|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI
Cytat:
a własnie byłam troche posprzatac u nas bo kurzu tyle tego remontowwego ze juz nie moglam patrzec-chociaz i tak jeszvze bede 100 razy tam sprzatac zanim sie przeprowadzimy. Anika- jak samopoczucie? |
|
|
|
|
#2672 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI
Treść usunięta
|
|
|
|
#2673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dobrze dziekuje ![]() wczoraj miałam potwornie kryzysowy dzien, arek krzyczał Natusia ciagle płakała i była głodna od 10 do 15 ciagle ja karmiłam w koncu ok 16 podalam jej MM i zasneła jak kamień a ja byłam tak potwornie zmeczona ale dzis jest o niebo lepiej, maleńka spi wstaje co 3-4 godzinki na jedzenie poje z niecała godzinke i dalej spi, w sensie zasypia przy piersi ![]() mysle ze wczoraj to było spowodowane tym ze bardzo sie wieczorem w czwartek zdenerwowałam i małej sie udzieliło i nie szło jej uspokoic no ale...
|
|
|
#2674 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2676 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzina konczy dzis 3 mce
![]() Poklocilam sie z mezem, a raczej sie nie dogadujemy ![]() Wczoraj zwrocilam mu uwage ze za malo czasu spedza z dzieckiem - przychodzi z pracy to laskawie pogada chwile, pozniej zu do spania, i o 17.30 karmienie, i do 19.20 trzeba ja przetrzymac, to wymyslam rozne konfigoracje, albo lezy na brzuchu i trenuje, albo gadamy do siebie albo wietrzymy pupe. To jak mu wczoraj zworcilam uwage - to w zabawie z dzieckiem powiedzial, ze pozniej 'mama mow ze jestem wyrodny ojciec' jak ja nawet takich slow nie uzylam ![]() Do tego mala znowu miala jakis rykliwy wieczor, ja juz bylam padnieta po calym dniu, to ja polozylam pielucha do przytulenia, a ona pluje w zabawie zamiast isc, spac, to sie wkurzylam zostawilam ja w lozeczku i nawet sie juz myc nie szlam bo mi bylo szkoda czasu i poszlam spac. wiec pan maz musial przyjsc i dzieckiem sie zajac i uspic, nie powiem darla mu sie jak glupia Dzisiaj wymieniamy tylko zdawkowe zdania. Nawet nie mialam radosci jak poszlismy zobaczyc meble ktopre wybralam do sypialni, a przed sklepem z wozkiem spacerowal kolega [ i z wozkiem tam sie nie da wejsc Sama nie wiem czy chce te meble do sypialni, skoro nie umiemy sie dogadac. bo moj maz chyba przestaje mnie rozumiec. w ogole bym pojechala sobie gdzies na 'urlop' ale nie da sie niestety.
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2011-03-19 o 15:36 |
|
|
|
#2678 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2680 |
|
Zakorzenienie
|
zostawic do domu nie da rady, bo mala lubi marudzic. no i karmienie co 2,5h.
a na spacer tesciowa na 3h sie nie nadaje, ledwo godzine ostatnio pochodzila ze mna porazka.w tygodniu to nie mam komu jej sprzedac. Jutro maz pojdzie sam na spacer bo na 15 mamy gosci. wiem, ze musze przecierpiec, ale wkurza mnie to i o nawet nie mam z kim pogadac bo nie mam tu kolezanek
|
|
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam coś napisać... i zapomniałam.
Kliwia mam nadzieję, że złośc przejdzie szybko i się dogadacie ![]() gratulacje dla Zu i Natusi z okazji ich małych rocznic ![]() Skończyłam pisać ten raport dla Pani dyrektor... 29 stron (czcionka 10) padam
|
|
|
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
ana sto lat
anika dobrze, ze wszystko okej ![]() martucha brawo dla pata, aniol nie dziecko ![]() kliwia ale zuzinka szybko rosnie a ja duzo odpoczywam, bo mi cisnienie zaczelo skakac i na zalatwionym przez polozna z SR ktg malej tetkno znow skakalo prawie pod 200 ale pozneij sie normowalo mialam pobierane crp by wykryc czy nie ma w organizmie zakazenia ale nie ma ![]() mam duzo lezec i jak cisnienie bedzie powyzej 140 to na IP albo do prowadzacego, ale to przez weekend, bo od poniedzialku moj gin od rana w szpitalu ma dyzury |
|
|
|
#2683 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś odpoczywaj -jak ROsi mówi
![]() własnie pojechał od babci rehabilitant-niesmoawicie pogodny chłopak i z poczuciem humoru i widac, ze zna się na rzeczy uczył nas jak z babcią cwiczyc
|
|
|
|
#2685 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kliwia pewnie macie lekki kryzys...w końcu to dla Was zupełnie nowa sytuacja życiowa My z Tż w ciągu tych ostatnich 2 tygodni pokłocilismy się z 15 razy a wcześniej to raz na pół roku był jakiś foch,wszystko przez to ,że mamy teraz dużo stresów itp...Pogadajcie na spokojnie,na pewno dojdziecie do jakiegoś porozumienia.A pogadać mozesz z nami,albo choćby ze mną ,masz moje gg
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-03-19 o 18:20 |
||
|
|
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
Atomufka ten Was "majster" to na prawdę przegiął z tymi usterkami. Chyba bym go lutnęła w głowę osobistycznie
|
|
|
|
#2687 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To kiedy się przeprowadzacie? Cytat:
Cytat:
![]() Udanej zabawy dzisiaj! Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cieszę się, że dzisiaj macie obie lepszy dzień! Kochana a co się stało, że tak się zdenerwowałaś? Cytat:
3 m-ce no pięknie! Kochana, przykro mi, że się z mężem nie dogadujesz. Mocno Cie przytulam! Może powinnaś z nim porozmawiać, powiedzieć, że jesteś już zmęczona, że potrzebujesz jego wsparcia i pomocy przy małej? Może powiedz mu, źe chciałabyś chwilę pobyć sam na sam z nim, ale wiesz, że na razie nie jest to możliwe to może chociaż jakis wieczór poświęcicie tylko dla siebie. Kochana przytulam i trzymam kciuki! Cytat:
Cytat:
|Ale mi szybko minął dzisiejszy dzień. Fakt, pospałam do 11:30 pozniej poszłam na zakup i na krótki spacer. Później trzeba było posprzątać - oj straszny miałam bałagan! Na szczęście szybko się z tym uporałam! Później ugotowałam na jutro mężowi obiad (żeby mógł zabrac do pracy) dla siebie obiad, zrobilam pastę z makreli na kolacje i oglądnęłam "usta usta" uff. jestem wykończona.A jutro widzę się z moimi wariotami
|
|
#2688 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To może chociaż na 2 godzinki uda Wam się gdzieś wyskoczyć i zdążycie wrócić na karmienie np. do kina albo choćby do zwykłej herbaciarni ![]() Cytat:
Odpoczywaj! Mąż w końcu wrócił ze szkoły |
||
|
|
|
#2689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki kochane
leze leze, cisnienie okej |
|
|
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
a tu i tam... nawet 2 raz w gazecie byłam
![]() Kiedy zamierzacie wprowadzić się do domu? Ok wszystko z mężem? ![]() No to niedaleko do miasta masz Kliwia właśnie tego się obawiam, że jakbym urodziła dziecko, to fajnie będzie przez chwilę, a później zobaczy jaki to jest 'miód' i ile jest roboty przy dziecku i mu się tak... odechce? I rzuci się w wir pracy, a jak wróci to pan i władca będzie chciał jedzenie pod nos i święty spokój... nie lubię takich facetów Musicie porozmawiać, wyjaśnij mu, co Ci loeży na sercu... ciekawe co powie? Jakich argumentów użyje? Że co... zmęczony? A Ty co, leżysz i się obijasz? Nie ma to tamto, niech zrozumie, że praca przy dziecku jest gorsza niż zwykła praca- tak moim, skromnym zdaniem A tymczasem... ![]() Aguś, Ty już niedługo idziesz na rozpakowanie Odpoczywaj!
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też leci ten dzień, że szok.
Neska zdrówka babci życzę Aguś uważaj na siebie Gucia oo zjadłabym sobie pastę z tunczyka, z makreli też , ale nigdy jeszcze nie robiłam z tuńczyka mam sprawdzony przepis a jak robisz z makreli??---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Kiedyś zachwalałyście takie worki próżniowe na ubrania. Chciałabym sobie takie kupić na allegro i teraz się zastanawiam czy warto kupić takie tanie (po 3-5 zł) czy brac te drogie (po 16). Czy te tanie mogą okazać się lipne?? Ktoś z was je kupił na allegro?? |
|
|
|
#2693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Właśnie się rozglądam za jakimś mieszkankiem - ale niestety. Nic nie ma
|
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia mniami.
muszę kiedyś zrobić. A co do mieszkań... ech.. ciężko coś znaleźć. o jakiej powierzchni teraz szukacie??
|
|
|
|
#2695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)a mieszkanie... hmm nawet nie wiem do jakiej powierzchni - na pewno do ok 300tys
|
|
#2696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jaka powierzchnia może byc u ciebie?? Nasze kosztowało 257 tys i w sumie to dość tanio je kupiliśmy patrząc na ceny. Więcej chcieli za mieszkania w wieżowcu, starym budownictwie |
|
|
|
|
#2697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, ze za 300tys można mieć do 50m2. Ceny nadal mnie przerażają, ale doszłam do wniosku, że tak czy siak mieszkanie musimy kupić, więc nie ma co się załamywać tylko trzeba szukać. Więc szukamy
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia bloki z wielkich płyt tez wchodzą w grę?? Czy tylko z pustaka??
aaaa i czy Kraków czy okolice też?? |
|
|
|
#2699 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kochane wrzucilam fajny przepis na parowki w ciescie w klubie ![]() na smacznym wizazu tez jest i fotka tam jest, oblukajcie
|
||
|
|
|
#2700 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu ja kupowałam takie worki, ale w biedronce, nie na all. Ale kusi mnie żeby dokupić pare na all, ale też jestem ciekawa jak z jakością
![]() Kliwuś
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.

Wiem co to znaczy, tylko, że moja babcia już nie ma możliwości stanięcia na nogi... i w ogóle jest w kiepskim stanie... nie pamięta itp...

i z wozkiem tam sie nie da wejsc 

uczył nas jak z babcią cwiczyc 
Musicie porozmawiać, wyjaśnij mu, co Ci loeży na sercu... ciekawe co powie? Jakich argumentów użyje? Że co... zmęczony? A Ty co, leżysz i się obijasz? Nie ma to tamto, niech zrozumie, że praca przy dziecku jest gorsza niż zwykła praca- tak moim, skromnym zdaniem
muszę kiedyś zrobić. A co do mieszkań... ech.. ciężko coś znaleźć. o jakiej powierzchni teraz szukacie??