|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXV
ee to nieźle - nie musicie nic szukac - remont to lzejsze obciązenie niz kupno plus remont - spoko czyli to tylko kwestia wyprowadzki siostry oraz kaski an remonta - której przeciez da sie odłozyc - krok po kroku
|
|
|
|
#782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#783 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
(na razie zero zdolności kredytowej) więc ogólnie spoko, pod mostem przyszłość nas nie czeka, ale prosto tesz nie jest, przynajmniej nie tak jakby sie kciało
|
||
|
|
|
#784 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ad. 2 Ad. 3 ale WOW planszowy czy komputerowy? Bo jak komputerowy to może zatrudnij się do zarabiania innym wirtualnej kasy? Albo sprzedawaj podpakowane postacie, ponoć niezłe ceny są... Władca Pierścieni jak dla mnie był nudny w porównaniu do filmu. Znaczy się nie trzymający w napięciu ani nic. Cień Wiatru zaiste fajny. A z przygodo-romanso-thillerów zapadły mi w pamięć Dom ech i Samotność o północy Barbary Erskine (niby horrory ale gdzie tam, babskie takie). Chociaż recenzje mają nie za bałdzo. Kurcze, jakoś mało takich czytam. |
|
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
|
#786 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
To wam jeszcze powiem, że z tej wilgoci bolą mnie zęby, boli mnie głowa, jest mi zimno i mam @
![]() Kto mnie dobije?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
Spoo, jak Ci się Wiedźmin podobał, to może coś z polskiej fantastyki?
Grzędowicz, Ziemiański, Kossakowska (ach, te anioły
|
#789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. ![]() 3. komputerowy, aczkolwiek zupełnie nie znam się na tym. słyszałamżetak można ale to chyba trzeba być mega dobrym ![]() a tak w ogóle to ja nie gram tylko TŻ (w sumie głupio to napisałam tam, wyszło tak jakbym ja grała ![]() Cytat:
ja mam te same objawy oprócz zębów ![]() a jak było ciepło i słońce to już całkiem znośnie na świecie było
|
||
|
|
|
#791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekaj, czekaj może i to jest ajdija Ale co lepiej filma czy książkę? Bo wolałabym jedno, no ale ostatecznie w jakiej kolejności zapodać - najpierw film czy książka? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-03-17 o 19:28 |
|
|
|
|
#792 | |||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
prawdopodobnie to zwiastun nadchodzącego zapalenia. Duuuużo, dużo picia, mnóstwo, naprawdę, jedno za drugim, żurawinka i witamina C w ruch, czasem udaje się zdusić draństwo w zarodku - mi tą metodą nawet zazwyczaj Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Hej ![]() Najwyższa pora ![]() Moj koleżanka ma dziś urodziny. Zadzwoniłam złożyć życzenia, pogadałyśmy chwilę i spytała, czy w weekend będę w Lbn (ona mieszka jakieś półtorej godziny od) no i jak powiedziałam że będę to powiedziała, żebym jak będę miała ochotę to może wpadła w sobotę wieczorem i jakoś tak nie wiem, się niedozaproszona czuję. Tak jakby no jak już zadzwoniłam to mnie zaprosi. Ale z drugiej strony jak w sumie nie chce żebym przyjechała to mogła nie mówić, że robi imprezę
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||||
|
|
|
#793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Maja - wymietłaś propozycją chciałam zrobić przegląd i skatalogowanie odlewek - coby zrobic redukcję nieużywanych - ale stwierdziłam ze tyle razy do czegoś wracam - że wywalam tylko te absofakinlutly-niedoużycia-przeze-mnie-ever nawet miniaturki Boudoira zostawiam bo są takie piękne choć jedna mi wystarczy |
|
|
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj się dowiedziałem że mam sexi głos
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#795 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Cytat:
mam całą serię, czytało się ekpresowo oczywiście I część najlepsza, film też na początku niezły
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
o tak, przerabiam to od lat - jednak u mnie boli juz zazwyczaj nizej - żyletki - pecherz tylko raz - w miliardach przypadków żurawina raz dziennie UroUp np, i jak ręka odjął - tak jak Tru pisze kwasic sie - jednak mnie to męczy od lat i w końcu diagnozują przyczynę - jednak jestem na antybiotykach bo mnie tym razem zaskoczyło i sponiewierało z bólu - zatem łyknij żurawia jeszcze dzis Kam
|
|
|
|
#797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#798 |
|
Nindżopesz
|
Ad. 1 to posiedzisz z nami w Barze do rana...
Ad. 2 widziałam tylko film i zdania podzielone: dla mnie schematyczne nudy, dla TŻta całkiem urocze, dla koleżanki super oryginalne. A nie wiem, ja tylko w planszowego grałam ale kolega w ten sposób zarabiał, że właśnie trzepał innym kasę i w międzyczasie podszkalał swoją postać a potem wystawił ją na allegro. Coś tam mi tłumaczył, że nie chodzi o bycie super hiper i zaczepianie innych użytkowników żeby obić im gębę i w rezultacie stracić postać ale o co w takim razie chodziło to już nie pamiętam. |
|
|
|
#799 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
zaprawde tak na pewno było....bo w sumie to odbieramy tę ciepłośc zimnosc na zasadzie porównania....i nawet niebieski moze byc ciepły .kurde na studiach mielismy takie zadanie -pomalowac całą kartke róznymi odcieniami niebieskiego-takie packi-potem powycinac w tego prostokąty równej wielkości i poukładac od najcieplejszego do najzimniejszego, nakleic i przyniesc do oceny ![]() masssakra to była serio ![]() Cytat:
wyzej znaczy sie komu? haha
|
|
|
#800 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#801 |
|
grozi wypollizowaniem
|
inny scenariusz porodu dla red
:http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod...ie_porodu.html
|
|
#802 | ||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
O co chodzi z tym facetem w windzie? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A ja wysłałem wczoraj, jestem szybciejszy Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() --- Nic się nie chce, pogoda do |
||||||||
|
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
Potrzebny fotograf do robienia zdjęć przedmiotom z grupa inwalidzką
|
|
|
|
#805 | |||
|
Zakorzenienie
|
Mój jest taki sam- zabić normalnie.
dochody całkowicie nieregularne (typu wygra casting- nie wygra) a On mówi, że przecież nie brakuje, ech. Ale nic, kurka, nie wiadomo! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [QUOTE=dzika truskawa Moj koleżanka ma dziś urodziny. Zadzwoniłam złożyć życzenia, pogadałyśmy chwilę i spytała, czy w weekend będę w Lbn (ona mieszka jakieś półtorej godziny od) no i jak powiedziałam że będę to powiedziała, żebym jak będę miała ochotę to może wpadła w sobotę wieczorem i jakoś tak nie wiem, się niedozaproszona czuję. Tak jakby no jak już zadzwoniłam to mnie zaprosi. Ale z drugiej strony jak w sumie nie chce żebym przyjechała to mogła nie mówić, że robi imprezę [/QUOTE]I tego ostatniego zdania się trzymaj Od sprzedawcy dziur w serze? ŻART!!! Jeszcze nic nie wiadomo- sąsiadka nie wróciła z zebrania Błagam, trzymajcie kciuki i wszystko
|
|
#806 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Do niego rudości by były akurat ![]() Gardło mnie boli
|
|
#807 | ||
|
Zakorzenienie
|
Albo może czas na Teziaka z serem
![]() Cytat:
![]() Cytat:
||
|
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
obiecanki - cacanki
pogadasz, pogadasz, nakręcisz babkę i... nie wykorzystasz ![]() to ja podziękuję ![]() (wystarczy mi lizanie Finów przez monitor )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-17 o 19:59 |
|
|
|
#809 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie fiedzialam ze przedmiotom tez sie nadaje grupy inwalidzkie Cytat:
ale nie rozumiem...te wszystkie programy ktore ja przewertowałam były dla osób pracujących...i w mojej byłej firmie chyba z 5 osób dostało (jedna przedwczoraj) i wszystkie pracowały i pracują ![]() Cytat:
, nom o kompa bede tzn laptoka, ale programy najdrozsze są i ploter se kupie hahah (tylko gdzie go wsadze..na balkon chyba)
|
|
|
#810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polecam ------>>>> klick
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.

)
(na razie zero zdolności kredytowej)

...no i dobra wycielismy i plątał sie ten kawałek po domu. Ostatnio młoda se o nim przypomniala i pyta: