|
|
#271 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XXV
Cytat:
Cytat:
Fitam z rana, nadrobię Was w robocie udając że pracuję ![]() Obmierzyłam wczoraj chatę, bosz, jakie to wszystko krzywe w małym pokoju na niecałych 2,5 metra jest 7 cm różnicy w długości ![]() Wklejam plan dużego pokoju (profesjonalistki, tylko się nie śmiać, robiony dziś rano w paincie )plan_dp.jpg Jak go sensownie zagospodarować? Nie mam pomysłu, tzn mam kilka ale się wzajemnie wykluczają Największy problem mam z ustawieniem biurka kompjutrowego (kabel netowy zaznaczony literką k jest dość krótki, sięga do połowy ściany) i czegoś do siedzenio-spania, i fogle wszystkiego... HELP
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#272 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie wiem czemu tego nie robią myslalam ze po 5ciu latach cos sie ruszyło w temacie ale niestety.....jedyne co mozna robic to uzywac duzej przesłony....ale w lecie kiepsko, chyba ze ma sie superkrotkie czasy migawki no i długich obiektywów.jednak lustrzanki maja dla mnie wiele wad i ja stawiam na hybrydowe ultrazoomy ![]() Cytat:
a komp chcesz w salonie miec? komp czy laptok? biurko stałe chcesz miec? stół do jedzenia tez czy nie? tivik ma byc?
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Macham do was z nad kawy
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#274 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Ju z Guciem oczywiście
---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#275 | ||
|
Zakorzenienie
|
myślałąm, że flirtujesz
![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
piękne ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- a to tak to ja nie umem Zostanę przy gwałceniu ![]() Cytat:
![]() Co do goopich dowcipów: Robiła babcia na drutach. Przejechał tramwaj i spadła Kameno, skarbie, powiedz no co Ty tam chcesz mieć w tym pokoju? Tzn. jakie konkretnie meble (oprócz biurka)? Masz juz jakieś meble (i ich wymiary)? Ma być jakaś konkretna stylistyka, kolorystyka? Bo jak byś chciała jakoś po hafrykańsku, na japońsku czy gotycku tudzież wikińsku urządzić, to mogiem nad tym pomyśleć Albo minimalistycznie - pierdyknąć czerwone zasłony, na środku białe fotele, stolik, podłogę wyłożyć kafelkami na biało-czarno i już Twin Peaks jezd ![]() (osobiście marzy mi się kiedyś zrobić tak przedpokój, ale do tego musi być długi i wąski, jak przejście pomiędzy tamtymi pokojami w filmie za zasłonami by się ukryło wszystkie szafy wnękowe, brudne bciory i cały syf i podręczny bajzel jaki jest zwykle przy drzwiach )edit: z innej beczki - jak zamknąć na stałe przeszklone drzwi, żeby już się nie dało ich otworzyć fogóle? Takie przeszklone do połowy, takie jak balkonowe, ale stare, z drewna, na 2 zawiasy, niestety nie ma w nich żadnego klucza ani zamka. Zabić gwoździami? Jakimś super mocnym poxipolem skleić? ![]() Kwwa, starty łazi i chla i jak tylko zawiozłam mamę do sklepu to poleciał znów chlać A że wszystkie drzwi i piwnica były pozamykane, to właśnie takie boczne otworzył, ✂✂✂✂a mać, są zaraz obok drzwi wejściowych, kilka metrów od szosy, każdy se mógł wleźć do domu i zapier**lić rzeczy to takie wąskie, w sumie podłużne okno przy drzwiach frontowych, przeszklone tylko w połowie, ale się otwiera i przez to s****syn się nauczył wyłazić, nie sposób siedzieć cały czas w chałupie i pilnować
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-16 o 10:51 |
||
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#277 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie ma dziś słońca śniły mi sie cała noc głupoty totalne związane z pracą i w przez to głowa dalej mnie boli bu
|
||||
|
|
|
#278 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
doczytałam cały plan powstania warszawskiego acha, info z ostatniej chwili, parapet party nie mam ochoty robić bo się wstydzę brzydkiej chaty ![]() Cytat:
![]() kolejny raz pewnie pojutrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
- w "salonie" komp, duży monitor i głośniki (mają ładnie nagłaśniać cały pokój)- biurko stałe tzn.? przykręcone do ściany? - sensownie wydaje mi się kanapa/narożnik naprzeciwko monitora i głośników (???) - tivika nie ma być - stół do jedzenia nie wiem, samej nie chce mi się jadać przy stole na pewno jakiś niski podręczny, może są takie małe stoły co się magicznie rozkładają do dużych?- jakiś mebel tapicerowany z funkcją spania - marzy mi się fotel - jakieś meble na książki i inne rzeczy urządzanie jest ponad moje siły ![]() Cytat:
kafelków w mieszkaniu nie lubię, nawet w kuchni i łazience, nie mówiąc o przedpokoju kolorystykę już mniej więcej mam z meblami nie wiem, znalazłam stolarza który by mi zrobił komodę na nuszkach a la tamta z allegro i resztę mebli do kompletu (już sobie mniej więcej zaprojektowałam) ale kosztowałoby to dużo.. no, laminowane mniej, może wziąć laminowane a nie fornir?? bo gotowce nie podobają mi się
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
Dzię dobry!
Ja miałam dość obrzydliwy sen- kupy. Obudziłam si ę ze wstrętem i wtedy nagle uświadomiłam sobie, że to był szczęśliwy sen- kupy, moi przyjaciele! ![]() ciekawe, skąd dostanę pieniądze (bo źródeł jakoś nie widzę?)
|
#280 | ||
|
Zakorzenienie
|
syndrom Polly?
![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Ja podałam tylko przykłady bibelotów, jakie mnie w domu rajcują na innych się niestety nie znam
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-16 o 11:03 |
||
|
|
|
#281 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
dzię dobry co do źródeł pieniędzy - może sprzedaj zarząd wspólnoty? ![]() to mój własny syndrom, przypadkiem podobny do syndromu Polly ![]() Cytat:
![]() a bibelotów generalnie nie lubię --- fogle dół dalej trwa, podobnie jak w październiku mam jadłowstręt i gotowaniowstręt....
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-03-16 o 11:22 |
||
|
|
|
#282 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a ja mam doła...i zrec nie moge....i kuchniowstret
![]() zycie jest wredne ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- nie fiem co mam ze sobą zrobic...dawno nie mialam za tak
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
Ad. powstania, to moje mieszkanie należało przedtem do siostry mojej babci. W czasie wojny stacjonowali tu Niemcy i tuż przed wyzwoleniem Warszawy Zosia (tak miała na imię) wypatrzyła sobie to mieszkanie.
Codziennie stała po drugiej stronie ulicy i czekała, aż Niemcy zaczną uciekać z budynku. I wyczekała- dokładnie 17go stycznia, w dniu wyzwolenia. Jak tylko to zobaczyła, przebiegła szybciutko przez ulicę z tobołkami, mieszkanie było otwarte, weszła do niego, za drzwiami postawiła siekierę (jakby kto chciał wejść) . Na noc tylko siekierę brała bliżej łóżka- tak było. We wnęce w szafie pamiętam jeszcze haczyki podpisane "Hans" i "Jurgen".
|
#284 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Polly, fidze że u Ciebie dół się objawia tak jak u mnie
|
|
|
|
#285 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
kameno-meble jsli to niebedą proste kloce (jak moje
) to bym brałą fornirowane...zresztą moje tez bym brała fornirowane...ale nie mialam takiej opcji finansowej , kosztowałyby ok 40-50 % wiecej , albo i jesczze wiecej...bo w meblach salonowych pasowałoby wszystko zrobic fornirowane (w kuchennych forniruje sie tylko drzwiczki), fogle cz ytezn stolarz co wyceniał policzył ci wszystko w fornirze? tzn korpusy tez?hehe-fajne wstrety masz ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
lepeij nie opowiadaj bo ci sie jeszcze dawni własciciele znajdą ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- dobra do roboty bo bede beczec ![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- ja jeszcze jak mam doła to nie sprzatam a wiem ze niekorzy wrecz przeciwnie
|
|
|
#286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie tez się jeść nie chce, ale gotować, owszem. Jestem bardzo spięta przed dzisiejszymi rozmowami o piwnicy- aż nie wiem, czy kupić se Rumeur, czy nie ![]() Perły przyszły
|
|
#287 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- a nie chciałaś robić seksa?
|
|
|
|
|
#288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Polly, widzę, że sytuacja jest poważna- a jakbym powiedziałam, że przyśpieszę obrazek "remontowy"? ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Micielku, widzxę, że masz w avku parę do Skarbiątka
|
|
#289 | |||
|
BAN stały
|
Dobry!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#290 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
będę się tak bujać w nieskończoność.. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mogę oddać Ci mój jadłowstręt, chcesz?
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-03-16 o 12:21 |
|||||
|
|
|
#291 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#292 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
tak w życiu bywa i nic nie poradzisz, wygaduj się tutaj jak Ci to pomoże się odstresować Cytat:
Cytat:
![]() I zadatki na mechanika w ramach porodu Red ![]() A w ramach parapetówy Kameny umiem robić takie drinki że nast dnia nikt się przed kacem nie uchowa ![]() Cytat:
padłam Dostała moje PW??? ![]() Cytat:
|
|
|
#293 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
wiem, wizaż szalał, ale sprytnie wyedytowałam, ha, ale jestem inteligentna
![]() --- W robocie chcą nam fundnąc angielski, anglistkom taki lepsiejszy, specjalistyczny, a ja zamiast się cieszyć że się czegoś naumiem za free od razu się zestresiłam że nie umiem mówić po angielsku, pisać też nie, zbłaźnię się i wyrzucą mnie za ściemnianie że jednak umiem
|
|
|
|
#294 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-16 o 12:33 |
|
|
|
|
#296 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Krok I: Utrzymujesz kontakt wzrokowy z wykładowcą Krok II: Robisz baaardzo inteligentną minę Krok III: Przytakujesz ![]() Ale to na zwiększenie libido właśnie, przynajmniej w przypadku Polly
|
||
|
|
|
#297 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest tyle fajnych książek do przeczytania- i wcale niekoniecznie grubych ![]() Cytat:
Maju, a jakbyście nie wpuścili dziada do domu? I butelkami w niego, butelkami!!!!
|
|
#298 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
hmmmm...normalnie. tzn nie jest wspolnotowy tylko spółdzielniany ![]() Balkon nie jest częścią mieszkania ze tak sie wyrażę-jest mi oddany do użytku, ale nie jest moją własnością. Jako część elewacji bydunku jest częścią wspolną budynku (jak klatka schodowa) ma to wiele pozytywów takich jak- spółdzielnia odpowiada za remont balkonów-tzn balustrad, odpowiada za ich bezpieczenstwo-jak sie urwie kawał betonu i kogos zabije to mnie to nie obchodzi. poza tym gdyby mieszkancy byli włascicielami balkonów to np nie mozliwe byłoby docieplenie elewacji-wtedy kazdy osobno musiałby sie godzic lub nie na to i osobno płacic i wydawac zgodę na mocowanie rusztowan, wejscie robotników itd...itd.... Cytat:
hehehe-kurde moze ty jestes mną? jak w podwójnym życiu weroniki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
ale ja lubie grube ksiazki a nadniemno mi sie bardzo podoba ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- aaaaaaaaa! fiem! prtzypokniało mi sie , wiecie ze juz orzeszkowa w "nadniemnie" używa zwrotu TŻ
|
|
|
#299 | |||||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2011-03-16 o 12:56 |
|||||||
|
|
|
#300 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No jakżebym zapomnieć mógł?! Jak?! ![]() Nigdy! ![]() Cytat:
![]() |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.

w małym pokoju na niecałych 2,5 metra jest 7 cm różnicy w długości 
)
Największy problem mam z ustawieniem biurka kompjutrowego (kabel netowy zaznaczony literką k jest dość krótki, sięga do połowy ściany) i czegoś do siedzenio-spania, i fogle wszystkiego...

śniły mi sie cała noc głupoty totalne związane z pracą i w przez to głowa dalej mnie boli