|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.7
w szpitalu w karetce nie ma preparatów krwi tylko preparaty wypełniające łożysko naczyniowe i p/wstrząsowe .Badania i pr. krzyżową to już w szpitalu .
#632 |
Zadomowienie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.7
Cześć panienki
![]() ![]() Wróciłam właśnie z miasta, łaziłam z mamą od 10! ![]() Pogoda paskudna, wiatr i leje ![]() Wklejam Wam zdjęcie - dziś ubrałam moją branso z tą starą babuszką - przypięłam do niej serce. ![]() ![]() ![]() I jak>? ![]() ![]() jakość kijowa, wiem ![]() Edytowane przez nina90 Czas edycji: 2011-03-17 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#633 |
PIP.
|
dokladnie - z tymi bransoletkami to ma sens, no bo przeciez, zeby kupic taka nie trzeba miec ze soba zadnego certyfikatu czy czegos. wiec np taka ja z 0rh- moge miec zalozona ABrh+
![]() ![]() Aliena wlasnie wlasnie - dawaj ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- motylki ![]() nina, fotka sie nie dodala ![]()
![]() |
#634 |
Zakorzenienie
|
Dobra ja spadam.
Dziś o 18:00 wybieram się do Domu Kultury na spotkanie z Szymonem Hołownią, byłym redaktorem '' Gazety Wyborcze"j, "Newsweek Polska", "Rzeczpospolita" itp.. itd... Będzie zgłebiać tematykę swoich książek. Trzeba podmalować oko, będzie telewizja kablowa i regionalna ![]()
#635 |
Zakorzenienie
|
martinia jak szalec to szalec
![]() muszęsie pochwalic ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#636 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() jak to forum zaraza ![]()
![]() |
#637 |
Zakorzenienie
|
Nina lepiej przypnij wszystkie charmsy na jedną bransoletkę bo tak to Ci się porysują charmsy i bransoletki bo będą stale ocierać się
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. "Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci" Edytowane przez sajf Czas edycji: 2011-03-17 o 13:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#639 |
Zakorzenienie
|
kootekk zdrówka życzymy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#640 |
Rozeznanie
|
stare zdjecie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() mój blog kulinarny 3x bez! bez glutenu, nabiału i białego cukru! ![]() www.vealovegreen.blogspot.com Edytowane przez Veaa Czas edycji: 2011-03-17 o 13:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#641 |
Zadomowienie
|
a probowalas z jakas pandorowa przekladka? powinna ladnie i delikatnie wygladac.
to i ja sie jeszcze dopisze ![]() murano Trollbeads -diamentowe trolle Spaza, ilios , sajf. ktsw, sorina ( czarny), myszu, VLS, Mirell (biały i czarny), Anno1989 (czarny), Magi (biały, czarny, różowy), Cierpliwa (biały, czarny), Melczako (biały, czarny), Kluczymordka (biały, różowy) -kwiat północy Spaza , sajf, ktsw, sorina, Figa, VLS, Achika (w drodze), Anno1989, Aliena, A3, Magi, Cierpliwa , Kluczymordka, ennkaa -różowa pustynia Spaza, ilios ,sajf, ktsw, cym, sorina, Figa, VLS, ilonka_hh_, Achika, Anno1989, Magi -lazurowe pęcherzyki sajf, ktsw, sorina, VLS, ilonka_hh_, Mirell, Achika, Anno1989, Magi, Cierpliwa , Kluczymordka, ennkaa Srebro Trollbeads -szczęśliwy smok slepafuria, ktsw, sorina, Figa,myszu, VLS, Veaa, Achika, Anno1989, Magi , Kluczymordka - supełek slepafuria, VLS, Mirell, A3, Magi , Melczako, ennkaa Srebro Pandora -srebrne serduszko jolta, ilios,sajf, Tinka, sorina, Figa,myszu, paulina95, Achika, Anno1989, VLS, martinia, patgozolek, Magi, kootekk , Kluczymordka, ennkaa -aniołek jolta,sajf, sorina, Figa, myszka__77, VLS, paulina95, mexx, Magi, Domcia, kootekk , Kluczymordka -pszczółka Spaza, ilios, Tinka, sorina, Figa, VLS, mexx, Magi, Cierpliwa, Kluczymordka -lucerna jolta, martinia, ilios,sajf, myszu, myszka__77, VLS, Mirell, mexx, Domcia x2 -muszla z rozgwiazda Spaza, martinia, ilios,sajf, myszka__77, VLS, Veaa, Ania WK, patgozolek, Cierpliwa , Melczako -torebka z kokardka Spaza, ilios, Tinka, VLS, AniaWK, patgozolek, Melczako - krówka martinia, cym, sorina, VLS - worek $: Domcia, Mirell, myszka__77, jolta - autko: Domcia, Miramar - kwiatowy klips: Domcia, martinia, Spaza - koniczynka Veaa, Miramar - chłopiec A3 - dziewczynka Miramar, A3 (x2), jolta - emaliowane/perłowe serduszka martinia (p - ciemna), Spaza (e - fiolet), Miramar (e - czarne), Ilios (e - fiolet), Mirell (e - czarne), myszka__77 (p-czarna) - emaliowane motylki Ilios (n), martinia (f), jolta (n) - kłódka serduszko z kluczykiem myszka_77, Kootekk Chamillia - puzzel Spaza, martinia, ilios,sajf, Tinka, VLS, Cierpliwa a czy czerwone emaliowane serduszka sie licza ? ![]()
![]() |
#642 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja właśnie męczę książkę Hołowni ![]() Cytat:
![]() ![]() czyli spędzamy tak samo czas z grypą ![]() tym razem zaraża zdrowiem ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() aa mogą ![]() ![]() murano Trollbeads -diamentowe trolle Spaza, ilios , sajf. ktsw, sorina ( czarny), myszu, VLS, Mirell (biały i czarny), Anno1989 (czarny), Magi (biały, czarny, różowy), Cierpliwa (biały, czarny), Melczako (biały, czarny), Kluczymordka (biały, różowy) -kwiat północy Spaza , sajf, ktsw, sorina, Figa, VLS, Achika (w drodze), Anno1989, Aliena, A3, Magi, Cierpliwa , Kluczymordka, ennkaa -różowa pustynia Spaza, ilios ,sajf, ktsw, cym, sorina, Figa, VLS, ilonka_hh_, Achika, Anno1989, Magi -lazurowe pęcherzyki sajf, ktsw, sorina, VLS, ilonka_hh_, Mirell, Achika, Anno1989, Magi, Cierpliwa , Kluczymordka, ennkaa Srebro Trollbeads -szczęśliwy smok slepafuria, ktsw, sorina, Figa,myszu, VLS, Veaa, Achika, Anno1989, Magi , Kluczymordka - supełek slepafuria, VLS, Mirell, A3, Magi , Melczako, ennkaa Srebro Pandora -srebrne serduszko jolta, ilios,sajf, Tinka, sorina, Figa,myszu, paulina95, Achika, Anno1989, VLS, martinia, patgozolek, Magi, kootekk , Kluczymordka, ennkaa -aniołek jolta,sajf, sorina, Figa, myszka__77, VLS, paulina95, mexx, Magi, Domcia, kootekk , Kluczymordka -pszczółka Spaza, ilios, Tinka, sorina, Figa, VLS, mexx, Magi, Cierpliwa, Kluczymordka -lucerna jolta, martinia, ilios,sajf, myszu, myszka__77, VLS, Mirell, mexx, Domcia x2 -muszla z rozgwiazda Spaza, martinia, ilios,sajf, myszka__77, VLS, Veaa, Ania WK, patgozolek, Cierpliwa , Melczako -torebka z kokardka Spaza, ilios, Tinka, VLS, AniaWK, patgozolek, Melczako - krówka martinia, cym, sorina, VLS - worek $: Domcia, Mirell, myszka__77, jolta - autko: Domcia, Miramar - kwiatowy klips: Domcia, martinia, Spaza - koniczynka Veaa, Miramar - chłopiec A3 - dziewczynka Miramar, A3 (x2), jolta - emaliowane/perłowe serduszka martinia (p - ciemna), Spaza (e - fiolet), Miramar (e - czarne), Ilios (e - fiolet), Mirell (e - czarne), myszka__77 (p-czarna), jolta (e - czerwone) - emaliowane motylki Ilios (n), martinia (f), jolta (n) - kłódka serduszko z kluczykiem myszka_77, Kootekk Chamillia - puzzel Spaza, martinia, ilios,sajf, Tinka, VLS, Cierpliwa |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#643 |
Zakorzenienie
|
sorina dziekuje
![]() martinia dziekuje i wzajemnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#644 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj są ![]() Mleczak proszę ![]() murano Trollbeads -diamentowe trolle Spaza, ilios , sajf. ktsw, sorina ( czarny), myszu, VLS, Mirell (biały i czarny), Anno1989 (czarny), Magi (biały, czarny, różowy), Cierpliwa (biały, czarny), Melczako (biały, czarny), Kluczymordka (biały, różowy) -kwiat północy Spaza , sajf, ktsw, sorina, Figa, VLS, Achika (w drodze), Anno1989, Aliena, A3, Magi, Cierpliwa , Kluczymordka, ennkaa -różowa pustynia Spaza, ilios ,sajf, ktsw, cym, sorina, Figa, VLS, ilonka_hh_, Achika, Anno1989, Magi -lazurowe pęcherzyki sajf, ktsw, sorina, VLS, ilonka_hh_, Mirell, Achika, Anno1989, Magi, Cierpliwa , Kluczymordka, ennkaa Srebro Trollbeads -szczęśliwy smok slepafuria, ktsw, sorina, Figa,myszu, VLS, Veaa, Achika, Anno1989, Magi , Kluczymordka - supełek slepafuria, VLS, Mirell, A3, Magi , Melczako, ennkaa Srebro Pandora -srebrne serduszko jolta, ilios,sajf, Tinka, sorina, Figa,myszu, paulina95, Achika, Anno1989, VLS, martinia, patgozolek, Magi, kootekk , Kluczymordka, ennkaa -aniołek jolta,sajf, sorina, Figa, myszka__77, VLS, paulina95, mexx, Magi, Domcia, kootekk , Kluczymordka -pszczółka Spaza, ilios, Tinka, sorina, Figa, VLS, mexx, Magi, Cierpliwa, Kluczymordka -lucerna jolta, martinia, ilios,sajf, myszu, myszka__77, VLS, Mirell, mexx, Domcia x2 -muszla z rozgwiazda Spaza, martinia, ilios,sajf, myszka__77, VLS, Veaa, Ania WK, patgozolek, Cierpliwa , Melczako -torebka z kokardka Spaza, ilios, Tinka, VLS, AniaWK, patgozolek, Melczako - krówka martinia, cym, sorina, VLS - worek $: Domcia, Mirell, myszka__77, jolta - autko: Domcia, Miramar - kwiatowy klips: Domcia, martinia, Spaza - koniczynka Veaa, Miramar - chłopiec A3 - dziewczynka Miramar, A3 (x2), jolta - emaliowane/perłowe serduszka martinia (p - ciemna), Spaza (e - fiolet), Miramar (e - czarne), Ilios (e - fiolet), Mirell (e - czarne), myszka__77 (p-czarna), jolta (e - czerwone), Melczak0 (e - czarne) - emaliowane motylki Ilios (n), martinia (f), jolta (n) - kłódka serduszko z kluczykiem myszka_77, Kootekk Chamillia - puzzel Spaza, martinia, ilios,sajf, Tinka, VLS, Cierpliwa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#646 |
Wtajemniczenie
|
Martinia, ty się ogarniasz w tej liście?
![]() ![]()
![]() |
#647 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#648 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#649 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#650 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny taka mała prośba jak cytujecie ogromnego posta to mozecie go skrócic i odpisac tylko na część która was dotyczy. Nie musicie cytowac kilometrowych postów za każdym razem, zeby powiedziec "dziekuje" czy "super" . Bedzie nam sie wszystkim lepiej przeglądało to forum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#651 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Hej dziewczyny ![]() Witam w 7 części! ![]() Dawno się nie odzywałam :P kilka dni hehe Ale ile zajęło mi nadrabianie! Wczoraj prawie cały wykład z logistyki międzynarodowej poświęciłam na czytanie ![]() Zdziwiłam się - całkiem sporo postów nastukałam w 6 części :P Oglądałam fotki bransoletek i korali - są przepiękne! dziewczyny szaleją ![]() Mam nadzieję, że w Pandorce będzie jakieś promo niedługo, bo chciałabym dwa murano i separator :P Więcej już mi nie wejdzie na srebrną. Aaa i pochwalę się, że mam już 19 cm ![]() Hmm jakby tu napisać co mam z top listy... może dopiszę się o tak? :P Srebro Pandora -srebrne serduszko jolta, ilios,sajf, Tinka, sorina, Figa,myszu, paulina95, Achika, Anno1989, VLS, martinia, patgozolek, Magi, kootekk , Kluczymordka, ennkaa -aniołek jolta,sajf, sorina, Figa, myszka__77, VLS, paulina95, mexx, Magi, Domcia, kootekk , Kluczymordka -pszczółka Spaza, ilios, Tinka, sorina, Figa, VLS, mexx, Magi, Cierpliwa, Kluczymordka -lucerna jolta, martinia, ilios,sajf, myszu, myszka__77, VLS, Mirell, mexx, Domcia x2 -muszla z rozgwiazda Spaza, martinia, ilios,sajf, myszka__77, VLS, Veaa, Ania WK, patgozolek, Cierpliwa , Melczako, snowprincess -torebka z kokardka Spaza, ilios, Tinka, VLS, AniaWK, patgozolek, Melczako - krówka martinia, cym, sorina, VLS - worek $: Domcia, Mirell, myszka__77, jolta - autko: Domcia, Miramar - kwiatowy klips: Domcia, martinia, Spaza - koniczynka Veaa, Miramar - chłopiec A3 - dziewczynka Miramar, A3 (x2), jolta - emaliowane/perłowe serduszka martinia (p - ciemna), Spaza (e - fiolet), Miramar (e - czarne), Ilios (e - fiolet), Mirell (e - czarne), myszka__77 (p-czarna), jolta (e - czerwone), Melczak0 (e - czarne) - emaliowane motylki Ilios (n), martinia (f), jolta (n), snowprincess (e-fiolet) - kłódka serduszko z kluczykiem myszka_77, Kootekk Proponuję dopisać kwiatkowy koral ze złotem i diamentami, co Wy na to? ![]() A gdzie murano Pandory?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#652 |
Zakorzenienie
|
Murano to dobry pomysł
![]() murano Trollbeads -diamentowe trolle Spaza, ilios , sajf. ktsw, sorina ( czarny), myszu, VLS, Mirell (biały i czarny), Anno1989 (czarny), Magi (biały, czarny, różowy), Cierpliwa (biały, czarny), Melczako (biały, czarny), Kluczymordka (biały, różowy) -kwiat północy Spaza , sajf, ktsw, sorina, Figa, VLS, Achika (w drodze), Anno1989, Aliena, A3, Magi, Cierpliwa , Kluczymordka, ennkaa -różowa pustynia Spaza, ilios ,sajf, ktsw, cym, sorina, Figa, VLS, ilonka_hh_, Achika, Anno1989, Magi -lazurowe pęcherzyki sajf, ktsw, sorina, VLS, ilonka_hh_, Mirell, Achika, Anno1989, Magi, Cierpliwa , Kluczymordka, ennkaa Srebro Trollbeads -szczęśliwy smok slepafuria, ktsw, sorina, Figa,myszu, VLS, Veaa, Achika, Anno1989, Magi , Kluczymordka - supełek slepafuria, VLS, Mirell, A3, Magi , Melczako, ennkaa Srebro Pandora -srebrne serduszko jolta, ilios,sajf, Tinka, sorina, Figa,myszu, paulina95, Achika, Anno1989, VLS, martinia, patgozolek, Magi, kootekk , Kluczymordka, ennkaa -aniołek jolta,sajf, sorina, Figa, myszka__77, VLS, paulina95, mexx, Magi, Domcia, kootekk , Kluczymordka -pszczółka Spaza, ilios, Tinka, sorina, Figa, VLS, mexx, Magi, Cierpliwa, Kluczymordka -lucerna jolta, martinia, ilios,sajf, myszu, myszka__77, VLS, Mirell, mexx, Domcia x2 -muszla z rozgwiazda Spaza, martinia, ilios,sajf, myszka__77, VLS, Veaa, Ania WK, patgozolek, Cierpliwa , Melczako -torebka z kokardka Spaza, ilios, Tinka, VLS, AniaWK, patgozolek, Melczako - krówka martinia, cym, sorina, VLS - worek $: Domcia, Mirell, myszka__77, jolta, AniaWK - autko: Domcia, Miramar - kwiatowy klips: Domcia, martinia, Spaza, AniaWK - koniczynka Veaa, Miramar - chłopiec A3 - dziewczynka Miramar, A3 (x2), jolta - emaliowane/perłowe serduszka martinia (p - ciemna), Spaza (e - fiolet), Miramar (e - czarne), Ilios (e - fiolet), Mirell (e - czarne), myszka__77 (p-czarna), jolta (e - czerwone), Melczak0 (e - czarne), snowprincess (e - fiolet), AniaWK (p - ciemne) - emaliowane motylki Ilios (n), martinia (f), jolta (n) - kłódka serduszko z kluczykiem myszka_77, Kootekk kwiatko-gwiazdki ze złotem i diamentami Snowprincess Murano Pandora - niebieskie w granatowe kropki martinia, AniaWK - białe w niebieskie kropki martinia - fioletowe w kwiatki myszka_77, AniaWK, Spaza (x2) - fioletowe w trójkąty Tinka (x2), myszka_77, AniaWK, Spaza (x2) - różowe w kropki Tinka - biało-różowe paski Tinka (x2) Chamillia - puzzel Spaza, martinia, ilios,sajf, Tinka, VLS, Cierpliwa Edytowane przez martinia Czas edycji: 2011-03-17 o 14:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#653 |
Raczkowanie
|
Martinia, czy możesz mnie dopisać, plisss
mam kwiatkowego klipsa, worek$ i perłowe ciemne serduszka i murano - fioletowe trójkąty, fioletowe z kwiatkami i niebieski w kropki Edytowane przez AniaWK Czas edycji: 2011-03-17 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#654 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam jeszcze murano w różowe kropeczki i 2x w różowe paski
![]() ![]() Normalnie zrobimy spis narodowy ![]() ![]()
![]() |
#655 |
Zakorzenienie
|
AniaWK, Tinka zrobione
![]() Edytowane przez martinia Czas edycji: 2011-03-17 o 14:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#656 |
Zakorzenienie
|
ja mam 2x fioletowe w trójkąty i 2 x fiolet w kwiatki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#657 |
Wtajemniczenie
|
A czy ktoś ma coś, co się już u nikogo nie powtarza?
![]() ![]()
![]() |
#658 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#659 |
Zadomowienie
|
ja mam malpe co lubi pokazywac
![]() ![]()
![]() |
#660 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() aliena7, super tatuaż ![]() ![]() vieera, fajnie wygląda Pandorka z tymi drewienkami ![]() melczak0, kup charmsy, kup ![]() martinia, super naszyjnik ![]() Miramar, kup charmsy, kup ![]() burn-it-up, piękna skórka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nina90, fajnie to wygląda ![]() ![]() kootekk, super, że masz srebrną Pandorkę ![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- murano Trollbeads -diamentowe trolle Spaza, ilios , sajf. ktsw, sorina ( czarny), myszu, VLS, Mirell (biały i czarny), Anno1989 (czarny), Magi (biały, czarny, różowy), Cierpliwa (biały, czarny), Melczako (biały, czarny), Kluczymordka (biały, różowy) -kwiat północy Spaza , sajf, ktsw, sorina, Figa, VLS, Achika (w drodze), Anno1989, Aliena, A3, Magi, Cierpliwa , Kluczymordka, ennkaa -różowa pustynia Spaza, ilios ,sajf, ktsw, cym, sorina, Figa, VLS, ilonka_hh_, Achika, Anno1989, Magi -lazurowe pęcherzyki sajf, ktsw, sorina, VLS, ilonka_hh_, Mirell, Achika, Anno1989, Magi, Cierpliwa , Kluczymordka, ennkaa Srebro Trollbeads -szczęśliwy smok slepafuria, ktsw, sorina, Figa,myszu, VLS, Veaa, Achika, Anno1989, Magi , Kluczymordka - supełek slepafuria, VLS, Mirell, A3, Magi , Melczako, ennkaa Srebro Pandora -srebrne serduszko jolta, ilios,sajf, Tinka, sorina, Figa,myszu, paulina95, Achika, Anno1989, VLS, martinia, patgozolek, Magi, kootekk , Kluczymordka, ennkaa -aniołek jolta,sajf, sorina, Figa, myszka__77, VLS, paulina95, mexx, Magi, Domcia, kootekk , Kluczymordka -pszczółka Spaza, ilios, Tinka, sorina, Figa, VLS, mexx, Magi, Cierpliwa, Kluczymordka -lucerna jolta, martinia, ilios,sajf, myszu, myszka__77, VLS, Mirell, mexx, Domcia x2 -muszla z rozgwiazda Spaza, martinia, ilios,sajf, myszka__77, VLS, Veaa, Ania WK, patgozolek, Cierpliwa , Melczako -torebka z kokardka Spaza, ilios, Tinka, VLS, AniaWK, patgozolek, Melczako - krówka martinia, cym, sorina, VLS - worek $: Domcia, Mirell, myszka__77, jolta, AniaWK - autko: Domcia, Miramar - kwiatowy klips: Domcia, martinia, Spaza, AniaWK - koniczynka Veaa, Miramar - chłopiec A3 - dziewczynka Miramar, A3 (x2), jolta - emaliowane/perłowe serduszka martinia (p - ciemna), Spaza (e - fiolet), Miramar (e - czarne), Ilios (e - fiolet), Mirell (e - czarne), myszka__77 (p-czarna), jolta (e - czerwone), Melczak0 (e - czarne), snowprincess (e - fiolet), AniaWK (p - ciemne) - emaliowane motylki Ilios (n), martinia (f), jolta (n) - kłódka serduszko z kluczykiem myszka_77, Kootekk kwiatko-gwiazdki ze złotem i diamentami Snowprincess Murano Pandora - niebieskie w granatowe kropki martinia, AniaWK,paulina95 - białe w niebieskie kropki martinia - fioletowe w kwiatki myszka_77, AniaWK, Spaza (x2) - fioletowe w trójkąty Tinka (x2), myszka_77, AniaWK, Spaza (x2) - różowe w kropki Tinka - biało-różowe paski Tinka (x2) Chamillia - puzzel Spaza, martinia, ilios,sajf, Tinka, VLS, Cierpliwa
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.