|
|
#931 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXV
nom...jak dodac do tego macanie kiełbasy to juz prawie jak zdrada małzenska ![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- kurka...szukam czegos wiosennego...to juz 3 wiosne z rzedu szukam i nic ...juz nawet letni zapach znalazłam....a wiosenny ni chuchu ......silver musk jest wiosenny...no ale bez jaj
|
|
#932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skończyłam czytać dziś tę książkę. Do biblioteki nie będę miała jak dziś iść, zresztą pogoda deszczowa, więc znów będę musiała coś czytać w formie e-booka Nie lubię tego strasznie A wieczorem może ten Zmierzch obejrzę
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#933 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie pasi mi i już, sobota to dla mnie najgorszy możliwy termin, najwięcej roboty mam, a dla mnie warszawa to nie jest hip-siup, tylko całodzienny wyjazd Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja znalazłam raczej info o kredzie albo lesie i lodzie ![]() Kamena prosiła, więc wrzucam: Maja jako Duża Syrenka i prawie Fą fatal ![]() (ale jestem grubas blee )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-18 o 12:18 |
|||
|
|
|
#934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też tak mam od zawsze - tylko, że to chyba ja wszystko i wszystkich kopię
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko dzwoni i gada tym swoim głosem... Wiosennego? Ja se kupiłam- Stellę in Two, czekam na Bez YR- ale jestem sceptyczna co do niego i Perły są dla mnie wiosenne
|
|
#936 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ad2. ja już to kiedyś czytałam, ale poza ogólną fabułąniewiele pamiętam ad3. właśnie, ja też noszę tonę wszystkiego w portfelu Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ad2. właśnie matowy bym chciała i b. duży i koniecznie ze skóry Cytat:
Cytat:
idź prywatnie nie czekaj kto nie ma w głowie, ma w baku, na pocztę muszę zasuwać ![]() Ju niniejszym zwalniam Cię z obowiązku sprzątania w dniu dzisiejszym
|
|
|
#937 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dla mnie to nie jest całodzienny wyjazd? Tarabanić się z Guciem i w ogóle- ale to jest fajne, przecież jeździłaś do Wwy do pracy. ale tylko się zdenerwuję, bo wiem, że wymyślisz 1000 przeszkód, jak stara baba jesteś, a nie młoda dziewczyna, o! ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
![]() dieta była bardzo przyjemna, i owszem Ech, dzięki, ale skoro już się przemogłam i zebrałam, to się wezmę- szkoda, żeby zwycięska walka poszła na marne. ale...tylko o tyle, o ile posprzątam, troszeczkę, żeby się nie lepiło
|
|
#938 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby jednak nie ![]() Cytat:
udanych zakupów Cytat:
![]() a na to usg nie można gdzie indziej? albo prywatnie od biedy? miesiąc to długo żeby czekać jak boli... Cytat:
też bym czasem zwolnienie chciała mówiłam że babciowa fajna tylko bez kapci ![]() Cytat:
Cytat:
2 mój skórzany nie jest oczywiście, kosztował jakieś 20 zł na All ale myślę ze znajdziesz bez problemu Mam pod oknem protest górników, puszczają jakieś petardy, trąbią itp rozważałam po sprzątaniu wyjazd na poszukiwanie butów, ale chyba odpuszczę, pewnie blokują ulice wszędzie poza tym znów leje (rano nie lało, myślałam ze już lepiej będzie)
|
||||||
|
|
|
#939 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- a drugi?
|
|
|
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
Perły to jednakowoż nie moja bajka...
Flo-
|
#941 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|||
|
|
|
#942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mićku - dizkich Palem niet - przyglądnę się, mówisz ze warto ? bo ja ciężarków na razie nieeee do rana czytałąm tę żenuę jaką jest ten ostatni harlekin - no ale schematycznie sie zrobiło i mam dosc chwilowo poza tym sie niepoczebnie napalam Kameno - ja wiem ze jak coś takeigo sie u mnei zaczyna to nigdy nie odpuści - nie przesądzam co to jest - Flo słusznie mówi - idź prywatnie, brzuch nie poczeka - a będziesz wiedziec co Ci jest no i No-spa pamaga na te rejony czasem jako doraźne zafundowanie ulgi - ja mam forte ale ja juz jestem zabezpieczona przez super lekarke na takie akcje i wypisąła mi arsenał receptowych tablet czopkow i innych Furagin zeby były "na stanie" w razie W. ( )
|
|
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
Postanowiłam teraz posprzątać najb. nieprzyjemne rzeczy i- nie wiem, czy wiecie- NIC tak nie sprząta zatłuczonej kuchenki, jak odplamiacz w piance w sprayu do tapicerki- wszystkie syfy od razu puchną i jakby wrzały trochę.
Miałam ochotę użyć czegoś w sprayu i to było jedyne Maju, mało Cię widać w tych sukienkach- trudno coś powiedzieć ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Są takie fajne ćwicz ciel, że nie trzęsie się flaków, tylko człowiek stoi wróżnych pozach jak katatonik i się napina a potem wszystko go boli- o, takie lubię. Callanetics się nazywało
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
no ja WIOSENNEGO - stricte to chyba króliczka wciąż gonie - mam właśnie letniowe - Nil, MdM Hermesa
ale juz od stycznia są w użyciu Stella NUde, teraz City Glam, Covet, Hinoki i Wonderwood odkopane wczoraj - She wood - bardzo wiosenny - niestety dusi mnie - musiałąbym pryskać kostki - a i tak tylko nadgarstki nim traktowałam - mocna na mnie cholera ale mam słabość chce mi sie piżma chyba
|
|
|
|
#945 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Mój lokalny USGowiec bierze 80 zeta, do przeżycia a pewnie bywa taniej.
|
|
|
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
![]() oesu - a ja kcę syna i potem laska nie moze znaleźc se mężczyzny bo oni wolą klamkiSpooro - nadal szukasz przedszkola dla córy?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-18 o 13:43 |
|
|
|
#947 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
a ja oglądałam kiedyś Zmierzch
i podobał mi się ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i do gina mnie wysłała, tylko ni wiem po co? a może to nie pęcherz tylko mi się coś wewnątrz poprzestawiało po odstawieniu piguł? już sama nie wiem..właściwie to mnie nie boli tylko głównie jest takie nieprzyjemne uczucie napompowanej kuli do kręgli..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#948 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ty kurcze...a moze ta jakaś owulacja gigant?
|
|
|
#949 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#950 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale te kapcie rękę dam sobie uciąć, że wyglądają inaczej Cytat:
![]() u Ciebie leje, a u mnie śnieży i -1 na termometrze no nie mogę Cytat:
Cytat:
|
|
|
#951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale do gina po to, ze cokolwiek sie dzieje w tych rejonach to zazwyczaj jest albo uro albo ginopodobne - i to zazwyczaj jest przyczynowo-skutkowy związek pomiędzy oba tymi, dobrze zrobiła - u nas tak rutynowo zawsze badają podwozie bardzo starałam sie nie napisać sutkowy |
|
|
|
|
#952 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Polly, wiesz, nie pomyślałam o tym? a nie za wcześnie? bo okres to gdzieś z tydzień temu się skończył.. chociaż po pigułach chyba może być rozregulowane wszystko? kurde, nie chce tak co miesiąc, już wolę pęcherz
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#954 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#955 | ||||
|
Zakorzenienie
|
mi się obie podobają, bo każda w innym stylu
![]() to sukienki ma być widać, nie mię ![]() Cytat:
choć może niekoniecznie, bo bym usnęła ![]() Cytat:
![]() ale bardzoe ksionszka ![]() tylko w talii luźna, o ile schudnę to będę zwężać albo paskowac sieu ![]() Cytat:
może we flakach cuś się napompowało ![]() Cytat:
|
|
#956 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
aczkolwiek ładnie
|
||
|
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- to oryginalne ogłoszenie - nie dałam w cudzysłów ale juz trudno było też "zatrudnimy czarodziejkę" |
|
|
|
#958 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
na ale jak tydzien temu sie skonczył czyli ok 12 dni temu zaczął, a owu jest 14 dni przed nastepnym krwawieniem to wszystko sie zgadza. zresztą owu moze bolec nie dokładnie w dzien owu tylko wczesniej jak costam cos tam (pecherzyk dojrzewa i macica sie eeeee powieksza,spulchnia..cos takiego )
|
|
|
#959 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#960 |
|
grozi wypollizowaniem
|
no albo albo.......
cionsza! , opcy sie zagniezdzaa i stad ten ból
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.

...juz nawet letni zapach znalazłam....a wiosenny ni chuchu
......silver musk jest wiosenny...no ale bez jaj 

)

idź prywatnie nie czekaj 

rozważałam po sprzątaniu wyjazd na poszukiwanie butów, ale chyba odpuszczę, pewnie blokują ulice wszędzie