Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-18, 22:03   #1171
91moniaa161
Zadomowienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII

Ja już oglądałam na zalukaj więc zostaje mi tylko wizaż i przeglądanie innych stronek

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 22:16   #1172
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez anusik Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny, podczytuje was od dluzszego czasu i bardzo podoba mi sie wasz watek. niechce sie narzucac bo po pierwsze jestem chyba za stara dla was , a po drugie jestescie juz ze soba dosyc zzyte. ccialabym wam tylko polecic maseczke [moze ktoras z was uzywa nie wiem az dokladnie nie zaglebialam sie w tych 6 poprzednich watkow]

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ue.html&next=1

pozdrawiam
jaka za stara? daj spokoj mam ta maseczke, fajna jest

Cytat:
Napisane przez Patka1881 Pokaż wiadomość
no źle nie jest ;D aczkolwiek dalej bede musiala znowu kombinowac jak je bardziej rozjasnic...ale jakas zmiana jest;p no ja juz podcielam a gdybym chciala sie pozbyc czarnych koncow to musialabym sciac wlosy do brody
aha... no to faktycznie mozesz za jakis czas potraktować włosy farbą

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
witaj i zapraszamy do udzielania się

ja kiedyś chciałam kupic tą maseczkę

oj współczuję... zdrówka...
chyba teraz taki okres że duzo osób na żołądkową grypę choruje...

ja nie wiem czemu dziś się tak czuję- może to ta pogoda..w każdym razie cały dzień w łózku spędziłam...

ja oglądam film o czarnobylu...
ja tez dzis w dzien spalam, to na pewno od pogody

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 22:27   #1173
caate
Zakorzenienie

GG do caate

aa i ja za dekoloryzacje placilam 250zl, po niej moje wlosy byly w normalny stanie, takim jak przed
ale po rozjasnianiu pasemkami (wlasnie za slaby efekt mialam po zejsciu z czarnego sama dekoloryzacja to rudy, nalozenie farby=ciemny braz) to mi zmasakrowalo wlosy... do dzisiaj je scinam, ale juz moje odrosly do ramion, dlatego ostatnio tak korcilo mnie scinanie

uzylam znowu tej maski z revlona, kocham ja zgrzesze i chyba jutro wyprostuje wlosy, po niej sa meeega blyszczace, grube, nawilzone, a teraz mam ladny kolor to moge prostowac od czasu do czasu
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-03-18 o 22:28
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 22:31   #1174
91moniaa161
Zadomowienie

caate jak wyprostujesz jutro to pochwal się i zrób zdjęcie

Aha caate a Ty masz jakieś filmiki na youtube ze swoim wykonaniem makijażu? jeśli tak to mogę prosic o linka albo napisz jak Cię znaleśc

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

Edytowane przez 91moniaa161
Czas edycji: 2011-03-18 o 22:32
91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 22:34   #1175
karolcia198506
Zakorzenienie

Dobranoc
Stary 2011-03-18, 22:45   #1176
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
aa i ja za dekoloryzacje placilam 250zl, po niej moje wlosy byly w normalny stanie, takim jak przed
ale po rozjasnianiu pasemkami (wlasnie za slaby efekt mialam po zejsciu z czarnego sama dekoloryzacja to rudy, nalozenie farby=ciemny braz) to mi zmasakrowalo wlosy... do dzisiaj je scinam, ale juz moje odrosly do ramion, dlatego ostatnio tak korcilo mnie scinanie

uzylam znowu tej maski z revlona, kocham ja zgrzesze i chyba jutro wyprostuje wlosy, po niej sa meeega blyszczace, grube, nawilzone, a teraz mam ladny kolor to moge prostowac od czasu do czasu
cudownie jest czuc piekne wlosy kusisz ta maska, na pewno kiedys ja wyprobuje

jesli chodzi o pasemka to mialam tak samo jak Ty, po dekoloryzacji zrobiłam je i poniszczyły mi trochę wlosy, do dzis te pasemka mam, ale na szczęscie jest ich coraz mniej

Stary 2011-03-18, 22:57   #1177
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość
caate jak wyprostujesz jutro to pochwal się i zrób zdjęcie

Aha caate a Ty masz jakieś filmiki na youtube ze swoim wykonaniem makijażu? jeśli tak to mogę prosic o linka albo napisz jak Cię znaleśc
jak TZ zrobi mi zdjecie to bedzie, bo ostatnio mi marudzi po co mii zdj wlosow

mam, jakies stare, tutaj przykladowo:
http://www.youtube.com/watch?v=CHzarBGCnBY
http://www.youtube.com/watch?v=d1jZv2XHSHM
http://www.youtube.com/watch?v=b5btM3n8JiM
http://www.youtube.com/watch?v=CfYngcVz0GA

ale mialam dluuugie paznokcie teraz to widze dopiero

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
cudownie jest czuc piekne wlosy kusisz ta maska, na pewno kiedys ja wyprobuje

jesli chodzi o pasemka to mialam tak samo jak Ty, po dekoloryzacji zrobiłam je i poniszczyły mi trochę wlosy, do dzis te pasemka mam, ale na szczęscie jest ich coraz mniej
tymbardziej, ze teraz mam swiezy kolor, to az kusi to prostowanie
a prostownica rozjasnia wlosy, i wydobywa wszystkie niedociagniecia farby, wiec jak sa ladne to trzeba prostowac wiem, ze obiecalam sobie, ale kocham miec proste wlosy

maske polecam szkoda, ze nie mam jak olejowania zrobic, bo wtedy to jest efekt ale mam na 9...

chyba podobna dlugosc nam tych pasemek zostala, bo z tego co pamietam w podobnym czasie robilysmy dekoloryzacje
Stary 2011-03-18, 23:17   #1178
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
jak TZ zrobi mi zdjecie to bedzie, bo ostatnio mi marudzi po co mii zdj wlosow

mam, jakies stare, tutaj przykladowo:
http://www.youtube.com/watch?v=CHzarBGCnBY
http://www.youtube.com/watch?v=d1jZv2XHSHM
http://www.youtube.com/watch?v=b5btM3n8JiM
http://www.youtube.com/watch?v=CfYngcVz0GA

ale mialam dluuugie paznokcie teraz to widze dopiero

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

tymbardziej, ze teraz mam swiezy kolor, to az kusi to prostowanie
a prostownica rozjasnia wlosy, i wydobywa wszystkie niedociagniecia farby, wiec jak sa ladne to trzeba prostowac wiem, ze obiecalam sobie, ale kocham miec proste wlosy

maske polecam szkoda, ze nie mam jak olejowania zrobic, bo wtedy to jest efekt ale mam na 9...

chyba podobna dlugosc nam tych pasemek zostala, bo z tego co pamietam w podobnym czasie robilysmy dekoloryzacje
tak, jakos tak razem zejdziemy z pasemek i bedziemy mialy juz calkowicie zdrowe wlosy
no a pazurki miałaś naprawdę długie
jeśli chodzi o prostowanie, jakos z dwa tygodnie temu przed imprezka, wyprostowalam wlosy i zrobiłam przedziałek na środku (choć trudno było, bo od laaat noszę na boku) i nawet calkiem calkiem wyglądałam, a zawsze uważałam, że mi tak nie pasują ułożone włosy.
A Wy dziewczyny jak nosicie włosy? Macie przedziałek na środku, na boku?
Wczoraj kupiłam w Tesco dwie wsuwki z takimi plastikowymi kwiatami, jedna w kolorze nude, druga pudrowy róż, zawsze mogę taką wsuwką spiąć warkoczyk dobierany nad czołem

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

swoja drogą mój Tż nie lubi kiedy chcę zakręcić włosy na prostownicę, uwielbia jak mam proste

no i bylam dzis w cetrum handlowym i wykukałam kolejne spodnie, sweterek i torebkę

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2011-03-18 o 23:08
Stary 2011-03-18, 23:22   #1179
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
tak, jakos tak razem zejdziemy z pasemek i bedziemy mialy juz calkowicie zdrowe wlosy
jeśli chodzi o prostowanie, jakos z dwa tygodnie temu przed imprezka, wyprostowalam wlosy i zrobiłam przedziałek na środku (choć trudno było, bo od laaat noszę na boku) i nawet calkiem calkiem wyglądałam, a zawsze uważałam, że mi tak nie pasują ułożone włosy.
Wczoraj kupiłam w Tesco dwie wsuwki z takimi plastikowymi kwiatami, jedna w kolorze nude, druga pudrowy róż, zawsze mogę taką wsuwką spiąć warkoczyk dobierany nad czołem
hah, dokladnie na to samo wpadlam! ostatnio jak prostowalam zrobilam przedzialek na srodku, ale ze tylko widzialam sie z TZtem to on nie zauwazyl roznicy i jak zwykle, ze mi we wszystkim ladnie ale tez mnie kusi, pozbycie sie grzywki, bo juz mam taka do polowy policzka i zastanawiam sie czy skracac ja czy likwidowac... tylko, ze jak ja nosze koczka to znowu albo bez grzywki (ale mam krecone wlosy wiec odrazu kreciolki robia sie przy skorze i taki puszek), z grzywka najladniej jak mam po srodku, to tak mi dziwnie 'lyso', ale w rozpuszczonych lepiej sie czuje na srodku wlasnie mysle jak zrobic przedzialek

dekoloryzacje robilam w listopadzie 2009. teez nie moge sie doczekac, jakos za rok, zetne te resztki po i wreszcie beda duuuzo ladniejsze

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

u mnie TZ tez woli mnie w prostych, wrecz ubostwia jak mam proste, ciagle sie nimi bawi lokow nie lubi, wiec poszlismy na kompromis koczek, zebym ja i on byl zadowolony, bo w lokach to moge sobie po domu chodzic, na wakacjach z nim, czy u niego rozpuscic, ale zeby do miasta to mnie i jego irytuja, jak mi wszedzie lataja te wlosy jak mma loki to mam ich wyjatkowo duzo
Stary 2011-03-18, 23:32   #1180
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
hah, dokladnie na to samo wpadlam! ostatnio jak prostowalam zrobilam przedzialek na srodku, ale ze tylko widzialam sie z TZtem to on nie zauwazyl roznicy i jak zwykle, ze mi we wszystkim ladnie ale tez mnie kusi, pozbycie sie grzywki, bo juz mam taka do polowy policzka i zastanawiam sie czy skracac ja czy likwidowac... tylko, ze jak ja nosze koczka to znowu albo bez grzywki (ale mam krecone wlosy wiec odrazu kreciolki robia sie przy skorze i taki puszek), z grzywka najladniej jak mam po srodku, to tak mi dziwnie 'lyso', ale w rozpuszczonych lepiej sie czuje na srodku wlasnie mysle jak zrobic przedzialek

dekoloryzacje robilam w listopadzie 2009. teez nie moge sie doczekac, jakos za rok, zetne te resztki po i wreszcie beda duuuzo ladniejsze
aaa to nie, ja robilam w lipcu 2010
postanowiłam, że dla odmiany będę co jakiś czas robić przedziałek na środku a co mi tam
ja swoją grzywkę, którą zrobiłam jakoś 3lata temu mam do dziś, sięga mi do ramion u mnie latem to średnio z grzywką, gorąco jest, czoło przykryte włosami, od razu by mi się skręciły
jejuu mowilam Wam, ze grzywke mialam (te 3lata temu) pierwszy raz jakos od 3podstawowki i poszlam ja zrobic z mama moja mama nosi grzywke od lat, ale taka dosyć gęstą, bo ma duzo włosów ( czemu ja nie mam po niej włosów). Po ścięciu, babeczka, zamiast mi grzywkę na końcu wyprostować to nawinęłą ją na szczotke, zeby ją wygladzic- nie musze chyba opisywac reakcji mojej mamy wysmiala mnie Haha wyglądałam jak brzydula Betty założyłam opaskę, kaptur, poszłam do domu, umyłam włosy, wyprostowałam i dopiero wyglądałam jak człowiek ale żeby własna mama mnie wyśmiała i tak ja kocham (mamuś, buziak dla Ciebie ) hahah

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2011-03-18 o 23:34
Stary 2011-03-18, 23:33   #1181
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

cześć dziewczyny ale jestem zmęczona, padam

Anusik witaj udzielaj się, wiek nie ma znaczenia u nas

ja za pierwszą dekoloryzację płaciłam chyba 220 zł a za drugą 150 zł i moje włosy za bardzo nie ucierpiały to kwestia dbania o nie

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 23:38   #1182
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny ale jestem zmęczona, padam

Anusik witaj udzielaj się, wiek nie ma znaczenia u nas

ja za pierwszą dekoloryzację płaciłam chyba 220 zł a za drugą 150 zł i moje włosy za bardzo nie ucierpiały to kwestia dbania o nie
zapewne tak, ale tez przeprowadzonego zabiegu oraz materialow uzytych
no i lepsze to niz rozjasnianie milion razy, oj ja glupia bylam

buahhot tez mialam kiedys prosta grzywke i fryzjerka identycznie mnie urzadzila, a reszte wlosow zwiazala gumka recepturka
wygladalam.... i dlatego nienawidze salonow w galeriach

tez jutro bede miala na srodku przedzialek, to zrobie foto

pomalowalam paznokcie i musze czekac az wychna
Stary 2011-03-18, 23:41   #1183
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:

buahhot tez mialam kiedys prosta grzywke i fryzjerka identycznie mnie urzadzila, a reszte wlosow zwiazala gumka recepturka

hahah ahhh te fryzjerki
to czekam na foto włosów i przedziałku, a tymczasem idę spać, dobranoc dziewczyny

Stary 2011-03-18, 23:43   #1184
Kitka:)
CABIN CREW

ja też pomalowałam paznokcie, z reszty była podstawa , nie miałam dziś siły ani ochoty na coś więcej...

nie wiem czy to zasługa suplementów ale chyba poprawiły mi sie pazurki, już mam nawet długie- tylko zebym za bardzo nie pochwaliła bo zaraz pewnie się połamią...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 23:46   #1185
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:

no też zapomniałam wcześniej ci napisać, że dzisiejszy makijaż jest świetny, lepszy od wczorajszego

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------

Cytat:
ja też pomalowałam paznokcie, z reszty była podstawa , nie miałam dziś siły ani ochoty na coś więcej...

nie wiem czy to zasługa suplementów ale chyba poprawiły mi sie pazurki, już mam nawet długie- tylko zebym za bardzo nie pochwaliła bo zaraz pewnie się połamią...
też to zauważyłam u siebie tylko nie wiem czy by tak szybko były efekty? (2 tyg.). A co łykasz?

Stary 2011-03-18, 23:53   #1186
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:

to zalezy jak dlgo bierzesz, bo musialaby Ci odrosnac cala plytka, wtedy dopiero efekt widac
ja mam krociaki, jak patrze jakie mialam dlugie to az mnie sciska tez wole ich nie chwalic,bo ostatnio ucieszylam sie, ze sa dlugie i skrecajac zahaczylam jakos dziwnie o kierownice i zlamalam paznokcia ale to tylko ja taka zdolna jestem
zdrowka

posmarowalam przyspieszaczem do wysychania lakieru, bo juz chce isc spaaac

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

Czekoladowa dziekuje we wczorajszym i tak lepiej sie czulam, ten dla mnie za mocny na dzien jutro beda malinowe usta i gruba kreska, wiec na spokojnie

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

zasypiam na siedzaco

dobranoc
Stary 2011-03-18, 23:56   #1187
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

chciałam z wami jeszcze popisać, ale już chyba wszystkie śpicie to też idę spać, dobranoc

Stary 2011-03-19, 00:08   #1188
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

padam dziś na twarz dobranoc

caate jaka to maska z Revlona?

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 00:23   #1189
ekomonika
Zakorzenienie

czekoladowa ja nie śpię
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 00:25   #1190
BlackSwann
BAN stały

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Niee
Szczupła to ja nie jestem, taka normalna, ale jak ćwiczyłam 8min legs po tygodniu moje uda były takie hmm.. twarde

Piękny
Kurczę, może ja też zacznę je robić. Robiłaś codziennie?

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość
Absolutnie nie przesadziłaś! Jest wręcz świetny

A tak w ogóle to witajcie

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

U mnie też pogoda paskudna :-/ nie pada ale jest zachmurzone niebo

Pomalowałam sobie pazurki w kolorze naturalnym
Uwielbiam paznokcie w kolorze nude

Cytat:
boski- mocny ale taki dopracowany... mi się podoba

bylam na uczelni pozałatwiać pare papierkowych spraw ale nie poszłam na zajęcia, źle się czuję , brzuch mnie boli i głowa... ide się chyba zdrzemnąć...
Skąd ja to znam...
Cytat:
tak
nie dobralam jeszcze sobie szminki nude, ale moze tez dlatego, ze nie czuje sie w takich kolorze dobrze, mimo zachwalanych z nyx'a mi nie pausja, mam ciemne wlosy, jasna cere
Ja też ma ciemne włosy i jasną cerę

Byłam dziś na zakupch i jestem bardzo zadowolona. Chcę już wiosnę!
BlackSwann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 00:26   #1191
ekomonika
Zakorzenienie

a jednak idę spać, dobranoc
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 00:28   #1192
Niezapominajka 89
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny nadrobiłam już wszystko i jestem na bieżąco

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Jak ja nie lubię nowej wersji ing online
Nie lubię jak mi coś zmieniają jak się już przyzwyczaję
Też nie podoba mi się ta nowa wersja tamta była lepsza.

Cytat:
a ja bym chciała mieć twoją figurę i nie musieć chudnąc.... więc możemy się zamienić

ja daje na suche, na kilka godzin przed myciem ...nie podgrzewam bo nie mam jak ale można podgrzać

dobrze bajerował chłopak
mi się marzą takie wielkie zakupy... ehhh...
Też mi się wielkie zakupy marzą jakieś komplety bielizny, sukienki, płaszczyk baleriny biżuteria i marynarka, ale narazie kasy nie mam

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
hej dziewczynki

ale naskrobalyscie a ja chora!!! Moja corcia juz zdrowieje a ja ledwo zyje, zaraz ide pod kocyk wezme polopiryne i sobie poleze puki corcia spi.

A co do filmiku w oczekiwaniu na sobote to tam jest pokazana miejscowosc impreza koneck zauwazylyscie to bardzo blisko mojej rodzinnej miejscowosci i tez tam jezdzilam na imprezy za malolata
Życze zdrowia dla Ciebie i córci

Cytat:
blondyneczko, zdrowiej

widze, ze wiekszosc zwlekala z obecnym TZtem, po jakims czasie sie schodziliscie dopiero
Ja z moim TZ też zwlekaliśmy zanim zaczeliśmy być razem. Poznaliśmy sie na studiach, ale to były tylko takie krótkie rozmowy na korytarzu czy na papierosie dopiero pod koniec pierwszego roku zbliżyliśmy się do siebie i zaczeliśmy pisać niestety w wakacje kontakt się urwał, ale już od drugiego zjazdu na drugim roku jesteśmy razem Ale jak sobie przypomne ile ja się namęczyłam, żeby go poderwaC

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
mi sie srednio podoba, ze wzglegu na ten kolnierz, ja bym nie kupila ale jak trafia w Twoj gust to bierzkolor jest swietny za to. jak ja bym miala duzo kasy to bym takie kupila
Świetne sukienki tylko pierwsza nie w moim stylu.

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny czy można dołączyć? bardzo chciałabym, żebyście pomogły mi zmotywować się do regularnego dbania o siebie..
Cześć.

Cytat:
ja dzięki temu wątkowi zaczełam się malować na codzień... szczególnie jak caate makijaże oglądałam to mnie zmotywowało bo też chcę umieć tak się umalować...

bardzo fajny temat pracy- ciekawy
Fajny tylko do pisania się zebrać nie mogę

Cytat:
okej, zrobilam ile zdazylam, jezeli ktoras bedzie chciala opis, to zrobie, ale same widzicie zdjecia jakiej sa jakosci, ale mysle, ze lepsze to nic nic
przepraszam, ze filmiku nie zrobilam, nadrobie jak tylko pogoda sie poprawi i nie bede uzywac sztucznego oswietlenia, ktore przepieknie przeklamuje kolory. Ostatnie zdjecie najbardziej odzwierciedla kolory, jednak bez lampy gubilam ostrosc....
milego ogladania
super makijaż i paznokcie śliczne, ja swoje muszę opiłować i wymalować na ciemny fiolet, a widok Twoich paznokci zmobilizował mnie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
dziewczyny, jaki polecacie peeling do ciała, który by nie nawilżał? taki żeby tylko dobrze peelingował, nic więcej
Kawowy jak dla mnie super

Cytat:

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

swoja drogą mój Tż nie lubi kiedy chcę zakręcić włosy na prostownicę, uwielbia jak mam proste

no i bylam dzis w cetrum handlowym i wykukałam kolejne spodnie, sweterek i torebkę
Ja noszę na boku.

Aha śliczne te wasze zwierzaki ja mam 2 koty, psa i chomika.

A co do rzeczy od których jesteśmy uzależnione to ja jak większiść pizza, chipsy, zapiekanki, kebab i frytka z wegetą lub majonezem pyszne są.
Niezapominajka 89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 00:41   #1193
Niezapominajka 89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BlackSwann Pokaż wiadomość
Kurczę, może ja też zacznę je robić. Robiłaś codziennie?

Uwielbiam paznokcie w kolorze nude

Skąd ja to znam...

Ja też ma ciemne włosy i jasną cerę

Byłam dziś na zakupch i jestem bardzo zadowolona. Chcę już wiosnę!
Ja rownież uwielbiam

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
a jednak idę spać, dobranoc
Ja też już spać idę dobranoc

Ps. przepraszam za ppost pod postem
Niezapominajka 89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 10:15   #1194
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Ale wczoraj miałam rewolucje wieczorem w żołądku. :/ Do teraz czuje.
Miałam jechać na wykład, ale z tego wszystkiego nie pojechałam i idę Was nadrabiać.

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
ja mam zamiar pozostać wierna swojemu kolorowi włosów
mam nadzieję, że nie wyrzucicie ciemnowłosej z wątku
Ja też mam zamiar zostać wierna brązowi, bo blond raczej mi nie pasuje.

Cytat:
Oglądałam kilka jej filmików.

Cytat:
Napisane przez anusik Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny, podczytuje was od dluzszego czasu i bardzo podoba mi sie wasz watek. niechce sie narzucac bo po pierwsze jestem chyba za stara dla was , a po drugie jestescie juz ze soba dosyc zzyte. ccialabym wam tylko polecic maseczke [moze ktoras z was uzywa nie wiem az dokladnie nie zaglebialam sie w tych 6 poprzednich watkow]

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ue.html&next=1

pozdrawiam
Witaj.
Jak to stara? Nie ma ludzi starych, są tylko tacy co się na tyle czują.

Cytat:
oj współczuję... zdrówka...
chyba teraz taki okres że duzo osób na żołądkową grypę choruje...
Mam nadzieje, że mnie ta grypa jednak nie dopadła i to było chwilowe osłabienie. Jutro muszę jechać na uczelnię i nie będzie mnie w domu ponad 12h. Oczywiście moja grupa tylko ma do 20.

Cytat:
Ja mam z reguły tak na środku, bo jak mam na boku to wydaje mi się, że za mało włosów mam z jednej strony.

Eh... nawet nie mówi mi o grzywce i o jej podkręcaniu. Ja mam od małego grzywkę, bo mam wysokie czoło, a że włosy mi się kręcą to można się domyśleć, jak wyglądam, jak tylko poczują wilgoć, jak dziecko z podstawówki.

Może macie pomysły na inną grzywkę, żeby się tak nie podkręcała?
W sumie miałam już na boku, ale to tak sama dawałam.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 10:22   #1195
_Alessandra
Zakorzenienie

Dzień Dobry Piękności!!
W końcu mam chwilkę czasu, żeby do Was zajrzeć Ale już widzę, że mam tyyyle do nadrabiania, że nie wiem, czy się wyrobię w tym czasie jaki sobie mogę poświęcić na Wizaż Ale postaram się jak najwięcej!!
Ogólnie weekend zaczął się świetnie - wczoraj po południu spotkałam się z koleżanką, ogarnęła mi paznokcie (wiecie piłowanie, skórki, odżywki) i pomalowała na piękną głęboką czerwień i się nie mogę na te pazurki napatrzeć, Bo już łohohoo kiedy ja miałam pomalowane paznokcie , wieki temu! Bo jestem totalnie lewa jeśli chodzi o malowanie paznokci
I byłam z Tż'em i moim sąsiadem w barze, popiwkowaliśmy, graliśmy w lotki, fajnie czas spędziłam naprawdę, w końcu gdzieś do ludzi wyszłam i w końcu gdzieś wyszliśmy z Tż'em tak na miasto a nie ciągle w domu..

A dziś miałam iść na babską 18-nastkę do koleżanki - bar + jakieś balety i co? Nie dość, że mnie rozbudziła o 8 nad ranem i tylko spałam i nie spałam później, to okazało się, że się totalnie rozchorowała i impreza przeniesiona na za tydzień.... I wcale a wcale mnie to nie cieszy, bo tak to by była fajna impreza, wybawiłybyśmy się, a tak to jak dziś będę spędzać wieczór? Na oglądaniu MMA z moim Tż'em, bratem, jego kumplami i sąsiadem no booomba...

Ale co muszę powiedzieć tak co do tematu wątku To, to, że dziś jestem baardzo zadowolona z mojej buźki, naprawdę widzę taką ładną poprawę Znaczy u kogoś to co jest dla mnie poprawą, to byłoby tragedią jakby miał tak na buzi, ale ja wiem jak u mnie potrafi być katastroficznie, także to co jest dziś to naprawdę bomba
I włosy mi urosły - mam 52cm !

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 10:43   #1196
Soph
Zakorzenienie

witam
jak samopoczucie?
ja czuję się już dużo lepiej

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 11:22   #1197
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

dzień dobry

Aless wow, jakie masz juz długie włosy Ja mam pewnie gdzieś z 40 cm

Stary 2011-03-19, 11:26   #1198
BlackSwann
BAN stały

Dzień dobry Znowu pogoda paskudna... A tak bardzo już chciałabym chodzić w moich nowych wiosennych nabytkach...

Macie jakieś plany na dziś?
Bo u mnie standardowa sobota, czyli nauka, pozniej mal spa, a pozniej spotkanie z TŻ.
BlackSwann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 11:28   #1199
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

BlackSwann u mnie słoneczko świeci a plany, to takie jak zawsze w sobote- z rana małe spamowanko, sprzątanie i do tż'ta

Stary 2011-03-19, 11:35   #1200
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSwann Pokaż wiadomość
Dzień dobry Znowu pogoda paskudna... A tak bardzo już chciałabym chodzić w moich nowych wiosennych nabytkach...

Macie jakieś plany na dziś?
Bo u mnie standardowa sobota, czyli nauka, pozniej mal spa, a pozniej spotkanie z TŻ.
Ja muszę w końcu pójść po nowe wiosenne nabytki. Jak na razie kupiłam 2 bluzki, a kasy ciągle ubywa na głupoty.

Ja już po małym spa i teraz czekam na Tż.

Wczoraj to nawet na podstawę nie miałam siły, bo lekką gorączkę miałam i wymiotowałam, więc tylko umyłam zęby i zmyłam makijaż.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości