Scent Bar XXV - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-16, 07:32   #271
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Dot.: Scent Bar XXV

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Co robi baba na dachu?
Drze papę

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
wet dzwoni do baby
-jest u mnie pani mąż z psem i prosi o uśpienie, zgadza się pani?
_ tak, oczywiście, a psa proszę puścić wolno, zna drogę do domu

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
jedzie facet tirem, wjechał do miasta, przejeżdżając pod mostem zaklinował się, przyjechały gliny
policjant-cwaniak pyta się:
- Co, zaklinowało się?
- Nie, K**wa most wiozłem i paliwo się skończyło!

Fitam z rana, nadrobię Was w robocie udając że pracuję

Obmierzyłam wczoraj chatę, bosz, jakie to wszystko krzywe w małym pokoju na niecałych 2,5 metra jest 7 cm różnicy w długości

Wklejam plan dużego pokoju (profesjonalistki, tylko się nie śmiać, robiony dziś rano w paincie )
plan_dp.jpg
Jak go sensownie zagospodarować?
Nie mam pomysłu, tzn mam kilka ale się wzajemnie wykluczają Największy problem mam z ustawieniem biurka kompjutrowego (kabel netowy zaznaczony literką k jest dość krótki, sięga do połowy ściany) i czegoś do siedzenio-spania, i fogle wszystkiego...

HELP
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 08:16   #272
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
Rachell ja też myślę o zakupie jakieś używki lustrzanki, mam stary sony sprzed 7 lat, 3,2mpx dałam za niego full kasy wtedy ale to taki zwyklak i zdjęcia płaskie są
Niestety jest nie do zajechania, zjeździł ze mną pół świata i nic się nie dzieje a nie wyrzucę go przecież
bo niepłąskie to trza umic i sie nagimnastykowac-to niestety wada cyfrówek, nie do przeskoczenia zanim nie zaczną produkowac wiekszych matryc nie wiem czemu tego nie robią myslalam ze po 5ciu latach cos sie ruszyło w temacie ale niestety.....

jedyne co mozna robic to uzywac duzej przesłony....ale w lecie kiepsko, chyba ze ma sie superkrotkie czasy migawki no i długich obiektywów.
jednak lustrzanki maja dla mnie wiele wad i ja stawiam na hybrydowe ultrazoomy

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość

Fitam z rana, nadrobię Was w robocie udając że pracuję

Obmierzyłam wczoraj chatę, bosz, jakie to wszystko krzywe w małym pokoju na niecałych 2,5 metra jest 7 cm różnicy w długości

Wklejam plan dużego pokoju (profesjonalistki, tylko się nie śmiać, robiony dziś rano w paincie )
Załącznik 3823293
Nie mam pomysłu, tzn mam kilka ale się wzajemnie wykluczają Największy problem mam z ustawieniem biurka kompjutrowego (kabel netowy zaznaczony literką k jest dość krótki, sięga do połowy ściany) i czegoś do siedzenio-spania, i fogle wszystkiego...

HELP

a komp chcesz w salonie miec? komp czy laptok? biurko stałe chcesz miec? stół do jedzenia tez czy nie? tivik ma byc?
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 08:46   #273
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Hej

Macham do was z nad kawy
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 09:51   #274
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
A kto Quality?
Przecież Reds musi leżeć i pachnieć
Ju z Guciem oczywiście

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Co Wy kcecie kupować? Alkohol? Jak nie wyglądasz za młodo to ok.
To nie Ogon_, nada sieu

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 10:16   #275
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Spo, dobranoc

A ja filturję
myślałąm, że flirtujesz

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Piosenka, którą Tato mi śpiewał, dedykuję Mai:

[Adagio]
Truncił w strunki,
Basy grały,
Podkolanka same drżały,

[Allegro]
Jak truncił we strunki,
To na łbie kołtunki,
Mu wiuwaaaaałyyyyy!!!

Też już tracę sens- dobranoc, drużyno!

piękne

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Cytat:
Uwodzić
a to tak to ja nie umem
Zostanę przy gwałceniu
Cytat:
ostatnio obliczam swoją statystykę - bez prowokacyjnych zachowań i ciuchów, bez tańczenia, bez ponętnej figury, bez patrzenia w oczy (bo tego nie robie prawie nigdy) - samym przeciętnym wyglądem, zachowaniem, spojrzeniem, głosem, rozmową... przeraża mnie skuteczność....
i to nie są desperaci, a często bardzo ciekawe fajne "tematy"....
ja już nie wiem na co oni lecą....
dobra jesteś

Co do goopich dowcipów:

Robiła babcia na drutach.
Przejechał tramwaj i spadła

Kameno, skarbie, powiedz no co Ty tam chcesz mieć w tym pokoju? Tzn. jakie konkretnie meble (oprócz biurka)? Masz juz jakieś meble (i ich wymiary)?
Ma być jakaś konkretna stylistyka, kolorystyka? Bo jak byś chciała jakoś po hafrykańsku, na japońsku czy gotycku tudzież wikińsku urządzić, to mogiem nad tym pomyśleć
Albo minimalistycznie - pierdyknąć czerwone zasłony, na środku białe fotele, stolik, podłogę wyłożyć kafelkami na biało-czarno i już Twin Peaks jezd
(osobiście marzy mi się kiedyś zrobić tak przedpokój, ale do tego musi być długi i wąski, jak przejście pomiędzy tamtymi pokojami w filmie za zasłonami by się ukryło wszystkie szafy wnękowe, brudne bciory i cały syf i podręczny bajzel jaki jest zwykle przy drzwiach )

edit: z innej beczki - jak zamknąć na stałe przeszklone drzwi, żeby już się nie dało ich otworzyć fogóle? Takie przeszklone do połowy, takie jak balkonowe, ale stare, z drewna, na 2 zawiasy, niestety nie ma w nich żadnego klucza ani zamka. Zabić gwoździami? Jakimś super mocnym poxipolem skleić?
Kwwa, starty łazi i chla i jak tylko zawiozłam mamę do sklepu to poleciał znów chlać A że wszystkie drzwi i piwnica były pozamykane, to właśnie takie boczne otworzył, ✂✂✂✂a mać, są zaraz obok drzwi wejściowych, kilka metrów od szosy, każdy se mógł wleźć do domu i zapier**lić rzeczy to takie wąskie, w sumie podłużne okno przy drzwiach frontowych, przeszklone tylko w połowie, ale się otwiera i przez to s****syn się nauczył wyłazić, nie sposób siedzieć cały czas w chałupie i pilnować

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-03-16 o 10:51
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 10:30   #276
Pin up girl
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:
myślałąm, że flirtujesz
Filtrowałam. O 4:30 poszłam przez to spać
Jak ja wstałam o 9:30, tego nigdy się nie dowiem...

Micielu, przesyłka troszkę się opóźni, bo niektóre plastiki stawiają opór i muszę zastosować najmocniejsze środki...
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 10:49   #277
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Obawiam się, że zaczęłoby się od przemeblowania całego szpitala, a już przynajmniej od napisania koncepcji zmian wystroju dla dyrekcji
też tak myślę
Cytat:

Zapaliła się stodoła, dzie wymborek, bamber woła?!
Na wymborku siedzi Zocha i przez jelitówkę szlocha

Cytat:
No jak, np. taki: Zapaliła się stodoła, wyleciała baba goła, dziadek myslał że to smalec i jej włożył w d*** palec

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
znajoma, pracująca tam mi mówiła ze własnie jeszcze nie wiadomo i ze jest sens słać - byłaby wtopa dostać sznase i nie umieć
dzięki ale tym razem znóf bez nadziei bo nie mam parcia na to
ja mimo wszystko poczymam

Nie ma dziś słońca śniły mi sie cała noc głupoty totalne związane z pracą i w przez to głowa dalej mnie boli bu

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 10:57   #278
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
UWAGA!!!
Oferta Last Minute - Tydzień balowania w stolicy

W programie:
- obrona piwnicy Ju
- parapetówka u Kameny
- poskramianie teściowej Red

i inne atrakcje

Dojazd i alkohol we własnym zakresie.
Posiłki - gotowanie na zmiany, zamienne na opiekę nad dziećmi i kotami.

Planowany termin wyjazdu - połowa kwietnia.

Ilość miejsc ograniczona!

Zapisy na PW

doczytałam cały plan powstania warszawskiego i musiałam się baaaardzo starać żeby udać że zajmuję sie poważną robotą

acha, info z ostatniej chwili, parapet party nie mam ochoty robić bo się wstydzę brzydkiej chaty

Cytat:
Kameno, może Cię to zainteresuje - umyłam dziś porządnie lodówkę. Zobaczymy kiedy będzie kolejny raz.

kolejny raz pewnie pojutrze

Cytat:
Ja się dziś zryczałam już z bezsilności 2 razy, a trzeba działać...
Ju, okropna sytuacja, mam nadzieję że zdziałasz coś u tych bab.. trzymam kciuki w każdym razie

Cytat:
Flo, jeśli to jest aparat typu "idiot", to mój typu "ameba" chyba

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
a komp chcesz w salonie miec? komp czy laptok? biurko stałe chcesz miec? stół do jedzenia tez czy nie? tivik ma byc?
więc tak:
- w "salonie" komp, duży monitor i głośniki (mają ładnie nagłaśniać cały pokój)
- biurko stałe tzn.? przykręcone do ściany?
- sensownie wydaje mi się kanapa/narożnik naprzeciwko monitora i głośników (???)
- tivika nie ma być
- stół do jedzenia nie wiem, samej nie chce mi się jadać przy stole na pewno jakiś niski podręczny, może są takie małe stoły co się magicznie rozkładają do dużych?
- jakiś mebel tapicerowany z funkcją spania
- marzy mi się fotel
- jakieś meble na książki i inne rzeczy

urządzanie jest ponad moje siły

Cytat:
Kameno, skarbie, powiedz no co Ty tam chcesz mieć w tym pokoju? Tzn. jakie konkretnie meble (oprócz biurka)? Masz juz jakieś meble (i ich wymiary)?
Ma być jakaś konkretna stylistyka, kolorystyka? Bo jak byś chciała jakoś po hafrykańsku, na japońsku czy gotycku tudzież wikińsku urządzić, to mogiem nad tym pomyśleć
Albo minimalistycznie - pierdyknąć czerwone zasłony, na środku białe fotele, stolik, podłogę wyłożyć kafelkami na biało-czarno i już Twin Peaks jezd
Majutku, nie chcę żadnego konkretnego kopiowanego stylu, mogę takie wnętrza oglądać na zdjęciach ale głupio bym się w takim czymś czuła
kafelków w mieszkaniu nie lubię, nawet w kuchni i łazience, nie mówiąc o przedpokoju

kolorystykę już mniej więcej mam

z meblami nie wiem, znalazłam stolarza który by mi zrobił komodę na nuszkach a la tamta z allegro i resztę mebli do kompletu (już sobie mniej więcej zaprojektowałam) ale kosztowałoby to dużo.. no, laminowane mniej, może wziąć laminowane a nie fornir??
bo gotowce nie podobają mi się
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2011-03-16, 10:58   #279
justynaneyman
Zakorzenienie

Dzię dobry!

Ja miałam dość obrzydliwy sen- kupy. Obudziłam si ę ze wstrętem i wtedy nagle uświadomiłam sobie, że to był szczęśliwy sen- kupy, moi przyjaciele!

ciekawe, skąd dostanę pieniądze (bo źródeł jakoś nie widzę?)

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 11:01   #280
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
syndrom Polly?

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Cytat:
Dzię dobry!

Ja miałam dość obrzydliwy sen- kupy. Obudziłam si ę ze wstrętem i wtedy nagle uświadomiłam sobie, że to był szczęśliwy sen- kupy, moi przyjaciele!

po powstaniu sprzedamy butelki służące za barykady
Cytat:
Majutku, nie chcę żadnego konkretnego kopiowanego stylu, mogę takie wnętrza oglądać na zdjęciach ale głupio bym się w takim czymś czuła
ale tu nie chodzi o to, żeby skopiować czyjeś wnętrze albo czyjś styl, tylko zrobić własną wariację na jakiś temat.
Ja podałam tylko przykłady bibelotów, jakie mnie w domu rajcują
na innych się niestety nie znam

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-03-16 o 11:03
Stary 2011-03-16, 11:21   #281
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Dzię dobry!

dzię dobry

co do źródeł pieniędzy - może sprzedaj zarząd wspólnoty?

Cytat:
syndrom Polly?
to mój własny syndrom, przypadkiem podobny do syndromu Polly

Cytat:
ale tu nie chodzi o to, żeby skopiować czyjeś wnętrze albo czyjś styl, tylko zrobić własną wariację na jakiś temat.
Ja podałam tylko przykłady bibelotów, jakie mnie w domu rajcują
na innych się niestety nie znam
rozumiem, tylko wariacji na temat tez nie chcę, po co, jak i tak będzie wszystko kurzem zarastać
a bibelotów generalnie nie lubię

---
fogle dół dalej trwa, podobnie jak w październiku mam jadłowstręt i gotowaniowstręt....

EVERY WOMAN IS A STAR

Edytowane przez kamena
Czas edycji: 2011-03-16 o 11:22
Stary 2011-03-16, 11:25   #282
Polly_
grozi wypollizowaniem

a ja mam doła...i zrec nie moge....i kuchniowstret
zycie jest wredne

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

nie fiem co mam ze sobą zrobic...dawno nie mialam za tak
Stary 2011-03-16, 11:27   #283
justynaneyman
Zakorzenienie

Ad. powstania, to moje mieszkanie należało przedtem do siostry mojej babci. W czasie wojny stacjonowali tu Niemcy i tuż przed wyzwoleniem Warszawy Zosia (tak miała na imię) wypatrzyła sobie to mieszkanie.
Codziennie stała po drugiej stronie ulicy i czekała, aż Niemcy zaczną uciekać z budynku. I wyczekała- dokładnie 17go stycznia, w dniu wyzwolenia.
Jak tylko to zobaczyła, przebiegła szybciutko przez ulicę z tobołkami, mieszkanie było otwarte, weszła do niego, za drzwiami postawiła siekierę (jakby kto chciał wejść) . Na noc tylko siekierę brała bliżej łóżka- tak było.
We wnęce w szafie pamiętam jeszcze haczyki podpisane "Hans" i "Jurgen".

Stary 2011-03-16, 11:28   #284
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Polly, fidze że u Ciebie dół się objawia tak jak u mnie

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2011-03-16, 11:39   #285
Polly_
grozi wypollizowaniem

kameno-meble jsli to niebedą proste kloce (jak moje ) to bym brałą fornirowane...zresztą moje tez bym brała fornirowane...ale nie mialam takiej opcji finansowej , kosztowałyby ok 40-50 % wiecej , albo i jesczze wiecej...bo w meblach salonowych pasowałoby wszystko zrobic fornirowane (w kuchennych forniruje sie tylko drzwiczki), fogle cz ytezn stolarz co wyceniał policzył ci wszystko w fornirze? tzn korpusy tez?

hehe-fajne wstrety masz

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Cytat:
Ad. powstania, to moje mieszkanie należało przedtem do siostry mojej babci. W czasie wojny stacjonowali tu Niemcy i tuż przed wyzwoleniem Warszawy Zosia (tak miała na imię) wypatrzyła sobie to mieszkanie.
Codziennie stała po drugiej stronie ulicy i czekała, aż Niemcy zaczną uciekać z budynku. I wyczekała- dokładnie 17go stycznia, w dniu wyzwolenia.
Jak tylko to zobaczyła, przebiegła szybciutko przez ulicę z tobołkami, mieszkanie było otwarte, weszła do niego, za drzwiami postawiła siekierę (jakby kto chciał wejść) . Na noc tylko siekierę brała bliżej łóżka- tak było.

lepeij nie opowiadaj bo ci sie jeszcze dawni własciciele znajdą

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

dobra do roboty bo bede beczec

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

ja jeszcze jak mam doła to nie sprzatam a wiem ze niekorzy wrecz przeciwnie
Stary 2011-03-16, 11:45   #286
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
zycie jest wredne

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Kameno, Polly

Mnie tez się jeść nie chce, ale gotować, owszem. Jestem bardzo spięta przed dzisiejszymi rozmowami o piwnicy- aż nie wiem, czy kupić se Rumeur, czy nie

Perły przyszły (Florens, pamiętam)

Stary 2011-03-16, 11:57   #287
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Micielu, przesyłka troszkę się opóźni, bo niektóre plastiki stawiają opór i muszę zastosować najmocniejsze środki...
topsz, topsz

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Cytat:
a nie chciałaś robić seksa?

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 12:08   #288
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:

[/COLOR]dobra do roboty bo bede beczec

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Ja nie sprzątam, czy mam doła, czy nie

Polly, widzę, że sytuacja jest poważna- a jakbym powiedziałam, że przyśpieszę obrazek "remontowy"?

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Micielku, widzxę, że masz w avku parę do Skarbiątka

Stary 2011-03-16, 12:08   #289
gryx82
BAN stały

Dobry!

Cytat:

Cytat:
fogle dół dalej trwa, podobnie jak w październiku mam jadłowstręt i gotowaniowstręt....
Cytat:
zycie jest wredne
Zazdroszczę Wam, tego jadłowstrętu oczywiście, bo gdyby u mnie to tak działało, to z moimi depresyjnymi nastrojami, które mam od dziecka, byłbym jako ten szczypiorek, a nie... a nie dyyyniaaa!

Cytat:
Ale piękna historia
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 12:09   #290
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:

Cytat:
kameno-meble jsli to niebedą proste kloce (jak moje ) to bym brałą fornirowane...zresztą moje tez bym brała fornirowane...ale nie mialam takiej opcji finansowej , kosztowałyby ok 40-50 % wiecej , albo i jesczze wiecej...bo w meblach salonowych pasowałoby wszystko zrobic fornirowane (w kuchennych forniruje sie tylko drzwiczki), fogle cz ytezn stolarz co wyceniał policzył ci wszystko w fornirze? tzn korpusy tez?
stolarz policzył mi nuszki drewniane + całość z płyty fornirowanej i cenowo wyszło jakieś 3/4 więcej niż z laminowanej... i teraz nie wiem czy się wypluwać z kasy na meble czy brać byle co z gotowców.. czy brać stolarzowe laminaty..
będę się tak bujać w nieskończoność..

Cytat:
hehe-fajne wstrety masz
co nie?
Cytat:

dobra do roboty bo bede beczec

Cytat:
ha, mówiłam że mamy podobne doły

Cytat:
Zazdroszczę Wam, tego jadłowstrętu oczywiście, bo gdyby u mnie to tak działało, to z moimi depresyjnymi nastrojami, które mam od dziecka, byłbym jako ten szczypiorek, a nie... a nie dyyyniaaa!
mogę oddać Ci mój jadłowstręt, chcesz?

EVERY WOMAN IS A STAR

Edytowane przez kamena
Czas edycji: 2011-03-16 o 12:21
Stary 2011-03-16, 12:14   #291
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
a nie chciałaś robić seksa?
To Ty nie wiesz, że: a) Teżet Polly jest niedysponowany, b) czytanie "Nad Niemnem" obniża libido, c) dzikie chuopy są za daleko?

---

Kameno, chyba się powtarzasz
Stary 2011-03-16, 12:24   #292
Anetuniaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Legenda do fotki: "Spacerujesz sobie podczas wakacji z dziewczyną spokojnie po plaży, ale zawsze znajdzie się jakiś palant, co ci humor spieprzy"

Cytat:
no więc to było tak- okazało się, że oboje chodzimy na te same zajęcia. Trudno chłopaka, który nie widzi, zostawić samego, jak trzeba zejść kręconymi schodami w dół, znaleźć, gdzie jest sala itd. no więc on trzymał mnie za lokieć i tak szliśmy Ma 29 lat. Naturalne też, że skoro jeździmy tą samą trasa, to wygodniej jest razem.
no nie wiem, czy pachniałam tak uwodzicielsko, czy fakt, że mnie tylko slyszał, a nie widział, spowodowały, że poczułam, że robię na nim wrażenie- nie pytajcie, skąd- wiem, i już.
On wie, że mam męża, synka i jestem szczęśliwa w związku.
Pod palmą umówiliśmy się, bo jedziemy stamtąd na Pragę. A że to podwójne skrzyżowanie ze skrętami i tramwajami, to ktoś go poprowadzić musi.
A przy okazji dowiedziałam się, że jako opiekunka jeżdżę za darmo.
I tak będziemy razem chodzić na te zajęcia.
Wg mnie jeśli wie że jesteś szczęśliwa w małżeństwie i rodzinie ogólnie to nie masz się czym martwić. Pomagasz mu dlatego że jestes dobrym człowiekiem i tyle. A jak robisz na nim wrażenie to jego problem, on jest normalnym człowiekiem w pełni sprawnym emocjonalnie i umysłowo i niech sobie radzi.
Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim

Nie mam ostatnio weny do udzielania się.

Moi przyjaciele prawdopodobnie będą się rozwodzić Niby takie rzeczy się zdarzają, ale nie ogarniam tego. To jest dla mnie szok. Nawet nie potrafię do końca nazwać tego co czuję Pierwsze odczucie - jest mi tak cholernie przykro.... Czuję się po prostu rozbita... Chciałabym, żeby to był zły sen....
tak w życiu bywa i nic nie poradzisz, wygaduj się tutaj jak Ci to pomoże się odstresować
Cytat:
o\nie wszystko jest takie proste niestety...

takich syt jak opisuje ju było mnóstwo w czasie przekształcen spółdzielni. Bo np dawniej w blokach były suszarnie do wspólnego uzytku lokatorów.
Spółdzielnie potem musiały pookreslać swoje pomieszczenia-co jest współne, co jest przynależne itd. I tak piwnice stały sie przynależne. Niekórzy mają przynależne balkony-ja np nie-bo mój balkon jest wspólnotowy -co całkowiecie popieram. Spóldzielnie likwidowały wtedy suszarnie i wózkownie i np dzieliły je na komórki i wynajmowały,albo w suszarniach robiły mieszkania . I wtedy właśnie ogłaszało sie z podanym terminem czas wziecia swoich rzeczy. Po terminie domniemuwuje sie ze reszta co zostałą nie interesuje mieszkańców i jest do wyrzucenia. No bo w sumie nie ma jak inaczej tego załatwić....
Jak to wspólnotowy?
Cytat:
Zgadzasz się? Zgadzasz?! - Wiedziałam!!

UWAGA!!!
Oferta Last Minute - Tydzień balowania w stolicy

W programie:
- obrona piwnicy Ju
- parapetówka u Kameny
- poskramianie teściowej Red

i inne atrakcje

Dojazd i alkohol we własnym zakresie.
Posiłki - gotowanie na zmiany, zamienne na opiekę nad dziećmi i kotami.

Planowany termin wyjazdu - połowa kwietnia.

Ilość miejsc ograniczona!

Zapisy na PW
ja mam szpadel w ramach narzędzi ochrony mienia Ju

I zadatki na mechanika w ramach porodu Red

A w ramach parapetówy Kameny umiem robić takie drinki że nast dnia nikt się przed kacem nie uchowa
Cytat:
po kilku dobach z nami w piwnicy wszyscy będą dzikusy o wyglądzie włochatych drwali z lasu

edit: oo! jeden Włochaty już w piwnicy Na barykadach siedzi
http://www.youtube.com/watch?v=gdwD6-HE0dw

no co Ty - taaaakaaaa imprezka będzie!
Przyjedzie cały Bar, wizaż i parafia!
I wszyscy będą rzygać (tylko xiądz będzie wymiotować)

edit: kurka, cuś mię się dowcip wyostrzył, normalnie ego i pewność siebie skoczyły mi na maksa
(jak widzę swój avatar i podziwiam jaka to jestem piękna, sexy i zniewalająca)
padłam
Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
Czeeść
Dostała moje PW???
Cytat:
więc tak:
- w "salonie" komp, duży monitor i głośniki (mają ładnie nagłaśniać cały pokój)
- biurko stałe tzn.? przykręcone do ściany?
- sensownie wydaje mi się kanapa/narożnik naprzeciwko monitora i głośników (???)
- tivika nie ma być
- stół do jedzenia nie wiem, samej nie chce mi się jadać przy stole na pewno jakiś niski podręczny, może są takie małe stoły co się magicznie rozkładają do dużych?
- jakiś mebel tapicerowany z funkcją spania
- marzy mi się fotel
- jakieś meble na książki i inne rzeczy

urządzanie jest ponad moje siły

kafelków w mieszkaniu nie lubię, nawet w kuchni i łazience, nie mówiąc o przedpokoju

kolorystykę już mniej więcej mam

z meblami nie wiem, znalazłam stolarza który by mi zrobił komodę na nuszkach a la tamta z allegro i resztę mebli do kompletu (już sobie mniej więcej zaprojektowałam) ale kosztowałoby to dużo.. no, laminowane mniej, może wziąć laminowane a nie fornir??
Popatrzam i wieczorem wbije na mojego szalonego neta i napiszę, a jeszcze lepiej zwizualizuję (prymitywnie bo professional nie potrafie) co ja bym radziła
Stary 2011-03-16, 12:27   #293
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:

Kameno, chyba się powtarzasz
wiem, wizaż szalał, ale sprytnie wyedytowałam, ha, ale jestem inteligentna

---
W robocie chcą nam fundnąc angielski, anglistkom taki lepsiejszy, specjalistyczny, a ja zamiast się cieszyć że się czegoś naumiem za free od razu się zestresiłam że nie umiem mówić po angielsku, pisać też nie, zbłaźnię się i wyrzucą mnie za ściemnianie że jednak umiem

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2011-03-16, 12:28   #294
gryx82
BAN stały

Cytat:
mogę oddać Ci mój jadłowstręt, chcesz?
Czy chcę?!
Stary 2011-03-16, 12:29   #295
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
To Ty nie wiesz, że: a) Teżet Polly jest niedysponowany, b) czytanie "Nad Niemnem" obniża libido, c) dzikie chuopy są za daleko?
d) Majuta zagląda często gęsto do baru i dżaźni...

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-03-16 o 12:33
Stary 2011-03-16, 12:44   #296
gryx82
BAN stały

Cytat:

Cytat:
W robocie chcą nam fundnąc angielski, anglistkom taki lepsiejszy, specjalistyczny, a ja zamiast się cieszyć że się czegoś naumiem za free od razu się zestresiłam że nie umiem mówić po angielsku, pisać też nie, zbłaźnię się i wyrzucą mnie za ściemnianie że jednak umiem
To musisz wdrożyć w życie moja metodę ze studiów

Krok I: Utrzymujesz kontakt wzrokowy z wykładowcą

Krok II: Robisz baaardzo inteligentną minę

Krok III: Przytakujesz

Cytat:
Ale to na zwiększenie libido właśnie, przynajmniej w przypadku Polly
Stary 2011-03-16, 12:45   #297
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie- Polly, rzuć to tomiszcze w cholerę
Jest tyle fajnych książek do przeczytania- i wcale niekoniecznie grubych

Cytat:
Napisane przez Anetuniaa Pokaż wiadomość

Wg mnie jeśli wie że jesteś szczęśliwa w małżeństwie i rodzinie ogólnie to nie masz się czym martwić. Pomagasz mu dlatego że jestes dobrym człowiekiem i tyle. A jak robisz na nim wrażenie to jego problem, on jest normalnym człowiekiem w pełni sprawnym emocjonalnie i umysłowo i niech sobie radzi.
Tak też myślę teraz

Cytat:
Maju, a jakbyście nie wpuścili dziada do domu? I butelkami w niego, butelkami!!!!

Stary 2011-03-16, 12:52   #298
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Anetuniaa Pokaż wiadomość

Jak to wspólnotowy?

hmmmm...normalnie. tzn nie jest wspolnotowy tylko spółdzielniany
Balkon nie jest częścią mieszkania ze tak sie wyrażę-jest mi oddany do użytku, ale nie jest moją własnością. Jako część elewacji bydunku jest częścią wspolną budynku (jak klatka schodowa)
ma to wiele pozytywów takich jak- spółdzielnia odpowiada za remont balkonów-tzn balustrad, odpowiada za ich bezpieczenstwo-jak sie urwie kawał betonu i kogos zabije to mnie to nie obchodzi. poza tym gdyby mieszkancy byli włascicielami balkonów to np nie mozliwe byłoby docieplenie elewacji-wtedy kazdy osobno musiałby sie godzic lub nie na to i osobno płacic i wydawac zgodę na mocowanie rusztowan, wejscie robotników itd...itd....

Cytat:

---

hehehe-kurde moze ty jestes mną? jak w podwójnym życiu weroniki

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Cytat:
Właśnie- Polly, rzuć to tomiszcze w cholerę
Jest tyle fajnych książek do przeczytania- i wcale niekoniecznie grubych

Tak też myślę teraz

Maju, a jakbyście nie wpuścili dziada do domu? I butelkami w niego, butelkami!!!!

ale ja lubie grube ksiazki -niemal moge poweidziec ze im grubsza tym fajniejsza a nadniemno mi sie bardzo podoba

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

aaaaaaaaa! fiem! prtzypokniało mi sie , wiecie ze juz orzeszkowa w "nadniemnie" używa zwrotu TŻ
Stary 2011-03-16, 12:55   #299
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Zara... tak fogle kim jesteś w naszej Organizacji, tj. członkiem od czego?
Cytat:
Od stania

Cytat:
Obawiam się, że zaczęłoby się od przemeblowania całego szpitala, a już przynajmniej od napisania koncepcji zmian wystroju dla dyrekcji

Cytat:
I wszyscy będą rzygać (tylko xiądz będzie wymiotować)

Cytat:
Red...

po raz pierwszy od bardzo dawna...

nie wiem...

co powiedzieć, no...

Taka nobilitacja i zaufanie

Ja, Gryczany Matulek, obiecuję stanąć na wysokości zadania!
Pamiętaj, to zaszczyt!

Cytat:
148 to okno a 88 drzwi na balkon? Balkonu nie zastawiać a okno pod spodem można? Czy 88 to drugie okno a na środku drzwi balkonowe?

Cytat:
Wow! To Ty je nieprawnie zajmujesz!

Edytowane przez Redhaired Witch
Czas edycji: 2011-03-16 o 12:56
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 13:04   #300
gryx82
BAN stały

Cytat:
Balkon nie jest częścią mieszkania ze tak sie wyrażę-jest mi oddany do użytku, ale nie jest moją własnością. Jako część elewacji bydunku jest częścią wspolną budynku (jak klatka schodowa)
ma to wiele pozytywów takich jak- spółdzielnia odpowiada za remont balkonów-tzn balustrad, odpowiada za ich bezpieczenstwo-jak sie urwie kawał betonu i kogos zabije to mnie to nie obchodzi. poza tym gdyby mieszkancy byli włascicielami balkonów to np nie mozliwe byłoby docieplenie elewacji-wtedy kazdy osobno musiałby sie godzic lub nie na to i osobno płacic i wydawac zgodę na mocowanie rusztowan, wejscie robotników itd...itd....
No tak, teraz to już wszystko rozumiem (bo początkowo mnie zdziwiło, jak to balkon nie ma być Twój?) Poza tym to zapobiega też "radosnej twórczości balkonianej", jak czasami widzę takie piękne modyfikacje (typu jakaś tandetna folia pomiędzy szczeblami), to mi się słabo robi

Cytat:
aaaaaaaaa! fiem! prtzypokniało mi sie , wiecie ze juz orzeszkowa w "nadniemnie" używa zwrotu TŻ
Ściemniasz

Cytat:
Pamiętaj, to zaszczyt!
No jakżebym zapomnieć mógł?! Jak?!

Nigdy!

Cytat:
148 to okno a 88 drzwi na balkon? Balkonu nie zastawiać a okno pod spodem można? Czy 88 to drugie okno a na środku drzwi balkonowe?
No nie udawaj teraz, że mało rozumiesz z "mapki" Kameny

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości