|
|
#1051 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXV
no ale skąd tu teraz warzywa brać
nie mogę się już doczekać pomidorków co prawda jutro będą brokuły na obiadokolację... ale niestety w towarzystwie fety i kukurydzy ![]() a dziś na kolację może jeszcze jakieś jajka sobie ugotuję, ale średnio mi się chce. |
|
|
|
#1052 | ||
|
Zakorzenienie
|
a co powiesz o moim dzisiejszym odżywianiu?
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-18 o 18:53 |
||
|
|
|
#1053 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1054 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1055 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1056 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Amfetamina jakąś? Gdzie?! ![]() Cytat:
![]() To się rzucę pod pociąg Się nie śmiej ![]() To nie jest tak hop-siup, znaleźć Hessego-którego-nigdzie-nie-ma ![]() |
||
|
|
|
#1058 |
|
Zakorzenienie
|
myślisz, że sama zrobisz lepiej?
![]() ![]() Jeszcze przydałoby mi się więcej ruchu, bo moje przebieżki w pole i z powrotem to raptem z 5-10 minut mi zajmują, a wieczorem jak ćwiczę ok. 30 minut, to raczej takie statyczne są, dobre może na rzeźbienie ( ![]() a nie? ![]() o ile dobrze koajrzę, to metabolizm podkręca się poprzez: jedzenie często, gęsto a mało, wciananie pokarmów bogatych w białko (więc jeść musisz
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-18 o 19:06 |
|
|
|
#1059 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, b. zdrowe są kiszone, marchewka, buraki, kapusta stale dostępne. Rzydkiewki i pomidorcy są plasticzane, ale z braku , bez randkowo polecam cebulę i owoce cytrusowei mrożone warzywa !!!!! Cytat:
, bo nie mam jaj wyrzuć ser żółty i pastę z łososia (chyba, że robisz sama na bazie twarogu) ![]() to napisała ta, która schuść nie może w pi
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-03-18 o 19:08 |
||
|
|
|
#1061 | |||
|
Zakorzenienie
|
taa, już widzę, jak w niedzielę będę zapieprzać z taczkami z drewnem ze stodoły (albo z gnojem, bo przecież stary chla, a nie zostawię teraz mamy samej z taką robotą
). Uprzedzając Wasze pytania - nie dało się wszystkiego dzisiaj, bo ziarka ze stodoły do obory w workach woziłyśmy![]() Przynajmniej trening na ręce mam dzisiaj odfajkowany ![]() Cytat:
![]() przynajmniej dopóki się wreszcie nie zrobi lato, ciepło i mnie słońce nie obudzi na dobre ![]() W sumnie to chyba nie byłam na imprezie od października listopada ![]() I bardzo dobrze - wcale nie mam ochoty ![]() Cytat:
![]() 2 kilo od lutego, pff ![]() p.s. właśnie biały twarozek se dzisiaj w sklepie kupiłam ![]() Cytat:
![]() Zabieram się do brzuszków bleeee...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-18 o 19:23 |
|||
|
|
|
#1062 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a bo mi sie przewinęły biblionetkowe tytuły , znasz biblionetke? ![]() Cytat:
mmhmmmmm...książka jest całkiem inna , jakbym nie wiedziala co odglądam to bym sie chyba nie kapnęla ze to ten sam tytuł. ![]() [/QUOTE] ju-ty to mialaśprzezycia
|
|
|
#1063 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, widze "łoptymistyczny: song ode mnie w podpisie!
![]() edot: dobra, kończe się wypowiadac na temat diet, bo mizerne efekty w stosunku do moje ciężkiej pracy i psychicznego katowania sieu mnie wkułffiają
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-18 o 19:28 |
|
|
|
#1066 | |
|
Nindżopesz
|
Podobno sprzedają sproszkowany korzeń w zielarskich.
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Gorszy Mam brzuch więksiejszy, cycki mniejsiejsze i nogi zamiast łogona.
|
|
|
|
|
#1067 | ||||
|
grozi wypollizowaniem
|
jak dla mnie ani na lato ani na inna pore roku -cos co odczuwam jako ciepłe cytrusy nie pasuje mi do niczego ![]() o wlasnie-dobrze gada ![]() Cytat:
ha! a skont sie bierze niową przegladarke???? Cytat:
![]() Cytat:
![]() to ty prawie dziewicą jestes kobieto ![]() ![]() Cytat:
łeeee....kupowac nie chceu-a zresztą ja chce najsampierw przeczytac narcyza i złotoustego-a tego akurat, a jakzeby inaczej, ofkors nie ma
|
|
|
#1068 | |||
|
Zakorzenienie
|
w barze, kryj się kto może
ale umierać w samotności to niefajnie jest ![]() Cytat:
ad2. no właśnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
czymam ![]() kurcze jestem chora na umyśle
|
|
|
#1069 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1070 |
|
never say no to panda
|
przyszłam do Was, bo mi smutno i źle, to se przynajmniej poczytam, o! patrząc na Wasze fit-żarełka, mój jadlospis wygląda co najmniej dziwnie ![]() I Śniadanie - jajecznica z 2 jajek II Ś - 1,5 naleśnika z kremem czekoladowym III Ś - 1,5 serka wiejskiego light + 50g szynki drobiowej IV Ś - 2 naleśniki z kremem czekoladowym V Ś - galaretka wiśniowa VI Ś - muffin czekoladowy a całość wyszła w porywach 1000kcal zaraz idę robić... obiad (?)
|
|
#1072 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1073 |
|
grozi wypollizowaniem
|
![]() byłam u pana dochtora ,dał mi plik skierowan na wszelkie metody wywiadowcze-przeswietlania, usg i KT. ale wniosek jest taki ze tak czy siak nie ma dla mnie ratunku ![]() ,ale przynajmniej sie dowiedzialam jak nazywa sie ból ogona
|
|
#1074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z www.przeglądarki.pl mozesz z www.dobreprogramy.pl Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-18 o 19:40 |
|
|
|
|
#1075 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1076 |
|
never say no to panda
|
|
|
#1077 |
|
Zakorzenienie
|
fogle to nikt nie wiemu czemu leżałam ze smiechu pod linkiem Hessee od Gryxa dla Polly ?
klikam w niego a tam : jakzeby inaczej: ni ma Error 404 cbr- ja to Cię podzifiam juz nie tylko z samego szacunu do dyscypliny dietowej i - jedno z moich fejwryt słów: samozaparcia , ale mnie sie od słodkosci mdło zrobiło po przeczytaniu tego jadłospisu - bym haftowała ino hyżo Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-18 o 19:39 |
|
|
|
#1078 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ad. 2 no?
|
|
|
|
|
#1079 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yyyy no tak Chciałam napisać przesłuchanie No tak tak O właśnie wlazłam wczoraj w jej podpisa i się napaliłam strasznie na te lakiery ![]() Nie każda musi mieć męża przecież ![]() ![]() Ale czy po jednym z tych razów to skończyło się Twoim obecnym stanem? Chyba nie I czy brałaś tabletę czy czekałaś na rozwój wydarzeń? ![]() Cytat:
To musisz zrezygnować z tego swojego obiadu ![]() Red czy Ty żeś w avie swym?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1080 |
|
grozi wypollizowaniem
|
✂✂✂✂a no! boli mnnie dupa i nic sie nie da w tym zrobic no ludzieeee co za zenuła
![]() i nie moge znaleźć gdzie robiątomograf ogona -pewniesie okaze ze nie robia-wcale by mnie to nie zdziwiło---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- coccygodynia
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.

ale za mało warzyw
i przydałoby się troche białka
nie mogę się już doczekać pomidorków

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

, znasz biblionetke?
, Ty mnie rozprawą nie strasz