|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II
Cytat:
![]() Mogę Ci wysłać wszystkie, które sobie wyszukałam, bo mam kilka zapisanych, które naj mi się spodobały
|
|
|
|
|
#3512 | ||||
|
Zakorzenienie
|
zrobię
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3513 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3514 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
więc sama nie wiem
|
|
|
|
|
#3515 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
.Cytat:
. Pokazałam to przyszłej teściowej i strasznie się śmiała. Fajny pomysł Cytat:
Cytat:
. Będzie jednak ciężko, bo TŻ-ta w ogóle nie ma w domu .Cytat:
---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- My w niedzielę ruszamy do cukierni i kwiaciarni, a w przyszłym tygodniu mam spotkanie z kosmetyczką w sprawie makijażu, więc mały kroczek do przodu
|
|
#3517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3518 |
|
Rozeznanie
|
|
#3519 | |
|
Zakorzenienie
|
Co myślicie o jechaniu do ślubu autem kombi?
Nie chcemy wynajmować auta tylko jechać z kimś z rodzinki. TŻ mówi, że nie może być kombi, a mnie nie podobają się kolory pozostałych aut. Co myślicie? ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3520 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ładne butelki ![]() jeśli to nie tajemnica ile płaciliście za butelkę - macie 0.5 czy 0.7 ?? ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
![]() my za tort kwadratowy 3 piętrowy na ok 75 os będziemy płacić 530 zł w tym jest dojazd i figurka. podobają mi się zaproszenia
|
|||||||
|
|
|
#3521 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- zamiast kwiatów chcemy prosić o wino ale nie planujemy wierszyka o pieniądzach.
|
|||||||
|
|
|
#3522 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3523 |
|
Zakorzenienie
|
dobra cena
![]() a powiedz mi jeszcze jaką wódkę macie w środku: stock, polonaise, wyborowa itd itp ?? ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- dobranoc |
|
|
|
#3524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście wcześniej była przez nas spróbowana, nie braliśmy kota w worku. Jak chcesz mogę Ci podać linka do strony tej wytwórni na pw.
|
|
|
|
|
#3525 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ZOSTAWIĆ , ale możesz poszukać jakiegoś pięknego kwiata i przypiać go na jednym boku taka propozycja
|
|
|
#3526 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() W takim razie zostawiam i ślicznie wszystkim dziękuję za pomoc ;* ![]()
|
|
#3527 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Znaczenie: "Kalia - klęska uczuć, serce mi pęknie jak mnie porzucisz" "Przez wiele lat kalie uważano za symbol żałoby, kwiaty stosowne wyłącznie na pogrzeb. Ich obecności w bukiecie ślubnym miała przynosić nowożeńcom pecha." - ale to tylko przesąd. |
||
|
|
|
#3528 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tam nie wierzę w przesądy. Niektóre bukiety z kalii wyglądają bardzo ładnie, i jak komuś się podobają, to nie powinien w ogóle się zastanawiać nad głupimi przesądami.
|
|
|
|
#3529 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie, że tak. Teraz są też bardzo popularne na ślubach. Pewne sprawy odchodzą do lamusa. Z tym, że trzeba zrozumieć mamę, czy babcie, które mają takie skojarzenie w głowie.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3530 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
My prosimy o totolotka ale to jest tylko w zaproszeniach co są tylko do Kościoła (w tym miejscu, w którym dla rodziny jest o obiedzie).Nasz wierszyk to: Goście Drodzy, Goście Mili Radość byście Nam sprawili, Zamiast kwiatków - które zwiędną, Cieszyć oczy krótko będą, Niechaj każdy Gość jak może, Szczęściu młodych dopomoże. W kolekturze inwestując, Kupon Lotto nam darując. Cytat:
Ja bym nie obcinała tyłu, bo uwielbiam wszelką asymetrię i najbardziej mi się ta lazurowa podoba ![]() Co do słonika - super pomysł! Cytat:
Ona z tyłu jest wiązana?Koronkę bym zostawiła w spokoju tak, jak jest. ![]() Cytat:
![]() Wina nie chcemy, bo wesela nie mamy i co nam po tym winie? :P Słodkości nie chcemy, bo nie bardzo lubimy a taki totek, to może akurat uda się coś wygrać a niedrogie i dla gości nie za duże obciążenie A poza tym to fajnie będzie wyglądać, jak wszyscy będą z kopertami podchodzili ![]()
|
||||
|
|
|
#3531 | |
|
Raczkowanie
|
kupic wlasnie mi sie nie udało i zajęłam się produkcja domową
a właściwie to szyciem u krawcowej... troche nas to kosztowalo czasu,pomyślunku i inwencji...ale przynajmniej jest fajnie---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3532 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
. No i przede wszystkim muszę dać się prowadzić TŻ-towi, bo mam z tym problem . 2 tyg przed naszym ślubem idziemy jeszcze na wesele do znajomych, więc tam ostatnia szansa na trening . Albo zatrudnić dublerów...
|
|
#3533 |
|
Zadomowienie
|
jusztyska, byłabym bardzo wdzięczna za wysłanie, może na PW
? Bo widzę, że piękne teksty wyszukujesz blueberry, co do samochodu to ja chyba w sumie nie mam zdania, myślę, że może ładniej by się prezentował normalny, ale combi to przecież też nie zbrodnia Jeśli nie chcecie wynajmować to dlaczego by nie wziąć combi Ważne, żeby pięknie przystroić i już Ale np. mój narzeczony nie chciałby combi. Jenny, dziękuję za kciuki Sama chciałabym dostać wino zamiast kwiatów, ale w mojej okolicy nie ma zwyczaju proszenia o coś zamiast kwiatów, więc dostanę pewno mnóstwo bukietów Ale u nas jest taki zwyczaj, że te kwiaty ślubne zanosi się do kościoła, pod jakieś kapliczki Niektórzy też zanoszą na cmentarz. I o ile kościół jest ok to ten cmentarz jakoś nie bardzo by mi odpowiadał. Wolałabym kupić kwiaty specjalnie niż zanosić na groby moje ślubne, bo jakoś mi się to kłóci ze sobą. Almariel, my też nie prosimy Faktycznie dobra cena za wódkę, nawet jeśli to 0,5. Te butelki są super, a skoro alkohol też w porządku to nic tylko się cieszyć ![]() sanderek, a ja bym chętnie przygarnęła jakieś słodkości, bo uwielbiam No ale pozostaje mi się cieszyć kwiatami A co do totolotka to mój narzeczony kiedyś się śmiał, że gdyby podarował jakiejś Parze Młodej kupon to by na pewno dla siebie też puścił takie same numerki, tak na wszelki wypadek, gdyby akurat okazały się być trafione ![]() Znajoma znajomej poprosiła o kupony i z wygranych podobno udało im się pojechać w podróż poślubną w jakieś ciepłe miejsce Także i Wam życzę co najmniej takiej wygranej
|
#3534 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas też się kwiaty zanosi na cmentarz i do Kościoła. Ja tam i z pięknych bukietów będę się cieszyć, nie mam wymagań w tym względzie. A swój ślubny bukiet planuję zanieść na cmentarz do babci, bo byłam z nią bardzo mocno zżyta, a niestety nie doczekała mojego ślubu. |
|
|
|
|
#3536 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3538 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fajnie się prezentuje obrączka na palcu ![]() My też planujemy żółte złoto, chyba całe gładkie, nad szerokością jeszcze nie myśleliśmy, ale pewno podobna do Waszej ![]() Księga Gości piękna
|
|
#3539 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
ale znając nasze "szczęście", to nic nie będzie :PCytat:
np moja kuzynka jechała do ślubu fordem mondeo combi i super się prezentował wszystko zależy od auta i zdobieńCytat:
i księga też super.Tylko czemu obrączka na lewej ręce?? |
||||
|
|
|
#3540 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.

Hmmm... nie pogniewasz się, jeśli ewentualnie odgapię jakiś do swoich zaproszeń
? 

.
My w niedzielę ruszamy do cukierni i kwiaciarni, a w przyszłym tygodniu mam spotkanie z kosmetyczką w sprawie makijażu, więc mały kroczek do przodu

Toto lotek jakis taki oklepany juz dla mnie jest.
(czekaliśmy 10 dni) i w końcu doczekałam się księgi gości