|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3241 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV
Cytat:
Fajnie ze się odezwałaś. Jak zdrowie i jak z TZ? Perła śliczna ![]()
![]() |
#3242 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To samo pytanie co Pop
![]() |
#3243 |
Zakorzenienie
|
strasznie tu pusto.Pewnie wszystkie na spacerkach. Ja przygotowuje materiał na korepy
![]() |
#3244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Ja dzisiaj gości mam od rana, chwila spokoju, bo wszyscy poszli, ale my mamy iść do znajomych, a ja tutaj chcialam brzuchem do góry poleżeć. Chce sobie zmiane koloru włosów na wiosne zrobić. Przyciemnić, i tez zastanawiam sie nad obcięciem, od lat tak samo mam cieniowane, a chciałabym cos zmienić, grzywki mi nie pasują, macie jakieś pomysły dla długich gestych i lekko kreconych włosów??
![]() ![]() |
![]() |
#3245 |
Raczkowanie
|
Z Tz jest ok. Nawet bardzo Ok.
![]() A jeśli chodzi o kiecke to kupiłąm na lumpach za 2 zł ![]() Bede wieczorem bo wpadłam na chwile bo trobie bułeczki drożdżowe. buziaki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3246 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny macie jakieś sposoby na odblokowanie szyi??? strzyknęło mi coś rano i nie mogę głową ruszać, boli jak cholera
---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- ehhh czyżby się wszystkie do tż tuliły w niedzielny wieczór, że tu tak pusto ![]()
#3247 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Te?et, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV
Ja sie nie tule. Ja w drodze do Wawy. Wracam PKP. I mialam nadzieje ze sobie Was poczytam w drodze a tu takie pustki.
![]()
![]() |
#3248 |
Zakorzenienie
|
Ooooo... wracam po prawie całych dwóch dniach i nie za bardzo mam co nadrabiać. Co Wy... zastrajkowałyście? Czy może w klubie siedzicie??
![]() Dzisiejszy dzień mam trochę wyrwany z życiorysu, bo wczoraj byłam na imprezie z laseczkami a tż zostal z mala w domu. Balowałam do 3 nad ranem a jak się obudziłam to jeszcze byłam pijana ![]() Dziś poszlam do teściów co by odespać ![]() ![]() No i miałam napisac jak sprawują się te rajtki z Gatty co kupilam za 8,90. No więc sa rewelacyjne. Prałam już je 3 razy i ani jednej kulki ![]() No i chwalę się- Wercia chodzi ![]() ![]() No i pytanie- wasze chodzące pociechy potrafia wstac bez trzymania i iść dalej? Bo moja wstaje tylko z podpórką. Wystarczy jej lekkie podtrzymanie ale jednak...
#3249 |
Zakorzenienie
|
![]() Wiosna - cieplejszy wieje wiatr Wiosna - znów nam ubyło lat Wiosna - wiosna w koło, rozkwitły bzy Śpiewa - skowronek nad nami Drzewa - strzeliły pąkami Wszystko - kwitnie w koło i ja i ty ![]() dobrej nocki ja wróciłam niedawno i juz uciekam
![]() |
#3250 |
Rozeznanie
|
Dot.: Te?et, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV
GRATULUJE
![]() ![]() my mamy juz 2 górna lewa jedynka i dolna lewa jedynka ![]() Witam, my po zakupowach butowych, kupilismy Bartusiowi dzis buciki emel rozmiar 21, ![]() załozyłam mu po domu i prowadziałam chwile za raczki i nogi mu się plączą hiihi ![]() Ale nastepną pare kupuje na allegro, znam już rozmiar a przebidka duza w zwykłym sklepie Na allegro można już za ok. 85-90zł a w sklepie zapłaciłam 130 ![]() Baobabku buty super, fajnie ze skóra i mały obcas Cigi fajowe te buty, strasznie mi się spodobał ten czerwony flek Darusia 3 mam kciuki za prace Sara jestem w szoku ile Twoja mała pije – mój wypija tyle w tydzien, on pije tylko wode tak max 150 w ciągu całego dnia Icewoman słodki cukiereczek i fajną ma sukieneczke Ferrou strasznie trudnoi brzmią te twoje studia, chamstwo ze po czyms takim nie ma jakiejs extra pracy, taka własnie nasza Polska, nie wazne wykształcenie tylko dobre znajomości, u nas w miescie baaardzo to widac niestety ![]() Katia Alanek uroczy, a zdjecie w peruce rewelacja bosk ![]() My to na naszym forum mamy naprawde najpiekniejsze dzieci i najsexowniejsze mamuśki ![]()
#3251 |
Zakorzenienie
|
Aaaa... jeszcze się nie pochwalilam co wykombinował mój tż
![]() W piątek wracam z pracy, godzina 21 pisze do niego i pytam jak Wercia na co on, że nie chce spac i mam wchodzic po cichu... ide a tu nagle ktos trąbi. Wyzywam do kumpeli co za idiota, patrze a to tż ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Co do picia to moja wypija myślę ok. litra. Ona ma cały czas butlę z wodą gdzieś pod ręką i co jakiś czas podchodzi i pije. A mama uzupełnia ![]()
#3252 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a fajnie ze tak tesciowie dali Ci odpoczac u mnie by to nie przeszło niestety ![]() i gratuluję Werci chodzenia ![]() ![]() Cytat:
![]() aaa przeciez jutro pierwszy dzien wiosny, wiec musi sie poprawic przestawic na wiosenny po tej okropnej zimie ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję w imieniu Werci ![]() Oj tam... lubisz, lubisz ![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Laaaaassssskkkkkiiiii!! Gdzie Wy jesteście????
![]() |
#3254 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zazdroszcze takiej niespodzianki. U nas to dopiero jak się wyprowadzimy, albo rodziców nie będzie ![]()
Zosia 26.03.2010 r. ![]() Franio 24.07.2014 r. ![]() Edytowane przez sara 85 Czas edycji: 2011-03-20 o 20:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3255 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a co do imprezy to mój tz tez mnie wysyła ![]() a w piątek ma byc u nas w fajnym bezpiecznym lokalu taneczny piątek, wiec chyba namówie dziewczyny i pójdziemy, trzeba sie troche odwerwac od dziecka wystroic i sprawic by tz był choc troche zazdrosny ![]() akurat @sie skonczy wiec mozna bedzie poszalec na parkiecie ![]() zosia słodziak, a w tej opasce wygląda uroczo ![]()
mój skarb Bartuś ![]() przeczytaj proszę, może Ty potrafisz pomóc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post35342764 Edytowane przez gusinek Czas edycji: 2011-03-20 o 20:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3256 |
Zakorzenienie
|
a ja podobnie jak Madziwnia tryskam energia!
oczywiscie wiosna sie zaczyna wiec dostaje lekko mowiac PIERD**CA na punkcie wlosow, tym sposobem zaraz bede miec znowu platynowy blond, a tz sie pyta czy za tydzien beda fioletowe:P ja weekend w szkole ciagle cos zabiegana ale duzo nie nadrabialam. Gratulacje dla cudnych dzieciaczkow za nowe umiejetnosci no i oczywiscie WSZYSTKIE SA TAKIE CUDNEEEEE!!!!!!!! Gdyby nie plakaly , umialy sie zajac soba byly grzeczne wszystkie chodzily w tym samym kierunku mialabym wille z 20 pokojami to ja bym mogla miec i 20 dzieci:P
![]() |
#3257 |
Zakorzenienie
|
Dobra, mało nas tu wiec i ja spadam... idę spać. Jutro cały dzień w pracy (bez neta
![]() ![]() ![]()
#3258 |
Zakorzenienie
|
Śliczna Zosia
![]() ![]() ![]() Lindslay ![]() ![]() Asiulek - ale Ci tż sprawił niespodziankę ![]() ![]() ![]() ![]() Gusinek - fajne buciki ![]() A ja się zastanawiam co zrobić na Kubusiową imprezkę. Wymyśliłam że będzie tylko szampan i winko, oczywiście są osoby niezadowolone że wódy nie będzie ![]()
#3259 |
Zakorzenienie
|
Asiulek
![]() Zazdroszczę pomysłowości Tz, u nas póki co nie ma takiej możliwość, rodzice 40km od nas a Misiek cycowy.. Misiek marudził, usypianie trwało i trwało... Mam swój wyczekany piękny czas ząbkowania ![]() Darusia mi wystarczyłyby 2 pokoje więcej i trochę kasy więcej i mogę mieć jeszcze 2 dzieci... Więcej nie dam rady nawet przy Twoich warunkach ![]()
Pojawiłeś się niespodziewanie w kwietniowy poranek i wywróciłeś nasz świat do góry nogami ![]() ![]() Michaś ![]() Edytowane przez lindsley Czas edycji: 2011-03-20 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#3260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ice woman Lenka słodziachna Sara Zosia ma piękne oczka Cigi u nas trochę chyba jeszcze za zimno na same spodnie i skarpety, a te kapcie befado to jak najbardziej na dwór jak jest sucho bo to takie trampkowe Darusia też widzę humorek już lepszy ![]() Asiulek mój też na poczatku nie wstawał sam tylko z podpórką, później sie nauczy ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Baobabku mi jak coś w plecach szczykło ze 2 miesiące temu , w lewej łopatce to do tej pory boli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i catering mam zamówiony
Zosia 26.03.2010 r. ![]() Franio 24.07.2014 r. ![]() Edytowane przez sara 85 Czas edycji: 2011-03-20 o 20:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja własnie nie wiem czy coś na ciepło robić.. bo jak zrobię, to się wódka pojawi.. a tego nie chcę... ![]() ![]()
![]() |
#3263 | ||
Rozeznanie
|
Ale piekne dziolchy; I obydwie fajne kiecki maja;
A ja dzis po "niecodziennym" dniu; Rano pozostawilam dziecie z tztem i smignelam sobie na basen; Bylo fajowo, odprezylam sie; tylko woda ZIMNA ![]() Ja dygotalam i ni cholery nie moglam sie zagrzac; facet sciemnial, ze zawsze byla taka zimna ta woda, ale nigdy tak nie marzlam, wiec cos tu nie tak jest ![]() A po poludniu smignelam na spacerek z kolezankami; jedna ma juz 7 miesieczny brzuszek z chlopaczkiem; Takze fajnie bylo (tylko jeden element, jak zwykle, psuje mi humor, ale staralam sie zminimalizowac myslenie o nim ![]() Cytat:
Kiedy je wlozylam, bylam przyjemnie zaskoczona, jakbym buty sportowe wdziala; No i butki tej firmy sa dopasowane na stope, sa waskie (wiele butow na mnie jest za szerokich) i leza swietnie; tylko ostatnio mi troche nogi puchna bywa ![]() Cytat:
![]() *** A moja pchla wcale sie nie kwapi do chodzenia ![]() A moze zachecac ja jakos do chodzenia? jakies pomysly? A- od wczoraj nauczyla sie sama wspinac na fotel i pieknie z niego zchodzic; ma ubaw! ![]() Czyli jednak nie stracilas calego optymizmu ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- ferrou- to moze daj jej sie wykazac ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak mnie dzisiaj tżta ojciec wkurzył, na siłe chce Zosi dawać czekolade. A jak słysze że ktoś jej chce dać to mam ochote go udusić. I on dzisiaj z tekstem do mnie, że jak ja nie widziałam to on jej dał cukierka czekoladowego, albo że jak mama nie będzie widziała to damy. ![]() ![]()
![]() |
#3265 |
Wtajemniczenie
|
lindsley
gratuluje 1wszego zabka!!!!!! alez dzien szybko zlecial ... wczoraj mlody cos nie chcial jesc ![]() ![]() pogoda byla cudna wiec prawie caly dzien spedzilismy na dworze ![]() poczytalam ws tylko z grubsza (wybaczcie ) Dzieciaczki cudne !!! a tu moj wczoraj podczas jedzenia kaszki ...
#3266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() widać że kaszka smakowała ![]()
![]() |
#3267 |
Wtajemniczenie
|
sara
wyjatkowo nie chcial jesc ...prawie kazda lyzke chwytal w lapki i wszystko ladowalo na nim ,stad ten piekny wyglad ![]() moja mama tez mi mowi ze Alan i tak dostanie cos slodkiego jak ja nie bede widziala,normalnie szlak mnie wtedy tarafia !wiec doskonale cie rozumiem .
Edytowane przez Katia25 Czas edycji: 2011-03-20 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o rany-co on zrobił? on tak zawsze????
![]() |
#3269 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też zwróciłam uwagę na ten flek i wogóle wykończenie spodu w butach Cigi ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#3270 |
Wtajemniczenie
|
mrowak
nieeee to bylo pierwszy raz ! poprostu nie chcial jesc i wszystko ladowalo na nim , a ze bardzo malo wczoraj zjadl chcialam by cos zjadl przed spaniem , no i tak to wyszlo ![]() odnosnie "wychodzenia z domu " , to powiem wam ze od kiedy Alan jest z nami to zwyczajnie mi sie nie chce , jak tylko wyjde to o nim mysle i czuje sie zle ze go zostawilam .Itez wole wyjsc z Tz niz bez niego ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.