|
|
#4681 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
Edytowane przez Reggaenator Czas edycji: 2011-03-20 o 20:58 |
|
|
|
#4682 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Rozumiem Twoje rozgoryczenie, ale uwierz że on dostanie jeszcze kopa od życia, nawet większego niż on Ci dał teraz.
|
|
|
#4683 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam do siebie..malownicze małe zad..
|
|
#4684 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
też coś takiego słyszałam
|
|
|
#4685 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio nie pracuję w zawodzie i będzie tak do końca wakacji, bo potrzebuję dość dużo czasu na napisanie dyplomu (jak widać tego czasu nie wykorzystuję). Jutro mam mission impossible bo muszę się zarejestrować rano do lekarza o 7.30 ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jedyne co dzisiaj zrobiłam to wiosenne porządki w szafie. Zawsze lepsze to, niż nic No i na wieczór sobie popracuję, bo za coś trzeba tą szafę wypełnić wiosenną kolekcją
|
|||
|
|
|
#4686 |
|
Raczkowanie
|
tak, dokladnie- masz racje -wolalabym...wolalbym tez zebym miala wiecej zlych wspomnien z nim, zeby on mial wiecej wad, zeby nie byl taki dobry...i nie-nie idealizuje go. zawsze uwazalam ze trafilam jak szostke w totka, ale z czasem przstalam to doceniac....i dlatego mi nie przechodzi....i chyba jeszcze dluuugo nei przejdzie...
|
|
|
|
#4687 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też chciałabym w to wierzyć. Ty kurcze miałaś szczęście, że tak powiem. Nie wiem jak to działa.. W sensie że facet jest taki a nie inny. Wiek? Geny? Wychowanie?
Edytowane przez spinka119 Czas edycji: 2011-03-20 o 21:03 |
|
|
|
|
#4688 |
|
Zakorzenienie
|
Haha, mój też mi powiedział po rozstaniu, żebym lepiej poszła do psychiatry. I co? Posłuchałam
Psychiatra powiedziała, że ze mną wszystko w porządku, tylko przez to, że na wszystkim w życiu się zawiodłam (a przede wszystkim na nim) mam depresję ze stanami lękowymi. No i minka zrzedła i teraz wysłuchuję "daj spokój, niepotrzebne Ci te leki, sama byś sobie poradziła". Żenada z nimi. |
|
|
|
#4689 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4690 |
|
Raczkowanie
|
Czyli zadaję się z obłąkanymi?
![]() ![]() Niech oni się najpierw zaczną leczyć, a dopiero innym niech dają cenne rady...
|
#4691 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#4692 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#4693 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tzn w moim przypadku to ja od dawna to wiedzialam, pisalam o tym wczesniej jak mi plakal itd, ale to on sobie sam krzywde robil. poza tymnie mozna bylo mu zwrocic uwagi, bo on kazda moja uwage traktowal jako atak na siebie i czepliwosc, zlosliwosc i inne takie... a ja nie umiem nie rozmawiac o tym, co mnie trapi, wiec lepiej, ze sie tak stalo
|
|
#4694 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dla niego tez było dziwne, że ojciec może przytulić córkę, czy syna. Wiele rzeczy wytłumaczyłam starałąm się wyjaśnieć, naprwadzic na prostą i dostałam, to co dostałąm. Ech... ![]() TEraz jest sam i nie obchodzi mnie, jak sobie radzi. Cytat:
![]() Fubizka fajny masz zawód. ZAkochałam się w ych butach z Aldo, ale jaśniejszych. Cytat:
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
||||
|
|
|
#4695 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4696 |
|
Zakorzenienie
|
Zmarnowany cały weekend.
Mam wyrzuty sumienia
|
|
|
|
#4697 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wydawało mi się, że "wyleczyłam" go z tego użalania się nad sobą i tej niskiej samooceny, ale po rozstaniu wrócił do tego stanu rzeczy. Widocznie z tego się nie da wyleczyć
|
|
|
#4698 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkie jesteśmy obłąkane , mamy schizofrenie ![]() Może powinniśmy siedzieć gdzieś teraz w psychiatryku razem ![]() Poszłam dzisiaj nawet nad staw myślę sobie " Utopić się nie utopię bo pływac umiem " :P
|
#4699 |
|
Nie depcze krokusów
|
ver_million - paznokcie kiwi są boskie!
http://asset.soup.io/asset/1684/4066_f096.jpeg
|
|
#4700 | ||
|
Rozeznanie
|
Zmarnowany, bo?
![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
|
|
|
#4701 |
|
Rozeznanie
|
wiecie, ja sama jestem dda, ale to dostrzeglam w sumie dzieki niemu, bo wiem, ze niektore rzeczy robilam celowo i specjalnie. np. balam sie, ze odejdzie, ze znow zostane sama, ze sie nie bede miala do kogo odezwac znowu- i dlatego pol roku temu sie na nim uwiesilam i nie dalam mu odejsc, a niepotrzebne to bylo... pozniej raz tylko on o mnie tak niby zawalczyl, ale to chyba bylo na zasadzie 'bo tak trzeba' i wtedy uslyszalam raz jak powiedzial sam z siebie,z e mnie kocha, a nie w odpowiedzi na moje kocham... ale zawalczyl dopiero w okolicznosciach, kiedy mial zostac sam ze swoja kochana kodeinka...
ostatnio stwierdzilam, ze nie tylko on mial ciezko w domu, bo ja tez i co? i ja sie tym nie usprawiedliwialam, walczylam sama z soba, probowalam naprawiac... ale najlepiej przeciez pojsc na latwizne... robic swinstwa, a pozniej sie usprawiedliwiac...
|
#4702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie umiem plywac to nad stawy nie chodze
|
|
|
#4703 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4704 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kolejny wydatek... skad ja tyle kasy wezme na te lakiery
|
|
#4705 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4706 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
. Ja od zawsze wiedziałam, że jego nie da się z tego wyleczyć. Chociaż zobaczymy co teraz będzie, może jak znalazł sobie pracę będzie lepiej? Mam nadzieję w każdym razie...Mnie dawno nie było, bo ostatnie dni były baaaardzo intensywne . Byłam na dwóch bardzo fajnych imprezach. Na jednej bawiłam się nawet całkiem fajnie z byłym, tzn. on był w dobrym humorze (pijany) i ja też (jak zazwyczaj ). Później odprowadził mnie do domu i nawet go przenocowałam. Nic się nie wydarzyło na szczęście, ale rozmawialiśmy. Stwierdził, że zadaje się teraz z takimi nienormalnymi dziewczynami, że sam nie wie po co to robi. Powiedział też, że w naszym związku nienawidził tego, że zawsze radziłam sobie z wszystkim sama i czuł się niepotrzebny. No cóż, przepraszam bardzo. Sprzedał mi też kilka pikantnych szczegółów ze swoich przygód z używkami (teraz wreszcie może robić co chce, bo ja poza alkoholem nie toleruje żadnych innych specyfików ). Miałam też na przestrzeni dwóch dni dwie arcyciekawe rozmowy z kolegami, których bardzo interesują moje plany na przyszłość. I... obaj są bardzo fajni, ale jakoś nie jestem w stanie wyobrazić sobie związku z żadnym z nich. Tak naprawdę to nie jestem w stanie wyobrazić sobie związku z nikim na dany moment, i nie wiem czy to już nie jest jakiś problem. Ponad 1,5 miesiąca - może już powinno być ok? Podobają mi się faceci, ale boję się zacząć cokolwiek nowego :/. |
||
|
|
|
#4707 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Boże! To tyle wariatek po tym świecie chodzi?! Aż strach z domu wyjść.. Dobranoc wszystkim wariatkom
|
|
#4708 | |
|
Raczkowanie
|
Oj tam, oj tam
No, może troszkę Tylko czemu mi to nie przeszkadza? Cytat:
Dobrze, że już z nim nie jesteś
|
|
#4709 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No nie wiem http://www.intymna.pl/m122,12,82,,ob...let-ii-gatunek Masz, nie możesz być gorsza Cytat:
|
|||
|
|
|
#4710 |
|
Rozeznanie
|
i bedziemy robic tortille, ktora bedzie wychodzic, bo jakos w samotnosci to mi nie wychodzi ;(
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.

Rozumiem Twoje rozgoryczenie, ale uwierz że on dostanie jeszcze kopa od życia, nawet większego niż on Ci dał teraz.

No i na wieczór sobie popracuję, bo za coś trzeba tą szafę wypełnić wiosenną kolekcją

Smutne, współczuję takim ludziom.
).