|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011
Moja mamuśka je migdały na zgagę i jej pomagają
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
|
|
|
|
#4562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011
Cytat:
to Ty to chyba juz całkiem zapomniałaś co to miesiączka mogę zapytać z ciekawości kiedy miałaś ostatnią ?( o ile oczywiście jeszcze pamiętasz )---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
ja tak samo bym powiedziała, w końcu w ciąży jesteś i teść powinien bardziej się pilnować
|
|
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4564 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Widać na Ciebie inaczej dr Dukan zadziałał
|
|
|
|
|
#4565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i będzie bardziej odczuwać psychicznie co kobitka biedna czuje jak się przy porodzie męczy ![]() u mnie też mi się w cyklach coś namieszało, ale akurat nie przez Dukana tylko tak jakoś samo z siebie i też przez to dzidzia w brzuszku mi się rusza
|
|
|
#4566 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4567 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi pomaga Rennie.
|
#4568 |
|
Zadomowienie
|
No to już po nauce chustowania
i wiem że na pewno chcę taką chustę ![]() Oczywiście nie mogłam ominąć mojego ulubionego lumpka i musiałam zajrzeć
|
|
|
|
#4569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co w końcu kupiliście bo nie pamiętam już czy się chwaliłaś ?? ![]() no nasz komplet wyszedł dokładnie 1920 zł bo z fotelikiem maxi cosi a nie berbeco , wolę taki co ma testy a nie tylko certyfikat
|
|
|
|
|
#4570 |
|
Zakorzenienie
|
Nerola suuuuper wieści! Widzisz wszystko sie układa
Teraz już się tak nie zamartwiajDziubek bo my też własnie byliśmy w Boćku i chyba tez tam zdecydujemy się na wózek, bo w razie gwarancji blisko, a tak na allegro może tańszy ale kurcze co jak cos sie z wózkiem stanie? Wole gdzie w pobliżu w sklepie Babonik biedny mąż :/ Oby szybko urodził! Ja też sie ajkos porodem nie marwie, nie boje, jakoś tak fajnie podchodze do tego Mogę sluchac o najgorszych porodach i nie robi to na mnie zbyt dużego wrażenie Uważam, że wszystko jest do przeżycia, tyle kobiet rodzi, więc ja też dam radę! ![]() Ja jadę odwiedzić Mamuśkę, bo już jej nie widziałam od poniedziałku i sie stęskniłam Potem do koleżanki zobaczyć jakie meble kupiła i do teściówki na obiad, bo mi się gotować nie chce hihi
Edytowane przez Natka_ Czas edycji: 2011-03-18 o 13:13 |
|
|
|
#4571 |
|
Zakorzenienie
|
ja pierwszego porodu się nie bałam a teraz masakrycznie się boję bo wiem co mnie czeka
![]() Natka jaki wkońcu wózek kupujesz?
|
|
|
|
#4572 |
|
Rozeznanie
|
mamad1 nie cierpię jak ktoś pali w mieszkaniu
może pogadaj z Tżetem, żeby pogadał z ojcem. Dym to się najniejszą szczeliną przebija, wrrrr.....ja kiedyś w piątki pościłam, ale już nie poszczę ![]() blondynkapoznanmam podobnie, przed pierwszym porodem luzik, teraz juz wiem czego się spodziewać, ale.....żyję z nadzieją, że drugi poród szybszy i łatwiejszy i tego będę się trzymać
|
|
|
|
#4573 |
|
BAN stały
|
Blondynko współczucia dla męża
![]() Ale przynajmniej nie będzie miał nacinanego krocza No na szczęscie się coś zaczyna układać. T. jajka grzere na poczekalni u ortopedy A normalnie bez znajomości mógłby pójść w...grudniu.Szok!!! Jak ja lubię oglądać te Wasze zdobycze Śliczności!!! A ja się chyba nie doczekam kuriera ![]() Zmalowana gdzie Ty sie podziałaś? Monia ale Arturek juz dobrze? Co za matka?Masakra. JA OSTATNIO JAK BYŁAM U RODZINNEGO,TO NA POCZEKALNI STAŁA TAK UPIERDZIELONA SWPACERÓWKA,ŻE MYŚLAŁAM ŻE ZWYMIOTUJĘ.nO co za caps ![]() A na poczekalni od razu było widać właścicielkę wózka.Bdudna i matka i córka.Mamusia miała resztki różowego lakieru na paznokciach,spodnie poszarpane i aż się świeciły.Ble!!!!!!!!!! |
|
|
|
#4574 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O dziękuje za przypomnienie, zadzwoniłam i jesteśmy zapisani. Widzimy się na IP ![]() Ja ciuszków już nie kupuje. Chyba, ze jakieś ekstra perełki rozmiar 68 i większe. Bo mi wizażowa koleżanka prześle po swojej małej jakieś ciuszki. Niesamowite to jest, bo w życiu się nie widziałyśmy. Cytat:
![]() Musze się wziąć za sprzątanie, szukam jakieś mobilizacji
|
||
|
|
|
#4575 |
|
Zakorzenienie
|
Blondynkapoznan Mura 4 jednak
Chyba, że znowu wynajdę coś innego |
|
|
|
#4576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no mnie też jakoś bardziej przekonuje sklep, na all to za małe kwoty jak kupuje i nie ma problemu ale jakbym miała komuś 2000 wpłacić a potem szukać w przypadku reklamacji to sama nie wiem. Zresztą w przypadku mojego wózka to ceny są akurat porównywalne do all więc nic nie tracę a przynajmniej sobie popróbowałam ten wózek, pooglądałam i gondole i spacerówkę i fotelik więc zadowolona jestem
|
|
|
|
|
#4577 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4578 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nasz kosztował 1190 bez fotelika . Fotelik kupujemy od kolegi z pewnego źródła malo używany . Nam sprzedawca też polecał fotelik maxi cosi bo pasuje do stelarza tako i ma testy . A Ty kupiłas Jedo Fyn ?
|
|
|
|
|
#4579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ja to jakoś tak mam bo i wózek pierwszy w zasadzie który oglądaliśmy i do niego wróciliśmy z suknią ślubną też tak miałam , weszłam do 1 salonu i pierwsza którą przymierzyłam ja to konkretna kobita jednak jestem |
|
|
|
|
#4580 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Laseczki
![]() Nerolka już jestem ![]() Rano byłam na badaniach i na nieszczęsnej glukozie No, ale jakoś przeżyłam. Jak wróciłam to padłam, bo tak jakoś mam po glukozie, że zasypiam i dopiero w sumie wstałam i Was kobitki nadrabiam, raptem 5 stron Gratuluję kolejnego synka ![]() Zaraz się biorę za porządki bo jutro meble odsuwamy, a w poniedziałek zaczynamy malować
|
#4581 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie mamusie
Nie było mnie 14 dni a tu 2550 wiadomości do nadrobienia czy Wy wiecie że to ponad 182 na dzień ![]() Gratuluje wszystkim mamą które poznały już płeć swoich maluszków ![]() jak ja wam zazdroszczę U mnie szaro buro i ponuro za oknem i jak tu wyjść na spacer
|
|
|
|
#4582 |
|
Zadomowienie
|
Juz po wymiotach nie ma sladu
wiecie zaczynam sie przerazac tym co robie od kad jestem w ciazy mam napady sprzatania i to sprzatam mieszkanie 3 razy w tygodniu lacznie z myciem okien praniem firanek i myciem lodowki.popadam w jakas fobie a co porodu to ja sie nie stresuje nie denerwuje i wogole sie tym nie marwie bo jestem zdania ze musze przez to przejsc jak miliony kobiet na tym w swiecie.a dzidzius ktorego wyczekujemy jest tak wyczekiwany i tak pragniemy by byl z nami wiec myslimy o tym ze juz coraz naszego cudnego spotkania.moze wyda sie wam to glupie ale ja to tak odbieram i juz
|
#4583 |
|
Zadomowienie
|
nerola strasznie się cieszę, że szef pokazał ludzką twarz
aania ankieta wypełniona ![]() babonik współczuję mężowi ![]() moniczka gratuluję kolejnego siusiaczka
|
|
|
|
#4584 | |
|
Zakorzenienie
|
Zakupy super
![]() Tak tu o Dukanie piszecie, ja już stwierdziłam że na pewno go robię po ciąży i karmieniu, zwłaszcza jak efekty widzę na mężu ![]() wzięło mnie na sprzątanie łazienkę wypucowałam, odkurzyłam, umyłam podłogę... i nie chce mi się już nic![]() Cytat:
też dziś ją robiłam... ale żyję nadalDla pocieszenia zapraszam chętne na ciacho, jeszcze ciepłe
|
|
|
#4585 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4586 |
|
Zakorzenienie
|
BABONIK żeby szybko urodził ten kamień i nie cierpiał biedak
już wiem czemu po 4.00 pisałaś na forum ehhh aania_20 czemu kusisz ciastem? dość, że jestem normalnie głodna, chce mi się jak cholera placków ziemniaczanych to jeszcze takie pyszności pokazujesz, a ja nie mogę jeść tyle ile bym chciała i co bym chciała ![]() jestem tłusta już, a tu dopiero 24. t.c. leci... obliczyłam, że jeśli nic się nie zmieni to na końcówce będę miała z 25 kg na plusie, ale czy to lepiej skoro miałam 29 kg w I ciąży? dla mnie 4 kg to żaden sukces zabiję się chyba, mam dziś meeeega doła przez pogodę, śpiącego męża, chęć na placki, no i moją wagę
|
#4587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super ciuszki
|
|
|
#4588 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
...A wagą się nie stresuj po ciąży wszystko ładnie zgubićsz - a dukan działa cuda sama byłam na nim w zeszłym roku... ja bym już chciała coś przytyć - byłam w poniedziałek u internisty i mnie opieprzyła że nie przybieram na wadze Edytowane przez dusia81 Czas edycji: 2011-03-18 o 14:36 |
|
|
|
|
#4589 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4590 |
|
Zadomowienie
|
A mnie od kilku dni znowu męczy ból głowy, choć dziś już trochę zmalał... Czy któraś z Was też tak ma/miała w ciąży? W sensie bóle głowy trwające nieprzeranie kilka dni, ustępujące na następnych kilka i tak w kółko...?
Bo u mnie w tym momencie nawet lekarz nie wie, co z tym zrobić...
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.

Potem do koleżanki zobaczyć jakie meble kupiła i do teściówki na obiad, bo mi się gotować nie chce hihi

Ja dzisiaj zadzwoniłam i 13.04 o 17:30 zaczynamy 

No, ale jakoś przeżyłam. Jak wróciłam to padłam, bo tak jakoś mam po glukozie, że zasypiam i dopiero w sumie wstałam