Scent Bar XXV - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-17, 17:37   #751
rachell111
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XXV

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość

Rejcz a może to na tle nerwowym u Twojej mamy i dlatego na razie hmm nic nie robią, no qrde nie wiem. Z sercem, ciśnieniem nie ma żartów, więc może gdyby podejrzewali coś w ich mniemaniu bardziej poważnego (jakby w sercu mogło być coś niepoważnego ) to by skierowali do szpitala? No nie wiem, really.
tak sie staram myśleć - tylko juz tyle razy sie zawiodłam i to nieodwracalnie - ehh - no ale skoro sama nie wiem lepiej to staram sie na spokojnie nie panikowac ( po pierwszym ataku paniki) jednak uwazam że czujnośc lekarska to podstawa a jej brak ma skutki własnie nieodwracalne - a ja jestem skłonna skrzywdzic konowała - i to tak strasznie - tylko potem pójdę do więzienia - więc achhh

nie myślę juz o tym

'facet w windzie, facet w windzie" - choć od kiedy znam Sałatkowy sen - to kurcze widzę tego koszykarza za kazdym razem i rechotam

Spo - pytałaś wczesniej co czytam otóż fstyd przyznac - ale bardzo bardzo prymitywne "harlekiny z motywem kryminalnym - nutą przewodnią" Susan Brown -" Rykoszet" i "Żar "

początek - sposób budowania zdań, dialogi odrzuca - ale mnie ostatnio poczebna jest tego formatu rozrywka - wszelkie głębokie mysli mnie dołują - i wciongłam sie - jak zwykle szukając razem z bohaterami mordercy

natomiast o półkę albo i 3 półki wyżej stoi Martini Steve - ale jego juz przeczytałam prawie wszystko - zostały mi 3 najnowsze ksionszki - z czego mam dwie - te stare lepsze IMHO

no i wszędzie duzo bzykania, sarkazmu i szedery, całkowity luuz - nie ma " siadłąm nad brzegiem rzeki i myślałam"

czytam je jakbym oglądała " niskiej jakości thirller albo dramat amerykański w TV"

Kiedyś uwielbiałam Faulknera - na studiach - dalej mam do tych klimató ciągoty - ale na dziś dzień nie potrzebuję tego typu naturalizmu

i nie przypadek to - gdyż ksiązki te traktują o południu stanów a to też mnie zawsze rajcowało - jak widzę film o południowych stanach to sikam z podniecenia

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2011-03-17 o 17:53
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 17:44   #752
Redhaired Witch
Nindżopesz

Rachell, a jakbyś ją wysłała ot tak do szpitala na SOR, niech powie/ściemni, że właśnie miała kołatanie i skok ciśnienia czy co tam jej dolega, no przecież jej nie wyrzucą a zbadają podstawowe rzeczy.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 17:46   #753
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
spadam do domu, wkleję tylko zieleń Załącznik 3827666 mniej więcej takie cóś, wg mnie zimna?
Ciepła- więcej zóltego, niż niebieskiego
Fajna

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
tak sie staram myśleć - tylko juz tyle razy sie zawiodłam i to nieodwracalnie - ehh - no ale skoro sama nie wiem lepiej to staram sie na spokojnie nie panikowac ( po pierwszym ataku paniki) - jednak uwazam że czujnośc lekarska to podstawa a jej brak ma skutki własnie nieodwracalne - a ja jestem skłonna skrzywdzic konowała - i to tak strasznie - tylko potem pójdę do więzienia - więc achhh

nie myślę juz o tym

Dałam pismo sąsiadce- poszła z babą z tłustymi włosami na spotkanie z administracją, ono trwa od pół godziny. Tam zapadnie decyzja.

idę stąd, bo mnie dół wessie

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 17:58   #754
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Rachell, a jakbyś ją wysłała ot tak do szpitala na SOR, niech powie/ściemni, że właśnie miała kołatanie i skok ciśnienia czy co tam jej dolega, no przecież jej nie wyrzucą a zbadają podstawowe rzeczy.
tak kciałam zrobić -

niestety mama jak to ona - typ pani kierowniczki - ona nie chce
i mam jej dać spokój - więc ona sama sobie jest problemem znacie to - jak pomóc na siłę komuś
( inna rzecz ze oba szpitale kojarza jej sie z tragedią i to by chyba samoistnie zadziałąło destrukcyjnie, jak oliwa do ognia)

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość

Dałam pismo sąsiadce- poszła z babą z tłustymi włosami na spotkanie z administracją, ono trwa od pół godziny. Tam zapadnie decyzja.

nie idź

ja już nic nie będę kopać - zasypujem doła

Czas edycji: 2011-03-17 o 17:59
Stary 2011-03-17, 18:05   #755
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
tak sie staram myśleć - tylko juz tyle razy sie zawiodłam i to nieodwracalnie - ehh - no ale skoro sama nie wiem lepiej to staram sie na spokojnie nie panikowac ( po pierwszym ataku paniki) jednak uwazam że czujnośc lekarska to podstawa a jej brak ma skutki własnie nieodwracalne - a ja jestem skłonna skrzywdzic konowała - i to tak strasznie - tylko potem pójdę do więzienia - więc achhh

nie myślę juz o tym
Rejcz na razie niech bierze leki, to podstawowa podstawa Jak będzie nadal coś Cię niepokoić to wtedy pójdziecie znów do lekarza i powiesz temu Panu/Pani, że jak Was nie skierują na dodatkowe badania to zaraz "skrzywdzisz tego konowała"

Cytat:
Spo - pytałaś wczesniej co czytam otóż fstyd przyznac - ale bardzo bardzo prymitywne "harlekiny z motywem kryminalnym - nutą przewodnią" Susan Brown -" Rykoszet" i "Żar "

początek - sposób budowania zdań, dialogi odrzuca - ale mnie ostatnio poczebna jest tego formatu rozrywka - wszelkie głębokie mysli mnie dołują - i wciongłam sie - jak zwykle szukając razem z bohaterami mordercy

natomiast o półkę albo i 3 półki wyżej stoi Martini Steve - ale jego juz przeczytałam prawie wszystko - zostały mi 3 najnowsze ksionszki - z czego mam dwie - te stare lepsze IMHO

no i wszędzie duzo bzykania, sarkazmu i szedery, całkowity luuz - nie ma " siadłąm nad brzegiem rzeki i myślałam"

czytam je jakbym oglądała " niskiej jakości thirller albo dramat amerykański w TV"

Kiedyś uwielbiałam Faulknera - na studiach - dalej mam do tych klimató ciągoty - ale na dziś dzień nie potrzebuję tego typu naturalizmu

i nie przypadek to - gdyż ksiązki te traktują o południu stanów a to też mnie zawsze rajcowało - jak widzę film o południowych stanach to sikam z podniecenia
Ja wypożyczam książki, przeczytam parę stron albo i nie i odkładam . Ja muszę mieć coś co mnie wciągnie. Może być ambitne lub nie, ale żeby się to kciało czytać i nie można było się łoderwać.

Cytat:

Siedź!
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 18:15   #756
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Cytat:
zaraz mam korki z najnudniejszą dziewczynką świata - godzina trwa wieeeeeeeeki

i juz jestem chora grrrrrrrrrrrr
Rachell pewnie to marna pociecha ale takich najnudniejszych dziewczynek jest więcej.
Miałam kiedyś 1 też na korkach, przyjeżdżałam ze swoim energy drinkiem albo colą, żeby nie zasnąć w trakcie. A przy tym była zdolna ale mega nudna

niestety Sekwoja dopadła mnie dziś, musiałam ją rozebrać

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 18:19   #757
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Ja wypożyczam książki, przeczytam parę stron albo i nie i odkładam . Ja muszę mieć coś co mnie wciągnie. Może być ambitne lub nie, ale żeby się to kciało czytać i nie można było się łoderwać.

Siedź!
dzięki - tak bedzie

ależ mnie one tak wciongły - ze jak jest dzień - to tylko czekam zeby sie skończył zeby móc wieczorem poczytać - bo w dzień zawsze cos mnie distract, obowiązki - nie mam spokoju do czytania

mnie wciongło to kto z kim i dla czego - i jaki będzie ich następny ruch
powyzsze mnie wciongły - za to tą co tu kiedyś az zacytowałam pierwszą stronę - odłozylam - ale nie powiem popłakałam sie ze śmiechu z fragmentu i stylu - tyz wartosciowe
nie wiem, zalezy co kogo wcionga - horrory Cie nie bierą podejrzewam, sa jeszcze magiczne harypottery - jakies takie duchywidma - czarymary i ludzi to tez wciąga - mnie
wiśniewski - oj ten to by mnie wciongnał w autoagresję - dla mnie niewciongajacy

a literatura piękna to juz klasyka - reklamowac nie trzeba

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
Rachell pewnie to marna pociecha ale takich najnudniejszych dziewczynek jest więcej.
Miałam kiedyś 1 też na korkach, przyjeżdżałam ze swoim energy drinkiem albo colą, żeby nie zasnąć w trakcie. A przy tym była zdolna ale mega nudna

niestety Sekwoja dopadła mnie dziś, musiałam ją rozebrać
wiesz no jednak pociecha - wiem ze jest
ale ja przynajmniej do nikogo juz nie jezdze- wszystkich przyjmuje na włościach

Sekwoje - fidziałam, spóźniłam sie ale to w ciemno na skosztowanie - jest szansa ze komus sie nei spodoba????
Stary 2011-03-17, 18:19   #758
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Pierwsza jest ciemnoturkusowa, prosty dekolt, ale na dole jest lekko rozszerzana a'la syrena i się o dziwo całkiem fajnie na mojej figurze prezentuje ->
A ta druga wygląda jak oryginalna stara kieca po babci tak za✂✂✂iaszczo retro i pożółkła, że się mało w sklepie nie przefajtłam z wrażenia (choć nie wiem, czy się taka czarna na wesele będzie nadawać, bardziej hollywood lat 40-tych)
babciowa za✂✂✂ista

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Dobry!
wysłałam Ci dziś paczkę jestem szybka
Cytat:

kurde- smęt - ale tylko raz - msuze to z siebie wyrzucić: podpinam sie pod podanie Red o koniec świata, moje nerwice lękowe że zostane sama na tym padole chyba nie mają szans - matka ma niebezpieczne skoki ciśnien wróciła od kardio - jakies szmery milion tablet ale na diagnostykę do szpit nie wzięli tylko " będzie dobrze" - juz kutfa słyszałam takie będzie dobrze zbyt czesto - i nigdy, kufa, nigdy nie było

no a teraz sie musze pozbierac bo nic z tym nie zrobie - nie wejde do niej i nie naprawie jej - a fakt ze kiedys miała nadcisnienie zamiast lekarzy alarmowac, mobilizowac to tylko uspokaja - "aaa to w takim razie nic dziwnego"

koniec smęta. serio serio.

nie dziwię Ci się... ja nie ufam lekarzom niestety, więc tysz bym świrowała

ale podobno tak nie można... nie można się dawać ponieść nerwicy (tylko jak to zrobić to nie wiadomo )
Cytat:
nie idź

ja już nic nie będę kopać - zasypujem doła
zasypujemy? to gut

chociaż ja chciałam ze swoim dołem wyskoczyć ale może lepiej nie
ludzie mają gorsze problemy

łeb mnie boli, deszcz pada

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 18:24   #759
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Cytat:

wiesz no jednak pociecha - wiem ze jest
ale ja przynajmniej do nikogo juz nie jezdze- wszystkich przyjmuje na włościach

Sekwoje - fidziałam, spóźniłam sie ale to w ciemno na skosztowanie - jest szansa ze komus sie nei spodoba????
ja już coraz rzadziej bawię się w korki, brak czasu ale może kiedyś jeszcze...
albo do emerytury trzeba będzie dorobić

Sekwoja ja nie w ciemno a jak reszta to nie wiem, a co chciałabyś dołączyć? Samplerek by się znalazł.

Stary 2011-03-17, 18:27   #760
kamena
ʞɐɯǝuɐ

mój trzeci trymestr ma się coraz lepiej, chyba się do lekarza spróbuję zapisać

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
biały na syficie pasuje do wszystkiego..biel jest neutralna..ale ze nie ma bieli doskonałej to są rózne białości-ciepłe i zimne,a po prowdzie to efekt zalezy od oświetlenia.
mozesz pojechac tez po całości-tzn sufit tez walnąc na zielono
sufitów to mi się nie kce sto razy gorzej maluje mi się sufit niż ściany, to niech już zostaną białe, zresztą są bardzo dobrze zrobione i do sufitów się akurat nie moge przyczepić

Cytat:

Kameno, tym razem myśl o salonie dopadła mnie podczas zmywania. Że z czysto szpanerskiego puktu widzenia (jeśli zdecydujesz się na ustawienie kanapy i biurka w poprzek czyli w te mańke co rysowałam) to na pierwszy rzut oka dla wchodzącego gościa pewnie lepiej by wyglądała kanapa i stolik okolicznościowy pod oknem (czyli naprzeciwko drzwi) niż biurko. No bo biurko na pierwszym planie to takie... nastolatkowe :P Chociaż sama mam pierwszoplanowe biurko w sypialni no ale cóż, metraż zobowiązuje.
Z drugiej strony załóżmy, że zapraszasz aliganckie kuleżanki i sadzasz pod tym oknem a one z nudów gapią Ci się po ścianach wynajdując jakieś ryski, jakby siedziały twarzą do okna to miałyby ciekawsze widoki.
aliganckich ę ą kuleżanek nie posiadam a jakbym posiadała to bym pewnie nie zapraszała a co do szpanerstwa, hm, nie robiłam analiz pod tym kątem
ciekawsze widoki twarzą do okna to w moim przypadku ani chybi dawno nie myte szyby

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
wg mnie nie zimna i bardzo ładna
Cytat:
nie jest tak ciepła ta zieleń jak inne - ale na całej powierzchni tez nie bedzie klasyczna zimna - tak czuje - dla mnie soczysssssta jak sok z lisci babananowca
Cytat:

Wg mnie cieplutka i przytulna ^^
Cytat:
Ciepła- więcej zóltego, niż niebieskiego
Fajna
czuję się tak jakby przegłosowana no dobra, w takim razie ciepła, choć widziałam taką u znajomej na ścianie i zimna mi się wydała, ale może to przez kontrast do pomarańczy obok?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 18:32   #761
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

łeb mnie boli, deszcz pada
no nie wiem, nie wiem ( Ju sorry) jesli jest niewystarczająco głeboki to chyba nie zostaniesz wysłuchana - nie przejdziesz nawet eliminacji

dawaj dawaj - to nie konkurs na największego doła

czyżby marchewkowy coś nawiwijał ( prowokacja)

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

Cytat:
ja już coraz rzadziej bawię się w korki, brak czasu ale może kiedyś jeszcze...
albo do emerytury trzeba będzie dorobić

Sekwoja ja nie w ciemno a jak reszta to nie wiem, a co chciałabyś dołączyć? Samplerek by się znalazł.
oesu no nawet 1 ml w tym samplerku mógłby być - czytałąm Twoje wrażenia z Sekwoi - ciekawość nieziemska - zwłaszcza ze od dziecka jestem pod wrazeniem drzewa i zapach sobie zawsze starałam sie "wyobrazic" na słowo sekwoja reaguje radarem jakimś - to moje ukochane drzewo - wiem jak to brzmi - ale to drzewo bajka

nie wpisywałam sie bo jzu to był etap ze dziewczyny dzieliły sie swoimi działkami - no nie mam sumienia tak przypierac kogos do sciany " nie dasz? "

to jest czad to drzewko - czad nad czadami - i kolory ma moje mrrrrrrrrr
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SekwojaGeneralSherman_ca.jpg (47,8 KB, 11 załadowań)

Czas edycji: 2011-03-17 o 18:37
Stary 2011-03-17, 18:36   #762
kamena
ʞɐɯǝuɐ

oesu, fogle to pomyliłam termin przeglądu gazowego, myślałam że dziś a był wczoraj, to ostateczny, wcześniejszych info nie zarejestrowałam.. mam nadzieję że da się umówić na inny raz mimo ze straszą że ostateczny i że zgłoszą wyżej?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 18:37   #763
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cześć

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 18:40   #764
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Cześć
cześć żono torbacza
Stary 2011-03-17, 18:40   #765
Pin up girl
Zakorzenienie

Dobry

Kupiłam płaszcz. Ma za krótki rękaw... :/
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 18:42   #766
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Dobry

jeden?

pokażesz ? moze byc w tej za krótkiej kiecce - będzie do niej pasował
Stary 2011-03-17, 18:43   #767
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
cześć żono torbacza
Może ja wyjdę z tej torby...

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 18:44   #768
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Cytat:
oesu no nawet 1 ml w tym samplerku mógłby być - czytałąm Twoje wrażenia z Sekwoi - ciekawość nieziemska - zwłaszcza ze od dziecka jestem pod wrazeniem drzewa i zapach sobie zawsze starałam sie "wyobrazic" na słowo sekwoja reaguje radarem jakimś - to moje ukochane drzewo - wiem jak to brzmi - ale to drzewo bajka

nie wpisywałam sie bo jzu to był etap ze dziewczyny dzieliły sie swoimi działkami - no nie mam sumienia tak przypierac kogos do sciany " nie dasz? "

to jest czad to drzewko - czad nad czadami - i kolory ma moje mrrrrrrrrr
poszło PW, mnie też sekwoja kręci jak drzewo toż to magia
zapach poniekąd też

Stary 2011-03-17, 18:47   #769
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Jestem już w domu
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 18:48   #770
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
no nie wiem, nie wiem ( Ju sorry) jesli jest niewystarczająco głeboki to chyba nie zostaniesz wysłuchana - nie przejdziesz nawet eliminacji

dawaj dawaj - to nie konkurs na największego doła

czyżby marchewkowy coś nawiwijał ( prowokacja)

To taki okolicznościowy dół, który się pogłębia jak pada deszcz. Brak kasy i umiejętności oszczędzania przy planowanych wydatkach moim zdaniem ponad miarę. Aczkolwiek to są doły na zapas, bo jak na razie to nawet nie mamy czego remontować (co jest kolejnym powodem doła, ten dół jest permanentny).
No i TŻ oczywiście pokiwał głową nad moimi rozterkami i stwierdził że "jakoś to będzie" oraz że on "nie patrzy tak daleko w przyszłość" (ta daleka przyszłość to wg planu miały być okolice koniec wiosny-początek lata, czyli faktycznie lata świetlne ) I najgorsze, że pewnie faktycznie jakoś będzie i damy rade ostatecznie, tylko ja jestem porąbana i się przejmuję na zapas i mam czarne wizje i nie umie sobie usiąść i grać w WOWa (to taka gra w którą marchewkowy ciągle gra) tylko rozpamiętuję

No i tyle

Jakkolwiek w obliczu chorób, walki z administracją i tsunami to pikuś jest

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Cytat:
Dobry

a bardzo za krótki? jak bardzo to się nie przejmuj, taka moda ostatnio...

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2011-03-17, 18:49   #771
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Może ja wyjdę z tej torby...
wyjść możesz ale żoną torbacza bedziesz nadal - Gryniek przeca sie obiecał opiekować małym Redzikiem i wyszło ze jest torbaczem

mogłas niezauważyc oślepiona jego urokiem osobistem lub bling-blingami

Cytat:
poszło PW, mnie też sekwoja kręci jak
drzewo toż to magia
zapach poniekąd też
dzięki,

dokładnie jak surreal
Stary 2011-03-17, 18:49   #772
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam za to teraz jednego nierozgarniętego chłopca Potrafi przeglądać zeszyt, szukając w nim np tego co było zadane i nie skapnąć się, że to nie jest jego zeszyt ze szkoły, tylko ten do korków
W ogóle preferuję" licealistów + " na korki. Dzieci z podstawówki i gimnazjum w ostatniej kolejności i w szczególnych przypadkach Tak jak właśnie w przypadku 2 dzieciaków z podstawówki, których teraz mam.

Cytat:

ależ mnie one tak wciongły - ze jak jest dzień - to tylko czekam zeby sie skończył zeby móc wieczorem poczytać - bo w dzień zawsze cos mnie distract, obowiązki - nie mam spokoju do czytania

mnie wciongło to kto z kim i dla czego - i jaki będzie ich następny ruch
powyzsze mnie wciongły - za to tą co tu kiedyś az zacytowałam pierwszą stronę - odłozylam - ale nie powiem popłakałam sie ze śmiechu z fragmentu i stylu - tyz wartosciowe
nie wiem, zalezy co kogo wcionga - horrory Cie nie bierą podejrzewam, sa jeszcze magiczne harypottery - jakies takie duchywidma - czarymary i ludzi to tez wciąga - mnie
wiśniewski - oj ten to by mnie wciongnał w autoagresję - dla mnie niewciongajacy

a literatura piękna to juz klasyka - reklamowac nie trzeba

Horrorów niet, mocno fantastycznych też niet chociaż Władca Pierścieni mógłby mi się spodobać. Film lubię Kiedyś czytałam Sapkowskiego, podobał mi się, ale już niewiele pamietam Coś w stylu Coelho też nie. Historyczne mogą być, ale żeby tej historii za dużo nie było Najlepiej jakieś przygodowo-romanso-thrillery może Z przeczytanych ostatnio (tj. w ostatnich czech latach powiedzmy), we pamięci utkwiły mi Zafon - Cień wiatru, Marina, książki Szwai (choć już mi się znudziła później) i takie tam podobne do Szwai luzackie książki na odmóżdżenie, bo mondrych ksionszek to jósz się naczytałam, a i tak z mondrościom króho

Cytat:

Spóźniłaś się o jeden dzień z tym dołem (wczoraj był barowy dół-kumulacja ), no ale dobra mów co Cię gnębi to zaraz to

Edytowane przez Spoora
Czas edycji: 2011-03-17 o 18:51
Stary 2011-03-17, 18:50   #773
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Cytat:
I do krótkich cycków czy co to tam było

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 18:53   #774
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

To taki okolicznościowy dół, który się pogłębia jak pada deszcz. Brak kasy i umiejętności oszczędzania przy planowanych wydatkach moim zdaniem ponad miarę. Aczkolwiek to są doły na zapas, bo jak na razie to nawet nie mamy czego remontować (co jest kolejnym powodem doła, ten dół jest permanentny).
No i TŻ oczywiście pokiwał głową nad moimi rozterkami i stwierdził że "jakoś to będzie" oraz że on "nie patrzy tak daleko w przyszłość" (ta daleka przyszłość to wg planu miały być okolice koniec wiosny-początek lata, czyli faktycznie lata świetlne ) I najgorsze, że pewnie faktycznie jakoś będzie i damy rade ostatecznie, tylko ja jestem porąbana i się przejmuję na zapas i mam czarne wizje i nie umie sobie usiąść i grać w WOWa (to taka gra w którą marchewkowy ciągle gra) tylko rozpamiętuję
Florciowy P. ma swojego klonaaaaaaaaa

współczuje - bo wyobrażam sobie siebie - ja bym nie zniesła - ja mam oszczędzanie we krwi - umiem szalec i robię to piniondzowo - ale tylko kiedy mam poczucie ze mam zapasy

a gdzie Ty bys chciała sie remontować? zakupic mieszkanie? bo teraz jest wynajem tak? czy jakis domecek ?

ta siostra to - ja Wam/Ci sie nie dziwię nic a nic - ja wiem ze siostra siostrą - ale tak sie nie da - tzn nie da sie bez szkody tak sie ciś
Stary 2011-03-17, 18:55   #775
Pin up girl
Zakorzenienie

Rękaw ma za krótki, reszta jest ok. Tak ze 2 cm więcej mógłby mieć...
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 18:56   #776
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam za to teraz jednego nierozgarniętego chłopca Potrafi przeglądać zeszyt, szukając w nim np tego co było zadane i nie skapnąć się, że to nie jest jego zeszyt ze szkoły, tylko ten do korków
W ogóle preferuję" licealistów + " na korki. Dzieci z podstawówki i gimnazjum w ostatniej kolejności i w szczególnych przypadkach Tak jak właśnie w przypadku 2 dzieciaków z podstawówki, których teraz mam.

Najlepiej jakieś przygodowo-romanso-thrillery może Z przeczytanych ostatnio (tj. w ostatnich czech latach powiedzmy), we pamięci utkwiły mi Zafon - Cień wiatru, Marina, książki Szwai (choć już mi się znudziła później) i takie tam podobne do Szwai luzackie książki na odmóżdżenie, bo mondrych ksionszek to jósz się naczytałam, a i tak z mondrościom króho
no ba

ale tak profesjonalnie to też

bier Martini, Steve Martini, a i capnij w biblio ten "Rykoszet " pani Brown - najwyzej bedziesz miałą wyrobione zdanie ( o mnie )

Czas edycji: 2011-03-17 o 18:57
Stary 2011-03-17, 18:57   #777
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry

trzeba będzie rączki ciachnąć co nieco...
Stary 2011-03-17, 18:58   #778
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Florciowy P. ma swojego klonaaaaaaaaa
też tak pomyślałam ale coś mi sie zdaje że ogólnie faceci często tak mają
Cytat:
współczuje - bo wyobrażam sobie siebie - ja bym nie zniesła - ja mam oszczędzanie we krwi - umiem szalec i robię to piniondzowo - ale tylko kiedy mam poczucie ze mam zapasy

a gdzie Ty bys chciała sie remontować? zakupic mieszkanie? bo teraz jest wynajem tak? czy jakis domecek ?

ta siostra to - ja Wam/Ci sie nie dziwię nic a nic - ja wiem ze siostra siostrą - ale tak sie nie da - tzn nie da sie bez szkody tak sie ciś
remontować chcemy tu gdzie teraz mieszkamy, bo to mieszkanie jest docelowo nasze, ale czekamy aż się luźniej zrobić (czyli jak siss się zmyje)
A remonty som drogie a meble jeszcze droższe, czy jakoś tak

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Cytat:

Spóźniłaś się o jeden dzień z tym dołem (wczoraj był barowy dół-kumulacja ), no ale dobra mów co Cię gnębi to zaraz to

już som zwierzenia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2011-03-17, 19:00   #779
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Wcinam chleb domowy na zakwasie z ziarnami masłem i żółtym serem który śmierdzi i jest słodki w smaku i ma dużeeee dziury

Ostatnio do pracy przychodzą do mnie różni ludzie którzy sprzedają jedzenie.Skusiłem się na chleb i jest megaaaaa pyszny:slina :
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 19:01   #780
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
poszło PW, mnie też sekwoja kręci jak drzewo toż to magia
zapach poniekąd też
Taa pisz tak więcej, żebym DOŁA złapała

Byłam we Twym wątku jakoś na początku i rozważałam wpisać się czy nie wpisać Wynik rozważań znasz A Ty mi o magii teraz zapodajesz, nie mogłaś tego napisać we woncie rozbiórkowym

Cytat:

No i tyle

Co do pogrubionego to I jak sobie też o tym przypominam to czasem smutnieję Nie dołuję się, bo już mi się nawet nie kce

Cytat:
I do krótkich cycków czy co to tam było

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości