na razie mi Hula hop zostaje.
|
|
|
|
#2119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja musze miec power,moc, masakre, kocham step, aeroicboxing ale u jednego trenera koles ma taki power, ze ci nie popusci, dajesz i koniecachh te cwoczonka nie moge sie doczekac
|
|
|
|
|
#2120 | |||||||
|
Zadomowienie
|
witam się wieczornie, miałam do Was zajrzeć rano dziewczyny, ale jak zwykle się wyrobić nie potrafię
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a co do tesciowej i zapasów mamy Cytat:
i za pracęCytat:
będzie dobrze Kochana :przytul
|
|
|
#2121 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ania, załatwione
|
#2122 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze usunelam wszytkie komentarze jakie napisalam ...
gucia - kochana dobrze ze sie odezwalas Nie dziwie sie ze jestes zdenerwowana skoro dwoch lekarzy mowi Ci zeby usunac a ta dzisiaj wyskakuje z tekstem zeby zostawic i najwyzej pozniej bedziecie sie martwic .. co to wogole za gadanie !? moze skonsultuj sie nastepnym lekarzem? tym bardziej jak planujecie zaczac sie starac o dzidzie Wszystko napewno bedzie wporzadku kochana ![]() india - no rata spora niestety ... ale cos za cos .. madzia - wyniki dzieciakow pokazuja jaka jestes super nauczycielka ![]() kliwa - super te raczki i stopki ![]() scio - super ze z dzidzia wszystko wporzadku ![]() madzia & agus - szkoda ze nie macie mozliwosci isc na zumbe bo naprawde polecam .. joga i pilates jal dla mnie za nudne sa ... juz wiecej nie pojde ... kurde wiecej nie pamietam =/ anula - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! szczescia , zdrowka , milosci , spelnienia marzen !! ![]()
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2011-03-16 o 05:15 |
|
|
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna co za koleś!! tragedia... trzymam kciuki za odzyskanie pieniędzy
![]() Katunia dziękuję za przekazanie sms kurde jak już Guciolinka odpisała to net mi padł hahahaa złośliwość rzeczy martwych Scio cudne foto, cieszę się że z Agatką ok Gucia słońce, idź może jeszcze raz na badanie, skonsultuj to z kimś innym.. moim zdaniem powinni to wyciąć jak najszybciej po co ma się rozrastać itd... szczególnie żę endokrynolog ci tak mówił... aniaaa84 rozumiem, a nie pytałaś dyr czy cię zostawi? ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- india83 cieszę się że przywożą wam meble coraz bliżej przeprowadzki ![]() a mi się zapowiada aktywny weekend - w piątek jedziemy do katowic do przyjaciół a w sobotę mam babski wieczór dużo lodów karmelu słodyczy i pogaduch
|
|
#2124 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie kochane.
Co do pomocy od rodziców o której była tu mowa, to myślę, że nie zależy to od rejonu, jak chyba Ana napisała, tylko od ambicji. Ja jestem na przykład bardzo honorowa i uważam, że skoro tworzymy z mężem rodzinę, to naszym zadaniem jest tę rodzinę utrzymać. Moi rodzice na każdym kroku próbują nam wcisnąć pieniądze, ale ja ich nie przyjmuję. Rozumiem, że rodzice mogą pomagać dzieciom, ale bez przesady, mam ponad 30 lat, to chyba stanowczo za dużo, by nadal polegać na innych. Justyna po tym jak bardzo angażowałaś się w pracę uważam, że to szczyt chamstwa zachować się tak jak Twój szef. Gucia ja jestem zdania że należy usuwać wszystkie nieprawidłowości jakie tworzą się w naszym ciele, ale często słyszę od ludzi którzy się na tym znają, że to nie zawsze jest najlepsze wyjście. Przykro mi, że wizyta na którą tyle czekałaś nie pomogła, a wręcz wprowadziła Cię w gorszy nastrój Scio ale kulturalny ten Twój zwierzak. I Agatkę też tam chyba z tyłu widać, tak?
|
|
#2125 |
|
Zakorzenienie
|
cześć Dziewczynki
dzięki wielkie za słowa wsparcia i otuchymasakra, ja z takim oszustwem się nigdy nie spotkałam i nie spodziewałabym się, że ktoś może aż tak, prosto w oczy ![]() to są oszustwa na sporą skalę, bo to nie tylko my ![]() teraz idę się ubierać i szukać pracy po sklepach
|
#2126 |
|
Zakorzenienie
|
justyna bedzie dobrze
a jak sie to stalo ze wyszlo na jaw? musze nadrobic ![]() klion pewnie masz i racje z tym dawaniem kasy przez rodzicow. Moi mi tez daja, i tez mi glupio brac, ale teraz daja dla wnuczki [z ze rzucili palenie to maja grosza za duzo zreszta ja bede tak samo robic jak moja mama, jak bede mogla to pomoge, nawet jesli ktos tej pomocy nie chce lub nie oczekuje. bo dodatkowa kasa dla mlodych zawsze sie przyda ![]() scio super ze to ciagle dziewczynka ![]() a kociak hahaha napil sie z tej slomki na prawde? |
|
|
|
#2127 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ale dziś śliczna pogoda Mąż mój jedzie na szkolenie do Białegostoku wrrrr . Szkolenie na 17 i będzie trwało 3 godzinki a droga mu zajmie 4 godziny ale już zaprosiłam rodziców na kawkę bo muszę mamie tę kurtkę pokazać Mąż dziś ma przyjść na obiad do mnie do szkoły o 14 i razem z dziećmi idziemy na stołówkę fajnie, fajnie ![]() Aguś wiosna idzie to się zachciewa ćwiczyć Aniu może to zależy od banku. W naszym na sto % się zmieniło, bo nawet jak rodzice byli w styczniu to im babka od kredytów mówił, ze teraz jakieś milsze warunki dla stałych klientów itp. Zabcia dziękuję ech.. jak pomyślę, że niedługo mi przyjdzie się z nimi rozstać to aż mi się płakać chce. Marta fajny weekend się zapowiada a te lody z karmelem to i ja bym zjadła Cytat:
|
|
|
|
|
#2128 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale chyba by się nie napił, tylko wylizywał słomke
|
||
|
|
|
#2129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2130 | |||||
|
Zakorzenienie
|
dostęp do TŻ konto mam ale on chyba się czuje niezależny przez to że ma swoje
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
znieczulica lekarska jakaś czy coCytat:
Cytat:
u mnie pochmurno zaraz będzie padać
09.04.2012 córa 19.04.2017 31.01.2018 06.02.2019 Kropek Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2011-03-16 o 08:52 |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.

stosunków złych nie ma. Jak nas do siebie zaprasza czy ona do nas przychodzi to normalnie rozmawiamy. Złe bym miała jakbym jej unikała czy coś
hehe

i teraz na gwałt szukamy pracy

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

za to na zumbie bylo BOSKO
kotek niezly

i
za pracę