Rozstanie z facetem - część 16 ;] - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-21, 10:27   #4771
kopamatakawa
Rozeznanie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]

Witam Was serdecznie 1 dnia wiosny.

Fubizka
udało Ci się wstać skoro świt Mnie brutalnie obudzono o 7 rano, bo schody robią do klatki ;/

N4TI nie pisz, nie dzwoń, nie kontaktuj się. Zrób dziś dla siebie coś miłego, zapakuj sobie dzień zajęciami. Wiem, że teraz Ci ciężko, ale dasz radę

Dziewczyny, nie bawcie się w kontakt z eksami tak psychicznymi jak mój... Mija dzisiaj 9 miechów od rozstania, a przez to, że mieliśmy kontakt ja ciągle tkwię w martwym punkcie. Nie idźcie tą drogą co ja, bo to najgorsze co można zrobić. Po 9 miesiącach bez kontaktu już bym zapomniała kim ten człowiek był, a tak mam sieczkę w mózgu i musicie się tu ze mną użerać. Kontaktom z eksami (psychicznymi) mówimy stanowcze NIE!
Stary 2011-03-21, 10:31   #4772
Malla
Nie depcze krokusów

wypalona - nie mam problemu z przestaniem na jakiś czas, ale to wraca przy każdym kolejnym stresie, więc smarowanie nic a nic nie pomaga
Stary 2011-03-21, 10:38   #4773
kopamatakawa
Rozeznanie

Też obgryzam skórki i nie potrafię sobie z tym poradzić, a jak jestem zestresowana to moje palce są jedną wielką raną...
Stary 2011-03-21, 10:50   #4774
Dorcia86
Przyczajenie

W I O S N A

No to mamy wiosnę...

Oj chciałabym aby razem z nią przyszedł spokój ducha i nowa miłość. I tego życzę każdej z Was. Bo zasługujemy na miłość!!
W związu z tym wznoszę toast:

Za facetów, którzy Nas zdobyli
jełopów, którzy Nas stracili
i farciarzy, którzy Nas poznają

Muszę się zapisać na operację wymiany mózgu chyba, bo mój już się musiał zużyć. Wiem, że eks nie jest dla mnie, że znów nie będę szczęśliwa i mu nie zaufam. Więc czemu chciałabym móc się do niego przytulić i już tak zostać? No i same widzicie czas na wymiane narządu

Tak jak wspominałam ostatnio w sobote spotkałam się z facetem, który przez długi czas (kiedy bylam jeszcze z eksem) mnie podrywał. Przyjechał do mnie w sobote ok 12 w południe, a siedział do 24. Powiem Wam, że czułam się już zmęczona jego wizytą. Obawiam się jednak, że z tej mąki chleba nie będzie. Kiedy mnie pocałował to właściwie nie czułam nic. Żadnej chemii Po drugim spotkaniu ustawił status na fb, że jest w związku. Zaznaczam, że takowych rozmów między nami nawet nie było. Coś chyba za szybkie tempo to nabrało. Ja to muszę trafiać Może to wina braku tej chemii, ale uświadomiłam sobie, że nie spieszno mi do nowego związku. Muszę uleczyć psychikę po poprzednim.

Dorcia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 10:51   #4775
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

To już nie wiem jak z tym obgryzaniem, można jeszcze walczyć

Dorcia86
tak już jest wiemy że z tą osobą nie były byśmy szczęśliwe, a mimo wszystko tęsknimy chyba każdej z nas mózg takie psikusy płata
Jeśli nie jesteś gotowa na nowy związek, to nie pakuj się w nic nowego. Na wszystko przyjdzie czas, nie trzeba się spieszyć

Edytowane przez wypalona
Czas edycji: 2011-03-21 o 10:54
wypalona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 10:53   #4776
Dorcia86
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kopamatakawa Pokaż wiadomość
Też obgryzam skórki i nie potrafię sobie z tym poradzić, a jak jestem zestresowana to moje palce są jedną wielką raną...
Ja też tak miałam w szkole średniej. Paznokci nie obgryzałam nigdy natomiast uwielbiałam skórki. I powiem Wam, że minęło samo, bez maści i innych smarowideł. Czasem, ale to naprawde czasem łapię się na tym, ze wkładam paluchy do ust by znów jakąs skórkę upierdzielić, ale szybko się poprawiam
Dorcia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 10:55   #4777
kopamatakawa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wypalona Pokaż wiadomość
To już nie wiem jak z tym obgryzaniem, można jeszcze walczyć
Próbowałam nawet sobie zaklejać tym plastrem takim w taśmie i to nic nie dało, bo po jakimś czasie mnie to denerwowało i odklejałam. Pazurki i inne nie pomagają. Jedynie nie obgryzałam skórek jak miałam tipsy żelowe założone. Wtedy były śliczne. Wystarczyło tylko, że je ściągnęłam i już zabrałam się do dzieła zniszczenia
Stary 2011-03-21, 10:56   #4778
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

Dziewczyny, a co myslicie o tym zebym spotkala sie z jego najlepszym przyjacielem i podpytala czy jest jeszcze jakas szansa? on zna go duzo dluzej niz ja....
Stary 2011-03-21, 10:59   #4779
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Próbowałam nawet sobie zaklejać tym plastrem takim w taśmie i to nic nie dało, bo po jakimś czasie mnie to denerwowało i odklejałam. Pazurki i inne nie pomagają. Jedynie nie obgryzałam skórek jak miałam tipsy żelowe założone. Wtedy były śliczne. Wystarczyło tylko, że je ściągnęłam i już zabrałam się do dzieła zniszczenia
Ehhh z nałogiem ciężko wygrać

N4TI i po co Ci to? Może i zna go najlepiej, ale nie wie co mu w głowie siedzi i nie zna jego myśli. A Twój eks o wszystkim mu mówić nie musi.

Edytowane przez wypalona
Czas edycji: 2011-03-21 o 11:00
Stary 2011-03-21, 10:59   #4780
Fubizka
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny
Powiem więcej, spełniłam obietnicę i byłam na rolkach! Sezon rolkowy rozpoczęty W prawdzie w drodze powrotnej myślałam już, że zejdę na zawał, ale dałam radę dojechać do celu i wrócić Chociaż kurde patrze na google maps to ledwie 6km zrobiłam Ale dobra, na pierwszy raz starczy

Nie powiem, żebym się jakoś super dobrze czuła po tej porannej pobudce ale mam nadzieję, że jak organizm się przestawi, to będzie lepiej.

Cytat:
Napisane przez N4TI Pokaż wiadomość
mialam wczoraj takie dobre nastawienie a dzis.. znow wszystko mi sie rozsypalo.. snil mi sie, od rana mysle tylko o nim, co robi, chcialabym mu napisac smsa - milego dnia, jest pierwszy dzien wiosny, piekna pogoda, chcialabym isc z nim na spacer, wtulic sie w niego... ehh myslalam ze bedzie latwiej..
Może to właśnie dlatego, że Ci się przyśnił? Jak mi się przyśni coś złego, to czasami mam cały dzień w plecy, bo mam bardzo realistyczne sny. Przetrwaj ten dzień, zrób coś bardzo wciągającego, co wymaga skupienia całkowitej uwagi, tak jak mówiła Malla.

Jak ja miałam kiedyś poważny problem, bo miałam mamę w szpitalu, to myślałam o tym dosłownie przez każdą sekundę non stop, jedyne co odwracało moją uwagę na kilkanaście minut to były.... zadania z mechaniki Robiłam je tylko i wyłącznie dlatego, że nie chciałam mieć nic do tyłu na uczelni, żeby mamy dodatkowo nie stresować i w pewnym momencie zauważyłam, że są tak cholernie skomplikowane, że pochłaniają 100% uwagi. Może też masz jakieś takie zajęcie?

Btw mój chłopak mi powiedział, że właśnie dlatego mężczyźni tak często grają w gry. Bo to pochłania całą uwagę i to jest bardzo higieniczne dla umysłu się na jakiś czas odciąć od tego co nas trapi dzień i noc.
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 11:00   #4781
kopamatakawa
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny, a co myslicie o tym zebym spotkala sie z jego najlepszym przyjacielem i podpytala czy jest jeszcze jakas szansa? on zna go duzo dluzej niz ja....
Jego najlepszy kumpel opowie mu o wszystkim i może jeszcze coś doda od siebie, wyjdzie na to samo jakbyś napisała do niego. Jeśli jest jakaś szansa to obojętność tylko Ci pomoże. Ona boli najbardziej i jest motorem do działania dla nich. Jednak na serio nie wiem, po co CI taki facet. Nie lepiej zainwestować w siebie, poczuć się wspaniała istotą i brać z życia garściami? On tylko Cię w dół ciągnął...
Stary 2011-03-21, 11:02   #4782
Dearlie
Zakorzenienie

Witam Wizażanki. Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie, bo dobre kilka dni się nie udzielałam

Mimo mojego milczenia, ja nadal po cichutku cierpię. Ciągle bardzo boli i niesamowicie za nim tęsknię. Jednak staram się już o tym wszystkim co raz mniej myśleć. Niestety jeszcze kilka razy dziennie ni z gruszki, ni z pietruszki zdarza mi się wybuchnąć płaczem i rozpaczać kilka minut ( ale to już nie kilka godzin, więc jest postęp). No i nadal dałabym się pociąć za jeszcze jedną szansę...

Poza tym jestem po wizycie u specjalisty. Od kilku dni biorę leki i myślę, że to one troszkę mnie wyciszyły... wkrótce zacznę psychoterapię, bo podobno bez tego się nie obędzie. Chyba rzeczywiście ktoś musi mi pomóc nauczyć się żyć z tym wszystkim.

Edytowane przez Dearlie
Czas edycji: 2011-03-21 o 11:03
Dearlie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 11:02   #4783
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Hehe, ja gadałam z takowym i powiedział, że "jak to, taka fajna para, on ciągle o Tobie mówi, coś mu się ubzdurało, na pewno wróci"... Nie miał racji, a też go znał lepiej niż on sam

Kolega nie zmusi go do bycia z Tobą, jeśli tego nie chce.

Z emocjonalnym popaprańcem nie wygrasz.

Dearlie - jakie leki bierzesz?

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2011-03-21 o 11:03
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 11:05   #4784
kleopatra877
Przyczajenie

witam, nie jestem tu pierwszą taką osobą ale, czuje, że sama nie dam rady. Rozstałam się z chłopakiem z którym ma 2 dzieci. Nie potrafie sobie tego wytłumaczyć, nie potrafię bez niego żyć, mimo tego że mnie okłamywał, zostawiał sama na rzecz towarzystwa i alkoholu. Mimo to bardzo go kocham
kleopatra877 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 11:06   #4785
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dorcia86 Pokaż wiadomość
Tak jak wspominałam ostatnio w sobote spotkałam się z facetem, który przez długi czas (kiedy bylam jeszcze z eksem) mnie podrywał. Przyjechał do mnie w sobote ok 12 w południe, a siedział do 24. Powiem Wam, że czułam się już zmęczona jego wizytą. Obawiam się jednak, że z tej mąki chleba nie będzie. Kiedy mnie pocałował to właściwie nie czułam nic. Żadnej chemii Po drugim spotkaniu ustawił status na fb, że jest w związku. Zaznaczam, że takowych rozmów między nami nawet nie było. Coś chyba za szybkie tempo to nabrało. Ja to muszę trafiać Może to wina braku tej chemii, ale uświadomiłam sobie, że nie spieszno mi do nowego związku. Muszę uleczyć psychikę po poprzednim.

Wiesz co, ja się nie dziwie, że nic nie poczułaś, jakby mi facet siedział na głowie 12h to już bym nim wymiotowała, szczególnie w tej pierwszej fazie Przesadził chłop i to grubo. Ja też miałam kiedyś takiego absztyfikanta, który siedział u mnie godzinami i nijak nie mogłam mu dać do zrozumienia, że już pora na niego, nawet jak wychodziłam z pokoju i zaczynałam coś robić w kuchni, jak mówiłam, że ja już będę za chwilę wychodzić i czy sprawdzić mu o której ma tramwaj, to on mówi "a gdzie idziesz, to pójdę z tobą". Myślałam pod koniec 9 godziny jego wizyty, że tylko zabójstwo i ukrycie ciała rozwiąże sprawę.

Ja Ci się nie dziwię, że nic nie zaiskrzyło, bo nie miało kiedy, skoro on nie dał Ci czasu zatęsknić tylko przegiął w drugą stronę.

PS. Śliczny krokusik!!!! (to krokus, prawda? )
Stary 2011-03-21, 11:08   #4786
N4TI
Zakorzenienie

Cytat:
Jego najlepszy kumpel opowie mu o wszystkim i może jeszcze coś doda od siebie, wyjdzie na to samo jakbyś napisała do niego. Jeśli jest jakaś szansa to obojętność tylko Ci pomoże. Ona boli najbardziej i jest motorem do działania dla nich. Jednak na serio nie wiem, po co CI taki facet. Nie lepiej zainwestować w siebie, poczuć się wspaniała istotą i brać z życia garściami? On tylko Cię w dół ciągnął...
ogladalam wczoraj Bridget Jones w pogoni za rozumem.. i tak jakbym widziala mnie i X... roznimy sie od siebie bardzo, ale im sie udalo.. ja wiem ze to tylko film ale mam nadzieje ze w zyciu tez mogloby tak byc... ze zateskni, zrozumie i bedzie chcial wrocic.. oddalabym wszystko zeby tak bylo...
Stary 2011-03-21, 11:09   #4787
Dearlie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość

Dearlie - jakie leki bierzesz?
Zdiagnozowano u mnie cyklotymię. Przyjmuję lek przeciwpadaczkowy o nazwie Depakine Chrono 300. Ma wyrównać u mnie te skrajne skoki nastrojów. Powiem tak... nie wiem czy to jego wpływ czy upływu czasu, ale czuję się bardziej zobojętniała na to wszystko co się dzieje i co będzie się działo w przyszłości. To chyba nie do końca właściwa postawa. Dzisiaj umawiam się na wizytę do psychologa, zobaczymy co on na to.
Stary 2011-03-21, 11:11   #4788
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kleopatra877 Pokaż wiadomość
witam, nie jestem tu pierwszą taką osobą ale, czuje, że sama nie dam rady. Rozstałam się z chłopakiem z którym ma 2 dzieci. Nie potrafie sobie tego wytłumaczyć, nie potrafię bez niego żyć, mimo tego że mnie okłamywał, zostawiał sama na rzecz towarzystwa i alkoholu. Mimo to bardzo go kocham
Witamy
Wyobrażam sobie, że musi Ci być bardzo ciężko... Ale skoro, jak piszesz, w grę wchodziły kłamstwa, zabawa i alkohol, to musiałaś wybrać to co dobre dla Ciebie i dzieci.

Jak długo jesteś po rozstaniu?
Stary 2011-03-21, 11:13   #4789
Dearlie
Zakorzenienie

Cytat:
ogladalam wczoraj Bridget Jones w pogoni za rozumem.. i tak jakbym widziala mnie i X... roznimy sie od siebie bardzo, ale im sie udalo.. ja wiem ze to tylko film ale mam nadzieje ze w zyciu tez mogloby tak byc... ze zateskni, zrozumie i bedzie chcial wrocic.. oddalabym wszystko zeby tak bylo...
Oj jakbym siebie słyszała... z tym, że moja nadzieja z każdym dniem umiera co raz bardziej. Niestety nie zapoznałam się z Twoją historią, więc nie chciałabym Ci odbierać Twojej...
Stary 2011-03-21, 11:14   #4790
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Widzisz, ten film, sen, to wszystko ma wpływ na Twój dzisiejszy nastrój. Niestety z moich doświadczeń i obserwacji wynika, że komedie romantyczne są bardzo mało życiowe i życie się od nich brutalnie różni. Podstawową różnicą jest to, że w tych filmach to, co zapowiada się parszywie, zawsze się dobrze kończy. Jak w życiu coś się zapowiada parszywie, to lepiej od tego uciekać.
Stary 2011-03-21, 11:15   #4791
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
witaj, dobrze trafiłaś

Dearlie mam nadzieję że terapia Ci pomoże i każdego dnia będziesz bardziej optymistycznie patrzeć w przyszłość. Trzymam kciuki

Edytowane przez wypalona
Czas edycji: 2011-03-21 o 11:17
Stary 2011-03-21, 11:17   #4792
N4TI
Zakorzenienie

nawet ta wiosna mnie nie cieszy, co mi z niej jak nie mam nawet z kim isc na spacer.. chcialabym isc tylko z nim, cieszyc sie ta wiosna... pierwszy raz facet mnie odrzucil... zawsze to ja rzucalam, przestawalam kochac, chcialam byc sama.. a tu tak bardzo chcialam zeby sie nam udalo, robilam wszystko, chcialam miec nawet z nim dziecko.. juz, teraz, zaraz.. a teraz... nie ma juz nic
Stary 2011-03-21, 11:17   #4793
kopamatakawa
Rozeznanie

Cytat:
Tak różnili się w tym filmie, ale był między nimi wzajemny szacunek. Czy on Ci okazał szacunek wychodząc z imprez pomimo, że potem już wiedział jak tego nie lubisz? Nie proś go o nic, nie wydzwaniaj i nie pisz, daj sobie czas, ogarnij się. Zapewne on się odezwie jak większość "wspaniałych" misiów tutaj, tylko mam nadzieję, że wtedy już powiesz mu sorry bejbe, nie ta liga.
Stary 2011-03-21, 11:19   #4794
Reggaenator
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny
Powiem więcej, spełniłam obietnicę i byłam na rolkach! Sezon rolkowy rozpoczęty W prawdzie w drodze powrotnej myślałam już, że zejdę na zawał, ale dałam radę dojechać do celu i wrócić Chociaż kurde patrze na google maps to ledwie 6km zrobiłam Ale dobra, na pierwszy raz starczy
Jak na pierwszy raz od jakiegoś czasu, to jest to naprawde bardzo dobry rezultat
Reggaenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 11:19   #4795
N4TI
Zakorzenienie

rozum mi mowi: on sie nie odezwie, jest zbyt dumny, to twardziel.. znajdzie sobie zajecie: kumple, imprezy, rower, multum kolezanek... a serce ma nadzieje, ze zrozumie i mimo wszystko bedzie chcial wrocic i zacznie sie starac.. tylko kiedy? no i na co nastawiac sie psychicznie... &#^(#(
Stary 2011-03-21, 11:22   #4796
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
rozum mi mowi: on sie nie odezwie, jest zbyt dumny, to twardziel.. znajdzie sobie zajecie: kumple, imprezy, rower, multum kolezanek... a serce ma nadzieje, ze zrozumie i mimo wszystko bedzie chcial wrocic i zacznie sie starac.. tylko kiedy? no i na co nastawiac sie psychicznie... &#^(#(
Musisz przestać o tym myśleć, zajmij się czymś, zmień nastawienie. Nie czekaj i nie licz na to że się odezwie, bo tego nie zrobi. Być może odezwie się w najmniej oczekiwanym momencie jak już będziesz umiała żyć bez niego.
Stary 2011-03-21, 11:23   #4797
lallcia
Raczkowanie

GG do lallcia

Nastaw się psychicznie na to, że był palantem, skoro Cię stracił!! Naucz sie żyć sama ze sobą, postaraj się spędzać czas albo ze znajomymi, albo dostrzeż, że sama też możesz robic wiele rzeczy!! A już nigdy, przenigdy nie nastawiaj sie na to, że on wróci!! Bo może Cię zaboleć dwa razy bardziej. Bądź silna!
Ja czekałam miesiąc, żeby mój wspaniały sie ogarnął. W tym czasie mieliśmy ze sobą kontakt, może nawet trochę go za dużo było. Ale wiesz - Ty go już nie kochasz! Bo nie kocha się kogoś, kto CIę tak krzywdzi! Więc wstań, wyjdź na dwór, naciesz się słońcem. Świat nie kończy sie na jednym dupku!

I wiem, że było fajnie i cudownie i tak mogło być! Ale to on nawalił, a skoro był taki głupi, żeby to zrobić, to jego strata, nie Twoja.
znalazłam ostatnio fajnego demota na ten temat, patrz:
http://demotywatory.pl/762791/Jesli-...lupi-by-odejsc

Edytowane przez lallcia
Czas edycji: 2011-03-21 o 11:27
lallcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 11:27   #4798
kopamatakawa
Rozeznanie

Cytat:
Nastaw się psychicznie na robienie rzeczy dla siebie, odbudowanie swoich emocji, a potem zobaczysz to co widzimy my, czyli facet nie nadaje się do związku. Ma 30 lat, a niezbyt dojrzale się zachowuje. Każda z dziewczyn miała tutaj taką nadzieję i dałaby się pochlastać żeby facet wrócił, zrozumiał i się zaczął starać. Jak się nie odezwie to tylko lepiej, bo nie przysporzy Ci więcej problemów. Byłaś z nim 2,5 miesiąca, a ile razy przez niego płakałaś w tym czasie? Ile razy sprawił Ci przykrość? Ile razy byłaś nieszczęśliwa? I ostatnie: Czy tak według Ciebie wygląda szczęście?
Stary 2011-03-21, 11:30   #4799
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
nawet ta wiosna mnie nie cieszy, co mi z niej jak nie mam nawet z kim isc na spacer.. chcialabym isc tylko z nim, cieszyc sie ta wiosna... pierwszy raz facet mnie odrzucil... zawsze to ja rzucalam, przestawalam kochac, chcialam byc sama.. a tu tak bardzo chcialam zeby sie nam udalo, robilam wszystko, chcialam miec nawet z nim dziecko.. juz, teraz, zaraz.. a teraz... nie ma juz nic
Widzisz, łatwiej jest zerwać, niż zostać porzuconym. No ale niestety życie nie przynosi tylko łatwych emocji. Mam wrażenie, że racjonalnie zdajesz sobie sprawę, że to nie ma sensu, tylko serce Ci szaleje, że chcesz do niego. Tak jak w tej reklamie TP Tylko zwróć uwagę, że tam rozum zawsze dba o serce i je uspokaja, tłumaczy mu wszystko. Ty zrób to samo. Masz ochotę siedzieć i płakać, to daj sobie określony czas na wypłakanie się, np 15-20 min, po tym czasie przełam się i zajmij się czymś, idź na rower, na spacer, zrób cokolwiek.

Cytat:
Napisane przez Reggaenator Pokaż wiadomość
Jak na pierwszy raz od jakiegoś czasu, to jest to naprawde bardzo dobry rezultat
hehehe, dzięki za pocieszenie
Może by mi się udało nieco więcej zrobić, ale za ciepło się ubrałam, bo myślałam, że nad morzem będzie wiało, a tutaj tropiki
Stary 2011-03-21, 11:30   #4800
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
nie wiem czy to jego wpływ czy upływu czasu, ale czuję się bardziej zobojętniała na to wszystko co się dzieje i co będzie się działo w przyszłości. To chyba nie do końca właściwa postawa.
Mnie też dopadło skrajne zobojętnienie. To nie jest dobre, ale nie chce mi się z tym walczyć.
Cytat:
Mam nadzieję, że pomyślisz o dzieciach i ukrócisz jego ciąg do alkoholu, idąc do sądu po alimenty.
Cytat:
nawet ta wiosna mnie nie cieszy, co mi z niej jak nie mam nawet z kim isc na spacer..
Ja chodzę sama Można poznać nowych ludzi...

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2011-03-21 o 11:31
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości