TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV 2010 - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-17, 10:19   #2941
aneczkkaa
Zakorzenienie

Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

Cytat:
Napisane przez gusinek Pokaż wiadomość
witam w ten brzydki szary dzien
moje dziecko juz spi
aneczka normalnie az wstyd kilka kroków i nie byc na basenie
to ja myslałam ze cos sie od ciebie dowiem, ale trudno
my tez jeszcze nie bylismy, ale nam znowu rehabilitant odradzał, mówił zeby poczekan na spokoj nie do wiosny, zeby tak niepotrzebnie niektóre miesnie te nieporządane nie pracowały i nie rozluzniały się
ale mam nadzieje ze w najblizszym czasie pojedziemy tylko własnie nie wiem gdzie Kudowa czy Bielawa musze chyba podzwonic popytac
no wstyd tak na marginesie to ten basen w bielawie nie jest wcale taki spektakularny jak wygada ja uwielbiam pływać ale nie lubie tam chodzić bo tam jest tłum czasem nie ma się jak ruszyć a co dopiero popływać z tż-em woleliśmy chodzić do badziewnego basenu w dzierzoniowie bo tam pustki ja wole jak jest spokojniej, ale teraz będziemy musieli do bielawy śmigać ze względu na Maćka
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 10:25   #2942
P0P70
Zakorzenienie

Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Ja taki nietypowy bliźniak jestem. Potrafię robić 1000 rzeczy na raz ale nie dlatego że tak lubię tylko taka jest potrzeba. Wolę wszystko na spokojnie i po kolei
JA też bliźniak i czasmi robie wszystko na raz ale od czsu do czasu potrafię się zawiesić na jakimś jednym temacie.

A tak na marginesie to dokładnie z którego jesteś. Pytam bo chcę Ci życzenia złożyć jak juz przyjdzie ten WIELKI dzień i dołączysz do mnie. Mam nadzieję że nie złapie Cię wielka deprecha

Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
macica dwurożna
A co to takiego?? Jakaś kwadrotowa?

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 10:33   #2943
anakazar
Zakorzenienie

Darusia do ortopedy raczej nie do pediatry.Tutaj http://kobieta.dziennik.pl/dziecko/a...ze-buciki.html
przeczytałam,że buty za kostke są dobre dla dzieci od lat 3.Jadę je wymienić.

Jezus ja się wykończe z tymi butami.Kto wezmie moje dziecko i kupi mu buty?

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 10:33   #2944
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość

minka26 przekaż życzenia Amelce
a izaizula ucałuj od cioci Basię i Antosia[COLOR="Silver"]
Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Amelka, słoneczko dużo radości i góry jedzenia.
Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
amelko samych slonecznych dni w zyciu, zdrowka !zdrowka! zdrowka! aby twoje marzenia przez cale zycie sie spelnialy.

kochane blizniaki - dla was rowniez zdrowka bo ono najwqazniejsze , pogody ducha, super prezentow i spelnienia marzen[COLOR="Silver"]
Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego dla długowłosej,ślicznej Amelci.Duża zdróweczka i pociechy z każdego dnia
Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość

Wszystkiego najlepszego dla Amelki i bliźniaków
Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
DUŻO RADOŚCI I ZDROWIA DLA KOLEJNYCH ROCZNIAKÓW :

AMELKI
ORAZ BLIŹNIAKÓW BASI I ANTOSIA
.
Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich solenizantów

dziekujemy wszystkim

WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO DLA BASI I ANTOSIA

ja właśnie biorę przepis na torta i lecę na zakupy
Stary 2011-03-17, 10:42   #2945
aneczkkaa
Zakorzenienie

P0P prosze link do mojej macicy hihihi http://www.poradnikmedyczny.pl/mod/a...we_macicy.html
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 10:50   #2946
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich solenizantów

no właśnie ja tez przeczytałam fragment i mnie tez nie zachwyciła mimo ze mięsem czasem rzucę , nie tyle chodzi o język chociaz też ale skojarzyła mi się z olewatorstwem jakiegoś menela na kacu któremu wszystko jedno.
Nie jednak to tez nie dla mnie

a co to za wada jesli możesz napisać , ja mam tyłozgięcie i jakoś mi to nie przeszkadzało mieć 2 dzieci

tak mi sie skojarzyło bo to cecha bliźniąt robić wszystko na raz

Baobabku ,ja nie daję wcale jeść w nocy już od kilku miesięcy, a przestałam w ten sposób że dawałam mu się napić jak się budził na jedzenie i dał sie oszukać , teraz już potrafi przespać całą noc ,ze mną oczywiście
Musiałabys zobaczyć moją szafę , rzeczy by sie zmieściły w średniej torbie, jeśli chodzi o ubrania to u mnie zdecydowanie minimalizm
Działka pod lasem hm fajnie , ten lekarz pediatra co jeździmy do niego ma domek prawie w lesie , super ,cisza spokój, pachnie lasem
Zdrowia dla tż

U nas tez wiało w nocy i lało jak z cebra , Miko coś mi się wiercił pewnie przez ten deszcz bo słychac na dachu ,
Chyba się w końcu na szczepienie wybiorę może dzisiaj albo jutro , bo już nie sapie , ma lekki katarek teki wodnisty ,raczej sienny ,a o ile wiem nie jest to przeciwwskazaniem .
A będę tak odkładać i odkładać to mi się w końcu nałoży ze szczepionką na 16 miesięcy.

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Anakazar a popatrz w takich małych sklepach z asortymentem dal dzieci , oni często mają też buty z fajnych firm, u nas tak właśnie babka ma w jednym sklepie ubierzesz od butów po czapkę i m a właśnie fajne buciki .
Dziecięce obuwie to wiem ze w daichmanie ale gdzie jeszcze

a mój starszak dzisiaj do kina z klasą pojechał , pytam na jaki film , on nie wie,"coś tam o papieżu" , co tam nie ważne jaki film , ważne że po galerii windą pojeżdżą i do KFC pójdą
ale jak dajesz picie i co?? herbate, wode, sok??bo moj w dzien z niekapka pije to w nocy odpada kurcze z ta szafą to chyba tak lepiej miec mniej a we wszystkim chodzic chyba całkiem wszystko wywale i kupie nowe
Cytat:
Napisane przez gusinek Pokaż wiadomość
witam w ten brzydki szary dzien
moje dziecko juz spi
aneczka normalnie az wstyd kilka kroków i nie byc na basenie
to ja myslałam ze cos sie od ciebie dowiem, ale trudno
my tez jeszcze nie bylismy, ale nam znowu rehabilitant odradzał, mówił zeby poczekan na spokoj nie do wiosny, zeby tak niepotrzebnie niektóre miesnie te nieporządane nie pracowały i nie rozluzniały się
ale mam nadzieje ze w najblizszym czasie pojedziemy tylko własnie nie wiem gdzie Kudowa czy Bielawa musze chyba podzwonic popytac

I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I DUZO ZDRÓWKA DLA KOLEJNYCH ROCZNIAKÓW
AMELKO STO LAT
BLIŹNIAKI WAM TO WYPADA 200 LATEK:r oza:

Ana ja pisałam do emela, gdzie moge kupc te ich buciki w mojej okolicy
no i niestety dopiero wrocław, ale jedziemy chyba w niedziele właśnie po buciki
dziewczyny które z okolic lub z wrocławia emela mamy w :

1. SKLEP "ZDROWA STÓPKA", P.H. BIELANY, UL.CZEKOLADOWA 9, 55-040 KOBIERZYCE, BIELANY WROCŁAWSKIE;
2.SKLEP "ZDROWA STÓPKA", ARKADY WROCŁAWSKIE, UL. POWSTAŃCÓW ŚL. 2-4, 53-333 WROCŁAW
3.SKLEP "ZDROWA STÓPKA", Magnolia Park, ul. Legnicka 58, 54-204 Wrocław ,
4. SKLEP "ZDROWA STÓPKA", ul. Litewska 16 E ,Wrocław 51-354
4. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "DEI" DANUTA IZDEBSKA, UL. HORBACZEWSKIEGO 15/18, WROCŁAW

baobabku mysle ze jesli nie krzyczy rano ze głodny to spokojnie mozesz dawac o 8:50 od 1 to nie długa przerwa, mój je kolacje po 18 i dostaje dopiero o 5rano mleko i potem o 8kaszke
ooo twój schemat by mi najbardziej pasowaŁ

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 10:53   #2947
gusinek
Rozeznanie

GG do gusinek

Cytat:
P0P prosze link do mojej macicy hihihi http://www.poradnikmedyczny.pl/mod/a...we_macicy.html
ale to zabrzmiało, link do mojej macicy
kiedys wysyłalysmy sobie linki do zabawek ciuszków butów,
a tak na powaznie to nieciekawa ta wada

aneczka my z tz tez wliby małe baseny gdzie ludzi brak i popływac spokojnie mozna - czesto jezdzilizmy do słupca - kilka osób dosłownie- szczególnie wieczorami
ale dla dziecka niezbyt warunki, woda chłodna wiec niestety trzeba sie troszke przestawic

ana dawaj Nine pojade z dwójka kupowac buty

przeczytaj proszę, może Ty potrafisz pomóc

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post35342764

gusinek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-17, 10:58   #2948
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

kiedys sie mowilo ze najlepsze buty za kostke, w sumie nie wiem czemu nie sztywniaja kostke w jakis sposob a to tez przeciez wazne jest.
Ja mam dla mlodej jedne za kostke i bedzie w nich dreptac.
Ja tez chodzilam w takich i nic mi nie jest.
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 11:01   #2949
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

100 lat DLA BLIŹNIAKÓW!!!

Witam!!

Baobabku.. michalina tez sie budzi w nocy i czasami jej mleko robiłam.. teraz wystarczy że podam jej wode z sokiem ( bo to 3/4 wody, i odrobinka tylko do smaku tych gerberowskich soków )
wypije ok 150 nawet i zasypia sama.. i dopiero ok 7 dostaje butlę znowu

Madzia a kiedy nastepny bo ja tego we wtroeek tez nie ogladałam.. czyli w nastepny wtorek tak? zaraz to we wtorki leci?? ja juz zgłupiałam od tych wszytskich seriali i programów..

glądała któąs. YCD- nie pytam tych co tego nie lubia... normalnie łzy w ochzach jak ten gość tanczył co wczesniej był uzalezniony od komputera1 mój T. tez sie zachwycał!

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

100 lat dla Amelki!!!!
i spoźnione ale szczere dla Kubusia!!!!
Beztroskich dni maluszki!!

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 11:07   #2950
mloda1989
Zakorzenienie

NAJLEPSZEGO DLA ROCZNIACZKOW!!!!

cos slyszalam ze te za kostke sa nie wygodne dla takiego dzieciaczka... bo uciskaja tam nozke....

dla poprawy nastroju chwale sie firanka....i teraz pytanie... dokupic jakies zaslonki- ale zaslonki kawalki materialu, zwobic z woalu taki szal spuszczony po bokach czy skrocic karnisz??

http://img35.imageshack.us/i/dsc5809m.jpg/
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 11:10   #2951
Darusiaaaa
Zakorzenienie

http://allegro.pl/rower-rowerek-troj...502390965.html

co o tym myslicie?
A.Camus

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-17, 11:13   #2952
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość

Libra dałaś link jakiś czas temu do przespisów na domowe pasztety.Masz je może jeszcze?bo wzięłam na ambicje zrobienie takiego
może tu coś znajdzieszhttp://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?topic=43
Cytat:
macica dwurożna
ale to już miałaś przed Maćkiem, czy to się zrobiło ?
Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
ale jak dajesz picie i co?? herbate, wode, sok??bo moj w dzien z niekapka pije to w nocy odpada kurcze z ta szafą to chyba tak lepiej miec mniej a we wszystkim chodzic chyba całkiem wszystko wywale i kupie nowe

ooo twój schemat by mi najbardziej pasowaŁ
daje do picia wodę na noc tylko woda , daję się napić , później smoka i śpi dalej

Dziewczyny co wy macie z tymi butami? A dlaczego niby za kostke nie dobre ? Mój ma akurat do kostki , skórka miękka nic mu tam nie jest sztywno , ja osobiście wolę za kostkę (dla siebie) no latem to wiadomo że nie.
A teraz co z kozaczków przeskoczycie na buty przed kostkę , nie za zimno? będzie wiało po kostkach

Edytowane przez libra777
Czas edycji: 2011-03-17 o 11:45
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 11:15   #2953
Darusiaaaa
Zakorzenienie

madziwnia ja ogladam i tez sie zakochalam w jego tancu!
A.Camus
Stary 2011-03-17, 11:16   #2954
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
JA też bliźniak i czasmi robie wszystko na raz ale od czsu do czasu potrafię się zawiesić na jakimś jednym temacie.

A tak na marginesie to dokładnie z którego jesteś. Pytam bo chcę Ci życzenia złożyć jak juz przyjdzie ten WIELKI dzień i dołączysz do mnie. Mam nadzieję że nie złapie Cię wielka deprecha

23.05. Deprecha może na mnie nie czeka ale waga mnie dobija. Jak zwykl szaleje przed kolejną 10-ką . A ty którego masz bo bliźniaki muszą się trzymać razem nie

Cytat:
Bardzo nieciekawie wyglada ta wada. Tak z ciekawości, to kórą masz postać i jak do tego doktorzy doszli ?

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
glądała któąs. YCD- nie pytam tych co tego nie lubia... normalnie łzy w ochzach jak ten gość tanczył co wczesniej był uzalezniony od komputera1 mój T. tez sie zachwycał!

Nie oglądałam niestety bo w środy Zosia śpi z nami w pokoju a ona nie lubi włączonego TV. Liczę na to że uda mi się w sobotę powtórkę obejrzeć
Stary 2011-03-17, 11:16   #2955
libra777
Zakorzenienie

Młoda ja bym tam już nic nie czepiała, ale to moje zdanie , nie lubię jak jest za dużo nasrane .
Darusia fajny , szelki ma , mała nie wypadnie , będziesz ją mogła prowadzać bo rączkę ma i na pewno będzie zadowolona
Stary 2011-03-17, 11:18   #2956
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
kiedys sie mowilo ze najlepsze buty za kostke, w sumie nie wiem czemu nie sztywniaja kostke w jakis sposob a to tez przeciez wazne jest.
Ja mam dla mlodej jedne za kostke i bedzie w nich dreptac.
Ja tez chodzilam w takich i nic mi nie jest.
Mi się wydaje że tylko nie powinny być sztywne żeby stopa mogła się swobodnie poruszać ("kręcić"). A czy są za kostkę czy przed to chyba nie tak istotne no chyba że są zalecenia lekarskie.
Stary 2011-03-17, 11:18   #2957
libra777
Zakorzenienie

A mój spał 2 godziny a teraz znów się już coś przykłada
Stary 2011-03-17, 11:25   #2958
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Fajny tylko ten daszek p/słoneczny mogli sobie darować. Wydaje mi się że taka szerokosć przed słońcem raczej nie chroni ale to drugorzędna sprawa.
Ciekawe jak wyglada na żywo

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Laski mam prośbę wielką do Was i radę.
Po raz kolejny doprowadzam moje CV do perfekcji a kiedyś radziłyście zeby nie przyznawać się do małego dziecka. Co wpisać czym zajmowałam się przez ostatni rok bo jest dziura. Doradźcie cś sensownego
Stary 2011-03-17, 11:27   #2959
Darusiaaaa
Zakorzenienie

no wlasnie szukam jakiegos bo mama chce malej kupic a ja jestem jak najbardziej za tylko trzeba jeszcze jakis fajny znalesc.

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

nie pisz nic, jak beda pytac powiedz ze nie mialas pracy i stad ta luka.
A.Camus

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-17, 11:35   #2960
P0P70
Zakorzenienie

Młoda - jakbyś dała ten karnisz tak od końca do końca to może wtedy dodałabym zasłonki a tak to chyba będzie lepiej bez.

Cytat:
Dzięki. Nie śmieję się oczywiście z wady tylko z tego sformuowania że linka do Twojej macicy dostałam. Dziewczyny proszę nie zaglądać tam bo tylko ja mogę.

Czyli tak pokrutce to zamiast jednego pomieszczenia są mniejsze dwa. I jak jest dziecko to jest problem bo mu cisno.

IzaZula - JA deprechę to mam przed każdymi urodzinami od momentu jak skończyłam 25 bo wtedy to już człowiek leci na trzydziechę, a jak trzydziechę skończy to na czterdziechę. A przecież jeszcze niedawno człowiek myślał że w tym wieku to już się umiera. A nam sie zachciało dzieci na stare lata. Niemniej gdyśmy nie miały tych naszych maluchów to dopiero miałybyśmy depresję - a przynajmniej JA.
Tym bardziej żę co chwilę na tym forum wyzywają mnie od zmurszałych

Edytowane przez P0P70
Czas edycji: 2011-03-17 o 11:37
Stary 2011-03-17, 11:44   #2961
libra777
Zakorzenienie

Ja ten daszek od rowerka Mika odkręciłam , bo faktycznie od słońca to on nie ochroni raczej , taka pierdółka niepotrzebna

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

P0P prawdziwe życie zaczyna się po 40

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Anakazar a tu specjalnie dal dziecihttp://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?id=1343
Stary 2011-03-17, 11:48   #2962
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
IzaZula - JA deprechę to mam przed każdymi urodzinami od momentu jak skończyłam 25 bo wtedy to już człowiek leci na trzydziechę, a jak trzydziechę skończy to na czterdziechę. A przecież jeszcze niedawno człowiek myślał że w tym wieku to już się umiera. A nam sie zachciało dzieci na stare lata. Niemniej gdyśmy nie miały tych naszych maluchów to dopiero miałybyśmy depresję - a przynajmniej JA.
Tym bardziej żę co chwilę na tym forum wyzywają mnie od zmurszałych
Święta racja Tak to jesteśmy 20-ki

No i niektóre moje koleżanki to już babciami są (hihihih)
Stary 2011-03-17, 11:55   #2963
Darusiaaaa
Zakorzenienie

tez tak mysle o tych butach, nie przesadzajmy, wybor buta nie jest nie wiadomo jakims kosmicznym zadaniem do wykonania, wazne zeby naturalny byl, miekki , nie uwieral a czy za kostke czy przed to nie ma raczej roznicy dla mnie , wygoda najwazniejsza, ana jesli malej jest w nich wygodnie to po co masz oddawac?

no szukam na allegro i na pewno jakis znajde ale w sobote otwieraja kolejna galerie u nas wiec jeszcze tam sie przejde moze cos bedzie.
A.Camus
Stary 2011-03-17, 12:00   #2964
agnieszka09
Wtajemniczenie

MADZIWNIA ja ogladam i on byl boski

DARUSIA mi sie podoba,Karince na urodziny wlasnie taki kupujemy
bardzo fajny

POP zmurszala
kurcze to ja tez musze juz sie martwic w kwietniu 26 mi stuknie

dziewczyny 8 kwietnia mam pierwsze usg dostalam list ze szpitala,juz doczekac sie nie moge.dzien poznije mam ur wiec prezent mam swietny az mi sie plakac chce...i juz rycze

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 12:06   #2965
machaj
Raczkowanie

w końcu was nadrobiłam.. pare dni mi to zajęło... hehe a dziś czwartek... i po weekendzie znowu będę musiała was nadrabiać:P

do mnie przyszła framuga... jestem sama z małą w domu i już 2 razy na nią krzyknęłam.. ja się źle czuję a ona miałczy od rana..;/ ehh nie lubię takich dni... najchętniej zamknęłabym się w sypialni i przespała cały dzień...

odpiszę na to co zapamiętałam...

ana- może ja ten wax za długo trzymam na włosach... bo często mi się zapomina i trzymam go co najmniej pół godziny jak nie godzinę!! ale chyba faktycznie kupię ten polski... bo po tym jeszcze mnie głowa swędzi...;/

darusia asiulek i inne w sprawie ciuchów z H&m... to ja wam powiem że jeszcze nie znalazłam sklepu w którym podobałyby mi się wszystkie ciuchy... w h&m jest dużo takich które mi się w ogóle nie podobają ale są też takie które chciałabym mieć... chociaż ceny mają jak dla mnie zawyżone...

ja uwielbiam kupować w ciucholandach!! i Kalina naprawdę ma 3/4 ciuchów z ciucholandu... o ile nie więcej... w firmowych sklepach też kupuję na przecenach ale jesli coś naprawdę mi się podoba...
wczoraj mąż mnie zawiózł do ciucholandów i znowu pokupowałam małej trochę ciuchów... i wszystkie firmowe... a zapłaciłam ok 50 zl...

właśnie przyszedł 2gi prezent dla małej... kupiliśmy jej biedrone na biegunach fajna jest... chociaż na zdj wyglądała na większa
już nie mamy miejsca na te jej zabawki...

dusiaka- ja ci zazdroszczę tej działki... też bym już chciała mieć jakąś... i zacząć pomału budować... chociaż jeśli kupimy działkę to znowu bez kasy będziemy... przydałaby się pomoc rodziców... ale moi mają swoje wydatki... więc nigdy nie mają kasy odłożonej... (oni by nam bardziej fizycznie pomogli) z kolei rodzice marcina też pewnie nie pomogą bo w końcu mieszkamy u nich i dom prawdopodobnie będzie nasz... ale nigdy jeszcze takie stwierdzenie nie padło... poza tym ja nie chce żebyśmy spłacali siostrę marcina bo w ten dom trzeba jeszcze w cholerę kasy wpakować... i mi tu za dużo rzeczy nie odpowiada... (niewdzięczna synowa)... wolałabym mieć swój mały domek... i sama sobie w nim rządzić... tu niby rządzę na swoim piętrze ale najpierw się muszę nasłuchać że wszytko mam robić inaczej..

pop- ja też bliźnięta... i ty chyba chcesz mnie nastraszyć przed moimi 25 urodzinami!!

młoda a ja bym powiesiła jakąś krótką zasłonkę z lewej str... tak tam pusto...

a teraz najważniejsza część posta!!

spóźnione życzenia urodzinowe!
Lenko Kubusiu i Kubusiu!! życzę wam dużo zdrówka i zabawek!

i dla dzisiejszych solenizantów! Amelko Basiu i Antosiu! rośnijcie zdrowo i radośnie idźcie przez życie!... no i oczywiście dużo zabawek!

(taa znowu post na całą str;/ z dołu przepraszam:P)
machaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 12:06   #2966
koglus
Rozeznanie

hejka,
moja juz zaczela jesc , musze jej poprostu robic wieksze przerwy pomiedzy posilkami i nie dawac snaksow pomiedzy , oczywiscie owwocki tylko i ze dwa paluszki,
dostala tez znowu antybiotyk bo podobno trzeba kuracje powtorzyc bojest nie doleczona po pierwszej,
Asiulek moja tez unosi raczki do gory w ten sposob lapie rownowage robi pare krokow , coraz wiecej kazdego dnia lub podnosi rece i sie cieszy,
Mnie tez cos zaczyna gardlo bolec , cgyba zlapalam bakcyka od Ali
pozdrawiam wszystkie mamy

http://www.suwaczki.com/tickers/relgmg7yzd4bdxjh.png
http://www.suwaczki.com/tickers/1usa2n0ah6tnr35k.png
koglus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 12:08   #2967
P0P70
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
POP zmurszala
kurcze to ja tez musze juz sie martwic w kwietniu 26 mi stuknie
--------------
dziewczyny 8 kwietnia mam pierwsze usg dostalam list ze szpitala,juz doczekac sie nie moge.dzien poznije mam ur wiec prezent mam swietny az mi sie plakac chce...i juz rycze
Agnieszak - zdecydowanie powinnaś zacząć sie już przejmować wiekiem. Ani sie obejrzysz a będzie już 30. I zaczniesz kupować kremy i kosmetyki po 30 -tce.
Popatrz na Megi która w tym rkou 30 skończyła i jak dziewczynie odbiło. To wszystko przez wiek
Prezent faktycznie fajny. Troszeczkę zazdroszę.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-17, 12:12   #2968
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
tez tak mysle o tych butach, nie przesadzajmy, wybor buta nie jest nie wiadomo jakims kosmicznym zadaniem do wykonania, wazne zeby naturalny byl, miekki , nie uwieral a czy za kostke czy przed to nie ma raczej roznicy dla mnie , wygoda najwazniejsza, ana jesli malej jest w nich wygodnie to po co masz oddawac?
Stary 2011-03-17, 12:13   #2969
koglus
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
Chyba wam nie mówiłam, we wtorek moja siostra przyjechała i robiłyśmy czyszczenie szafy mojej...zostały mi 3 sukienki, 5 spódnic, 2 pary spodni, 4 cienkie golfiki i 4 bluzki z długim i jedna 3/4....i NIE MAM W CZYM CHODZIĆ zostawiłam tylko to w czym "chodzę'', a teraz stwierdzam, że z tych ciuchów nic nie mogę zestawić do pracy grrrrr
to tyle co ja masz w szafie ostatnio oddalam dwa cale pudla ciuchow , musze isc na zakupy po nowe , plaszcz musze sobie cienki kupic na wiosne bo nie mam,

dziewczyny czy czytalyscie ksiazke Moje dziecko Doroty Zawadzkiej?
macie moze jakies inne ksiazki do polecenia o wychowaniu?

Moja Ala ma taki skok teraz, pieknie sama sie bawi zabawkami, wymysla sobie zabawy, mama nie potrzebna wcale, zasatanawiam sie czy przypadkiem przedszkole na nia tak nie wplynelo, inne dziecko

http://www.suwaczki.com/tickers/relgmg7yzd4bdxjh.png
http://www.suwaczki.com/tickers/1usa2n0ah6tnr35k.png
koglus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 12:17   #2970
libra777
Zakorzenienie

Agnieszka super prezent na urodzinki

ja to mam aktualnie 1 spodnie w których chodzę (wyjściowe) jeden golf i jednną bluzkę ostatni raz kupowałam coś przed ciążą , nie licząc ciążowych spadochronów , no i płaszcz jeden zimowy i jeden cieńszy wiosenny , chyba też by się wypadało wybrać na zakupy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości