|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011
Cytat:
ja tez szczupla jestem i myslalam ze wczesniej poczuje nic, czekamy ![]() gratuluje ![]() zdjecia super, rozczulajace to z paluszkiem w buzi dzis obudzilam sie wczesniej, paskudna pogoda u nas, szaro, buro tak jesiennie i chyba wiatr mocniejszy wieje bo slysze jak w dach podmuchy uderzaja brrrrrrrr, nie lubie takiej pogody glodna jestem a tu nic zjesc nie moge przed badaniemwczoraj dlugo rozmawialam z moja siostra, ona w uk mieszka, przegladalysmy angielskie strony, tam ciuszki i wiele akcesoriow dla maluszka sa tansze niz u nas musze zrobic liste i czesc zakupow ona mi zrobi - moja mama koncem maja do niej leci, to przywiezie
|
|
#4052 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011
Witajcie z rana
Już nie mogę spać choć tak późno wróciłam ![]() Wstawiam filmik jeszcze mojego wiercioszka http://img43.imageshack.us/i/90cq.mp4/ Co do samej wizyty jestem zachwycona tym lekarzem chociaż weszłam do niego gdzieś koło 22:40, a wyszłam 23:30. Wspaniały specjalista, pokazywał każdą część dzidzi oddzielnie Mój mąż stał i nawet się nie odzywał był tak wpatrzony w ten monitor, że nawet nie zobaczył jak mi łzy zaczęły lecieć Powiedzcie co sądzicie o zmianie lekarza w 22 tygodniu???? Edytowane przez brunetka2000 Czas edycji: 2011-03-17 o 07:36 |
|
|
|
#4053 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez dziekuje dziewczynom za spotkanie! Bylo super i mam niedosyt niestety, ale tak jak Stapelka pisala, zostawilam dziewczyny o 19, tyle, ze ja z domu wyszlam rano o 6, wrocilam o 20, chcialam dac jeszcze moim dziewczynkom buziaka na dobranoc. Przy okazji postawilam Wiktorii banki, bo cos ja zaczyna brac. Czuje, ze sie opieka szykuje.
Mam nadzieje, ze na tym jednym spotkaniu nie przestaniemy... a z Ania to nawet wspolna "rodzine" znalazlysmy, jaki ten swiat maly. Brunetka i Monia gratuluje dziewczynek! Cos czuje, ze teraz czas na plec piekna... Ja dzisiaj mam wizyte, ale bez usg, wiec plci nadal nie poznam. Choc wczoraj moj tata stwierdzil, ze bedzie chlopak, zapomnialam zapytac po czym wnosi No ale po tym jego stwierdzeniu jestem prawie pewna, ze dziewczynkaa, bo tak samo stwierdzil jak bylam w ciazy z Wiktoria.Alez jestem niewyspana... |
|
|
|
#4054 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kregoslup to dokuczliwa sprawa, mnie duzo basen pomogl, jednak nie pozbylam sie problemu calkowicie, trzeba uwazac i jakos mozna z tym zyc brunetka fajnie ja uchwycilo, taka wyraznie widac potowrze sie - gratuluje
|
|
#4055 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moje przeczucia były mylne ale ciesze sie niesamowicie!!!!!!! Córa bedzie no to moj synio bedzie mial kogo podrywac SUUUPER no to po butelce...mleka ![]() DaKaro - niby prawo ale nie wszyscy chca z niego korzystac
|
|
|
|
|
#4056 | ||
|
Rozeznanie
|
dzień dobry mamuśki
monia i brunetka- gratuluję córek w końcu będą jakieś kobietki dla naszych synów ![]() Cytat:
Co do Pharmaceris- ja mam skórę mieszaną ale bardziej w kierunku suchej. Podkład nie podkreśla mi żadnych suchych skórek, nie ściąga skóry, nie jest matujący, raczej właśnie nawilżający ale nie tłusty. Ja zawsze i tak po jego nałożeniu pudruję twarz. Może uda Ci się w aptece albo SuperPharmie dostać próbkę tego podkładu. Cytat:
mały nie dał mi rano pospać, skopał mnie przed 6.00 i tak się bujam po mieszkaniu od rana a teraz czuję, że senność mnie nachodzi, pogoda u mnie paskudna- leje, szaro i ponuro więc łóżko byłoby dziś świetną alternatywą ale mam trochę spraw do załatwienia i muszę zawieźć L4 do pracy więc chyba kawa na orzeźwienie i wezmę się za jakieś domowe porządki.Miłego dnia!
|
|
#4057 |
|
Zakorzenienie
|
witam dziewczyny
![]() Brunetka, gratuluję córeczki!! a zdjęcia AgaGuernsey, za wizytę no i do kolejnego spotkania! też twierdzę że ten świat strasznie mały ![]() Ja wczoraj się położyłam spać a mały wtedy sobie wymyślił boks trenować Normalnie z pół godziny takiego solidnego kopania było ![]() ok, zmykam na zajęcia, zajrzę później ![]()
|
|
#4058 |
|
Wtajemniczenie
|
witam się w brzydki czwartek....
paskudnie - leje, szaro, i kawa nie pomaga bo spać sie chce.... brunetka gratuluję dziewczynki ![]() kciuki trzymam za dzisiejsze wizyty miłego dnia mimo nie miłej pogody życzę i zabieram sie do pracy.... |
|
|
|
#4059 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny
Zapewne wiecie jak się mogę cieszyć. To jest ten jeden z tych dni najważniejszych dla których warto żyć |
|
|
|
#4060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Alicja śliczne imię |
|
|
|
|
#4061 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Cytat:
super że spotkanko tak dobrze się udało ![]() ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- no po takim wysypie chłopaków musiało się więcej babeczek ujawnić dla równowagi ![]() ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Cytat:
|
|
|
#4062 |
|
BAN stały
|
Brunetko i Moniu jak się cieszę,ze i Wy już znacie płcc swoich skarbów
Fajnie,ze spotkanie Wam wypaliło i wszystkie jesteście wniebowzięte ![]() Super tak się spotkać,co? Babonik Kochana-podjęłam ale najpierw wyrobie nowy dowód na obecny adres meldunku,odbiorę za 2 tyg. i zaczynam działać Iza nadal jest Izą,coć lekarz zasiał wczoraj ogromne ziarno niepeności mówiąc-"a czy ja mówiłem,z emamy dziewczynkę?". |
|
|
|
#4063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakie bosskie ujęcia mam nadzieję że ja też będę taki mieć za tydzień
|
|
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
w poprzedniej ciazy sam mi sie zmienil jakos w polowie lekarz prowadzacy i nie widziala zadnej roznicy
|
|
|
|
#4065 |
|
Zakorzenienie
|
Brunetka Gratuluję córeczki
a czułam że Ty i monia będziecie miały synków
|
|
|
|
#4066 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to świetnie jesteśmy dwie na 29 lipca! Jestem ciekawa, czy usg pokaże inną datę.Możliwe, że brzuszek Ci się rozlewa, mnie w każdym bądź razie idzie do przodu.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() klaski: Kolejna mała księżniczka Alicja piękne imię! Śliczne te zdjęcia, to niesamowite że ktoś kto mieszka w Nas palca sobie ssie Ja tu zasiadam wygodnie do filmiku a on tylko 8 sek trwa a chciałam zobaczyć jak mała pipeczka wygląda ![]() Ja myślę, że powinnaś sama czuć czy chcesz go zmienić czy nie, jeżeli czujesz się lepiej u tego u którego teraz byłaś i wiesz że jest lepszy to dlaczego nie, raczej nic nie stracisz a możesz zyskać... a wrócić do starego zawsze możesz,prawda? Ja wiem, że mój gin dając mi kartę ciąży mówiła, że jeżeli zmienię gina to mam za każdym razem pokazać kartę. |
||||
|
|
|
#4067 |
|
Zakorzenienie
|
śliczna
dzień dobry
|
#4068 |
|
Rozeznanie
|
Brunetka - gratulacje!! piękne zdjęcia i filmik!
cholera, żałuję, ze nie zrobiłam zdjęcia tym mamom szpilkowym - mówię Wam dziewczyny tak ubrane były, że zastanawiałyśmy się na jakim forum się poznały a na pewno mają wspólnego stylistę ![]() Aga trzymam kciuki za wizytę! |
|
|
|
#4069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale moim zdaniem widać sporo )
Edytowane przez brunetka2000 Czas edycji: 2011-03-17 o 08:49 |
|
|
|
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
ja chce też znać płeć!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#4071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak zawsze się chce aby bobasek był zdrowy,nie miałaś tak że np dziewczynki bardziej chciałaś.Ja też jak tylko się dowiem 25 marca kto jest moim lokatorem to polecę do lumpa i coś fundnę. Od czasu do czasu patrzę na buciki które daliśmy moim rodzicom i rodzcom Tż jak przyszliśmy z wiadomością, że będą dziadkami to już bym chciała wiedzieć kogo będziemy mieć w rodzinie. A co do lekarza, widzisz że to czekanie chyba wychodzi na dobre,że siedzisz u niego nie całą godzinę mnie by tylko przerażała godzina o której u niego mam się zjawić 22 Pokaż potem sukieneczkę |
|
|
|
|
#4072 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4073 |
|
Zadomowienie
|
Witam i ja dzisiaj. U nas szaro i ponuro, ale mam nadzieję że słoneczko jeszcze wyjdzie
![]() Gratulacje za udane wizyty i poznanie płci. Z tego co wiem to w Polsce na jednego chłopaka przypada kilka dziewczyn. Więc nie martwmy się "nadprodukcją" chłopców. ![]() U mnie Emil gra w chowanego z tatusiem. Co ten przyłoży rękę i czeka to Emil w drugi kąt myk i siedzi jak mysz pod miotłą. Dziś mu T. zaśpiewał piosenkę to mały się poruszył.![]() jutro wizyta i juz po mału zaczynam panikowac. Kolina prawda to , że dziecięce ubranka i inne pierdółki są tu tańsze niż w Polsce. Sama zaopatrywałam swoich siostrzeńców i bratanka w ubrania tutaj. Pamiętam jak wydałam (przeliczając na polskie złotówki) 80zł. i kupiłam : 3 pary jeansów, 4 bluzki z długim rękawem, bezrękawnik, 9 par skarpet i 7 par majtek + 2 pary spodni dresowych. W Polsce widziałam spodnie jeansowe za około 45 zł para. Szok. Jak masz taka możliwośc to jak najbardziej kupuj tutaj. Ja się teraz wyprowadzam, ale też robie zakupy tutaj póki mogę. |
|
|
|
#4074 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam usg 24marca czyli dzień przed Tobą i nie odpuszczę ginowi dopóki mi płci nie znajdzie
|
|
|
#4076 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
U mnie pogoda paskudna pada deszcz, szro i jakos tak nieprzyjemnie... Kolina, brumek ja też szczupła i też się dziwiłam, że w 20 tc nie czuję ruchów, ale spokojnie poczujecie, ja poczułam w końcówce 20 Nie da się tego pomylić z niczym innym. Mój teraz juz tak kopie że brzuch faluje.brunetka gratuluję CÓRECZKI ![]() Uważam, że jesli ten lekarz Ci bardziej odpowiada to zmień jak najbardziej. Masz prawo wyboru Nerola to trzymam kciuki za pozytywny rozwój sytuacji Może źle odebrałaś to co powiedział lekarz
|
|
|
|
#4077 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I piękne imię wybraliście U Nas jakby była dziewczynka to też byłaby mała Ala ![]() Hehe Grubasek Nasza kluska w poniedziałek wazyla 656g To dopiero będzie grubasek Zdjecia piękne i takie wyraźne Gratuluje też pozostałym dziewczynom poznania płci - w koncu sezon na dziewczynki nadszedł ![]() U Nas szaro i ponuro znowu ![]() Trzymajcie sie mamcie i nie piszczie za duzo
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
|
|
|
|
|
#4078 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój Tż nawet ostatnio powiedział, że jak będzie dziewczynka to będzie miał zawsze 2 prezenty na różne święta Cytat:
ostatnio na usg to schował nogi i tylko wymachiwał/a rączkami i odwracał/a się aby pokazać pupę, więc nie było możliwe żeby zobaczyć
|
||
|
|
|
#4079 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój mąż sie cieszy ze bedzie synek bo on ma tylko mamę, mnie no i moją mamuśke i sie smiał ze jak sie dziewczynka urodzi to będzie babiniec i on jeden
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
|
|
|
|
|
#4080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.

Ja nawet żadnego łaskotania ani bulgotania nie czułam dotąd
A szczupła jestem, więc chyba nawet szybciej powinno się to stać? Nie żeby mnie to niepokoiło, bo sami lekarze mówią, że raczej koło 20 tyg, się czuje I raz, ale po prostu już bym chciała 

a tu nic zjesc nie moge przed badaniem

No ale po tym jego stwierdzeniu jestem prawie pewna, ze dziewczynkaa, bo tak samo stwierdzil jak bylam w ciazy z Wiktoria.
ja też mam niestety problemy z kręgosłupem
moje przeczucia były mylne ale ciesze sie niesamowicie!!!!!!! Córa bedzie 
za wizytę 

klaski:
a chciałam zobaczyć jak mała pipeczka wygląda
)