|
|
#4591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
Cytat:
|
|
#4592 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4593 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4594 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4595 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4596 |
|
Zakorzenienie
|
I Juniorke tez ujales na psa..
![]() Nowoczesne techniki.. (a moj eks..ani psa.. ani fury.. ..ani rozumu ..ani kasy..)
|
|
#4597 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4598 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu jakieś miłości,
fujfujfuj, a kysz mi stąd. (Lilek i Regenator) miłości nie ma! są tylko mdłości (podobnie w sumie brzmi)..
|
#4599 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4600 |
|
Zakorzenienie
|
(wyraża swoją dezaprobatę z miną podobną jak w awatarze)
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2011-03-20 o 16:42 |
|
|
|
#4601 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4602 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh wiec pan X. lat 30 myslalam fajnie w koncu dorosly, odpowiedzialny facet ale niestety nie pomyslalam o tym ze ma swoje przyzwyczajenia a ostatni jego zwiazek skonczyl sie 5 lat temu.. wiec bylo roznie, ale mimo to przymykalam oczy i chcialabym zeby nam sie udalo bo bylo cos miedzy nami.. nie wiem chemia, cos bylo.. w kazdym razie czulam czasami ze mu przeszkadzam i zawsze bylo cos wazniejszego ode mnie.. w koncu nie wytrzymalam i mu o tym powiedzialam ale niestety trafilam na dzien w ktorym on nie mial ochoty na rozmowy i sie zaczelo, stwierdzilam ze moze za bardzo wybuchlam napisalam smsa na drugi dzien ze chcialabym tylko byc dla niego najwazniejsza i chcialabym zeby wykazal inicjatywe i sie postaral.. cisza.. nie odzywal sie do mnie 4 dni wczoraj nie wytrzymalam i poprosilam o spotkanie laskawie napisal dzis ze nie chce mu sie spotykac i po tych wszystkich dziwnych jazdach (3 sytuacje: 1. pierwsza impreza na ktora poszlismy razem juz jako para - bawil sie z kolezankami, moje towarzystwo olal, na koniec wyszedl do domu nic mi nie mowiac. 2. - kolejna impreza urodziny mojej przyjaciolki - dwugodzinne spoznienie i znow wyjscie i obraza z jego strony bo przeciez nic sie nie stalo no i sytuacja 3 czyli to ze ja chcialam powaznie porozmawiac o nas a on nie mial ochoty i wtedy to ja wyszlam i trzasnelam drzwiami - powiedzial ze byl zszkowany tym co potrafie zrobic gdy on nie ma zamiaru rozmawiac...) ktorego mu zrobilam nie ma zamiaru ze mna rozmawiac.. zapytalam czy to koniec.. CISZA.. wiec sama to skonczylam ehhh.. i zrozum tu facetow.. nie wiem czy cos zrozumiecie ale nie chce pisac tu szczegolow..
|
#4603 | |
|
Rozeznanie
|
Jutro pierwszy dzień wiosny, mam wolne w pracy, mija 9 miesięcy od rozstania z eksem, więc czas urodzić
Zimowe śmieciuchy trzeba usunąć i zrobić miejsce kwiatuszkom, ptaszkom i innym wiosennym robaczkom![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Cytat:
|
|
#4604 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a co do ptaszkow i kwiatkow... za miesiac... no dobra, troche wiecej niz za miesiac, za poltora MALOWANIE POKOJU tirimtimtim i zostaje w miescie. a co! jestem silna, nie bede uciekac od tego idioty, on sie i tak nie napatoczy, jest zbyt durny
|
|
#4605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no niby wiem ale brakuje mi i chyba gdyby chcial wrocic dalabym mu jeszcze szanse... non stop przypominam sobie chwile w ktorych chyba bylam szczesliwa, kazdy jego pocalunek, gest, seks.. ciezko mi bedzie powrocic teraz do zycia wiedzac ze nie mam sie znow do kogo przytulic a tak to mialam chociaz jego.. ehh stracilam wiare w to ze znajde i ze urodzil sie ten na ktorego zasluguje.. (
|
|
#4606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fakt trudno sie z tym pogodzic i przyznac przed samym soba, ze to koniec. Rozstania nigdy do latwych nie naleza, w tym momencie jakas czastka nas samych umiera. Trzeba to wszystko przetrawic. Teraz dla Ciebie, to koniec swiata, ale za jakis czas spojrzysz na to wszystko z innej perspektywy. |
|
|
|
|
#4607 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pocałunkiem, gestem i seksem nie buduje się związku. Związek to porozumienie dwóch osób. Wzajemny szacunek, nie tylko cielesność. Twój misio pokazał Ci jak bardzo szanuje Twoje uczucia wychodząc z imprez nawet Cię o tym nie informując. Na co byś mu dała szansę? Myślisz, że swoją wielką miłością go zmienisz? Nie zmienisz. On będzie cały czas taki sam, a jak mu pozwolisz, to jeszcze gorzej będzie Cię traktował. Pomyśl sobie, że to były dwa miesiące, a on już taki był, gdzie przez dwa pierwsze miesiące związku ludzie są jak wróbelki i jedzą sobie z dzióbków. Urodził się facet, który na Ciebie zasługuje i on Cię znajdzie. Pozwól mu się tylko znaleźć, a teraz odbuduj się, pokochaj siebie, szanuj i tego samego wymagaj od przyszłego partnera.
|
|
#4608 | ||
|
Zadomowienie
|
Ale pieprzycie... a ja tak słodko sobie pospałam
i zastanawiam się co by tu zjeść![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4609 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No dokładnie ![]() Kurcze, a ja tu liczyłam na nowy kąsek ![]() Cytat:
Bodajże z house? ![]() Obyśmy przyciągały ![]() Cytat:
Kurcze, a u mnie mija 3 tydzień od kiedy to z nim zerwałam...
|
|
#4610 |
|
Raczkowanie
|
ile z Was wyszło ostatnio na słoneczny dwór, poczuło zapach wiosny i pomyślało sobie, że to nie będzie ta sama wiosna, co w zeszłym roku i że będzie brakowało jej byłego partnera?
Ja 3 miesiąc od rozstania już normalnie funkcjonuję, podniosłam się z deprechy, smutku, wychodzę ze znajomymi, mam jakieś tam swoje zajęcia, ale nie ma dnia żeby choć raz mi nie przeszedł przez myśl... i tęsknię za nim, brakuje mi go i żałuję, że to wszystko się skończyło... Bez sensu, nie chcę tak... |
|
|
|
#4611 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym na Twoim miejscu oficjalnie zakończyła to, co w praktyce jest już dawno skończone. Ta osoba nie da Ci wsparcia, kiedy będziesz jej potrzebowała. No jestem, jestem. Cytat:
Można być i 20 lat i nie kochać. Albo można być 4 lata i od 3 nie kochać, a nie mieć siły do zakończenia znajomości. No to? Gdzie basen? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A ja znów mam doła
|
|||||
|
|
|
#4612 |
|
Zakorzenienie
|
najgorsze jest to ze wlasnie czytam sobie nasze rozmowy na gg, przegladam zdjecia, wiadomosci na fb... no i doluje sie myslac ze to moja wina.. przed mna byl w 5 letnim zwiazku i watpie zeby jakas kobieta wytrzymala cos takiego 5 lat wiec moze potrafi byc inny i to ja zawalilam? co ona takiego w sobie miala czego nie mam ja ze miala go przy sobie na cale 5 lat? ehhh nie wiem co myslec.. mysle o nim to pewne...
Edytowane przez N4TI Czas edycji: 2011-03-20 o 17:43 |
|
|
|
#4613 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiec to jest super a minal miesiac... no i minalBY rok ale nas nie ma, nie bedzie, ni dy rydy... nigdy ![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
|
|
#4614 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4615 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kobietko, jeśli będziesz tego chciała to wszystko będzie Ci się z nim kojarzyło. Musisz przestać patrzeć na wszystko w ten sposób, o bez niego. Bierzemy się w garść, wszystkie bo jak nie to przyciągamy tylko dobre rzeczy i myślimy tylko pozytywnie! Nie żałuj że się skończyło, tylko dziękuj że się przytrafiło! Przed chwilą wracając ze spaceru spotkałam brata eksa, mają posiadówe na moim osiedlu i zapraszał mnie na picie. Powiedział też, że jego brat jest skończonym c.ujem, ależ się uśmiechnęłam ![]() ![]() magdalenabellacoza to musi być jakiś magiczny sweterek ![]() A kąsków to Ty już wczoraj dużo wyrwałaś nie za dużo byś chciała![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------
|
|
|
#4616 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Ja wpadłam tylko na chwilę, bo wiecie co robię?
Uczę się Cytat:
Ja myślę, że dlatego, że jak się idzie do szkoły, to z pól dnia ma się zajęte już samą tą szkoła, a w weekend nie ma za wiele do robotyCytat:
No ja bym się zawahała. Ty zdecydowanie za wiele za niego robisz i słyszysz "yhy" ewentualnie od święta "dzięki". ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Twój eksik, to ma niezłą wyobraźnię Co się dzieje?
|
|
#4617 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem co się dzieje, jestem zmęczona życiem ogólnie.
|
|
|
|
#4618 |
|
Raczkowanie
|
Chyba nigdy już mi nie przejdzie ten dół. Najbardziej wkurzają mnie ci którzy mówią żebym się wzięła w garść albo że znajdę sobie nowego.Nie chcę,wolę już tkwić w takim stanie w jakim jestem. Pokłóciłam się o to z psycholożką.dobrze jej tak
|
#4619 |
|
Zakorzenienie
|
tak.. przede mna mial ta 5 letnie przerwe..
|
#4620 | |
|
Wtajemniczenie
|
Znam to niestety
Też mnie czasem coś takiego łapie. Te weekendy mają coś w sobie, że są takie dołujące ![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.

Dlatego zadałam to pytanie

..ani kasy..)

(
i zastanawiam się co by tu zjeść

Uczę się
Ja myślę, że dlatego, że jak się idzie do szkoły, to z pól dnia ma się zajęte już samą tą szkoła, a w weekend nie ma za wiele do roboty