Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011 cz.III - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-18, 12:51   #4561
margaret82
Zadomowienie

Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Kurcze męczy mnie zgaga od wczorajszego wieczora, a bardzo nie lubię mleka. Znacie jakieś inne sposoby?
Moja mamuśka je migdały na zgagę i jej pomagają
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 12:53   #4562
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988
Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
Ja miesiączki w ogóle nie miałam po porodzie Filipa więc u mnie ustalaliśmy termin tylko po usg
o widzisz, nawet nie myślałam że tak może w ogóle być

to Ty to chyba juz całkiem zapomniałaś co to miesiączka mogę zapytać z ciekawości kiedy miałaś ostatnią ?( o ile oczywiście jeszcze pamiętasz )

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Cytat:
Napisane przez margaret82 Pokaż wiadomość
mamad1 ja bym się nie powstrzymała i powiedziala o tych papierosach

ja tak samo bym powiedziała, w końcu w ciąży jesteś i teść powinien bardziej się pilnować

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 12:54   #4563
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość
Dziubek my nasz wózek kupiliśmy w Viki
słyszałam też o tym sklepie ale nie trafiłam tam w końcu, zostałam przy boćku, obym nie żałowała
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 12:58   #4564
wodaqua
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość
No u mnie Dukan tak namieszal w cyklach, ze mam dzidzie teraz w brzuszku! To znaczy niby cykle byly regularne, ale jedna owulka poprzesuwana, ha ha. Tez z nim schudlam, tyle ze 7 kg, ale niestety juz ta strate odrobilam.
A przeszłaś wszytskie fazy? Ja rygorystycznie przestrzegałam diety z małymi potknięciami i zakończyłam III fazę jakis czas przed staraniem się o dziecko, co było celowe i nie miałam problemów z zajściem, cykle mi się nie poprzestawiały, owulacja na czas więc obeszło się bez skutków ubocznych
Widać na Ciebie inaczej dr Dukan zadziałał
wodaqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 13:00   #4565
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość
Babonik wspolczuje mezowi! Ale z drugiej strony, to sobie pomyslalam, to samo co chyba Beata, ze przynajmniej zazna jaki to jest bol porodowy... Choc podobno rodzenie kamieni, to gorszy bol niz porod, czy to prawda?

No u mnie Dukan tak namieszal w cyklach, ze mam dzidzie teraz w brzuszku! To znaczy niby cykle byly regularne, ale jedna owulka poprzesuwana, ha ha. Tez z nim schudlam, tyle ze 7 kg, ale niestety juz ta strate odrobilam.
.
No właśnie, dokładnie i będzie bardziej odczuwać psychicznie co kobitka biedna czuje jak się przy porodzie męczy

u mnie też mi się w cyklach coś namieszało, ale akurat nie przez Dukana tylko tak jakoś samo z siebie i też przez to dzidzia w brzuszku mi się rusza

Stary 2011-03-18, 13:02   #4566
Vaniliova11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
słyszałam też o tym sklepie ale nie trafiłam tam w końcu, zostałam przy boćku, obym nie żałowała
Nam boćka polecił kolega Tża a viki szwagierka Na początku też mieliśmy kupić wózek w boćku ale potem spodobał sie model wózka z viki . W końcu kupiliśmy w viki ale jeszcze inny Wtedy w boćku mieli fajną promocje na wózek tako 3w1
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 13:04   #4567
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Cytat:
Kurcze męczy mnie zgaga od wczorajszego wieczora, a bardzo nie lubię mleka. Znacie jakieś inne sposoby?
Mi pomaga Rennie.

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 13:05   #4568
sygine
Zadomowienie

No to już po nauce chustowania i wiem że na pewno chcę taką chustę
Oczywiście nie mogłam ominąć mojego ulubionego lumpka i musiałam zajrzeć Zostawiłam małą fortunę, ale pochwalę się moimi zdobyczami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P3180004.jpg (96,0 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P3180005.jpg (107,9 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P3180006.jpg (130,3 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P3180007.jpg (104,5 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P3180008.jpg (124,8 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P3180009.jpg (111,3 KB, 14 załadowań)
sygine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 13:07   #4569
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Nam boćka polecił kolega Tża a viki szwagierka Na początku też mieliśmy kupić wózek w boćku ale potem spodobał sie model wózka z viki . W końcu kupiliśmy w viki ale jeszcze inny Wtedy w boćku mieli fajną promocje na wózek tako 3w1
dalej mają, komplet za 1250 zł więc jak na nówkę to chyba świetna cena
a co w końcu kupiliście bo nie pamiętam już czy się chwaliłaś ??

no nasz komplet wyszedł dokładnie 1920 zł bo z fotelikiem maxi cosi a nie berbeco , wolę taki co ma testy a nie tylko certyfikat
Stary 2011-03-18, 13:12   #4570
Natka_
Zakorzenienie

Nerola suuuuper wieści! Widzisz wszystko sie układa Teraz już się tak nie zamartwiaj

Dziubek bo my też własnie byliśmy w Boćku i chyba tez tam zdecydujemy się na wózek, bo w razie gwarancji blisko, a tak na allegro może tańszy ale kurcze co jak cos sie z wózkiem stanie? Wole gdzie w pobliżu w sklepie

Babonik biedny mąż :/ Oby szybko urodził!

Ja też sie ajkos porodem nie marwie, nie boje, jakoś tak fajnie podchodze do tego Mogę sluchac o najgorszych porodach i nie robi to na mnie zbyt dużego wrażenie Uważam, że wszystko jest do przeżycia, tyle kobiet rodzi, więc ja też dam radę!

Ja jadę odwiedzić Mamuśkę, bo już jej nie widziałam od poniedziałku i sie stęskniłam Potem do koleżanki zobaczyć jakie meble kupiła i do teściówki na obiad, bo mi się gotować nie chce hihi

Edytowane przez Natka_
Czas edycji: 2011-03-18 o 13:13
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 13:19   #4571
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

ja pierwszego porodu się nie bałam a teraz masakrycznie się boję bo wiem co mnie czeka

Natka jaki wkońcu wózek kupujesz?
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 13:23   #4572
JustPi
Rozeznanie

mamad1 nie cierpię jak ktoś pali w mieszkaniu może pogadaj z Tżetem, żeby pogadał z ojcem. Dym to się najniejszą szczeliną przebija, wrrrr.....

ja kiedyś w piątki pościłam, ale już nie poszczę

blondynkapoznanmam podobnie, przed pierwszym porodem luzik, teraz juz wiem czego się spodziewać, ale.....żyję z nadzieją, że drugi poród szybszy i łatwiejszy i tego będę się trzymać
JustPi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 13:24   #4573
nerola
BAN stały

Blondynko współczucia dla męża
Ale przynajmniej nie będzie miał nacinanego krocza

No na szczęscie się coś zaczyna układać.

T. jajka grzere na poczekalni u ortopedy
A normalnie bez znajomości mógłby pójść w...grudniu.Szok!!!

Jak ja lubię oglądać te Wasze zdobycze
Śliczności!!!

A ja się chyba nie doczekam kuriera

Zmalowana gdzie Ty sie podziałaś?

Monia ale Arturek juz dobrze?
Co za matka?Masakra.
JA OSTATNIO JAK BYŁAM U RODZINNEGO,TO NA POCZEKALNI STAŁA TAK UPIERDZIELONA SWPACERÓWKA,ŻE MYŚLAŁAM ŻE ZWYMIOTUJĘ.nO co za caps
A na poczekalni od razu było widać właścicielkę wózka.Bdudna i matka i córka.Mamusia miała resztki różowego lakieru na paznokciach,spodnie poszarpane i aż się świeciły.Ble!!!!!!!!!!
nerola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 13:24   #4574
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez margaret82 Pokaż wiadomość
Co do postu to My w piątki pościmy. A do tego to jeszcze poza piątkiem staram sie żeby był jakiś niemięsny obiad bo tak wcinać to mięcho codziennie to też nie do konca zdrowe jest.

Nerola super ze z szefem udało się jakoś dogadać

Scio zapisujesz sie do Szkoły Rodzenia Ja dzisiaj zadzwoniłam i 13.04 o 17:30 zaczynamy

mamad1 ja bym się nie powstrzymała i powiedziala o tych papierosach

O dziękuje za przypomnienie, zadzwoniłam i jesteśmy zapisani. Widzimy się na IP

Ja ciuszków już nie kupuje. Chyba, ze jakieś ekstra perełki rozmiar 68 i większe. Bo mi wizażowa koleżanka prześle po swojej małej jakieś ciuszki. Niesamowite to jest, bo w życiu się nie widziałyśmy.

Cytat:
Ja ma rennie, ale u mnie działa tylko na chwile.

Musze się wziąć za sprzątanie, szukam jakieś mobilizacji

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 13:26   #4575
Natka_
Zakorzenienie

Blondynkapoznan Mura 4 jednak Chyba, że znowu wynajdę coś innego
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 13:28   #4576
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Nerola suuuuper wieści! Widzisz wszystko sie układa Teraz już się tak nie zamartwiaj

Dziubek bo my też własnie byliśmy w Boćku i chyba tez tam zdecydujemy się na wózek, bo w razie gwarancji blisko, a tak na allegro może tańszy ale kurcze co jak cos sie z wózkiem stanie? Wole gdzie w pobliżu w sklepie

Babonik biedny mąż :/ Oby szybko urodził!

Ja też sie ajkos porodem nie marwie, nie boje, jakoś tak fajnie podchodze do tego Mogę sluchac o najgorszych porodach i nie robi to na mnie zbyt dużego wrażenie Uważam, że wszystko jest do przeżycia, tyle kobiet rodzi, więc ja też dam radę!

Ja jadę odwiedzić Mamuśkę, bo już jej nie widziałam od poniedziałku i sie stęskniłam Potem do koleżanki zobaczyć jakie meble kupiła i do teściówki na obiad, bo mi się gotować nie chce hihi

no mnie też jakoś bardziej przekonuje sklep, na all to za małe kwoty jak kupuje i nie ma problemu ale jakbym miała komuś 2000 wpłacić a potem szukać w przypadku reklamacji to sama nie wiem. Zresztą w przypadku mojego wózka to ceny są akurat porównywalne do all więc nic nie tracę a przynajmniej sobie popróbowałam ten wózek, pooglądałam i gondole i spacerówkę i fotelik więc zadowolona jestem
Stary 2011-03-18, 13:29   #4577
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
najbardziej wiarygodna data t.p. wychodzi na usg genetycznym tym około 11.t.c. potem dzieci rosną w swoim własnym tempie i nie ma co się sugerować
mi wtedy pokazało termin na 09.07
To mi z usg genetycznego wychodzi tp na 30 lipca, a z OM 1 sierpnia - w sumie niewielka różnica. Ciekawe jak wyjdzie na połówkowym?

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość

Ja się zgadzam z youyou - nie chcę iśc do tej szkoły, żeby usłyszeć jak oddychać na porodzie, choć i t może byc ciekawe, ale np. jak pielęgnować noworodka, jak karmić piersią, dbac o pępęk (bo te wytyczne się ciągle zmieniają) itp. Wolę usłyszeć o tym na kusie, niż od cioć, babć i innych najmądrzejszych osób na świecie
Zgadzam się w 100%. Oddychanie itp. mnie ziębi i grzeje, ale opieka nad maluszkiem i tego typu sprawy już tak, więc myślę, że warto skorzystać

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość

bylam u pedaitry, z Atrturkiem ok. ale numer byl masakryczny - do poczekalni weszla kobieta (dziewczyna, ewidentnie cos miala z IQ lub psyha) i polozyla fotelik samochodowy z dzieckiem i poszla sobie do rejestracji (budynek obok!) zostawiajac to dziecko. potem jak wrocila wziela na rece i tak gada i chodzi i nagle jakiejs babie podala to dziecko bo ona do wc musi... do drugiego budynku wszystkie matki oczywiscie doniosly lekarce, lekarka tez chyba widziala ze dziecko nie za dobrze jest pilnowane (spioszki o pół roku za male, konczyly sie w kolanach i niedopinaly w kroku, dziecko w pampersie prawie do eksplozji, matka i dziecko troche niedomyte... smrodek...) i nasle w poniedzialek zaraz kontrole czy sie dobrze opiekuje ta matka...
Co za mamusia?!?!? Aż sobie to wyobraziłam i aż śmiać mi się chce z tego jak to musiało wyglądać, choć w gruncie rzeczy śmieszne to to nie jest

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 13:34   #4578
Vaniliova11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
dalej mają, komplet za 1250 zł więc jak na nówkę to chyba świetna cena
a co w końcu kupiliście bo nie pamiętam już czy się chwaliłaś ??

no nasz komplet wyszedł dokładnie 1920 zł bo z fotelikiem maxi cosi a nie berbeco , wolę taki co ma testy a nie tylko certyfikat
No jasne że sie chwaliłam i mało tego fotke nawet wstawiłam Nasz kosztował 1190 bez fotelika . Fotelik kupujemy od kolegi z pewnego źródła malo używany . Nam sprzedawca też polecał fotelik maxi cosi bo pasuje do stelarza tako i ma testy . A Ty kupiłas Jedo Fyn ?
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 13:40   #4579
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
No jasne że sie chwaliłam i mało tego fotke nawet wstawiłam Nasz kosztował 1190 bez fotelika . Fotelik kupujemy od kolegi z pewnego źródła malo używany . Nam sprzedawca też polecał fotelik maxi cosi bo pasuje do stelarza tako i ma testy . A Ty kupiłas Jedo Fyn ?
tak fyna 4ds , ja to jakoś tak mam bo i wózek pierwszy w zasadzie który oglądaliśmy i do niego wróciliśmy z suknią ślubną też tak miałam , weszłam do 1 salonu i pierwsza którą przymierzyłam ja to konkretna kobita jednak jestem
Stary 2011-03-18, 13:41   #4580
Zmalowana
Zakorzenienie

Hej Laseczki
Nerolka już jestem
Rano byłam na badaniach i na nieszczęsnej glukozie No, ale jakoś przeżyłam. Jak wróciłam to padłam, bo tak jakoś mam po glukozie, że zasypiam i dopiero w sumie wstałam i Was kobitki nadrabiam, raptem 5 stron

Gratuluję kolejnego synka

Zaraz się biorę za porządki bo jutro meble odsuwamy, a w poniedziałek zaczynamy malować

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 13:48   #4581
dusia81
Raczkowanie

GG do dusia81

Witam wszystkie mamusie
Nie było mnie 14 dni a tu 2550 wiadomości do nadrobienia czy Wy wiecie że to ponad 182 na dzień chyba was będę dwa kolejne tygodnie nadrabiać
Gratuluje wszystkim mamą które poznały już płeć swoich maluszków
jak ja wam zazdroszczę
U mnie szaro buro i ponuro za oknem i jak tu wyjść na spacer

dusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 13:53   #4582
moniczka2123
Zadomowienie

Juz po wymiotach nie ma sladu wiecie zaczynam sie przerazac tym co robie od kad jestem w ciazy mam napady sprzatania i to sprzatam mieszkanie 3 razy w tygodniu lacznie z myciem okien praniem firanek i myciem lodowki.popadam w jakas fobie a co porodu to ja sie nie stresuje nie denerwuje i wogole sie tym nie marwie bo jestem zdania ze musze przez to przejsc jak miliony kobiet na tym w swiecie.a dzidzius ktorego wyczekujemy jest tak wyczekiwany i tak pragniemy by byl z nami wiec myslimy o tym ze juz coraz naszego cudnego spotkania.moze wyda sie wam to glupie ale ja to tak odbieram i juz

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 14:23   #4583
sygine
Zadomowienie

nerola strasznie się cieszę, że szef pokazał ludzką twarz
aania ankieta wypełniona
babonik współczuję mężowi
moniczka gratuluję kolejnego siusiaczka
sygine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 14:23   #4584
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sygine Pokaż wiadomość
Zostawiłam małą fortunę, ale pochwalę się moimi zdobyczami
Zakupy super

Tak tu o Dukanie piszecie, ja już stwierdziłam że na pewno go robię po ciąży i karmieniu, zwłaszcza jak efekty widzę na mężu

wzięło mnie na sprzątanie łazienkę wypucowałam, odkurzyłam, umyłam podłogę... i nie chce mi się już nic
Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Hej Laseczki
Nerolka już jestem
Rano byłam na badaniach i na nieszczęsnej glukozie No, ale jakoś przeżyłam.
Łączę się z Tobą w bólu też dziś ją robiłam... ale żyję nadal

Dla pocieszenia zapraszam chętne na ciacho, jeszcze ciepłe
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC14866.jpg (61,7 KB, 24 załadowań)

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 14:27   #4585
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez nerola Pokaż wiadomość
Blondynko współczucia dla męża
Ale przynajmniej nie będzie miał nacinanego krocza
to było chyba do Babonika
Stary 2011-03-18, 14:31   #4586
zanka205
Zakorzenienie

BABONIK żeby szybko urodził ten kamień i nie cierpiał biedak
już wiem czemu po 4.00 pisałaś na forum
ehhh dużo zdrówka dla Was

aania_20 czemu kusisz ciastem? dość, że jestem normalnie głodna, chce mi się jak cholera placków ziemniaczanych to jeszcze takie pyszności pokazujesz, a ja nie mogę jeść tyle ile bym chciała i co bym chciała

jestem tłusta już, a tu dopiero 24. t.c. leci... obliczyłam, że jeśli nic się nie zmieni to na końcówce będę miała z 25 kg na plusie, ale czy to lepiej skoro miałam 29 kg w I ciąży? dla mnie 4 kg to żaden sukces
zabiję się chyba, mam dziś meeeega doła przez pogodę, śpiącego męża, chęć na placki, no i moją wagę

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 14:32   #4587
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez sygine Pokaż wiadomość
No to już po nauce chustowania i wiem że na pewno chcę taką chustę
Oczywiście nie mogłam ominąć mojego ulubionego lumpka i musiałam zajrzeć Zostawiłam małą fortunę, ale pochwalę się moimi zdobyczami

super ciuszki

Stary 2011-03-18, 14:34   #4588
dusia81
Raczkowanie

GG do dusia81

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość

jestem tłusta już, a tu dopiero 24. t.c. leci... obliczyłam, że jeśli nic się nie zmieni to na końcówce będę miała z 25 kg na plusie, ale czy to lepiej skoro miałam 29 kg w I ciąży? dla mnie 4 kg to żaden sukces
zabiję się chyba, mam dziś meeeega doła przez pogodę, śpiącego męża, chęć na placki, no i moją wagę
Nie załamuj się Żanetko - pogodę za niedługo będziemy mieć ładną w końcu wiosna idzie, na placki możesz zawsze do kogoś wpaść, np ja dziś robię naleśniki ...
A wagą się nie stresuj po ciąży wszystko ładnie zgubićsz - a dukan działa cuda sama byłam na nim w zeszłym roku... ja bym już chciała coś przytyć - byłam w poniedziałek u internisty i mnie opieprzyła że nie przybieram na wadze ... jakby to była moja wina...

Edytowane przez dusia81
Czas edycji: 2011-03-18 o 14:36
dusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 14:35   #4589
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Blondynkapoznan Mura 4 jednak Chyba, że znowu wynajdę coś innego
jestem ciekawa czy faktycznie go kupiciemoże znajdziecie coś innego lepszego
Stary 2011-03-18, 14:36   #4590
zapałeczka
Zadomowienie

A mnie od kilku dni znowu męczy ból głowy, choć dziś już trochę zmalał... Czy któraś z Was też tak ma/miała w ciąży? W sensie bóle głowy trwające nieprzeranie kilka dni, ustępujące na następnych kilka i tak w kółko...? Bo u mnie w tym momencie nawet lekarz nie wie, co z tym zrobić...

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości