|
|
#1741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXV
Cytat:
![]() nakarmion, napojon i wyprowadzon
|
|
#1742 |
|
Nindżopesz
|
Nie śmiać się, ja na weselu swym jak już większość se poszła też machałam łepetyną ino już nie pamiętam do czego, Metalliki?
|
|
|
|
#1743 |
|
Zakorzenienie
|
łee, ale co tu pisac ponad to, co już wiadano
![]() żem wzrokowiec (i lecę tylko na najładniejszych chłopów zamiast na tych z mojej ligi I nienawidzę, no nienawidze cholernie kiedy ktioś łopcy mnei dotyka To budzi we mnie wstręt i łobrzydzenie, obojętnie czy to gin czy jakis facet na dyskotece, rzygać mi się chce jak mnie ktoś obcy maca ![]() Na macanko se pozwolilam tylko pare razy, ale to już jak taka nabzdyczona byłam, że mi było wsio jedno, a po prostu miłe to bylo, jak się zamkło oczy i sie wyobraziło, że to maca kto inszy - taki ciachulec ten, innen albo jeszcze inkszy hcociaż tyle mieć przyjemności, eeech... skoro i tak zawsze te, co mi sięu podfobajom sa poza moim zasięgiem, polizac przez szybe mogeu albo się popatrzeć, jak latajom za którąś z moich chudych kuleżanek robiącom maślane łoczy, pff.nawet jeden metaluch-wiking, w którym się bujałam na zabój wolał mojom chudom techno kuleżankę ode mnie, niech się w doopę tera cmoknie złamas jeden. Tera to on mi wisi i powiewa, kijem bym go nie tkła ani jego żonki czy bachora ![]() Kurczę, ssanie mi się włączyło, obaliłąbym jescze jedno piffko, tak mi dobrze, hmm... ![]() Ale jutro nie mogeu, utro rano musze zawieźć mamę do lekarza, bo jakies grypsko ja bierze czy insze badziewie edit:"tak mi dobrze" pff... tak mi dobrze, tak radośnie, bo maam ciebieee! dziękuję ci za to i dziękuję to merciiii! Kto to tam zbietrał songi z reklam?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-20 o 22:00 |
|
|
|
#1744 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie fajnie tak ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczak wstawiony od pół godziny- nic nie wybucha ani się nie pali, tylko blady, jak dobiegacze Red- to już tak zostanie?
Podłogi wytarte i w ogóle... A ja się denerwuję- zawsze na powrót W.- jak Go dłużej nie ma, przywykam do dryndusów, kompa 24h i fajek... Potem jest lepiej, ale tuż po Jego przyjeździe muszę się przyzwyczaić do wielkiego chłopa w maleńkim mieszkanku... ![]() Jutro mam ważny dzień- idę o 13stej do mojego Mistrza- Profesora, z ostatnimi obrazkami, a o 17stej do gina, żeby mi powiedział, czy coś rośnie i kiedy wybuchnie
|
#1746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc radochę ma tylko osoba macająca no i w sumie w nikim się katualnie nie bujam, więc jest możliwośc, że jakby się fajny macacz trafił, to by mi akurat jegio dotyk sprawiał przyjemniośc, a nie wyobrażanie, że to ktoś inny ![]() Cheba, że po pijaku by mi sie do łba przypałętał jakiś matjas albo inkszy śledź czy wiking
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-20 o 22:02 |
|
|
|
|
#1747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słucham Anathemy, przed chwilą było Fragile Dreams, a teraz Lost Control. Dawno ich nie słuchałam, to mnie naszło
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak dojdziesz do sunącego motyla, przestań pić apropo sloganów reklamowych- kupiłam dziś Mleko Mazowieckie, a na nim, pod zamykutkiem, jakiś orzeł wymyślił hasło : "Rozmach życia z kartonika"
|
|
#1749 |
|
Nindżopesz
|
Maja, Maja, trochę optymizmu. Abstrahując od durnowatości określenia "Twoja liga" to przecież długowłose chuopy mało komu się podobają. I jeszcze o figurze takiego chudorękiego Vretha. Jak kiedyś gadałam z kuleżankami z cyklu normalnych to większość leciała na misiowatych, opalonych i nażelowanych brunetów. I żeby jeszcze zbyt wysoki nie był, tak 175 cm maks. Jest więc szansa, że wielu takich długowłosych szczupłych starych kawalerów pęta się po ziemskim padole szukając zdesperowanej niewiasty, która ich zechce
|
|
|
|
#1750 | ||||
|
Zakorzenienie
|
włosy, może trochę w tańcu po ramionach jak bym się mu uwiesiła
![]() i to wszystko wiecej facetów ni macam ;cool: Cytat:
i jeszcze toto, z tą babą, no śliczne jest, piękna ballada http://www.youtube.com/watch?v=n2ytLs1Zms0 Natural Disaster ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
Zreszta, co tam w necie - wystarczy zobaczyć co się w Barze działo co z tego, ze chudoręki - mordę ładną ma ![]() A z doświadczenia wim, że łądne chudawe chłopy leca na łądne, chude baby ![]() Cytat:
ale nigdy opalonych i nażelowanych, bleee ![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-20 o 22:13 |
||||
|
|
|
#1751 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Więc q*wa wzięłam jeszcze głośniej No zero swobody, nie podoba mu się to niech się rozłączy
||
|
|
|
#1752 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. ale w Barze nie siedzą normalne baby tylko... no... khem... nie do końca normalne
|
|
|
|
|
#1753 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1754 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Anatemą go! Klątffa go ! klatffą!!! ![]() tyż leciałąm na edzia z początku ![]() Cytat:
super chopy lecom na super laski te, co super wyglondajom ![]() Ja tez lece na wygląd jak goopia pusta doopa ![]() A mam kuffa mało niszowy gust i koło takich już się kręci wianuszek napalonych, chudych i prawie roznegliżowanych pindziorek gotowych na wszystko ![]() Jak koło pierwszego, co mie się spodobał na ejmen- Agnes czyta? - uśmiech miał jak duchovny jeno był ze 2 razy mlodszy ![]() ale młoda bylam, goopia, myslalam, ze jezdem zajenożyczki laska i mam u takiego szanse, pff zwłąszcza, żw olewał mnie koncertowo, a ja sie srałąm w gacie z radości jak tylko na mnie spojrzał
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-20 o 22:24 |
||
|
|
|
#1755 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
Maju, absurdem jest dzielić kobiety na atrakcyjne i nie. Kobiety są atrakcyjne lub takie, które nie uważają się za atrakcyjne.
|
#1757 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.bzdura.pl/media/mod_catal...13637_logo.jpg Cytat:
i tyczy się facetów i babek tak samo
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-20 o 22:35 |
||
|
|
|
#1758 | |
|
Zakorzenienie
|
Się parę dni temu bałam Wam tą Anathemę tu zapodać, co by klontfa nie wróciła do baru Cytat:
A Flo to już po pięterku?
|
|
|
|
#1759 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no ales wymysliła teorie , martwe ale przyczepione do unerwionej skóry głowy chyba cie nikt porzadnie nie wymacał po herach ![]() a ja jezdem zuaaaaaaaaaaaaaaaa zuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaa aaaaaa.... i goooopia ..no ✂✂✂✂a nie ma , a ja np wiem ze są co najmniej 2 specjalistyczne przychodnie w mniej wiecej okolicy,ale w necie ich bnie uswiadczysz ........czymcie mnie...jak sie szuka lekarza ![]()
|
|
|
#1760 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() to dobsz Cytat:
bosko było, po oczepinach tylko rocki i metal Cytat:
![]() i za kuraka też ![]() [QUOTE=justynaneyman;25854 786] Cytat:
![]() Cytat:
![]() co by tu, co by tu
|
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym polemizowała z tą tezą
Nie będę przeczyć - wygląd jest ważny, odgrywa jakąś tam rolę w tzw. "początkowej fazie". Z moich obserwacji ostatnio wynika, że faceci lecą - ale nie na piękne laski ( tzn. piękne w naszym kobiecym mniemaniu), tylko na te, które lubią siebie, innych ludzi, akceptują siebie takie jakimi są, dobrze się czują we własnej skórze i z samymi sobą. A ich piękność jest sprawą mocno dyskusyjną i bardzo względną
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1762 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zdążyłam już przez lata poznać sffoje miejsce w szereguu i wiem, ze wyżej doopy nie podskoczę ![]() Dobrze, żem taki odludek i samowystarczalna i chłop nie jest mi koniecznie w życiu potrzebny i nie mierzę swojej wartości umiejętnością złapania byle jakich portek, byleby były, jak wiele moich koleżanek, z którymi dorastałam i trochę to poryło moją psyche jak byłam młodsza ![]() Tera się uczę żyć po swojemu, dla siebie samej i chop mi do szczęscia nie jest potrzebny - będę sama, dzielna i samodzielna, łoo ![]() Dość tych głupich wynaturzeń, ide spać ![]() Cytat:
![]() papa i nie zawracaj mi głowy jak tańczę albo piję z koleżankami I d;atego jestem goopia pusta doopa
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-20 o 22:38 |
||
|
|
|
#1763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1764 | ||||
|
BAN stały
|
Masz rację, ciągłe robienie w ubikacji jest nudne
Cytat:
I nie daj się fqrwom z powodu szwagierka Maja, to nie było zbyt miłe ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ino na chwilę obecną ani nażelowany, ani opalony, ale to się da hyżo zmienić --- Spaaaaać!
|
||||
|
|
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1766 |
|
grozi wypollizowaniem
|
łeeeeee...fcale nie-ja nie jestem super laskom a nigdy nie narzekałam , mysle ze faceci lecą na laski które same siebie uwazają za fajne dziołchy ![]()
|
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Faza to cenna rzecz No chyba, że facet ma naprawdę coś ciekawego do powiedzenia, albo mnie czymś zaintryguje. Wedy jestem w stanie przymknąć oko na braki w "chemii fizycznej". A bywało i tak, że facet miał tak ciekawą osobowość, że to sprawiało, że zaczynał mi się podobać nawet fizycznie (czyli tzw. odwrócona kolejność)
|
|
|
|
#1769 |
|
grozi wypollizowaniem
|
dobra ✂✂✂✂a-pojde znuf prywatnie
![]() ....jak mam zdychac lepiej wiedziec wczesniej-bedzie wiecej czasu na jakies przyjemniosci jakbyco ![]()
|
|
#1770 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Namawiam Cię gorąco, żebyś spojrzała na siebie inaczej - postaraj się choćby dla mnie. Na początek zrób sobie piękne zdjęcia- to nic, że być może na 20 będzie jedno udane. Aparat masz, może być byle jaki. Umaluj się, wypachnij, zrób paznokcie... Ty wiesz, jakie pasztety dają się przerobić na laski? ![]() I przestań się porównywać z innymi- można osiwieć (ja osiwiałam ). Znajdź swoją niszę i porzuć masówkę urodową.I jak masz mi odpowiedzieć czarnowidztwem i rezygnacją, to lepiej nic nie pisz. Cytat:
Ja szukam telefonów w informacji telefonicznej
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.

To budzi we mnie wstręt i łobrzydzenie, obojętnie czy to gin czy jakis facet na dyskotece, rzygać mi się chce jak mnie ktoś obcy maca 
hcociaż tyle mieć przyjemności, eeech... skoro i tak zawsze te, co mi sięu podfobajom sa poza moim zasięgiem, polizac przez szybe mogeu albo się popatrzeć, jak latajom za którąś z moich chudych kuleżanek robiącom maślane łoczy, pff.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)