|
|
#1021 | |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XXV
A, to wszystko zmienia
![]() Operacja Indyk zakończona. Czy sukcesem to się okaże wieczorem, pachnie jak w KFC. Ofiar brak, oprócz indyka. Sos jest zapewne wyborny bo składa się na niego oliwa, sól, pieprz i majeranek - nic innego nie było w domu. Ale chyba i tak przeszłam samą siebie. ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
![]() Ale zapuściłam lodówę |
|
|
|
|
#1022 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Maja, powiedz mamie, że posprzątasz w niedzielę i tyle. Dla chcącego nic trudnego, no ale... ![]() Też mam robotę na weekend, stosy pierdół do tłumaczenia, pracę do napisania, ale odkąd staram się mieć zdrowy dystans do obowiązków i co najmniej raz w tygodniu wychodzę do ludzi, to po prostu chce mi się żyć i w ogóle wszystko jest lepsze. ![]() Cytat:
I nawet daję radę bez słodyczy.A dziś na obiad był makron pełnoziarnisty ze szpinakiem. Taki se. ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1023 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Od razu mam przyspieszoną akcję serca To nie jest dobre Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze mu powiedziałaś Strasznie się urażony poczuł ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Aż tak źle by nie było ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-03-18 o 17:24 |
||||||||||
|
|
|
#1024 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja też tego nie rozumiem ale TŻ od zawsze tak miał ze po praniu miał prasowane koszulki (mama mu prasowała wcześniej
) więc teraz też tak chce i teoretycznie sam se może prasować, ale zbiera się do tego przez tydzień a mnie wkurzają walajace się ciuchy, więc mamy układ, że ja mu prasuję a ona za mnie zmywa bo ja nienawidzę i wszyscy są w miarę happy ![]() Cytat:
![]() a dla siebie prasują też zawsze ale nie po praniu dopiero przed założeniem ubrania bo dla mnie ubranie musi być świeżo wyprasowane ![]() Cytat:
zdrowia dla mamy ja na 3 miesiące tylko odstawiałam i wróciłam z powrotem ale chyba już przy trzecim cyklu było ok, z tego co pamiętam wymiatasz ![]() Ja tak nie bezpośrednio, tylko pracuję przy projekcie z efs-u, nie pierwszy już. Więc tak się obracam w tych tematach ogólnie ![]() Dobra, sypie śnieg przegina ta pogoda serio... ja rozumiem że marzec ale bez przesady ![]() Do kina chyba pójdziemy
|
||
|
|
|
#1025 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- to nie świnia, to indyk. 2 dni |
|
|
|
|
#1026 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pieczony indyk jest dobry, zdaj później relację smakowałoto jest przesłuchanie w prokuraturze za tydzień o 9 rano , Ty mnie rozprawą nie strasz Cytat:
![]() Cytat:
i też chcem do kina ![]() z nerwów schrzaniłam obiad, w skutek czego mam dwie patelnie ryżu z curry ![]() właśnie Mić, jak wczorajszy film?
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-03-18 o 18:02 |
|||
|
|
|
#1027 | |
|
Zakorzenienie
|
to może na koniaczku?
ja zawsze do złego podrzegiwam oj tam szartofałam z tym sumieniem, topsz ze spisz spokojnie, to najwaziejsze ale wyglądało tak jakbys była uciekinierem seryjnym mordercą ukrywającym się w chacie w lesie i na widok wezwania "oh, noł, Niemcy przyśli " ![]() Cytat:
Kashmine mam ale ledwie ja czuję - jest za delikatna acz spoko DV też mam ale jakas ja do nich na razie nieprzystająca jestem - czekają na inksze czasy 1. so nie? 2. mówisz? nie wkładałam
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-18 o 18:04 |
|
|
|
|
#1028 |
|
Wpisz tu zomzing
|
dupny, dartoryjec francuski z nawet przystojnym gejem reżysero-aktorem, dys łan
o, Trusik też startuje w popękanem pazurze ![]() Rakelinusie, ja z lżejszych rzeczy polecam kryminały skandynawskie, nie tylko Mankella, ale podobne, Prószyński & s-ka, Słowo Obraz Terytoria i parę chyba innych wydawnictw od czasu do czasu coś północnego wypuszcza
Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2011-03-18 o 18:18 |
|
|
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
zdania z cyklu " mój facet zawsze miał tak robione przez mamę i teraz też tak chce..." wprawiają mnie w
(Ewusię rozumiem że wykorzystała to sprytnie i przekuła w sukces - niemniej jednak małżeństwo to pono kompromisy - to ja cheba jednak nie rokuję ![]() ale, o dziwo , z kobietami lubię i umiem dochodzić do kompromisu ![]() dzięki all ( Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-18 o 18:13 |
|
|
|
#1030 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wiadomość dla Ogona-chyba masz starą przeglądarke,bo ja mam taką w szpitalu i tyz zamiast nożyczek mam kwadraciki
![]() A Gryks żyje,ma się dobrze i pisze brzydkie smsy Ja też takie napisałam
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1031 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć tu też się boję, bo wiem do czego jest zdolny nasz wymiar sprawiedliwości, oj b. dobrze wiem ![]() Cytat:
|
|
|
#1032 |
|
Nindżopesz
|
1. no właśnie nie wiem. Ale mówiła, że wraca z pracy do domu, gotuje obiad, prasuje czy co tam, sprząta, ogląda bodajże M jak Mdłości a potem się nudzi póki nie pójdzie spać i jakby tak nie sprzątała i nie gotowała to byłaby tragedia
Czyli klasyczny przypadek, którego nie jestem w stanie pojąć.2. tak wyszło niechcący ![]() Czyżbym była jedyną barowiczką, która nigdy nie brała pigułek anty? |
|
|
|
#1033 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1034 |
|
Nindżopesz
|
Do buzi i w pupę
Nieee, żartuję, gumken. Pękły zaledwie dwa razy ![]() Pytanie do Pani Specjalistki od Farbowania Ju ale może i do kogoś innego. Fota poglądowa osochozi: jak widać mam na czerepie ciemną plamę odrostów, na żywo jest bardziej wyraźna po lewej, z prawej ujdzie, chcę ją zrównać tylko żeby nie daj boże nie przesadzić. Nie będę całości mazać, ino kilka pasemek na długość kilku centymetrów od góry. Ile czasu trzymać wodę utlenioną i o jakim stężeniu? Bo chyba są różne. Żadnej faby nie chcę kupować na takie troche bo mi kasy szkoda. |
|
|
|
#1035 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Eeee tam, to wcale nie jest mało ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Aaaaa... to widocznie do tego miejsca żem podówczas był nie dotarł ![]() Cytat:
Cytat:
![]() --- Śniadanie: serek wiejski Obiad: jabłko Chyba jeszcze wmuszę w siebie coś na kolację... ze 2 waciki |
|||||||
|
|
|
#1036 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No ty chyba żartujesz ![]() To Maja ma rację - puknij się w łepek. ![]() Ja dzisiaj: na śniadanie tradycyjnie owsiana z jabłkiem i suszonymi morelami, na obiad makaron pełnoz. ze szpinakiem, na 'podwieczorek' jogurt nat. z otrębami. Chyba nieźle? ![]() Może się zmotywuję, jak Wam się będę spowiadać. Bo na dietetykę boję się wchodzić. ![]() W każdym razie... jutro podsumuję zdrowy tydzień piwskiem. ![]() I jakąś dobrą słodką kawką |
|
|
|
|
#1037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Redziu - miałam na myśli sekrety, sekrety nikomu nie znane metoda ![]() no tak 2 razy to zawsze moze byc o dwa razy za dużo - ale był juz ten temat tu wałkowany jak to robić z wyeliminowaniem gumiora doszłysmy do punktu wyjścia onegdaj Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-18 o 18:39 |
|
|
|
|
#1038 | |
|
BAN stały
|
Ale to mi w zupełności wystarcza Poza tym mam zamiar shóść 10kg w miesiąc Cytat:
|
|
|
|
|
#1039 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
I jakie były wnioski, że szklanka wody? Czytam o wodzie utlenionej, że to najdurniejszy sposób rozjaśniania |
||
|
|
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1042 | ||||
|
Zakorzenienie
|
a po co? suche najlepsze
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mnie i jedni i drudzy potrafią jednako wkułffiać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() oj, bo się zawstydam ![]() Jak sie spowiadamy, to moje 5 posiłków dnia dzisiejszego: 1 - mala kromka z serem, 2 - jabłko, 3 - 2 jaja na twardo z połową talerza szczawiowej , 4 - pół grahamki z rzydkiewką, 5- reszta grahamki z rzydkiewką i pastą z łososia. Poza tym 2-3 x dziennie czerwona herba i zaczęłam w siebie wmuszać wodę mineralną, przynajmniej pół litra dziennie (blee, nie lubieu pić, kiedy mi się nie kce).
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-18 o 18:48 |
||||
|
|
|
#1043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym centralnie mieszkając we Wawie umówiła sie z Ju na rozjaśnianie sama tykac nie mogę bo schrzaniłam włosowo wszystko co sie dało za każdym razem |
|
|
|
|
#1044 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
--- Polly, Hesse dla Ciebie
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-03-18 o 18:47 Powód: link się zepsuł |
|
|
|
|
#1045 | ||
|
Zakorzenienie
|
się zakrztusiłam
Cytat:
![]() Cytat:
ale za mało warzyw i przydałoby się troche białka ![]() Gryx czytasz u mnie 1/2 wieśniaka+rzodkiewki+szcz ypiorek kanapka pełnoziarnista z makrelą wędzoną pomarańcza+kiwi kurczak z ananasem i porem+łyżka ryżu curry na kolację planuję udko wędzone bez skóry i paprykę czerwoną
|
|
|
#1046 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1047 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Powiedziała ta, co nie ma dłuższych i ślicznych swoich
|
|
|
|
|
#1049 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Piszą jeszcze o wywarze z rabarbaru, hmmmm............. Jak to wszystko zbabobonnie brzmi. |
|
|
|
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.

Dla chcącego nic trudnego, no ale... 

, Ty mnie rozprawą nie strasz

)