TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV 2010 - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-20, 11:35   #3241
P0P70
Zakorzenienie

Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

Cytat:
Napisane przez ice woman Pokaż wiadomość
HELLLO Wróciłam.
Miałąm problem z internetem, kurcze mam radiówke i ostatnio coś żadko łapie. Wiec nie mam pojecia co u Was ale coś tam poczytam.
U nas ok. Lenka rośnie, niedługo bedziemy mieć 11 miesięcy i mamy 11 zębów. Masakra. Mojemu dziecku wyszły czwórki i co sie naryczała w tym tygodniu to wiedza tylko moje podkrążone oczy. Ale juz spokój.
Dodaje zdjecie mojej perły bo dawno nie pokazywałąm. Dobra lece Was troszke poczytać co tam tyle naskrobałyście.
Buzzziaaaa.

Fajnie ze się odezwałaś. Jak zdrowie i jak z TZ?

Perła śliczna

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 12:59   #3242
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
nie LUBIE CIE!!!

MATKO!!! chyba jej zaimponowałas!!! Świetnie!!
to ja tam jestem z ciebie dumna!!!

to taki mam świetny humor , nastrój itd itp.!!! że od 3.15 juz nie spie.. mam nawet wałki na głowie od godziny coby ładnie włoski - reszte włosków moich podnieśc... patreze w lustro.. no laska!!! niby 2,5 kg!! ale ja sie czuje rewelacynie!! musze kupic nowy pasek do spodni bo juz mi dziurek brakuje, i dac moje Jeansy do zwężenia mamie bo wisza wszedzie nawet w udach za szerokie W KOŃCU NOOOOOOOOO

SIEDZE teraz i sie nudze.. pomyłam naczynia po kolacji.. poskłądałam ciuzki.. i grzecznie czekam na 7 aby jechac do szkoły!!!
Matko!!! wiosne mam w sercu!!1

ciekawe kiedy ktoś lub cos mi humor zepsuje wrrrrrrrrr zabiję!!

chyba zanudzam pisaniem o sobie.. to uciekam.. pofruwać.............
To dopiero radosny poranek Aż miło czytać takie rzeczy

Cytat:
HELLLO Wróciłam.
Miałąm problem z internetem, kurcze mam radiówke i ostatnio coś żadko łapie. Wiec nie mam pojecia co u Was ale coś tam poczytam.
U nas ok. Lenka rośnie, niedługo bedziemy mieć 11 miesięcy i mamy 11 zębów. Masakra. Mojemu dziecku wyszły czwórki i co sie naryczała w tym tygodniu to wiedza tylko moje podkrążone oczy. Ale juz spokój.
Dodaje zdjecie mojej perły bo dawno nie pokazywałąm. Dobra lece Was troszke poczytać co tam tyle naskrobałyście.
Buzzziaaaa.
Perełka super śliczniutka
To samo pytanie co Pop
Stary 2011-03-20, 14:34   #3243
evitka21
Zakorzenienie

strasznie tu pusto.Pewnie wszystkie na spacerkach. Ja przygotowuje materiał na korepy

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 14:46   #3244
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Buzzziaaaa.
Mała śliczna, ale jaka fajowa kiecka

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Ja dzisiaj gości mam od rana, chwila spokoju, bo wszyscy poszli, ale my mamy iść do znajomych, a ja tutaj chcialam brzuchem do góry poleżeć.

Chce sobie zmiane koloru włosów na wiosne zrobić. Przyciemnić, i tez zastanawiam sie nad obcięciem, od lat tak samo mam cieniowane, a chciałabym cos zmienić, grzywki mi nie pasują, macie jakieś pomysły dla długich gestych i lekko kreconych włosów??

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 16:03   #3245
ice woman
Raczkowanie

Z Tz jest ok. Nawet bardzo Ok. A co do zdrówka top lecze sie, w kwietniu ide na kontrole to zobaczymy.
A jeśli chodzi o kiecke to kupiłąm na lumpach za 2 zł. Znam fajne lumpy i dużo tam kupuje.
Bede wieczorem bo wpadłam na chwile bo trobie bułeczki drożdżowe. buziaki.
ice woman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 17:57   #3246
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

dziewczyny macie jakieś sposoby na odblokowanie szyi??? strzyknęło mi coś rano i nie mogę głową ruszać, boli jak cholera

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

ehhh czyżby się wszystkie do tż tuliły w niedzielny wieczór, że tu tak pusto kurde

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 18:33   #3247
P0P70
Zakorzenienie

Dot.: Te?et, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

Ja sie nie tule. Ja w drodze do Wawy. Wracam PKP. I mialam nadzieje ze sobie Was poczytam w drodze a tu takie pustki.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 19:13   #3248
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Ooooo... wracam po prawie całych dwóch dniach i nie za bardzo mam co nadrabiać. Co Wy... zastrajkowałyście? Czy może w klubie siedzicie??

Dzisiejszy dzień mam trochę wyrwany z życiorysu, bo wczoraj byłam na imprezie z laseczkami a tż zostal z mala w domu. Balowałam do 3 nad ranem a jak się obudziłam to jeszcze byłam pijana

Dziś poszlam do teściów co by odespać małą się zajęli a ja kimałam

No i miałam napisac jak sprawują się te rajtki z Gatty co kupilam za 8,90. No więc sa rewelacyjne. Prałam już je 3 razy i ani jednej kulki A mialam takie co już przed pierwszym praniem były skulkowane. Wiec lece jutro kupić z 5 par póki w promocji...

No i chwalę się- Wercia chodzi tzn nie jeszcze tak normalnie, cały czas ale ciągle się puszcza (grrrr... to określenie) i potrafi przejśc cały pokój (duży) i nawet kierunki zmienia Jeszcze nie ma tego opanowanego do perfekcji bo raz jej sie uda iśc daleko a raz zrobi kroczek i upada...
No i pytanie- wasze chodzące pociechy potrafia wstac bez trzymania i iść dalej? Bo moja wstaje tylko z podpórką. Wystarczy jej lekkie podtrzymanie ale jednak...

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 19:16   #3249
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Wiosna - cieplejszy wieje wiatr

Wiosna - znów nam ubyło lat

Wiosna - wiosna w koło, rozkwitły bzy

Śpiewa - skowronek nad nami

Drzewa - strzeliły pąkami

Wszystko - kwitnie w koło i ja i ty

dobrej nocki ja wróciłam niedawno i juz uciekam

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 19:20   #3250
gusinek
Rozeznanie

GG do gusinek
Dot.: Te?et, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość

Mamy pierwszego ząbką Dolna lewa jedynka, strasznie ostra

GRATULUJE w końcu pierwszy ząbek
my mamy juz 2 górna lewa jedynka i dolna lewa jedynka

Witam, my po zakupowach butowych, kupilismy Bartusiowi dzis buciki emel rozmiar 21,

załozyłam mu po domu i prowadziałam chwile za raczki i nogi mu się plączą hiihi a na boso fajnie smiga,
Ale nastepną pare kupuje na allegro, znam już rozmiar a przebidka duza w zwykłym sklepie
Na allegro można już za ok. 85-90zł a w sklepie zapłaciłam 130

Baobabku buty super, fajnie ze skóra i mały obcas
Cigi fajowe te buty, strasznie mi się spodobał ten czerwony flek
Darusia 3 mam kciuki za prace
Sara jestem w szoku ile Twoja mała pije – mój wypija tyle w tydzien, on pije tylko wode tak max 150 w ciągu całego dnia
Icewoman słodki cukiereczek i fajną ma sukieneczke
Ferrou strasznie trudnoi brzmią te twoje studia, chamstwo ze po czyms takim nie ma jakiejs extra pracy, taka własnie nasza Polska, nie wazne wykształcenie tylko dobre znajomości, u nas w miescie baaardzo to widac niestety

Katia Alanek uroczy, a zdjecie w peruce rewelacja boski jest brak słow

My to na naszym forum mamy naprawde najpiekniejsze dzieci i najsexowniejsze mamuśki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg emel.jpg (25,3 KB, 12 załadowań)

przeczytaj proszę, może Ty potrafisz pomóc

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post35342764

gusinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 19:30   #3251
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Aaaa... jeszcze się nie pochwalilam co wykombinował mój tż
W piątek wracam z pracy, godzina 21 pisze do niego i pytam jak Wercia na co on, że nie chce spac i mam wchodzic po cichu...
ide a tu nagle ktos trąbi. Wyzywam do kumpeli co za idiota, patrze a to tż przyjechał po mnie. Pytam co z Wercia, a ona, ze jego mama jest u nas i ją usypia. Wchodzę po cichu do domu a tam... nie ma nikogo!! Ten wariat oddal małą do teściow a nam zorganizowal super wieczór. Kapiel ( kupil sól do kąpieli, olejki) ..., potem winko przy świecach no i... oczywiscie ...... Fajowo było...

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Co do picia to moja wypija myślę ok. litra. Ona ma cały czas butlę z wodą gdzieś pod ręką i co jakiś czas podchodzi i pije. A mama uzupełnia

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2011-03-20, 19:34   #3252
gusinek
Rozeznanie

GG do gusinek

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Ooooo... wracam po prawie całych dwóch dniach i nie za bardzo mam co nadrabiać. Co Wy... zastrajkowałyście? Czy może w klubie siedzicie??

Dzisiejszy dzień mam trochę wyrwany z życiorysu, bo wczoraj byłam na imprezie z laseczkami a tż zostal z mala w domu. Balowałam do 3 nad ranem a jak się obudziłam to jeszcze byłam pijana

No i miałam napisac jak sprawują się te rajtki z Gatty co kupilam za 8,90. No więc sa rewelacyjne. Prałam już je 3 razy i ani jednej kulki A mialam takie co już przed pierwszym praniem były skulkowane. Wiec lece jutro kupić z 5 par póki w promocji...

No i chwalę się- Wercia chodzi tzn nie jeszcze tak normalnie, cały czas ale ciągle się puszcza (grrrr... to określenie) i potrafi przejśc cały pokój (duży) i nawet kierunki zmienia Jeszcze nie ma tego opanowanego do perfekcji bo raz jej sie uda iśc daleko a raz zrobi kroczek i upada...
No i pytanie- wasze chodzące pociechy potrafia wstac bez trzymania i iść dalej? Bo moja wstaje tylko z podpórką. Wystarczy jej lekkie podtrzymanie ale jednak...
mmm imprezy troche zazdraszczam, tak bym sobie poszła gdzies potanczyc, kurcze narobiłas mi ochoty
a fajnie ze tak tesciowie dali Ci odpoczac u mnie by to nie przeszło niestety

i gratuluję Werci chodzenia zdolna ślicznotka

Cytat:

a od ciebie az bije dobry humor i wiosna u nas od jutra ma przyjsc słonce wiem pewnie i humor sie poprawi
aaa przeciez jutro pierwszy dzien wiosny, wiec musi sie poprawic przestawic na wiosenny po tej okropnej zimie

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Cytat:
W piątek wracam z pracy, godzina 21 pisze do niego i pytam jak Wercia na co on, że nie chce spac i mam wchodzic po cichu...
ide a tu nagle ktos trąbi. Wyzywam do kumpeli co za idiota, patrze a to tż przyjechał po mnie. Pytam co z Wercia, a ona, ze jego mama jest u nas i ją usypia. Wchodzę po cichu do domu a tam... nie ma nikogo!! Ten wariat oddal małą do teściow a nam zorganizowal super wieczór. Kapiel ( kupil sól do kąpieli, olejki) ..., potem winko przy świecach no i... oczywiscie ...... Fajowo było...

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Co do picia to moja wypija myślę ok. litra. Ona ma cały czas butlę z wodą gdzieś pod ręką i co jakiś czas podchodzi i pije. A mama uzupełnia
teraz to juz wogóle Cie nie lubie!!!

Stary 2011-03-20, 20:00   #3253
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gusinek Pokaż wiadomość
mmm imprezy troche zazdraszczam, tak bym sobie poszła gdzies potanczyc, kurcze narobiłas mi ochoty
a fajnie ze tak tesciowie dali Ci odpoczac u mnie by to nie przeszło niestety

i gratuluję Werci chodzenia zdolna ślicznotka

teraz to juz wogóle Cie nie lubie!!!
No to na co czekasz... pędź na imprezę
Dziękuję w imieniu Werci

Oj tam... lubisz, lubisz

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Laaaaassssskkkkkiiiii!! Gdzie Wy jesteście????

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2011-03-20, 20:00   #3254
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

Co do picia to moja wypija myśle ok. litra. Ona ma cały czas butlę z woda gdzieś pod rek i co jakiś czas podchodzi i pije. A mama uzupełnia
Zosia już chodzi ponad 2 tyg, ale sama nie wstaje, musi się czegoś złapać.

Zazdroszcze takiej niespodzianki. U nas to dopiero jak się wyprowadzimy, albo rodziców nie będzie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03628.jpg (99,3 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03640.jpg (67,3 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03687.jpg (56,4 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03664.jpg (77,5 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03696.jpg (57,3 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03626.jpg (60,9 KB, 24 załadowań)

Franio 24.07.2014 r.

Edytowane przez sara 85
Czas edycji: 2011-03-20 o 20:06
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 20:01   #3255
gusinek
Rozeznanie

GG do gusinek

Cytat:
No to na co czekasz... pędź na imprezę
Dziękuję w imieniu Werci

Oj tam... lubisz, lubisz
lubie lubie
a co do imprezy to mój tz tez mnie wysyła
a w piątek ma byc u nas w fajnym bezpiecznym lokalu taneczny piątek, wiec chyba namówie dziewczyny i pójdziemy, trzeba sie troche odwerwac od dziecka wystroic i sprawic by tz był choc troche zazdrosny
akurat @sie skonczy wiec mozna bedzie poszalec na parkiecie

zosia słodziak, a w tej opasce wygląda uroczo

Edytowane przez gusinek
Czas edycji: 2011-03-20 o 20:04
Stary 2011-03-20, 20:15   #3256
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

a ja podobnie jak Madziwnia tryskam energia!

oczywiscie wiosna sie zaczyna wiec dostaje lekko mowiac PIERD**CA na punkcie wlosow, tym sposobem zaraz bede miec znowu platynowy blond, a tz sie pyta czy za tydzien beda fioletowe:P

ja weekend w szkole ciagle cos zabiegana ale duzo nie nadrabialam.
Gratulacje dla cudnych dzieciaczkow za nowe umiejetnosci no i oczywiscie WSZYSTKIE SA TAKIE CUDNEEEEE!!!!!!!!
Gdyby nie plakaly , umialy sie zajac soba byly grzeczne wszystkie chodzily w tym samym kierunku mialabym wille z 20 pokojami to ja bym mogla miec i 20 dzieci:P
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 20:28   #3257
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Dobra, mało nas tu wiec i ja spadam... idę spać. Jutro cały dzień w pracy (bez neta ) więc nadrobię Was dopiero pojutrze Nie przesadzać z pisaniną

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2011-03-20, 20:30   #3258
Ferrou
Zakorzenienie

Śliczna Zosia

dla Wierci za pierwsze kroczki

Lindslay za ząbka

Asiulek - ale Ci tż sprawił niespodziankę buuuu... ja też tak chceeeeem......

Gusinek - fajne buciki My jeszcze nie mamy takich do chodzenia, tzn ma tam jakieś papcie do latania po domu, ale i tak śmiga w samych rajtkach albo skarpetkach...Ceny butów są masakryczne... a przecież nózka szybko rośnie i trzeba często kupować...

A ja się zastanawiam co zrobić na Kubusiową imprezkę. Wymyśliłam że będzie tylko szampan i winko, oczywiście są osoby niezadowolone że wódy nie będzie robię 2 imprezy, dla mojej rodziny i tżta rodziny, bo wszyscy się nie pomieścimy, dodatkowo teściu ma nogę w gipsie i też tak długo nie wysiedzi, a jak tak dużo ludzi będzie to nawet nie odpocznie. No i nie wiem co zrobić...myślałam o jakiś zimnych przekąskach.. kanapeczki, jajka.. koreczki.. i co jeszcze ? jakąś sałatkę? któraś ma pomysł...
Stary 2011-03-20, 20:30   #3259
lindsley
Zakorzenienie

Asiulek dla Werci za chodzenie.
Zazdroszczę pomysłowości Tz, u nas póki co nie ma takiej możliwość, rodzice 40km od nas a Misiek cycowy..

Misiek marudził, usypianie trwało i trwało... Mam swój wyczekany piękny czas ząbkowania

Darusia mi wystarczyłyby 2 pokoje więcej i trochę kasy więcej i mogę mieć jeszcze 2 dzieci... Więcej nie dam rady nawet przy Twoich warunkach

Michaś

Edytowane przez lindsley
Czas edycji: 2011-03-20 o 20:31
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 20:39   #3260
libra777
Zakorzenienie

Cytat:

super się czyta takie posty
Ice woman Lenka słodziachna
Sara Zosia ma piękne oczka
Cigi u nas trochę chyba jeszcze za zimno na same spodnie i skarpety, a te kapcie befado to jak najbardziej na dwór jak jest sucho bo to takie trampkowe
Darusia też widzę humorek już lepszy
Asiulek mój też na poczatku nie wstawał sam tylko z podpórką, później sie nauczy

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Baobabku mi jak coś w plecach szczykło ze 2 miesiące temu , w lewej łopatce to do tej pory boli i tez się w lewo nie obrócę głową
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 20:45   #3261
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ferrou Pokaż wiadomość
Śliczna Zosia

dla Wierci za pierwsze kroczki

Lindslay za ząbka

Asiulek - ale Ci tż sprawił niespodziankę buuuu... ja też tak chceeeeem......

Gusinek - fajne buciki My jeszcze nie mamy takich do chodzenia, tzn ma tam jakieś papcie do latania po domu, ale i tak śmiga w samych rajtkach albo skarpetkach...Ceny butów są masakryczne... a przecież nózka szybko rośnie i trzeba często kupować...

A ja się zastanawiam co zrobić na Kubusiową imprezkę. Wymyśliłam że będzie tylko szampan i winko, oczywiście są osoby niezadowolone że wódy nie będzie robię 2 imprezy, dla mojej rodziny i tżta rodziny, bo wszyscy się nie pomieścimy, dodatkowo teściu ma nogę w gipsie i też tak długo nie wysiedzi, a jak tak dużo ludzi będzie to nawet nie odpocznie. No i nie wiem co zrobić...myślałam o jakiś zimnych przekąskach.. kanapeczki, jajka.. koreczki.. i co jeszcze ? jakąś sałatkę? któraś ma pomysł...
ja robie trzy dania na ciepło, trzy sałatki ( mam nowe przepisy od koleżanki) dobra jest też ta co kiedyś podawała Anakazar, zrobie chrust drobiowy, rybe po grecku, jakieś śledzie, pomidory z mozarellą i nie wiem co jeszcze
no i catering mam zamówiony

Franio 24.07.2014 r.

Edytowane przez sara 85
Czas edycji: 2011-03-20 o 20:54
Stary 2011-03-20, 21:29   #3262
Ferrou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
ja robie trzy dania na ciepło, trzy sałatki ( mam nowe przepisy od koleżanki) dobra jest też ta co kiedyś podawała Anakazar, zrobie chrust drobiowy, rybe po grecku, jakieś śledzie, pomidory z mozarellą i nie wiem co jeszcze
no i catering mam zamówiony
catering i tyle rzeczy jeszcze robisz? no nieźle, nieźle
Ja własnie nie wiem czy coś na ciepło robić.. bo jak zrobię, to się wódka pojawi.. a tego nie chcę... bardziej bym się koncentrowała na zimnych przekąskach. No i na każdej imprezie będzie po ok 10 osób więc też nie ma co szaleć choć w sumie i tak niewiadomo co wymślę i zrobię, to i tak moja matka będzie kręcić nosem... bo przecież ona robi wszystko najlepiej, najsmaczniej itp...
Stary 2011-03-20, 21:33   #3263
cigi
Rozeznanie

Ale piekne dziolchy; I obydwie fajne kiecki maja;

A ja dzis po "niecodziennym" dniu;
Rano pozostawilam dziecie z tztem i smignelam sobie na basen;
Bylo fajowo, odprezylam sie; tylko woda ZIMNA ; chetnie bym wziela Basiulke, no ale do 28 st C????
Ja dygotalam i ni cholery nie moglam sie zagrzac;
facet sciemnial, ze zawsze byla taka zimna ta woda, ale nigdy tak nie marzlam, wiec cos tu nie tak jest ;
A po poludniu smignelam na spacerek z kolezankami; jedna ma juz 7 miesieczny brzuszek z chlopaczkiem;
Takze fajnie bylo (tylko jeden element, jak zwykle, psuje mi humor, ale staralam sie zminimalizowac myslenie o nim );

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość

Buty wyglądają na wygodne (miękkie ?). Ciekawy mają spód i obcas z wykończeniem czerwonym - tego jeszcze nie widziałam ale też dawno nie chodziłam po sklapach obuwniczych
Buciory sa swietne; miekkie i zapietek maja specjalny, obejmujacy sciegno achillesa, wiec but nie jezdzi na piecie, nie obciera jej, a trzyma sie jej;
Kiedy je wlozylam, bylam przyjemnie zaskoczona, jakbym buty sportowe wdziala; No i butki tej firmy sa dopasowane na stope, sa waskie (wiele butow na mnie jest za szerokich) i leza swietnie; tylko ostatnio mi troche nogi puchna bywa , ale to po dluuugim chodzeniu;
Cytat:

Alez ona jest OPOZNIONA ; brawka;

A moja pchla wcale sie nie kwapi do chodzenia ; Ile jej to jeszcze zejdzie? Stoi tylko podtrzymujac sie, choc umie bez trzymanki, ale boi sie;
A moze zachecac ja jakos do chodzenia?
jakies pomysly?

A- od wczoraj nauczyla sie sama wspinac na fotel i pieknie z niego zchodzic; ma ubaw!

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
a ja podobnie jak Madziwnia tryskam energia!
Czyli jednak nie stracilas calego optymizmu ;

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

ferrou- to moze daj jej sie wykazac ; mniej roboty bedziesz miala, i spokoj ;
cigi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 21:34   #3264
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ferrou Pokaż wiadomość
catering i tyle rzeczy jeszcze robisz? no nieźle, nieźle
Ja własnie nie wiem czy coś na ciepło robić.. bo jak zrobię, to się wódka pojawi.. a tego nie chcę... bardziej bym się koncentrowała na zimnych przekąskach. No i na każdej imprezie będzie po ok 10 osób więc też nie ma co szaleć choć w sumie i tak niewiadomo co wymślę i zrobię, to i tak moja matka będzie kręcić nosem... bo przecież ona robi wszystko najlepiej, najsmaczniej itp...
u nas będzie ok 20 osób, mama też mi powiedziała że za dużo szykuje

tak mnie dzisiaj tżta ojciec wkurzył, na siłe chce Zosi dawać czekolade. A jak słysze że ktoś jej chce dać to mam ochote go udusić. I on dzisiaj z tekstem do mnie, że jak ja nie widziałam to on jej dał cukierka czekoladowego, albo że jak mama nie będzie widziała to damy.

Franio 24.07.2014 r.
Stary 2011-03-20, 21:48   #3265
Katia25
Wtajemniczenie

lindsley
gratuluje 1wszego zabka!!!!!!

alez dzien szybko zlecial ...
wczoraj mlody cos nie chcial jesc dzis ciut lepiej , poszedl spac bez kolacji i musialam mu przez sen dac mleko , o dziwo wypil i spal dalej
pogoda byla cudna wiec prawie caly dzien spedzilismy na dworze

poczytalam ws tylko z grubsza (wybaczcie )

Dzieciaczki cudne !!!

a tu moj wczoraj podczas jedzenia kaszki ...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kaszka.jpg (59,6 KB, 28 załadowań)
Stary 2011-03-20, 21:50   #3266
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katia25 Pokaż wiadomość
lindsley
gratuluje 1wszego zabka!!!!!!

alez dzien szybko zlecial ...
wczoraj mlody cos nie chcial jesc dzis ciut lepiej , poszedl spac bez kolacji i musialam mu przez sen dac mleko , o dziwo wypil i spal dalej
pogoda byla cudna wiec prawie caly dzien spedzilismy na dworze

poczytalam ws tylko z grubsza (wybaczcie )

Dzieciaczki cudne !!!

hehe zdjęcie super Zosia też ma takie, ale troche mniej brudna
widać że kaszka smakowała

Franio 24.07.2014 r.
Stary 2011-03-20, 21:52   #3267
Katia25
Wtajemniczenie

sara
wyjatkowo nie chcial jesc ...prawie kazda lyzke chwytal w lapki i wszystko ladowalo na nim ,stad ten piekny wyglad stawiam na zeby ,ale kto to wie ...
moja mama tez mi mowi ze Alan i tak dostanie cos slodkiego jak ja nie bede widziala,normalnie szlak mnie wtedy tarafia !wiec doskonale cie rozumiem .

Edytowane przez Katia25
Czas edycji: 2011-03-20 o 21:54
Katia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 21:57   #3268
mrowak
Zakorzenienie

Cytat:
nie lubię Cię!!!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez Katia25 Pokaż wiadomość

o rany-co on zrobił? on tak zawsze????
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 21:59   #3269
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Witam, my po zakupowach butowych, kupilismy Bartusiowi dzis buciki emel rozmiar 21,

załozyłam mu po domu i prowadziałam chwile za raczki i nogi mu się plączą hiihi a na boso fajnie smiga,
Ale nastepną pare kupuje na allegro, znam już rozmiar a przebidka duza w zwykłym sklepie
Na allegro można już za ok. 85-90zł a w sklepie zapłaciłam 130

Fajne te buciki. Straszni zdziercy w tym sklepie. U nas kosztują tak że max wychodzą jak na all z przesyłką. Ja płaciłam 82 pln

Też zwróciłam uwagę na ten flek i wogóle wykończenie spodu w butach Cigi

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
Zosia już chodzi ponad 2 tyg, ale sama nie wstaje, musi się czegoś złapać.

Zazdroszcze takiej niespodzianki. U nas to dopiero jak się wyprowadzimy, albo rodziców nie będzie
Słodziak

Cytat:
lubie lubie
a co do imprezy to mój tz tez mnie wysyła
a w piątek ma byc u nas w fajnym bezpiecznym lokalu taneczny piątek, wiec chyba namówie dziewczyny i pójdziemy, trzeba sie troche odwerwac od dziecka wystroic i sprawic by tz był choc troche zazdrosny
akurat @sie skonczy wiec mozna bedzie poszalec na parkiecie

zosia słodziak, a w tej opasce wygląda uroczo
Ja jak poszłam na babską impreze (Tż został z małą) to nie bawiłam się dobrze. W dodatku zapomniałam telefonu. Szybko wróciłam do domu. Na taneczne imprezy to wolę z Tż a jeśli chodzi o koleżanki to wolę spokojniejsze posiedzenia i trenowanie języka (ploty)
Stary 2011-03-20, 22:15   #3270
Katia25
Wtajemniczenie

mrowak
nieeee to bylo pierwszy raz ! poprostu nie chcial jesc i wszystko ladowalo na nim , a ze bardzo malo wczoraj zjadl chcialam by cos zjadl przed spaniem , no i tak to wyszlo

odnosnie "wychodzenia z domu " , to powiem wam ze od kiedy Alan jest z nami to zwyczajnie mi sie nie chce , jak tylko wyjde to o nim mysle i czuje sie zle ze go zostawilam .Itez wole wyjsc z Tz niz bez niego

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości