|
|
#4471 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
|
|
|
|
#4472 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) było nie tak już pół roku... Bierz sprawy w swoje ręce, powiedz mu, że chcesz z nim więcej wychodzić i nie pasuje Ci taki układ jak jest teraz .
|
|
|
|
|
#4473 |
|
Raczkowanie
|
witam po chyba tygodniowej nieobecności, nikt mnie pewnie nie kojarzy, ale muszę się poradzić. od tygonia całe wieczory gdy nikt nie patrzy spędzam na płaczu. po prostu wyje do poduszki. nos od 2 tygodni ciągle czerwony, a moja psychika siada. ledwo co wpycham w siebie jeden posiłek dziennie, nawet pić mi się nie chce, kładę się spać o 12 zasypiam 2-3 i budzę się przed 8. schudłam prawe 4 kg co przy moim wzroście dużo bo mam 176 a ważę 50,5. nie chce mi się żyć. w ogóle nie wiem jak.
ja nie wiem jak mam sobie poradzić.... ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#4474 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Oj, to prawdopodobnie ja to nie ja ![]() Mrytka jaki słodziak Cytat:
|
|
#4475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozmawialam,znaczy nie bylismy sami wtedy wiec za bardzo nie bylo jak ale po tym esie co mu wyslalam to byl wrecz jakis urazony bowiecie zasugerowalam ze kogos ma,no nic pogadam z nim chociaz ostatnio sprawial wrazenie ze nie wie o co chodzi
|
|
#4476 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i jak się wziąć w garść? jadę pociągiem, pomyśle o ni płacze, wszędzie jak pomyśle płacze. nie wspominając o tym że myśle prawie ciągle
Edytowane przez gubiesie Czas edycji: 2011-03-19 o 22:53 |
|
|
|
|
#4477 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4478 |
|
Rozeznanie
|
Reggaenator, biednyś. Sam wśród tylu bab
|
#4479 |
|
Zakorzenienie
|
Magdalenabellacoza, ja Cie na fb nie mam
|
|
|
|
#4480 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4481 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Ale ciężko czasem jest, nie? |
|
|
|
|
#4482 |
|
Raczkowanie
|
Ja też... ;D
Ale to tak jak kopamatakawa do pewnego czasu była dla mnie kompaktową
Edytowane przez marchewa0007 Czas edycji: 2011-03-19 o 23:27 |
|
|
|
#4483 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
W tamtym roku o poranku wysłałam smsa koledze "co robisz:?", a on "śpię". To ja "a co powiedz na śniadanie?", on "gdzie?", a ja "na Luboniu "... i w ten sposób się tam znaleźliśmy późną jesienią
|
|
|
#4484 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kazał mi układać sobie życie z kim innym... Czy tak gada facet który kocha? |
|
|
|
|
#4485 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale mnie nie skomplementował, ale i podstaw ku temu nie ma
|
|
|
#4486 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4487 |
|
Rozeznanie
|
Nie jesteś samaaaaaaaaaaaaaaaa, nie jesteś samaaaaa
|
#4488 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4489 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A teraz mniejsza o niego. Kij Cie powinien obchodzic obcy facet, dla którego miłość i druga osoba nic nie znaczą. Przestań mysleć, że wrócicie do siebie, bo sama sobie robisz tym krzywdę. Na świecie jest cała masa innych facetów, sto razy lepszych, odpowiedzialniejszych, którzy kochają mimo wszystko, mimo jakiejś głupiej przesolonej zupy czy innych tego typu spraw życia i śmierci. Chyba najwyższy czas ogarnąć się i zacząć iść do przodu. Jeśli myślisz, że z dnia na dzień przestaniesz płakać to niestety musze Cie zmiartwic - nie przestaniesz. Nie ma takiej siły która w ciągu paru minut odgoni wszystkie smutki, ale możesz wstać z łóżka, zjeść kolacje, wykapać się, spotkać się z koleżanką. To całkiem dobry początek. |
|
|
|
|
#4490 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I bardzo Ci dziękuje za czas który poświęcasz mojemu problemowi |
|
|
|
|
#4491 |
|
Rozeznanie
|
Witam serdelecznie tej nocy
jestem pod wplywem, ale zycie jest sweet Moi znajomi mnie wydymali, ale od czego ma sie wspollokatorow Wieczor pozytywny. Jutro was jakos ogarnę. Tymczasem buziole
|
#4492 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trudno mi ocenić sytuacje jednoznacznie, bo może on faktycznie ma jakiś problem, boi sie odrzucenia, nie ma teraz głowy do myślenia o związkach i robi sobie przerwe... różni ludzie różnie reagują. Ale może być też tak, że na siłe szukasz usprawiedliwienia jego zachowania, nie chcesz uwierzyć, że to wszystko juz sie skończyło, że to niby Twoja wina, bo gdybyś nie zerwała to może bylibyście razem. Ale prawda jest taka, że jeśli coś było nie tak i nie pasujecie do siebie to prędzej czy później rozsypałoby sie to. Wiesz... ja też usprawiedliwiałam mojego eksa jak jeszcze z nim byłam... doszło do tego, że on sobie chodził na imprezy z kolegami, na które oczywiście miał czas i pieniądze, a do mnie 2 miesiące nie miał za co i kiedy przyjechać. Tak można mieć zamydlone oczy... Zawsze ustawiałam wszystko pod niego, bo on taki pokrzywdzony przez los, na nic nie ma siły i wszystko go męczy. Teraz za głowę sie łapie jak tak mogłam, ludzie mają gorsze problemy, ledwo wiążą koniec z końcem (i to serio, a nie narzekaja, bo nie stać ich na lepszy dżinsy), patrzą na chorobe swoich bliskich, albo sami są cięzko chorzy i każdego dnia muszą walczyć o swoje życie. I jakoś mają czas dla tej drugiej osoby. To jest prawdziwe uczucie... Serio dziewczyno szkoda czasu na płakanie i użalanie sie nad soba. Może jeszcze kiedyś będziecie razem, ale nie powinnaś robic sobie takich nadziei. Staraj sie podniesc dla siebie, swojej rodziny, przyjaciol. Zrob cos, na co zawsze mialas ochote, zapisz sie na jakis kurs tanca, albo kup zwierzątko, co ostatnio ja widze jest w modzie ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4493 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Fajny był
I odważny, bo w ogóle się nas nie bał ![]() Cytat:
I nie zarzucaj go od razu podejrzeniami, że kogoś ma, bo rozmowa od razu stanie się nieprzyjemna, tylko najpierw niech on sam powie czemu nie proponuje spotkania w weekend. A jak nic się kupy nie będzie trzymało, to powiedz mu jak wg Ciebie to wygląda ![]() Cytat:
(Coś z marmoladką musiało mi się skojarzyć )Cytat:
Znaleźć sobie pełno zajęć, wypełnić dzień po brzegi, żeby dosłownie nie było chwili na bezczynne leżenie i rozmyślanie. Od razu poczujesz się lepiej jak zajmiesz sobie czas i wieczorem jedyne o czym będziesz marzyła to spanie, a nie buczenie do poduszki.
|
|
#4494 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie wierzę w miłość, może jestem bez uczuć. Co rozumiesz pod pojęciem człowiek wypalony uczuciowo? Nie mogłabym sobie wyobrazić lepszego mężczyzny dla mnie niż M. Lubimy się, moze nawet coraz bardziej, chemia jest taka, że w butów wyrywa, nie ma fochów, zazdrości, każdy ma swoje życie, sznujemy się nawzajem, ufamy sobie. Nie lubię określenia friends with benefit, ale określenie związek tez mi średnio pasuje. Wiedziałam ![]() Cytat:
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|||
|
|
|
#4495 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PS. ja po basenie też zawsze byłam cholernie głodna. Cytat:
Jest dobrze, tzn jest dobrze ![]() Cytat:
Czy może chciał zadbać o ewentualnego kochanka? Chyba, że z przedłużką i wypustkami, jak jegomościowi czegoś brakuje, to rozumiem, że to prezent dla Ciebie ![]() Ps. Właśnie mam pazurki w kolorze vermilion ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dlatego do jeży nie powinno się za blisko podchodzić, bo one wtedy stają sparaliżowane i tylko widać na brzuszku, jak serce im wali Kochane są te zwierzątka Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
#4496 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#4497 |
|
Zakorzenienie
|
cześć Kochane
![]() wszystko mnie boli po wczorajszym wieczorze
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
#4498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aczkolwiek nie jestem zadna tej wiedzy.. Czuje sie ladna.. i doceniania W ogole dzis ide do kosciola..na szczescie minal mi okres rozwazan koscielnych i rozkmin zyciowych w kosciele![]() ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Impreza? czy cos innego? My sie smialysmy z kolezanki na zabiegach na cialo bo miala zakwasy po..seksie z chlopakiem.. i sie przewrocic na lozku nie umiala.. ![]()
|
|
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
Mój ex postanowił wczoraj wyrazić swoje zdanie na temat mojej przyszłości i niedoszłego prawka.
Zasugerował, że medycyna w moim przypadku to poroniony pomysł i że prawko "to on już by dawno zrobił"... -.- Tak w skrócie. Zrobiło mi się strasznie przykro, ale nic nie mowiłam tylko zeszłam z gg i poszłam spać. Wkurzył mnie fakt, że nadal rości sobie prawa do komentowania tego co robię i planuję. Ale może nie powinnam się wściekać, mieć to głęboko i nie zwracać uwagi na jego komentarze?
|
#4500 |
|
Raczkowanie
|
No to kochane i ja dołączam się do waszego kącika Gorzkich Żali..
Mimo tego iż wczoraj chyba rozstałam się z chłopakiem trzymam się jakoś. Piszę "chyba" bo mam taki mętlik,taki że już nic nie wiem. Ostatnio z Tż nie było za wesoło. Nie spotykalismy się zbyt często. Nigdzie nie wychodziliśmy. Czasami przyjeżdzałam do niego na weekend ale zazwyczaj cały dzień oglądaliśmy filmy a pózniej gdy szłam spać on włączał kompa i grał sobie. Zrobił się jakiś oschły, ewidentnie widziałam, ze woli wyjść z kumplem na bro niż przyjechać do mnie. Zaczęłam z nim o tym rozmawiać tłumaczył się, ze on nie może zapomnieć tego jaka kiedyś byłam, że psychikę ma nadszarpaną ( kiedyś byłam często smutna, miałam problemy w domu i Tż się tym bardzo przejął ). Zaczął jeżdzić do kumpli na popijawy , ze szkołą też ma problemy. Ostatnio zrobił mi aferę, że wrzuciłam na taki portal zdjęcie w sukience! Dziewczyny, sukienka troszkę odsłaniała mi nogi. Tylko troszkę. Kiedyś było gorzej ale pomogłam mu i się zmienił, co z tego skoro znowu jest coś nie tak. Dowiedziałam się , że grzebał mi na poczcie, posprawdzał mi wszystkie wiadomości. Ja nie miałam nic do ukrycia. Wiem, że zle postąpiłam ale zrobiłam to samo. I co się okazało? Że pisze sobie z jakimiś koleżankami z " Cs'a " , aż nie mogłam w to uwierzyć - Tż żartował z nią jakby znał ją od wieków , do mnie dawno tak nie pisał. Tu mi mówi, że ma doła i w ogóle , że musi dojść do siebie, że chce miec spokój. Ja się starałam, dałam mu czas, zmieniłam się. A on dalej był taki sam. Wkurzyłam się, napisałam mu co o tym myślę, że z innymi świetnie się bawi, żartuje. Napisałam w złości, że szuka wrażen , pisząc z innymi panienkami. Były ostre słowa, płacz, złość. A teraz cisza. Cisza jak makiem zasiał. Ja się obwiniam. Chociaż wiem, że wina leży po obu stronach. Wiele razem przeszlismy, prawie 4 lata. Było różnie. Tż nigdy mnie nie zdradził. Raz się rozstalismy, dobrze nam to zrobiło , bo zrozumieliśmy lepiej siebie. Teraz nie wiem, czy walczyć . Nie wiem..
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.

sorka ze sie tak wcinam w watek ale nie chce zakładac nowego a tak chce sie wygadac komus
) było nie tak już pół roku... Bierz sprawy w swoje ręce, powiedz mu, że chcesz z nim więcej wychodzić i nie pasuje Ci taki układ jak jest teraz
.

bowiecie zasugerowalam ze kogos ma,no nic pogadam z nim chociaz ostatnio sprawial wrazenie ze nie wie o co chodzi

Czy może chciał zadbać o ewentualnego kochanka?