|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 | ||||||||
|
kobieta za ladą
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
za mamę
|
|
#4922 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dzień dobry
![]() Dotarłam do pracy... plusem jest, że znowu więcej czytam ![]() Oczywiście wlazłam od razu na szefa, przywitał mnie z uśmiechem, że tęsknił i ma dla mnie masę nowych obowiązków W sumie się trochę obawiałam bo jednak kancelaria to poważne miejsce... ułożyłam włosy najgrzeczniej jak potrafiłam i chyba przejdzie, przynajmkniej dopóki w drugim skrzydle się nie pojawię, tam może być marudzenie Ale co tam ![]() Powituję Wiosnę mocno mocno co by się dziewczyna rozgościła Anastazja
Edytowane przez Puntodivista Czas edycji: 2011-03-21 o 09:39 |
|
|
|
#4923 |
|
kobieta za ladą
|
ssnow widze cie co u ciebie?
ja niedawno sie zwlekłam,nawet nie słyszałam jak małż do pracy wychodził,budze sie koło 6 i co znowu widze..Julka spi koło mnie w najlepsze--noc w noc przychodzi ![]() musze odkurzyć obiad zrobić--schabowe i buraczki bo zostały i czekam z niecierpliwością na tż bo w piątek miał małe spięcie z liderem bo zle ocenił jego prace zaniżył mu ocenę i mój sie z nim sciął i nie chciał podpisać papierów,a tu rano mi pisze ze dostał ocenę taką jak w ub roku
|
#4924 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro o 7.30 mam wizytę u lekarza. Liczę na antybiotyk bo sama nie dam sobie rady. Boli jak diabli
![]() ehhh jaki poniedziałek taki cały tydzień
|
#4925 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4926 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to dupek z tego lidera ale dobrze że się wyjaśniło![]() Cytat:
ja muszę się zapisać do dermatologa bo jakieś chyba uczulenie mam na karku, nie wiem czy to od farbowania czy od czegoś innego swędzi mnie jak diabli i skóra mi się łuszczy, nie jest to przyjemne
|
||
|
|
|
#4927 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry w Pierwszy Dzień Wiosny !
Ile z Was Marzannę utopiło, że takie ładne słoneczko u mnie?? Aż chce się żyć!Ala szybkiego powrotu do zdrowia ![]() Anastazja za mamusię nurek, oby czas na uczelni minął migusiem ![]() Chyba zanim pójdę do pracy to wyruszę na spacerek, może solarium przy okazji odwiedzę
|
#4928 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczynki
mam nadzieję, że mi to pomoże, niestety na L4się nie piszę bo kasa potrzebna KLIK taką patelnię sobie sprawiliśmy, będzie dietetycznie, musicie kliknac na zobacz zdjęcie
Aby miłość trwała przez całe życie, trzeba ją pielęgnować starannie jak ogród. Edytowane przez alazkrainy Czas edycji: 2011-03-21 o 10:17 |
|
|
|
#4929 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry moje Bobry
![]() wstyd i po dupie mi się należy leże w łozku jeszcze i czytam was tutaj a tż juz w sklepie był, psa wyprowadził, i coś tam załatwił a ja lezeee. Takiego mam leniadzisiaj mam wolne od obiadu, bo robi go tż - spaghetti ![]() a ja mam w planach mame wyciągnąc do ch popoludniu obiecała mi spodnie nowe , a wczoraj przelotem byliśmy z tż, i te nowe kolekcje mi sie baaardzo podobają ![]() Laptopa nie kupiliśmy teraz mamy dylemat czy zberac kase, czy wziac na raty. Gdyby nie slub to szybko byśmy odłożyli, ale ten sie sype z dnia na dzien. A na raty beda problemy zeby wziac na firme. A tak byslmy mieli 23% zwrócone, a to sporo ehhlece sie uberac bo szkoda dnia ![]() ssnoow widze dzie |
|
|
|
#4930 |
|
Zakorzenienie
|
A ja umieram. Boli mnie brzuch
w nocy za bardzo się nie wyspałam bo księżyc mi świecił po oczach Wysłałam tżta do sklepu po masło i zapłacić internet. Wiosna wiosna Nie ma co, trzeba w tym tygodniu sprowadzić rower i ruszyć tyłki ![]() Tż już nawet tęskni za rowerem a to bardzo dobry znak. Znak aktywnej wiosny
|
#4931 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też mam grillową tyle że nie tefala i jest naprawdę super![]() Cytat:
a czemu problemy będą żeby wziąć na firmę?
|
||
|
|
|
#4932 |
|
kobieta za ladą
|
ale mam lenia
wogóle tobym poszła spać
|
#4933 |
|
Zakorzenienie
|
Ja szukam noclegów w Jastrzębiej
Trzeba już coś rezerwować bo obudzimy się z łapą w nocniku.Ceny wszędzie takie same więc nie ma co marudzić.
|
#4934 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja poszłam i teraz żałuję, bo obudzić się nie mogłam i nabawiłam się bólu głowy.
Przepiękna pogoda się zrobiła. ![]() Nic to, wcinam śniadanie - moje popsute batoniki są pyszne z serkiem wiejskim i zbieram się na miasto. Mam kilka drobiazgów do kupienia i pójdę wcześniej na siłownie - będzie luźniej. ![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
Kochana, jak się bardzo mocno rozłożyło, to chociaż trochę powinnaś w domu powiedzieć. Kasa, kasą ale żebyś tego większą chorobą nie przepłaciła. Nadia na wakacje rezerwujesz noclegi? A gdzie reszta z Was się wybiera? My póki co nie mamy planów i tak pewnie pozostanie długo. Będzie spontanicznie.
|
|
|
#4935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałam jechać w ciemno, ale tż stwierdził że nie będzie jechał całą noc a później denerwował się brakiem noclegu.
|
|
#4936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do wakacji to zastanawiamy się nad Łebą. Ale tez zastanawiamy się nad założeniem gazu do auta bo ceny benzyny są kosmiczne. Jeśli zdecydujemy się na gaz to pojedziemy gdzieś na weekend może do Zieleńca, albo do Karpacza. Tż przeliczył wczoraj, że przez rok na benzyne wydaliśmy 6000 zł
|
|
#4937 |
|
kobieta za ladą
|
my nigdzie nie jedziemy, 2 lata z rzędu byliśmy u mojej mamy ale w tym roku nie da rady,poza tym tak poprzestawiali połączenia ze odległość 300km w sumie pokonalibysmy w 10 godzin
![]() poza tym remont,więc wiadomo kasa na co inne potrzebna
|
#4938 |
|
Zakorzenienie
|
Bry w pierwszy dzień wiosny
![]() U mnie słoneczko świeci i nawet ciepło... Spałam dzisiaj do 10 i jestem teraz jakaś rozlazła. Byłam w biedronce po zakupy, posiałam ziółka w doniczce, idę zrobić mięso na obiad i zaraz wstawiam pranie i muszę posprzątać bo TŻ trochę sajgon przez weekend zrobił. Jeszcze narzeka, że brudno a nie weźmie się za sprzątanie
Edytowane przez Kelpie Czas edycji: 2011-03-21 o 12:12 |
|
|
|
#4939 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() my planujemy wybrać się w tym roku do Grecji, najbardziej mi się marzy Rodos, ale z wyprawy na Kretę czy Kos też bym się cieszyła- jak zwykle polować będziemy do ostatniej chwili na lasta, więc to gdzie polecimy będzie uzależnione od tego co będzie wówczas dostępne
|
|||
|
|
|
#4940 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale słoneczko mocno świeci
|
|
|
|
|
#4941 |
|
Zakorzenienie
|
My w tym roku nigdzie nie jedziemy , już w zeszłym roku tak postanowiliśmy ... tzn. na chwilę obecną nigdzie nie jedziemy , bo jak znajdę pracę to sytuacja ulegnie zmianie ...
Możliwe, że wyskoczymy gdzieś na weekend jak tż będzie miał wyjazd z pracy tak jak ostatnio do krakowa myślałam też, żeby tata znów załatwił mi wyjazd z pracy ( bo jako członek rodziny mam dofinansowanie z pracy taty ... 2 lata temu byliśmy 4 dni w górach i za nocleg z pełnym wyżywieniem zapłaciliśmy 120 zł ) ale wszystko zależy od finansów , tym bardziej, że jeszcze 2 wesela mamy w tym roku , 2 komunie ... myślałam, żeby nie iść na komunie, ale tak dawno nie widziałam tej rodziny, że na jedną pójdę bankowo
|
|
#4942 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
My jedziemy na pewno do Gdyni na kilka dni i to przynajmniej ze 2 a moze 3 razy w ciągu całych wakacji P. ma tam kawalerkę więc żyć nie umierać, największy koszt pobytu nad polskim morzem mamy z głowy ponadto żywienie w dużej mierze u babci P. wiec naprawdę wakacje nas dużo nie kosztują, a oboje uwielbiamy Gdynię Nadia z tymi noclegami to radzę sie pospieszyć, kolezanka z pracy rezerwowała już w lutym to w Łebie spora część była już w interesującym ją terminie (połowa lipca) zarezerwowana
|
|
|
|
|
#4943 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam w tym roku 1 komunię i weselę siostry na którym będę starszą.
A co dzisiaj serwujecie na obiad? Bo ja właśnie gotuję zupę pomidorową
|
|
|
|
#4944 | |
|
Zakorzenienie
|
My jeszcze nie wiemy. Może góry jak w zeszłym roku. Ale to zależy od kasy i pracy.
---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przez ostatnie 3 dni mielismy pomidorówkę
|
|
|
#4946 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Uff ale gorąco. Wróciłam niedawno od lekarza. Dostałam skierowanie na mocz, morfologię i tarczycę. Dał mi też leki za zawroty głowy, magnez i jeden lek na nerwy bo to prawdopodobnie przez nie są te zawroty. Jutro z rana muszę zrobić badania żeby w środę na Julci bilansie już były wyniki i wtedy razem się przebadamy. Mam nadzieje, że badania coś wykażą. Lekarz powiedział, że jeśli nic nie wykażą da skierowanie do innych specjalistów m.in neurologa, okulistę i laryngologa. Zobaczymy jak to będzie. Zbadał mnie bardzo dobrze, kazał pokazywać różne rzeczy, machać rękami, utrzymywać równowagę z wyciągniętmymi rękami a z tym miałam problemy. W każdym razie jak powiedziałam mu, że przy silniejszych bólach robi mi się słabo i poce się od razu zasugerował nerwice Teraz mamy dylemat jak mam o 8 zrobić sobie te wszystkie badania. Z kim ja zostawię małą. I zawsze jakieś zmartwienia
31.01.2009 Julia 28.05.2013 Antoś Edytowane przez Paulunia8713 Czas edycji: 2011-03-21 o 12:49 |
|
|
|
|
#4947 |
|
Zakorzenienie
|
A jeszcze co do wakacji to dwa lata temu byliśmy nad morzem z rodzicami TŻ, była też jeszcze inna rodzina z małą Karolką i dzięki temu było fajnie mimo ciągłego leżenia na plaży i picia piwa.
W zeszłym roku byliśmy w górach sami. Bardzo lubię chodzić po górach, ale pogoda nam niedopisała i dużo siedzieliśmy w pokoju, a jak byłoby więcej osób to byłoby ciekawiej. sikoreczka111 a jak robisz te bułki z jogurtem? Paulunia8713 też mam nadzieję, że badania coś wykażą, ale jakiś niedobór czy coś, a nie nic poważnego. Niepokojące jest to, że tej równowagi nie mogłaś utrzymać. Ale to może coś z błędnikiem albo oczami. Edytowane przez Kelpie Czas edycji: 2011-03-21 o 12:56 |
|
|
|
#4948 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
z tym, ze ugotowana wczoraj pewnie wystarczy dla mnie jeszcze na jutro, a na środę i czwartek planuję chińszczyznę
|
|
|
|
|
#4949 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pycha są bo wczoraj też były na obiad ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
|
|
#4950 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zazdroszczę wizyty nad morzem Ja mam rodzinę w Gdańsku, w zasadzie bywam tam co roku ![]() Już teraz udanej pogody życzę, duuużo słoneczka. Podobno cały tydzień ma być piękny, musi być
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:29.

dobrze ze ludzi nie było nigdze 
wyspałam się, mimo ze spałam krócej niż zawsze, ładnie sie ubrałam i zamierzam się dziś caly dzień usmiechac
a co mi tam ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
)

za mamę

ale dobrze że się wyjaśniło
swędzi mnie jak diabli i skóra mi się łuszczy, nie jest to przyjemne

a tż juz w sklepie był, psa wyprowadził, i coś tam załatwił a ja lezeee. Takiego mam lenia
ehh

wogóle tobym poszła spać
u mnie co prawda dzisiaj rano było ok -1 i zimno, dobrze, ze założyłam czapę i rękawiczki bo zaiwaniałam 2km z przystanku do firmy pieszo, ale za oknem piękne słońce i ma być bardzo bardzo ciepło dzisiaj tzn. ok 12 stopni