Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011 cz.III - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-17, 10:24   #4111
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
A szczupła jestem, więc chyba nawet szybciej powinno się to stać? Nie żeby mnie to niepokoiło, bo sami lekarze mówią, że raczej koło 20 tyg, się czuje I raz, ale po prostu już bym chciała
Ja wczoraj po YCD pierwszy raz zostałam skopana tak ze ręką przez brzuch czułam, superowe to bylo, późno bo jutro zaczynam 22 tydzien.

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
JESTEM JESTEM
Zanka możesz wpisać, że mamy CÓRECZKĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
superrrrr!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez karolinee1983 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Widzę, ze za tydzień będzie mały maraton połówkowy Ja mam 23, wy 24, 25 - fajnie Mam nadzieję, że i my w końcu się dowiemy, kto u nas mieszka
To ja chyba maraton rozpoczynam bo mam wizyte 22

A w sobote ide na rozmowe w sprawie pracy...

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 10:25   #4112
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988
Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Kindzia ja bym Ci poradziła, żebyś nie kupowała wózka przez neta póki go nei zobaczysz na żywo.... też chcieliśmy zaoszczędzić i bylismy zdecydowani na coś takiego: http://allegro.pl/zestaw-skrzat-vers...496323744.html

Wstawiam przykładowy, podobny do tego co chcieliśmy, w sklepie okazał się taką krową za przeproszeniem, że nie byłam w stanie unieść mu przednich kół do góry żeby nic skręcić! pustym wózkiem!

Niby ten z Twojego linka waży 11,5kg z tego co widzialam.... na pewno nie chciałabym tego koszyka bo bedziesz wszystko z niego gubic...

Może jeśli chcesz zaoszczędzić to warto rozglądnąć się za używanymi z "górnej półki" ? na niektórych naprawdę nie widać śladów użytkowania a kupisz za rozsądna cenę nawet taki 3 w 1, ale to tylko moje skromne zdanie
jestem tego samego zdania nawet może być używany ale taki jak ja chcę a nie nowy ale byle jaki

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 10:28   #4113
agni82
Zadomowienie

Kindzia. Brawo za wizytę.

Ze mną mój jak chodzi to czeka obok na usg. Jak siedzę na samolocie to nie widzi mnie.

Znalazłam dwa plusy ciąży:

1. traktowanie bardzo ulgowo przez mego ukochanego i innych

2. Jem najróżniejsze rzeczy : np. płatki na mleku, a po 15 min. kanapkę z wędliną, zagryzam innymi śmieciami i nie wymiotuję. BAJKA!!!!!
agni82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 10:29   #4114
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
Ja wczoraj po YCD pierwszy raz zostałam skopana tak ze ręką przez brzuch czułam, superowe to bylo, późno bo jutro zaczynam 22 tydzien.
No widzisz, a tak się nie mogłaś doczekać ja takie kopniaczki przez brzuch zaczęłam czuć chyba jakoś tak w poniedziałek po południu po obiedzie a we wtorek wieczorem tż-poczuł pierwszy raz jak rękę przyłożył. Wczoraj mu pokazywałam wieczorem jak mi brzuszek faluje ale maleństwo się rozkręcić nie chciało i chyba szybko poszło spać.

Stary 2011-03-17, 10:30   #4115
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość

Dziewczyny, czy wy tez macie taki problem? że jak się golicie gdziekolwiek to potem idzie sie zadrapać mnie tak swedza np nogi, że potem mam az siniaki, bo w nocy niekontroluje drapania
Cytat:
też tak mam.... nie ważne czy gole się jednorazówka, czy elektryczną maszynką..... żadaen balsam nie pomaga, ale nie swędzą mnie całe nogi tylko mi wychodzą czerwone plamy i to swędzi

A tak wogóle to chcemy sie pochwalić, że dobilismy do połowy zaczynamy 20 tydzień
No ja też tak mam mi na łydkach najbardziej swędzi... Raz się tak zadrapałam, że do dziś mi blizna została. Przez długi czas nie mogłam się tego pozbyć, nie chciało się goić ale zmieniłam balsam i o dziwo pomogło, ale blizna jest...

agula, gratuluje półmetku, my tez w poniedziałek go obchodziliśmy

Cytat:
Napisane przez kindzia890 Pokaż wiadomość
Witam Byłam na tym usg i wszystko w porządku nie potrzebnie mnie wprowadziła w błąd, ale teraz mam pewność, że wszystko z maluszkiem w porządku. Płci nie było widać - dzidziuś nie chciał się zbytnio pokazać ale było mi wszystko jedno, aby zdrowe
Brunetka Gratuluję dziewczynki Zdjęcia i filmik boski
Dziękuję dziewczyny za wasze odpowiedzi Rozmawiałyście o wózkach jakiś czas temu... Ja mam mały problem nie mam zbytnio kasy na wózek, a chciałabym za miesiąc lub dwa już kupić.. Z Bartkiem miałam ciężki wózek i taką "krowę", że tak powiem.. mieszkam na drugim piętrze (bez windy).. Więc szukam wózka taniego i lekkiego.. zastanawiałam się nad kupnem samej gondoli a jak już będzie siedział/a to wtedy spacerówkę.. tylko czy nie za wcześnie kupować dla 6-7 miesięcznego bobasa spacerówkę? wstawiam zdjęcia tej gondoli.
Znalazłam ją na allegro http://allegro.pl/wozek-gleboki-tedi...504885288.html

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
No widzisz, wszystko jest ok

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 10:31   #4116
margaret82
Zadomowienie

My też stawiamy na wózek używany bo szkoda mi kasy na nowy za minimum 1.500zł A ładny, niezniszczony uzywany wózek kożna kupić naprawde w dobrej cenie

Ogladałyscie DDTVN była kobitka która sie zajmuje dekoracjami do pokoju dzieciecego - między innymi robi literki ale cena zawtorna Chciałam sobie obajrzec stronę, ale nie mogę wejść
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 10:33   #4117
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez agni82 Pokaż wiadomość

2. Jem najróżniejsze rzeczy : np. płatki na mleku, a po 15 min. kanapkę z wędliną, zagryzam innymi śmieciami i nie wymiotuję. BAJKA!!!!!
ja tak miałam jeszcze przed ciążą że mogłam mieszać najróżniejsze rzeczy na śniadanie i nic mi się nie "gryzło" w żołądku, np. na sniadanie jedna kanapka z dżemem a druga z wędliną i ketchupem teraz tak samo, nic mi się nie zmieniło, chociaż w zeszłym tygodniu na śniadanie chciałam zjeść śledzie w śmietanie z Lisnera bo miałam smaka ale jak wzięłam kęs do ust to mnie zemdliło, coś dzidzi chyba śledzie nie będą smakowały

Stary 2011-03-17, 10:33   #4118
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
No widzisz, a tak się nie mogłaś doczekać ja takie kopniaczki przez brzuch zaczęłam czuć chyba jakoś tak w poniedziałek po południu po obiedzie a we wtorek wieczorem tż-poczuł pierwszy raz jak rękę przyłożył. Wczoraj mu pokazywałam wieczorem jak mi brzuszek faluje ale maleństwo się rozkręcić nie chciało i chyba szybko poszło spać.
A mój dzidziuś to chyba jakaś szczwana bestia jest, bo jak ja czy tż przykładamy rękę do brzucha, to dzidzia zamiera. Nie chce kopnąć, a jak tylko zabiorę rękę to bach kopniaka sprzedaje

MAJA 06.08.2011 r.

Stary 2011-03-17, 10:34   #4119
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Oglądacie DDTVN ? własnie mówili o obciachu jakie narobili dzieci rodzicom
przesmieszne były te wpadki

Cytat:
Napisane przez margaret82 Pokaż wiadomość
Ogladałyscie DDTVN była kobitka która sie zajmuje dekoracjami do pokoju dzieciecego - między innymi robi literki ale cena zawtorna Chciałam sobie obajrzec stronę, ale nie mogę wejść
Piekne rzeczy, ale ceny faktycznie... choć na prezent jak najabardziej sie nadaje!

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 10:35   #4120
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
My też stawiamy na wózek używany bo szkoda mi kasy na nowy za minimum 1.500zł A ładny, niezniszczony uzywany wózek kożna kupić naprawde w dobrej cenie

widziałam, śliczności a jaki adres strony bo mi umknęło

Stary 2011-03-17, 10:35   #4121
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:

Ja też chciałam wejść na tą stronkę ale dupa, nie da rady Może po programie dużo chętnych do oglądania się znalazło i serwer przeciążony??? A rzeczy piękne, ale faktycznie drogie.....

MAJA 06.08.2011 r.

Stary 2011-03-17, 10:37   #4122
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez karolinee1983 Pokaż wiadomość
A mój dzidziuś to chyba jakaś szczwana bestia jest, bo jak ja czy tż przykładamy rękę do brzucha, to dzidzia zamiera. Nie chce kopnąć, a jak tylko zabiorę rękę to bach kopniaka sprzedaje
a u mnie na odwrót jak pogłaszczę i podotykam brzuszka to się wtedy rozkręca a jak przestanę to jeszcze bardziej - jakby się dopominało o pieszczoty

Stary 2011-03-17, 10:37   #4123
meszsares
Zadomowienie

Cytat:
Więc szukam wózka taniego i lekkiego.. zastanawiałam się nad kupnem samej gondoli a jak już będzie siedział/a to wtedy spacerówkę.. tylko czy nie za wcześnie kupować dla 6-7 miesięcznego bobasa spacerówkę?
mysle, ze mozesz sobie to spokojnie tak wlasnie zaplanowac Zazwyczaj polroczny maluch nie ma juz ochoty lezec w gondolce (chyba, ze wychodzi sie na spacery tylko podczas jego drzemek, ale to bez sensu).
meszsares jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 10:42   #4124
mamad1
Zadomowienie

Ja już dzisiaj po wizycie. Niestety mojego lekarza nie było, tylko w zastępstwie jakiś inny i nawet tętna dziecka nie zbadał Ale stwierdził, że wszystko jest ok. Dostałam kolejne L4- mam dużo odpoczywać i nie przemęczać się. Następna wizyta 7 kwietnia i już ma być usg połówkowe, więc może się dowiem, kogo tam noszę Na razie zdania są podzielone. Każdy ma jeszcze 50% szans, że trafi płeć Ja jakoś nie czuję...
mamad1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 10:42   #4125
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
JESTEM JESTEM
Zanka możesz wpisać, że mamy CÓRECZKĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teraz idę spać bo padam Ale jutro wszystko opiszę i dam fotki
GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!

i ja po spotkaniu się melduję na poczatek pomyliłam AgęGuernsey ze Stapelką potem głośno mowiłyśmy,że nas sąsiadka z loży upomniała ale to jeszcze jak Stapelki nie było.Potem duże porcja lodów,ploty, podglądanie obcych wózków i obcych ciężarnych w ogóle,to było głośno,zabawnie,dzięki uprzejmości Aani nie musiałam wracac busem do domku
bardzo dziękuję za spotkanie,do zobaczenia wkrótce Meszsares,Mamad,Jacieee,mam nadzieje,że następnym razem dołączycie może Zanka z Meszsares się zabierze?albo jeszcze któraś Pani z okolic Gliwic?
w każdym bądź razie spotkanie bardzo udane

zdjęcia są nawet[COLOR="Silver"]

oj zazdroszczę Wam tego spotkanka , no bo kto najlepiej zrozumie ciężarną jak nie inna ciężarna ?? może jednak kobietki ze Śląska też się skrzykną i damy radę gdzieś się spiknąć i jednym autkiem podjechać do krakowa ???

Cytat:
A no chyba ze tak. Ja mam najpierw normalne badanie na samolocie a potem kłade sie na leżance i robi mi USG
ja mam tak samo , najpierw badanie na samolocie a potem usg na leżance, niestety nie za każdym razem a moj TŻ był ze mną już na 4 usg ale to prywatnie i tylko usg przez brzuch więc od razu ze mną wchodził na ostatnim połówkowym po prostu poleciały mu łezki !!

a u mnie dziś też brzydko i dziś robię sobie dzień lenia jutro jadę z małżem zaliczkować wózek i już nie oglądam nic na necie żeby sobie nie namącić w główce

za wizyty oczywiście

a dziś zaczęliśmu 26 tc jak ten czas leci !!
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 10:42   #4126
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za radę będę się rozglądać może trafię na jakąś promocję? dwa tygodnie temu w Warszawie był fajny wózek wielofunkcyjny (właśnie taki o jakim myślałam) za 550 zł Może znowu coś będzie. Jak patrzyłam w smyku to takie wózki ponad 1000 zł kosztują a mnie na taki nie stać
Ceny wózków sa straszne.... ale ja osobiscie bym się zdecydowała na lepszy uzywany niż gorszy byle jaki.... no ten co my chcemy kupić Tako Warrior nowy 1360 bodajże, uzywane po 700-800zł.... więc różnica duuża
uzywkę wyczyścisz, wypierzesz po swojemu i nawet sama nie zauważysz że to nie nówka z salonu

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość

To ja chyba maraton rozpoczynam bo mam wizyte 22
Ja będę troche po maratonie bo 28
Cytat:
Napisane przez agni82 Pokaż wiadomość

Coś w tym jest
Cytat:

Zdążyłam jak się z nią żegnali i oglądałam o gołych panach
Cytat:
ja tak miałam jeszcze przed ciążą że mogłam mieszać najróżniejsze rzeczy na śniadanie i nic mi się nie "gryzło" w żołądku, np. na sniadanie jedna kanapka z dżemem a druga z wędliną i ketchupem teraz tak samo, nic mi się nie zmieniło, chociaż w zeszłym tygodniu na śniadanie chciałam zjeść śledzie w śmietanie z Lisnera bo miałam smaka ale jak wzięłam kęs do ust to mnie zemdliło, coś dzidzi chyba śledzie nie będą smakowały
Będzie córa! moja tez śledzi nie toleruje, ogórkowej, pomidorowej to samo, za to nutelle, naleśniki, czekolade to tooonami mogę jeść

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 10:43   #4127
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
widziałam, śliczności a jaki adres strony bo mi umknęło
www.peticado.pl

agni82 mi się fajnie teraz autobusami jeździ bo mi ludzie miejsca ustępują Nie mówię że jakoś bardzo chce usiąść bo mi ciężko czy coś, ale jak siedzę to się czuję bezpieczniej
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 10:45   #4128
mamad1
Zadomowienie

A od początku ciąży przytyłam jakieś 5-6 kg, z czego połowę w ostatnim miesiącu Ale to mnie nie martwi, bo trochę za chuda byłam, więc nawet jeśli parę kilogramów po ciąży mi zostanie, to się ucieszę.
mamad1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 10:47   #4129
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość

a u mnie dziś też brzydko i dziś robię sobie dzień lenia jutro jadę z małżem zaliczkować wózek i już nie oglądam nic na necie żeby sobie nie namącić w główce

a dziś zaczęliśmu 26 tc jak ten czas leci !!
Gratulacje
Pochwal się jaki wybraliście?

Czas na zmiany !
Stary 2011-03-17, 10:51   #4130
83monia
Zakorzenienie

wrzuce zaraz filmik z usg, tylko musze dzwiek podmienic, bo cholerstwo sie nie chce podobnno przez to wyswietlac...mąz chcialby fajniejszy filmik, wiec pewnie jeszcze na usg 4d sie prywatnie umowimu, jak przy poprzedcnim dziecku. do dwoch learzyt o nei jeden

a ja na slodkie nie mam ochoty, wogole mam wahania apetytyu jak przed i po oresie - raz tydzien wciagam jak odkurzacz a potem wcale nie mam na nic ochoty... nie mdli mnie ale odrzuca od jedzenia i jesstem wyczulona na zapachy, nic mi nie pasuje (poza pizza ) i niewazne co zjem (a moge mieszac!) ciagle mi sie ryba odbija... nawet po chlebie z dżemem

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl

Edytowane przez 83monia
Czas edycji: 2011-03-17 o 12:02
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 10:52   #4131
agni82
Zadomowienie

Dziś znowu głupi sen: mój T. tańczył z inną laską, a potem rano jak go przyszłam budzic to był z nią w łóżku. Paranoja!

Mój T. zna tylko kilka słów po polsku i budzi mnie z mojego snu mówiąc: spokojnie. Po czym pyta: Co znaczy Dupek?

Okazało się, że to właśnie wykrzykiwałam w śnie.

Przytulił i powiedział, że jestem jedyna. Ale wiecie ta ciąża to się rzuca na mózg. Przynajmniej u mnie.

Margaret też wolę usiąśc ze względu bezpieczeństwa. W razie gdy autobus zahamuje gwałtownie bądź któryś z pasażerów gwałtownie się rozpycha. No i w razie jak mi się słabo zrobi, to zawsze lepiej siedziec.
agni82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 10:53   #4132
zanka205
Zakorzenienie

monia nie moge obejrzec

Ten film wideo zawiera treść od partnerów WMG, Sony Music Entertainment i UMG. Co najmniej jeden z nich zablokował go w Twoim kraju na mocy praw autorskich.
Przepraszamy za usterki.

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 10:53   #4133
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Ceny wózków sa straszne.... ale ja osobiscie bym się zdecydowała na lepszy uzywany niż gorszy byle jaki.... no ten co my chcemy kupić Tako Warrior nowy 1360 bodajże, uzywane po 700-800zł.... więc różnica duuża
uzywkę wyczyścisz, wypierzesz po swojemu i nawet sama nie zauważysz że to nie nówka z salonu

Będzie córa! moja tez śledzi nie toleruje, ogórkowej, pomidorowej to samo, za to nutelle, naleśniki, czekolade to tooonami mogę jeść
my na razie jeszcze o wózku nie myślimy ale raczej za używkami się rozglądamy, kiedyś w anonsach zerkałam i było kilka ale nie takie jak chciałam. All musze zacząć śledzić co ciekawego w używanych wózkach jest.

Ja to ogórkową, pomidorową w ogóle wszystkie zupy uwielbiam słodkie też więc nie ma jednoznacznej reguły

Brumek stwierdziła że będzie dziewuszka ciekawe co się okaże

Stary 2011-03-17, 10:55   #4134
kindzia890
Raczkowanie

Dziękuję za wasze rady dotyczące wózków będę oglądała wózki używane, faktycznie nie są w jakimś złym stanie Bartuś już dziś poszedł do przedszkola, ale obstawiam tydzień i znowu będzie chory a wizytę u alergologa mamy dopiero 18 maja.. na szczęście w kwietniu zabieram go do dziadka na wieś koło Łodzi, tam jest o wiele lepsze i czystsze powietrze dotlenimy się i może trochę minie Nie wiem co się dzieje z moim kotem Daje mu jeść.. wszystko w ogół niego robie, chodze sama z nim do weterynarza a on ciągle sika mi na kołdre albo na moje ubrania jest to młody kot bo ma jakiś rok.. nie wiem dokładnie bo go znalazłam w lesie jak był malutki mam nadzieje że mu minie to posikiwanie na moje rzeczy po kastracji jeszcze 2 tygodnie ehh
kindzia890 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 10:56   #4135
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
monia nie moge obejrzec

Ten film wideo zawiera treść od partnerów WMG, Sony Music Entertainment i UMG. Co najmniej jeden z nich zablokował go w Twoim kraju na mocy praw autorskich.
Przepraszamy za usterki.
U mnei to samo

Cytat:
my na razie jeszcze o wózku nie myślimy ale raczej za używkami się rozglądamy, kiedyś w anonsach zerkałam i było kilka ale nie takie jak chciałam. All musze zacząć śledzić co ciekawego w używanych wózkach jest.

Ja to ogórkową, pomidorową w ogóle wszystkie zupy uwielbiam słodkie też więc nie ma jednoznacznej reguły

Brumek stwierdziła że będzie dziewuszka ciekawe co się okaże
My chcielismy wybrac model, żeby miec rozeznanie cenowe kupimy koło lipca, bo jak kupimy nowy to szkoda żeby gwarancja leciała a wózek stał na strychu,..

Ja też zupy uwielbiam, ale co z tego jak wszystkie w kiblu ląduja.... i bądź tu mądra

Mi sie też wydaje że córa

Czas na zmiany !
Stary 2011-03-17, 10:58   #4136
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
Oglądacie DDTVN ? własnie mówili o obciachu jakie narobili dzieci rodzicom
Widziałam to

Kindzia890 mówiłam, że będzie ok?

Brunetka gratulacje ! Nie widziałam Cię nigdy, ale normalnie wyobrażam sobie jak Ci się oczka śmieją

A ja dostałam od taty właśnie koszyk truskawek Na poprawę humoru, bo pogoda mnie dobija. Mam lenia normalnie

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 11:03   #4137
Vaniliova11
Zadomowienie

Witam Mamuśki
Brunetka gratuluje córki fotki śliczne i imię Alicja bardzo mi sie podoba . Znam dwie Alicje bardzo fajne dziewczyny
Agni
Kindzia niepotrzebnie sie denerwowałas przez okropną lekarke
Babonik ee tam dzielna to są specjalne krople a wrażenia takie jak przy zwykłych na katar . Oczu to też nie daje rady zakropić Koszmar jakiś oko od razu sie zamyka
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 11:06   #4138
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
U mnei to samo

My chcielismy wybrac model, żeby miec rozeznanie cenowe kupimy koło lipca, bo jak kupimy nowy to szkoda żeby gwarancja leciała a wózek stał na strychu,..

Ja też zupy uwielbiam, ale co z tego jak wszystkie w kiblu ląduja.... i bądź tu mądra

Mi sie też wydaje że córa
u mnie już od miesiąca nic nie ląduje w kiblu zresztą wymiotowałam w sumie tylko 4 razy więc nie było tak źle

Stary 2011-03-17, 11:08   #4139
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje
Pochwal się jaki wybraliście?
wróciliśmy do pierwszego który oglądaliśmy i stanęło na jedo fyn 4ds gondola plus spacerówka i do tego kupujemy fotelik maxi cosi city, wczoraj byłam jeszcze w ALA MA KOTA i rozmawiałam z kolejnym sprzedawcą i chwalił i wózek i firmę (był dla mnie wiarygodny bo oglądałam też musty i jakoś pomimo ceny nie chciał mnie na siłę do niego przekonać) ,wymienił plusy no i chwalił współpracę z samą firmą pod kątem np reklamacji więc patriotycznie kupujemy polski wózek zaliczkę wpłacimy i poleży sobie w sklepie do odpowiedniego momentu
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 11:10   #4140
zanka205
Zakorzenienie

jej ale u mnie nudy
mąż śpi, dziecko ogląda bajkę, ale zaraz drzemkę będzie miał
ja siedzę...

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości