|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II
Sanderek
Suknia jest z tyłu wiązana, więc jak schudnę będzie jeszcze ładniej wyglądać Dziękuję za opinie.
Edytowane przez BebiBebi Czas edycji: 2011-03-17 o 14:12 |
|
|
|
#3542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my chcieliśmy obrączki z żółtego złota, mieszane jakoś mi się nie podobają, a same białe złoto odpadało. Miały być klasyczne ale z jakimś delikatnym wzorkiem ![]() sama robiłam zdjęcia, więc wygodniej mi było dać obrączkę na lewą rękę
|
|
|
|
|
#3543 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Będę jeszcze myśleć
|
||
|
|
|
#3544 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
;(Dziękuje no właśnie bardzo delikatniutki i zastanawiam się czy nie za bardzo..Nam też się winko wydaje dobrym pomysłem, a poza tym dla tych którzy stwierdzą, że wino za drogie napiszemy też o czekoladkach i tak jak wczesniej pisalam o książkach, ale to tylko dla przyjaciół ![]() Powodzenia w podbojach kwiaciarniano cukierniczych ![]() Cytat:
![]() Cytat:
mnie samej kalie się zbytnio na bukiet ślubny nie podobają, ale wiele osób teraz je wybiera i wg mnie jeśli lubi się te kwiaty to jak najbardziej ![]() Cytat:
![]() U nas też nie ma takiego zwyczaju, żeby wierszyki o coś zamiast kwiatów pisać, ale spróbujemy , bo bardzo mi się to spodobało, kiedy rok temu dostałam takie zaproszenie od koleżanki i stwierdziłam, że to świetny pomysł (pozatym teściowej niebardzo ten pomysł się podoba, ale TŻ uważa, że jest bardzo dobry i nie słuchamy teściowejA co do totlotków, to u znajomej ze wszystkich wygrali tadam 40 zł :P wiec szału nie było Ale może akurat los się uśmiechnie ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3545 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, dziekuje wszystkim za mile slowa dot. sukienki
Ciesze sie, ze sie podoba. Ten tyl, jest fajny, ale ja prawdopodobnie zaloze na poprawiny plaskie buciki, i wtedy juz nie bedzie sie ladnie prezentowal. Uwazam, ze do takiego 'ogona' to tylko wysokie obcasy ![]() Cytat:
Cytat:
moze wystarczy tylko mocniej scisnac.Generalnie super. I nic nie zmieniaj. Cala koronka jest ok. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mozecie np dac tylko mlodszym gosciom-bardziej nowoczesnym, wierszyki o cos innego niz kwiaty. zawsze to mniej hehe A co slow narzeczonego, to dobry pomysl. Pozniej czlowiek cale zycie moglby zalowac, ze zamisat sam wygrac w totka-to zalatwil to komus ![]() No i pierwszy raz sie spotkalam, ze ktos wygral konkretniejsza sume. Przewaznie ludzie mowia, ze jakies drobiazgi trafili. Znajomi znajomych musieli miec duzo szczescia ![]() Cytat:
|
|
|
#3546 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
„Na wspólną radość, na chleb powszedni, na poranne otarcie oczu w blasku słonecznym, na nieustające sobą zdziwienie, na gniew, krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie.” K. I. Gałczyński Cytat:
|
||
|
|
|
#3547 | |
|
Zadomowienie
|
Jak tu dziś cicho
![]() Cytat:
dla mnie w ogóle Gałczyński jest mistrzem ![]() ja dziś zrobiłam pełną listę gości z "mojej strony", poodmieniałam nazwiska do zaproszeń i czekam na listę pełną od TŻ ![]() Czy u Was też jest taki zwyczaj, że Panstwo Młodzi mają swoje kielichy z imionami, związane wstążeczką i przez całe wesele tymi kielichami wznoszą toasty i z nimi "chodzą po stolikach" ?
|
|
|
|
|
#3548 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Niestety mam taką kiepską budowę ciała, inaczej ta suknia nie będzie na mnie wyglądać Chyba, ze jak wcześniej wspomniałam będę mieć klika kilo mniej, to może coś zmieni
Edytowane przez BebiBebi Czas edycji: 2011-03-17 o 21:37 |
|
|
|
|
#3549 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Szybko, nadrabiam, bo pisze prace i nie mam czasu![]() my prosimy o totolotka właśnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas nie ma takiej tradycji, a szkoda (planujemy pic na weselu wode i w ten sposób fajnie moznaby gości oszukać )
|
|
#3550 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Księga też super.Cytat:
Cytat:
. Takie kieliszki powiązane bardzo fajnie wyglądają, ale czasami ciężko jest chodzić ciągle we dwójkę. Ale kiedyś widziałam takie pojedyncze przybranie na kieliszki: dla kobiety- jak suknia ślubna, a dla faceta- jak smoking.
|
|
#3551 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ufff... chwilę mnie nie było, raptem kilka dni, a tu ruch niezły
ale za to występ się nam udał. Czekamy tylko na werdykt jury (dziś wieczorem) - trzymajcie kciuki!Szybkie nadrabianie, wybaczcie, poplątało mi się i nie pamiętam, która miała suknię ślubną a która poprawinową. Ślubna śliczna taka jak jest, nic bym nie zmieniała. Poprawinową też bym ścięła ten ogonek, chociaż bardzo lubię asymetrię. Też ze względu na baletki, które źle wyglądają z sukienkami za kolano (nawet częściowo). A ogólnie bardzo mi się podoba. Czegoś podobnego szukam. Lekkie, krótkie i zwiewne I też bym wybrałą brzoskwiniową ![]() My prosimy o winko. Dajemy taki wierszyk: Zamiast kwiatów, Goście Mili, Radość byście Nam sprawili Dając pyszne wino w darze na pomyślność Młodej Parze Jesteśmy właśnie po kursie tańca towarzyskiego (poziom podstawowy, doszliśmy bodajże do IV czy V stopnia). Teraz usiłujemy złapać kontakt z choreografką, która prowadzi zajęcia u nas w klubie, żeby nam jakiś fajny układzik zrobiła (tak może nie dosłownie krok w krok, ale żeby wiedzieć, co i do czego tańczyć). Cytat:
Cytat:
a poza tym np. ostatnio na balu kierunku - byliśmy chyba jedyną parą na ok.200 osób, która tańczyła cza czę tak jak się powinno. Tak więc trochę to aż śmiesznie wyglądało.Cytat:
bardzo ładne obrączki a ta księga gości tak bardzo mi się podoba, że jeśli zdecydujemy się mieć swoją, możliwe, że na pierwszej stronie rzucę coś takiego ![]() Cytat:
Właśnie dużym plusem tych kielichów jest fakt, że można do nich nalać cokolwiek. Tak pomyślałam, że ja jako wielbicielka szampana, mogę po wypiciu szampana z nich uzupełniać red bullem a nawet nikt nie zauważy (kolor ten sam, zapach podobny, też bąbelkuje )
|
||||
|
|
|
#3552 |
|
Rozeznanie
|
Wczoraj weszłyśmy z teściową do sklepu z garniakami i spodobał nam się taki jeden w kolorze ciemnej czekolady, na początku myślałam, że to czarny, w delikatne prążki, koszula ecru, złota kamizelka i musznik
Ech, fajny ten garnitur. I fajni Ci nasi faceci w tych garniturach
|
#3553 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny to i ja się pochwalę KUPILIŚMY OBRĄCZKI!
Do odbioru za ok. miesiąc, nie będę pokazywać na zdjęciu z katalogu, bo na żywo zupełnie inaczej wyglądają, obrączki są dwukolorowe, półmatowe, grubość 6,5 mm i są śliczne
|
|
|
|
#3554 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczęta
![]() ja dziś tylko na szybko, między pracą a zajęciami :/ Kinga - super, że kupiliście, czekamy na zdjęcia jak odbierzecie ![]() ninitoja - fajnie, że coś Wam się spodobało, ciekawe jak Twój TŻ będzie wyglądał w takim ![]() Co do tych kielichów, to my się chyba zdecydujemy na takie z imionami bardzo mi się to podoba, moi rodzice mają takie wieeeelkie kryształowe i od zawsze stoją sobie na półeczce, co prawda kurz zbierają, ale to takie fajne i od dziecka mi się bardzo podobało ![]() Chcemy sobie tylko zrobić własny szablon wzoru do wypiaskowania, chociaż z tych co widziałam w krośnienskim Decorze tez calkiem spoko ![]() Wrzucam zdj samych kielichów, bez grawerki. Te mają kolorową nitkę w nóżce, ale my chyba zdecydujemy się na bezbarwną nóżkę ![]() No ja to będę właśnie piła jakąś wodę mineralną, na początku może troszkę białego winka lub szampana i te kielichy świetnie się w tym celu sprawdzają :PZaraz lecę na zajęcia... jak mi się strasznie nie chce...
|
|
|
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
uuuuu niezłe kielichy
bardzo ładne![]() A fotki wrzucę jak odbierzemy już nie mogę się doczekać
|
|
|
|
#3556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3557 |
|
Zakorzenienie
|
![]() A widziałam też Twoje obrączki, tzn. Wasze B. ładne, w sumie przez to Twoje zdjęcie pomyślałam, że też już bym chciała mieć nasze w domu I pojechaliśmy rano na zakupy. Księga Gości też fajna, bardzo elegancka, ja nie wiem czy się chwaliłam naszą, zakupiliśmy ją w grudniu i czekaliśmy miesiąc Zrobię zdjęcia jak odzyskam aparat, a narazie wklejam obrazek taki:
|
|
|
|
#3558 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
że też na to nie wpadłam |
|
|
|
|
#3559 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas nie ma takiego zwyczaju z kielichami a to wtedy ze zwyklych kieliszkow do wodki Mlodzi nie pija???Cytat:
Moze odrobinke, na odwage![]() Cytat:
![]() Wierszyk fajny - dobry pomysl z tym 'dobrym' winem Zazdroszcze umiejetnosci tanca - zwlaszcza cza czy Ludziom pewnie szczeki opadly jak tanczyliscie na tym balu![]() Tez uwielbiam szampana-planuje na weselu sobie polewac spod stolu hehe, ale jako wielbicielka red bulla musze zaprotestowac, ze zapach podobny do szampana Red bulla zapach jest jedyny w swoim rodzajuCytat:
Cytat:
Cytat:
Rozmiar XXL hehe, chyba pol szampana sie tam zmiesci![]() Milych zajec ![]() A mowilam wam, ze znalazlam kolczyki, ktore baaardzo mi sie podobaja? Problem w tym, ze sa na aukcji, wiec nie wiem czy uda mi sie je kupic ![]() Jak wam sie widza?
|
|
|
#3560 | |
|
Zakorzenienie
|
witam wszystkie przyszłe mężatki
pisałam kiedyś w wątku panien młodych z 2011 roku ale wątek tak pędził że nie nadążyłam a jako że ślub biorę w sierpniu to bliżej mi do Was przyjmiecie mnie?? na początek mam takie pytanie, może znajdzie się ktoś kto mi pomoże, strasznie podoba mi się piosenka z tego filmiku, ale niestety nie znam ani tytułu ani wykonawcy może któraś z Was wie?? http://www.youtube.com/watch?v=OMfgA...eature=related ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
tak w ogóle to Was podczytam trochę żeby być na czasie ![]() o sobie powiem tyle że ja z przygotowaniami jestem daleko w tyle ![]() jedyne co mam upatrzoną to suknię ślubną http://www.annaisbridal.pl/pl/suknie...hp?suknia=kate moja jednak będzie w kolorze białym na pewno nie chcę białych butów, są dla mnie mało praktyczne upatrzyłam sobie takie srebrne, jak myślicie będą pasowały? http://www.fleq.pl/sklep/produkt,pokaz,16703 podobają mi się jeszcze te, ale są wysokie no i ta czerwona podeszwa chyba nie bardzo pasuje ![]() http://www.fleq.pl/sklep/produkt,pokaz,18272
|
|
#3561 | |
|
Zakorzenienie
|
za obręczeCytat:
ładna suknia i buty. szkoda, że nie mają mniejszych obcasów. ja kupowałam u nich buty
|
|
|
|
|
#3562 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ta piosenka to "Psalm kochania" Piotra Rubika ![]() Buciki śliczne, ale nie wiem czy będą pasowały, bo wydaje mi się, że Twoja sukienka jest ecru, a aplikacje na niej są złotawe ? Jeśli będzie tak jak piszę to srebrne butki nie będą moim zdaniem pasować. Chyba że zdecydujesz się na tę suknię w białej wersji, wtedy aplikacje będą być może srebrne czy jakieś białe, więc srebrne buty będą pasować jak najbardziej. Suknia przepiękna ja chyba nie zdecydowałabym się na butki z czerwoną podeszwą, prędzej już na całe kolorowe Ale co kto lubi, kieruj się własną opinią ![]() Kinga, gratulacje, super!! ![]() jusztyska, kielichy świetne My myślimy (do rozbicia) o podobnych, wysokich, ale węższych. Kiedyś w przypływie nie wiem czego kupiłam takie ubranka na kieliszki, są ładne, ale chyba ich nie założę na kieliszki do rozbicia, bo nie za bardzo mi pasują. Ogólnie to nie lubię takich rzeczy, ale te ubranka jakoś tak mi się spodobały
Edytowane przez thea2 Czas edycji: 2011-03-18 o 21:27 |
|
|
|
|
#3563 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakie buty u nich kupowałaś? ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- jak z jakością butów? ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() jej jakie piękne zaproszenia... ja chyba też zacznę się już niedługo rozglądać
|
|
#3564 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no owszem czasem wypiją wódkę z normalnego ale to juz jak bardzo ludzie namawiają:PSporo się tam zmieści czegoś:P szampana, czy redbulla, czy winka Super kolczyki Cytat:
Piękna suknia ![]() Co do butków, jeśli chcesz praktyczne, to zastanów się czy chcesz z takiego materiału moja przyjaciółka po swoim weselu butków nie odczysciła i już ich nie wloży, choć na lato byłyby super ![]() Cytat:
Padnięta jestem po zajęciach, a jutro znów na 8 ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#3565 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najchętniej to bym tylko oglądała jakieś pierdoły ślubne ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
co do suknie to oczywiści zapomniałam napisać ze będzie biała biała ma właśnie aplikacje w srebrze co do butów myślę raczej o tych niższych ze względu właśnie na wielkość obcasa no i ten kolor podeszwy Cytat:
|
|
#3566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupiłam na allegro, u tej Pani => http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=8931471 |
|
|
|
|
#3567 |
|
Zakorzenienie
|
załączam zdjęcia białej kate
|
#3568 |
|
Rozeznanie
|
Edytowane przez BebiBebi Czas edycji: 2011-03-19 o 09:52 |
|
|
|
#3569 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
|
#3570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://fleq.pl/sklep/produkt,pokaz,19120 co do obcasa ja potrzebuję max 5,5 cm, bo różnica we wzroście między mną a Tż jest niewielka fajne są te buty. Edytowane przez niunia32 Czas edycji: 2011-03-19 o 15:21 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:08.

Dziękuję za opinie. 

Fajnie się prezentuje obrączka na palcu 
My w niedzielę ruszamy do cukierni i kwiaciarni, a w przyszłym tygodniu mam spotkanie z kosmetyczką w sprawie makijażu, więc mały kroczek do przodu
;(
(czekaliśmy 10 dni) i w końcu doczekałam się księgi gości
moze wystarczy tylko mocniej scisnac.

)
. 

że też na to nie wpadłam
Red bulla zapach jest jedyny w swoim rodzaju
upatrzyłam sobie takie srebrne, jak myślicie będą pasowały?
dasz radę, uwierz mi. Mój promotor stwierdził, że jak koło maja zabiorę się za pisanie to będzie w samą porę. Więc na razie tak też myślę. A bronić się chcę końcem czerwca. Swoją drogą siedzę teraz w labie właśnie i czekam bo mi się jakieś durne i długie ekstrakcje robią